7.8.2012

1145


13 kommenttia:

 1. Semifinaali paikka on siis jo varma! Toisaalta tuo äänestyssysteemi on aika tyhmä, kun joka päivä voi käydä äänestämässä...

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  Joo, siis en mäkää ensin tienny tästä mut sit ku luin tuo infon paremmin. Tosin en tiedä kuinka hyvin se sitten toimii. Sen näkee ku vuorokausi vaihtuu. :)

  VastaaPoista
 3. You go, Pipsa!! Täältä pohjoisesta lähtee sulle ääni päivittäin :) Blogisi on tosi piristävä ja sulla on ihan loistava asenne. Olisit tosiaankin hyvä esikuva mallistolle. Kaunis pluskokoinen nainen, joka uskaltaa rohkeasti olla oma itsensä.

  Olen saanut blogistasi piristystä omaankin elämääni :) Hankin nimittäin pitkästä aikaa kirjekaverin sun innoittamana, ja ihan oikeiden kirjeiden saaminen ja kirjoittaminen tuntuu mahtavalta näin (nuorella) aikuisiälläkin!

  VastaaPoista
 4. Selasin noita sun vanhempia, postauksia ja huomasin et olit käyny lahessa ja sit siinä luki että kävitte jossain puistossa syöttämässä pullasorsia, ni se paikka on pikkuvesku, ja joo tosiaan tiedän ku itse asun lahdessa! :D Ihan kiva ku asun niissä sataman lähellä olevissa taloissa, että lenkkeilytän koirani melkein joka päivä siellä pikkuveskulla ja joo, siellähän ne vesi suihkut on aina päällä! :)

  Mulla on jotain 100 metrii vaa satamaa eli kävellessä ehtii noin 2 minassa sinne! :D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,
  Kiitoksia. :) Tuskimpa sitä nyt silti voittoon päästään, mutta on tää jo jonkinlainen saavutus. :) Hei, kiva juttu et oot itellesi kirjekaverin hankkinut! :) Eikä se kiroittelu katso ikää!

  Jannica,
  Juu, kävin kesäkuun alussa siellä Lahdessa. :)

  VastaaPoista
 6. Höh, ite en ainakaan päässy äänestämään uudestaan tämän vuorokauden puolella :(

  Riippuu vissiin nettiyhteydestä?

  -Tellu

  VastaaPoista
 7. Kävin eilen äänestämässä sinua ja äsken taas :).
  Toivon mukaan voitat!

  VastaaPoista
 8. Ei se kuulemma niin mene, että eniten ääniä saanut voittaa.

  VastaaPoista
 9. 1154 :) +1

  VastaaPoista
 10. Tossa kilpailussa ei eniten ääniä saanut voita. Ekasta kierroksesta tuomaristo valitsee 14 jatkoon ja myös eniten ääniä päässyt menee jatkoon. Sitten pidetään toinen kierros, josta myös otetaan 14 tuomariston valitsemaa ja yksi eniten ääniä saanut jatkoon. Näiden 30 henkilön kesken sitten pidetään finaali ja heistä tuomarit valitsee 5 haastatteluun, ja näistä viidestä yksi voittaa.

  VastaaPoista
 11. Tellu,
  Se vissiin menee niin, että mihin aikohin oot edellisenä päivänä äänestänyt. Eli jos oot 7.8. äänestänyt vaikka 16.00, ni seuraavan kerran sen pitäs onnistua 8.8. klo 16.01. :)

  Anonyymi,
  Kiitoksia, mutta en varmaan nyt koko kisaa kuiteskaa voita. Mutta saavutettu on jo paljon. :)

  Anonyymi2,
  Siis ei eniten ääniä voita koko kisaa, vasta tämän osakilpailu 1:n. :) Sitten tulee osakilpailu2, josta kans eniten ääniä saanu pääsee semifinaaliin. Semifinaaliin tulee siis kaikenkaikkiaan 30 ehdokasta, joista sitten tuomaristo valitsee 5 finaaliin ja haastattelukierrokselle. Tähän mulla ei todellakaan ole mahdollisuuksia mutta jos sattumalta mut valitaan, on se jo niin iso juttu et oon siihenkin tyytyäinen, mtuta jos siihen että osakilpailun voittaisin. :) Voitto ei ole kuiteskaan silleen tärkeintä. Vaan se, että uskaltaa ylittää itsensä. Mut en mä sitä sano, jos tuomaristo näkee mussa mallinmahdolliosuuden ni kyl sekin tervetullut on. Mut oon realisti enkä usko mahdollisuuksiin. :)

  Anonyymi3,
  Kiitoksia. :)

  Anonyymi4,
  Joo, juurikin noin!

  VastaaPoista
 12. Eikö tuo ole vähän epäreilua käyttää toisen foorumin nörttejä äänestäjinä. Luin tuota ylilauta linkkiä ja siellä kyllä äänestetään vähän muista kuin paras voittakoon syistä.

  VastaaPoista
 13. Anonyymi,
  Tuo käyttäminen on vähän väärä sana, mä en oo pyytänyt pojjilta mitään apua. Itse he ovat tämän tehneet ja niin, syyt siellä on vähän väärät. Mutta mä en voi vaikuttaa siihen millä ajatuksella joku mua äänestää taikka mainostaa. Mutta tietääkseni tuo tapahtui vain yhtenä päivänä.

  VastaaPoista