10.8.2012

Lennokin se nappasi ja kottiin kiikutti... sitä PipSan perinteisen sekavaa perjantaihuumaa!

Päivän asuna poseerauksessa toimi
Keltainen täydellisyys / Yours (26)
Legginssit / NetAnttila (56)
Pitkähihainen bolero / NetAnttila (56)
Napattu saalis: Ilimasta nappasin, päivän saalis

Viikonloppu voipi alkaa. Me menemme varmaankin illemmalla taas lennättelemään noita koneitamme. On sitä lentoa kiva katsella, kun toinen tekee syöksyjä ja temppuja.

Huomenna pitäisi sitten viedä tuo Elloksen paketti takaisin, ei sieltä  oikeen mitään hyvää löytynyt. Yhdet ihan OK rintaliivit olisi ollut, mutta oon tullut siihen tulokseen että koetan löytää kaupasta.  Luulempa, että tarvitsen ne J-kupit (jestas, mitkä ryntäät!) mutta luulen taas ettei meidän pikkukaupungin liikkeet pidä niin isoa kokoa. Hö! No, sittenpähän Tampere kutsuu! Nii juu, yhdet legginssit kyllä hyväksyin, koska niitä ei oo liikaa eikä ne nyt paljoa maksaneet (10eur)

Tuo kuva on kaapattu videosta, voitte sen kurkata jos haluatte niin >>TÄÄLTÄ<<

Pitäisi alkaa sitä Yoursin tilaustakin miettimään, jospa sunnuntaina painaisin HYVÄKSY TILAUS. Ja voin vinkata, että varmaan sellaiset 150-200EUR verran pistän menemään (sanon vain koska tätä varmasti jossain vaiheessa kysytään) mutta katsotaan nyt kuinka monta niistä sitten loppujenlopuksi pidän. Miehän kun en siis koskaan lähetä niitä takaisin vaan myyn ne.

Kuvasin sitten huomiseksi teille videota, jossa märisen aikalaillakin mutta koetan pitää tempramenttini tasassa. Mutta paremmin sitten huomenna.

Löysin eilen myöskin tiedon jonka mukaan syksyllä alkaa muutamakin mielenkiintoinen tv-sarja. Mulla ei kyllä oo tietoa, et millon ne rantautuu Suomeen - joskus muutaman kuukauden myöhemmin, joskus vuodenkin. Mutta mie kerron teille kyllä mimmoiset sarjat onkaan rantautumassa, kun joskus noita pyyntöjä on sähkikseenkin tullu että esittelisit noita tv-sarjoja mitä ei vielä Suomen televisiosta tule.

21 kommenttia:

 1. märiset videossa? miksi :(
  onko kaikki hyvin?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  Kuulette sitten huomenna :)

  VastaaPoista
 3. Heh olipas lyhyt ja ytimekäs video :D

  Hyvää viikonloppua sinulle ja miehellesi!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Se oli. Kuvaa mie siis ensin aattelin mut sit mies oli, et ei tolla hyvää kuvaa saa, ni otettiin tommonen pikavideo. Mut siis pi-iiiiitkä video tulee sitten huomenna. ;)

  VastaaPoista
 5. Terve kilpakumppani! Hyvä kun muistutit, mulla on Ellokselle yks 50 euron alekuponki käyttämäti, jos sieltä löytyisi ittellekki liivit. Munkin kuppikoko on lapsensaannin myötä vaatimaton H-kuppi :D :D

  VastaaPoista
 6. Oi mutsi mutsi,
  Terveppä terve! :) Suosittelen käyttämään, nehän maksaa siellä n. 50EUR, siis sellaiset kunnolliset. Suosittelen Glamorise merkkisiä, ovat melkoisen hyviä. Ja toinen on Miss Mary. Molemmista löytyy muistaakseni tohon H-kuppiin saakka.

  VastaaPoista
 7. sua olis pipsa ihan sika kiva nähdä joskus oikeessa elämässä! :)=)=) juteltiin yhden tuntemattoman kaverin kanssa että uskalletaanko kommentoida sulle, mutta päädyttiin että mä ensin :D :D siistii, uskalsimpas ensin!
  terkuin: "pikkugee"

  VastaaPoista
 8. oon ton "pikkugeen" kaveri ois joo ihan kiva nähä.:))) en tiiä haluutko vaan nähä tän ikästä tyttööXDD

  VastaaPoista
 9. Olisi kiva jos voisit laittaa noihin asukuviin myös sen vaatteen kokonumeron/kirjaimen mitä käytät niin lukijat saisi hieman osviittaa siitä onko kyseinen vaate pientä vai norrmalikokoa. useasti kaikkien nettiliikkeiden mallikuvissa on myös kerrottu mitä kokoa malli käyttää.

  VastaaPoista
 10. PikkuG,
  No siittä vaan juttelemaan ja jos nähä haluaa, ni kylhän sekin onnistuu jos Porissa asustelette. :) Mulle saa tulla puhumaan, en mää pure. ;)

  Anonyymi,
  Minkähän ikästä? No en ole ikärasisti joten tervetuloa vaan moikkaamaan jos sitä haluatte. :)

  Anonyymi2,
  Hmmm... mie oon kyl laittanu asukuviin sellaiset. En kyl aatellu tätä varsinaisesti asukuvaksi mutta voin toki tuonne ne tiedot laittaa vaikka ne löytyy kyllä tuolta tunnisteiden kauttakin. :) Päivän asuissa on aika monissa nuo kokotiedot. Ja kyseiset vaatteet mitä mie käytän ei oo pieniä tai normaalikokoa, mie käytän ihan rehellisesti isojen tyttöjen kokoja. ;)

  VastaaPoista
 11. Vautsi, näytät tässä kuvassa hirmuisen hyvältä :) nätti ku mikä!

  VastaaPoista
 12. Anonyymi,
  Kiitti. Kai sitä nyt miehelle pittää nättinä olla ;)

  VastaaPoista
 13. Olisiko mahdollista saada miehesi kuvaa blogiin ? :)

  VastaaPoista
 14. "Kai sitä nyt miehelle pittää nättinä olla" - ajatteletko oikeasti noin vanhanaikaisesti?

  VastaaPoista
 15. Anonyymi,
  Valitettavasti ei.

  Anonyymi2,
  Ilmeisesti sitten kyllä. :)

  VastaaPoista
 16. alkaisi olla aika käydä uudestaan kampaajalla, varsinkin kun sinne malli mittelöönkin olet saanut kovasti ääniä, niin pitää hieman edustaa senkin puolesta :)

  VastaaPoista
 17. Anonyymi,
  Ens vuonna sitte seuraavaks taas kampaajalle. Ja eiköhän nuo puunaa sitten sen joka voittaa, näin ainaki oon aina aatellu. ;) Uus väri kyl tulee päähän, jahka tää tästä vielä syksyisemmäksi muuttuu. :)

  VastaaPoista
 18. Vanhanaikaistako jos laittautuu ja pukeutuu nätisti kun yhdessä johonkin lähdetään.Eiköhän sekin ole sitä toisen huomioon ottamista.Pipsalle pisteet tästä ajatuksesta !!

  VastaaPoista
 19. Anonyymi,
  Onhan se ehdottoman vanhanaikaista ;) Kävimmehän me siis muuallakin tuolloin kuin vain lennokkia lennättämässä, joten siksi ykköset oli yllä. Normaalisti laittasin jonkun muun. :)

  VastaaPoista
 20. Jotenkin vaan tuo ilmaisusi oli niin kuin jostakin edelliseltä vuosituhannelta...

  VastaaPoista
 21. Anonyymi,
  Nii, mää tulin aikakoneella 1800-luvulta. ;) Siksi se varmaan kuulostaa edelliseltä vuosituhannelta. ;)

  VastaaPoista