5.8.2012

Kaikki lähtee itsestä - Sua ei voi mikään estää!


Meilläpäs onkin viikonloppu mennyt eri tavalla kuin ennen. Aiemminhan olen saanut olla lauantait yksin ja sunnuntaisin sitten miehen kanssa, mutta nyt kaikki meneekin ihan toisinpäin!No ei tällä väliä, kunhan saan hetken keskityttyä rauhassa noihin kirjeisiini. Olen nimittäin ollut erittäin laiskalla tuulella koko kirjottelun kanssa. Hävettää ihan!

Katselin esteratsastusta (no niitä olymppialaisten) samalla kun kirjottelin kirjeitä eteenpäin. Hassun kuulosta, kun se hevosen hengitys kuului. Sillon kun itse harrastin hevosia, niin seurasin kaikki mahdlliset heppa-ohjelmat, mutta nykyään enää harvemmin. Hevoset silti lähellä sydäntä, on ne niin suloisia!

Uutta lennokkiakin ollaan käyty lennättelemässä ja samalla nähtiin kurkien ylilento, joka onneksi tallentui nauhalle. Mukavasti tuolla meni parisen tuntia kun pistin miehen harjottelemaan tuolla uudella koneelle, kun meinasi jo parin epäonnistumisen jälkeen luovuttaa. Mut saatiin me tuostakin hauskaa videopätkää, mutta taidan nyt koettaa pitää nuo lennokkivideot täältä pois. :) Sen sijaan saatte nähdä sen kurkien ylilennon!


Kovasti se lupailee, että nyt alkaa viileemmät kelit mutta ainakin mitä katson 10pvä sääennustetta niin sitä samaa n. 20 astetta se lupailee ku tähänki mennessä mutta kieltämättä alan pohtimaan että oliko se kesä sitten tässä. Mitään muutaku sadetta sadetta sadetta, hyvä jos päivä kaksi oli hellettä. Mikä kesä se tämä muka on olevinaan? Alkaa vähän kauhistuttaa sekin asia, että mahtaakohan talvesta taas tullu luminen ja samperin kylmä. Mie en kyllä tykkää, en sitten yhtään!

Meni ne ihanat vatutkin parempiin suihin! Ja lisää haluan, katsotaan nyt ostanko huomenna vai mikä päivä niitä, kun on jonkin verran muutakin käymistä tuolla kaupungilla mutta onneks mulla on joka päivä semmoset 30min aikaa laahustella kaupungilla joten saan jokaiselle päivälle jotain pientä puuhaa siinä odotellessani. Esimerkiksi kirjakaupassa pitää käydä katsomassa pari maisemakorttia, josko joku kiva löytyisi.

Varoituksen sana! Seuraava video kannattaa katsoa omalla vastuulla, en ota siis vastuuta jos korvanne menee tuosta mun joukumisestani - sillä en todellakaan ole mikään toptenlaulaja, en lähimainkaan. Mutta yllättävän samankuuloiselta kuulostaa Tuksun laulun kanssa (OMG!) et kai musta viel joku nuotinviereltälaulaja tulloo... NOT! Eli tässä tulis vähän PipSan laulantaa (tosin taaskaan se musiikki ei kuulu sieltä, niinku toivoin ja kuulosti testatessakin... no pointti on sanoissa, ei laulajan äänessä ja sen yrityksestä kuulostaa paremmalta - ihan niinku se onnistus ees) Kyseessä  >>>tämä video<<< josta laulan oman hyyyyyvin huonon coverin mutta kun nuo sanat sopii niin hyvin mulle! Huom! Video ja sen sisältö on tehty täydessä huumorissa, joten toivottavasti myös sinäkin otat sen huumorilla! 

21 kommenttia:

 1. Ihanaa kun on olemassa ihmisiä, jotka ymmärtävät etteivät osaa laulaa ja ottavat asian huumorilla! Sitten on näitä, jotka eivät saa nuottiakaan oikein mutta pakko on ängetä jonnekin Idolsiin ja sitten itkettää kun pahat tuomarit sanoi etten osaa laulaa vaikka meidän äiti sano et must tulee seuraava Britney!!!! Tuksu loistava esimerkki täysin laulutaidottomasta ihmisestä jonka on silti pakko tunkea ja tuputtaa. Ja sitten on paha mieli kun jengi ei tykkääkään.

  Ihanaa Pipsa kun otat rennosti ja suhtaudut elämään huumorilla! Sinunlaisiasi saisi olla rutkasti enemmän!

  VastaaPoista
 2. Christina,
  Siis useampikin vaan tonne noin laulamaan ja ottamaan se huumorilla. Mä ainakin oon täällä nauranu vatta vääränä noita mun videoitani jossa laulan. Tää oli vaa ainut suht iisi. Ja laulu oli tärkeä saada tänne, koska musta se kuvastaa mua - ainakin osittain jos ei nyt kokonaan. :)

  No yritetään ymmärtää silti näitä Idolsiin pyrkiviä ja sitä Tuksuakin. Kukapa ei haluaisi olla hetken julkkis? (no en mää ny ainaskaa) Mut siis musta mun ääneni tossa on ku tuksulla sillo ku se kans laulaa. Hihihhi. :)

  Elämä menee kivemmin kun vetää vaihteen vapaalle. Ja sit ku aika jättää, ni voipahan sanoa eläneensä. :)

  VastaaPoista
 3. Etkö olet joskus sanonut, että sulla on niin hyvä ääni, että jonkun muorin mielestä sun pitäisi pyrkiä Idolsiin? Olisi kiva kuulla, millainen lauluääni sulla on. Tuo oli aika kaukana Jonnan kivasta biisistä.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Hmmm.... tuo on aika kauan sitten sanottu juttu, et taidatkin olla joku vanhan blogin ajoilta. :) Mutta joo, vanhassa paikassa eräs mummo tuli sanomaan että mun pitäs pyrkiä idolsiin. Enkä siis MINÄ ole koskaan sanonut että mulla on kaunis lauluääni. Ja valitan, tämän parempaa lauluääntä musta ei lähde mutta vielä mää senkin teen että musiikkitaustan kanssa laulan. Siis eihän mun lauluääneni Jonnan ääntä voitakkaan, mutta ne sanoitukset on niin minua! Ja kuten sanoin, suhtautukaa huumorilla ni pääsette helpommalla. :)

  VastaaPoista
 5. Hei mieki näin kurkia perjantaina kun ajeltiin vantaalta kotiin :). Upeita lintuja! Kohta nekin lentelee taas etelään..voi tätä elon ihmeyttä.

  Hih, hauskat laulun luritukset :). Sulla tulee tollai ya maan reggae momma lausuntatyyli kun laulat :D hehe. Eli äännät pyöreesti, vähän ku sellaseen Jamaica tyyliin. Kyllä sait mutkin hymyilemään :). Kiitos Piiuska!

  VastaaPoista
 6. Pliis laita vielä linkki videoon tekstinä... :)

  VastaaPoista
 7. Oon mä paljon kamalampaakin "laulua" kuullut :D Go Pipsa!

  VastaaPoista
 8. Anselmi,
  Aivan ihania lintuja! ISOJA! Kerrankin näin tuollaisia. Ja perjantaina me nähtiin joko hirvi tai peura, en oo ihan varma kun meni vähän kauempana mutta jotenkin ois voinu olla kyllä paremmin hirvi. :)

  Vai semmoset laulannat, pittääköhän moiselle alkaa vääntämään. En ookkaa kuullu tuollaisia lauluja, että heitäppä joku esimerkki. :)

  Anonyymi,
  Äläpä!

  Anonyymi2,
  Nyt ei kyllä valitettavasti ehdi.

  Haihattelija,
  Ihanks tosi? Mä ku aattelin et oon kyl saletisti planeetan karsein laulaja. ;)

  VastaaPoista
 9. Hauska;) Mun lähellä "asuu" kurkia ja olen tuolla pellolla nähnyt läheltäkin. Ja kurki on käsittääkseni yksiavioinen. Surettaa kun tänä kesänä olen nähnyt ilmeisesti leskeksi jääneen useampaankin kertaan :(. Iso lintu on. Koirat joskus hätyyttää niitä. Amerikan bulldogeja. Hyvin paljon kooltaan ja näöltään kun rotikka, mutta pääväritys valkoinen. Terkuin Anu fb:n puolelta;). PS Eka lomapäivä;)

  VastaaPoista
 10. Huumoria on monenlaista. Ehkä tällaisellekin riittää kannattajia.

  VastaaPoista
 11. Anu,
  Noin oon kans ymmärtänyt, et yksavioinen. Ikävää, että oot useemman lesken nähnyt. :( Mut jeee ekasta lomapäivästä! Mullakin ois tänään alkanu jos alkuperäinen ois pitänyt paikkansa. :) No hyvä toisaalta näinkin miten se meni. :)

  Anonyymi,
  On todellakin. Huumoria on niin paljon kun on erilaisia ihmisiäkin. :)

  VastaaPoista
 12. nauratti jo valmiiksi..mutta eihän tuo ollut yhtään hullumpi! jos musiikki olis kuulunu taustalta paremmin, niin sehän olis ollu oikein hyvä :) Sie laitat ittesti rohkeasti likoon!
  kiitos taas
  -Aap

  VastaaPoista
 13. Aap,
  Joo, vielä joskus mää hommaan sen musiikin kyllä taustalle ja kokeilen uusiks. :) Nää on aika hyvät kuulolleet ei ei päästä ääniä sisään eikä ulos. :)

  VastaaPoista
 14. heips :)

  olen uusi lukijasi, ja olisi kiva kuulla myös jotain miehestäsi.
  Elikkä odottelen tässä VIDEO postausta sinusta ja miehestäsi, :)

  VastaaPoista
 15. Anonyymi,
  No heips! Tuotahan kovin monikin haluaa, mutta miestäni ei blogissa tulla näkemään. Yksi video on kyllä olemassa jossa hän vilahtaa nopeasti + äänet kuuluu, mutta tuon parempaa ei luvassa valitettavasti oo. :)

  VastaaPoista
 16. missä videossa miehesi vilahtaa?
  olisi kiva nähdä. osaisitko linkittää tai kertoa minkä vuoden/kuukauden kohalta löytyy? :)

  VastaaPoista
 17. Anonyymi,
  Enpäs sanokkaan ;) Vinkkinä, et löytyy kesä-heinäkuun videoista. ;)

  VastaaPoista
 18. miksi et voi näyttää miehestäsi kuvia ? mutta sinulla on mahtava lauluääni ! :)

  VastaaPoista