15.8.2012

PipSa puhuu taas rintaliiveistä (Kyllä, sisältää kuvan)


Tilasin itselleni Lumingeriestä kaarituelliset liivit, kun haluan itselleni noita lisää ja kun siellä nyt on alennukset meneillään. Harmi vaan että satun aina liian myöhään innostumaan asioista, joten luonnollisesti mun kaipaamiani kokoja ei kovin montaa ole jäljellä.

Otin tosiaan itseäni niskasta kiinni ja tilasin sieltä 95J kokoiset rintaliivit. Ja voin sanoa, että muuten ihan loistavat mutta nuo kupit on kyllä aivan turhan isot. No etsivä ei anna vielä periksi vaan seuraavana onkin sitten vuorossa 95H - josko ne sitten olisivat kunnolliset mutta käyn neuvottelua Lumingerien myyjän kanssa, kyllä hän varmasti osaa neuvoa oikein.

Itse suosittelen menemään joko liikkeeseen taikka tilaamaan netistä siten että saa apua valintaan. Ulkomailta en itse uskalla juurikaan tilata alusvaatteita, koska se on niin uhkapeliä saako oikean ja kun ne palautuksetkin sinne suuntaan on ongelmallisempia. Mieluummin pysyn siis Suomen kamaralla ja yritän löytää kokoani.

Kuten sanottua, olen kokoa 95G-HH väliltä (mitä ilmeisemminkin nyt kun tuo J-kuppi on pystytty testaamaan liian isoksi) - Oon kokeillu satasenkin ympäryksellä mutta siinä on käynyt aika usein niin, että löystyvät todella nopeasti. Ainoa siis kunnollinen on tuo 95 joka kestää selvästi kauemmin käytössä. Ettei tarvitse kokoajan pistää hakasia pidemmälle kiinni. Ja minä kun vielä pitkään menin niin että pistin aina hakaset sinne viimeisiin kiinni ja sitten kiukuttelin kun ne löystyi. Ei sitten kukaan voinut sanoa, että oot ottanu alunperin liian ison ympärysmitan - No kyllähän sen sitten mulle myyjä kertoi kun menin oikein liikkeeseen tuskailemaan.

Oikeiden rintaliivin saanti on kyllä niin salatiedettä, ettei tosikaan. Mutta vielä mä ne kunnolliset löydän! Älkää siis tekään antako periksi, vielä me löydämme itsellemme sopivat liivit. Ja muuten, älkää myöskään pelästykö jos kuppikokonne kasvaa - rinnat kun muuttuvat kokoajan.

95 kommenttia:

 1. mulle tulee hyvä mieli sun blogista :)

  VastaaPoista
 2. Rintaliivien jatkokappaleet voi myös hankkia jos ympärysmitta ei riitä. Ei tarvi liivejä heittää roskiin sen tähden, että ne ei mene kiinni. Selectiltä taisi saada kolmet kuudella eurolla.

  Tuolla taas kokotaulukot ja kokolaskurit: http://www.lumingerie.fi/PublishedService?pageID=18&freePage=290

  VastaaPoista
 3. Anonyymi,
  No sepä kiva. :)

  Anonyymi2,
  Juu, tiedän jatkopalat mutta en mää sellaisia tarvitse. :) Ku vanhat käyneet liian isoiksi ympärykseltään, ni eihän sellaisissa nyt mitään jatkoa vaan kiristystä. :) Vai olinko mä taas epäselvä tekstissäni?

  Kyllä kyllä, lumingerien laskureita oonkin käyttänyt kun sieltä tilasin.

  VastaaPoista
 4. Oi Pipsa, miksi-miksi?

  Miksi kaiken viime päivien kiusaamis- ja ilkeilyjuttujen jälkeen sinä riskeeraat tilanteen julkaisemalla itsestäsi tällaisen kuvan? Kuvan, joka kenties leviää netissä ja aiheuttaa lisäilkeilyä meneillään olevan kilpailun tiimoilta.

  Vilpittömästi olen huolestunut tästä! Siitä, että asetat itsesi alttiiksi moiselle. En koskaan hyväksy kiusaamista ja nettiherjaamista tai muuta toista ihmistä loukkaavaa käyttäytymistä, MUTTA oikeasti harkitse MILLAISIA kuvia itsestäsi laitat! Tee valintoja ajatellen, mitä näistä voi seurata. On hienoa olla rohkea, mutta ei toivoisi kenenkään olevan YLIrohkea!

  Sanoin nämä kaikella ystävällisyydellä, toivoen että pysähtyisit miettimään myös tätä puolta asiasta!

  Hyvää syksyn jatkoa!

  T:Anonyymi, joka ei ole kommentoinut pitkään aikaan

  VastaaPoista
 5. Ymmärrän edellistä anoa ja olen samaa mieltä.

  Vähän tulee tunne, että haluat asettaa itsesi siihen tilanteeseen, jossa olet tottunut koko elämäsi elämään. Joskus massaan sulautuminen on vain älykkäämpi vaihtoehto kuin tuleen heittäytyminen.

  VastaaPoista
 6. No jo taas sait poijjaat äänestämään ihteäs ;D

  VastaaPoista
 7. Tää on ihan oikeasti, nyt täysin harkittua äänten kalastelua. Hetken jo sait sympatiani noitten kiusaamisjuttujen jälkeen, mutta et taida sitä ansaita.

  VastaaPoista
 8. Säälittävä veto tällainen tissikuva. Syö kaiken edelliseltä kiusauspostaukselta, joka tosin oli itsessäänkin jo nolo.

  Säälin sinua. Miksi sinun pitää yrittää niin paljon tuoda itseäsi esiin? Oletko jäänyt lapsena vaille rakkautta?

  VastaaPoista
 9. Kyllä, minä myös ihmettelen...ei sunkaan meinaa karata mopo käsistä? Ei kai Pipsa käy niin, että alat kohdeltaa ja hamuta julkisuutta keinolla millä hyvänsä? Tämä kuva alkaa jo olla hyvän ja huonon maun rajamailla. Minäkin olen sinua puolustanut (ainakin mielessäni) mutta nyt tulee sellainen olo, että tarviitko oikeasti suojelua - jonkun joka tulisi ja laittaisi lämpimän filtin paljaan yläruumiisi ylle ja veisi sinut turvaan....

  VastaaPoista
 10. Miksi ihmeessä Pipsan pitäisi alkaa elää sen mukaan, mitä hänestä kirjoitetaan jollakin keskustelupalstalla?

  Keskustelupalstan kommentit eivät ole millään tavalla Pipsan ongelma. Ne ovat niiden kirjoittajien ongelma.

  Kommentit eivät myöskään liity millään tavalla Pipsaan. Ne liittyvät niiden kirjoittajiin.

  Kaikki ovat mielestään hirvittävän yksilöllisiä, mutta tosiasiassa melkein kaikki ihmiset kyttäävät lähes vainoharhaisesti sitä, mitä muut ajattelevat.

  Sitten kun joku uskaltaa olla välittämättä siitä, mitä muut ajattelevat, niin sehän herättää suoranaista raivoa ja tällainen henkilö halutaan nujertaa.

  VastaaPoista
 11. Noloja tässä mun mielestä on ne kateelliset kanssakilpailijaboggaajat, jotka yrittävät kerätä ääniä itselleen kauhistelemalla pipsan kiusausta joillain foorumeilla! Mitä ite erästä palstaa lueskelin, niin kyllä siellä puhuttiin ihan yleisesti kilpailijoista "valaina" yms. Onhan se toki mautonta, mutta samanlainen asenne siellä oli kaikkia kilpailijoita kohtaan, ei erityisesti pipsaa. Varmasti monille ihan "viatonta" läppää. Ollaan muka niin äititeresaa ja huolehditaan, vaikka omaa kruunua siinä vaan halutaan kiillottaa. Oksettavaa moinen.

  Pipsa, jatka vaan tyylilläs! :)

  VastaaPoista
 12. Taas on PAKKO kommentoida!!! Kävin lukemassa noita herjaavia viestejä ja huomasin heti, että asialla on jotkut 12-15 vuotiaat pojat. Tekstistäkin huomaa, että kovin "kypsää" porukkaa ei ole asialla, joten ne voi todellakin jättää omaan arvoonsa!

  Ja sitten tämä postaus, minusta on niin ihanaa kun olet oma itsesi ja voi kauhistus kun julkaisit taas rintaliivikuvan, siis hei oikeesti!!!! Joka paikka nykyään on täynnä puolialastomia ihmisiä, niitä on tyrkyllä joka mainoksessa ja kaupungissa! Kyllä kukkamekkohattutädit saa nyt katsoa peiliin ja antaa Pipsan olla oma, pirteä ja rohkea itsensä!

  Susanna

  VastaaPoista
 13. Hmm, minusta nuo kuvan liivit ei näytä isoilta, vaan pieniltä, kun liivien keskietukohta ei osu rintalastaan, kuten sen pitäisi.

  VastaaPoista
 14. Johan pomppas jotkut anojen kommentit! Minusta tämä juttu ei liity kisaan mitenkään, kun olethan aiemminkin postannut vastavaa :/ näkeepä aivan selvästi, että kommentoijat on kanssakilpailijoita :D Sinunko se tässä pitäisi alkaa elämänn elämää sen mukaan mitä jotkut kasvottomat kirjoittelee..ja pyh! Pipsa rules :D makeat naurut pääsi kateellilsille :D
  - AaP

  VastaaPoista
 15. Ajatella, että aidosti huolta tunteva leimataan kanssakilpailijaksi. Itse haluan vain, että sinä Pipsa oikeasti pysähdyt miettimään, onko tällainen kuva tarpeen julkaista erityisesti tässä vaiheessa!

  Itse en ole ainuttakaan juttua mistään foorumilta lukenut, enkä kilpailussa yhtäkään ääntä antanut. En ole kanssakilpailija enkä herjaaja. Tunnen huolta ja ehkä juuri tällä hetkellä hieman myötähäpeääkin. En ole kateellinen, sillä en pidä itsensä vaaralle alttiksi laittamista mitenkään kadehdittavana tai tavoiteltavana asiana.

  Kuten Anonyymi (16.8.2012 1.16) kirjoitti, tulee tunne, että tarvitset jonkun, joka suojelisi sinua siltä, ettet itseäsi vahingoittaisi. Ja että ymmärtäisit, että ehkä osa niistä kommenteista, joissa sinua kehotetaan jatkamaan valitsemallasisi tyylillä ja pyydetään vain lisää videoita ym, onkin sellaisia, joissa vain halutaan yllyttää sinua tekemään mauttomia asioita!

  Minulle ei ole väliä, jos tämä kommentti tulkitaan väärin. Kukin meistä itse tietää, mitä sanoillaan haluaa tarkoittaa.

  T:Se sama anonyymi, joka ei ole kommentoinut pitkään aikaan (15.8.2012 23.42)

  VastaaPoista
 16. Miksi kannustatte Pipsaa?

  Pipsa väittää, että kommentit eivät loukkaa, mutta Pipsa narraa: kyllä ne loukkaavat vaikka olisi kuinka prkkiintunut nahka!

  Jos oikeasti välitätte Pipsan parhaasta, niin lopetatte tuon turhan kehumisen ja kannustamisen esiintymään tissikuvissa täällä.

  Miten sen nyt kauniisti laittaisi.. Pipsa on ilmeisesti sellainen ihminen, joka ei itse täysin tajua omaa parastaan. Sellaista ei ole fiksua kannustaa koko ajan tekemään juttuja, jotka vain lisäävät haukkumista. Haukut loukkaavat Pipsaa vaikka hän väittäisi mitä.

  Tältä ihmiseltä puuttuu täysin itsesuojeluvaisto vaikka hän vaikuttaakin pirtsakalta ja reippaalta videoissaan.

  Kaikkea hyvää sinulle Pipsa. Kiusaaminen on todella ikävää ja sairasta, mutta kannattaa olla realistinen: aina on olemassa sairaita yksilöitä, joissa herää alistamisen halu kun on tilaisuus. Ei kannata tahallaan hakeutua alistettavaksi ja kyllä, se nyt vaan tarkoittaa sitä, että itseään pitää kontrolloida eikä ihan kaikkea kannata tehdä, mitä mieleen juolahtaa.

  WOOORD!!!

  VastaaPoista
 17. Hei Pipsa, olen samaa mieltä kuin edellinen 'anonyymi'. Postausta lukiessa ei käynyt edes mielessä, että tämä liittyisi nyt jotenkin kilpailuun, koska olethan ennenkin liivejä mallaillut. Lisäksi, miten tämä nyt liittyy kiusaamiseen? Siis olet oma itsesi ja hyvä niin. Jatka samaan malliin. Mä vähän luulen, että susta on tullut trendi. Sua on muodikasta 'kiusata'. Ota se siis positiivisesti! ;D

  Mä olen kans vähän sitä mieltä, että olisko noi liivit jopa pienet. Mutta, sinä tiedät. Kuvan perusteella on vaikea sanoa, mutta nätit on ryntäät ja liivitkin :)

  VastaaPoista
 18. Minustakin nuo liivit on pienet. Jos kumarrut eteenpäin repeääkö pitsit?

  VastaaPoista
 19. Linneaa komppaan, liivit ei istu ollenkaan rintojen välistä, joten ne on liian pienet tai sitten ihan väärää mallia. Nuo näyttää myös hartioilta huonoilta, painuvilta ja valuvilta. Kannattaa valita liivit, jotka tukee mahdollisimman hyvin jo ilman olkaimia. Se vaatii sen, että liivit on tiukat rinnan alta ja kaarituet painuvat kokonaisuudessaan ihoa vasten, myös rintojen välistä. Kainalon puolelta rintakudosta ei saa jäädä yhtään kaarituen alle, jos niin käy, on liivit liian pienet.

  Kaikista liivimalleista ei löydy kaikille sopivia liivejä, vaikka kokeilisi kaikkia kokoja pienimmästä suurimpaan. Kannattaa ehkä suosia liivimalleja, jotka on jo hyviksi todennut, tai käydä testaamassa liivejä liikkeissä. Jos löytää hyvän merkin ja mallin, voihan niitä sitten jatkossa tilata myös netistä. Mikset kävisi esimerkiksi Tampereella liiviostoksilla? Onnibussillahan kulkee sinne halpoja bussejakin.

  VastaaPoista
 20. Siis miks tämän postauksen nyt ylipäänsä pitäs liittyä kiusaamiseen!!?? Saa kai sitä nyt omassa blogissaan kirjottaa ja esitellä mitä haluaa!!! Tuskin noitten anojen tarvii aikusesta naisesta olla huolissaan!


  Teija

  VastaaPoista
 21. Ei Pipsa ole mikään ressukka, joka pitää taluttaa piiloon peitto päällä julmalta maailmalta. Häpeäisitte! Tuollainen asenne se vasta on alentava!

  Itse ainakin haluan kannustaa Pipsaa olemaan edelleen oma ihana itsensä, eli postaamaan sellaisia juttuja, joita ITSE haluaa.

  VastaaPoista
 22. Olen täysin samaa mieltä tuon yhden anonyymin kanssa, että nämä kannustavat ja tsemppaavat viestit ovat suurimmaksi osaksi vain veden heittämistä kiukaalle -> saadaan pipsa tekemään yhä älyttömämpiä temppuja "pirtsakkana ihmisenä" joille voidaan sitten nauraa selän takana. Sitten yllytetään vähän lisää, niin taas tulee lisää hupia.

  Sun pitäisi pipsa oikeasti miettiä mitä oikein haluat tältä blogilta. Haluatko koko suomen julkiseksi pelleksi miksi olet pikkuhiljaa keinotekoisen räväkkyytesi ansiosta päätymässä.

  Ja ei, en ole kateellinen kanssakilpailija. Minua vain kylmää tällaiset ihmiset joilla ei tunnu olevan käsitystä median, etenkin sosiaalisen median, voimasta. Haluaako pipsa pilata tulevaisuutensa tällä blogilla? Seuraavan kerran töitä hakiessa pomo googlaa sut ja saa eteensä tissikuvia. Minkä kuvan se antaa sinusta? Kannattaa miettiä ihan rauhassa, eikä vain varjota tätäkin kommenttia kateellisten ja naurettavien ihmisten kommentiksi. Sulla on tuo julkisuus selvästi sokaissut kyvyn pitää joku roti tässä blogissa.

  Tällaisella toiminnalla kerjäät verta nenästäsi, ja vaikka kuinka sanot ettei kiinnosta tippaakaan muiden mielipiteet, niin kyllä ne suakin satuttavat. Ja sitäpaitsi jokaista pitäisi kiinnostaa sen verran toisten mielipiteet, että heräisi miettimään omaa käytöstään jos läjäpäin ihmisiä alkaa olla huolestuneita sun mielenterveydestä, että onko nty joku maniavaihe päällä kun menee niin överiksi tämä julkisuudenhakuisuus.

  Mitä liiveihin tulee, niin kupit näyttävät liian pieniltä.

  VastaaPoista
 23. En usko että kanssakilpailijat täällä kateellisina kommentoisivat sillä heillä on sentään mahdollisuus tulla tuomariston valitsemiksi. Tällaiset tissikuvat kuuluisivat alastonsuomi.com:iin.

  VastaaPoista
 24. Alentuva suhtautuminen on tässä kohtaa nyt melko pieni paha, jos sillä tarkoitetaan suojella.

  Minusta Pipsa tarvitsee suojelusta. Ihmettelen, että mies ei ole pyytänyt lopettamaan tissikuvien jakamista.

  VastaaPoista
 25. Kateelliset kanssakilpailijat kommentoivat omissa blogeissaan sekä Pipsan muussa/muissa postauksissa.

  Pipsa voittoon! Hän on aito, iloinen itsensä eikä mikään teennäinen hymyilijä tai synkkä suun mutristelija.

  99,9% Pipsan postauksista on yleistä höpöttelya, vaatteiden esittelyä, painavampaakin asiaa jne. Kaksi rintaliiviesittelyä taitaa olla joukossa ja niissäkin varsin asialliset kuvat. Enemmän monet bloggaajat paljastelevat itseään vaikka sitten bikineissä, läpinäkyvissä topeissa/mekoissa yms.

  Aion jatkossakin kannustaa Pipsaa olemaan sellainen kuin haluaa. Luotan hänen omaan arvostelukykyynsä, fiksu aikuinen ihminen kun on! Ei hän minun eikä teidän muidenkaan alentavaa holhoamista tarvitse!

  Kaikkea hyvää sinulle, Pipsa! :)

  VastaaPoista
 26. No johan tuli kommenttirysä. No niin tuli kyllä aiempaankin. En nyt ala jokaiselle erikseen kirjoittamaan mitään vaan totean tähän nyt suoraan, että tämä postatus ei liity millään tavalla kiusaamiseen tai kilpailuun. Se liittyy rintaliiveihin!

  Mä en ala miettimään mistä voin ja en voi kirjoittaa vaan mä teen just tasan tarkkaa sen mitä haluan. Ja mielestäni rintaliivikuvat ovat olennainen osa rintaliivipostatukseen. Eihän tässä nyt tissejä paljaana kuiteskaan esitetä!

  Ja on huvittavaa, miten moni sanoo että mun pirteys ja räväkkyys on feikkausta ni voin sanoa et ei tasan tarkkaan ole. Mä vaan satun olemaan tällainen että teen asiat just niinku ite ne haluan enkä mieti jos se nyt ärsyttää jotakin. Koska asiat vaan menee niin että aina jokainen lause jonka kirjoitan ärsyttää jotakin. Puolet tykkää, puolet inhoo. Jos eläisin elämäni ajatellen että en voi tota tehdä kun se ärsyttää jotakin, niin en eläisi ollenkaan. Siksipä tällaiset asiat täytyy unohtaa.

  Mä en tarvitse mitään suojelua. Sanotaanko että sitten tarvitsen kun alan täällä keikkuloimaan tissit paljaina.

  Mutta noihin itse liiveihin:

  - Pitsi ei repeä kun kumarrun
  - Ympärysmitta on hyvän napakka (aiemminhan olen ostanut liian isolla ympärysmitalla)
  - Kupit mielestäni liian isot koska kuppien kangas jää löysäksi.
  - Keskikohta ei osu rintakehään mutta lähelle, mietinkin pitäisi tässä siis ottaa isompi ympärysmitta mutta sama kuppikoko, auttaisiko se asiaa?

  Mie haluan kirjottaa rintaliiveistä, koska niin paljon on ihmisiä jotka käyttävät vääriä rintaliivejä itselleen. Ja tuo kuvakin on siis osotuksena miten nuo liivit eivät siis istu kunnolla. Ympärys on OK, mutta loput sitten menikin pieleen.


  Ps. Mun kanssakilpailijat on ihania ihmisiä, joten tuskin he ovat minkään asian takana. Nyt alkaa menemään tää vähän salaliittoteoriaksi. IHan vinkkinä: Ne asiat eivät yleensä oo ihan silleen kun moni aattelee.

  VastaaPoista
 27. Ihmiset hei, hohhoijaa. Pipsahan on ihan aikuinen ihminen joka tietää kyllä mitä tekee. Entäs jos kyseessä olisi "normaalipainoisen" ihmisen blogi jossa tämä toimii mallina ostamilleen rintaliiveille??? Tuskin keneltäkään tulisi mutinaa. Kyllä sitä isommatkin tytöt voivat esitellä rintamustaan jos pienemmätkin. Ei tarvitse alkaa suhtautua alentuvasti. Hienoa vain, että uskallat Pipsa laittaa vähän seksympääkin kamaa esille, jos sinua itseäsi se ei haittaa, niin ei luulisi ketään muutakaan haittaavan. Ihmeen tekopyhää konservatiiviporukkaa täälläkin. Jäi ihan suu auki kun luin näitä anonyymien kommentteja jotka "vain tarkoittavat kirjoittajan parasta". My ass!

  Aikuinen nainen jolla on ihan oma arvostelukykynsä tietää mitä tekee ja jos jotain häiritsee, niin voi sitten klikata tuota rastia ruudun yläkulmassa. Hohhoijaa.

  Minäkin mietin muuten heti ekana, että onko liivit hieman pienet kun tuo etuosa ei mene rintojen väliin, mutta totesin, että nykyliiveissä harvoin menee. Etenkin jos on isompi kuppikoko. Ne on vain tehty sellaisiksi valitettavasti.

  VastaaPoista
 28. Hei Pipsa hyvä ja muutkin!

  Täällä puhuu nyt myös yksi huolestunut, jo iäkkäämpi äiti-ihminen.Liivikokoihin en ota kantaa, mutta oletko Pipsa yhtään koskaan ajatellut, että olet oikeasti siellä Porissa ihan "livenä" ? On paljon heitä jotka lukevat blogiasi mutta myös heitä, jotka kuulevat siitä tutuntutuntutulta.Tiedän että olet osittain kovanahkainen, mutta pelkäätkö koskaan? Oikeesti tässä maailmassa on niin paljon sairaita ihmisiä, jotka kiihottuu kaiken kuvaamasi ja kirjoittamasi jälkeen. ( YKsi koskee kokovartalohierontaa-yäk).Paljon on raiskauksia ja päällekarkaamisia, ja vaikka mikään ei anna sellaiseen oikeutta, voi tällaiset jutut olla lisä kiihokkeena. Valitettavasti.

  En millään voi uskoa, että kulkisit ylpeänä siellä asuinseudullasi tällaisen jälkeen. Jos voit, olet todella erikoinen yksilö....mutta mitä haet tällä??
  Oletko ajatellut, jos kenties työnantajasi ja -toverisi seuraavat blogiasi? Vaikuttaako se työpaikan imagoon? Joku viittasikin tuolla työnhakuun, jossa voisi tulla ongelmia.

  Oikeesti hyvä Pipsa, kuuntelisit myös meitä jotka eivät nyt ymmärrä näitä ylimeneviä juttuja. Se ei ole meiltä pois, mutta ei se myös meidän elämää vie eteenpäin. Äitinä (minulla sinun ikäisiä lapsia)olen huolissani.

  Sellaiset videot, joissa esittelet vaatteitasi ym. menevät vielä hyvänmakuisina. Ihan varmasti eivät kaikki niitäkään kehu oikealla mielellä.

  Eräässä koulussa oli ns. yllytyshullu oppilas, joka ei päässyt toisten suosioon kuin tekemällä hulluja temppuja.Niinpä tämä oppilas riisui itsensä alasti toisten nähden ja lopun saa jokainen arvailla mielessään.Ei kehu meitä pidä pinnalla!

  Voi toisista tuntua liiottelulta, mutta valitettavasti tämä netti tuo liikaa törkeilymahdollisuuksia ihmisten ulottuville. Kuviasi voi löytyä joskus odottamattomista paikoista. Haluatko sitä??

  Nuista isoista vaatteista. Itsekin olen isohko, ja olen joskus ajatellut, että miksi missään ei ole oIKEESTI ISOA MALLIA NIILLE VAATTEILLE?

  Mutta ei todella isot vaan kelpaa malleiksi, niin se on. Ilmaistaan vaan että vaatetta on kokooon 56 asti.

  Tämän halusin ystävällisyydellä sanoa, ei tilkkaakaan kateutta ole mielessä. Ja ehkä ajattelet, että vanhan höpinöitä, mutta ei se haittaa.

  Hyvää syksyä sinulle ja lukijoillesi! Olkaa ihmiset REHELLISIÄ kun kommentoitte, niin ette provosoi ketään, Pipsaakaan, väärällä tavalla!

  terveisin yks äiti

  VastaaPoista
 29. Heippa, mua on vähän ihmetyttänyt toi sun rintaliivien koko, siis lähinnä tuo ympärysmitta. Mustakin noi kuvan liivit näyttää jotenkin epäsopivilta. Harvemmin isolla ihmisellä on noinkin pieni toi ympärysmitta (tarkoitan siis tolla pienellä suhdetta muuhun kokoon)Tunnen melko monta suht isoa ihmistä ja ympärysmitta on kyllä kaikilla yli 100, ei siis 100 vaan yli ja sulla on 95. Enkä tarkoita tätä sit millään pahalla vaan lähinnä vaan ihmettelen. Tiedän että olet kertonut että tuollainen koko sinulle on liiviliikkeissä katsottu mutta oudolta tuntuu. Itsekin tykkään käyttää todella napakoita liivejä, mutta silti. Tiedän että joissain liiveissä koot vaihtelee paljon mutta sinä olet kertonut että kokosi on aina tuo 95.

  VastaaPoista
 30. Tässä täysin väärä asenne käyttää sosiaalista mediaa:

  "Mä en ala miettimään mistä voin ja en voi kirjoittaa vaan mä teen just tasan tarkkaa sen mitä haluan."

  sanoi Pipsa

  Pipsa, sosiaalisessa mediassa PITÄÄ miettiä, mitä sanoo! Et voi kirjoittaa, mitä tahansa. Tai voit, mutta se tietää vaikeuksia ja on erittäin lapsellista. Jos ajattelet noin, miehesi pitäisi suojella sinua pitämästä koko blogia. Mitä hän muuten ajattelee blogistasi, entä rintaliivikuvista?

  Onneksi teet työtä, johon ei ole kova vaatimustaso. Mihinkään vakavammin otettavaan hommaan sinun olisi vaikea päästäkään tämän jälkeen.

  Huomaatko yhtään kuinka ihmiset yrittävät auttaa sinua ja sinä vain asetat itsesi uppiniskaisesti asemaan, jossa sinua voi lyödä entistä pahemmin?

  Raumalainen

  VastaaPoista
 31. Anonyymille 6.8.2012 13.24
  Suurin osa isoista naisista käyttää liian isoja ympäryksiä. Tuo 95 on varmastikin ihan oikea Pipsalle. Olen samankokoinen kuin Pipsa ja käytän samaa ympärystä ja joskus jopa kokoa 90. Liivienympärys ei ole ihan sama kuin rinnanaluksen ympärys. Liivien pitää olla kireämmät, jotta ne tukevat. Läski antaa periksi sen verran, että liian löysä ympärys ei tue tarpeeksi. Tuo kyseinen malli Pipsan päällä ei välttämättä ole vain malliltaan paras. Mulla sattuu olemaan samat liivit juuri päällä ja ne on ihan ok, mutta eivät kaikken tukevimmat ja mukavimmat. Suosittelisin tilaamaan vaikka www.figleaves.com ista Panachen Tango liivit ympäryksellä 42. Kuppi on korkeampi ja keskiosa tulee paljon tukevammin rintakehään. Niissä liiveissä on myös tosi kivoja kausivärejä. Lumingerie vissiin myös myy samoja liivejä. Ehdottomasti hintansa arvoiset liivit!

  VastaaPoista
 32. "yks äiti", et varmastikaan käy koskaan hierojalla? Hyi kamalaa! Joku pervohan saattaisi vaikka kiihottua, jos kuulisi sinun varaavan aikaa HIEROJALLE tai näkisi sinun taapertavan moisen synnin pesään! :O OMG!

  VastaaPoista
 33. Möllikkä,
  Tiedä sitten mikä noissa liiveissä mättää, mutta itselleni ainakin se kuppien löysyys ei ollut mieleen. Katsotaan nyt miten tässä käy. Vielä mä nyt toisetkin kaarituelliset löydän. :)

  Hyvä yks äiti,
  Siun ei tarvitse olla huolissasi minusta. :) Mua itseäni vain huvittaa yhdestä rintaliivikusta kauhean haloon nostaminen. Ymmärtäisin jos olisin vetänyt tissit paljaina täällä mutta kun ei. Mutta olet kyllä oikeassa, maailmassa on sairaita ihmisiä mutta niille riittää paljon muutkin kuin vain rintaliivikuvat.

  Valitan, mä oon erikoinen yksilö ja kuljen pää pystyssä tämänkin jälkeen. Sillä en näe mitään hävettävää asiallisessa rintaliivikuvassa joka on rintaliivipostatuksessa.

  Ja nyt en oikein ymmärrä, mitäs pahaa kokovartalohieronnassa on? Eikö muka noinkaan arkisia asioita saisi sanoa, kun pitää pelätä et joku kiihottuu siitä tai ottaa muuten vaan nokkiinsa. Jessus!

  No mua ei voi kyllä tuohon yllytyshulluun oppiilaaseen verrata, sillä kyllä mulla on sen verran järkeä päässä (joo, ette varmaan usko mutta miten vain) etten nyt alastomana ala pomppimaan.

  Mun rintaliivikuvani on vielä pientä verrattuna moniin muuhun blogiin. Huvittaa vain tällaiset haloot.

  Anonyymi,
  Siis oonko mä sanonut että aina 95? Siis eihän se aina voi sellainen olla. Mutta siis mulla vaihtelee tuo ympärysmitta valmistajan mukaan 95-100 väliltä. Samoin kuin kuppikokokin vaihtelee F-H väliltä. Ja myös sekin vaikuttaa onko kyseessä kaarituettu vai -tukematon malli. Mulle tuo 95 ympärys siis todettii ihan asiantuntevalla myyjällä ja siihen saakka käytin vääränlaisia eli liian isolla ympäryksellä. Se on aina kun uudenlaisia liivejä ostaa, siis jos ei oo aiemmin samaa merkkiä käyttänyt, ni se oman koon ettiminen kestää - varsinkin jos sen tekee noin netin kautta.

  Raumalainen,
  Niin, olet kyllä oikeassa tuossa että sosiaalisessa mediassa pitää hieman miettiä mitä sanoo ja tekee. Ja näin mie teenkin, mutta teen silti tarkalleen niinkuin haluan. Mutta asiallinen rintaliivikuva ei ole vaikuttanut millään tavalla elämääni. Ainoastaan kommenttien muodossa jotain kohua on tullut, mutta ei muuten. Ja tottakai mä pistän uppiniskaisesti vastaan koska mielestäni tää kohu rintaliiveistä on ihan hupsun turha! Mää en todellakaan tee silleen kun mua käsketään. Mie en voi sille mitään, jos nyt ei tykätä et pistin liivikuvan koska asioille on kuitenkin omat laitansa et toiset tykkää ja toiset ei. Mut ei silti pitäisi alkaa rautalangasta vääntämään, että sun pitää tehdä niinku me sanotaan. Jos asiat noin olisi, ni määhän vaihtasin tukkaväriä ja -tyyliä kolme kertaa viikossa ja pukeutuisin varmaankin siihen jätesäkkii kun jotkut ei tykkää, et lihava tykkää pukeutuu... Jne Jne...

  VastaaPoista
 34. Ihmiset täällä anonyymeinä kehtaavat kirjoittaa kuinka nyt niin välittävät Pipsasta ja tahtovat auttaa. Joku tuolla kehtasi vedota siihen, että hän nyt on jonkun äiti ja on siksi oikeutettu puhumaan suut ja silmät täyteen lätinää raiskaajista jne. Todella naurettavaa ja alentavaa tekopyhää jeesustelua! Eiköhän näissä "välittämiskommenteissa" ole oikeasti kyse siitä, että tynnyrissä kasvaneet teinit ja kiusaajapellet ei kestä katsoa isoa ihmistä. Ja monia taitaa vituttaa erityisesti se, että Pipsa ei kulje säkki päällä kroppaansa häveten. Jokainen, joka on noin lapsellisesti ajattelee, suksikoon lukemaan jotain pro-Ana-blogia ihan vapaasti!

  Ja Pipsalle itselleen: sinä edustat uuden ajan murrosta. Nyt ovat luuviulujen aikakaudet tulossa loppuunsa ja se näkyy jo catwalkeilla, mainoksissa, mediassa.. Lihavuutta ei pidä hävetä, muutenhan 80% länsimaiden naisista saisi hävetä silmät päästään. Jatka samaan malliin kuin aina ennenkin. Olet kaiken tämän rakkikoirien räksytyksen yläpuolella.

  VastaaPoista
 35. Pipsa, sinä teet juuri niin kuin täällä moni käskee, vaikka väität muuta! Sinä teet videoita, koska ihmiset niitä anelevat. Sinä postaat aiheista, joista halutaan. Sinä haluat olla niin rohkea kuin ihmiset kannustavat sinua olemaan. Sinä et tee kaikessa niin kuin itse haluaisit, vaan sinä jossain määrin toteutat ihmisten haluja.

  Mutta sinä et vain halua tehdä niin kuin me osa katsoisimme olevan ehkä sinulle parempi! Ja siksi sinä väität, ettet tee niinkuin toiset neuvovat, koska sittenhän joku saattaisi pitää sinua ei-rohkeana ja ohjailtavana, jos meitä raukkoja kateellisia kuuntelisit.

  En aio osallistua enää kommentointiin! Koen turhauttavana, ettet oikeasti kykene katselemaan asiaa toisesta näkökulmasta, vaan sokeasti tukeudet niiden ihmisten kommentteihin, jotka sinua kannustavat jatkamaan omalla tyylilläsi. Tyylillä, joka oikeasti on tällä hetkellä erittäin kyseenalainen.

  Ihmisarvo ei ole ulkonäössä. Se on paljon enemmän. Rohkeus ei ole sama kuin yllytyshulluus. Se on paljon muuta. Mitä jos joskus postaisit muutaman kerran niin, että poistaisit kommentointimahdollisuuden. Antaisit blogisi edetä juuri sinun haluamaasi suuntaan ilman yhdenkään anonyymin kommenttia. Ehkä sitten näkisimme, mikä on aitoa sinua, sinun haluasi.

  T: Se sama anonyymi, joka ei ollut kommentoinut pitkään aikaan

  Ps. Lihavuus ei tarvitse olla häpeällistä, vaikka se sitä useimmille on. MUTTA lihavuus ei ole tavoiteltavaa, ei millään tavalla! Puolialastomana blogissaan hilluminen ei ole sen hyväksyttävämpää (minun mielipiteeni) olipa sitten lihava, normi tai laiha kropaltaan!

  VastaaPoista
 36. Edellinen anonyymi, miksi olet ottanut Pipsan silmätikuksi? Vai käytkö kaikkien muidenkin bloggaajien sinusta liian paljastavia kuvia moralisoimassa? Siinä tapauksessa sulla riittää varmasti työsarkaa 24/7! ;D

  Mitä vikaa oon siinä, että kuuntelee lukijoiden toiveita ja toteuttaa niistä ne, mitkä haluaa/katsoo sopiviksi? Näinhän ne useimmat blogit toimii! Ei tämä sitä tarkoita, että olisi kuin joku marionetti vailla omaa tahtoa!

  VastaaPoista
 37. Harva muuten tietää, että työnantaja ei saa googlata työnhakijoita ilman hänen lupaansa. Tottakai niin tehdään. Olen itse työnantaja-asemassa ja tekisin niin. Ja olen tehnytkin. Kyllä facebookista ja mahdollisesta blogista väkisinkin tulee ajatuksia mieleen. Ja ne ajatukset ovat sitä, mitä pelkän median perusteella saa - oli ne sitten oikeita tai vääriä. Kyllä esim. asiakaspalvelijalta vaaditaan tietynlaista "menneisyyttä" vailla kovin suuria katastrofeja. En halua liikkeeni profiloituvan kenenkään eriskummallisen työntekijän vuoksi. Kerran minulla oli harjoittelija, josta kuulin asiakkaan sanoneen, ettei hän jalallaan astu liikkeeseen niinkauan kuin tuo myyjä on siellä. Yrittäjällä ei ole tuollaiseen varaa. Olen vahvasti sitä mieltä, että tämä blogi leimaa Pipsan ja se kuva sitten kelpaa työnantajalle tai mahdollisesti joku paikka menee tämän takia sivu suun.

  Ei se riitä että on aikuisen kirjoissa, ei kaikki aikuiset toimi viisaasti eivätkä aina oman etunsa mukaisesti. Aika helposti minun mielestäni Pipsan mielipiteen saa muuttumaan kommentoimalla esim. jotain vaatettaa.

  Olen ehdottomasti tuon äiti-ihmisen kanssa samoin ajatteleva. Ikä tuo kokemusta, jota ei nuorella voikaan olla. Siksi neuvoja on hyvä kuunnella. Ja on meillä epäilijöilläkin sama oikeus kommentoida kuin muillakin, niin kauan kunnes Pipsa päättää itse valikoida, kenen kommentit hän päästää läpi.

  Suosittelen Pipsa ottamaan aikalisän ja jopa keskustelemaan äitisi ja miehesi kanssa, miten kannattaa edetä. Älä ainakaan lisää vauhtia.

  VastaaPoista
 38. Vai on Pipsa asettanut itsensä vaaralle, sallikaa mun nauraa. Jos ette ole huomanneet, niin Pipsalla on aika tarkka rajanveto siinä, mitä laitta blogiin ja mitä ei. Rintaliivikuvia nyt on joka paikassa, voi kamala sentään sitäkin. Pipsa, jatka samaan malliin =o)

  VastaaPoista
 39. Christina,
  No eihän tämä minun lihavuuteni mikään hieno asia ole, mutta kyllä mä siitäkin huolimatta aion nauttia elämästäni. :) Valitettavaa jos se niin kamalasti joitakin ärsyttää.

  Se sama anonyymi, joka ei ollut kommentoinut pitkään aikaan,
  No puolialastomuus tuntuu olevan tätä päivää, onhan sitä muissakin blogeissa ettei vain minun enkä siltikään katso sitä mitenkään kieroon jos se on asiallista. Ja tuosta lihavuudesta, mähän en kellekkään sano että tavoitelkaa mun lihavuuttani vaan koetan just näyttää ettei tällaiseksi kannata itseään päästää mutta ylipainostaan huolimatta elämästä voi nauttia.

  Siis mää en tee mitään mitä en itse halua tehdä. Videoita haluan tehdä ja aiheetkin joista postaan ovat ihan mun päätettävissäni. Joskus kyllä teen lukijoiden toiveitakin mutta minusta se on vain kivaa antaa lukijoilleen jotain mitä he haluavat, tosin tässäkin pidän tietyn rajan. Onhan multa pyydetty kuvia alushousut jalassa, mutta siihen vedän rajan enkä myöskään rintaliiveistä ota kuvia ellei oo just asiaa rintaliiveistä. Mutta tottahan toki siis toteutan ihmisten TOIVEITA, mutta katson silti aina rajat. Kuuntelen kyllä itseäni onko se hyvä vai huono asia toteuttaa. :)

  Osaan kyllä katsoa asiaa toisenkin näkökulmasta, ymmärrän että jotkut näkevät tämän postatuksen niin turhan kamalana ja se on valitettavaa mutta kuten mä sanoin, niin mä teen itse kuitenkin aina sen lopullisen päätöksen kaikesta. Jos mää eläisin elämääni ajatellen aina toisen näkökulmaa, en voisi elää ollenkaan sillä aina tulee vastaan ihmisiä joiden näkökulmasta jokin asia on kamalaa ja niin tabu!

  Mutta tehän olette nähneet ihan sitä aitoa minua ja minun haluani. En oikeastaan ymmärrä miten voitte edes kääntää sen asian noin ylösalaisin etten itse olisi täällä äänessä.

  Anonyymi,
  Siis mun mielestänikin se menee noin, että kuuntelee toiveita ja toteuttaa ne mitkä katsoo sopiviksi. Ja näin olen itse tehnyt. Koska blogini on yhtä kuin minä+lukijat.

  Anonyymi2,
  Hahahah, sie et sitte selkeestikkää tunne mua. Mun mielipidettä kun ei yleensä kovin helpolla saa muutettua ellen itse oo antanu sille mahdollisuutta. :)

  Ja mie annan kaikkien kommenttien tulla läpitse, tasa-arvon vuoksi. Toki voin milloin vain estää kommentoinnin. ;) Ja mie kyllä kuuntelen neuvoja, mutta se on tietenkin minun päätettävissäni haluanko niitä JUURI SILLÄ HETKELLÄ noudattaa. Nyt vaan en näe mitään syytä noudattaa ohjeita tästä rintaliiviasiasta.

  Ja mitä tulee työnantajiin, niin kaikkia ei voi miellyttää. Mutta eipä mulla näitä rintaliivikuvia ole joka toisessa postauksessa, että jos nyt sen perusteella tekevät päätöksiä palkatako vai eikö, niin... No mää en oo tästä muuttuus miksikään. Ymmärrän kyllä yrittäjän kannalta, että sinne myyjäksi otetaan niin neutraali henkilö ettei asiakkailta tule tuollaista tuntemusta ettei koskaan astu siihen kauppaan jalallakaan. Mutta näitähän syytteitä kuulee jo ihan silloinkin kun myyjä ei ole suostunut myymään esim. tarpeeksi päihtyneelle alkoholia. Olisi kiinnostavaa tietää, miksi asiakas noin oli sanonut harjottelijastasi? Joskushan jo pelkkä tatuointi riittää siihen, ettei joku vanhempi ihminen astu uudelleen kauppaan. Syitä löytyy aina. Mutten ala sen takia muuttamaan itseäni.

  Sanna,
  Joo, eiköhän sitä jatketa. ;)

  VastaaPoista
 40. man the harpoons

  VastaaPoista
 41. Nämä kaikki äiti-ihmiset voisivat vähän hellittää ja mennä vaikka huolehtimaan siitä omasta jälkikasvusta. Jos ei jonkun blogin sisältö miellytä, sitä ei tarvitse väen vängällä lukea ja jankuttaa omia tekopyhiä mielipiteitään. Tolla äiti-ihmisten logiikalla heidän pitäisi juosta kaikkien niiden mallien perässä paukuttaen moraalisaarnojaan, joiden kuvia on bussipysäkit ja muut paikat täynnä ja niissä kuvissa mallit ovat pelkissä alusvaatteissa. Me kaikki käytämme alusvaatteita ja hyvien alusvaatteiden, etenkin rintsikoiden löytäminen on tärkeää asiaa. Miten muuten esimerkiksi erilaisia rintaliivejä voi mainostaa nettikaupoissa, ellei mallien päällä? Vai onko nyt kyse siitä kun on kyseessä lihava ihminen? Kaikilla naisilla on rinnat, ne ovat luonnollisia eikä Pipsa täällä ole niitä esitellyt paljaana. Menkää arvostelijat hieman itseenne ja lakatkaa se silmätikkuilu.

  VastaaPoista
 42. Pakko nyt itsekin sanoa oma mielipiteeni, kun Pipsan blogista niin tykkään. :o)

  Itsekin olen kyllä sitä mieltä, että on tosi uskaliasta laittaa itsestään kuvia vähissä vaatteissa nettiin, painoi sitten kuinka vähän tai paljon tahansa, tai siltä väliltä. Koolla ei ole mitään tekemistä asian kanssa mun mielestä. Mallit tekevät duuniaan (tosin mua ärsyttää kyllä suunnattomasti ne anorektiset mallit bikineissä, joita kaupungilla näkyy joka kesä), joten on sinänsä vähän turhaa verrata siihen. Mallien tulevia duunipaikkoja kuvat eivät vaaranna, mutta tavisten alusasukuvat netissä julkisessa levityksessä niin saattavat tehdä. Ero on selvä.

  Pipsa nyt ei ketään suojelijaa tarvitse ja tekee varmasti jatkossakin mitä lystää, mutta itsekin suosittelen nettimaailmassa tiettyyn varovaisuuteen kuitenkin. Ihan kaikella ystävyydellä!

  VastaaPoista
 43. Anna Vee,
  Siis eihän tänne blogiin olekkaan tarkoitus niitä liivikuvia usein laittaa, mutta mielestäni se on vain hyvä kun on kuvan kanssa näyttää miltä ne liivit näyttävät. Ei mitää muuta. :) Mutta EHKÄ vastaisuudessa sitten laitan niiden mallien päällä olevat liivikuvat, niin kaikilla on hyvä olla. ;)

  VastaaPoista
 44. Mies toi mulle Evansin kuvaston jostain arabimaasta, ja siinä oli kaikkiin kuviin photoshopattu mallien päälle mustat, pitkähihaiset paidat ja legginsit, siis ihan niin kuin ne olisi ollut normivaatteiden alla. Ja alusvaatteiden kohdalla oli koko nainen leikattu pois ja tehty harmaaksi siluetiksi. Muuten ihan samat kuvat kuin normikatalogissa. Ehkä sunkin pitää alkaa harrastaa noita photoshopkonsteja :D

  VastaaPoista
 45. Linnea,
  Joo, tollee ehdottomasti! Mun mies ei ees ymmärrä tätä koko kohua tästä rintaliiviasiasta. Ku mietin tässä tota asiaa silleenkin, että jos seuraavan kerran en sitten kuvaa liiviä päälläni ni taatusti joku tulisi avautumaan siitäkin joten ei todellakaan kannata tehdä asioita siten että miellyttäisi kaikkia kun se on täysin mahdotonta! Ja kun kyse on asiallisista rintaliivikuvista, ni mennään kyl hitusen ylitte tässä vauhkoamisessa.

  VastaaPoista
 46. Liian pieni kuppi. Tuon mallisissa liiveissä koko rinnan pitää mahtua kupin sisään, ja keskiosa ei saa jäädä törröttämään vaan tulee rintalastaa vasten. Voihan olla, ettei ole vain sopiva mallikaan? Mutta kokeile isommalla kupilla ensin.

  VastaaPoista
 47. Sonja,
  Itseasiassa tuossa tuo liivin malli ei ilmeisesti sovi mulle, joten tässä pitää nyt lähetellä takaisin ja kokeilla erästä toista mallia jota myyjä suosittelee. Mutta tässäkin mennään sitten pienempään ympärykseen ja ISOMPAAN kuppikokoon. Jessus! ;)

  VastaaPoista
 48. Olen samaa mieltä Sonjan kanssa.

  VastaaPoista
 49. Anonyymi,
  Olen myöskin. Mut on tää rintaliivitiede jotain niin utopista ettei oo tosikaan. Ku kootkin vaihtelee eri valmistajien liiveissä. Et tarttis vissii käydä kaikki valmistajat läpi ja kattoo ne eri mallitkin vielä. LIIAN VAIKEAA! ;)

  VastaaPoista
 50. Jos satut Changeen, niin suosittelen Florence- ja Lissi-liivejä, full cup -versiona. Tosi tukevat ja mukavat päällä.

  VastaaPoista
 51. Linnea,
  Kiitti, pistetään mieleen. Pitää varmaa sinne Tampereelle alkaa miettii piipahtamista. No yksin on vaan niin ikävä mennä, tulisko joku seuraks??

  VastaaPoista
 52. BTW tuli vain mieleen, että mitenköhän nämä "äiti-ihmiset" kommentoisivat jos sinulla olisi bikiniyläosa :D Kyllä sitä kaikenmoiset roikkumummot biitsillä käy bikineissään, mutta kun rehevämpi nainen laittaa vastaavanlaisen kuvan nettiin, on siinä nyt jotain niin kauheaa.

  Ehkä nämä kommentoijat ovat vain erittäin kateellisia siitä, että Pipsalla on hommat kasassa ja itsetunto kohdillaan lihavana ihmisenä. Useimmilla kun ei sitä onnea ja itsetuntoa tunnu olevan vaikka ovat kuinka hoikkia. Onhan se epäreilua...

  Sitäpaitsi Anonyyminähän on helppo käydä laittamassa retardeja kommenttejaan pitkin poikin nettiä...

  VastaaPoista
 53. Joo, liivien hankkiminen on ihan pirun hankalaa. Onpahan eräätkin väärän kokoiset liivit laatikkojen kätköissä, kun eri mallisissa ja merkkisissä se sama koko ei olekaan sitten ollenkaan hyvä. Pitäisi vaan viitsiä marssia liivikauppaan ja sovittaa, mutta kun olen ihan armoton nettikauppafani... ja jos halvalla tilaa, niin ei vaan viitsi aina palauttaakaan... :D

  Mutta muuten tästä keskustelusta; mitenpäs muuten niitä vinkkejä koon valintaan (joka on todella hyvä aihe, ja koskettaa varmasti monia!) saisi, kuin että kuvasta voi katsoa, miten se liivi istuu? :)

  VastaaPoista
 54. Näin on. Liivejä pitää aina sovittaa ettei tule väärää kokoa.

  VastaaPoista
 55. Möllikkä,
  No no, ei sitä nyt tiedä mikä on syynä eikä se mua kiinnosta. Mutta ei kannata alkaa mun kanssa vääntää rautalangasta, hävii vaan. ;) Koetetaan ymmärtää silti heitäkin, et ne ei vaan tykkää mut siihenkin on olemassa helppo ratkaisu - painaa oikeesta yläkulmasta X painiketta. ;)

  Sonja,
  Se on salatiedettä, mää sanon! ;) Mie tykkään kans netin kautta tilata kun on nätimpiä vaihtoehtoja mut se tietää sitä palautusrumpaa jonkin verran. Ja se pointti näillä mun rintaliivikirjotuksillakin on, et porukka uskaltas sinne kauppaan ja uskaltas alkaa tsekkaamaan sitä oikeanlaista liiviä itelleen.

  Kaupoissahan on sit viel sekin juttu, et kun ne myyjät änkee sinne koppiin mut ei sitä tartte ujostella, kyl ne on nähny ties mimmosia riiputtimia ;) Et jos en mie ujostele, ni ei tartte kenenkää muunkaa! :)

  No mulla ainakin koon valintaa vaikuttaa se mitä kokolaskurit sanoo. Lumingeriellä tällainen on ja se on suht sitä kokoa mitä oon tilannutkin. Ja aina voi kysyä neuvoa. Et mie oon huono kyl muutoin neuvomaan näissä rintaliiviasioissa ku oon itekki ihan noobi. Ellokseltakin kun oon tilannu ni oon ottanu sitä kokoa mitä vanhat on ollu ja kattonu et miten menee ja sit tilannu uusiks jos ei ookkaa sopinu jne. Mut aika hyvin noissa kaarituettomissa on vanhat koot pitäneet paikkaansa. Et kaarituetuissa mä oon nyt ihan pihalla ku lumiukko. ;) Eiku akka! ;) Et mua saa siis neuvoo tässä! Vaikka enimmäkseen ootan myyjän neuvoa tähän mutta kaikki neuvot on tärkeitä! :)

  Anonyymi,
  No tietysti! Kaupassa se ois vaa nopeampaa ku siinä sais aika nopeasti ne liivit.

  VastaaPoista
 56. Huh, olihan paljon kommentteja, en jaksanut lukea ihan kaikkea, mutta kyllä taas pauhataan puolin jos toisin. Oli siellä "molemmilla puolilla" ihan hyviä pointteja. Suosittelen Pipsaa suodattamaan täältä nyt ne varteen otettavat ajatukset ja jättämään kaikki muut omaan arvoonsa.

  Haluan tässä kohtaa ilmaista että on hassua miten kulttuurimme kokee alusvaatteet häveliäämmiksi kuin vaikka uima asun vaikka paljasta pitää olisi ihan samalla tavalla näkyvissä. Itsekin koen.

  Mutta sen verran on sanottava niiku mun kohdalla asiasta, että tiedän, että esim oma mieheni repis pelihousut jos laittasin näin "rohkeita" kuvia blogiini.
  Koska minä viehkeissä pitseissä en kuulu muiden miesten silmille. Tosin allekirjottaneella on niin pienet ryntäät ja lähes aina urheilurintsikat päällä, että ei niistä näin "eroottisia" kuvia helposti tuliskaan :D hihi.

  Ehkä näissä kuvissa (tässä ja aiemmissa) valtaosaa nyt pistää häiritsemään juuri se, kun Pipsa on niin kovin hyvin varustettu ja kuvaan tulee sellai eroottinen fiilis siitä syystä väkisinkin.

  Entä jos jatkossa ottasit kuvat enemmän katalogimaisesti, vaikka niin että näkys vaan ne rintsikat, eli ois vaakakuva, missä ei olis tommosta viehkeää hymyä ja pilkettä silmäkulmassa, kun kasvot rajautuis ulos kuvasta? Se palvelis tilannetta, että pystysit esittelee liivien istuvuuden mutta hyvin neutraalilla tavalla?

  Tällassia mie vaan mietin täällä :)!

  VastaaPoista
 57. Ja se viel, että musta on kyllä hyvä, että kjerrot kanssa siskoille täällä kokemuksia näistä liiveistä, että älä nyt missään nimessä lopeta!

  VastaaPoista
 58. Anselmi,
  No penteles, olisitte heti sanoneet et katalogimaisemmaks ni sit jees. Joten mäpä muokkaan tämän niin ettei mun viehkeä hymy näin. HIhhhi ;) Ja ei, en mää lopettaas oo varsinkaa nyt ku sain oikee hyvän neuvon sulta! :)

  VastaaPoista
 59. Itse en henkilökohtasesti näe mitään eroottista näissä rintaliivikuvissa, kannattaa tarkistaa se eroottisen määritelmä jos itsellä on hukassa :) Tässä on ihan tavallinen nainen ihan tavallisessa kuvassa, ei millään lailla tyrkky tai viekotteleva. Suosittelisin myöskin ihmisiä, joiden mielestä rintaliivit on jotenkin kauhean nolo ja häveliäs asia, tutustumaan omaan vartaloonsa ja katsomaan asioita muualtakin kuin sieltä häveliäisyysputkesta. Kaikilla naisilla on rinnat, se että ne on isommat joillain toisilla ei tee siitä silti mitenkään eroottisempaa tai tyrkympää. Tosiaan näin kesän ajan olen useammassakin blogissa nähnyt tyttöjä bikineissä, eikä yhdessäkään niistä ole kohkattu tällä tavalla. Meillä kaikilla naisilla on rinnat, ei se ole mikään pervo asia. Jos siitä pervon tekee, on se jonkun muun kuin Pipsan vika. Keskustelin tästä asiasta omankin miehen kanssa, eikä hänkään oikein ymmärrä mistä tämä kohu johtuu, koska kuva tosiaan on todella neutraali. Kaikesta ei tarvitse tehdä seksuaalista, silloin on oma mieli aika kiero.

  VastaaPoista
 60. Möllikkä hei - aivan anonyymi olet sinäkin! Kävin katsomassa, ei profiilia saatavissa. Ei mitään tietoa sinusta, ei...möllikkä=anonyymi

  VastaaPoista
 61. Haihattelija - ainakin minun silmissäni ihan tavallinen nainen ihan tavallisessa kuvassa voi olla eroottinen. Vaikka vaatteet päällä, mutta varsinkin vähissä vaatteissa. Ei eroottisuus tarkoita mitään tyrkkykuvia välttämättä. Ihminen on seksuaalinen olento.

  VastaaPoista
 62. Ihminen on seksuaalinen olento, mutta onko kaikkea pakko seksualisoida? Etenkään kun näissä Pipsan laittamissa kuvissa kyse ei varmaankaan ole seksuaalisuudesta, tai eroottisuudesta. Jos joku näkee ne seksuaalisena, on se hänen oma näkemyksensä mutta ei Pipsan ongelma eikä siitä pidä häntä syyllistää.

  VastaaPoista
 63. Laittaa tollasia kuvia ja sit itkee kun "kiusataan" netissä.. Hallelujaa.

  VastaaPoista
 64. Anonyymi,
  Anteeksi mitä? Mä en oo kyllä itkenyt kun mua kiusataan. Älä siis vääristele asioita!

  VastaaPoista
 65. Hyvä Haihattelija, ne ovat rinnat. Ei niitä tarvitse erikseen seksualisoida, se on tehty jo valmiiksi vuosisatoja sitten. Voit iskeä rinnoistasi kuvan nettiin täysin epäseksuaalisessa yhteydessä, mutta joku kokee ne silti seksualisena signaalina. Sen jälkeen onkin jokaisen omalla vastuulla miten asiaan reagoi, pysyykö asiallisena vai tekeekö jotain asiatonta.

  VastaaPoista
 66. haihattelija yhdisti pervon ja eroottisuuden - eihän ne ole sama asia hyvänen aika! Olen Linnean kanssa samaa mieltä...

  VastaaPoista
 67. Haihattelija: olet naiivi ihminen. Jos et koe rintoja eroottisena ja seksuaalisena asiana, niin harvinainen ihminen olet.

  heteronainen

  VastaaPoista
 68. Haihattelijasta samaa mieltä. Ei pahalla H, mutta vilaisin sinun blogiasi, etkä itsekään laita sinne rintsikkakuvia, joten taitaa se vai mennä yli sinunkin rajojesi.

  VastaaPoista
 69. Hei, miksi ihmeessä tämä keskustelu nyt menee Haihattelijan henkilökohtaisen ominaisuuksien ruotimiseksi? Eri mieltä voi olla ilman että se tekee toisesta naiivin.

  Kuvan ottajan/julkaisijan ja sen katsojan tarkoitus ja mielikuvat eivät aina kohtaa. Haihattelijan kanssa olen kyllä siitä samaa mieltä, että ei Pipsa ole mitään väärää tehnyt, enkä oikein ymmärrä miten tästä on taas saatu tällainen kohu aikaiseksi. Jos kuvassa olisi S-L -kokoinen nainen, reaktio olisi todennäköisesti hyvin erilainen.

  Uskon, että tässä on useamman kommentoijan osalta takana se, mistä olen aikaisemminkin kirjoitellut, eli se, että lihavalla naisella on (sosiaalisessa) mediassa tosi harvoja hyväksyttäviä rooleja. Saa olla epätoivoinen laihduttaja, tai omaa kehoaan häpeilevä raukka, joka on elämässään ihan hukassa ja ehkä masentunutkin, tai rempseä täti, joka nauttii elämästä, mutta jossa ei ole mitään seksuaalista. Sitten kun joku ei näihin raameihin sovi, niin siitä hermostutaan.

  VastaaPoista
 70. Linnea: ei tee naiivia välttämättä, mutta minusta tässä tapauksessa tekee. On naiivia väittää, että Pipsan softattu rintsikkakuva (ennen jopa viekoittelevalla hymyllä varustettuna), ei viestisi erotiikkaa. Se vaan on naiivia ajatella, että "saa olla aika pervo, jos siitä jotain erotiikkaa repii". Valtaosa näkee rintsikkakuvan eroottisena tai yrityksenä olla eroottinen.

  VastaaPoista
 71. Lisään vielä: että on ihan totta (normivaatteiden osalta) että jos Pipsa olisi hoikka, blogi ei olisi näin suosittu. Mutta väitän silti, että kaikki suosio ja polemiikki ei todellakaan liity Pipsan painoon tai siihen, että ihmisiä ärsyttää lukea pyöreän naisen pukeutumisesta.

  Siis kukaan mun seuraamista bloggareista, isoista ja pienistä, eivät todellakaan kuvaa itseään rintsikoissa!

  Jotkut voivat kuvailla itseään pienissä vaatteissa, mutta kuten Anselmi sanoi, niin pienet vaatteet ja uimapuku ovat päällysvaatteita. Alusvaatteet ovat kulttuurissamme intiimi asia, joiden näyttäminen julkisesti on useimmista epäsopivaa ja outoa käytöstä.

  VastaaPoista
 72. Kaikkihan riippuu kontekstista jossa asiaa tuodaan esille. Anoille; jos tekisin rintsikkapostauksen, olisi siinä aika varmaankin kuva rintsikoista itseni päällä. Jos se tekee mut naiiviksi että en koe rintsikoita ja alusvaatteita mitenkään eriskummallisen häpeällisenä ja piilottelun arvoisena asiana, tai eroottisena niin sitten olen naiivi. Eroottinen kuva on eroottinen, mutta ihminen alusvaatteissaan ei tee mulle ensivaikutelmaa heti eroottisesta. Joillekin ihmisille se vaan on täysin normaalia, toisille häveliästä.

  Onhan niitäkin, jotka menee taidenäyttelyihin hirnumaan alastomia vartaloita :)

  Ugh, olen puhunut.

  VastaaPoista
 73. Haihattelija, se mikä tässä taitaa ihmisiä hämmentää, on se, että sinun viesteistäsi saa sen käsityksen että sinun mielestäsi eroottisuus = häpeällinen, piilottelun arvoinen.

  Mitä tarkoitat tällä: "Eroottinen kuva on eroottinen, mutta ihminen alusvaatteissaan ei tee mulle ensivaikutelmaa heti eroottisesta. Joillekin ihmisille se vaan on täysin normaalia, toisille häveliästä."? Eihän normaalius ja eroottisuus mitenkään sulje pois toisiaan. Miten häveliäisyys tähän liittyy?

  VastaaPoista
 74. Se, missä kontekstissa asia tuodaan esiin on tärkeää. Mutta kun ollaan netissä, niin kontekstilla ei ole enää mitään väliä sen jälkeen kun joku kopioi kuvan ja laittaa sen Facebookiin, ylilaudalle, jossa Pipsan softattu kuva on vain eroottinen kuva, ei asiallinen rintsikkapostaus.

  Monetkaan eivät näytä tajuavan, että jos laitat kuvan nettiin, et voi enää kontrolloida sitä tai saa sitä sieltä koskaan pois.

  VastaaPoista
 75. Pelkästä rintaliiviosasta otettu kuva on nyt huomattavasti parempi. Ei tule sellaista likaista ja flirttailevaa fiilistä kuten alkuperäisestä. Onneksi kuuntelet Anselmia, vaikket muiden kommentteja otakaan kuuleviin korviisi.

  VastaaPoista
 76. Flirttaileva ja LIKAINEN? :O

  Flirttaileva - kyllä.
  Likainen - miten ihmeessä?

  VastaaPoista
 77. Tämä on todella mielenkiintoista keskustelua, vaikka ehkä ei sitä, mitä Pipsa alunperin tarkoitti. Silti. Itse ainakin aloin miettiä, mitä mieltä oikeasti olen rintsikkakuvista ja tästä blogista ylipäätään.

  Olen itse lihava, enkä moiti rintsikkakuvia sinänsä. Olen oikeasti (!!!) huolissani siitä, että tietääkö Pipsa ihan varmasti mitä on tekemässä. (Ei, ei ei tarvitse alkaa selittää...)

  Ensimmäiseksi, kun tulin tähän blogiin kauhistuin lihavan ihmisen vaatekuvia, ne olivat mielestäni rumia. Sitten aloin kuitenkin seurata blogia, joka päivä, monta kertaakin päivässä. Mutta miksi? Täytyy myöntää, että Pipsan ns. värikäs elämä ei ole oikeasti värikästä, se on aikas tylsää ja tavalliset postaukset (vaikkapa kynistä ja tarroista) tosi tylsiä - sorry Pipsa! Jos oikein rehellisesti kehtaan myöntää, niin joka kerta odotan, että mistäs "ylilyöntiä" tällä kertaa? Mitäs raflaavia kommentteja? Jos ei ole mitään sellaista, niin olen pettynyt. Jos siis kaikki tämä "kuorrutus" puuttuisi, niin tuskin seuraisin tavallista Pipsan blogia, josta ei löydy syvällisempää merkitystä. No, ehkä isojen vaatteiden esittely voisi joskus kiinnostaa.

  Summasummarum: Minun kohdallani Pipsan blogi toimii vain kun se provosoi. Enkä ollenkaan moiti Pipsaa, hän saa kirjoittaa juuri sellaista blogia kuin haluaa ja minä voin ihan vapaasti olla lukematta ja keskittyä omaani.

  VastaaPoista
 78. Edelleen totean että olen Linnean kanssa aivan samaa mieltä ja ihmettelen edelleen haihattelijan käsityksiä...voi olla että haihattelija ei ehkä osaa ilmaista ajatuksiaan oikein?

  VastaaPoista
 79. Joteski huvittavaa, että kuva pelkistä tisseistä on sitte sopivampi kuin se "rivo" kuva tisseistä ja kasvoista :D

  VastaaPoista
 80. Darling: Sinusta se on ehkä huvittavaa, ellet ole hirveän hyvä tulkitsemaan kuvia ja niiden merkityksiä ja symboleja.

  Ihmisen kasvonilmeet antavat kuvalle paljonkin lisää merkitystä, joten ei naaman leikkaaminen pois ole mitenkään merkityksetöntä. Itseäni huvittaa sinun tietämätön mielipiteesi asiasta.

  VastaaPoista
 81. "Täytyy myöntää, että Pipsan ns. värikäs elämä ei ole oikeasti värikästä, se on aikas tylsää ja tavalliset postaukset (vaikkapa kynistä ja tarroista) tosi tylsiä - sorry Pipsa! Jos oikein rehellisesti kehtaan myöntää, niin joka kerta odotan, että mistäs "ylilyöntiä" tällä kertaa?"

  Sama syy minulla! Anteeksi Pipsa, mutta ei se elämä niin kovin värikästä ole, ainoa värikäs asia blogissasi onkin juuri nuo ylilyöntisi ja nolohkot postaukset.. Elämäsihän on harvinaisen tylsää ja uloskin menet kai vain isäntäsi lennokkien ja työn vuoksi.

  Kaikkea hyvää sinulle kuitenkin!

  VastaaPoista
 82. Minua taas huvittaa, miten eräät anonyymit eivät osaa kertoa olevansa muiden kanssa eri mieltä, ilman että menevät henkilökohtaisuuksiin. Se on mielestäni ikävää.

  VastaaPoista
 83. Onpas tympeää palautetta muutamalla! Ite taas tykkään nimenomaan blogin "tavallisuudesta", joka on edustaa mulle aivan jotain muuta kuin tylsyyttä! Aika perus aherrusta se suurimman osan elämä on, minut mukaanlukien.

  Tykkään lukea/kuunnella Pipsan juttuja ja pidän hänen tyylistään kirjoittaa/esiintyä. Pipsan blogi on oikea päivän piristys :) Enkä ole mitään noloa täällä edes nähnyt! Monia muita blogejakin seuraan ja eipä niissäkään mitään kovin kumallista ja erikoista sinänsä tapahdu. Mukavia blogeja silti :)

  -Tellu

  VastaaPoista
 84. Mun mielestä tää blogi on just kiva, ei mitenkään tylsä! Ihana blogi, yks lemppareista. Mun mielestä toi kuva on ihan ok. Pärjäile Pipsa :) kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 85. Onhan toisen mielipiteen kritsoiminen aina "henkilökohtaista". Jos mielipide on minusta naiivi, niin se pitää voida tuoda esiin ilman kiertelyä ja kaartelua. Pervo-käsitteen tuominen keskusteluun on jo sinänsä hiukan provosoivaa ja vie osaltaan keskustelua tiettyyn suuntaan.

  Onhan tässä keskustelussa leimattu osa ihmisistä myös pervoiksi. Itse olen mieluumin naiivi kuin pervo.

  VastaaPoista
 86. Siis huh huh! Luin tän postauksen ihan tuoreeltaan eikä mulle tullu mieleenkään että tästä vois tulla näin paljon negatiivisia ("hyvää tarkottavia"...) kommentteja!! Ei tossa kuvassa tosiaan oo mitään tuhmaa ja likasta..
  Nimimerkin "yks äiti" ja muutaman muunkin kommentista tuli vaan mieleen tää lause "I need feminism because society teaches us "don´t get raped" instead of "don´t rape!" Toi on valitettavasti niin totta ja sopii myös kiusaamiseen yms! Meille opetetaan että älä erotu joukosta että sua ei kiusattais, sen sijaan että opetettais hyväksymään toiset ja olemaan kiusaamatta!! Tätä vois monikin äiti-ihminen miettiä ennemmin kuin kauhistella aikuisen ihmisen blogia! Ja joo okei, jos Pipsa ois esim 13vee, niin tilanne olis ihan eri, muttakun ei ole.. Tuli ehkä vähän sekava kommentti, mutta toivottavasti pointti tuli selville :)
  T.M

  VastaaPoista
 87. Mielenkiintoista on, että Pipsan toimintaa kritisoivat haluavat kohdistaa kommenttinsa Pipsalle. Mutta moni Pipsaa kehuva/kannustava haluaakin itseasiassa morkata Pipsan toimintaa kritisoivia kommentteja/kommentoijia.

  Kuten joku sanoi, niin kauan kuin Pipsa hyväksyy kaikki kommentit, myös heillä, jotka eivät pidä Pipsan valintoja järkevinä, on oikeus kommentoida. Olkoonkin, ettei se avaa bloggaajan omia silmiä tarkastelemaan objektiivisesti toimintaansa, harmillista!!!

  Anonyymipuolustajat moittivat toisia anonyymejä, vaikka itsekin ovat yhtälailla anonyymejä. Pipsahan voi (kuten on kertonut) tarkkailla meidän kommentoijien käyttäytymistä blogissaan. Jännää olisi tietää, kuinka moni anonyymi kirjoittaa muka eri anonyyminä. Fiksua olisi ilmaista jollakin nimimerkillä tai muutoin, jos on jo osallistunut keskusteluun.

  Viimeiseen kommenttiin tekee mieli sanoa oma mielipiteeni, alentumatta kuitenkaan haukkumaan kommentoijaa:
  Yksilöllisyys ja sillä tavoin erottuminen joukosta on mielestäni eri asia kuin "tyhmänrohkea", hyvän maun ylittävä huomionhakuisuus!

  VastaaPoista
 88. Kanssakilpailija Jonna ;)18.8.2012 23.02

  Nyt on miunkin pakko laittaa tänne kommenttia. En ihan kaikkia loppu puolen kommentteja lukenut mitä oli kirjoitettu, mutta kyllä miuta ihmetyttää tuo ihmisten käyttäytyminen.

  Miten ihmeessä ne näkee tuossa jotain epäasiallista? Sehän oli miusta hyvä kuva eikä mitenkään liian paljastava tai mitään. Samanlaisen kuvan sais otettua uimapuku päällä et elkää viitsikö.

  Ehkä osa lukijoista toivoisi itselleen enemmän rohkeutta ELÄÄ sitä OMAA elämää joten kaikki tälläinen sitten kohahduttaa.

  Ja muutenkin mitä Pisaan tulee niin ensimmäisiä kertoja kun blogia ja videoita katselin niin mietin et mitä ihmettä, MUTTA kun olen tutustunut niihin enemmmin niin en voi muuta kun hattua nostaa. Kyllä me isotkin osataan ja SAADAAN elää ;) Ja Pipsa mie löydän aika paljon yhtäläisyyksiä meistä ;) pidetään niistä kii :D Ja kuten tuossa aikasemmin jo on sanottu niin jokainen saa OMASSA blogissaan kirjoittaa ja sanoa mitä haluaa. Ne ihmiset joita se ärsyttää niin ei teidän tarvitse niitä lukea ja katsoa. Onpahan sitten teillä yksi huolen aihe vähemmän.

  VastaaPoista
 89. Te Anonyymit ette taida lukea ollenkaan blogin tekstiä?

  Kyseessähän on se, että Pipsa haluaa rohkaista naisia menemään rintaliiviostoksille, eikä hävetä sitä.

  Rintaliivit ovat naisia varten, niinkuin alushousutkin ja vaatteet.

  Pipsan blogin ansiosta minäkin olen marssinut seppälään ja kokeillut liivejä kauhean määrän ja löytänyt sen sopivan koon ja mallin.

  Tässä Pipsan rintaliivikuvan tarkoitus on vain näyttää minkälaisia liivejä hän on tilannut, ei tyrkyttää rintavakoaaan toisille.

  Lukekaa se teksti ensin ja avatkaa sitten suunne :)

  Pipsa GO!
  :P

  Ihanaa viikonalkua Piia <3

  VastaaPoista
 90. Heh edelliseen! Eli tarkoitus pyhittää keinot?

  Menenpä kuvaamaan itsestäni alapääkuvia, joissa näkyy kaunis ja terve alapää, sillä haluan rohkaista teitä kaikkia naisia käymään Papa-kokeessa. Täytyy vain toivoa, että ihmiset tajuavat kuvan otetun vain lääketieteellisten pyrkimysten vuoksi, ei eroottisten. :D :D

  VastaaPoista
 91. Minunkin, ihan oikeesti tästä seuraavasta mielipiteestäni huolimatta oikian pipsafanin, mielestä tässä on vähän 'too much information'. Tästä tuli mieleen että ei tosielämässäkään esittele mulle näin tarkkaan rintaliivihankintojaan muut kuin äitini..:) Se vain ei ole ollut sellainen juttu josta olisi vaan tarvinnut sitten varhaisteini-iän hirveesti muuta kuin ohimennen puhua. Se on ollut niin itsestään selvää. Luonnollinen juttu että pitää löytää hyvät ja tukevat ja kauniitkin alusvaatteet joissa on kiva olla, mut en haluais siitä huolimatta perhealbumiin kuvia itsestäni niissä. Siksi tuntuu oudolta liikkeeltä kuvien julkaisu koko maailmalle, mut olenkin pessimisti joka taatusti näkee kaikki mahdolliset pieleen menon vaarat:) Mielestäni rintaliiveistä voi puhua ilman henk.koht.kuviakin netissä - miksi muuten tässä keskustelussa muut rintaliiveistä keskustelijat eivät linkitä kuvia omista rintaliiveistään samallalailla että sinä Pipsa ja muu kiinnostunut maailma tietäisi miltä näyttää kun yläreuna on oikeessa kohdassa tai miltä näyttää lukijan päällä se ja se merkki? Eikö vuoropuheluun kuulu vastavuoroisuus? No, kuvien lähettämättä jättäminen olisi siis minunkin mielestäni vähintäänkin ihan yhtä luonnollista itsesuojeluvaistoa kuin rintaliivien käyttöpohdinnat osa nykynaisen elämää sillon ku aihe askarruttaa.

  VastaaPoista
 92. Ah..joku viksu kommentti vaihteeksi. Kiitos Anonyymi 19:21

  VastaaPoista
 93. Olen itse tällä hetkellä ylipainoinen, painan 120 kg. Olin nuorena hoikka, 50 kiloinen nätti nuori. Silloin pidin suloni visusti tallessa, koska tiesin olevani seksikäs sellaisenani.

  Nyt lihavana minua ei pidetä seksikkäänä vaikka menisin tangoissa ulos pyörimään, enkä itsekkään pidä. Voin tehdä kömpelöitä yrityksiä siihen suuntaan, mutta se ei vain onnistu koska näin läski ei voi olla seksikäs.

  Pipsalla taitaa olla vähän hakusessa se, mikä on seksikästä ja mikä ei, jos hän on ollut koko elämänsä lihava. Ehkä hän ei näe itseään ollenkaan seksuaalisena.

  Hoikka tai itseään seksikkäänä pitävä, ei todellakaan laittaisi tuollaisia kuvia tietämättä, että on nolo tyrkky.

  VastaaPoista
 94. Hei! Voisitko tehdä postauksen rintaliivien ostosta, isojen kokojen tietenkin. Että mistä saa, minkä hintaisia, toimitusajat yms yms

  VastaaPoista
 95. Tiinatsih,
  On tulossa. :)

  VastaaPoista