7.7.2012

Ukonilmaa '11 ja '10

Kun tässä nyt odottelen tuota tämän viikonloppuista ukonilmaa alkavaksi (epäilen kyllä vahvasti, ettei ala - ne kiertää aina Porin kaukaa vaikka kaikissa sanotaankin ja näytetään että Poriinkin tulee) niin oon tuijotellut vanhoja videoita joita oon kuvannu ukonilmoilla. (turvallisesti neljän seinän sisältä)

Jostain syystä tuo ukonilma aina kiehtoo mua, siis todella kovasti!
Tiedän, että se saa aikaan ikävääkin tuhoa mutta tästäkin huolimatta toivon aina että tänne tulisi tuo ukonilma (mut silleen ettei se tekis pahoja tuhoa kuiteskaa)

Hauska muuten katsella noita videoita, kun taitavat olla ensimmäisiä mitä koskaan oon kuvannut. Tosin ollaan isännän kans mietitty, et ostettas se semmonen HD-laatusta videokuvaa kuvaava videokamera.

                 

                 

26 kommenttia:

 1. Luontokuvaus näkyy onnistuvan ikkunan takaakin ihan hyvin...

  VastaaPoista
 2. Siis mitä sun blogille on tapahtunu? ennen tuli vaate esittelyä ja jutustelupostauksia ja kaikkee muuta kivaa, nykyään on vaa väkisin tehtyjä postauksia niinkin tärkeistä asioista kun ukkonen(!?) ja jotain hemmetin lennokkeja jne. onneks oon löytäny monia uusia paljon kiinnostavimpia blogeja, eihän tätä enää jaksa lukee, sama kun pitäisit luentoo sienistä!?!!! kuivaa ja nukuttavaa...... ennen tää oli ihan mun ykkösblogi, harmi et annat tän mennä tähän jamaan!

  VastaaPoista
 3. Eikö blogin nimi ole "Värikäs elämäni"? Ei "Värikkäät vaatteeni". Tämä blogi ymmärtääkseni kertoo bloginpitäjän elämästä, eikä ainoastaan vaatteista.

  VastaaPoista
 4. Miksi täytyy olla noin ilkeä?! Tämä on Pipsan blogi ja Pipsa saa postata tänne vaikka kuvia pyllykarvoistaan jos haluaa. Niin yllättävää kuin se voi ollakin, niin ihmisiä kiinnostaa eri asiat ja ihmiset saa postata blogeihinsa mitä huvittaa.

  VastaaPoista
 5. Pyllykarvoista?? No niist ei ol viäl ollukka postaust.......:)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  Joo, niin hyvin onnistuu. ;) Ja mieluummin oli kyllä ikkunan toisella puolella ;)

  Anonyymi2,
  Tapahtunut? Siis ihan samanlainen tämä on kun ennenkin. Enkö mie sit enää jutustelupostauksia tee? Vai eikö tekstijutustelua ajatella sellaisena?

  Mut hei, mun blogini ei ole muoti/vaateblogi vaan kerron täällä kaikesta maan ja taivaan välillä. :)

  Millaista luettavaa sie sitten toivoisit?


  Lili,
  Näinhän se on, että värikäs elämäni (joo, ei oo kyl niin värikästä mut eniveis) :)

  Sammakkotyttö,
  Pyllykarvat, hahahaaha *repskops*
  Sepäs tuossa onkin, että jos yksi haluaa pelkkää vaatetusta tänne ni toinen taas ei halua. Siks koetankin kirjoittaa mahdollisimman monista asioista.

  Nyt vaan tällä hetkellä oon ihan totaalisen innostunu tuosta mieheni lennokkiharrastuksesta, ni siitä sais aikaseen vaikka mimmoset kertomukset mutta koetan pitää sen kuitenkin pienenä mainintana vaan joskus postatuksen yhteydessä. :)

  Anonyymi3,
  Joo, ei oo - haluutteks? ;) ;) (no hei, ei todellakaan oo tulos!)


  Ei vaan, kyllä niitä postaustoiveita saa tänne esittää ja koetan niitä parhaani mukaan järjestää. :)

  VastaaPoista
 7. Pipsa on sanonut, että värikäs elämä viittaa nimenomaan värikkäisiin vaatteisiin!

  Minusta ukkosjutut on ihan hyviä. Ei Pipsalla voi olla joka pv uutta ellos-pakettia. Mutta voisithan sä alkaa tehdä joka pv päivän asu -kuvasarjaa?! Joo! :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  Itseasiassa se värikkyys on vaan vaatteisiin viittaava mutta elämä ihan mun elämääni. :) :) Vähän sekavaa ehkä mutta siis joo. :)

  Joo, multa ei tule joka päivä uutta ellos/yourspakettia enkä suostu tekemään sellaisia et tilaan, sovittelen ja kuvailen ja sit palautan. Siis toki teen noin, mut vaan jos siellä oikeasti on semmosta mikä kiinnostaa, että ihan turhanpäiten en ala tekemään. Olen kuullut, että jotkut tekevät tuollaisia, että tilaavat kuvaavat ja laittavat sit takas.

  Niin, voishan sitä lätätä päivän asu kuvaa kunnei tonne ulos nyt ihan alastikkaa tuu mentyy ;)

  VastaaPoista
 9. Leppäkerttu7.7.2012 20.48

  Kun sun miehestä ollaan niin valtavan kiinnostuneita, niin entä jos tekisit joskus sellaisen postauksen jossa miehesi kertoisi esim. mikä sinussa on parasta, mihin hän ihastui sinussa, mikä on mukavin muisto yhdessä jne. :) Se vois olla vaikka sellainen kirjoitettu. Tai sitten miehesi terveiset blogisi lukijoille niin että hän tekee postauksen. :)

  Ootko muuten luonnostasi siisti ihminen? Itsellä tuottaa ainakin vaikeuksia pitää paikat siistinä ja sitten pitää siistiä hirveellä kiireellä kun vieraita on ovella. ;D
  Suututtaa kyllä kaikki nuo ilkeydet mitä blogisi kautta sinuun noilla keskustelupalstoilla kohdistuu, mikä niillä on kun on pakko aiheuttaa toiselle pahaa mieltä? :(

  VastaaPoista
 10. Leppäkerttu,
  Niinhän siitä näytetään olevan ja mietinkin että pitäisi vissii rajottaa koko isännästä puhumista. Ideasi on kiva, mutta voi olla että se vain kiihdyttäisi noita keskustelupalstoja, niin että viisaampi varmaan antaa olla. :(

  Oon luonnostani siisti, joskus vähän turhankin. Lapsena olin ihan sairaalloisen tarkka että ponit on varmasti suorassa ja kaikkea. Mut onneks tosta on päästy eroon. Sekaista meillä on, kiitos miehen mutta siistiä silleen kuiteskin.

  Voi, elä anna suuttumiselle valtaa. En miekää oo suuttunu noista jutuista jotka mua koskee. Eniten mua kyllästyttää tuo kun niiden pitää tosta isännästä mussuttaa. Usotko et jos tänne tulis meijän yhteiskuva ni ei nämä ihmiset olisi siihenkään tyytyväisiä, siinä yksi syy miksen tee sitä. ;)

  VastaaPoista
 11. Hei toi oli kiva idea et postaisit aina päivän asun! :) Vaikka oiski vanhoja tuttuja vaatteita, ni ois silti kiva nähdä :)

  Minusta on kyllä silti ihan kiva lueskella näitä muitakin postauksia, sun kuulumisia jne :)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi,
  No, kyllä mä voin tosiaan niitä päivän asu kuviakin laitella. Oon vaa aatellu et välillä kiva laitella muitakin kuvia ku sitä ainaista minua. :) Vaihtelua nääs, se virkistää! ;)

  Noooo, huomenna tulee taas vähän asustepostatusta ni saadaan lyödä kauniit päämme yhteen ja pohtia mikä sopis mulle. Ja ei, ei vaatteista vaan ASUSTEISTA. ;)

  VastaaPoista
 13. Mä luulen että anonyymit tahtoo lisää alusvaatekuvia jne. Vielä ei olekaan postausta esim. Elloksen alushousuista. Eli sellainen tulille vaan. Me voidaan äänestää mitkä meidän mielestä sun kannattais ostaa.

  VastaaPoista
 14. Anonyymi,
  No tommosta postausta saatte kyllä odottaa. :) Pikkuhousuissa en suostu keikistelemään. :) Enkä tarvitse ostoapua kyllä pikkareiden suhteen. :) Kiitoksia vaan. :)

  VastaaPoista
 15. No kiinnostaisko sua tehdä postaus drinksuista? Hyvistä viineistä, mieli siideri tai kaljasta tms?

  VastaaPoista
 16. Anonyymi,
  Mjaaa... Oon mielestäni tällaisen jo joskus tehnyt. Huonon sellaisen mutta tehty kuitenkin. :)

  VastaaPoista
 17. Porukka on vaan niin kateellista, kun sulla on hyvä mies ja teillä menee hyvin. Miten nyt lihavalla voisi mennä noin hyvin parisuhteen saralla?! Ja sitten jos ei halua esitellä miestään julkisesti (mikä on ihan ymmärrettävää) niin porukkaa jää vaivaamaan se, kun sitä ollaan kuitenkin niin hemmetin uteliaita että kaikki pitäisi saada tietää ja nähdä. Sitten kun ei saa tahtoaan läpi, niin aletaan keksimään vaikka mitä juttua, hyvä esimerkki just nuo kaikki tekstit siellä keskustelupalstoilla.. :D Ihan älytöntä sekin, että joku on alkanut jo kaupungilla vakoilemaan! Siis välillä oikein mietin miten hyvin mulla meneekään, kun ei ole aikaa eikä mielenkiintoa ryhtyä moiseen touhuun!! ;)

  VastaaPoista
 18. Minusta olisi kivaa saada sellainen "päivä kuvina"-postaus! Eli siis et ottasit kuvia sun päivän eri vaiheista aina heräämisestä nukkumaanmenoon saakka :P

  VastaaPoista
 19. Sinähän teet postauksia niistä asioista, jotka sinua kiinnostavat. Ei aina tarvitse kysyä lukijoilta.

  VastaaPoista
 20. Samaa mieltä edellisen kanssa. Tee ihan mistä itse haluat ja mistä luontevimmin tulee juttua. Väkisin ei kannata yrittää tehdä.

  VastaaPoista
 21. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 22. Milloin tulee lupaamasi laukkuni sisältö-videopostaus? :)

  VastaaPoista
 23. Täällä kans yks erittäin tyytyväinen lukija. :) Ja tykkään siis myös muista kuin vaatepostauksista.

  Sulla on mielenkiintoinen ja ihan sun näköinen blogi, joten jatka samaa rataa.

  Noista ehdotuksista aikas kivoja olivat 'päivä kuvina' ja 'laukun sisältö'. Mutta ihan yleisesti ottaen ei sun tarvii toisten pillin mukaan tanssia. Jatka omaan tyyliisi. =)

  VastaaPoista
 24. Anonyymi,
  No tiedä sitten mikä on syynä. Jotenkin en kyllä osaisi kuvitella, että kateellisia ovat.

  Uteliaisuus on kyllä kamala asia. En ees oo ymmärtänyt, että se voi olla noinkin laajamittaista. Ja kun vielä itseäni pidin äärettömän uteliaana ihmisenä, ni taidan sittenkin olla ihan normaalirajoissa sen kanssa.

  Anonyymi2,
  Kiitoksia ideasta, taidan tuon tehdä joku päivä. :)

  Anonyymi3,
  Totta kai minä teen postauksia asioista jotka minua kiinnostavat, mutta tykkään myös välillä tehdä sellaisista asioista jotka kiinnostavat teitä lukijoita. Kunnen vielä meediokykyjä oo saanu, ni pittää kysyä. :) Et jos sullakin on joku kiva aihe, ni tuo ehdottomasti päivänvaloon! :)

  Anonyymi4,
  Mitään juttuja en väkisin ole tehnyt. :) Jos ei ole mitään, niin sitten pidetään blogitauko (siis päivän parin tauko)

  Saara Leutola,
  Saat anteeksi, mutta koska tämä blogi ei ole laihdutusblogi, niin en koe tarpeelliseksi puhua näistä laihdutusasioista. Eli jos en jostain puhu, ni ei se tarkota etteikö sitä olisi. Eli vaikka en puhu laihdutuksesta, ei se tarkota ettenkö sitä jossian määrissä tee. :) :) Eli ei sun tarvitse minun terveydestäni olla niin murheellinen, ku mie voin oikeesti ihan hyvin - murehdi sitten kun makaan sohvalla enkä liiku mhinkään ja syön vaan roskaruokaa. (kyllä, syön JOSKUS sitä mutta vuoden aikaset roskaruokailut voi laskea yhden käden sormista)

  Anonyymi5,
  Jep, on se noinkin mutta omassa tapauksessani en puhu siitä koska se ei kuulu blogin konseptiin. :)

  Anonyymi6,
  Ehkä ensi viikolla. :)

  Anonyymi7,
  No kiva kuulla, et on joku tyytyväinen ja tykkäät lueskella muustakin kuin vaatteista. :)

  Kiitoksia, jatketaan samaa rataa! :)

  VastaaPoista
 25. Hei pipsa! mää tykkään sun blogista ihan hirveesti. semmonen kysymys, että onks teillä kotieläimiä? jos ei oo vielä niin aiotteko ottaa?

  VastaaPoista
 26. Anonyymi,
  No heipodei! :) Ei ole kotieläimiä eikä voida allergian takia ottaa.

  VastaaPoista