1.7.2012

Vielä muistat sä Duffelin? Ootko kauniimpaa nähnytkään? Anna meren se selvittää, kuka tankohon jääp

Kuvassa minulla päällä Taillissime Duffeli
Silloin kun mie ostin tuon oman harmaan Duffelitakin Ellokselta, moni oli kiinnostunut tuosta ihanuudesta mutta valitettavasti se oli ehditty myydä loppuun. No, nyt kun huomasin Elloksen ilmoituksen Syys&Talvimallistosta 2012 menin luonnollisesti kurkistamaan että mitäs kivaa siellä olisi tällä kertaa mulle. No ei ollut mulle, mutta luulempa että teitä kiinnostaisi tietää että sinne on tullut kaksikin erilaista Duffelitakkia myyntiin ja kokoja riittää ihan 58 kokoon saakka, koosta 36 alkaen.

Tuosta kuvan Duffelista on saatavilla myöskin musta versio, jota minä ainakin kovasti aloin pohdiskelemaan että pitäisiköhän ottaa myöskin tuossa värissä.Vai mitäs luulette, onko musta parempi kuin harmaa?

Taillissime Duffeli, musta
Sitten on vielä toisena vaihtona Classic Womanin Duffeli, jolla onkin sitten paljon mukavan värikkäitä vaihtoehtoja. Jos itse tykkäisin tuon tyyppisestä Duffelista, ottaisn itselleni varmastikin tuon punaruskean värivaihtoehdon.

Mun vanha Duffeli oli tämän punaruskean kaltainen mutta siinä ei ollut huppua eikä vetoketjua - vain noita duffelinappeja alas saakka. Se oli väriltään vaaleanruskea. Voi miten mua kyllä harmitti sillon, kun reppu meni kuluttamaan sen sieltä selästä. Raahasin sitä rikkinäistä takkia mukana varmaan neljä vuotta, kunnes isäntä sitten sanoi että eiköhän olisi jo aika päästää tuo takki kärsimyksistään. No nyt te varmaan mietitte, että miksi raahasin niinkin kauan sitä. Syy oli niinkin yksinkertainen kuin että toivoin saavani sen vielä jotenkin korjattua.

Nykyään olen tuon duffelitakin kanssa varovaisempi kun reppua käytän eli aika usein kannankin tuota reppua kädessä kuin selässä - ainakin silloin kun on tuo duffelitakki käytössä. Tässäkin loistava syy käyttää niitä olkalaukkuja vain. ;)

Classic Woman Duffeli, punaruskea

13 kommenttia:

 1. Teuvon kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesän jatkoa.
  www.ttvehkalahti.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Huuh, muutenkin läkähtyy ja sitten sie vielä pälätät jostain takeista :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi,
  No täytyyhän näistä kertoa jo hyvissä ajoin että ehtii nappasemaan sillä syksyllä voipi olla jo liian myöhäistä. :) Ku viimeksi nämä menivät todella nopeasti.

  VastaaPoista
 4. Ostaisin sinuna tuon mustan. Tosi kaunis malli ja istuu sinulle huippuhyvin :)

  -Tellu

  VastaaPoista
 5. Tellu,
  Oishan se hyvä olla olemassa toinenkin samanlainen, mutta eri värisenä. :)

  VastaaPoista
 6. Tuo punainen on kivemman mallinen!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  No molemmathan noista ihania ovat. :)

  VastaaPoista
 8. Käytätkö tuota harmaata duffelia vain talvisin vai syksyllä ja talvella?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi,
  Käytän kun tulee tarpeeksi vilposta. Eli syksylläkin jo, jos on tarpeeksi viileää. Jos on lämmintä, ni tuskin. Eli syksy&talvi käytössä on.

  VastaaPoista
 10. minkä kokoinen toi duffelis on kuvassa? oon jo aikasemmin noita duffeleita ellokselta katsellut mut en oo uskaltanut tilata kun ei mitään tietoa näyttäiskö tollanen hyvältä päällä tälläsellä pullukalla

  VastaaPoista
 11. Anonyymi,
  Mun on just nyt vaikea sanoa minkä kokonen mun duffeli oli mut joko 56 taikka 58. Että reippaasti vaan tilaamaan, saahan ne palautettuakin jos ei ookkaa kivat. :)

  VastaaPoista
 12. Toi musta on kyl ihana, täytyyki tilata! :)


  Teija

  VastaaPoista
 13. Teija,
  On se. Oon itekki alkanu miettii et tilaisko sen mustan sittekki mut katsoo nyt. Jos on jäljellä kokoja ni ehkä...

  VastaaPoista