3.8.2012

Kyllä punainen aina keltaisen voittaa, vai voittaako?

Punainen GAGA tunika/mekko - Yours (24-26)
Ne ainoot ja oikeet legginssit - NetAnttila (Double Beauty) (56)
No en mä nyt sitten mennytkään keltaisissa kuten eilen illalla vähän suunnittelin. Mutta ei tää punainenkaan silti hassumpi päätös ollut, vaiko mitä? Ja jalassakin oikeen legginssit, kyllä ne aidot semmoset! Tässä mekossa (no sanotaaks kuiteski tunika vaikka kyl tää mekkomittasena mulle kuiteski menis) on nuo kivat taskutkin - MÄ TYKKÄÄN!

Meidän aamu alkoikin sitten aika mukavasti kun 200m päässä kodistamme oli puhallutusratsia. Eihän siinä nyt mitään ongelmaa, kunnei autolla lähdetä mihinkään jos toi yks ois juonu. Ja oisin kyllä todella huolestunut jos kulta joisi keskellä viikkoa ja lähtisi humalassa ajamaan, kunnei kerta normaalistikkaan paljoa juo eikä taatusti aja humalassa. Kaikki ei valitettavasti oo noin fiksuja, etteivät lähte ajamaan.

Tänään oonkin ollu ahkera ja nauhottanu teille videotervehdystä ja samalla vähän leikkiny muutenkin ton kameramme kanssa. Nauhotellu vähän mun joikumisvideoitakin, mutta ne taidankin pitää ihan omassa tiedossani. Ja nauranut, voi luoja että mä oonkin nauranut ihan mahani kipeeksi noille mun videoilleni. No jos ei joku komedia oo hyvä, ni ei muutaku ite standuppaamaan ni saahaan oikee kunnon show aikaseks.

Torilta nappasin itselleni (öhöhm.... meille) vadelmia ja kattokaa ny kuinka isoja, paksuja ja meheviä nää vatukkaat on! Siis nää oikeesti on normaali vattuun nähden aikamoisia möhkäleitä, mutta silti kuulemma suomalaisia. Onkohan mutanttivadelmat vallanneet markkinoita? Kumpi sun mieleen on eniten; mutanttivatut vaiko normivatut? Yhden oon napannu joten nää ainakin on todella extraextramakeita - Oikee kuola valuen aattelen että muutaman tunnin kuluttua saan napsia ne kaik naamariin!

25 kommenttia:

 1. Ei minun mielestä ole synti ottaa "pari" työviikonkaan aikana :) Mutta nehän otetaankin yleensä illalla, jos aamulla ottaa parit niin se onkin jo hieman erikoista :D Käsittääkseni yksi juoma-annos esim. olutta ei vielä väräytä viisaria rattijuopumuksen puolelle, mutta kaksi sen jo tekee vaikkei yhtään "humalassa" olisikaan.

  VastaaPoista
 2. Mä jo toivoin että otsikko olisi viitannut siihen että värjäät tuon kellastuneen pääsi vihdoin sillä punaisella mitä olet monta kertaa sanonut.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi,
  Eihän se mikään synti olekkaan, ollaanhan me nautittukki joskus viiniä mutta lähinnä ihmettelen et kuka nyt kahdeksan aikaa ajelee kännissä. No tiedän, tiedän että niitäkin ihmisiä löytyy mutta pistää kyl ihmetyttämään moinen. Mut mulla ja miehelläni on periaate et kun on juonu (vaikka vähänkin) ni sillo auton rattiin ei mennä. Ollaan nollatoleranssin puolella. :)

  Anonyymi2,
  No valitettavasti tuota kellastunutta päätä saat katsoa vielä monta kuukautta. :) Kuten olen varmasti sanonut, että sitten syksymmällä joskus sitten.

  Huvittaa kyl vähän teidän ainaiset valitukset hiuksistani, te ette oo koskaan mihinkään tyytyväisiä, pitää varmaa ajaa pää kaljuks ni ei sit haittaa kettää ;)

  VastaaPoista
 4. http://cebicinkeittio.blogspot.fi/

  Tuolta saatat saada hiilihapotuslaitteen. Kokeile!

  t. kupla

  VastaaPoista
 5. Kupla,
  No kappas, pitääpä osallistua vaikka harvemmin tuo onnetar mulle mitään sua, mutta onhan sitä osallistuttava koska muutoin ei voi voittaa. :)

  VastaaPoista
 6. Olet hoikistunut TODELLA paljon, hienoa! :)

  VastaaPoista
 7. ihanan meheviä nuo vadelmat tuossa kuvassa. kuola valuen niitä kateellisena katselen :)

  VastaaPoista
 8. Hienoo Pipsukka, oot saanu jalkaasi oikeat legginsit. Mekkokin on kiva. :) Tukasta tarkoitettiin varmaan, että joku yksivärinen punainen olisi nykyistä kuontaloa parempi. Ei niin, että nykyinen olisi ihan kaamea.

  pohje

  VastaaPoista
 9. VIDEO KEHIIN HETI!
  Onko sulla itellä ajokorttia?

  Ja tosta aamulla kännissä ajamisesta. Joku saattaa vetää kunnon kännit ja lopettaa juomisen vasta esim. klo 02.00. Sitten ei välttämättä olekaan selvä kahdeksalta aamulla, vaikka niin tuntuisi. Ihmiset tekevät arviointivirheitä. Tietenkin jokaisen pitäisi olla varovainen tuon asian suhteen. Laadukas alkometri kuuluisi olla jokaisella suomalaisella! :D

  VastaaPoista
 10. Nuo on viljeltyjä vadelmia. Kyllä villivadelmat on mun mielestä parempia. :)

  VastaaPoista
 11. Siis älyttömän hyvin oot saanut laihisteltua, jos oot 15kg pudottanut! Wau, onnea! Sähän painoit sillon pari vuotta sit, kun blogia siitä pidit, ja kiloklubissa hengasit, niin noin 130kg. Eli nyt oot saanut hilattua jo about 115kg!? Eiks se oo sun alin vuosiin, viimeeks muistan et alin oli 116kg? Upeeta Pipsa, kyl se näkyykin!
  -Maija

  VastaaPoista
 12. Anonyymi,
  No... ööö... kiitos. :)

  Sallamari,
  *heittää virtuaalivadelman*

  pohje,
  Joo, kato oikeet oon saanu eikä ne loppupeleissä ookkaa ahdistavan kuumat niinku oletin. Se on hyvä huomata :) No jos tuota tarkoitettiin, ni kantsii sanoa se suoraan ku mää en osaa rivien välistä lukemista. :) Ja oonhan mie sen sanonut että SYKSYLLÄ sitten joskus värjään pään kokonaan punaisella. Tosin saas nähä miten tuon mustan kans käy, koska en todellakaan aio tehdä siihen värihuuhtelua. :) Tiedän, pitäisi muttaku mää tykkään mennä sääntöjen ylitte joskus. ;) (Jaa joskus, AINA)

  Anonyymi2,
  Videoo tulee sitten huomenna, ainakin yks - ehkä jopa kaks jos kehtaan tota mun joukumistani laittaa tänne... tai toisaaltas, miksen kehtaisi. ;)

  Ei oo ajokorttia. Niin, arviointivirheitähän siinä tehdään mut sillo kyl suosittelen tosiaan kans sitä alkometrin hommaamista. Ni sit ainakin tietää, et ei kannata lähtee ajaa. :)

  Anonyymi3,
  Ai ne on viljeltyjä. Aattelinkin, et jotain sen tyyppistä varmaan. On ne villivattutkin hyviä, mut nää viljellyt on kyl yhtä makeat + mä tykkään vähän paksummista vatuista. ;) Mut molemmat yhtä hyviä.

  Maija,
  No mitään en kommentoi noihin painolukuihin (jottain täytyy pittää kyl valitettavasti salassa) mutta uskomatonta kun se on niin mä en näe oikeastaan tota 15kg miinusta missään, ainoastaan vaatteiden kans huomaa ku pittää kiristää noita nauhoja noiden mekkojen takana. Onneks niis on semmoset, muuten ois varmaa melko säkit.

  VastaaPoista
 13. Mistä tämä punainen tunika on ostettu?

  VastaaPoista
 14. Turhaan kainostelet! Kyl tosta saa jo olla ylpee :)
  -Maija

  VastaaPoista
 15. Anonyymi,
  Yoursilta. Gaga-mekko. :)

  Maija,
  Ei se kainostelua ole, kyllä mä ylpeä olen saavutuksistani. :) Oon vaan ehkä vaatimaton. :)

  VastaaPoista
 16. Apua mitä sun nilkoille on tapahtunut? Turvonneet kuin vuodepotilasvanhuksella!

  VastaaPoista
 17. Ei sitä painonpudotusta itse niin helposti huomaakkaan. Sitä kun lähtee pikkuhiljaa ja kun itsensä tietenkin näkee kokoajan ei siihen niin helposti kiinnitä huomiota.
  Mutta kyllä sinun vyötäröstäsi huomaa todellakin ,että se on kaventunut!

  -miima

  VastaaPoista
 18. Anonyymi,
  No siis apua, ko ne nyt on tommoset. Eihän mulla mitään nilkkoja ees ookkaa ku niin turvonneet. ;)

  miima,
  Joo ja mulla varsinkin on lähtenyt hyvin pikkuhiljaa. Vaatteiden kans sit tuskastellu ku käyny löysäks eikä sillonkaan heti oo tajunnu et on kaventunu - määki oon tuon löystymisen pistäny sen piikkii et on käytössä kulahtanu.

  VastaaPoista
 19. Heip! Jos meinaat värjätä tukkasi jollain suoravärillä punaiseksi, siis ns. shokkivärillä, niin kyllä sun pitää tehdä värinpoisto jos haluat sen yhtään pysyvän. Vaikka ois vaaleat hiukset luonnostaan, niin ei se silti pysy ellei tee värinpoistoa. :) Kaupan punainen tietenkin asia erikseen, ne nimittäin ei pysy kovin punaisena juuri paria pesua enempää vaikka mitä tekisi.

  VastaaPoista
 20. :---),
  Eiku ihan siis meinaan kaupan värillä värjätä ja kyllä ne yleensä mulla kestää hyvinä aika kauankin. Ainoastaan sillon haalistuu nopeammiin jos kesällä värjään, siksipä koetankin värjätä silleen hyvinä ajanjaksoina että aurinko ei pääse haalistamaan.

  VastaaPoista
 21. No onpa se nyt pirteänä taas :)

  VastaaPoista
 22. Linnea,
  Pirteänä pitää olla kun ilma ei sitä salli. :)

  VastaaPoista
 23. Uuh aah mitkä bosat <3

  VastaaPoista
 24. Eetu!
  Heti pois netistä ja läksyjen kimppuun, tai et saa katsoa NinjaGota tänään!

  Äiti

  VastaaPoista
 25. Anonyymi,
  Hehehhehe. :) Eiks ookki ;)

  Äitisi,
  Joo, sun täytyy varmaa laittaa lukitus tähän blogiin. Ettei pikkupojjaat pääse kattelemaan tissejä. *nauraa*

  VastaaPoista