25.9.2012

Because i Can!


Hyvät naiset ja herrat! (joo, mä tiedän et teitä herrasmiehiäkin on siellä muutama kappale ainakin) Asia on nyt silläviissii et blogin kommentointi menee ennaltamääräämättömäksi ajaksi vain rekisteröityneille.

Mut nyt katsotaan kellä on pokkaa tulla sanomaan samat asiat omalla naamalla. Että kun meikämimmi on täällä omalla naamalla, nimellä ja vielä kaikkine ihanuuksineni ja vikoineni, niin uskallattekos te tehdä saman?

Että nyt hei, tää mimmi aikoo ottaa asenteet että ketut, minähän teen ite blogia vaikka varpaan kynsistä jos siltä tuntuu ja miksi? Koska minähän voin!! Asiallinen kritiikki on aina tervetullutta mut suoranaista "sun pitäs seistä noin ja näin, pukeutua pelleasuun vaan koska musta se on sulle sopiva, josset sä tee niinku mä sanon ni mä en enää ikuna lue sun blogia ja blaa blaa blaaa".

Ja te ihanat sekä aidosti kivat anot, toivon että myös te jatkossakin piristätte päivääni parhailla kommenteillanne, niitä on ollu niin ilo lukea, että naama pysyy hymyssä paljon paremmin.

21 kommenttia:

 1. aivain oikein :) go for it :)

  VastaaPoista
 2. J,
  Jep, kyl tää parempi on näin.

  VastaaPoista
 3. Suomalaiset on epäsosiaalista kansaa.
  Jos on mahdollisuus kommentoida anonyyminä niin mieluummin se vaihtoehto valitaan, ihan sama oliko kommentti positiivinen vai negatiivinen. :p

  VastaaPoista
 4. Minusta on hyvä idea pitää tuo kommentointi vain rekisteröityneille, jos jollain anolla on sitten niin hirveän tärkeää asiaa voi sen tulla sanomaan rekisteröidyttyään (tarkoitan nyt näitä anoja joiden suurin mielenkiinnonkohde on se, että miksi et laihduta, tai miksi et kuuntele kun annetaan hiustenhoito ohjeita tms fiksua).

  VastaaPoista
 5. Tää on monen suositun blogin kohtalo, että kommentteja pitää alkaa moderoimaan tms.

  VastaaPoista
 6. Kirsi,
  Niin varmaankin, mutta ei mulla siis suinkaan anonyymeista kaikista ole pahaa mielikuvaa. Ja toivonkin että moni sitten tekee itselleen tilin, että voi tulla edelleen kommentoimaan. :) Nythän kommentointi on esim. vapaata. :) Ja mä haluan kyllä keskustelua, mutta en mitään todella töykeää ohjeistusta miten mun pitää elää. :)

  Möllikkä,
  Möllikkäää!! Mä niin tykkään tosta sun nimestäsi. :) Kerro sen tarina, varmaan on joku? :)

  Joo, siis blogin kommentointi on ollut pelkkää sotaa viime aikoina ja se on syönyt mun energiaani ihan hirveesti ja nyt mä päätin, et saa luvan riittää. Tää kommentointi tuntuu kivalta, kun se on vapaa sitten kaikille jotka on vaan rekisteröityneitä google-tilille eli omistavat gmailin. Ja saahan muhun yhteyden sähköpostitsekin. :)

  Unikas,
  Se on valitettavaa, mut pakko tehdä. Ku mä en halua et tää on joku sotatanner vaan et täällä voi asiallisesti keskustella. Ja asioista saa ja pitääkin olla erimieltä, mut kaiken voi oikeasti tehdä nätistikin.

  VastaaPoista
 7. Moi! Olen lueskellut blogiasi jo muutaman kuukauden, mutta en ole kertaakaan kommentoinut. Usein on pitänyt, mutta sitten on alkaneet suututtaa saamasi ilkeät kommentit ja turha negatiivinen palaute. Toki mielipiteensä saa kertoa julkisesta blogista, mutta suurin osa negatiivisista kommenteista on ollut kiusantekoa ja ilkeilyä!

  Älä vaan muutu. Vaikutat ihanalta ihmiseltä! Pidä pääsi ja oma tyylisi. Vain rakkaiden ja läheisten ihmisten mielipiteellä on merkitystä!

  VastaaPoista
 8. Asiaa, niin sitä pitää. Rohkeesti vaan oma ittes niinku tähänki asti :)

  VastaaPoista
 9. Go go girls jatka samaa linjaa :))

  VastaaPoista
 10. eikö sulla ollut kommenttien valvonta päällä jo jonkin aikaa? jos joku haluaa sen paskakommenttinsa tänne välttämättä, niin rekisteröitymiseen menee kolme minuuttia. sen jälkeen kommenttiboksi on taas avoin temmellyskenttä, mutta jospa tämä ratkaisu helpottaisi tilannetta edes hetkeksi. negakommentteja tulee aina ja kaikille, sille ei voi mitään. joku kultainen keskitie asiaan olis toki hyvä löytää, mutta epäilen että ei mene kauaa kun ensimmäinen nega-ano rekisteröityy :/

  VastaaPoista
 11. Jee Pipsa tää on kyllä rohkee ja mahti veto! Niin paljon kivempi lukea näitä kommenttejakin kun ei pessimismi pursua anojen nenukoista kun räkä itkiessä :D hehe.

  Ja jos tänne nyt tulee negakommentteja, niin eipä oo ainakaan enää anoja ja niihin voikin sitten suhtautua jo ees jokseenkin vakavasti :)!

  Ja voin kertoo että sulla ei oo kyllä huolta että blogi tällaseen kaatuis. Niin suurta on jo suosio, että eihän tätä likka apidattele enää mikään.

  Mahtia!

  VastaaPoista
 12. Mari,
  Hei kiva kun uskaltauduit kommentoimaan. Siis tuota se kommentointi on valitettavasti ollut ja sit oon ite viel antanu niiden vaikuttaakki niillä valituksillaan et mikset julkaise jne. Täytyy oikee pudistaa päätään, et taas tajuaa maailmanmenosta jotain. :) Ei, en mä oo muuttuus ja tiiätkös, teidän oikeesti ihanien lukijoiden mielipiteillä on merkitystä. Te osaatte neuvoa ilman, et vaaditte muuttumaan. :)

  Poignant,
  Jeees! :)

  Prinsessa65,
  Kiitti, jatketaan!

  Emmiveera,
  Oli kyllä, mutta mä olin liian kiltti niiden julkasussa. Ois pitänyt olla itte tiukempi ja sen tahdin otankin jos vielä joskus vaihdan tämän kommentoinnin toiseen.

  Totta, eihän siinä kauaa mene mutta mä kyl luulen ettei ne viitti nähä vaivaa niin paljoa.

  Anselmi,
  Joo siis jeee! On tämmönen kivempaa ja saahan sitä olla kärkkäämpääkin mut siihen osaa suhtautuu ehkä hitusen paremmin ku se on sentään jollain nimimerkillä tai niin. :) Mut ei tuu blogi kaatumaan kyl, sitä pitää vaa sit muokata. Et seuraava radikaali teko on sitten vetästä kokonaan kommentointi pois. :)

  VastaaPoista
 13. Joo ehkä tätä blogia jaksaa jatkossa seurata paremmin kun nimettömät mölähtelijät on jätetty pois. En tykkää lukea ilkeilyä tai jankutusta.
  Tsemiä Pipsalle! :)

  VastaaPoista
 14. huomenia!
  nonnih,hippiskin ihan nimen kanssa. :)

  VastaaPoista
 15. Hyvä Pipsa! Jää pois ne möllöttävien anojen turhanpäiväset jaaritukset :)

  VastaaPoista
 16. SonjaF,
  Nimenomaan! :)

  Minna,
  Siis ihan totta, tokihan asioista saa olla eri mieltä mutta turhanpäiväinen ilkeily ja jankutus pois. :) Tein siis tämän lähinnä teitä mukavia lukijoita ajatellen. Ja toki pienesti itteenikin. :)

  Hippi-Ronda,
  Huomentapäivää! :) Kiva kun tulit nimen kanssa. :)

  Jenni K,
  Jee minä! Siis kyl on kivempaa blogatakin kun ei jokaiseen sanaan ja eroavaisuuteen oteta kiinni.

  VastaaPoista
 17. JB,
  Aivan loistava, ainakin siten ajatellen että jos kerran ei anonyymit kykene aikuismaiseen keskusteluun ni viedään sitten keskustelumahdollisuus heiltä pois. :)

  VastaaPoista
 18. Hehe, vai pitää kertoa tarina nimimerkin takana. Itseasiassa tarina on ihan tylsä :D Olin luomassa blogiani ja mietin kovasti, että minkä laittiaisin kirjoittajanimeksi siihen. Sitten avokki jotain huuteli, että taasko sää sitä ruutua vain möllötät. Ensin mietin möllöttäjää, mutta se muuttui nopeasti Möllikäksi :D Eli ei sen kummoisempi tarina :D

  VastaaPoista
 19. Möllikkä,
  Mutta onhan tuokin tarina. :) Ja ihan kivakin. :) Kui mulle tulee Möllikästä mieleen (siis ei sinusta vaan nimestä) ne sellaiset sonnivasikat?

  Pipsa lempinimenhän mulle on keksinyt aikoinaan eräs sähköpostikaveri. Mut alunperin mun lempinimi oli Pikkarainen.

  VastaaPoista