12.8.2012

Syksyn uutuussarjat (Päättäjät hoi, nyt nää Suomenkin televisioon!)

Beauty and the Beast

Catherine Chandler on älykäs murhaetsivä, joka työskentelee yhdessä poliisiparin Tessin kanssa. Monta vuotta sitten, Catherine näki kahden asemiehen murhaavan äitinsä. Miehet olisivat tappaneet hänetkin, paitsi että jokin astui väliin ja pelästi hänet. Tänäpäivänä Catherinesta on kasvanut itsevarma ja rohkea nainen, mutta hän edelleen uskoo että joku ihminen pelasti hänet tuona ikävänä iltana - ei eläin. Tutkiessaan senhetkistä murhaa, vie eräs vihje Catherinen tohtori Vincent Koslowin luokse, miehen joka oli kuollut palvellessaan Afganistanissa vuonna 2002. Selviääkin, että Vincent elääkin ja on itseasiassa sama mies joka pelasti Catherinen hengen mutta on piileskellyt viimeiset kymmenen vuotta koska kun hän suuttuu, muuttuu hän tilansa takia pedoksi. Tavattuun Vincentin, Catherine tekee hänen kanssaan diilin - hän pitää tämän salaisuuden jos Vincent voi auttaa häntä ratkaisemaan äitinsä murhan.


Emily Owens, MD
Emily Owens on ensimmäistä harjoitteluvuotta Denverin sairaalassa, jossa hän huomaa kouluajan ihastuksensa Will Riderin ja peruskouluaikaisen vihanaisen Cassandra Kopelsonin myöskin työskentelevän. Emily ei ole se uusi kasvo taas mutta huomaa, että oikea elämä on yhtä kiusallista kuin peruskoulussakin. 


666 Park Avenue
Sarja seuraa pariskuntaa, joka muuttaa erääseen Manhattanin kerrostaloon, huomatakseen sen rikkaiden vuokralaisten olevan mahdollisesti riivatuja jonkun salaperäisen demonisen voiman takia.


Arrow (Green Arrow)
(Sarjasta ei ollut mitään esittelyä, joten lisään sen joskus myöhemmin tähän)


Tässä vielä päivitetty lista uusista sarjoista, jotka myöskin kiinnostavat. Päivittelen listaa aina kun löydän jotain kiinnostavaa - olkoon tämä myöskin muistilista mulle, että muistan sitten syksymmällä etsiä näitä jos ei silleen pompi silmiin tuolla paikassa.
Partners
Infamous

Hannibal

Save Me

1600 Penn

Sitten ensi vuoden puolella alkaa sellainen tv-sarja kuin: The Carrie Diaries eli se kertoo Sinkkuelämän Carrien nuoruusvuosista. Odotan tätä kyllä innolla - harmillista, ettei siitä ollut vielä saatavilla mitään traileria mutta ehkä sitten lähempänä ensi-iltaa.

13 kommenttia:

 1. Sairalasarjoja lisää vaan. Mercyn sairaala tuleekin jo nyt ja House tietty omaa luokkaansa :)

  VastaaPoista
 2. Raparperi,
  Mä luulen et noita sairaalasarjoja on tulossa lisää kun House ja Mercykin loppui tuolla Yhdysvalloissa. Ni tilaa ois yhdessä, kahdellekki lisää ja tuo Emily Owens on jo yksi. Voihan olla, et enemmänkin on tulossa mut tässä nyt ainakin nää mistä kuulin. Eli vielä voi tulla siis lisää. :)

  VastaaPoista
 3. Ainoa kiinnostava tuo 666..

  Terv.Asta

  VastaaPoista
 4. Asta,
  Se on kyl aika... ja siinä näyttää olevan paljon nimekkäitä näyttelijöitäkin.

  VastaaPoista
 5. 666 Park Avenue on niin selkeästi American Horror Storyn menestyksen innoittamana tehty, että ihan ärsyttää. :---D

  VastaaPoista
 6. Tuo Arrow ja 666 Park Avenue vaikuttaa todella mielenkiintoisilta! Niitä odotellessa... :D

  VastaaPoista
 7. :---),
  Aika moniin sarjoihin on joku innoittaja. :) Mut tuo vaikuttaa mielenkiintoisimmalta, vaikka muissakin on se oma kipinänsä. :)

  Jutta,
  Niitä odotellessa... saas nähä tulevatko koskaan Suomeen saakka.

  VastaaPoista
 8. Mä en jotenki lämpee nyt näiden perusteella kyllä. Mutta mä katon muutenkin tosi vähän jenkki draamaa tai tv sarjoja ylipäätänsä. Leffoja tulee katottua enemmän. Ja tolla 666 Park Avenuella nyt ei kyl american horrorstoryn kanssa mun mielstä ollut mitään yhteistä, vaan se että talossa "kummittelee".


  American horror story oli aivan nerokas yhdistelmä kaikkia kulttikauhuleffoja ja murhamysteerejä. En pystynyt kattomaan edes loppuun kun alko niin paljon pelottamaan. Tuo park ave 666 vaikuttaa ennemmän nuoria naisia kosiskelevalta saippiskauhulta. Mun mielipide siis.

  VastaaPoista
 9. Anselmi,
  Muhun uppoo tämmöset hömpät. Tosin mie kyl toivon et tulee jotain muutakin kiintosaa vielä. En oo varma onko tässä nyt vaan nuo CW:n näyttämät uudet sarjat.

  Ja tommosta saippuamaista ne usein kyl haluaa. Siis et sarjat on sen kaltaisia.

  VastaaPoista
 10. Anselmi, en ehkä ilmaissut ihan tarpeeksi selvästi mitä meinasin. Ei siis munkaan mielestä sinänsä ole mitenkään American Horror Storyn oloinen, mutta ABC ei välttämättä olisi ostanut tuollaista sarjaa ellei AHS olisi menestynyt niin hyvin. :) Mutta syksyllä sen sitten näkee!

  Ja Pipsalle vielä, että mun mielestä on kiva lukea täältä välillä tähän aihepiiriin liittyviä postauksia kun itsekin näitä asioita aika paljon seuraan. :>

  VastaaPoista
 11. :--),
  Mie nyt aattelin tehdä tällaisen kun joskus on pyydetty. Pitää vielä tehdä ehkä tarkempikin selonteko mitä kaikkia sarjoja seuraan. Ku mulla täytyy aina olla jotain taustalla samalla kun kirjottelen. Ni siksi niin paljon sarjoja seuraan ja hyväkin, sillä on paljon hyviä!

  VastaaPoista
 12. Hei! Voisitko kertoa mistä löydät nämä sarjat? Siis oisko olemassa jotain sivustoo, johon on koottu nätisti kaikki sarjat:D googlettamalla löysin pari, mutta ne ei ihan palvellut mun tarkoitusta.

  VastaaPoista
 13. Anonyymi,
  Ihan googletin all new fall series, niin sain selville mitä kaikkea nyt on alkamassa.

  VastaaPoista