26.8.2012

Vaate-esittelyssä: Yoursin violetti mekko

   

Yoursin violetti mekko, joka on kokoa UK 26-28 ja joka Yoursin sivuilla vastaa EU-kokoa 56-58 mutta koska tämä on naftia kokoa, niin itse sanoisin tämän enemmänkin 54-56 kokoiseksi. Yläosa on kireämpi kuin alaosa. Materiaalina 100% viskoosi, joka ei jousta. Hinta 47.50EUR (+ rahtikulut)

Ps. Itse myin tämän mekon, koska kuviointi ei miellyttänyt sittenkään silmääni.

Yoursin violetti mekko
UK 26-28 /EU 56-58 *mielestäni paremminkin 54-56*

59 kommenttia:

 1. Pipsa, lähetä linkki sinne yours:iin, saat varmaan jotain provisiota, kun oot heidän Suomen agentti/edustaja!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  Pitäs vissii laittaa. :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä että mekko löysi jo uuden kodin :)

  VastaaPoista
 4. Hei Pipsa!

  Blogisi on ihanan pirteä ja positiivinen. Olen itse myös itse "täyteläisempi" ja hyvin istuvia mekkoja on vaikea löytää. Olenkin sinun innoittamana käynyt tutustumassa yoursiin ja shopninkaan. Shopninkasta en löytänyt mitään silmääni miellyttävää, mutta Yoursilta kylläkin ja paljon:) Nytpä kysynkin sinulta "konkarilta" tarvitseeto luottokorttia tilatakseen Yoursilta? Miten vaatteiden koko on suhteutettuna esim Kappahl-/ Lindex- vaatteisiin?

  VastaaPoista
 5. Minusta mekon kuviointi on ihana, mutta muuten mekko ei näytä istuvan kainaloista eikä vyötäröltä. Hyvä siis että sait myytyä. Ostatko talveksi pitkähihaisia, noissa mekoissa tulee pian jo vilu ulkona? Piti vielä kysymäni että seuraatko Big Brotheria joka alkaa pian?

  VastaaPoista
 6. Voitko jo vastata, että kasvoiko sinulle se yksi maitohammas lapsena kaksi kertaa?

  VastaaPoista
 7. Millaiset venetsialaisjuhlinnat teillä oli eilen?

  VastaaPoista
 8. Linnea,
  Joo, se on hyvä. :)

  Anonyymi,
  No moi ja kiitoksia. :) No me ollaan ostettu luottokortin avulla mutta kyllä sieltä pystyy tilaamaan Electroninkin kanssa vaikka joillakin siinä on ollut hankaluuksia. Mutta suosittelen käyttämään PayPalia, se onnistuu Electronillakin. :) No tuo kokoasia on vähän kinkkinen kun siihen liittyy myös et mistä vaate on tehty. Mut esim. tuo mun keltainen mekkoni on Yoursin kokoa 26 ja se mielestäni vastaa aikalailla KappAhlin kokoa 56. Eli jos on kauheesti elastaania ni ota sillon pienempi koko.

  Anonyymi2,
  Kainaloista se ei istukkaan, ei mikään noista oo istunut et aina on tarvinnu sieltä vähän fixailla. Esim. itse oon laittanu sinne joustavan kumilenkin. :) Vyötäröltä tuo kuten keltainenkin on just sopiva. En osta pitkähihaisia, mulla on kyllä muutama pidempihihaisempi kaapissa joten niiden kans sit mennään + näiden olkaimettomienkin kanssa. Ja ei vielä oo kyl vilu tullut. :) Niin BB alkaa tänään ja kyllä mä sen aion tänään ainakin katsoa, pitää nyt katsoa onko tämä vuosi niin kiinnostava - viime vuotinen ei jaksanut kiinnostaa. Välillä toki katselin uutisia niistä.

  Anonyymi3,
  Olen jo vastannut, mutta sanotaan nyt tässäkin että mulla on ollu yhdet maitohampaat jonka jälkeen tuli pysyvät hampaat. En tiedä voiko sitä syntyessä laskettua YHTÄ hammasta laskea niin että olisi ollut kahdet maitohampaat. :)

  Anonyymi4,
  No meillä oli ihan kotona vietetyt venetsialaiset. Raketit tuli katsottua kotoa (ja kuvasinkin niitä jonkin verran) ja ihan Siniset Enkelit nautittiin. :) Ja tietty hitosti söpöilyy ton hyväpeppusen kans. <3

  VastaaPoista
 9. Oliko teillä parvckkeella mitään lyhtyjä tai muita valoja?

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  On meillä siellä lyhty mutta ei muita valoja.

  VastaaPoista
 11. Kainaloista tosiaan repsotti, mutta muuten oli oikein kiva mekko. Sulle sopis kyllä varmasti noiden upeiden mekkojesi seuraan näyttävät asusteet. Just sain postissa Klingenin kuvaston ja alle satasella oli tosi upeita kristallikoruja, rosseja, ruusukkeita.. Siellä oli paljon sellaisia joiden kohdalla ajattelin että "toi kyllä menis sen Pipsan keltasen mekon kanssa" :D

  Mustaa mekkoa koristaisi upeasti jokin hopeinen tai vaikka vuorikristallikide. Tai sitten jokin rintaneula tai kukka luomaan väriä/yksityiskohtaa..

  VastaaPoista
 12. Christina,
  Joo, kainaloista nuo on kaikki repsottaneet mut onneks on toi ompelija-äitee ni sen avulla saa kaikki tommoset asiat silotettua pois, ettei nyt moisen takia tartte lähtee myymää pois. :) Näyttävät asusteet kyllä sopisi hyvin, kun vaan osaisi yhdistellä. :) Pistähän linkkiä noista koruista joita aattelit et sopis, eiköhän Klingelillä oo nettisivutkin?

  VastaaPoista
 13. Hampaista: et nyt oikein tajunnut. Siis tarkoitin, että kasvoiko sen yhden syntymässä suussa olleen yhden hampun tilalle vielä uusi kappale maitohampaita?

  VastaaPoista
 14. Siis kun kerroit, että se ihan eka hammas lähti heti poies.

  VastaaPoista
 15. Anonyymi,
  Enkö mä noin sanonut? Siis mulle tuli ihan tavalliset maitohampaan jonka jälkeen pysyvät. Se syntyessä oleva hammas tippui aikanaan pois. Eli syntymähampaan tilalle kasvoi tavallinen maitohammas ja sitten pysyvä hammas meni vinoon.

  VastaaPoista
 16. Miksi sitä ylimääräistä hammasta ei poistettu lapsena, kun varmasti selkeää oli, etteivät ne kaikki sovi suuhun? Aika hassu linjanveto vanhemmilta jättää tuollainen lapsen suuhun..

  VastaaPoista
 17. Anonyymi,
  Siis se syntymähammas tippui pois, en muista aikaa oliko 3pvä vaiko 2vko kuluttua syntymästä. Ja kyllähän mie tosta sanoin, että ne meinas sillon kun olin ala-asteella ni tehdä tohon jonkun muutoksen mutta mä itse pistin vastaan koska hampaan vinosuus ei vaikuttanut mihinkään normaaliin elämiseen - oli ainoastaan kauneusvirhe. Ja kuten te ehkä tiedätte, mä en niistä murehdi. :) Mut kyllä mulla silti suussa on tasan saman verran hampaita ku kellä tahansa, ei oo siis millään tavalla ylimääräinen toi vino hammas. :) Kukaan ei oo ainakaan sanonu mulle, miksi toi meni vinoksi. Mut yllättävää on, että se syntymähammas oli samassa kohdassa ni oon aatellu et ehkä se teki sinne sitten jotain. Vaikea sanoa, kunnen oo perehtyny hammastieteeseen. ;)

  VastaaPoista
 18. Minä mahdollisesti "uusi Yoursilainen" vielä kyselisin, että mikäköhän vastais suomen kokoa 48 UK mitalla? Olen niin kokematon ulkomailta ostamisessa, vaikka se onkin ihan arkipäivää monelle:)

  VastaaPoista
 19. Anonyymi,
  Voi apua, mä en osaa sanoa mutta veikkaisin että 18 ois mun mielestä EU48 kokoa vastaava. Ainakin Yoursin tietojen mukaan mutta voi silti olla että UK16 voisi kans olla sopiva. Suosittelen tilaamaan 16 ja 18 koot yhdestä vaatteesta ja kokeilet.

  VastaaPoista
 20. Missä myyt vaatteitasi?

  VastaaPoista
 21. Anonyymi,
  Facebookin kirppiksillä, pluskokosten. :)

  VastaaPoista
 22. Minusta ei ole ala-asteelaisen asia päättää, mitä hampaille tehdään. Tietysti sen ikäinen jättää suuhunsa vaikka torahampaan, jos toinen vaihtoehto on hampaan poisto.
  Täysin ehdottomasti omalta lapseltani poistattaisin moisen "kauneusvirheen".

  Saitko muuten tuon ikäisenä päättää asioistasi muutenkin? Esim. ruokavaliosta?

  VastaaPoista
 23. Miksi teet itsestäsi aloituksia keskustelupalstoille?

  VastaaPoista
 24. Anonyymi,
  No en ollut mikään ekaluokkalainen vaan syksyllä jo menossa yläasteelle joten kyllä sen ikäinen jo osaa päätöksiä tehdä. :) Tosin tuota asiaa pohdittiin vielä yläasteellakin ja silloinkin (ysillä) olin sitä mieltä, että EI OTETA POIS. Mä en poistaisi omalta lapseltani moista jos siitä ei ole haittaa ja hän ei itse koe sitä mitenkään kauneusvirheenä. Ei mua ees oo tosta kiusattu.

  VastaaPoista
 25. Anonyymi2,
  Mulla ei ole mitään tarvetta tehdä itsestäni aloituksia minnekkään ja jos tekisin, tekisin sen kyllä omalla nimelläni. :) Jos joku siis väittää olevansa minä keskustelupalstalla, niin voin sanoa että se en ole minä. :) Mulla ei ole aikaa tuollaisiin palstailuihin. :)

  VastaaPoista
 26. Oot kyllä iloinen ja mukavanoloinen videoissasi, mutta voi että tuo siun kävelyn hankaluus tekee pahaa. Hirmuisesti tsemppiä laihdutusurakkaan, moni asia helpottuisi hurjasti!

  VastaaPoista
 27. Anonyymi,
  No kiitoksia, mutta mä kyllä kävelen ihan hyvin?

  VastaaPoista
 28. Äh, arvasin että vastaat noin. Mut näkeehän sen noissa videoissa selkeästi, että kävelet niinkuin isosti ylipainoinen kävelee (johtuen jalkojen osumisesta yhteen?). Se saa aikaan hieman vaappuvan efektin. Eikä siinä siis mitään pahaa, varmasti etenet silti ihan vakaasti. :D

  Mutta kyllähän se painonpudotus varmasti auttaisi liikkuvuuteen ylipäänsä. Tsemppiä siis vaikeaan urakkaan ja hatunnosto tähänastisesta!

  VastaaPoista
 29. Anonyymi,
  Siis tottakai mä vaapun, mutta ei se silti tee kävelystäni mitenkään vaikeaa. Mut ehkä se näyttää siltä.. Hyvin pääsen eteenpäin, pienen kävelyeffektin kera vaan. :) Jos liikkuminen ois vaikeaa, ni en varmaan liikkuisi saatikka tekisi siivoustyötä. :)

  VastaaPoista
 30. Eiks tunnu Pipsa siltä, että jos lapsena ei "hampaista" kiusattukaan, niin aikuisena saa sitten senkin kokea? Monenmoista kiusaajaa täällä...Lihavana tiedän muuten tuon kävelyhankaluuden. Sinun ei vielä tarvitse pahoin vaappua, sillä olet nuori, eikä nivelesi ole vielä kuluneet (itselläni on) mutta e-erit-täin ikävää on kävely hame päällä, ilman sukkiksia, helteellä. Hikiset jalat/läskit hierovat toisiaan vasten, nahka ärsyyntyy ja kohta on vereslihalla, ikävää!

  VastaaPoista
 31. En halua seuraavalla kysymykselläni loukata sinua mitenkään, vaikka se siltä voi vaikuttaa. Mutta ihan uteliaisuudesta kysyn siis:
  Oletko aina ollut isokokoinen, vai olitko esimerkiksi nuorena ihan hoikka? Jos olit, niin milloin tämä lihominen alkoi, osaatko sanoa miksi?
  Olisin todella kiitollinen, jos vastaisit näihin kysymyksiin, mutta ymmärrän täysin jos et halua julkistaa tätä, tai pidät kysymyksiä loukkaavina.

  VastaaPoista
 32. Anonyymi,
  No en mä tätä hammasjuttua vielä kiusaamiseksi koe. :) No toivotaan et painoa tulee sen verran pois ettei sit mummona ois kovin huonoja. Muuten kun hametta käytät, ni laitahan sinne pyöräilyshortsit taikka leikatut legginssit. Helpottaa oloa! Mie oon käyttänyt reikäsiä legginssejä tuollaisina mekkojen kans, ku oon halunnu ottaa arskaa jaloillenikin. Tai muuten vaa shokeerata haastavilla jaloillani :)

  VastaaPoista
 33. Anonyymi,
  Mä oon nuorena ollu sopusuhtainen, en mielestäni hoikka mutten lihavakaan. Aloin lihoamaan kauppikseen mentyäni. Tunnesyöminen laukaisi. Toki olin tuolloin jo pyöreä (lievästi ylipainoinen) mutta tuo tunnesyöminen sai mut paisumaan pienessä ajassa paljon. Uuden suunnan kaikelle sain vasta vuonna 2007. Siitä lähtien oon tapellu ylipainoa vastaan ja ikinä en aio tappelua lopettaa. Se mielestäni on jo hyvä asia.

  VastaaPoista
 34. Moi Pipsa,

  kysyin ekana tuosta hampaasta enkä ihmettele mitään vanhempien linjavetoja hampaiden suhteen. Pipsakaan ei voi oikein ottaa vastuuta vanhempiensa linjavedoista, jotka he tekivät 80-luvulla.

  Minusta oli vain hauska tietää, tuo mitä kysyin. Ajattelinkin, että tuo syntymähammas ei olisi ihan oikea vaan sen tilalle juurikin kasvaisi vielä toinen maitohammas.

  VastaaPoista
 35. Lisäisin vielä, että en huomannut sen hampaan olevan mitenkään vinossa. Tarvitsisi kai mennä silmälääkäriin. Vaikka olenkin muuten aika tarkkanäköinen esim. pohkeiden koon suhteen. ;)

  VastaaPoista
 36. Kuinka paljon olet laihtunut? Takamuksesi on nimittäin pienentynyt todella paljon :)

  VastaaPoista
 37. Harmi että myyt/myit tuon mekon. Hihansuita muokkaamalla ( ja ihan pikkiriikkisen laihtumalla) olisi varmasti istunut hyvin ja ollut toivottu muutos siun trikoouniformuun.. Kokotrikoot saa aikaan hieman homssuisen lookin, vaikka olisivatkin uusia ja siistejä.

  VastaaPoista
 38. Anonyymi,
  Kyl se ihan oikea hammas oli. Se vaan tippu 11pvä kuluttua.

  Anonyymi,
  Ei sitä ,useinkaa huomaa,toin itse sen tietoonne. Hankalaa kirjotella uuden puhelimen kana.

  Anonyymi,
  Saman verran ku viimekskin.

  Anonyymi4,
  Ei ollut siitä kyse,en pitänyt muodista. Muuten oisin muokannu kuten tein noille kahdelle.  VastaaPoista
 39. Et pitänyt muodista? Woot? No se on kyllä huomattu.

  VastaaPoista
 40. Millainen uusi puhelin sulla on? Ostitko iPhonen?

  VastaaPoista
 41. Anonyymi,
  Siis en pitänyt KUVIOSTA. Huomaa että kirjottanut tolle luurilla nuo kommentit ku menny ihan päin honkia. :) No opettelua opettelua.

  Anonyymi,
  Lumian ostin, Nokia-fani kun olen. :)

  VastaaPoista
 42. Nyt pakko laittaa kommenttia.
  Luen tätä blogia säännöllisesti, mutta jaksat aina yllättää mut. Oot aina niin positiivinen ja aito oma ittes. Oot kaunis ihminen sekä sisältä ja ulkoa. Kiitoksia tästä blogista, tästä on ollut mulle apua, nykyään voin olla oma itseni, eikä mulla oo tarvetta mielyttää muita :)

  VastaaPoista
 43. 17.6.2012 postauksen kommenttiosiossa kerrot miehesi juovan 2xpäivässä proteiinijuoman, josta saa 1500kcal/annos.

  Esittele tämä juoma. Ja annoskoko.

  VastaaPoista
 44. Samassa kommenttiosiossa mainitset taas miehesi saaneen lihasta, ja korostat ettei ole lihonut. Pari päivää sitten myönsit ettei miehesi +20kg vuodessa ole suinkaan ollut pelkkää lihasta. Kasvoiko sille uusi pää vai miten tämä ei mielestäsi ole lihomista?

  Mitä näistä siun jutuista voi enää uskoa kun kaikki vaihtuu päivästä riippuen.

  VastaaPoista
 45. Anonyymi,
  Kiva kuulla, et voit olla oma itsesi. :)

  Anonyymi2,
  Voi apua, en mä pysty just tota juomaa esittelemään kun se käytettiin jo loppuun mut muistelisin että maitoon se piti tehdä ni sillon siitä sai kalorisemman version. Eikä se mikään proteiinijuoma ollut vaa joku massannostatusjuoma.

  Anonyymi3,
  Siis en mä tiedä miten nuo menee kun lihaksia kasvattaa mut osa tosta 20kg on lihasta ja osa varmaan itte läskiä. Vaikka ei sitä tosta huomaa, siis sitä läskiosuutta. :)

  VastaaPoista
 46. Kysypä mieheltäsi tämän massannostatunjuoman merkki ja nimi?

  VastaaPoista
 47. Proteiineista sen kummempia tietämättä, uteliaisuus heräsi. Miksi sun avokki "juo" noin paljon ylimääräisiä kaloreita, jos kerran lihasten lisäksi on alkanut tulla läskiä. Kun ei kai se sitä halua? Treeniin nähdenhän se saa nyt ihan liikaa energiaa, jos kerran ylimääräistäkin painoa tulee.
  Käytätkö itse proteiinilisiä?

  VastaaPoista
 48. Anonyymi,
  Jotain mutanttia se oli.

  Anonyymi2,
  No nyt se onkin laihduttanut, että tuosta 20kg on laihtunut kuutisen kiloa. Mä en osaa näihin vastailla kyl oikei kun en tiedä kunnolla kaikesta. Mut kuten sanoin, jos läskiä on tullut ni ei sitä kyllä tuossa ukkosessa näe. En siis tiedä onko oikeasti läskiä, siis ei ainakaan samanlaista läskiä ku mulla. :) :) Ja en todellakaan käytä proteiinilisiä.

  VastaaPoista
 49. Miksi et? Pitävät hyvin nälkää, sisältää hirmuisesti tärkeää protskua, ja niitä saa tosi keveinäkin versioina.

  VastaaPoista
 50. Anonyymi,
  Jos mä ottaisin protskulisää, ni saisin sitä aivan liikaa sitten. Mähän käytän maitorahkaa aika paljon ni saan siitä kyl päivän aikana hyvin tarvitsemani protskut. :)

  VastaaPoista
 51. Tiiäthän et siun pitäis syödä noin 10 purkkia maitorahkaa päivässä, jotta saisit siitä tarpeeksi protskua. Joka on muuten varsinkin laihduttajalle älyttömän tärkeää, ettei menettäisi lihasta painon pudotessa.
  Laihduttajallehan protskusuositus on min. 1,5g per painokilo.

  VastaaPoista
 52. Anonyymi,
  Tiedän tiedän, asia on selvitetty ammattilaisella kyllä.

  VastaaPoista
 53. Kuinka hirmuisesti sää sitten syöt rahkaa? :)

  VastaaPoista
 54. www.klingel.fi/korut/ löytyy noita kuvastossa olleita koruja ja yläpalkin "naiset" osiosta kun menee asusteisiin löytyy huivia ja laukkua jne. Tuolta etusivulta voi tilata kuvaston kotiin.

  Itse tilasin tuolta tuossa korusivulla näkyvän ruusukaulakorun sekä vuorikristallisen kaulanauhan.

  Toinen hyvä paikka ostaa koruja ja asusteita on Gina Tricot.

  VastaaPoista
 55. Tee postaus lapsuudestasi, löytyykö vanhoja kuvia? :)

  VastaaPoista
 56. Anonyymi,
  Tällainen postatus löytyy jo.

  Christina,
  Itellä hieman huonoja kokemuksia tuosta kaupasta nyt kivat korut ostit.

  VastaaPoista
 57. Mä oon ehtiny tilaamaan Klingeliltä vasta kerran, joten huonoja kokemuksia ei vielä ole.. Ikävää jos heillä ei asiakaspalvelu suju. Täytynee olla varuillaan jatkossa.

  VastaaPoista
 58. Christina,
  No mä toivon että sulla menee ton kanssa hyvin. Ei siinä muuta mutta olivat sössineet mun tilauksen eivätkä hyvittäneet tätä millään tavoin.

  VastaaPoista