27.8.2012

Kun muut suosii tummaa, ni tämäpä meneenkin sit värikkäästi eteenpäin

(osan) Päivän asua
Bolero / NetAnttila (56)
Mekko / Yours (UK30-32/EU58-60)
Legginssit / NetAnttila (56)

Sinne se viikonloppu sitten meni.
Meillä se meni aikalailla samoissa tunnelmissa kun mikä tahansa viikonloppu, ei siis vaikuttaneet venetsialaiset millään tavalla. Mua jäi harmittamaan, kun kuvasin teille meidän venetsialaisten ilotulitukset mut nyt kun tossa editointiohjelmalla katselin ni mä en yksinkertaisesti voi laittaa sitä julkisuuteen kiitos ihanan mieheni joka hönkäili niin pornostaran lailla. Mä kyllä sanoin sille, et on hiljaa kun mä koetan kuvata mut eih. Ilkimys!

Meidän lauantai kului siinä kun metsästettiin meidän kadonnutta suihkaria tuolta pellosta ja tehtiin se vielä niin kivasti, et isäntä asensin kalliin luurinsa liidokin nokkaan ja lähti kuvaa peltoa silleen, et saatais joku vinkki mistä lähtee hakee tota suihkaria. Voin kyl sanoa, et luurille ei käyny mitenkään mut parasta videokuvaa sillä kyllä sai että nyt toi yks jäi miettimään josko se hommais jonkun puhelimen jossa tuo HD-tasoinen videokuvaus ni tuollaiseksi ilmakameraksi. No jo on ihanan kallista! Mut miettikää, tolla kuvaamisella me paikannettiin se kadonnut suihkari eikä tehty peltoon mitään jälkeä! Sit ton jälkeen isäntä innostuikin ja lähti veljelleen lennättelemään kaikkia VIITTÄ (joo, luit ihan oikeen) lennokkia.

Tänään sitten menin töiden jälkeen äidin luokse kun oltiin eilen sovittu et menen. Fiksailtiin noita mun paria mekkoa kun jouduin alennuksesta ostamaan kokoa isommat mitä normaalisti ja niitä piti sitten tiukentaa. Eli kuminauhaa laitettiin noihin kainaloalueisiin ja sitten ommeltiin kiristysnauhat joilla saa kiristettyä tuon vyötärönkohdan. Mut muuten kyllä tykkään tuosta helman liehuvuudesta enemmän tässä isommassa koossa.

Samalla kun tuolla keskustassa oleilin, niin tuli sitten innostuttua ihan täysin. Hommasin itselleni sitten uuden puhelimen, Lumia 610 -luurin ja vielä pinkillä värillä! Olen tyytyväinen mutta löysin siitä kyllä yhden asian johon en ole tyytyväinen. Mutta pienellä vaivannäöllä sekin kyllä onnistuu.

Mun pitäs saada aikaiseksi tehdä teille siitä radiopäivästä postaus, se on vaan jäänyt ja jäänyt kun oon kokoajan touhunnut jotain muita juttuja. Mut mä lupaan, kyllä siitä vielä tulee tekstiä. :)

97 kommenttia:

 1. Onko nuo legginssit lahkeensuista "tiukat"? Siis ei mitään kuristus-fiilistä, vaan istuvatko napakasti? Miusta näyttävät vähän "lörpähtäneiltä", vai tuleeko se vaan nilkan muodosta. Tekisi siromman vaikutelman, jos lahje kapenisi alaspäin, ja myötäilisi nilkkaa tiiviisti.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  No mulla ei legginssit oo koskaan lahkeista TIUKAT koska niistä joutuu usein leikkaamaan ison määrän pois, ni se tiukin osa menee siinä. Mut kyllä nää silti parhaimmat "tiukkislegginssit" on ikinä. Mut ihan vielä hyvempiäkin saisi jos ei tarvitsisi lyhentää eli ne tekis lyhtemmillekkin ihmisille niitä legginssejä. Et caprimittaset on mulle just ja just OK, mut sit ku niitä pesee ni ne muuttuu kukkohousuiksi ni ei hyvä.

  VastaaPoista
 3. Mut voishan sitä lahjetta kaventaa siinä samalla kun lyhentää?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  No voisi, mutta en oo nähnyt asiaksi tehdä näin. Varsinkin kun se on silti ihan hyvän tiukka. Et ei se ihan silleen lörpötä kun eräissä toisissa. :) Tosin ne kyl ei olleet legginssit vaan trikoohousut.

  VastaaPoista
 5. Ihan randomkysymys, miksi miehesi käy ruokakaupassa, vaikka hällä on paljon pidemmät työpäivät? Etkö tykkää ruokaostostelusta?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  Meillä on kyl samanpituset työpäivät, useimmiten. :) Ja kyllähän mää toisinaan mukanakin käyn. :) Mutta mies käy siksi koska kauppa on hänen matkan varrellaan.

  VastaaPoista
 7. Kappas, sama puhelin ku mulla ja vielä saman värisenäki! Mä tykkään tosta tosi tosi paljon, mulle ihan täydellinen. :)

  Saanko kysyä että mikä juttu on semmonen josta et tykkää? :D

  VastaaPoista
 8. Ninni,
  Nainen valitsee aina (no ehkei aina, mut usein) pinkin. :) Siis mä en tykkää siitä, ettei sinne voi laittaa kokonaisia kappaleita soittoääneks.

  VastaaPoista
 9. Suurin osa sun postauksista tulee yhden ja neljän välillä iltapäivästä, ja itse oot sanonut usein miehesi tulevan kotiin kuuden, seitsemän aikoihin. Miusta noissa työpäivissä on aika iso ero. Ja joo, toki voit ajastaa postaukset, mut olet myös aina vastailemassa kommentteihin samaan aikaan.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  Katsotteko te noin tarkkaan kaikkea? Voi voi sentään. Kaikelle toki löytyy selitys mutta nyt mä en yksinkertaisesti naurultani kykene. :) :) :) :)

  VastaaPoista
 11. Hankalahan se on selittää kun valehtelee ja liioittelee kaikesta.

  VastaaPoista
 12. Pilkunviilaaja27.8.2012 21.15

  Niin, 3-4h kestää Pipsan työpäivät siivoushommissa, näin hän on itse kertonut, plus silloin tällöin toinen työ eli jotain toimistojuttuja kait miehen firmassa.

  VastaaPoista
 13. Muuten niin ihana blogi, mutta tuo jatkuva ostelu hämää, kun itse ainakin joudun miettimään ennenkuin pystyn ostamaan esim. uuden kännykän ja kuitenkin teen ihan normipäiviä töissä ja olen vielä viikonloppuisinkin töissä. En vaan osaa elää niin, että rahaa riittäisi vaatteisiin ja muuhun, kun kaikki tuntuu menevän peruselämään. Oma vikani tietty ei Pipsan vika.

  VastaaPoista
 14. Mäkin oon about 160 cm pätkä ja lisäksi myös pluskokonen mutta kyllä mun leggarit on napakat myös nilkasta eikä tartte ikinä lyhentää yms. Ootko ikinä kokeillu Piruetin leggareita?

  VastaaPoista
 15. Anonyymi,
  No jos ottaa jo valmiiksi tuon asenteen että kaikki on valehtelua ja liioittelua, ni vaikeahan tuohon on sanoa mitään. En kuitenkaan valehtele missään asioissa.

  Pilkunviilaaja,
  Olen siivoomassa 3h jonka jälkeen olen mieheni firmassa loput ajasta.

  Anonyymi2,
  Voi ei siinä oo mitään ihmeempää, mä oon vaan säästänyt ja voin tarpeentullen mennä säästöilleni. Esim. vaatteita en oo pitkiin aikoihin ostanut ni mulla on jäänyt monet sadat eurot säästöön. :) Suosittelen hei ihan lämpimästi budjetointia, se on itseäni ainakin auttanut. :) Mä tiedän kyllä tunteesi, sillä itse ainakin työttömänä ollessani ni oli todella tiukkaa. Et sillo sai kyl miettiä ylimääräiset ostot.

  VastaaPoista
 16. Anonyymi,
  Mistä sä ostat legginssit? Sisi ettei sun tarvitse lyhentää? Kerro heti osoite! :) Arvaa kuinka paljon se helpottaa ku ei tartte jokaisista aina olla vetääs 20cm pois. En oo Piruetin leggareita kokeillu kunnei siellä sillon joskus ollut kokoja.

  VastaaPoista
 17. Kappahlin XLNT:n leggarit on ihania, istuvat hyvin, eivät purista, mutta ovat ihonmyötäisiä :). Suosittelen. Viskoosi-elastaani sekoitetta. En muita käytäkkään. Eikä tarvii lyhentää, eikä kaventaa, koska niissä ei näytä rumalle, vaikka olisikin vähän pitkä lahje. Olen itse myös 160cm :).

  VastaaPoista
 18. Anonyymi,
  Mut eiks nuo XLNT legginssit lopu kokoon 54? No nyt huthittoon epäluulot, mää meen kokeilemaan. :) Tosin mä en kyl Porin Kappahlissa oo nähnyt legginssejä. Mut käyn kyl vilasemassa jos ois muuttunu.

  VastaaPoista
 19. Bloggailetko päivisin siis työaikana? Miksi kuljet kotiin bussilla etkä miehesi kyydillä? Miksi kertoessasi päivistäsi et ikinä mainitse olleesi tässä toisessa työssä? Käytkö siellä päivittäin?

  VastaaPoista
 20. Anonyymi,
  Bloggailen sekäettä. Siksi koska mieheni lähtee töistä suoraan salille, jonne minä taas en mene - siksi bussilla kotiin. :) Miksi töistä pitäisi mainita? Voin mä sanoa olleeni töissä mutta siihen se jäisi, joten katsoin paremmaksi olla sanomatta mitään. :) No tuo aika on hassu käsite tässä toisessa paikassa, vaihtelee jonkin verran.

  VastaaPoista
 21. Voi että miten ihmiset jaksavat takertua kaikkeen! Ekaa kertaa kommentoin sulle Pipsa (ajattelin kirjoittaa et saman puhelimen ostin itselleni heti kun se tuli markkinoille, ja se on täydellinen!!:)).

  Ihanaa syksyä Pipsa! Ihanasti kirjoitat :)

  VastaaPoista
 22. Anonyymi,
  Joo, kovasti sitä nyt tartutaan epäoleelliseen. Kiva kuulla, et oot tykännyt puhelimestasi. Mieki kyllä tykkään. Hyvää syksyä myös sinulle!

  VastaaPoista
 23. Kuinka usein miehesi käy salilla viikossa?

  VastaaPoista
 24. Anonyymi,
  Hän ei halua et kerron tarkkaa määrää mutta riittävästi.

  VastaaPoista
 25. Piruetin leggareista taitaa isoin koko olla xl. Tilasin itse koon L koska joku tais niin suositella ja on kyllä ihan hyvä eli tuntuis olevan sellaiset jotka menee isommallekin. Tilaa xl ja kokeile. On kyllä aivan ihanat eikä tosiaan käytössä lörtsähdä :) Saahan ne palautettua jos ei oo sopivat.

  VastaaPoista
 26. Anonyymi,
  Täytyy katsoa jossain vaiheessa, nyt aion kyllä mennä näillä nykysillä. On se ihan hyvät. Tosin nyt kun mietin ni nää legginssit mitkä mulla on jalassa, ni on erilaiset ku nuo toiset legginssit. Näissä menee sauma kun taas noissa tiukemmissa ei mene. ELi vaikka ne on leggareina myyty, ni eivät taida täysin sellaiset olla kun luin jostain että oikeissa legginsseissa ei tuota saumaa menisi.

  VastaaPoista
 27. Minustakin blogista on tullut erittäin hyvin selville, että teet siivoustyötä sen n. 3-4 h päivässä ja sen jälkeen tulet kotiin, etkä suinkaan mene mihinkään toiseen työhön. Toista työtä olet sanonut tekeväsi satunnaisesti muutaman kerran kuukaudessa. Miksi siis väität, että sinun ja miehesi työpäivät olisivat samanpituisia? Miksi sinun pitää niin hirmu paljon todistella että tekisit enemmän kuin teet? Kyllähän sen tuosta sinun kirjoituksestasi huomaa (kirjoitusajoista ja sisällöstä) minkä verran teet töitä ja mihin aikaan. Elämässäsi on niin vähän asioita, että todellakin mainitsisit edes joskus tämän toisen työn jos siellä oikeasti kävisit. Jaksathan sen siivouksenkin jatkuvasti mainita.

  Mikset siis olisi vain rehellinen? Häpeätkö jollain tavalla sitä, että teet osapäivätyötä? Jos häpeät, niin miksi? Minusta siinä ei ole mitään outoa, mutta siinä on ettei sitä voi myöntää.

  Juuri tämän kaltaiset ristiriitaisuudet saavat epäilemään onko mikään tässä blogissa totta. Ja turha kuitata tätäkin jollain naurahduksilla, koska uskon, että suurin osa pitkäaikaisista lukijoistasi on huomannut saman asian, mutta ei ole vain suoraan sitä sinulle sanonut. Missä lie foorumeilla asiaa sitten puivat. Minä haluaisin sinulta suoraan vastauksen tähän miksi tunnut häpeävän elämääsi ja töidesi vähyyttä, jos kuitenkin olet olevinasi niihin itse tyytyväinen? Etkö kuitenkaan ole, ja jos et ole niin mikset hanki enempää töitä?

  En käsitä miksi tällaisesta asiasta jaksatkaan valehdella ja vääntää ja venkoilla joka välissä, koska ei tuon nyt luulisi olevan iso asia sanoa että teen osa-aikatyötä koska en halua tehdä pidempää päivää (tai mikä ikinä syy onkaan). Minä jaksan venkoilla siitä nyt kysymällä siksi, että olen seurannut blogiasi kauan ja miettinyt useista asioista miten ensin sanot yhtä ja sen jälkeen toista, mutten ole asiaan jaksanut kommentoida ennen kuin nyt. Ja mielestäni blogin lukijalla on oikeus kommentoida jos joku asia häiritsee. Ja tämä ristiriitaisuutesi todellakin häiritsee lukuintoa. Mitä enemmän salailet ja puhut ristiin, sitä enemmän se ärsyttää lukijoitasi. Ja sinähän haluat aina ajatella lukijoidesi parasta, niin voisitko jo alkaa kirjoittaa epäristiriitaisesti :)

  VastaaPoista
 28. Kappahliin tuli juuri syksyn malliston joukossa uusi satsi leggareita :) Käy kurkkaamassa/sovittamassa. Isoin koko on 56, eli 3xl. Venyvät vieläpä tosi hyvin, eli mahtuvat ihan varmasti :)!

  VastaaPoista
 29. http://kappahl.fi/article/xlnt_leggingsitit_129312

  Tuon mukaan Porissa pitäisi olla kaikkia kokoja saatavilla :)

  VastaaPoista
 30. Jatkuvat ristiriitaisuudet ovat tosiaan tämän blogin tavaramerkki.

  VastaaPoista
 31. Anonyymi,
  No ohoh, miten pitkä kirjoitus. Pitääkin nyt lukea kunnolla läpi. :)

  Niin, mähän en ole puhunut tästä toista työstäni paljoa koska mieheni on toivonut näin. Ja oon itsekin päättänyt etten siitä paljoa puhuisi. Mutta mulla muuttuu tuon toisen työpaikan työt viikottain, joten tuo muutaman kerran kuukaudessa on vanhaa tietoa.

  Mä olen rehellinen, miksi sitä pidetään epärehellisenä jos en ole kertonut hyyyyvin tarkasti kaikkia tietoja mun elämästäni? Siis nyt vähän järkeä tohon ajatukseen. :) Eli mä en häpeä osa-aikatyötä! Parempi se on kuin istua työttömänä kotona (tai jossain tyhmässä työkkärin kurssissa)

  Myönnän, blogissa on ristiriitaisuuksia asioissa joista en voi tai en halua kertoa. Ja teidän on nyt valitettavasti hyväksyttävä se. Mutta valehtelijaa se ei musta tee. Mä vaan en kerro kaikkea.

  Okei mä en nyt ymmärrä, onko se elämäni häpeämistä (ja töitteni) kun en niistä kerro enempää? Mää sanon tämän nyt, että mää pidän rajoja mistä kerron blogissa ja työni on yksi josta en halua puhua. Se on ikävää, että tuon takia sitten aatellaan "se valehtelee" koska asia ei näin ole. Mä oon tyytyväinen elämääni ja miksi mä hankkisin LISÄÄ töitä kun mulla on jo kaksi paikkaa jossa teen töitä?

  Ja mie en taas jaksa sitä, miten asioista jatketaan jankuttamista jos oon sen kerran sanonu etten valehtele. JOtain asioita jätän kertomatta, kyllä mutta sitä ei voi valehteluksi sanoa. Jos muuten sanon yhtä tammikuussa ja helmikuussa toista, niin mielet ja asiat muuttuvat. :) Se ei ole ihme ja mulla varsinkin saattaa mieli muuttua useinkin. :)

  No kysytäämpä nyt niin, että missä mä sitten olen kirjoittanut ristiriitaisesti, muussakin kuin tässä työasiassa? Työt kun on sellainen asia, mistä en halua täällä blogissani puhua. Siihen vedän rajan ja ymmärrän, että se voi monia ihmetyttääkkin. Mutta olen myöskin sitä mieltä, että tietyt ihmiset syynäävät turhankin tarkkaan joitakin sanomisiani.


  Anonyymi2,
  Pitääpä käydä. Ainakin nettisivujen mukaan suurinkoko näyttäisi olevan 54. Tämänkokoisetkin menevät mulle legginsseissä, mutta saavat olla aika joustavat. Mut pitää kurkata. :)

  VastaaPoista
 32. Anonyymi,
  Kiitos, tuossa näkyi olevan 56 kokoakin joten pitääpä mennä sovittamaan. :) Kiitoksia!

  Anonyymi2,
  No kerrohan yksikin esimerkki ristiriitaisuudesta ja jostakin muusta kuin tuosta työn aiheuttamasta ristiriitaisuudesta. :)

  VastaaPoista
 33. "Työt kun on sellainen asia, mistä en halua täällä blogissani puhua."

  ...mutta videopostauksia työpaikaltasi voit tehdä? Vai oliko kenties sittenkin kyseessä oma siivouskomerosi omassa kodissasi? ;)

  VastaaPoista
 34. Että joku jaksaa...viilata. En vaivautuisi kovin selittelemään. Meitä on monia, jotka käy lukemassa kuulumiset, katsomassa kuvia ja videoita, kommentoimassa ja se on siinä, se riittää. Ei kai kukaan koko elämäänsä halua tuoda nettiin. Toiset valittaa, narisee, lukee rivien välistä omiaan ja pilaavat "tunnelmaa". Eikö valittaja jo voisi siirtyä pois täältä tarkkailemasta, kun pitää jankuttaa samoja asioita.

  Kiva mekko ja ihku puhelin Pipsalla.

  VastaaPoista
 35. Oon lukenu blogia kuukauden verran ja ajattelin kommentoida tähän valehteluasiaan. Että jos ette oo hoksinut, niin tätä ei oo pakko lukea... Et jos alkaa kyrsimään niin antaa olla, jättää lukematta. Ja eikös jokaisella bloggarilla ole oikeus kirjoitella mitä haluaa?

  VastaaPoista
 36. Jo tänäänkin ristiriitaisuuksia on duunijuttujen lisäksi ollut miehesi painonnousussa ja proteiinijuomissa. Tarinasi näistä vaihtelevat aina kysyttäessä. Huvittavin ristiriita on se, miten aina väität että teette päätökset yhdessä, mutta miehesi määrää kaiken kalan syönnistä verhoihin.

  VastaaPoista
 37. Moikka Pipsa! :) -M- täällä taas huutelee pitkästä aikaa!

  Mitäs ihmettä, vihaiset anot löytäneet nyt sitten tämänkin blogin! Taitavat käyttää aikaansa vain toisten mielen pahoittamiseen ja se kertoo heidän omasta elämästä aika paljon..

  Keep up the good work ja ihania syksyisiä päiviä sinne sinulle ja sinun muruselle :)

  -M-

  VastaaPoista
 38. Ihmettelen kans KOVASTI, että jos jotakuta vaivaa nii paljon kaikki mitä täällä kirjoitellaan nii häipyis huit vi**uun täältä marisemasta!!
  Ei kyllä ole paljonkaan tollasten elämässä sisältöä ku jokainen pilkunpaikkakin katsotaan tarkasti..
  Kannattais ehkä katsella ITSE peiliin siellä te anonyymit valittajat!!!

  VastaaPoista
 39. Viimeksi 22.8 väitit että työsi on kokopäiväistä. Onko näin? Eikä kilometrien vääntelyä salaisesta ja yksityisestä. En halua tietää kuin ei tai joo vastauksen.

  VastaaPoista
 40. Anonyymi,
  No kun sellaisia videoita ei enää ole. Eikä tule. Ja enempää en työasioista kommentoi.

  Anonyymi2,
  Mä sanon kerran mut toistamiseen en jankuta. Tosin täytyy itekki muistaa toi sääntö. ;) Joskus pakkaa unohtumaan. ;) Mun koko elämä ei ole täällä, moni ilmeisesti kuvittelee näin mutta on asioita joita en jaa yleisesti. Tuollaiset jokapäiväiset uudet asioista narisevat voisivat painaa sitä X:ää sieltä yläkulmasta. Ei tätä blogia ole pakko kenenkään lukea. Puhelin on kyl ihq! Kantsii suerata FB-sivustoa, sinne tulee päivityksiä! Ku en vielä tiedä saako bloggerin ohjelmaa tohon luuriin.

  Anonyymi3,
  Näin se asia juurikin on. Hassua miten sellaisesta asiasta saa edes valehtelua mistä ei paljoa puhu. Ja sitten niitä pieniä juttuja verrataan joihin hyvin vanhoihin tietoihin.

  Anonyymi4,
  No mää en mun mieheni painonnoususta ja juomista tiedä paljoa, koetan vain kertoa sen mitä itse olen kuullut. Eli ehkä olisi pitänyt jättää kertomatta ja saada sitten huudot siitä niskaan. Vai vedät sä nyt tuon kalansyönninkin siihen että mies määrää meillä sellaisesta. No hoho hoijaa, toi on aika pitkältä haettua! :) Mut en mä tähän enempää, mä en vaan pysty. :)

  -M-,
  No heippa hei pitkästä aikaa!
  Toivotaan et vihaiset anot löytävät ilon omaan elämäänsä, ni sillon unohtuu tää mun blogini. :)

  VastaaPoista
 41. Yksi ristiriita on se, että kerrot näkeväsi kommentoijien IP:t, kun taas toisinaan väität ettet voi erottaa anoja toisistaan.

  VastaaPoista
 42. Voi anonyymi-parka! Tiedätkö että pilaat meidän toisten lukuinnon tolla typeräntyperällä niuhottamisellasi. Etkö häpeä sitä, että sinulla on niin paljon ylimääräistä aikaa, että ehdit tsekata jokaikisen Pipsan kirjoituksen? Me muut vaan luetaan se, mitä meille tarjotaan ja mulle on ihan sama vaikka Pipsa valehtelisi silmänsä ja suunsa täyteen (en usko kylläkään) sillä jokainen saa blogissaan kirjoittaa mitä haluaa, vaikka täyttä potaskaa kaikki! Älä hyvä ihminen tule lukemaan tätä, jos se sinua noin paljon vaivaa! Ala aikuiseksi ja lakkaa lässyttämästä...no nyt saan TAAS Pipsalta moitteita...mutta harmittaa mokomat "ristiriitaisuudenkyttääjät".

  VastaaPoista
 43. Kaikkuli,
  :)

  Anonyymi,
  Jos lasketaan molemmat työt yhteen, ni on.

  Anonyymi2,
  Näen IP:t kyllä tarvittaessa. :)

  Anonyymi3,
  :) :) No yritetään ymmärtää näitä anojakin. Mä toivon että kun saavat elämäänsä muuta ja kivempaa sisältöä, niin nopeastikos tämmöiset loppuu. Mut itse pilaavat sen sitten, et mää en enää vastaile heille. Et saavat sitten katsoa sinne peiliin eikä vinkua, et mikset sä vastaa kun sulta kysytään. Mä oon koettanu olla asiallinen kaikkia kohtaan ja vastata mutta jotenkin sitä alkaa miettimään, et ei taida maksaa vaivaa...

  VastaaPoista
 44. Edellisiin, jos on kokopäiväinen työ, niin miksi olet päivisin kotona. Jos näet IP:t, miksi väität ettet erota anoja. Nämä on just niitä ristiriitoja, jotka saa epäilemään kaikkea mitä sanot.

  VastaaPoista
 45. Anonyymi,
  Juuri vastasin noihin. :)

  VastaaPoista
 46. Höpönlöpön, et vastannut yhtään mitään, paitsi merkityksettömiä juupajaapoja. Eikä siun tarvikaan, luotan että lukijasi ovat fiksumpia kuin nämä selittely-yritykset! Kauniita unia ja maitorahkojen kuvia!

  VastaaPoista
 47. ME lukijat ollaankin fiksuja, ei pilkunviilajat. Että kauniita unia ja oman kullan kuvia, jos sellainen on.....

  VastaaPoista
 48. Anonyymi,
  Ensin sanotaan et vastaa lyhyesti ja sit sekään ei riittänyt.

  No mutta vastataan nyt vielä nätisti ja pitkästi kun te niin sitä rakastatte. :) Tuo päivisin kotona juttu on niin hankala, koska toisinaan olen ja toisinaan en ole. Esimerkiksi tänään en ollut töissä miehen luona.

  Ja mä en näe IP:tä suoraan tässä blogissa vaan erillisellä ohjelmalla enkä jaksa siellä pomppia jokaisen anonyymin kohdalla. Mut tarvittaessa teen kyllä tarkennuksia. :)

  Joko riitti vai pitääkö se taulukko tehdä?

  VastaaPoista
 49. Pilkunviilaaja27.8.2012 23.13

  Niin, ihmeteltiinhän me joskus silloin, että miten voit tehdä niitä työvideopostauksia, mutta sanoit vain, että se on ihan ok. Ja että miten voit puhua niin vapaasti työjuttujasi, ja sekin oli mielestäsi ok. Nyt ilmeisesti olet ne poistanut? Saatoimme olla sittenkin oikeassa ihmettelyissämme :)Nyt nimittäin toteat, että töistä et täällä puhu.

  Huvittaa, että niin moni kommentoija kommentoi toiselle kommentoijalle eikä Pipsalle. :)

  Ristiriidat ärsyttävät meitä joitakin kommentoimaan, mutta ehkä niissä onkin tämän blogin "suola".

  VastaaPoista
 50. Milloin viides teit täyden päivän?

  VastaaPoista
 51. Oothan Pipsa huomannu, että lähes kaikki sun lukijat - ei kun kommentoijat - on anonyymejä? Minäkin. Joku saattaa kirjoittaa jollain nimimerkillä, mutta sehän on ainakin meille muille lukijoille ihan sama kuin anonyymi, kun ei näy kuvaa, ei oikeaa nimeä. Ei täällä ole kuin 1-2 oikealla, omalla nimellään kommentoivaa! Mun mielestä sä oot turhan "ystävällinen" kun vastaat kaikille p*n jauhajille. Itse jättäisin vastaamatta, silloin jokainen joutuisi miettimään, että kommenttini taisi olla typerä, kun ei kirjoittaja näe tarpeelliseksi vastata. Jäisivät pikkuhiljaa pois...

  VastaaPoista
 52. "Huvittaa, että niin moni kommentoija kommentoi toiselle kommentoijalle eikä Pipsalle" - missä se on määrätty, kenelle kommentit osoitetaan. Sunkin jutut on niin provosoivia, että pakko ottaa kantaa. OLE HILJAA!

  Ja entäs tämä "Milloin viides teit täyden päivän" - mikä ihmeen viides? Ei kuule meitä muita kiinnosta Pipsan työlistat. Miksi kiinnostaisi?

  VastaaPoista
 53. Ei kai kukaan (Pipsakaan) luule, että sillä olisi mitään väliä tuleeko anoiluihin vastausta tai ei. Henkilökohtaisesti mulle on ainakin ihan sama. Ei se tän blogin huviarvoa vähennä vaikka koko kommentointi suljettaisiin pois. Yhtä paljon tälle nauraisin silti.

  VastaaPoista
 54. Kerrohan nyt pipsa se viimeisin kokonainen työpäiväsi, vai pitääkö tehdä suuriakin tarkkailua kirjoituksistaan, ettei puhu pussiin.

  VastaaPoista
 55. Mikä puhelin se sitten oli kun liidokin avulla kuvasi kun niin hyvä kamera on :) entä paljonko tuo uutesi maksoi =) Itelläni on kanssa uusi luuri hakusessa mut en osaa päättä millasen haluun :D Kiitos taas iltalukemisesta ja hyvää yötä !

  PS. Vaihdoin tuon nimen Laura Joukaisesta Laura Iina-Marieksi ettet ihmettele. Ja otin nyt jonkun asetuksen pois sieltä hallintasivulta niin käyppä nyt katsomassa lauraiinamarie.blogspot.fi jos näkyis ilmoita sitten vaikka kommenttina siihen yhteen tekstiin :) ja sitä kutsua en edelleenkää osannut lähettää mutta kyllä mä vielä opin ! Nyt nukkumaan kauniita unia sinulle !

  VastaaPoista
 56. Täytyy tunnustaa, että tiettyjä ristiriitoja on minustakin esiintynyt jo tässä kommenttiketjussa.

  Väitit nimittäin, että miehesi käy kaupassa kun se on hänen työmatkansa varrella, mutta ei sinun. Myöhemmine kuitenkin kerroit, että teillä on loppupäivästä sama työpaikka. Mitä ihmettä?

  VastaaPoista
 57. Pilkunviilaaja,
  No mulle tuli jälkikäteen semmonen fiilis etten haluakaan puhua töistä blogissa, ni mie poistin kaikki tarkemmat maininnat työasioistani. Ja en vastedeskään aio puhua näistä ja se on nyt vaan ymmärrettävä.

  Anonyymi,
  ???

  Anonyymi2,
  Siis jokainen ihminen netissä on anonyymi, mutta jotkut teistä on helppo silti yhdistää nimimerkin takia. Eli sellainen jolla on nimimerkki, ni on jotenkin tutumpi. Pelkkä Anonyymi voi olla ketä vain. Niin, olen varmasti turhan ystävällinen mutta koetin olla reilu kaikkia kohtaan mutta se on ilmeisesti turhaa. Täytyy ilmeisesti jättää vastaamatta sitten sellaisiin joihin ei koe kannattavaksi vastata.

  Anonyymi3,
  Kommentit voi osottaa täällä kelle tahansa. Ei niiden ole pakko olla osoitettu mulle.

  Anonyymi4,
  On se hyvä, että joku saa naurua tästä. :) Nauru on hyvä asia.

  Anonyymi5,
  Valitan, en puhu työasioistani blogissa.

  VastaaPoista
 58. Laura Iina,
  Se liidokissa ollut kännykkä oli E7. Mieheni työpuhelin. :) Lumiani maksoi 179EUR. Suosittelen Lumiaa, se on hyvä! Vähän alkukankeutta mut kyl se tästä. Mie pääsin kurkistamaan blogiasi mutta nyt en kerkeä kovin paljoa perehtymään, mut lupaan vierailla ja jättää kommenttia. :)

  Anonyymi,
  No ristiriitoja saa aikaan mistä tahansa. Olen tuosta ihmettelysi aiheesta kertonut ylempänä joten en ala toistamaan itseäni.

  VastaaPoista
 59. Pipsa ole kiltti ja jätä julkaisematta kaikki valittajien ja pilkunviilajien kommentit. Pilaavat muuten niin mukavan blogin fiiliksen kokonaan. Selvästi kirjoittajilla on mielenterveysongelmia kun etsivät sisältöä elämäänsä rivien välistä. Ei terve aikuinen ihminen tenttaa toista kaupassa käynnistä tai työtunneista, lohensyönnistä puhumattakaan.
  Plokkaa Pipsa nuo häiriköt pois tai luultavasti menetät meitä vannoutuneita lukijoita vähitellen blogin masentavan tunnelman takia.
  Anonyymille kitisijälle suosittelen poistumista blogista, sekä sisällön etsimistä elämään ja mahdollisesti ammattiapua.

  VastaaPoista
 60. Muutamia yleisiä syitä, miksi jonkun tarina saattaa kuulostaa ristiriitaiselta:

  - Tilanteet muuttuvat
  - Mielipiteet muuttuvat
  - Jokainen päivä ei ole samanlainen
  - Asioita voi muistaa väärin
  - Asioita voi selittää huonosti
  - Asian näkee erilaisesta näkökulmasta kuin lukija
  - Joskus voi antaa vain osan informaatiosta
  - Lukija saattaa lukea huolimattomasti
  - Lukija saattaa ymmärtää väärin sisällön ja/tai tarkoituksen
  - Lukija saattaa tehdä omia tulkintojaan, joilla ei ole totuuspohjaa
  - Lukija vaatii enemmän informaatiota kuin kirjoittaja haluaa/voi antaa

  Oletin tämän olevan jokaiselle peruskoulun käyneelle selvää.

  Aurinkoista päivänjatkoa Pipsalle ja kaikille lukijoille :)

  VastaaPoista
 61. Hyvä ratkaisu tuo kommenttien valvonta, todellakin.
  Maratonikirjoittelija saa nyt tyytyä ihan isseksein pähkäilemään ja yövuorolainen voi naureskella myös omassa ihanassa seurassansa ja moni muu tarkkailua työkseen harrastava. Eh heh, sanon ma. Hyvä juttu, jes!

  VastaaPoista
 62. Okei, nyt on minunkin pakko pistää sormeni tähän soppaan :D

  Älä Pipsa välitä tosiaan noiden anojen kommenteista, sun blogi, sun totuudet jne. Kukaan ei sitä todellisuutta tiedä ja piste. Tämä pitäisi jokaisen ymmärtää.

  Nämä anonyymit ovat haukkumassa samantien kun et kerro miehesi nimeä, sotua, pituutta ja painoa, silmien väriä ja koko suvun historiaa. Ja niin edelleen. Ihan sama mitä kerrot, niin joidenkin mielestä valehtelet aina.

  Mutta se minun täytyy sanoa, että omaan silmään pisti kun sanoit kommentiboksissa jossakin vastauksessasi että et ole nyt edes ostanut vaatetta pitkään aikaan. Vastahan sinulle tuntui tulevan Yoursin paketti ??

  Kaikkea hyvää ja minä ainakin jatkan blogisi lukemista. Alkuun jotenkin ärsytit mutta sittenpä huomasin että tulin joka päivä uudelleen ja sillä tiellä ollaan.

  Jenni / The XL Blog

  VastaaPoista
 63. Tuskin kukaan jättää blogia lukematta vihaisten anojen takia, päinvastoin, monihan käy täällä juuri lukeakseen noita älyttömiä vääntöjä.

  Omasta kokemuksesta tiedän, että jos kommentointi tehdään vaikeaksi tai sitä moderoidaan mielivaltaisesti, niin ihmiset eivät jaksa enää tulla.

  Netin ja blogien tarkoitus on juurikin olla sellaisia paikkoja, joissa voi keskustella vapaasti!

  Nyt tuntuu ikävästi siltä, että Pipsa on poistanut sinänsä ihan asiallisiakin viestejä. Pidän tätä blogin tulevaisuuden kannalta huonona ratkaisuna.

  Oikea ratkaisu minusta olisi ollut se, että Pipsa olisi antanut vain yksiselitteisen vastauksen kysyttyihin asioihin.

  Vaikka tämä on Pipsan blogi, niin silti hän voisi asettua lukijoiden kanssa samalle tasolle, eikä sieltä ylhäältä käsin nauraisi lukijoiden kysymyksille ja poistaisi niitä, elleivät ne miellytä häntä.

  Luulen, että niitä joita "vihaiset anot" häiritsevät on siellä lukijoissa tasan yksi kappale. Ei kannata blogia tehdä yhdelle ihmiselle.

  VastaaPoista
 64. Tiedän, ettei tämä kommenttini tule ikinä julki, mutta todistaahan tämä viestien poistelusi kaiken. Eikö ole inhottavaa kun jää kiinni? Miksi - siis miksi et vaan osaa puhua totta täällä blogissa?

  VastaaPoista
 65. Samaa mieltä yläolevan kirjoittajan kanssa. Jätä julkaisematta ne, ja jätä sellaiset ihmiset mätänemään omaan arvoonsa. :)

  VastaaPoista
 66. Elli,
  Otin hyväksynnän käyttöön koska tämä ei taida koskaan rauhoittua.

  Linnea,
  Sun tekstis oli just näin. Asioilla on tapana muuttua. Varsinkin kun tapaukses ki mieli muuttuu usein.

  Anonyymi,
  Onhan se noinkin. Nyt aion silti olla reilu.

  Jenni,
  Ai sua ärsytti,pakko kysyä et miten noin? Mut totta, aina löytyy jokin mitä ei uskota joten miksi vaivautua siis edes nuo epäilijät. Miksi jatkaa lukemista jne jos ei usko. Nii tarkotin etten ollut ennen tätä uusinta yoursin tilausta no tilannu vaatteita hetkeen. Heh,mä vissii kirjotan epäselvästi ja toi on paha vikani.

  Anonyymi,
  Asioista voi toki keskustella nyt kun mtn ei uskota on se vaikeaa. Ja ei moni jaksa lukea vääntöä joka päivä, olkoon kuinka hupia tahansa. Mä kyllä vastasin niin hyvin kun voin noihin kyselyihin, ei ole vikani jos ei riitä. En voi kaikesta tehdä isoa selontekoa,syystä.

  Anonyymi,
  Mie puhun kyllä totta,harmi ettet suostu syystä tai toisesta uskomaan, joten miksi jankata ja käyttää aikaa turhaan.  VastaaPoista
 67. Hohhoijaa mitä anoiluja täällä...
  Eiköhän asiat oo niin ettei täällä Pipsa koko ajan ole kirjoittelemassa mitä sille tapahtuu, niin eiköhän ne asiat sillä tapaakin muutu!
  Ja miten joku voikaan laittaa noinkin tarkalleen kirjoitetut asiat mieleen...
  *KataMaria*

  VastaaPoista
 68. Miksi poistit osan viesteistä?

  VastaaPoista
 69. Miksi muuten pidät itseäsi niin erikoisena ( esim. tämän postauksen otsikko). Hyvin useat isommat naiset pukeutuvat värikkäästi ja moni huomattavasti tunikoita ja legginssejä persoonallisemmin. Tunnut nostavan itseäsi jalustalle.

  VastaaPoista
 70. MInä ostin viime lauantaina tuollaisen samanlaisen puhelimen, valkoisena tosin ja olen tykännyt myös tosi paljon!

  Ja sille joka ihmetteli miten pipsalla on varaa ostella milloin mitäkin, mielestäni pipsa ei kovin hirveästi kuitenkaan mitään ostele.Vaatteita yleensä ja nyt kerran puhelimen.
  Ei ole matkoja tai kalliita kampaamokäyntejä tms.

  Itse olen pienipalkkaisessa töissä ja mieheni keskituloisessa, meillä on kolme pientä lasta joihin menee kiitettävästi rahaa asutokin on sen kokoinen että laina on varmasti huomattavasti paljon isompi kuin pipsalla ja silti pärjäillään oikein hyvin!

  MIksi siis kaksi työssäkäyvää ihmistä ei pystyisi ostelemaan vaatteita tai puhelinta silloin kuin huvittaa?

  -miima

  VastaaPoista
 71. Pipsa, en tiedä mikä minua ärsytti, tai no, ärsytti on ehkä vähän turhan väärä sana, mutta en osaa kuvailla sitä mitenkään muutenkaan oikein. Mutta siis niin. Minulla on muutama muukin blogi sellainen, että jotenkin välillä ärsyttää mutta sitten kun olen pitempään selaillut ja tutkaillut, huomaankin käyväni siellä tutkimassa jokaisen uuden postauksen. Mikä lie.

  Pointtini tässä nyt on ehkä se, että koska jokainen ihminen on erilainen persoona, on jokaisessa niitä "ärsyttäviä" puolia, ja puhun tällöin myös itsestänikin.

  Ja näille anonyymeille; Blogeissa mennään yleensä blogin kirjoittavan henkilön elämässä aika "pintakiiltoista" elämää. Ei helvetti siellä kukaan (pahoittelen kiroiluani) tule kertomaan täyttä totuutta elämästään (joo okei, netti tuntuu olevan pullolaan anoreksiastaan jne kertovia blogeja jossa kerrotaan paskankin muoto) ja jos sitä ei voi hyväksyä, niin ei sitä blogia tartte lukea. Jos vaan erikseen pitää päästä haukkumaan jotakuta, voisi katsoa vähän omaa peilikuvaansa ja pohtia oletko itse niin pirun täydellinen?? Ala itse kirjoittaa blogia ja kerroppa sinä koko elämästäsi ja kaikesta koko totuus, niin katsotaan kuinka moni sinua tulee haukkumaan valehtelavaksi idiootiksi bloggaajaksi? Kerro toki samalla kotiosoitteesi, kaikki poikaystävästä, työpaikkasi ja vielä miehenkin työpaikka niin saat varmasti kivoja stalkkereita.

  Joo, tuli vähän kirjoitettua mutta en voi ymmärtää tällaisia ihmisiä, joilla ei tunnu olevan mitään muuta asiaa kuin valittaa ja haukkua. Jos teistä helkatti soikoon tuntuu siltä että joku ei kerro asioita niinkuin SINÄ satut haluamaan niin häivy. Jokainen kertoo asioita OMASTA ELÄMÄSTÄÄN juuri niinkuin haluaa!

  Anonyyminä on helppo puhua paskaa niin paljon kuin haluaa. Ei ole pokkaa tulla puhumaan omalla naamalla.

  Kivaa tiistaita Pipsa!

  Jenni / The XL Blog

  VastaaPoista
 72. Hieno päätös toi ettei kaikki tule julkisuuteen.

  Jossain vaiheessa ku noi typerykset jättävät blogisi rauhaan ja niin tiedän, että siirtyvät jonkun muun kimppuun niin voit avata taas vanhaan tapaan.

  Tsemppiä

  VastaaPoista
 73. "Miksi muuten pidät itseäsi niin erikoisena ( esim. tämän postauksen otsikko). Hyvin useat isommat naiset pukeutuvat värikkäästi ja moni huomattavasti tunikoita ja legginssejä persoonallisemmin. Tunnut nostavan itseäsi jalustalle."

  Loputon suo ihmisten kuvittelun kanssa. Kukaan muu ei varmaan ajatellut noin, kuin liiallinen kuvittelusi ja todella masentavan negatiivinen asenteesi. Yleensä ihmiset syksyä kohti pukeutuvat tummiin sävyihin ja värit jää, ymmärrätkö vai väännänkö rautalangasta. Itse kuulun väri-ihmisiin ja jatkan värien käyttöä talvellakin.

  50 kg, positiivinen immeinen

  VastaaPoista
 74. Minä olen tykännyt noiden KappAhlin leggingsien materiaalista tosi paljon. Ja ovat todella joustavat, minulle ainakin menee niistä tavallista pienempi koko. Ja lisäksi ne ovat kunnolla mustat ja pysyvät mustina pesusta toiseen. Minusta ne vain ovat vähän liian pitkät (olen 170 cm pitkä), mutta josko nyt ovat älynneet vähän lyhentää lahjetta!

  -hss

  VastaaPoista
 75. Positiiviselle ihmiselle:

  Nyt kun asia tuli puheeksi, niin aloin eilen otsikon nähtyäni miettiä, että ketkä "muut" suosii tummaa - että pukeutuvatko ihmiset jotenkin värittömästi. Tulin siihen tulokseen, että todellakaan eivät. Ehkä kirjoittajalla on tarve nähdä itsensä jotenkin poikkeuksellisen rohkeana ja räväkkänä. Tai sitten Porissa pukeudutaan jotenkin ankeasti.

  Tsemppiä ja voimahali.

  VastaaPoista
 76. Tässä syntyy vain sellainen hassu asetelma, että jos olet Pipsan puolella, saat sanoa mitä tahansa ja haukkua vastapuolen väkeä. Joo, puolet ovat todellakin syntyneet.

  Jos kritisoit Pipsaa, niin et saa sanoa mitään. Yleensäkin täällä Pipsaa kritisoivat anot ovat minusta asiallisempia kuin puolustajat. Puolustajat voivat hyvin käyttää sellaisia sanontoja kuin "anonyyminä on helppo puhua paskaa niin paljon kuin haluaa".

  Minusta rumaa kieltä, eikä sovi aikuisten väliseen keskusteluun, mutta ilmeisesti Pipsan puolustajat pelaavat jollain eri pelisäännöillä kuin ne, jotka esittävät asiallista kritiikkiä ja kysymyksiä. Sillä asiallisia ne kysymykset ovat olleet vaikka olisivat olleetkin ns. pilkunviilausta.

  Pyytäisin Pipsan puolustajiakin, kuten Jenni Kolaria, käyttämään tulevaisuudessa asiallisempaa kieltä.

  VastaaPoista
 77. KataMaria,
  Kyllä joku voi pistää kirjoittelut mieleensä, jos se on ollut sen tyypin päätarkoituskin. Valitettavasti.

  Anonyymi,
  Koska katsoin sen viisaammaksi.

  Anonyymi2,
  Hmmm? En mä pidä itseäni mitenkään erikoisena, noin yleisesti katsottuna. Kyllähän moni pluskokoinen pukeutuu värikkäästi. Jos nyt meinaat siis tällä jotenkin tuota otsikkoa, niin se on otettu täysin siitä mitä mä täällä Porissa näen - en suinkaan miten koko maailmalla mennään. Sinä päivänä olin värikkäimmin pukeutunut, täällä Porissa. (toki joku jossain saattoi olla yhtälailla, mutta häntä en valitettavasti juuri silloin nähnyt)

  miima,
  Tuon kanssa pelais vaikka kokoajan. :) Ihmeen nopeesti meni myös bussimatka kotiin, ku ykskaksnaks oltiinkin jo keskustassa. :) Hih hih, tuo on ihan totta - mä en käy usein parturissa tai käy baareissa/ravintoloissa, ni nopeastikos noista rahaa säästyy. Ja onko se sitten tänä päivänä niin urbaani juttu, siis säästäminen? Mä oon aina säästänyt, jopa työttömänä koetin säästää. Sillon se oli vaikeampaa.

  Jenni,
  No mie kyllä ymmärrän, mulla on sama viha-rakkaussuhde yhteen blogiin. Välillä se vihastuttaa ja välillä ihastuttaa. :) Joten en ihmettele, että itsekin aiheutan moisia tuntemuksia. :)

  Mä oon toisaaltani muuten aika surullinen, että nämä ihmiset jotka löytävät vain valittamista ja haukkumista ihmisistä. Tuollainen olotila vie niin paljon energiaakin.

  Ja mä tosiaankaan en kerro täällä kaikkea, vaikka nin vissiin aika moni olettaa kun aika avoimesti kuitenkin kirjoittelen. Pintaliitoa kuitenkin. :)

  Kaikkuli,
  Kaiken ei tarvitse tulla julkisuuteen, työni on yksi niistä. No mut ei sekään kivaa ole, että siirtyvät vain uuden blogin kimppuun. :( Miks ihmisillä on näin paljon kiukkua sisällään, et pitää tehdä moista?

  50kg positiivinen immeinen,
  Ymmärrettävää se on, että kun syksy tulee nin siirrytään tummiin väreihin mutta miksi toisaaltas? Mun mieletäni ainakin piristää, kun voi vielä pukeutua värikkäästi. Toimii siis jonkinlaisena mielennostattajana näin harmaana syksynä. ;)

  HSS,
  No toivotaan et ovat lyhentäneet. Vaikka ei se lyhennysoperaatio paha ole, mutta saattaa tosiaan viedä sen lahkeen tiukkuuden mennessään. Tätä en ollut älynnyt mutta kun siitä mulle eilen joku lukija sanoi. Pitää siis käydä tsekkailemassa. :)

  Anonyymi3,
  Valitettavasti Porissa pukeudutaan ankeasti, tosin en yleistä. Osa osaa pukeutua väriinkin. Mutta kyseisenä päivänä ei tullut muutakuin mustaa ja harmaata vaatetusta ihmisillä vastaan ja mulla itelläni oli väriä! :) Ku johan se värikkyys piristää, että mä suosittelen tosiaankin syksyllä ni pukeutumaan VÄRILLÄ ni mieli pystyy virkeänä!

  VastaaPoista
 78. Anonyymi4,
  Se olisikin kivaa kun ihmiset osaisi kritisoida asiallisesti. :) Mutta tuo on valitettavasti totta, että kasvottomana/nimettömänä on niin helppo käyttäytyä miten sattuu - tuskimpa tätä tapahtuisi jos ihmisten täytyisi kommentoida nimen kanssa. Kattotaas vaa kuinka kauan menee, et kaikkiin kommentointeihin tulee henkilöllisyyspakko. :)

  VastaaPoista
 79. Sitä vaan mietin, että jos Pipsa otat kommenttien hyväksynnän käyttöön, niin sinähän kuitenkin joudut ne idiottimaisimmatkin kommentit lukemaan ja olet yksin niitten kanssa. Nyt me toiset - sinun puolustajasi - voimme välillä "ottaa kannettavaksemme osan siitä taakasta". Ps. itse kuulun välillä puolustajiin ja välillä kritisoijiin ja aina kirjoitan kuitenkin samalla tyylillä, mielestäni asiallisesti.

  Jossain blogissa, jos meno on äitynyt oikein kriittiseksi, kirjoittaja onkin antanut kommenttien hyväksymisen puolisonsa tehtäväksi. Silloin ei tarvitse itse edes lukea ilkeyksiä!

  Oletko miettinyt että voisi olla hyvä ottaa aikalisä, ettet ehkä edes kirjoittaisi mitään tai että kommentointi olisi kokonaan estetty. Moni on näinkin rauhoittanut tilanteen.

  Joku tolkku tähän päättömyyteen pitäisi kyllä saada. Lukijoita sinulla lienee niin paljon, ettei haittaa vaikka äkäisimmät jättäisivät väliinkin, vai mitä?
  Mervi

  VastaaPoista
 80. Mervi, miksi sanot, että esität joskus kritiikkiäkin, mutta et tehnyt sitä kuitenkaan koskaan nikillä Mervi vaan anona? Itse pidän tuollaista kaksinaamaisuutena. Varsinkin kun se taisit olla juuri sinä, joka utelit Pipsalta heti lukijaurasi alussa, että pelkääkö Pipsa kuolemaa koska on pyöreä/ylipainoinen. Tuo viestisi on yksi törkeimmistä viesteistä, mitä täällä on koskaan esitetty.

  Jos Pipsa pitää taukoa, lukijat häipyvät ja unohtavat koko blogin. Minä en ainakaan jaksa käydä katsomassa blogia kovin pitkään, jos kirjoittaja taukoilee tai kirjoittaa harvoin.

  Jos blogiin pettyy kerran (pätee kaikkiin paikkoihin netissä), niin tilalle löytyy tuhat uutta. Unohtaminen on netissä niin helppoa.

  En todellakaan suosittele pitämään taukoa kirjoittamisesta. Varsinkin kun ihmisillä tuppaa muutenkin olemaan taipumus kyllästymiseen. Miksi siis ottaa riski juuri nyt, kun Värikäs Elämä on näin kovassa nosteessa?

  Pipsa, sinuna kysyisin ennemmin Yoursilta jotain sponsorisopimusta, koska porukka oikeasti tilaa tämän blogin vuoksi sieltä tavaraa. Harva ennen tätä blogia mistään Yoursista tiesikään. Hankit vähä taskurahaa sillai. ;) Tsemppiä.

  VastaaPoista
 81. Mervi,
  En mä yksin ole niiden kanssa, mulla on ystävät ja rakas mieheni. :) No voit olla huoleti, en ole ottanut kommenttejasi mitenkään negatiivisessa mielessä. :) Aikalisää en ole ottamassa, ei kannata. Tänään täytyi pitää tauko kirjoittamisessa, kun on ollut muuta touhua ja olen toki saanut rauhassa kirjoitella päivityksiä jotka tulevat aikanaan. :) Että on tästä blogista kyllä siinä mielessä tullut jonkinlainen työ, josta ei tosin palkkaa saa. :) No, ehkä vielä joskus, ehkä.

  Anonyymi,
  Tuo on totta, että lukijat häipyvät mutta tuskin ihan nopeasti. On tässä kesän aikana moni suosittu blogi ollut hiljainen eikä lukijat ole mielestäni kaikonneet. Että Värikäs elämä ei oo ottaas mitään taukoa, muutaku joskus päivän kahden pituisia jos tää mun "oikee" elämä sitä vaatii. :) Ja täytyy ehdottomasti miettiä tuota Yoursin yhteydenottoa. Ja jos jollain on firma, niin saahan mullekki yhteistyöehdotuksia laittaa. :)

  VastaaPoista
 82. Voi ei, anonyymi 20:29, kuinka monta kertaa MUN pitää toistaa, etten ole Pipsalta kuolemanpelosta kysynyt, vaan PÄINVASTOIN, vastasin sille kyselijälle! (Oih, nyt ymmärrän, miltä Pipsasta tuntuu, kun aina pitää kerrata samoja vastauksia!) Mitä se hyödyttää siis minkäänlaista nimimerkkiä keksiä, kun sitten sut kuitenkin sekoitetaan johonkin toiseen? Luen niin montaa blogia, etten muista, millä nimimerkillä mihinkin kirjoitan. Vuosien varrella niitä on vaan kertynyt, välillä anonyymi, välillä jokin lukemaani blogiin liittyvä jne...oma oikea nimeni liittyy vain yritykseni blogiin, enkä käytä sitä muissa yhteyksissä.

  Pipsa, olet kyllä aika hyvä aina selittämään ja tyrmäämään toisen ideat. Koitapa joskus (ainakin yrittää) antaa positiivista palautetta (ns. kehuja) kommentoijille, jotka ihan oikeasti yrittävät olla sinun puolellasi (minäkin yritin) Nimim. Mervi ps. itse käytän omassa blogissani usein "kiitos kommentista...", mutta ei niitä näin paljon olekaan, eikä missään tapauksessa tällaisia kuin täällä.

  VastaaPoista
 83. Mervi,
  Olen kyllä hyvä selittämään ja se on paha vikani. Olen tätä koettanut saada pois. :) Mutta tuo ideoiden tyrmäyskin on vähän kakspiippune asia, kyllä mä ne otan kuuleviin korviini mutta en vain välttämättä tee heti. Otetaan hyvänä esimerkkinä jegginssit. :)

  Mitä? Oonko mä ollut tyly mukavillekin ihmisille? Miten tää on jäänyt multa huomaamatta, en ainakaan mitenkään tahallaan oo sitä kyllä tehnyt. Kiitoksia kun toit tuon tietoisuuteeni. :)

  Mulla on kiitos kommentistasi tuossa kommenttilaatikon yläpuolella. Että näin kyllä kiitän jokaista kommentista. :)

  VastaaPoista
 84. Jaajuu...en ole edes huomannu! Ei se oikein toimi, että kiittää ennenkuin on edes lukenut. Etkä kuitenkaan oikeasti KIITÄ kaikista?

  Siis häh - missä kirjoitin, että olisit ollut tyly?

  En osaa kirjoittaa niin, että ymmärtäisit: tästäkin vastauksestasi, vaikka siellä on monta hymyä, tulee sellainen olo, että vaan puolustaudut - annoinko siis aihetta? Muistelen, että olenko sulle kommentoituani koskaan saanut fiilistä, että olisit samaa mieltä tai että ymmärtäisit, mitä kirjoitan. Miksi siis aina vaan kommentoin, vaikkei mikään "uppoa"?

  Niin ja sitten vielä, mitä Jegginsseistä? Mitä ne on? Mervi vinoilee...

  VastaaPoista
 85. Mervi,
  Siis et sä sanonut että tyly - itse tituleerasin että olenko ollut niin tyly etten ole huomannut antaa palautetta kommentoijille.

  Nii ja kyllä mä mieluusti kiitän jo etukäteen. :) Vai olisiko se sitten parempi jokaisen tekstin alussa pistää "Kiitos kommentistasi".

  Siis en mä puolustautunut mitenkään, hassua että sellaisen kuvan saa. Mä vaan kommentoin ja ihmettelen. Koetan ymmärtää. :)

  Jegginssit on legginssien ja farkkujen sekotus. Eräs lukija aikoinaan suositteli niitä.

  VastaaPoista
 86. Pipsalle tulee mukavasti kommentteja, ei tarvitse mielestäni jokaisesta erikseen alkaa kiittelemään. On tähän asti vastannut kaikille, se riittää ja osalle ei kannata ruveta jankuttamaan samoja juttuja moneen kertaan.
  Mervi, jos et ole ollut tyly niin nyt olet, yksinkertaista.

  Joku joka kysyy samaa asiaa monta kertaa: Kyllä, IP-osoitteen voi kyllä nähdä, josko se nyt menisi jakeluun, vihdoinkin.

  Atk-täti

  VastaaPoista
 87. Ei sun päällä ole kuitenkaan jegginssejä näkynyt, niin mihin tuolla jeggins-asialla viittasit? :)

  Ja mä olen kokenut samalla tavalla sun vastauksesi kuin Mervikin, että puolustaudut ja haraat vastaan jokaisessa kommentissa, vaikka peität ne noilla hymynaamoilla. Ei hymiöt korvaa sitä, että oikeesti ymmärtäisit ja oisit ystävällinen lukijaa kohtaan. Nostat itses jotenkin jalustalle, lukijoiden yläpuolelle. Semmoinen ei oo pidemmän päälle blogille hyväksi.

  -K.

  VastaaPoista
 88. K,
  Jegginsseillä meinasin sitä et kyl lie lukijoiden neuvoja kuuntelen mutten tee sitä heti. Tarvitsen sulatteluaikaa. Voi mussukat,ootte ymmärtäneet nyt ihan väärin. Mut se tulkinta on vaikeaa tekstinvälityksellä. Tarkoitukseni ei oo kuulostaa puolustelevalta,ainakaan aina. Ja mä saatan olla asioita vastaan nyt kyl ne mieleen jää. Jegginssit hyvä esim.

  VastaaPoista
 89. - K tiivisti hyvin, täällä ollaan täysin samaa mieltä!

  - J

  VastaaPoista
 90. Voisitteko kenties vähän heittää esimerkkiä, niin ymmärtäisin missä niin kovasti puolustelen, oon epäsystävällinen ja nostan itteni lukijoiden yläpuolelle?

  VastaaPoista
 91. no joo..että tämmöistä. Piruuttaan provosoivat ja hakevat huomiota sulta ja muilta blogia seuraaavilta.
  joskus joku pieni erimielisyys on aivan kivaa luettavaa, kun ei sitä aina niin yksimielisiä asioista voi olla..mutta tuo jatkuva närppiminen on jo p***stä ja ampuu pahasti yli :/
  Rauha plogiin ja ihmisille hyvä tahto..toivon mä <3
  -AaP

  VastaaPoista
 92. AaP,
  Se voi olla, et viisaampi varmaan olisi jättää koko kommentoiminen.

  VastaaPoista
 93. "Ja mä saatan olla asioita vastaan nyt kyl ne mieleen jää. Jegginssit hyvä esim."

  Edelleen kysyisin miten nuo jegginssit ovat hyvä esimerkki, kun et ole niitä kuitenkaan hankkinut, vaikka niitä on sinulle ehdotettu. En ymmärrä tätä sun esimerkkiäsi, niin voisitko kertoa MITEN nämä jegginssit ovat hyvä esimerkki siitä että otat muiden ehdotuksista vaarin? Kun et ole kuitenkaan ottanut! En käsitä.

  Ja tuollainen "voi mussukat, olette ymmärtäneet väärin" -lätinä on suoranaista v*ttuilua, vaikka kuinka väittäisit olevasi vain positiivinen ja hymyileväinen. Kyllä se itsesi nostaminen kommentoijien yläpuolelle paistaa erittäin hyvin läpi etenkin tuollaisista kommenteista. Ja kun väität ettei se ole v*ttuilua vaan hyvämielistä vastaamista, se alentaa lukijaa vielä enemmän. Kannattaa opetella olemaan oikeesti ystävällinen, tai vastata neutraalisti jos ei ystävällisyyttä halua :)

  -K

  VastaaPoista
 94. K,
  No et ole ilmeisesti syynännyt blogia niin tarkkaan. Mutta tässä siis postatus aiheesta: http://varikaspipsa.blogspot.fi/2012/01/i-heart-jeggins.html - Kuvia en löytänyt blogin puolelta mutta voin näitä kyllä ottaa. Eli oon NetAnttilasta ostanut lukijan suosituksesta jegginssit. Mulla vaan oli, että haluaisn MUSTAT. Mikkää siniset ei kelvannu. :) Mut tämä on sarjassamme taas sitä, mistä ei puhuta/kuvata, on taatusti valhetta. Jep jep! :)

  No se on ikävää, jos koet tuon "lätinän" vittuiluna. Mutta jos koet asiat noin negatiivisessa mielessä tässä blogissa, niin miksi vaivaudut käymään? Etsi sellainen blogi missä et koe tällaista. So simple! :) Mie en tästä tuu muuttumaan koska en itse koe tehneeni mitään väittämääsi.

  Ja enempää en asiasta jankuta, joten älä vastaisuudessa ihmette jos kommenttisi eivät pääse läpi. :)

  VastaaPoista
 95. Ok, en ole tosiaan huomannut tuollaista jeggins-juttua sulla, koska et ole käyttänyt niitä minkään asun kanssa. Oletko käyttänyt niitä lainkaan?

  Omituista, että ensin pyydät kommenttia, ja kun sulle vastaa, niin sanot ettet välttämättä enää päästä kommenttejani läpi. Miten vain, yritin olla avuksi ja valottaa sulle sitä mistä sellainen itsensä jalustalle nostamisen fiilis tulee :)

  Peace!

  -K

  VastaaPoista
 96. K,
  Kyllä se vaan oli olemassa :) Oon mä jegginssejä käyttäny nyt niistä ei taida olla vaatekuvia nyt nyt sekin on korjattu. Pakko myös mainita nyt tykkään ältsisti noista, tuntuvat mukavammilta legginsseihin nähden. Et kyl mie kuuntelen lukijoitani ja hyviä vinkkejä he antavat. Nii ja kyl mä tämmöset läpi päästän mikä ei oo jankkaamista. PEACE!

  VastaaPoista
 97. Mitähän jos nämä kitisijä kommentoijat hankkis vaikka ihan oman elämän.
  Blogin lukeminen on ihan vapaaehtoista. Ei tänne ole pakko tulla, jos noin pipo kiristää.

  VastaaPoista