14.8.2012

" Menestys tarkoittaa sitä, että on rohkeutta, päättäväisyyttä ja tahtoa tulla siksi ihmiseksi joksi uskomme olevamme tarkoitettuja " (George Sheehan)


Voi että mulla on kyllä maailman ihanin mies (okei, jokainen varmasti ajattelee omasta kullannupustaan noin) kun se eilen teki mulle kokovartalohieronnan. Pitäisi kyllä sinne oikee hierojallekki mennä, mut ei vaa tuu mentyy ku kotonakin saa. No eihän se nyt tietenkään ole sama, mutta mä annan sille kyl arvoa kun mussukka tuollaisia tekee. :) Ja on se muutenkin ollu todella ihanalla tuulella, sitä on tuntenu ittensä oikee prinsessaks ku saanu noin ihanaa huomiota. Röhnötettiinkin koko eilinen ehtoo sohvalla ja huomioitii vaan toisiamme. <3 Ja herkuteltiin jätskillä, oi niin monella tapaa.

Mut voi voi minnuu ku toi kirjottelu on edelleen hakusessa. Viikossa VAIN neljä kirjettä sain lähtemään. Mulle se on jotain todella kamalaa, kun normaali määrä on jossain määrin yli 10 kirjettä viikossa.

Osallistuin tuossa viikonloppuna nettikirpun huutokauppaan ja voitin sieltä ihanan mekon. Väri tosin on musta, mutta en anna sen nyt haitata tuota ihanuutta. Odottelen innolla, että saan sen kotiin ja sovitukseen. Nyt kun vielä olisi lämpimiä ilmoja sen pitämiseen. Miehän tossa totesinkin, että kun ei Elloksen paketin vaatteet ollut mieleen ni saan sitten luvan ostaa jotain muuta ja miehän oon kyllä ostanut. :)

KappAhlin kilpailu käykin mielenkiintoiseksi. No jos mie sieltä ykköspallilta tipun, niin näin on sitten tarkoitettu käyväksi. Mie oon saavuttanut jo sen mitä lähdin hakemaankin, kaikki muut on extraa jonka te ihanat lukijat ootte tehneet todeksi. Kiitos siitä teille mussukoille! <3 Tää eka osakilpailuhan loppuu tämän viikon sunnuntaina eli vielä voi toki antaa ääniä, jos niin tykkää. Mulle voi käydä antamassa äänen >>TÄSTÄ<< Ja muistathan että voit antaa yhden äänen vuorokaudessa.

25 kommenttia:

 1. Äänestetty on joka päivä!

  Hei Pipsa olisi mukavaa jos vielä tulisi niitä postikortti "arvontoja" eli että laitat kortin muutamalle lukijalle jostain!

  Älä niistä kirjeistä murehdi, kaikki sen ymmärtää että aina ei vaan saa aikaiseksi.

  -Liinu

  VastaaPoista
 2. Liinu,
  Siis tottahan toki kirjestäväni ymmärtävät ettei aina saa aikaiseksi. :) Mutta kun minä itse... kovasti ois asiaa mut kun ei aikaa. Vaik tyhmää sanoa noin, ainahan sitä aikaa on. ;)

  No tuo postikortti jutska on kyllä kiva ja varmasti sellaisen teenkin, mutta koska ei sitä reissussa usein tuu oltua ni tulee sitten vaan jotain perinteistä tervehdystä Porin suunnalta. :)

  Kiitoksia muuten joka päiväisistä äänistäsi. :)

  VastaaPoista
 3. Jos kerran olet jo saavuttanut sen, mitä lähdit hakemaan, niin miksi sitten jokaisessa postauksessa linkität tuon kilpailun ja suorastaan kerjäät ääniä...

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Oonko jokaisessa linkittänyt? Viimeisin näkyy olevan lauantaillisessa, eikä siinäkään ole kyllä linkkiä kisasivulleni. Tokiha nyt mainostan vaikka oon jo haluamani saavuttanut, mutta kuten sanoin - kaikki muu on extraa ja ihanaa sellaista. En suinkaan pidä sitä huonona asiana vaan oon otettu et ihanat lukijat on noinkin paljon ääniä antanut. :) Ja mielenkiinnolla haluan katsoa loppuun saakka, mitä tuleman pitää. :)

  VastaaPoista
 5. Eksyin tänne blogiin ihan sattumalta ja selailin aikaisempia kirjoituksiasi, täytyy kyllä sanoa että olet tosi aito ja lämmin ihminen.:-)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  Voi kiitoksia. :)

  VastaaPoista
 7. Oletko Pipsa käynyt poikien viestiketjua lukemassa sieltä varustelekan alasimen kautta?

  Jos lähdit nöyryytystä ja pilkkaa hakemaan XLNT-kisasta, niin sen olet kyllä saavuttanut.

  Kun kirjoitetaan ivaten, että "valas-piia voittoon" ja "rumilukselle ääni annettu" ja "kyllä hymy hyytyy kappahlissa kun piia voittaa" yms ala-arvoista, niin ei luulisi olevan kovin paljon syytä tyytyväisyyteen.

  Poijaathan viestiketjussa neuvovat toisilleen, mitä kautta voi antaa useamman kuin yhden äänen vuorokaudessa sinulle ja kuinka kakkoselta voisi ääniä varastaa. Sekö on sinusta mieleenkiintoista?

  Että ei se kiitos ykkös-sijasta lukijoillesi kuulu vaan kiuaajillesi.

  Harmi että hyvä kisa pilataan tuollaisella älyttömällä touhulla!

  VastaaPoista
 8. 10 kirjettä viikossa, huh! :o Minä en saisi nykyään aikaan ensimmäistäkään... Aikoinaan olin hyvinkin ahkera kirjeiden kirjoittaja mutta nykyään se tökkää jo siihen, että pitäisi käsin kirjoittaa :D

  Kuinka pitkiä kirjeitä yleensä kirjoitat?

  Utelee,
  Anna

  VastaaPoista
 9. Onko se sitten Piian syy, jos jotkut keskenkasvuiset pennut on päättäneet pilata kisan? Sehän näissä nettiäänestyksissä on aina, että kun joku osaa äänestää epärehellisillä keinoilla. Mutta suuri osa Piian äänistä on silti taatusti ihan vilpittömästi annettuja.

  Jotkut typerät pennut saa jotain iloa toisten pilkkaamisesta, siitä ei kannata aikuisen ihmisen välittää yhtään.

  VastaaPoista
 10. Kyllä minäkin olen käynyt jo 5 kertaa äänestämässä Pipsaa voittoon!
  Kyllä siinä kiusaajien hymy sitten hyytyy jos Pipsa voittaakin ja saa vaikka mitä hauskoja palkintoja.

  Kiitos kivasta blogista, aina piristät minun päivää!

  VastaaPoista
 11. HUh huh... olin vaan pari tuntia koneelta poissa ni eikös heti alkanut mielenkiintoiset sembalot. ;)


  Anonyymi,
  En ole lukenut, heitä linkki niin vilaisen.

  Mähän en nyt kuitenkaan voi sitä päättää, millä asenteella jotkin äänestäjät niitä ääniä antavat. Olen kyllä sanonut, että jos joku kiusaa haluaa tehdä niin tehkööt sen edes sitten asiallisesti eli yksi ääni per vuorokausi. Mutta en kyllä usko tuohon, että ääniä voisi varastaa toiselta kilpailijalta enkä tällaista ole edes huomannut. Onhan se ikävää että hyvä kilpailu pilataan mutta minä en nyt valitettavasti kuitenkaan ole se syypää siihen. Minä kun en ole pyytänyt ketään pilaamaan kilpailua tai noin.

  Anna,
  No ahkera mieki oon ollu mut nyt on alkanu tök tök tökkimään. :( Enkä oiken tiedä kunnolla miksi. Kirjeeni ovat vaihtelevasti 5-15 sivun mittaisia.

  JB,
  Mieki kyllä uskon, että suurinosa äänistä on ihan vilpittömästi annettuja. Eikä se oo kenenkään syy, jos jotkut tuollaista pilailua haluaa tehdä. :(

  Anonyymi2,
  Voi kiitoksia. :) Niin, onhan siellä kaikenlaisia palkintoja mutta en suinkaan ole voittamassa koko kilpailua ja ainoa mitä nuo kiusaajatkin voi tehdä, nini nostaa mut semifinaaliin jossa sitten tuomaristo päättää kuka sopii malliksi. :) Mukavaa, että piristän päivääsi. :)

  VastaaPoista
 12. Mäkin oon äänestänyt sua jo monta kertaa ja toivon vilpittömästi että voitat :)

  VastaaPoista
 13. Mutta eikö sinua Pipsa yhtään harmita se että ikään kuin viet toisella sijalla olevalta voiton sillä että olet saanut suurimman osan ääni saaliistasi epärehellisesti ja varsinkin niitä ääniä ansaitsematta?

  VastaaPoista
 14. Susu,
  Kiitoksia vaikka tuskin nyt koko kilpailua voitan. :) No yritys kuitenkin hyvä. ;)

  Anonyymi,
  Kyllähän se harmittaa, mutta kuten jo ylempänä sanoin niin en voi asialle mitään. Mä en pysty kontroloimaan tuntemattomien ihmisten tekemisiä. Mutta kilpailu on vielä kesken ja hyvinhän nuo kilpasisaret on mua ottamassa kiinni, joten eläkee mestakko minnuu vielä ;)

  VastaaPoista
 15. Mutta eikö KappAhl siis loppujen lopuksi valitse sen varsinaisen voittajan, niin mitä väliä sillä on, kuka yleisöäänestyksen voittaa?

  Ja todennäköisesti voittaja on kokoa 44-46.

  VastaaPoista
 16. Anonyymi,
  No näin se tosiaankin on, joten vähän hupsua pillastua tästä yleisöäänestyksestä. :) Ja oot mahdollisesti oikeessa tuossa koko asiassa.

  VastaaPoista
 17. Hei taas!

  En siis tosiaan millään lailla halunnut sinua syyllistää kilpailun "pilaamisesta", ethän tosiaan voi mitään niille jotka kisaa sabotoivat!

  Sitä vaan ihmettelen, että luuletko tosiaan että saat äänet "suurelta yleisöltä" ja lukijoiltasi, ainakin niin bloggaustesi perusteella ymmärrän. Niin usein mussukkalukijoitasi kiittelet :) Lukijoitahan sinulla on himpun verran yli sata, joten heiltä et tosiaan ole pottiasi kerännyt!

  Ihan varmasti ääniä tulee myös tavallisilta kadun tallaajiltakin, mutta kyllä "kiitos" äänisaaliista menee sinne lekalaisille.

  Ja en tosiaan minäkään usko, että ääniä voisi toiselta vähentää, pojat niin luulee!!!

  Eikä kukaan varmaan ole yleisöäänestyksestä pillastunut. Minua vaan jotenkin säälittää sinun asemasi tuossa poikien pilassa, sitä ensimmäisellä viestilläni ajoin takaa :D

  Kappalhan sen voittajan tosiaan valitsee, joten ei noilla yleisöäänestyksillä ihan oikeasti ole tässä tapauksessa mitään merkitystä.

  Todennäköistähän tosiaan on, että voittaja on max 50 kokoa. Iso olen itsekin (44-46), ja varmasti lopetan kappahlin vaatteiden ostamisen jos malliksi tulee joku yli 50-kokoinen. Turhamainen olen, mutta en halua käyttää vaatetta joka näyttää hyvältä/huonolta/mahtuu päälle noin isolle naiselle.

  Elämä on ;)

  VastaaPoista
 18. Niin ne linkit sinne viestiketjuihin:

  http://ylilauta.org/satunnainen/12069043

  ja tässä uudempi

  http://ylilauta.org/satunnainen/12251061

  Ei mitään imartelevaa luettavaa...

  VastaaPoista
 19. Anonyymi,
  Siis kyllähän mää nuo ylilaudan tekstit tiedän eikä tuollaiset puheet minua haittaa. Ei, ei ole imartelevaa mutta ei ne muhun säröä saa aikaseen. Mutta onko Varusteleka ja ylilauta sama asia vai mikä tuo puhe tuosta Varustelekasta oli?

  No, sellaine kuva siitä tuli kuin minä olisin syypää noihin sabotoihin. :( Inhottavaa miten tuo kisa on mennyt tuohon pisteeseen, mää kun toivoin siitä niin mukavaa kisaa johon isokokoiset uskaltaa osallistua. On ihanaa nähä miten täällä on rohkeita naisia, koosta huolimatta!

  Niin tuossa näkyy vain Bloggerin kautta mua seuraavat. Kaikenkaikkiaan seuraajia on yli 15.000. :) Ja todellakin kiitän lukijoitani koska he ovat äänestäneet minua. Ei, en kiitä niitä jotka tekevät sen ilkeilyissään.

  Harmi tosiaan et kisa mennyt noioden poikien takia pieleen. Mutta onneksi suurimmanosan semifinalisteista valitsee kuitenkin tuomaristo, varmasti just tämänlaisen tapauksien takia.

  Mua harmittaa siis kaikki se ikävä huomio joka kohdistuu kanssakilpailijoita kohtaan. Jos poikien on pakko jotain arvostella ja haukkua, ni tehkööt sitten musta niin jos on aivan paha. Mää en siitä rikki mene. Kasvottomien ihmisten mussutus on toisarvosta miulle, he eivät voi mua loukata siten. Mut mie suutun kun muut vedetään tohon mukaan. :(

  VastaaPoista
 20. Anonyymi kommentoi :

  "Todennäköistähän tosiaan on, että voittaja on max 50 kokoa. Iso olen itsekin (44-46), ja varmasti lopetan kappahlin vaatteiden ostamisen jos malliksi tulee joku yli 50-kokoinen. Turhamainen olen, mutta en halua käyttää vaatetta joka näyttää hyvältä/huonolta/mahtuu päälle noin isolle naiselle."

  Naureskelet nettilautojen "pojille" ja sitten tulet provosoimaan tänne tuollaisella kommentilla? :---D Hohhoijaa.

  Tsemppiä Pipsa!

  VastaaPoista
 21. Anonyymi: Olet kokoa 44-46 ja et siis halua käyttää vaatetta, joka mahtuu ihmiselle, jonka koko on yli 50.

  Vaikka vaatetta mainostaakin joku 44-46 -kokoinen ihminen, niin samaa riepua löytyy kyllä myös koossa 56, ehkä jopa koossa 60.

  VastaaPoista
 22. Hei Pipsa :) Olen seurannut blogiasi alusta saakka, jo edellistä laihdutusblogiasia, mutta koskaan en ole kommentoinut mitään.

  Nyt OLI PAKKO. Noita vinkujia aina riittää, älä välitä niistä, vaan ole se oma aito itsesi ja muista, että täällä on paljon ihmisiä jotka pitävät tyylistäsi blogata ja jakaa elämääsi :)

  Ääni annettu sinulle joka päivä!

  Tsemppiä ja valoa päiviisi :)

  Susanna

  VastaaPoista
 23. Niinhän se menee, että ei noi viestiketjut ja anonyymit herjaajat susta mitään kerro. Kommentoijista itsestäänhän ne kertoo, tässä tapauksessa ei mitään mairittelevaa.

  Kyllä hävettäis jos omat lapset jäisivät moisesta käyttäytymisestä kiinni!!!!

  Toivottavasti nuo viestiketjut jää jonnekin bittiavaruuteen talteen ja joidenkin vuosien kuluttua taas putkahtavat esiin. Jospa pojilla olis silloin hieman älliä jo päässä, kyllä varmaan silloin itseäänkin nolottaisi. Tai sitten ei!!!

  Eiköhän ole paras antaa olla, sekä ylilaudalla että täällä. Itsekin tekisi mieli avata pojille sanainen arkku, mutten kyllä aio alentua/ylentyä siihen ;)

  VastaaPoista
 24. Pia, oot kivantuntunen ja ihana ja sun pitäs olla esikuva meille kaikille! Ja tämä tulee aivan puhtaasti sydämestä.

  VastaaPoista
 25. :--),
  Kiitoksia tsemppauksesta. :)

  Anonyymi,
  No KappAhlin vaatteita löytyy koossa 44-56 joten väkisinkin voi tulla joku sieltä ostettu vaate jonkun isompikokoisen päällä. Et jos haluaa pukeutua johonkin sellaiseen mitä ei näy minkään ylipainoisen päällä, ni ostaa sit sellaisesta liikkeestä jossa ei oo XL-mallistoa. :) Helppoa!

  Susanna,
  No kiva kun nyt uskaltauduit kommentoimaan. :) Siis huihai mie välitän vinkujista. Saahan sitä vinkua, kyllä maailmaan ääntä mahtuu. :) Kiitoksia myöskin jokapäiväisestä äänestäsi. :)

  Anonyymi2,
  Oikeassa olet, herjaukset ei kerro musta mitään mutta niistä herjaajista kyllä paljonkin. :) No ei ole minun ongelmani moinen typeryys.

  Ei ne lapset tuolleen käyttäysy elleivät oo saaneet kotoaan jotain viitteitä käytökselleen. Vaikka toki, myös seura tekee kaltaisekseen. Kaikki ei oo aina vanhempienkaan vika.

  Älä välitä, kyllä ne sinne bittiavaruuteen vielä jäävät. Kun niille ei vaan anna huomiota. :)

  Darling,
  Voi kiitoksia. :)

  VastaaPoista