6.8.2012

Minustako malli? Sinä päätät (ja jos luoja suo) PipSa KappAhlin XLNT Model -kilpailussa

Heitetäämpä elämä vähän risaseksi, sillä eihän sitä mitään voi saavuttaakkaan jossei kokeile! Elikkä pistin sitten ilmottautumiseni tuonne KappAhlin XLNT model -kisaan. Terveellä itsetunnolla kuitenkin totean, että tuskin voitan mutta voinpahan ainakin listata unelmani listalta tämänkin pois eli osallistumisen kauneuskisoihin. Ja sinne vaan kuulkaas emännät kaunihin, osallistumaan!

Jotenkin sitä on alkanut elämässä elämään ja tässä sitä ollaan jo pari vuotta uskallettu ottaa härkää sarvista kiinni ja tehdä jotain huisin jännittävää.

No ei maar tyttöset ja miekkosetkin (teitäkin siellä ilmeisesti muutama on?) eikun antamaan vaan ääniä! Oli muuten kova valinta tämän polkadot -mekon ja keltaisen täydellisyyden mekon kanssa, jotta kummanko sitä pistäisi. Valitsin kuitenkin tämän, koska ilme on mitä veikein! Väärä vai oikea valinta, kuka tietää.

                    

Tällä kuvalla sekä TÄLLÄ ihanalla naamakuvalla, mä lähden valloittamaan parrasvaloja. Varokaahan vaan mussukat, täältä tulee PipSa!

Jos haluat auttaa minua valloittamaan parrasvalot, niin käyhän äänestämässä:                   
                                                      >>>TÄSTÄ<<<

23 kommenttia:

 1. Kävin ainakin omasta puolestani äänestämässä sinua! :)

  Sun asennetta ja itsevarmuutta ei voi kun ihailla, sulla on myös ihania vaatteita :)

  VastaaPoista
 2. Ääni annettu! Onnea kilpailuun ihana. :>

  VastaaPoista
 3. Täältäkin lähti ääni pipsalle! Toivottavasti saat niitä tarpeeksi! :))

  VastaaPoista
 4. Ehkä olisi kannattanut miettiä asiaa uudestaan...

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,
  Kiitos. :)

  Riuna,
  Kiitoksia. :)

  Sanja,
  Kiitti. Noo, tuskin tässä nyt voitetaan mutta yritys hyvä. :)

  Anonyymi2,
  Vielä mitä! Sillee sitä kaikki menis ohitte, jos miettis uudemman kerran. ;)

  VastaaPoista
 6. Ääni annettu :)

  -SV-

  VastaaPoista
 7. Pakko antaa ääni, ihan vain sen takia että kannustetaan kaikkia olemaan oma itsensä.

  VastaaPoista
 8. Äänestin! :)

  VastaaPoista
 9. Ihan mielettömän hienoa, että uskallat, sait minunkin ääneni! :) Olet muuten johdossa, jos oikein tulkitsin. :)

  Miten paljon sinulla kuluu rahaa vaatteisiin, kun tunnut niitä melkoisesti ostelevan?

  VastaaPoista
 10. Olet saanut tukiarmeijan! Ylilaudan anonyymit ovat käyneet taistoon puolestasi! Olet jo varma voittaja! http://ylilauta.org/satunnainen/12069043

  VastaaPoista
 11. Todennäköisesti voitat tuon äänestyksen, mutta koko skaban voittaa joku nippanappa 44-kokoinen jolle vaatteet joudutaan kuvauksissa kuromaan takapuolelta kasaan kun ovat liian suuria. Harmi. Yleensä mallistokuvat otetaan niin paljon etukäteen että mieluummin valitaan malli, jonka päällä voi kuroa vaatteita kasaan ennemmin kuin ratkoa ja leventää (koska se on vaikeampaa), sillä mallistosta tulee yleensä kuvattavaksi vain yhden kokoiset vaatteet mallin mitoista välittämättä :/ Toivottavasti olen väärässä ja voittaisit. En haluais noiden voittavan jotka on niin olevinaan, vaan jonkun joka on tavallinen, kuten sinä.

  VastaaPoista
 12. SV,
  Kiitoksia. :)

  Anonyymi,
  Siis nimenomaan! Mää sanon että kaikki sinne vaan 44-56 kokoa olevat. Ottakaa se ratkaiseva askel! Jos kerran mää, ni kyl myös sääki! Eiks ni?

  Anonyymi2,
  Kiitus! :) :)

  JB,
  Elämässä pitää uskaltaa, muuten jää vaan muruset kätteen. Mut mikäs tää tässä, oonhan mie ollu jo lehdessä ja sitten siellä Sokoksella hetken mallina. ;) Juu, näköjään johdossa. :) Vähänkö yllätyin kun tulin kotiin hetki sitten ja huomasin tilanteen. Ja nyt en oo rahaa kuluttanut vaatteisiin pariin kuukauteen. Mutta sanotaanko että kerralla sellainen 100-200eur väliltä. Mä ostan paljon kerralla enkä vaan yhtä vaatetta. ;)

  Anonyymi3,
  Näköjään, pitääkin poikia kiittää. ;) KIIIIIIITOS! :)

  Anonyymi4,
  Siis mie en usko omaan voittooni sitten ollenkaan, siis että koko kisan voittaisin eikä se ole edes tarkoituksenikaan. Siis en silti sitä sano, etteikö olisi kiva voittaa mutta aika usein se taitaa mennä noin miten kirjoititkin. Ja oon kanssasi samaa mieltä, mieluusti joku tavallinen nainen sinne, oman elämän sankari!

  VastaaPoista
 13. Äänestin. Sinulla olikin jo yli 900 ääntä kasassa - wau! Pidän peukut ja varpaat pystyssä.

  VastaaPoista
 14. Heli,
  Joo, kiitos kuuluu eräälle foorumilla sekä myöskin ihan kunnollakin äänestäneille. :) Kiitoksia! :)

  VastaaPoista
 15. Tätä kuvaa kun kattelin, niin tuli mieleen, että sulle vois sopia tosi hyvin sellaset hiukset, että olis takaa vaaleat niin kuin nytkin, sitten "keskellä" vaaleanpunaista (tuo nykyinen haalistuneen punainen kohta) ja edessä tumman värin tilalla kirkkaanpunaista :)

  -Tellu

  VastaaPoista
 16. Tellu,
  Kuulostaa aika kivalta, ehkä tota vois joskus aatella. :)

  VastaaPoista
 17. Tota kuvaa oisin kyl miettinyt pari kertaa uudelleen....

  VastaaPoista
 18. Anonyymi,
  Miksi ihmeessä, juuri kiva tilannekuva. :)

  VastaaPoista
 19. Tuo pallomekkokuva on JUST PARAS! Ilme on hauska ja tuo mekko sopii sinulle täydellisesti joten et olisi voinut valita parempaa kuvaa :)

  Noista hiuksistasi sen verran että turhaan niitä suoristat jos hiuslaatusi on kihartuva, nimittäin esim juuri tuossa kuvassa on oikein kivat kiharat jotka myös sopii sulle. Paljon kivamman näköiset kuin pitkin päätä menevät suorat!

  Kävin myös äänestämässä, 1146 on jo ;)
  Onnea kisaan, näytä niille Pipsa!!

  Terkuin "toinen siivooja"

  VastaaPoista
 20. Äänestin vielä toisenkin kerran :) Toivottavasti pääset malliksi tonne!

  -M

  VastaaPoista
 21. Toinen siivooja,
  Ihanaa, tätä lukee joku toinenkin siivooja! Jeee! :) :) Onhan tuo kaikinpuolin mielestäni onnistunut kuva. Joo, siis mullahan on luonnonkiharat hiukset jotka lyhyenä ovat ihan mahdottomat - pidempinä helpommin käsiteltävissä kun hiukset painaa sen verran ettei jaksa vetää niin kikkaraan. :) Mut ei mulle kyl koskaan saa pitkin päätä meneviä suoria. Mut kyl hieman haluaisin suoremmat latvat! :) Kiitoksia muuten äänestäsi: :) Koko kisaahan mää tuskin voitan, mutta ees tän yhden osakilvan ni ois riittävä jo mulle. :)

  M,
  Kiitoksia. Mutta malliksi tuskin pääsen, mutta en kiellä etteikö se olisi hauska ajatus. Mallina olo. :)

  VastaaPoista
 22. Äänestin sua :)

  VastaaPoista
 23. Anonyymi,
  Kiitoksia. <3

  VastaaPoista