17.8.2012

Viikonloppua odottaa ku kuuta nousemaan


Ihanaa! Se on taas viikonloppuvapaat tiedossa. Näitä odottaa aina ku kuuta nousemaan.
Onkos teillä luvassa jotain spesiaalia viikonlopulle? Mullahan tää viikonloppu tietää aina yhtenä päivänä yksinoloa ja otan sen ilomielin aina vastaa kun se on ainut päivä silloin saan kaikessa rauhassa kirjoitella kirjeitä. Jotka valitettavasti on jääneet niin huonolle huomiolle arkipäivisin.

Ostin meille pitkästä aikaa lonkerot, jos vaikka innostuttaisiin maistelemaan.

Odottelen tässä samalla milloin mies soittelee, että tulee hakemaan. Heittää mua sen verran että pääsen postissa käymään kun pitää sinne viedä tuo palautus sekä hakea samalla eräs ihanuus jota olen odotellut hetken aikaa. Toivotaan että se istuu hyvin! Kovastipa meille tulee tekemistä, kun äitini tuossa soitti että pitäisi lähteä hakemaan sille tietokonepöytää kun halvalla saa - vähän kyllä epäilyttää, et meneeks se toho meidän pikkupikkuautoomme mutta koetetaan!

Mie tästä alankin seuraavaksi tekemään teille videota. Aattelin ensin ns. viikkokatsauksen tehdä mutta oon tullu toisiin tuumiin. Pitää hieman kyllä suunnitella tuota videointia, että saisi siitä vähän selkeämmän vaikka mä ite kyllä tykkään vetää extempore koska sillo unohtaa jännittää. Mut joo, vinkkailen mää teille sen verran että tolla videolla tulee olemaan jotain yllättävää. No itseäni se asia kyllä yllätti kun sain erittäin mielenkiintoisen kutsun - kutsun johon vastasin ilomielin! Kantsii siis tsekata video.

9 kommenttia:

 1. Moikka..utelen....miksi viljelet sanaa "mie", kun kuitenkin asut Porissa. Oletko Itä-Suomesta kotoisin?
  Ihanaa viikonlopun ja kesän jatkoa pirteälle Pipsalle.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  No emmie tiiä miks se on jääny, en mä sitä aina kuiteskaa käytä. :) Isän puolen suku on kyllä Itä-Suomesta. :) Kuin myöskin sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. Millanen auto teillä oikein on jos se on pieni :D onko 2 vai 4 ovinen?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  No on se pieni vanhoihin verrattuna. Neliovinen se kyl on. :)

  VastaaPoista
 5. Oi kun saisikin viettää edes yhden päivän yksin.

  VastaaPoista
 6. Eikös se sanonta ole "kuin kuuta nousevaa"?

  VastaaPoista
 7. hei oonn huomannut että mun konneella pystyy ainakin parin tunnin välein äänestämään sua tuosa kisassa. t. laura

  VastaaPoista
 8. Tuolla käydään kovaa kisaa ykköspaikasta kappahlin kisassa. Olit taas ykkösenä, mun on pitäny joka päivä käydä äänestämässä sua! :D haluan sut jatkoon, sä niin ansaitset sen:)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi,
  No toivottavasti joskus saisit viettää yhden päivän yksin. Perheellisenä se voi olla vähän hankalampaa, mutta toivon silti että saisit sellaisen. :)

  Anonyymi2,
  Joo, noin se menee mut ei sit otsikointihetkellä ollu mieles just noin. :)

  Laura,
  Aijaa? No, kivahan se sitten jos noin voi tehdä ja vielä rehellisin keinoin. :)

  Anonyymi3,
  Niinhän siellä käydään. Katsotaan nyt mitä huominen tuo tullessaan. Voitto ei silti ole mulle tärkeintä, mutta ihan kiva jos näin tapahtuu. Se mitä tapahtuukin, on tarkoitettu tapahtuvaksi. :)

  VastaaPoista