23.8.2012

PipSa radioaalloilla


Kuten jo monet teistä tietääkin, niin olin viikko sitten radiossa. Paremmin sanottuna Sovituskopin likkasten vieraana keskustelemassa pluskoon muodista. Likat tosiaankin lähesty mua sähköpostilla, kysyen että kiinnostasko tulla ja en mää tainnu kovin kauaa vastaustani miettiä - totta mooses mää lähren!

Ihmettelin sekä samalla ylpistelinkin, kunnei mitään jännitystä ollut ilmaantunut vaan olihan tuo mun intoilu liian aikaista. Melkeen tasan 10min ennenkuin avasin oven tuonne radion tiloihin, iski se jännitys. Onneksi se iski tuolloin, ei olisi nimittäin ollut kivaa jos yö olisi mennyt jännittäessä. Ja minä, joka reagoin jännitykseen vatsallani.No ei siinä mitään, sinne mie menin heilumaan ku heinämies ikkunan taakse ja likat sitten huomattuaan päästi miut sissään. Se oli sellainen pehmustettu huone, siis aikalailla sellainen kun radiohuoneen aatteleekin kun lähetystä tehdään.

Mulle sit iskettii kuulokkeet päähän ja siinä vähän jutskailtiin - mikä oli kyllä hyväkin koska se lievensi mun jännitystäni ja pääsin rentoutumaan. Oli kyllä ihanan rento tunnelma ja aika useasti tuli hihitettyä jollekki hassulle.Siinä me sitten tehtiin radio-ohjelmaa. Veeran kanssa keskusteltiin just, et miten Suomesta löytyy vaatetusta ja jos olisi hoikempi, niin muuttuisiko se vaatemaku jotenkin. Pakko sanoa, että mie oon kyllä pettynyt suomen valikoimaan koska niissä harvoin otetaan huomiota että ihmiset on niin erimuotoisia. Kuten monille on tullut selväksi, olen LYHYT niin monet legginssit pitää lyhentää aina ja se taas taitaa tuoda omat ongelmansa. Niin olisi kiva jos tässä huomioitaisin nin lyhyitä että pitkiäkin. Ettei tarvitse lähteä metsästämään jostain erikoisliikkeestä. Toivon suuresti että suomen vaateteollisuus alkaisi huomioimaan pluskoon vaatetusta paremmin ja sitäkin, ettei se joustava vaate ole mikään huono asia.

Mutta oli kyllä kiva jutustella noista asioista, mitkä omassakin mielessäni olivat olleet. Suomen huonon vaatetilanteen takia, tilaankin usein ulkomailta. Eritoten Yoursilta. :)

Ulkona sitten kuvattiin mun ja Encen vaatetukset siltä päivältä, mutta suurin kiinnostuksen aihe kuvauksessa taitaakin olla nuo meidän niin yhteensopivat laukut. Samanpunaiset!

Ence ja PipSa mätsäävien laukkujensa kanssa
(Kuvaajana Veera)

Sen tuo
vierailu teki, että aloin taas haaveilemaan että mitäs jos mä pääsisin joskus tekemään omaa radioshowta. Siinä mää kyllä höpöttelisin ja paljon + tietenkin soittaisin muutamia kappaleita. No tällaiselle räpätätille ois varmaa aika hauskaakin olla radiossa. No mutta, tällä välin saa kelvata nuo omat videotallenteet. ^_^

Kattokaas vaa, ei sitä vielä tiedä minne tuuli mua kuljettaa. Mä oonki joskus miettiny et mikä mun tarkotus on täällä maanpäällä ku jotenkin aattelen et en mää ny kyllä ihan siivoojaksi oo tarkoitettu, täysin ainakaan vaikka itse hommasta pidänkin.

52 kommenttia:

 1. En ooo muotifriikki tai mitään, mutta on pakko Pipsa kysyä MIKSI nainen sulla on lenkkarit (??) kun muutoin on leggarii, mekkoo ja boleroo ja naisellisuutta vaatetuksessa...

  Radiojuttu rohkeeta, mä en pystys tohon. Tosin en millään muullakaan tavalla kaipaa mitään julkisuutta.

  VastaaPoista
 2. Wee,
  No sanoppa muuta, mulla ois kyl naisellisempiakin kenkiä mut nuo lenkkarit menee aina jalkaan vaan.

  Kiitti. Kyllähän sä pystyt, aivan varmasti. :)

  VastaaPoista
 3. En ole kyllä mikään meikkaamisen asiantuntija, mutta sinulle voisi sopia sellainen "luonnollinen" meikki vai miksi sitä sanotaan, että on meikattu mutta ei näytä meikatulta. Ehkä voisit joskus kokeilla blogissa, siis laittaa kuvia eri vaihtoehdoista?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Juu, oot kyllä oikeassa et luonnollinen meikki sopisi. Mä vaan en osaa tehdä semmosta. ;)

  VastaaPoista
 5. Esimerkkinä tuli heti mieleen kun postauksen x kommenttiosiossa kaksi(?) nuorempaa tyttöä kertoi nähneensä sinut jossakin (varmistivat olleensa oikeassa), ja kehuivat sua monella tapaa, sanoivat jopa että olisi hauska tavata/jutella tms. Sanatarkkaan en muista, mutta idea oli tuo.

  Vastauksesi heille oli: "Olinhan minä siellä".

  Toinen varsin alentava seikka on juuri tuollainen mussukoittelu, ja varsinkin videoissasi selität asioita juuri niinkuin lapsille puhuttaisiin. Ei, me emme ole mussukoita, kultasia tai muutenkaan alempivertaisia sinuun. Puhuttele lukijoitasi kuin aikuisia.

  VastaaPoista
 6. Ei kai kukaan osaa meikata jos ei harjoittele. Normaalisti se harjoitteluvaihe vaan käydään teininä. :) Mutta samalla lailla sen voi aloittaa vanhempanakin, jääpähän toivottavasti pahimmat teiniöverit tekemättä. :D

  VastaaPoista
 7. Äh, tuo edellinen tylyys ja alennus kommentti siis edelliseen postaukseen, pystytkö siirtämään?

  VastaaPoista
 8. Radiotoimittajalta semmoinen ajatusta, että jos tosissasi radioon haluat, niin kouluttaudu. :) Hyvän radio-ohjelman tekemiseen vaaditaan ihan oikeasti tietotaitoa ja toki jonkin verran äänimatskua (sulla on kyllä kiva ja terve puheääni). Toki radiojuontajana on jos jonkinnäköistä missiä, mutta ainakaan oma arvostukseni heitä kohtaan ei ole kovin suuri.

  VastaaPoista
 9. Ei oo totta! Lenkkarit, LENKKARIT??! :O

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  Siis mussukoittelu on alentavaa? Siis en todellakaan tarkoita sitä tuollaisena. Mussukat ei tarkoita alempivertaisia, sanonhan miestänikin mussukaksi! Että nyt kyl sanon, että käsitätte itse asiat aivan päinvastaisiksi. Hmmm... mä en kyllä muista tuota keskustelua kahden tytön kanssa noin. Mä muistan vaan sellaisen tapauksen missä kaks tyttöä kirjotteli että kumpi heistä uskaltaa kirjoittaa tänne blogiin ensin ja siinä taisi olla jotain puhetta myös näkemisestä. Niin kyllä mä muistaakseni sanoin että kyllä näkeminen onnistuu jos Porissa asuvat.

  Anonyymi2,
  No siis aivan totta, multa se opettelu on jäänyt pois enkä enää näin vanhana jaksa olla kiinnostunut koko opettelusta. Valitettavasti. :) Mut jos totta puhutaan, ni mä oon tyytyväinen ilman meikkiä. :)

  Anonyymi,
  En pysty valitettavasti siirtelemään.

  Heidi,
  Niin radiotoimittajilla on koulutuskin? Näin mää aattelin et varmaan on. Mut se näytti tuossa paikanpäällä niin helpolta. Täytyy siis pysyä omissa videoissa vaan. ;)

  Anonyymi3,
  Kyllä, lenkkarit! Myönnän kyllä, et tarttis heittää noi lenkkarit kaapin synkimpään nurkkaan ja ottaa ne nilkkurit vaan käyttöön. :)

  Anselmi,
  hihihihi. Tekis kyl mieli men uusiksi höpöttelemään.

  VastaaPoista
 11. Et osaa tehdä luonnollista mekkiä? Kyllä osaaat, oon ihan varma siitä! :)

  1) meikkivoide-puuteri-ripsari(-joku kiva huulipuna/-kiilto)

  tai, jos haluaa vähän enemmän meikkiä, mutta että pysyy luonnollisena, niin sit

  2) meikkivoide-puuteri-kulmakynä-luomiväri primer-joku vaalean ruskea/beige luomiväri-ripsari(-joku kiva huulipuna/-kiilto)

  Meikkien valinnassa saat varmasti kaupasta apua, että löytyy oikean sävyinen meikkivoide yms...

  Ois muuten oikeesti kiva jos tekisit postauksen, jossa oot meikannu ittes yksinkertasesti&luonnollisesti. Kuvat sit silleen et meikillä ja ilman! :)

  VastaaPoista
 12. Mä olen ollut lehtitoimittajana reilu kolme vuotta, kaverit opiskeli radiopuolta ja itsekin aluksi, kunnes painettu teksti alkoi kiinnostaa enemmän. Toimittajan opinnot ei tunnu opiskelulta, kun siinä on niin paljon kaikkea uutta, jännää ja kivaa. Sosiaalinen, liikkuva työ, joka haastaa ja kääntää päälaelleen :) Kannattaa kokeilla jos on kirjallisesti ja sanallisesti lahjakas (kuten Pipsa) :)

  Tietysti toimittajan työssä on kaavansa ja pakkonsa, mutta missä työssä nyt ei ole? Selviää kokeilemalla ;)

  VastaaPoista
 13. Anonyymi,
  En osaa tehdä, oikeesti! :) Ehkä jos alkaisin harjottelemaan, mutta kun mulla ei oo intressiä. :( On tuolla postatuksia jossa mulla on meikit päällä. Esim. silloin kun more to Loven seurana olin Sokoksella Gossippia mainostaas. :) Ni siinä on meikkiä. + sitten on teitty jotain omia kamalia kokeiluja. ;)

  Christina,
  Oijoi, sie oot lehdessä! Vähänkö upeaa! :) Saako sun juttujasi lukea? Laita vaikka sähköpostiin josset julkisesti uskalla. :) Voi voi, ei mää oo kirjallisesti ja sanallisesti mikään lahjakas. Mut suosittelen kyllä tuollaiselle lehtitoimittajan/radiojuontajan hommaa, jos on tuolla tavoin lahjakas.

  VastaaPoista
 14. Mikset itse lähtisi kouluttautumaan radiojuontajaksi jos ala kiinnostaa?

  VastaaPoista
 15. En oo ihan varma tuliko mun kommentti, mut tossa ei ainakaan näy joten uusiks:

  Kiitos taas PipSa kivasta tekstistä ! Piristää aina mukavasti päivää, siitä kun on tullut rutiini lukea joka päivä sun uusin kirjotus, jota ilman jä jotenkin tyhjä tunne loppu päiväksi :DD Oli tosi rohkea veto mennä radioon, harmi vain kun en enää asu Porissa niin en kuullut sitä ohjelmaa kun täällä Loimaan suunnalla se ei kanava ei löytynyt :/ Mutta aivan varmasti olit tosi loistava ! Hauskaa päivän jatkoa PipSa !!

  VastaaPoista
 16. Hei sinä oot monesti puhunut et ois kiva päästä telkkariin? Ootko huomannut tuota "rakas sinusta on tullut pullukka"-ohjelmaa? Siinä pääsis telkkariin ja vois saada ylimääräistä rahaakin? Pistäkäähän paperit menemään, ois mahtava seurata sua telkkarissakin!

  VastaaPoista
 17. Anonyymi,
  Niin, miksen. Voi olla että joskus lähdenkin. :) Teidän tsemppaamina. :) :)

  Laura Iina,
  Nää on hyväksynnän takana, joten ne ei näy ennenku oon hyväksynyt. Mut tulloopi taatusti 24h sisällä. :) No voi hitsinvitsi, sitä ois saanu kuunneltua nettiradion kautta, riippumatta siis missä asuu. :) Mut kurkistele noita miun videoita täältä ;) Pitäsköhän tehdä semmonen taas et te kysytte kysymykset ja mie vastaan.... ;)

  Anonyymi2,
  Kiitos vinkistä, pitäisi varmaankin hakea mut luulenpa ettei tuo isäntä kyl lähtis mukaan. :)

  VastaaPoista
 18. Heeeei ku hauskoja kuvia musta ja Verristä! Ja kiitos vielä vierailusta :)

  VastaaPoista
 19. Olisi mielenkiintoinen nähdä, millaisia "toimittajia" täällä ehdottelee Pipsalle, että tämäkin voisi ryhtyä toimittajaksi.

  Olette selvästi nähneet näissä postauksissa merkittävämpää asiasisältöä kuin itse olen onnistunut näkemään.

  Ja voi kai se missikin olla hyvä radiotyössä. Tuskin rumuus tekee kenestäkään parempaa toimittajaa.

  VastaaPoista
 20. Ano 18.30

  Ai ai kun se kateus taas sieltä paistaa läpi. Taitaa olla yksi ja sama ihminen kyseessä näissä ja jankutus- ja inkutusviesteissä. Luulin ennen, että on teinien hommaa. Hävettää jo puolestasi.

  Ihania kuvia ja nuo punaiset laukut on niin mageet! Ja tuo Encen raitainen villatakki, missä punaiset reunat, mistä tuollaisen löytäisi?

  IK

  VastaaPoista
 21. IK, Ence on löytänyt sen Hennesin lastenosastolta: http://enceboo.blogspot.fi/2012/08/keskiviikon-skarppiasu.html

  Aika "mielenkiintosia" kommentteja sä PipSa näköjään saat, toivottavasti ne ei oo aina tätä settii... Hienoo, et lähdit mukaan ohjelmaan!

  VastaaPoista
 22. Ence,
  Ei mittää, kiitoksia teille. :) Oli se kyllä mahtavaa! :)

  Anonyymi,
  No ehkäpä siksi onkin parempi, ettei kukaan toimittaja tuo itseään julkisesti julki. He eivät tarvitse mitään elämääsuurempaa arvostelua työstänsä mutta uskon, että ihan hyvää työtä tekevät. :)

  IK,
  Encen villatakki on näköjään löydetty H&M:n lastenvaateosastolta. Joten sieltä kurkistamaan, löytyskö enää. :) Ja laukut oli ihan mahtavat, tykkään kyllä tosta Encen nahkalaukusta. Pitäs vissii hommata tuon punainen joskus. :)

  Iina,
  Tätä settiä on nyt ollut vasta hetken aikaa, eli ei aina. Ja toivotaan et jatkossa rauhottuu. Ei oo kiva teille ihanille lukijoille, et blogi on täynnä tuollaista närisevää. Siis tokihan saa eri mieltä olla jne mutta jankuttamista ei tarvitse tehdä. :) Mut luultavasti näitä tehtailee yks ja sama ihminen. Mut ohjelmassa oli ihan mahtavaa olla. :)

  VastaaPoista
 23. Eikös täällä pitänyt olla kommenttien valvonta nyt??? Sillähän sinä saat tuon närisevän kitinän loppumaan...

  VastaaPoista
 24. mistä kuulen tuon haastettelun? :)

  VastaaPoista
 25. Anonyymi,
  Sitä ei valitettavasti pääse kuulemaan enää mistään, tietääkseni eivät tallenna noita mihinkään arkistoon. :( Harmin paikka.

  VastaaPoista
 26. Anonyymi klo 21.06,
  Kiitoksia kommentistasi. :)

  VastaaPoista
 27. Käytätkö jotain kalorilaskuria? Kiloklubi tms.

  VastaaPoista
 28. Anonyymi,
  Kiitos kysymästä, kyllähän mä Kiloklubia käytän. Enemmän mua kiinnostaa ne pallurat kuin itse kalorit.

  VastaaPoista
 29. "He eivät tarvitse mitään elämääsuurempaa arvostelua työstänsä mutta uskon, että ihan hyvää työtä tekevät. :) "

  Öh? Mitä mahdat tarkoittaa tällä? Uskot että toimittajat tekevät IHAN hyvää työtä... Mutta silti huonompaa kuin sinä, vai? Sellaisen fiiliksen tuosta kommentista saa. Mitätöntä työtä sellainen toimittaminen.

  VastaaPoista
 30. Anonyymi klo 22.26,
  Tarkoitin tuolla siis sitä, etten suosittele kenenkään toimittajan kertomaan työpaikkaansa täällä mun blogissani julkisesti, etteivät joudu jonkun anonyymin arvostelun kohteeksi. En todellakaan pidä itseäni parempana kuin he. Parempiahan toimittajien ulosanti on kuin minun! Älkää siis pliis vääntäkö asioista sellaisia mitä ne eivät ole.

  VastaaPoista
 31. Sä menet keskustelemaan pluskoon muodista, mietit vaatteet monta päivää etukäteen ja haluat olla nättinä, kun on erikoistapaus. Ja mitä sä vedät jalkaas?! Lenkkarit. Jep, jep!

  VastaaPoista
 32. Anonyymi,
  Voi kyllä, kyllä! Lenkkarit on mun juttuni vaan. Oisko se sit pienempi paha jos jalassa ois Converset?

  VastaaPoista
 33. Kyllä ne converset pienempi paha olisi ollut, mutta nilkkurit tai vaikka ballerinat ois antaneet uskottavamman kuvan sinusta sellaisena ihmisenä, jonka mietteitä tyylikkäästä pukeutumisesta kannattaisi kuunnella.

  VastaaPoista
 34. Anonyymi,
  Tuo on kyllä mielenkiintoinen juttu, miksi converset ois ollu pienempi paha? Lenkkarit nekin. :) Ballerinoita mä en valitettavasti pysty käyttämään. Mut joo, myönnän että pitäisi ottaa niskasta kiinni ja ottaa nilkkurit käyttöön. :) Täytyykin huomiseksi heittää lenkkarit nurkkaan ja ottaa nilkkurit esiin. :)

  VastaaPoista
 35. Lenkkarit on lenkkeilyyn, ei muuhun. Miksi ballerinat ei sovi sun jalalle?
  Joo, lenkkarit komeroon ja kunnon kengät jalkaan!

  VastaaPoista
 36. En ehtinyt valitettavasti kuuntelemaan kuin hetken aikaa sieltä täältä radiojuttua mutta vaikutti oikein kivalta :) Ja eihän siihen, että yksi meistä plussakokoisten naisten edustajista pääsi radioon juttelemaan isommasta muodista, voi sanoa mitään pahaa :) Ihan mahtavaa! Toivottavasti tällaisia tilaisuuksia tulee jatkossakin.

  Pipsa Pipsa, nyt ne lenkkarit kaapin syvimpään nurkkaan ;) Tuo asu on muuten niiiin nappiin :) (Joo, itse jumiudun aina käyttämään pelkkiä pitsinilkkureitani :D)

  Oletko muuten Pipsa käynyt tsekkaamassa ne KappAhlin kisan ekan osan jatkoon päässeet? Mitäs mieltä sinä olet valinnoista?

  Jenni / The XL Blog

  VastaaPoista
 37. Anonyymi klo 23.08,
  No mulla on lenkkarit ihan töissäkin, mut nyt on laitettu eteiseen oottamaan kiilakorkonilkkurit. Sopivat parhaiten huomisen asuni kanssa. :) Tai no, kyllähän siis ballerinat saattaa sopia mutta en oo löytänyt vielä 36,5 numeroista ballerinakenkää. Ku 36 on turhan tiukka ja 37 liian iso. Ja oon kyllä kaikki geelipohjalliset sun muut kokeillu mut ei auta, siksi aattelinkin et ehkei ne vaan sovi mun jalkaan. Tai sit tuollainen ei sovi et on avoin malli.

  Jenni,
  Toivotaan et tulee uusia tilaisuuksia. :) Ja juu, mää heitin ne syvimpään nurkkaan mut en mää silti niiden käyttöä lopeta. Ne sattuu olemaan mukavat jalassa ja helpoiten jalkaan laitettavissakin. :) Tosin kyllä mulla nilkkuritkin on ollut käytössä, mut hitsit ku sillo ei sit tuu otettua asukuvaa. Kokeillaan huomenna sitten uusiksi. :) En oo vielä tsekannut ekan osion finalisteja.

  VastaaPoista
 38. On yhä hyvin hellyyttävää, miten osa Pipsan puolustajista, kuten tämä IK, kuvittelee, että Pipsalla ei voi olla kuin yksi kriittinen lukija. Jos täällä on kriittinen kommentti, niin se on aina "sen saman inkuttajan ja jankuttajan valitusta".

  Verkossa on niin paljon ihmisiä, että tuttujen tunnistaminen on mahdotonta. Pipsan blogia yksistään lukee sellainen määrä ihmisiä, että herkimpien ei kannata edes miettiä näitä lukuja. Saati yrittää tunnistaa kirjoittajia "siksi samaksi".

  Tsemiä Pipsa, älä välitä noista "puolustajista", jotka yrittävät latistaa blogisi tunnelmaa yrittämällä saada sinut sulkemaan kommentointimahdollisuuden.

  He ovat vain kateellisia blogisi menestykselle! Minusta on niin, että jos blogin jankutuskommentit niin hatuttavat, niin blogia ei ole pakko lukea. Homma toimii siis myös näin päin, varsinkin koska Suomessa on mielipiteen- ja ilmaisunvapaus; myös negatiivisia huomioita saa tehdä.

  VastaaPoista
 39. Täällä ne ihmiset kannustaa että "mene pipsa kouluttautumaan radiotoimittajaksi"....no, sanompa vaan että sinne ei niin vaan mennä. opiskelen itse laaja-alaiseksi toimittajaksi (televisio/radio/lehdet) ja kouluumme pääsi 30 yli 1000 hakijasta. mutta tsemppiä :)

  VastaaPoista
 40. Täällä leimataan heti kateelliseksi, jos yrittää olla realistinen, kuten Pipsakin laulaa. :)

  Realismiahan on se, että videoillaan Pipsa höpöttää aika paljon höpö höpöä. Parempaa sanaa en sille keksi. Tästä höpöttämisestä on toimittajan ja radiojuontajan työ hyvin kaukana.

  Vai oletteko useinkin kuunnelleet radiosta juontajaa, joka kertoo, että "tosiaan juu.. mitäs mää tässä juttelisin kun mua niin jännittää, siis välillä. Tai no, ei nyt enää kun olen jo tottunut.. Hetkinen, onkohan tuo kamera.. kiva kun en yhtään näe, että miten se mua kuvaa, mutta...hahahhaaa.. ei se mitään.. Tosiaankin, eilen oltiin isännän kanssa ulkona ja paistettiin sitten pannukakkuja illalla.. Pitäisi varmaan kirjeitäkin kirjoitella, mutta kun isäntä taas nousi väärällä jalalla sängystä, niin taitaa sekin jäädä.. Joo, että mitäs vielä. Tosiaan mun tarvitsee ajoittaa tämä silleen, että voin puhua 4 minuuttia kun sitten tulee musiikkia, että joo.. mitäs mää ny vielä...Niin juu, meillähän tosiaan vaihtui eilen lakanatkin, ja nyt siellä sängyssä on vaaleanpunaista. Peittojahan meillä ei ole, koska ei tykätä isännän kanssa sellaisista kesällä...no juu..mitä sitten.."

  Yrittäkää tajuta, että tämä Värikäs Elämä on Pipsan päiväkirja, täällä hän kertoo itsestään, ei suinkaan yleisesti merkityksellisistä aiheista, kuten toimittaja tekisi.

  Älä käsitä väärin, rakastan Pipsa blogiasi.

  VastaaPoista
 41. hei pipsa.

  Tuosta isokokoisuudesta ja radio-ohjelman juontamisesta tuli mieleen eräs ns. tarina kuinka aikoinaan tvstä tuli lempi tv sarja Marienfof. Siinä tämä pullukka ja isokoinen nuori nainen Maike, pääsi sittenkin juontamaan radio sarjaa, ja hänellä taisi olla alkuun jotain ongelmaa ennen kuin häntä pyydettiin siihen, joku deitti juttu se oli mitä juonti.

  Eli tämä muistuttakoon siittä että myös isokoisilla voi olla tuollaiseen mahdollisuuksia!

  T: tuisku

  VastaaPoista
 42. Hei, riita poikki, jooko? Tuskinpa kukaan tarkoitti pahoittaa kenenkään toimittajan mieltä sillä, että ehdotti Pipsalle toimittajan uraa. Mutta jos alanvaihto kiinnostaa Pipsaa itseään, niin siitä vaan hakemaan kouluun :)

  VastaaPoista
 43. Anonyymi klo 00.39,
  Kyllä niitä kriittisiä lukijoita on varmaan enemmänkin kuin yksi. :) Mutta kivahan se olisi jos blogin kommenttiosio pysyisi asiallisena - saa sitä olla vaikka kuinka kriittinen mutta turhat miljoonat samasta asiasta jankuttamiset on niin turhia. Yritetään pitää siis blogi mukavana lukupaikkana kaikille. :)

  Anonyymi klo 01.18,
  Eihän mihinkään kouluihin niin vain mennä, mutta jos haluaa johonkin kouluun niin pakkohan sinne on hakea ja sitkeästi! Jos jostain alasta tykkää todella paljon, niin kyllä sinne kannattaa pyrkiä niin kauan että vihdoinkin pääsee. :)

  Anonyymi klo 12.29,
  No mun videoinnit todellakin on hyvin freestyle meiningillä tehtyjä. Tokihan jos niihin näkisi o-ooooikein paljon vaivaa, ni saataisiin vaikka mimmonen asiaohjelma aikaiseksi. :)

  tuisku,
  Kaikilla on mahdollisuuksia vaikka mihin jos oikein paljon näkee vaivaa että saavuttaa haluamansa. :) Itse tuun tekemään videopostatuksia vaan. Eihän siinä mitään, kenties joskus kun aika on sopiva voi tota toimittajan juttuja miettiä. :)

  Linnea,
  Nimenomaan noin. :) Itseäni ei koulunpenkki niin mehevästi kutsu, vielä ainakaan mutten kiellä että jos sitten joskus... ;)

  VastaaPoista
 44. Oikeesti, mene kampaajalle ja opettele meikkaamaan.

  VastaaPoista
 45. Anonyymi klo 17.55,
  Oikeesti, en opettele. Kampaajalla meen kyllä, sitten taas ens vuonna. ;)

  VastaaPoista
 46. Onko raha syy miksi käyt parturissa vain kerran vuodessa? Jos ei, niin mikä?

  VastaaPoista
 47. Anonyymi,
  Ei ole, kyllä se on puhtaasti siitä etten vain koe tarvetta pomppia joka kuukausi kampaajalla. :) Olen siis ihan tyytyväinen tähän kamalaan harakanpesään joka päässäni majailee. :) Siihen en tiedä syytä, miksi näin on. En vain saa harmaita hiuksia kun oma väri alkaa näkymään tai kun hiusmalli kasvaa yli.

  VastaaPoista
 48. Nautitko siitä, että "vastustat" niin useita nykyajan kauneusihanteita? Oletko tehnyt niin aina?

  VastaaPoista
 49. Anonyymi,
  En nauti, enkä vastusta mitään ihanteita, mä vain satun tekemään mistä itse tykkään. Jokainen käy esim. parturissa niin usein/harvoin kuin haluaa, en tuomitse naisia jotka käy kerran kuussa parturissa vaikka itse harvakseltaan käynkin. Jos tarkoitat olenko aina ollut tällainen että käyn kerran vuodessa kampaajalla - niin vielä pahempikin, joskus jopa 2v. välein. :)

  VastaaPoista
 50. Miksi tämä postaus on nyt uusimpana?

  VastaaPoista
 51. Anonyymi klo 23.03,
  Vahingossa käväisin etusivulla, nyt on takas omassa ajassaan. :)

  VastaaPoista