4.8.2012

No sitä hölöpötihölöpön viteoo sitä kaipaaville

   


Varoituksen sana: Video saattaa sisältää materiaalia joka ei sovi herkimmille katsojille! Suosittelen siis suuresti kun olohuonetta menen kuvaamaan, että skippaat sen jos et tykkää nähdä sekasorron vallassa olevaa huonetta. Varoitan muutenkin, että koko video on täynnä puutaheinää höpinää. Mutta ennen kaikkea, mun äitini ihanasti tekemää päiväpeittoa. Mutta niin... sinua on varoitettu! Katselu omalla vastuulla! (ahahhahaha)

25 kommenttia:

 1. Moi,

  katselin, että teillä on aika vanhat vaatekaapit. Eikös noin siivoojana pelota kodintuholaiset, jotka majailevat kaappien alla (turkiskuoriaisen, koit jne.) ?

  Siis siistiähän teillä on, mutta sanotaan, että ne majailevat vanhoissa taloissa joka tapauksessa.

  Hiuksista sanoisin, että itse en värjäisi vihreällä, mutta sen sijaan vaaleat sopisi sulle todella hyvin. Ryhdyhän blondiksi!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo päiväpeitto, kyllä teidän mami se sitten on näppärä käsistään! Sano terkut, että kaunis on kun mikä!

  VastaaPoista
 3. Nyt on sitten todistettu lopullisesti, jos joku vielä asiaa on epäillyt, että kyllä tuossa taloudessa mies asustelee, sillä tuo olohuoneen lattia paljasti sen.

  Hauska videopläjäys oli ja varsinkin se aloitus haasteellisesti jaloista oli ihana. Tykkäsin.

  Äläkä hittolainen värjää sitä hiustukkaas miksikään kirjavaksi. Muista ikäsi!

  Terv. fanisi

  VastaaPoista
 4. Pipsa on nuori, vaikka vihreä, jos siltä tuntuu. Mutta olen samaa mieltä, että vaalea (ei liian blondi), sopii sulle kuin nenä päähän. Tekstisi olen lukenut tarkasti, joten tiedän, että et halua vaihtaa laseja. Mutta kyl maar sulle sopisi vaikka himpun verran punasävyiset ja saman himpun verran isommat. Kiva video.

  Inkku

  VastaaPoista
 5. siis miks sinä joudut siivoos ukkos jäljet?

  VastaaPoista
 6. harrastatteko seksiä?

  VastaaPoista
 7. anonyymi 13:05. Siis - eihän noi ole vielä edes VANHAT kaapit! Eikä ikä ole ratkaisevaa, käytetäänhän yli sata vuotta vanhoja vaatekaappejakin ihan ilman ongelmia. En ymmärrä ollenkaan, mikä ongelma noissa Pipsan kaapeissa on, luullakseni 70-luvulta? Toki jos koita tulee (minkäikäiseen taloon tahansa) niin se on hankalaa, mutta harvinaista. Sinullako on tuholaisia ja kokemusta niistä? Nimim. vanhojen tavaroiden ystävä

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  Eivät moiset pelota :) Ei oo millään tavalla tuoneet ainakaan itseään esiin ja tiedän kans kokemuksesta, että kyllä ne väkisinkin joskus esiin tulee. Mutta vaikka on vanha talo, niin ei se tarkoita että niissä on aina jotain tuholaisia. Ja mitä hiuksistani, niin enhän mä niitä siis kokonaan vihreiksi olisi vetänyt vaan siis shokkivärillä jonkun etuhiuksen kohdan siis vetässyt, muuten ois saanu pää olla blondi. :) Ja kyllä, vaalea väri sopii mulle koska oon luonnostaankin vaalea. :)

  Anselmi,
  Se on ihana, oon vaan niin koettanu vaalia sitä enkä käyttänyt paljoa. Mie sanon terveiset! :)

  Anonyymi2,
  No eiköhän ne epäilijät saa mistä vaan aihetta epäilyihinsä. Mikään ei siis todista, luultavasti ei edes se kuvakaan kun siitäkin varmaan sanottas et se on kaveri tai et oon napannu sen kuvan netistä tai mitä milloinkin. :)

  Kiva kun pidit videosta. :) Ja nimenomaan kirjavaksi, ikä ei saa olla esteenä! Ja mä oon vasta vajaa kolmekymppinen, vielä siis kerkee repäsee ennenku mummottuminen alkaa. ;) Enkä mä siis sitä kirjavaksi olisi vetänyt vaan siis pieni osa hiuksesta ois joko vihree, sininen, punainen, oranssi tai violetti vaikkapa - muuten pää ois blondi. :)

  Inkku,
  Edelleenkin, ei koko pää sillä vihreällä vaan just esim. etuhiukset tai toinen puoli etuhiuksista. :) Ja vaalea sopii koska oon luonnostaankin vaalea. :) En blondi mutta vaalea. :) Ja kyllä, tällä hetkellä mulla ei oo intoa lasien vaihtoon mutten sanoa etteikö joskus sitten ja kyllä mä sillonkin sen varmaan blogissa kerron, että saatte sitten vihjaista mikä ois sopiva ja ehkä mää otan kuviakin ensin ennenku teen valintoja. :) Mut nyt oon tyytyväinen näihin. :)

  Anonyymi3,
  No enhän mä todellakaan niitä siivoa. Kyl saa isäntä korjata ihan itte. Ettei mee mikkää tavara vahingossa roskiin. :) Mut jos tuo olisi joku normaali sekasotku ni mie sen kyllä siivoisin kun menisi hermot siihen ainaiseen sekasortoon. Mun nuppi ei kestä tommosta, nyt on pakko kun ei uskalla koskee. :)

  Anonyymi4,
  Eiku me ollaan nunna ja munkki, me ei harrasteta siis seksiä. ;)

  Sallamari,
  Kiitti. :)

  Anonyymi5,
  Juu, 76-luvulta nää on. :) Mut on noita paranneltu tässä 2000-luvulla. Listat esim. ei oo alkuperäiset.

  VastaaPoista
 9. Etukäteisvaroitus oli hyvä, sillä olipahan teillä tosi sotkuista! Meillä ainakin se siivoaa, jolla on aikaa - eikä mietitä, kenen jättämää sotkua on.

  VastaaPoista
 10. Kiitos Pipsa taas illan piristysruiskeesta! Oot ihana! Ja samaten on tuo äitisi tekemä peite! Ihan mahtava! Vaatinut kyllä ihan mielettömän suuren työn tehdä, kunnioitan :)

  VastaaPoista
 11. Sä oot kyllä niin kuplivan hauska persoon :D Toi loppukikatus oli ihan paras!

  VastaaPoista
 12. Anonyymi,
  No eipä oo enää, isäntä siisti tuossa paikkoja kun sai koneen valmiiksi. Meillä tehdään siivoukset yleensä yhdessä, mut tommoset mitkä on isännän tavaraa ni en mieluusti lähde liikuttelemaan. Et hän koskekoot ite niihin, ni ei voi sit ketää muuta syyttää hukkaamisesta ku itteensä. ;)

  Sanja,
  No oleppa hyvä vaan. :) Siis vissiin vuoden vai kaks äitee teki aina yhtä tommosta. Tosin en oo ihan satavarma tosta ajasta, mut kyl siihen kauan kului et sai valmiiksi mut mukava ajankulu kuiteski. Nykyään ei enää silleen tee, paitsi jos pyydän. Et just jotain verhoja ja pöytäliinoja oon pyydellyt ja semmoset mulla kans onkin. :)

  Haihattelija,
  Kiitti. :) Joo, toi loppukikatus on kyl hauska ja sit ku siinä tulee oikee korkeelta ja kimeenä se yks kohta. Tajuu miten se on ees mahdollista.

  VastaaPoista
 13. Kiitos Pipsa viikonlopun piristyksestä! Oot sä kyllä iloinen ihminen ja sun postitiivisuus tarttuu videolta katselijaankin :)

  Hienoa että uskallat olla oma itsesi etkä häpeile esim painoasi. Voiko olla typerämpää kuin ihmiset joille ulkonäkö on kaikki kaikessa? Sisäinen kauneus on se mikä merkitsee ja sinulla se on! (Et toki ulkoisestikaan ole hassumman näköinen näin sivuhuomautuksena)

  Sä oot mukavan tuntuinen tyyppi, kiitos kun jaksat piristää meitä lukijoitakin. Kaikkea hyvää sinulle elämääsi!

  Toivottelee Neppi

  VastaaPoista
 14. Kivan pirtsakka video! :D Ja aivan ihana tuo äitisi tekemä päiväpeitto, siinä on ollut iso urakka. :) Itse haaveilen tekeväni joskus saman tyylisen mutta on toistaiseksi jäänyt vaan haaveeksi sen työläyden vuoksi.. Meillä on myös nyt kesällä öisin ikkuna auki mutta pitää olla tosi pienesti vaan rakosellaan tai muuten on aamulla kurkku kipeä, kun käy vetoa sen verran. Eli voi hyvin pärskimiset johtua pelkästään siitäkin jos et kerran ole pölylle allerginen. Ei muutenkaan kannata ottaa kaikkia juttuja tosissaan mitä ihmiset täällä kommenteissa ehdottelee.. Olen huomannut, että aika paljon tulee niitä viisasteluja ja neuvomisia et miten sun pitäisi mikäkin asia hoitaa. Teet vaan niinku itsestäs parhaalta tuntuu, koska on mahdotonta miellyttää jokaista lukijaa eikä se ole tosiaan tarpeenkaan. :)

  VastaaPoista
 15. Neppi,
  Oleppa hyvä vain. :) No miksikäs sitä kannattaa elämäänsä sellaiseen haaskata että murehtii painoaan, vaikka se nyt terveysongelma onkin. Ja toisaalta, paremmin se on nyt tullut alaspäin kun ei oo murehtinut siitä.

  Kiia,
  Kiitoksia ja äidin peitto on kyl ihana. Viel ois toiveissa jos se vois tehdä vaikka mitä muutakin, mut vaa värillisistä langoista. Mut hei, siittä vaan tekemään - työläshän se on mutta kun pikkuhiljaa pakertaa, ni kyllä se valmiiksi tulee. :)

  Niin, tuota mä itekki veikkaan että pärsin siksi kun oon saanu vetoa. Kun miehän nukun siis ikkunan puolella. Miehen luulisi pärsivän kun se on siis allerginen pölylle, minä en. Mutta tokihan mie teen jos sen parhaaksi näen. Nytkin halusin kokeilla olisiko asia noin, mutta ei ainakaan vielä oo muutoksia näkynyt. :)

  VastaaPoista
 16. Kirjoitin noista vanhoista kaapeista. Ne ovat eri asia kuin antiikkikaupan kaapit, koska näissä vaara piilee siinä, että kaapin alle jää tyhjää tilaa, jonne ei pääse siivoamaan. Siellä on hyvä pesiä.

  On kokemusta tuholaisista. Asuin porkassa saman ikäisessä talossa ja meillä oli turkiskuoriaisia. Koko talo myrkytettiin ja osa ei ollut huomannut mitään. Meiltä lähti kuoriaiset ja samoin noi vanhat kaapit.. Siellä pohjalevyn alla olikin sit kaikkea kivaa. :p

  VastaaPoista
 17. Anonyymi,
  No kenties, mutta en nyt vielä ala noita purkaamaan sen vuoksi että sie epäilet että niissä voisi lymyillä noita tuholaisia. :) Sitte kun jotain viitteitä niistä saadaan, ni katsotaan asiaa sitten mutta nyt olisi vähän tyhmä alkaa purkaamaan. Varsinkin kun kukaan talolaisista ei oo valitellut mistään tuholaisista enkä siis oo koko aikana sellaisia nähnyt. Ja tiedän myöskin kokemuksest, että kyllä niiden olot jossain vaiheessa tietoisuuteen tulee. :)

  VastaaPoista
 18. Heippa taas Pipsa! Olen jäänyt ihan koukkuun tähän sun blogiin =). sulla on muuten tosi kiva ääni.ja viedeolla muuttuu luontevaksi kun kuvaus etenee.

  kaapeista sen verran minäkin, että meillä oli just tuollaiset mun lapsuudessa. ihanat!! ja miksi vaihtaa toimivia ja siistejä kaappeja?

  kivaa uutta viikkoa! laitappa lisää ruokapostauksiakin tulemaan !

  Jansku

  VastaaPoista
 19. Pipsasta chattijuontaja! Pipsasta chattijuontaja! (Onko niitä chatteja vielä nykyään?) :)

  VastaaPoista
 20. Jansku,
  No heipä hei! Pahoitteluni että ihan koukkuun olet jäänyt, mutta tällä kuulemma pakkaa olemaan sellainen vaikutus. Pahoitteluni! :) Siis todellakaan mitään vaihtoa ei tuu kun kaapistot on siistit ja ehjät, eikä moisia koppakuoriaisia ole täällä päin näkynyt! Mukavaa alkanutta viikkoa sinnekkin! :)

  Linnea,
  En mä tiiä onks tommosia, onkohan? Joo, sinne höpöttelee ittekseen. Eiku radioon, sinne mä haluun!

  VastaaPoista
 21. hitto oot iso

  VastaaPoista
 22. Anonyymi,
  No luonnollisesti ylipainoinen on iso. ;)

  VastaaPoista
 23. Hei! Pirtsakka video ja blogi ! :)
  Löysin blogin sattumalta ja jään seurailemaan! Tulin hyvälle mielelle tästä. ps. päiväpeitto on upeaa käsityötä!!!

  VastaaPoista
 24. Anonyymi,
  Heippa! Kiitoksia. :)
  Tervetuloa vaan seuraamaan mun hömppäilyä. ;) Päiväpeitto tosiaan onkin upea. :)

  VastaaPoista