24.8.2012

" On parempi huolehtia luonteesta kuin maineesta, koska luonne on se mitä ihminen on oikeasti, kun taas maine kertoo ainoastaan sen mitä muut hänestä ajattelevat " (John R. Wooden)

Päivän asu 24.8.2012
Zebra toppi / Yours (UK22-24/EU54-56) *mielestäni paremmin 52-54*
Legginssit / NetAnttila (56)
Bolero / NetAnttila (56)
Puuhelmet / Pori Jazz ´12 (One Size)

Huhhuijakkaa miten mie oon rikkipoikki eilisestä, oikeen reidet maitohapoilla kun tuli sen verran tehtyy liikuntaa ja oikee kovilla sykkeillä. Isännän kans tuli vähän harrastettua. Mut ai maar ku teki hyvää ja viel enemmän, ku sai mentyy suoraa suihkuu. Siis sitä loppufiilistä ei voi sanoin kuvailla, se on koettava!

Elämä kyllä hymyilee mulle niin monella tapaa, ettei meinais pysyä liitoksissaan!!

Tein tuossa teille videoitakin, ihan viikkokatsausta (tai sen yritystä) ja sitten vaate-esittelyitäkin muutamista. Vielä kolme jäi tekemättä, kun kamerasta loppui akku ja kun noita paria pitää vielä hieman muokata. No onhan tossa nyt vissiinkin neljät esittelyt, niin enköhän mää nuo puuttuvat kolme ehdi kuvata tässä kuukauden sisällä sitten.

                            

Ja kuten perinteisesti, olen kuunnellut musiikkia ja imenyt niistä itseeni perjantaifiilistä! Isännän ansiosta mulla soi >>tämä<< joka päivä nupissa vaikka en mä sitä pahana pidä, oikein menevä kappale kun on. Ja >>tämä<< toinen on niin menomusaa, että tässähän alkaa mummona jalkaa vip-vip-vipattamaan.

Se mun Yoursin pakettini tosiaan saapui eilen ja heti nappasin kokeiluun tuon ihanan seepratopin. Tää oli se mitä koko paketista eniten odottelinkin. Halusin nimittäin tuollaisen topin jossa tuo takaosa on pidempi. Miehen mukaan se lepatti tuulessakin niin "ihqsti". Yks mekko on kyllä vielä kovin epävarma, menee kyllä päälle ja on ihan samanlainen kuin se keltainen täydellisyyskin mutta se kuvio jotenkin mua hermostuttaa, en oo täysin tyytyväinen mutta en silti täysin halua vielä myydäkkään. Mut muuten oon sisältöön oikein tyytyväinen eikä maksanu ku 200EUR. Olinkin tähän säästänyt rahaa koko kesän ajan sillä enhän mää nyt hetkeen mielestäni ookkaa ostellu mitään vai oonko? Muisti alkaa näin vanhalla jo pätkimään.

Mut nyt mä taidan raahata itteni tonne sohvannurkkaan, lukemaan tuota uusinta Yön talo -sarjan kirjaa että pääsisin etenemään siinä. No jos tulee taas keskeytyksiä, ni menee sitten yölukemiseksi. Eipä sekään kyllä haittaisi kun se tuntuu muutenkin olevan ainut hetki jolloin saan olla vaan.

                                        

62 kommenttia:

 1. Jaa vai on sitä tullu käytyä salilla, hyvähyvä, endorfiinihumala on paras humala :) Ja tollain jalantappaminen on just parhautta voimalajina, mitä sie niille teit? Mie oon jalkaprässillä rääkänny pari viimesintä kertaa omilla henkkoht ennätyspainoilla..ja sitä painoahan kokeneet jalat jaksaaki hyvin pumpata että siinä suhteessa meillä "isoilla" on etulyöntiasema sillä kojeella ;))

  Anna

  VastaaPoista
 2. Ihana toppi! Sopii oikein hyvin etenkin tuon liehuvan takaosan kera :D

  VastaaPoista
 3. Eli onko tuo toppi 56-58 vai 54-56 kokoa?

  VastaaPoista
 4. Anna,
  Siis eijeijei, ei me salilla oltu vaan ihan luonnonhelmassa tehtiin omia liikuntalajejamme. Juostiin, hölkätiin, pompittiin sun muuta kivaa. :) Ja nyt huomaa, et on tullut pompittua jalkojen kans.

  Möllikkä,
  Kiitti, se on kyl ihana. :) Tuo liehuosa on niin <3

  Anonyymi,
  No eikös tuossa tekstissä ole, mitä kokoa tää on. :)

  VastaaPoista
 5. Miksi pidät itseäsi mummona? :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  Se on vaan mun huumoriani. :)

  VastaaPoista
 7. Eikun ajattelin vaan, että onko ne UK-koot vai US-koot?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  Aaa, pitäisi vissiin laittaa se siihen mukaan. Siis Yours on brittiläinen joten UK-koot. Ja tuossa oon ilmottanu ensin UK-koon ja sitten EU-koon. Tosin mää en silti sano ton paikkansapitävyyttä, nappasin tuon EU-koon YOursin omalta sivulta. Erään toisen sivun mukaan tuon EU-koon pitäisi olla 52-54. Hankalia nää mitat. :)

  VastaaPoista
 9. Et sä kyllä voi olla lähelläkään 115kg, niinkuin annoit tuolla aiemmin ymmärtää...

  VastaaPoista
 10. tykkään hirveesti lukea blogias ja inspiroidun aina uudesta tekstistä (: sun otsikot on aina ihania. jatka samaan malliin ((: !

  VastaaPoista
 11. Missä pipsa on sanonut painavansa 115 kg? Ei kai hän sellaista ole väittänyt, tai jos on, niin aika paksua mennä väittämään jotain tuollaista kun kuvia kuitenkin itsestään laittaa tänne blogiin. Olisiko aiempi anonyymi ymmärtänyt asian väärin, koska onhan se nyt kuvista todennettavissa, että painoa on todellakin montakymmentä kiloa yli tuon luulemasi painon? Itse olen joskus ennen laihdutustani painanut 130 kiloa ja olin huomattavasti pienempi kuin Pipsa näissä kuvissa. Hassuja väitteitä joistain noin absurdeista luvuista, kun asian näkee kuvista ettei niin ole :))

  VastaaPoista
 12. Anonyymi,
  Anteeksi, mutta missä mä olen painoni sanonut? En tietääkseni ole väittänyt mitään moista. :)

  Kirsi,
  Kiitoksia ja kiva kuulla, et tykätään lukea. :)

  VastaaPoista
 13. Anonyymi,
  No mä nyt en täällä tosiaan painoasioistani keskustele, että sen on luultavasti joku muu päätellyt ja sanonut. Mutta suosittelen silti, ettette nyt kauheasti vertaile mua johonkin koska me ollaan kuiteski niin yksilöllisiä. Ja varsinkin kun mä oon muodoiltani OUTO. :)

  VastaaPoista
 14. Moi, Pipsa! Hyvännäköinen asu :) Tää on ehkä jopa mun suosikkini sun kaikista asuista. Helmet on kiva yksityiskohta ja tuo väriä kokonaisuuteen (plus tämän syksyn ajankohtainen väri!). Tuo topin malli on tosi nätti ja sopii sinulle hyvin.

  VastaaPoista
 15. Anonyymi,
  No moi! Kiitoksia ja mie kyl tykkään tosta takapuolesta, se on niin ihana. :) Mut ei tätä kyllä syksyllä voi pitää, ainakaan bolero kanssa. Pitää katsoa jos tuon paksumman neuletakin kanssa vaikkapa sitten. :)

  VastaaPoista
 16. Ai että ihan isännän kanssa tuli harrastettua. ;) Kuulostaa kyllä ihan joltain muulta, mutta taitaa olla lukijassa nyt vika.. :D

  Kt

  VastaaPoista
 17. KT,
  Ai en oo ainoo joka saa siitä kaksmielisen viittauksen. No voihan sen niinki ottaa jos haluaa ;) muttei kyl silti ollu sitä. *nauraa*

  VastaaPoista
 18. Niin, eipä se hirveitä lihasponnisteluja vaadi maata lahnana.

  VastaaPoista
 19. Anonyymi,
  Ootkos ollu ikkunan takana kattoos mun lahnanaoloa? ;)

  VastaaPoista
 20. Tiedäthän pipsa, että on laitonta käyttää toisten tekstejä ilman lähdemerkintää? Otsikkosi aforismista puuttuu kirjoittajan nimi. Tarkoituksesi taisikin olla, että ihmiset luulisivat sitä omaksesi.

  Kirjoittaja on John R. Wooden.

  VastaaPoista
 21. Mukavaa, että myönnät lahnailut itsekin. Kerrankin kanssasi ei tarvitse jankata itsestäänselvyyksiä.

  VastaaPoista
 22. Anonyymi,
  En tiennyt kenen kirjoittama tuo oli, kun netistä otin eikä siihen ainakaan tuolla sivustolla ollut että kenen tekemä. Enkä edes tiennyt, että aforismeihin pitää laittaa tekijä. Ja tarkoitukseni ei kylläkään ollut tuo, mitä itse heti oletit.

  VastaaPoista
 23. Anonyymi,
  Ja sinä myönnän olleesi ikkunamme takana? OOooh, sä osaat lentää!!!! Tuu tänne ni mää vähän tutkiskelen sua paremmin. :)

  VastaaPoista
 24. Tarkoituksesi ei ollut väittää omaksesi, muttei myöskään sanallakaan vihjata, että se oli kopioitu?

  VastaaPoista
 25. Anonyymi,
  Olen kyllä täällä sanonut käyttäväni aforismeja otsikoissa. En tiennyt, että tämäkin täytyy mainita jokaisessa postatuksessa vai onko se nyt sitä että haetaan kaikki viat tästä blogista. Jos, niin on varmasti aikamoinen lista edessäsi. :)

  VastaaPoista
 26. Tottakai tekijä on mainittava aina teos julkistettaessa.. Eikä " en tiedä nimeä" ole mikään peruste, tekijänoikeuslain mukaan se tekijä on silloin selvitettävä. Sähköpostissa lähetetty pätkä olisi vielä ehkä ihan ok ilman lähdemerkintöjä, mutta blogin kaltainen julkinen esittäminen ei. Eli, lähdemerkintä on lain mukaan pakollinen toisen teoksia julki tuodessa. Simple as that.
  Julkisessa kirjoittamisessa on metkunsa, kannattaa opetella ne.

  VastaaPoista
 27. Voi luoja mitä pilkunnussijoita täällä liikkuu!!! Älä lannistu Pipsa! :) Jokainen meistä saa olla just sellanen ku haluaa. Kannattaa jättää nuo turhankommentoijat ja pilkunviilarit omaan arvoonsa, heillä ei näemmä ole omaa elämää, tai ovat alaikäisiä ruikuttajia.

  Keep on rocking! :)

  -Ansku

  VastaaPoista
 28. Tuossa anonyymi (joku meistä) on aivan oikeassa, että jos teksti ei ole omaasi, sen lähde tulee mainita. Siksi että tekijänoikeuslain mukaan jokaisella on yksinoikeus omiin tuotoksiinsa, olipa ne sitten maalauksia, romaaneja, sävellyksiä, piirustuksia,valokuvia, käsityömalleja tai aforismeja tai mitä ikinä toisen käsintyön tai hengen tuotoksia. Ei kukaan saa omia toisen keksintöä omakseen. Myönnän, että ihailin otsikkoa ja luulin sitä sinun keksimäksesi.. Olisi ollut aika noloa, jos olisin johonkin lainannut sitä, ja maininnut lähteeksi sinun blogisi.
  Toinen asia on se, ettei toisen tekstiä edes saisi kopioida ilman hänen lupaansa. Vähintään siis lähde on mainittava. Laki ja hyvä tapakin jo vaatii näin. Mutta siis, jatkossa Pipsa, kaikkiin muihin kuin omiin keksintöihisi, pyydä lupa ja laita lähde näkyviin. Mutta uskon, että varmasti keksit ihan itsekin kaiken sen, mitä tänne on tarvis kirjoittaa! äm.

  VastaaPoista
 29. Ihme idareita täällä kommentoimassa. Ilmeisesti Pipsalle ilkeilystä tulee joillekin parempi mieli omaan pieneen ja mitättömään elämään.

  Eksyin itse ensimmäistä kertaa blogiisi ja parin postauksen lukeneena täytyy sanoa, että vaikutat ihanan positiiviselta ihmiseltä. Kuvassa oleva mekko/tunika sopii muuten sulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
 30. Anonyymi,
  No täytyy sitten ite alkaa sooloileen tai kattoo tosta meidän omasta kirjasta ku siinä ainakin on tekijät ilmoitettu. Pahoitteluni siis tästä. Muokkaan tätä otsikkoa kunhan ehdin.

  Ansku,
  No niitä nyt valitettavasti on, mutta onhan tämä lähdeasia ihan tosi. En vain ollut ymmärtänyt että se näissäkin pitää mainita.

  Anonyymi2,
  Joo, on kyllä oikeassa - en vain itse ollut ymmärtänyt sitä. Että joskus anonyymeista on ihan hyötyäkin. :) Kyllähän mä itekki noita keksin, ettei siinä mitään. :) Ja jos pistän joltain muulta niin mainitsen sitten tekijän.

  VastaaPoista
 31. Ännä,
  No jotkut ovat ja jotkut ovat ihan asiallisiakin. Ja kiva kun tänne eksyit. :) Ja kiitoksia, kuvan toppi sopii kyllä minunkin mielestäni hyvin mulle. :)

  VastaaPoista
 32. Niin ja tarkoitin siis omalla kommentillani noita ulkonäköhaukkujia, että tyhmiä ovat. Loppupuolen kirjoittajien kanssa olen samaa mieltä siitä, että lähteet on syytä merkitä :).

  Hyvää syksyn jatkoa joka tapauksessa sinulle, Pipsa!

  VastaaPoista
 33. Täällähän on hurjaa kommenttien tulitusta, niin ei kerkeä vastauksiakaan lukea, kun jo tulee sata seuraavaa :).

  Edelleen hyvät ja positiiviset syksyt!

  VastaaPoista
 34. Tämähän nyt on, hyvät ihmiset, kuitenkin Pipsan muotiblogi.. Kannattaa harrastaa sitä lähdekritiikkiä siellä omassa pienessä pääkopassa, varsinkin jos harkitsee ottavansa lainauksia täältä johonkin omaan kirjoitukseensa. Onhan se hyvä tosin mainita lainauksessa alkuperäinen tekijä, jos tiedossa.. ei siinä mitään. :) Älyhoi ihmiset! :D -Ansku

  VastaaPoista
 35. Ännä,
  Joo, ymmärsin kyllä mitä meinasit. :) Kiitoksia, sitä samaa sinulle!

  Ansku,
  No no, kyllä se lähde on hyvä mainita - en minä sillä. Mutta kun paikasta josta otin sen, ni ei ollu mainittu muutaku että tekijä tuntematon. Mut hyvä kun täällä sitten tarkkasilmäiset kertoo tällaisia ni sain korjattua. :) Ja taidan alkaa vääntelee niitä omiani tästedes ;)

  VastaaPoista
 36. Mukaisan näköinen on tuo seeprapaidake! :) Heittäisin sinua haasteella, otahan koppi :D http://viidentahdenmetsa.blogspot.fi/2012/08/haastelua-haasteista.html

  VastaaPoista
 37. Kivan näköinen toppi. Minä aina vierastan yläosia, joissa on epäsymmetrinen helma, mutta sinun päälläsi tuo näyttää kyllä hyvältä! Ehkä sitä täytyy joskus uskaltautua itsekin kokeilemaan.
  -hss

  VastaaPoista
 38. Joo, mä oon kans vähän vierastanut epäsymmetrisiä helmoja, mutta tuo sun toppi/tunika on kyllä tosi kivannäköinen. Täytyy kokeilla itsekin vastaavaa helmaa joskus :)

  -Tellu

  VastaaPoista
 39. Ansku-anonyymi, sun kommentit eivät kuulosta oikein fiksuilta. Itse olen monen monta kertaa ollut Pipsan "puolella" eikä minulla ole mitään syytä häntä ilkeillä. Tuo tekijänoikeusjuttu vaan on noin, se on laki. Et Ansku sinäkään haluaisi - jos keksisit jotain oikein nerokasta - että muut alkaisivat sitä käytää, jopa myydä, kun semikäsittenolisikaan, on sinun keksimäsi. Liikun täällä blogimaailmassa hyvin laajasti eri foorumeilla ja tuolla asialla on oikeasti merkitystä. Kuten huomasimme, Pipsa on fiksu, ja osaa ottaa asiallisista, hyvällä tarkoitetuista neuvoista vaarin. Luepa miten kivasti/nöyrästi hän noihin kommentteihin vastasi. Toisin kuin monet muut....edelleen Pipsan vakkarilukija ja tukija. äm.

  VastaaPoista
 40. Hitto miten noloja nuo "valistajat" täällä blogissa. :D Milloin tulee neuvoa siitä, että miten usein kalaa pitäisi syödä, milloin tulee neuvoja kulmakarvojen hoitoon, milloin arvuutellaan Pipsan mittoja, milloin kyseenalaistetaan hänen miehensä olemassaoloa, milloin viilataan pilkkua mistäkin naurettavasta asiasta. :D Hei antakaa jo oikeesti olla, ei kaikki ole samanlaisia kuin te, eikä todellakaan tarvitsekaan olla. Ottakaa myös huomioon, että Pipsa on aika lyhyt, joten ei hän voi painaakaan yhtä paljon kuin ehkä te pidemmät ja pulleat ihmiset.

  VastaaPoista
 41. Paino tulee yhtälöstä, ettet ole lihonut yhtään pariin vuoteen: eli jos kerrot laihtuneesi nyt 15kg, ja se poistetaan aiemmassa blogissasi ja kiloklubissa kertomastasi painosta, saadaan tulokseksi toi plus miinus 115kg.

  Ja eihän siitä ole pitkä aika kun joku lukijasi, ihan nikillä, sinua asiasta kehui ja nöyrästi kiittelit! Et kuulemma tahdo tuoda itseäsi tykö tms. sanoit, mutta etpä ainakaan kieltänyt painavasi tuota esitettyä 115kg silloin?!

  VastaaPoista
 42. Jo pipsan yksi reisi painaa 50 kiloa ja yksi tissi samoin. Kumpaakin kun on kaksi, saadaan jo näistä 200 kiloa!

  VastaaPoista
 43. Epe,
  Kiitti haasteesta, täytyy katsoa milloin tuon tekaisisin. :)

  HSS,
  Siis eijeijei mitään vierastamista ku rohkeesti kokeilemaan. Kaikissa se ei kyllä sovi mutta kokeilemalla se selvinnee. :)

  Tellu,
  Kokeile ihmeessä. Ja muutenkin kannattaa kokeilla kaikenlaista uutta, eihän sitä muuten voi tietää tykkääkö vai eikö. Ja näyttäskö se vaikka hyvältäkin. :) Eli nyt rohkeutta naiset!

  äm,
  No no, tuskin Anskukaan tuota mitenkään pahalla tarkoitti kun tässä nyt kuitenkin on ollut niin kaikenlaista suurennuslasin kanssa leikkivää, ettei oikein aina voi tietää onko kommentoija hyvällä vai huonolla asialla. Mutta tuohon me kyllä aika moni syyllistytään joten täytyy nyt yrittää ymmärtää. :)

  Rebekka,
  No jotkut ottavat ehkä turhan tarkasti mun kirjoitukseni. Mut en mä sitä sano, kyl joskus on hyvä et on tarkkasilmäisiä (kuten nyt tää lähdeasia taas) mutta voisi sitä ihmiset miettiä mistä alkaa valistamaan ja mistä ei. :) Mä vaan toivon niin, että tää blogi olisi kaikille mukava paikka ja harmittaa kun jotkut saavat oikein sotatilannen aikaiseksi. :( Et jos nyt vaan voitaisiin jatkaa sitä rauhaisaa kommentointia.

  Anonyymi,
  No tuo on vähän hupsua miettiä jotain vanhoja lukuja. Ja ette kyllä saa mua myöntämään tai kieltämään mitään näihin painolukuihin, että saisitte taas aihetta kovaan aivonystyröintiin että mitähän se Pipsa nyt painaa. Päättäkää joku luku, olkoot se vaikka 200kg ja olkaa sitten hiljaa. :) Hupsu sinä, kun kuvittelet jostain kommentin kiittämisestä ja etten kieltänyt 115kg painoa, että mä nyt painan sen verran. Nyt menee tämä teidän tekstien analysointi hippusen verran vainoharhaiseksi. :)

  Anonyymi2,
  Ohoh, ompas mulla sitten painavat tissit kun yhteensä 100kg painavat. *nauraa*

  VastaaPoista
 44. Sillä ei sinällään ole mitään merkitystä mitä painat, mutta kun itse aina sanot että et ole kyllä lihonutkaan jos joku sellaista kommentoi. Mutta kun katsoo sun ensimmäisiä kuvia täältä blogista niin kyllähän niistä näkee että silloin näytit pienemmältä, selvästikin. Kasvot, jalat ja käsivarret esim. Kun aina sanot että oot sellainen kuin oot niin eikö olisi helpompaa myöntää että ehkä on tullut pyöristyttyä :) kun sen kuitenkin jokainen näkee. Vaiko edelleenkin väität että olet laihtunut näistä blogin alkukuvista ?

  VastaaPoista
 45. Anonyymi,
  Tää koko laihdutuksesta ja painosta puhuminen on näköjään ollut niin punainen vaate monelle, että oli virhe avautua tästä. Sama juttu oli vanhassakin blogissa. Ihmiset ei usko, ei vaikka kuvan ottaisi musta seisomassa vaa'alla jossa lukisi todellinen painoni. Ei, siitä sanottaisiin että vaaka on rikki tai muuten saan sen näyttämään kevyemmältä. Mä en jaksa enää vatvoa näitä. Mä en tiedä miksi näytän jossain vuoden takaisessa kuvassa pienemmältä kuin nyt kun toiset asiat näyttää muuta. Te voitte asiaa ihmetellä, mut mä en enää käytä aikaani tällaisen jankuttamiseen koska en voi tehdä muutakuin sanoa etten tiedä miksi ne on kuin ovat. Mutta onneksi sillä ei ole väliä, mitä te muut näette kun me erään henkilön kanssa tiedetään asian todellinen laita.

  VastaaPoista
 46. No oot sitten ensimmäinen ihminen joka näyttää laihduttuaan isommalta :) Mun ei siinä sit mitään kun oot niin päättänyt ja sulle tuntuukin itelle olevan se vaa'an lukema tärkeämpi kuin mitä peili näyttää. Ehkä peili sit valehtelee. Sulle on ihan turha sanoa mistään mitään kun sä oot se joka on kuitenkin aina oikeassa :)

  VastaaPoista
 47. Anonyymi,
  Mä en todellakaan ole aina oikeassa, joten turha vetää tuosta korttia hihasta. Itteasiassa mulle on mittanauhan lukema tärkeintä, mutta kyllä se vaakakin kertoo. Mutta kuten sanoin, ni mää en voi sille mitään et te ootte tuota mieltä. Ja kun tiedän, ettei teille edes riittäisi se vaakakuvakaan. Juu en oo siis ottaaskaa koska tää ei oo laihdutusblogi. Että te ite ootte nyt tehneet tästä elämääkin suuremman asian. Olkaa siis ihan rauhassa tuota mieltä. :)

  VastaaPoista
 48. Oikeasti ihmiset, lopettakaa jo! Pipsa puhuu täällä painostaan sen mitä puhuu. Piste. Jos Pipsa ei puhu siitä, ei tarvitse meidän muidenkaan. Keskitytään ennemmin noihin nätteihin mekkoihin ja mahtavaan asenteeseen. Pliis.

  VastaaPoista
 49. MiinaManta25.8.2012 15.22

  Täytyy kyllä sanoa, että jotkut anot ovat täydellisiä pellejä. Mä olen ajatellut, että nuo ovat provosointeja, mutta pikkuhiljaa olen alkanut epäillä, että he ovat oikeasti sitä mieltä, että ovat aina oikeassa. Jostainhan tämä maailman Anders Brejvikit tietenkin sikiävät.
  Ja olen samaa mieltä edeltävän anon kanssa, että keskitytään itse asiaan. Tuo tunika on hyvän näköinen ja koko asiakokonaisuus.

  VastaaPoista
 50. MiinaManta25.8.2012 15.24

  Korjaus edelliseen asiakokonaisuus -> asukokonaisuus - hih (asiakokonaisuus liittyy työasioihinin ja puski näköjään vapaa-ajankin teksteihin)..

  VastaaPoista
 51. En tiedä kuka on sanonut että tää on muotiblogi, Pipsa vai lukijat, mutta jos tää sellainen sit on niin eiköhän täällä voi jokainen arvostella vaatteita yms. Eiköhän Pipsa kuvia laittaessaan jo tiedä että kaikenlaisia kirjoituksia tulee. Pipsalla on hyvä itsetunto, mikä on tietty hyvä asia, mutta jos pukeutumisellaan voi vaikuttaa siihen että näyttäisi paremmalta niin miksi ei saisi kommentoida esim sitä että lyhyt mekko ei näytä hyvältä kun on paksut pohkeet ja nilkat. Kukaan ei halua korostaa huonoja puoliaan, kai... Ei aina kannata syyttää meitä anoja :) provosoinnista,kyllä se Pipsa tekee sitä myös itse.

  VastaaPoista
 52. Luulisin, että ihmiset reagoivat jatkuviin ristiriitaisuuksiin. Kirjoittaja korostaa, että hän ei puhu täällä painostaan ja laihduttamisesta, ja sitten kuitenkin jatkuvasti puhuu.

  Yleisesti ottaen uskon, että valokuva vaakalukemasta ilman mitään lisäselityksiä toimisi, jos laihdutusblogeista puhutaan.

  VastaaPoista
 53. MiinaManta, anonyymihän olet itsekin! Tosi harva täällä uskaltaa(?) omalla nimellään ja kuvallaan kommentoida.

  VastaaPoista
 54. Linnea on hävinnyt. Ryhtyiköhän anoksi? :D

  VastaaPoista
 55. Kiva, kun pukeudut nätisti, etkä koita verhota itseäsi mihinkään säkkiin :)

  VastaaPoista
 56. Anonyymi klo 21.15,
  Miksi verhoutua säkkiin kun meille läskeillekin on ihan nättejä vaatteita. :) Suomalaisten kauppojen kyl pitäs ottaa oppia ulkomaalaisista.

  VastaaPoista
 57. Sulle kelpaa vaan ihanaa kun oot laihtunut kommentit :)

  VastaaPoista
 58. Anonyymi,
  Kuka nyt "haista paska" viesteistä tykkäiskään?

  VastaaPoista
 59. Pieni neuvo: kannattaa tässä vaiheessa sanoa että ne ''jalkakarvat'' siinä kuvassa ovat jotakin muuta kuin karvoja, kuten ilmeisesti siis on?
  ''Kohu'' voisi loppua hyvinkin nopeaan :)

  Ihmisiä kun ei vaivaa se, että sulla olisi jalkakarvoja, vaan se että väität ettei kuvassa ole niitä, vaikka siinä jotakin näkyy.

  Mitättömältä vaikuttava asia, mutta lukijoille varmasti epämääräinen asia. Ja korostan siis, vika ei ole itse karvoissa, itseäni ei haittaisi tuon taivaallista vaikkei kukaan ajelisi jalkakarvojaan :D

  VastaaPoista
 60. Onneksi on elämässä muutakin, kun miettiä jonkun tuntemattoman henkilön jalka tms. karvoja :D

  "Ihmisiä kun ei vaivaa se, että sulla olisi jalkakarvoja, vaan se että väität ettei kuvassa ole niitä, vaikka siinä jotakin näkyy."

  Joo ihan hirveesti vaivaa :DD Voi luoja mitä idiootteja tätä lukee :DD

  VastaaPoista
 61. ''Joo ihan hirveesti vaivaa :DD Voi luoja mitä idiootteja tätä lukee :DD ''

  Joitakin vaivaa, joitakin ei ;)
  Ja juuri tuollaiset haukkumiskommentit pitävät yllä tätä väittelyä, eli asiallisuutta kehiin kaikki, oikeesti.

  Ja ihan kuten sanoin, ihmisiä tuskin vaivaa Pipsan jalkakarvat, ja jos vaivaa niin aika elämätön ihminen on kyseessä.

  VastaaPoista
 62. Anteeksi anonyymi <3

  VastaaPoista