11.8.2012

PipSa vähän märmättää ja koettaa siinä sivussa (huonolla menestyksellä) pitää viikkokatsauksen

   
   

Kun aika usein tätä kysytään, niin tässä suorat linkit noihin videoihin. Osa1 ja Osa2

Varoitan - video saattaa sisältää hieman märmätystä tuosta KappAhlin kisasta mutta koetan aina välillä puhua vähän muustakin, musta vaan tuntuu että tein sen hyvin huonosti. Toivottavasti kuitenkin viihdytte videokuulumisten parissa. Koetetaan tehdä ens viikolla taas parempi katsaus!

Vaikka mulla oli kännykkä josta katsoin aikaa, ni silti meni yli 15min! Ni piti sitten pätkästä tuolleen, kun tonne Youtubeen ei saa laittaa yhdessä pötkässä yli 15min videoita. Ellei sitten oo joku erikoisempi tili siellä, mut en mie semmosia. :)

Sitten vinkkailen taas, kunnen tiedä onko kukaan huomannut mutta tuossa vasemmassa sivupalkissa on sitten suora linkitys sinne mun KappAhlin äänestyssivulle. Eli kun tuota kuvaa klikkaa, ni se vie siis suoraan sinne. Helpotusta teille, jotka haluatte nähä mut tuossa kisan jatkossa. :) Kiitoksia vaan siis kaikille ihanille, jotka ovat käyneet äänestämässä. Ja muistutuksena vielä, että voit antaa yhden äänen vuorokaudessa. Ja jos en oo muistanu tosiaan kunnolla kiittää, ni KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS ihanat mussukat lukijat, ootte niin IHANIA ja ilman teitä en ois noin ylhäällä! KIIIITOOOOS! <3 <3

45 kommenttia:

 1. Ootko tykänny verkkokauppa.comista facebookista? Siellä on ohjeet ilmoittautumiseen niille semmosen kauko-ohjattavan helikopterin testaajaksi! Maanantaihin asti aikaa ilmoittautua ja joku sitten saa sen testattavaksi :) Ajattelin kun tykkäät noista lentokonehommeleista.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  No ei oo tuo lennokkien lennättely mun hommaani, mut pitää vinkata miehelle. :)

  VastaaPoista
 3. Et sä kyllä Pipsa mikään julkkis ole, sori nyt vaan! :DD

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Ja jotkut ei ymmärrä huumoria. ;) En sellaisena itseäni pidä, mutta ihmeen huomion olen saanut.

  VastaaPoista
 5. Olen äänestänyt muuten päivittäin ;) Terkkuja <3

  VastaaPoista
 6. Armi,
  Voi kiitoksia. *halirutistus*

  VastaaPoista
 7. Haha, hyvä kimpaantuminen :D Mun on pakko sanoa, etten ees tiennyt sulla olevan joku foorumi takana. Tää kilpailuhan on tehty niin, että se herättäs tunteita. Muutenhan ne äänet ei olisi julkisia vaan sais äänestää suosikkiaan ja sitten lopuksi tulis yhteenveto.

  Mutta juu, sitä tulin sanomaan tännekin kuten sanoin tuonne kolmantena olevan Emminkin blogiin, että eihän me tiedetä vaikka se voittaja olisi jo päätetty etukäteen. Kappahl kuitenkin valitsee todella ison osan semifinalisteista itse, joten tää yleisöäänestys taitaa olla enemmän vain halon aiheuttamiseksi.

  Itsekkin toivon, että joku ihan tavallinen nainen voittaisi sitten sen pääpalkinnon. Tai siis ainakin sellanen ei-julkkistyrkky vouhkana :D

  VastaaPoista
 8. Oi mutsi mutsi,
  Pakko sitä on vähän kimpaantua kun syytetään et mun vika se ja se, ku en ees noista kaikista ollu tietoinenkaan ellei niistä oo kerrottu tuolla noin. Ja se foorumijuttu oli vaan yhden päivän, en tiedä kuinka monta ääntä sieltä ees tuli, mut sen jälkeen on tasottunut. Siis ei oo tullu mun tietooni et ois jotain muuta foorumin äänikimppoja tehtynä.

  Niin, sehän voi olla että KappAhlilla on jo oma tyyppi valittuna mut haluavat jostain syystä tehdä tämmöisen kilpailun. No, eipä silti - mie oon jo voittanut joten ei niin väliä. :) Ja uskon, et moni muukin aattelee samalla tavalla, että ovat voittajia jo muutoinkin kuin voittamalla tuon kisan.

  Mullaki on tosiaan suosikkini mutta en halua suosia ketään, niin en häntä nimeä täällä. :) Niin ei voi suosia et se saa äänet mun lukijoilta tai vastaavaa.

  VastaaPoista
 9. Olen katsonut jokaisen videosi ja mietin, että ehkä sun kannattais oikein kehittää itseäsi siinä hommassa!? Voisit esim. istua, sillä nyt tulee koko ajan seuranneeksi vaikka sitä, ettet jaksa kauan seistä ilman nojaamista. Toisekseen voisit suunnitella, mitä pidät käsissäsi, tai mitä tekisit siinä samalla, sillä nyt huomiosi kiinnittyy sen kännykän räpläämiseen. Voisit hankkia ison munakellon tai jonkun muun, jonka pistäisit etäälle näkökenttääsi, niin siitä voisit seurata 15 minuutin kulumista.
  Tietysti, jos oikein haluaisit suunnitella videoesiintymisesi, kirjoittaisit itsellesi käsikirjoituksen tapaisen, jonka näkisit vain sinä (esim. isolle paperille seinälle) silloin ei tulisi toistoja ja turhaa sössötystä.

  Tämän kaiken kirjoitan ystävällisesti - ei siis mitään ilkeilyä, tai moitetta.

  VastaaPoista
 10. Niin siis onko se perseestä, että sä oot saanu ääniä? Miks sä mietit, että miten muut kilpailijat siihen suhtautuu?

  VastaaPoista
 11. Anonyymi,
  Kehittäähän sitä voi aina, itseään. :)

  Siis kyllä mä jaksan seistä, ei siitä ole kyse kun nojaan noihin oviin. Hassua miten sellainen heti huomataan. :) Mutta olen toki istunut sekä seissyt, seisomisen katson vain siinä mielessä paremmaksi että päälläni oleva vaate näkyy silloin parhaiten. :) Eikä mulla muuten aina oo käsissä jotain, nyt oon pitänyt kännykkää et saisin vähän huomiota siihen kelloon mut ehkä mun pitää tommonen munakello sit hommata. ;)

  Hyviä ideoita sulla kyllä oli, täytyy kokeilla jos tota käsikirjotusta koettas. Se voisi kyllä auttaa. :)

  Juu, en mie ilkeilynä kirjoitustasi ottanutkaan. Ihan hyviä pointteja toit, kiitoksia niistä! Vaikka toki muutamaan heti argumentoinkin. ;)


  Anonyymi2,
  No eihän ne äänet nyt varsinaisesti perseestä ole, mutta se sellainen foorumikerääntyminen ja siellä isojen äänimäärien antaminen on epäreilua muita kohtaan. Ja mä mietin muita aina. Mä en osaa laittaa itteeni etusijalle. Mulla ei oo ns. taistelutahtoa tässä kisassa (jos muissakaan)

  Ja kun sitä nyt on kuitenkin voitettu jo, ei kilpailua vaan itseni. :)

  VastaaPoista
 12. Mistä sitä edes voi tietää, että miten monta ääntä sieltä foorumilaisilta edes on? Ehkä sinä vain olet ansainnut äänesi.

  VastaaPoista
 13. Noo, tuskin sua yksikään kilpailija on syytellyt mistään? Tai no mistä mä tiiän :) Ota säkin ihan huumorilla tää homma, hauskaa kun uskallettiin laittaa kuvat ja kiva kun siitä pientä hälyä nousee. Mä yritän kiriä sua pilke silmäkulmassa kokoajan mut ei siitä tuu mitään :D :D

  VastaaPoista
 14. Moikka ja kiitos videosta taas!

  Sitä on näköjään rusketuttu oikein rajojen kera :)

  Älä sie murehdi jos joku on jotakin ääniä antanu ihan sama mitä kautta, eihän se ole sinun murheesi -päinvastoin. Ja onkos se nyt niin vaikea jonkun uskoa että ihmiset vois haluta ihan itte äänestää sinua vaikka siksi että olet hauska, reipas ja iloinen ihminen! Se on nykyään niin harvinaista ihmisissä.

  Kiva tunika/mekko tuo muuten!

  Hyvää viikonloppua!

  -Liinu

  VastaaPoista
 15. Ai sinustako se, että ei osallistu mallikisaan merkkaa sitä, että ihminen pyörii itsesäälissä?

  Joillain ihmisillä on vahva taju realiteeteista; mallinhommiin ei riitä pelkkä nätti naama ja hyvä kroppa. Ne ovat tietysti edellytykset mallinuralle...

  On olemassa ihmisiä, jotka eivät sovi malleiksi ja piste. Näitä ihmisiä on hemmetin paljon enemmän kuin niitä, jotka malleiksi sopivat. Pitää olla realistinen, kuten itse taannoin hoilasit.

  On vahvuus tunnustaa omat heikkoudet!

  VastaaPoista
 16. Hei, heti kiinnittyi huomio tuohon ihanaan tunikaan. On muuten ihanat värit ja sopii erittäin hyvin sinulle. Onkos Yoursin? :)

  VastaaPoista
 17. Lisään vielä, että on hienoa, että uskallat osallistua ja olen itsekin sinua äänestänyt. Toivottavasti et kuitenkaan ajattele, että jokaisen naisen on oltava malli kelvatakseen (edes itselleen).

  VastaaPoista
 18. Anonyymi,
  No en voikkaan, koska en seuraa kovinkaan tarkkaan tuota kilpailua. :) No tuota on kiva ajatella että olisin äänet ansainnut. :)

  Oi mutsi mutsi,
  Ei yksikään kilpailija vaan nettipalstoilla kirjotellaan ja nuokin tulleet tietooni sähköpostin + muutama blogiin linkityksien johdosta. Kyllähän mää huumorilla otankin, mutta jotkut tuntuu ottavan turhan vakavasti. ;) Hyvän kirin oot tosiaankin ottanut. :)

  Liinu,
  Heippa ja ollos hyvä vaan. :)
  Ai näkyykö jotain rusketusta, ku itse en vaan sitä näe. :) No mie nyt oonkin vähän sokee tommosille. ;) Jotenkin sitä on tosiaankin vaikea uskoa, että ihmiset äänestää mua. Mä joka olin kiusattu ja uskoin ettei musta oo mihinkään, koskaan. Ja ettei kukaan tykkää musta (siis ihmiset yleensäkin) joten oon ollut yllättynyt. :) Mutta eikös se niin ole, ettei sitä yleensä itsestään huomaa mitä muut voivat huomata varsin hyvinkin. :) Ihanaa, että mulla on näin ihania lukijoita ja tukijoita <3

  Anonyymi2,
  No ei se sitä automaattisesti tarkoita. :) Eikä mun ajatus ole edes ollut, että ihminen pyörisi itsesäälissä kunnei osallistu kilpailuun.

  Niin no, tämä kilpailu ei ole mikään ihan perinteinen mallinhommiin pääsy. Että sinällään vähän huonoa verrata tätä kisaa johonkin vaikkapa Suomen huippumalli haussa kisaan. :) Ja uskon että moni on osallistunut tähän kisaan lukemalla ohjeet ja huomanneet, että onnistuu. Niin ei siinä nyt tarvitsekkaan ajatella, et en mää voi hakea ku en mää oo mikää huippumalli haussa tyylinen kilpailija. :) Jos aina ajattelee, et en mää sovi tohon ja tohon, ni paljon voi jäädä paitsi. Mitä sitten jos ne näkeekin sussa jotain. Mieluummin ottaa joskus riskin kuin ajattelee kaikenmaailman realiteetteja. ;)

  Kyllä, realistinen pitää olla muttei se estä kilpailuun osallistumasta kuitenkaan. :) Ja mie potkasen omia heikkuksiani pepulle ja teen sen joka tapauksessa. :) ;)

  Siis mistä sie nyt sellaisen vetäisit että edes ajattelisin noin että jokaisen pitäisi olla malli että kelpaisi itselleen. Eijeijei! Mutta jokainen nainen on missi, kaunis, mahtava, upea, uniikki jos sellaisenaan ja kun siihen lisätään itsevarmuutta ja rohkeutta kun uskaltaakin tehdä jotain mitä ei oo tehnyt, ni se tekee naisesta monta kertaa kauniimme kun joku.. joku... TYRA BANKS vaikkapa! Naisen on oltava ihan omaitsensä! Ja kukaan ei voi sitä lytätä alas sanomalla jotain muuta!

  VastaaPoista
 19. Tyttö, 1711.8.2012 20.24

  Moi Pipsa! Sinulla on ihana blogi ja odotan aina sinun videopostauksiasi! Hyvää syksyn alkua sinulle:)

  VastaaPoista
 20. Tyttö 17,
  Heippa! Kiva kuulla ja kiitoksia. Hyvää syksyn alkua sinnekkin! :)

  VastaaPoista
 21. Tiedän, että tuossa kisassa etsitään isoa mallia. Kaunis vartalo ei välttämättä ole aina hoikka. :) Vetäisin tuon viimeisen siitä, kun olet osallistunut niin moneen mallijuttuun, että ne hommat tuntuvat olevan sinulle tärkeitä.

  Jokaisellahan on oma, yksi elämä ja se on elettävä kuten haluaa. En halua siis arvostella sinua. Kerroinpahan vain, että en itse tajua, miksi haluat laittaa itsesi alttiiksi tuollaiselle arvostelulle.

  VastaaPoista
 22. Jos äänestät jokaista, niin se on sama kuin se, että et äänestäisi ketään.

  Äänestyksen tarkoitus on äänestää omaa suosikkia.

  VastaaPoista
 23. Anonyymi,
  Mulle nää asiat on tärkeitä, koska pelkäsin niitä silloin nuorempana. Ja näin vanhemmiten kun oon saanu itsevarmuuteni, haluan saada kaiken sen saavuttamattoman saavutetuksi. Olen tuolla jo kirjoittanut, mitkä on vielä kokematta. :) Malliksi en siis varsinaisesti HINGU mutta jos onni käy, niin en sitä kiellä. :) Tärkeintä mulle on itseni voittaminen.

  Saahan sitä arvostella, en mää niistä rikki mene. Enää ainakaan. :)

  VastaaPoista
 24. Anonyymi,
  Jokainen osallistuja on mun suosikkini. :) Siksipä siis äänestän jokaista. :)

  VastaaPoista
 25. Hyvä että et Pipsa välitä niistä ilkeistä ja piruilevista kommenteista koska ei niistä kannata niin tehdä. Ihmisen luonnon pitää olla olevinaan aina niin pätemistä ja pitää saada esittää ja olla. Antaa niiden tehdä mitä haluaa jos siitä niin hyvän mielen saa.

  Tietenkin on todella harmi että noinkin hieno kilpailu yritetään pilata joiltakin tahoilta, ja kukapa sille oikein mitään voi. Harmi. Täytyy todeta, että onneksi siis tuomaristo päättää lähes kaikki kilpailijat ja kaksi ihmistä pääsee "vain" niillä yleisöäänillä, koska silloin loppupelissä aika vähän ne ilkeilijät ja idiootit pääsevät vaikuttamaan kisan kulkuun.

  Ja nyt kun olet johdossa yleisöäänissä, olen todella iloinen puolestasi, olet äänesi kyllä ansainnut, olkoon siellä kuinka niitä piruilijoita.

  Tuli nyt aika maraton kommenti, pahoitteluni :D Turhauttaa vaan itseänikin ja olikin hauska kuulla sinunkin turhautumisesi :D

  Jenni

  http://www.thexlblog.blogspot.com

  VastaaPoista
 26. Jenni Kolari,
  Elä pahoittele maratoonikommenttia, mie tykkään! :)

  Siis mie en välitä sellaisesta mikä säteilee negatiivista ja väsyttävää energiaa. Mutta saahan tosiaan jokainen tehdä mitä haluaa, toivon vain että nekin ilkeilijät joskus löytävät elämäänsä sen ilon, että moisen ilkeilyn voi lopettaa. :)

  Siis ihan totta, ei ne jotka yrittää kilpailua pilata ni pääse oikeastaan mihinkään koska tuomaristo valitsee suurimmanosan kuiteskin. :) Ja luulenpa että tuo mitä Mutsikin sanoi, että KappAhlilla on jo tiedossa kenet he sinne haluaa. :)

  Kiva kuulla, että olet iloinen yleisöäänien johdostani. :) Kiitoksia. :)

  VastaaPoista
 27. Meidän 6v tyttö on Pipsa-fani ja kun katsoin tänään videoitasi, niin sanoi, että hän haluaa mennä äänestämään sinua. :)

  VastaaPoista
 28. Moro :=)

  Omistatko muuten yksiäkään farkkuja? noita housuistasi kertovaa postausta katsoin, enkä muista nähneeni kertaakaan sulla farkkuja tms. Tosin kaikki ei niistä pidä, mutta farkut on kivat ja cooli tennareiden ja korkkareidenkin kaa.

  Melkeempä arvaan, että et voi avautua työasioistasi täällä enempää, ja itsekkin olen siivooja, ja tiedän mitä tärkeää vaitiolovelvollisuus on. Ehkä on järkevämpää jättää siivoushuoneen kuvauskin jatkossa vähemmälle, koska jotkut voi niitäkin negatiivisessa mielessä kytätä, ja ite oisin ainakin ite ihan pelko perseessä. Tsemppiä sulle :)

  T. mirkku-

  VastaaPoista
 29. Onks kukaan miettinyt sitä, että vaikka ne läpällä äänestäis sua, niin kaikki äänet joita sulle annetaan, vie sua eteenpäin :) Jos ei tykkää, niin voi olla äänestämättäkin :D Turha siitä on sua syyttää, kun itse äänestävät sua, joka on se pointti että annetaan ääniä JOTTA voi voittaa. Semifinaaliinhan pääsee yksi eniten ääniä saanut ja tuomaristo valitsee loput. Kateelliset vaan nupisee.

  VastaaPoista
 30. Raparperi,
  On tuo Yoursin! Suurinosa vaatteistani on sieltä. :)

  Anonyymi,
  Oijoi, sano terveisiä tytöllesi! :) Ja kiitä häntä puolestani äänestä. :)

  Mirkku,
  Omistan mie yhden hyvin kuluneet joita tosi tosi harvoin käytän. :) Suurimmaksi osaksi tykkään käyttää legginssejä sekä noita yksiä oikein ihania trikoohousuja. Sit toki kaapista löytyy suoriakin housuja ja liituraitahousuja. :) On ne farkut toimistoduunissa jees, mutta siivoustyössä haluan joustavat housut!

  Haihattelija,
  Niin, onhan se asia noinkin. ;)

  VastaaPoista
 31. http://shop.change.com/fi/lingerie/bh/where/size/90j.html?m-layered=1
  tuolta kannattaa tilata sovitukseen, siellä on vaikka mitä kokoja saatavilla. ja ihan on suomalainen nettikauppa, ei li ei ole hankalaa palautella edes jos ei koot toimikkaan heti
  Emma

  VastaaPoista
 32. moi pipsa olet ihana ja äänestin sua just!

  VastaaPoista
 33. Emma,
  Kurkkasin mutta en uskalla oikein tuolta tilata. Siis netin kautta kun oo kuullu, et noilla on niin omat kokomittansa eli pitää kyllä päästä käymään Tampereella ja itte liikkeessä.

  Anonyymi,
  Moi! Voi kiitoksia ja ite oot ihana! :)

  VastaaPoista
 34. Heippa Piia!
  Oon tosi iloinen että löysin blogisi, oon itsekin isokokoinen (käytän samaa vaatekokoa kuin sinäkin)ja on todella piristävää saada vinkkejä pukeutumiseen ja nähdä kauniita vaatteita isommankin ihmisen päällä. Itsekin usein tilailen vaatteita Yoursilta ja Ellokselta myös. Juttusi myös ovat kivoja ja oot niin ihanan tuntuinen ihminen myös :) Jään taatusti seuraamaan blogiasi! Mukavaa alkavaa viikkoa...

  VastaaPoista
 35. Itken katkerasti joka kerta kun joku sanoo/kirjoittaa Kappahall. Ihan kuin kissanpentua potkisi, yhtä ärsyttävää :(

  VastaaPoista
 36. Susu,
  Heippa!
  No kiva juttu kun löysit blogini ja tervetuloa vaan lueskelemaan. Ja vinkatakin saa, jos jostain tietystä aiheesta haluaa lukaista. :) Mukavaa alkaa viikkoa myös sinne!

  Linnea,
  Mie sanoin muksuna KappAhlia kappahalliksi. ;) Ja kyllä sitä joskus vielä tulee sanottu, vahingossa tosin. :)

  VastaaPoista
 37. Minkä vuoksi käyt kampaajalla vain kerran vuodessa? :)

  VastaaPoista
 38. Anonyymi,
  Koska mulla ei oo tarvetta pomppia siellä 3vko välein. :)

  VastaaPoista
 39. Heippa Pipsa! Huomasin tänään tuon KappAhlin kisan, kävin heti äänestämässä. Yritän muistaa äänestää muinakin päivinä :) Olet ihanan positiivinen ja pirteä ihminen. Blogisi on aina kivaa luettavaa ja siksi toivonkin voittoasi :)

  VastaaPoista
 40. Tiukaksi menee kisa!

  VastaaPoista
 41. Anonyymi,
  Heippa! Kiitoksia äänestäsi ja sanoistasi. Lämmittää mieltä! <3

  Anonyymi,
  Niinhän tuo menee, mutta eipä tuo haittane. :)

  VastaaPoista
 42. " Mulla ei oo ns. taistelutahtoa tässä kisassa (jos muissakaan)"

  kuitenkin jaksat muistuttaa vähän väliä että käykää äänestämässä...?

  VastaaPoista
 43. Anonyymi,
  No totta kai sitä nyt muistutetaan mutta jos mulla ois enemmän taistelutahtoa asiassa, niin muistuttelisin varmaan suurin vilkkuvin neonvalokyltein että ÄÄNESTÄ MINUA! *nauraa*

  VastaaPoista
 44. Onko nämä nyt niitä velhohommia? =)

  VastaaPoista