13.9.2012

Ei tullu ihan sitä mitä aattelin, mut saa luvan kelvata

Yöllä suoristettu tukka

Ihanaa, mun mussukka tulee huomenna kotiin. Ei varmaan ihan vielä 24h kuluttua ole kotona mutta aika pian siitä sitten kuitenkin. Vaikka nyt jo unikin maistuu paremmin, että nyt ois voinu olla vaikka viel toiset 5pvä poissa. Hehehe, ei vaiskaan!

Hain tänään tosiaan Elloksen paketin (kuten alimmaisesta postauksesta voit huomata) eikä se ollut todellakaan mieleeni. No eikun huomenna paketti palautukseen ja uutta tilausta miettimään - tosin tällä kertaa haaveissa on uudet työrintaliivit (niin, määhän en suostu käyttämään täydellisiä kaarituellisia rintaliivejä jossain siivoustyössä, saa huonommat kelvata) sekä muutama neuletakki. Sitten pitäisi tässä varmaankin kuvata muutama vaate ja pistää nettikirppikselle myyntiin, mut voipi hyvinkin olla että jätätän niiden myynnin tuonne myöhemmäksi.

Ja aamulla se on tän näkönen. Aika hyvin pysyi siis suorassa....

Sit oon uskaltanu leikkiä suoristusraudan kanssa, kuten parista kuvasta voitte huomata. Melko hyvin pysyy suorina yönkin jälkeen mut heti kun hiukset saa vettä, niin lähtee kippuroimaan. Kiitos vaan luonnonkihara, en ois oikeastaa kaivannu sua nytte.

Ja sitten viimeisen tunnin ajan oon väkertänyt tuon mun "köyhän-naisen-sängynpäädyn kanssa. No oikeastaan ei oo kyse köyhästä vaan kun tuo mun runkopatja on niin ongemallisen kokoinen et kaupoissa myytävät päädyt on yksinkertaisesti joko liian lyhyet taikka pitkät. Joten kuten ootte varmaan nähneet, ni meillä on päädyn virkaa toimittanu televisiomme pahvilaatikko ja aikas hyvä on ollut - mut nyt pikkuhiljaa tässä vuosien saatossa mua on alkanu ärsyttää toi ruskea sävy ja kuinkas ollakkaan nyt kun oon ollu matkaleskenä, ni tässähän on ollu aikaa vaikka miten paljon, ni miehän otin ja tein sille päälikankaan. No aika huonosti sekin meni, kun yksin väkersin mut oon silti samperin ylpee. Jos ois ollu joku apuna, ni olisi saanu tiukemmaksi laitettua mut olkoot sitten noin. :)

Seuraavaksi mitä aion tehdä, niin hommata uudet yöpöydät meille. Tuo mun päätyinen on vaan pelkkä jakkara jonka päälle oon heittänyt liinan. Mut haluun siis kunnolliset! Arvaa vaa kuka alkaa pommittaa isäntää, et lähdetään ostamaan!

81 kommenttia:

 1. Minkä levyinen sänky teill oikein on, jos kerta kaupasta ei löydy teille sopivaa sängynpäätyä? :)

  VastaaPoista
 2. M,
  140cm. Ite oon koettanu etsiä, ni aina on joko 120 taikka 160, 180cm. Mut ei sitten 140cm. :( Pitää käydä kurkkiis, oisko tässä tullut. :) JOs ei niin, täytyy toivoa et tulisi ni saisi tuon pois. ;)

  VastaaPoista
 3. Sitten kun miehes tulee, niin saattaisit saada vähän avustusta tuohon hommaan..
  Itse olisin silittänyt tuon kankaan, spreijanut mahdollisesti toisen puolen suihkutettavalla liimalla, leväyttänyt kankaan siihen ja leikannut ylimääräiset toiselta puolelta pois ja vaikka sitten sillä jesarilla taikka sillä samaisella suihkeliimalla ne ylimääräset kiinni taustapuoleen, kävi semmoinenkin villi idea mielessä että ryppysyyshän ei ois siinä mielessä haittaava tekijä jos sen laittas sen sprayliiman kanssa tarkotuksella ryppyyn ... ? Miltäs kuulostaisi, spray liima maksaa varmaan vitosen?

  VastaaPoista
 4. Ostaisitte uuden parisängyn ja patjat siihen.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi klo 19.51,
  Ei ollenkaan hassumpi idea, mutta kestääkö se sprayliima sitten kauan? Tosiaan, ei se rypytys ole kovin haittatekijä tässä. :)

  VastaaPoista
 6. Armas,
  Ehkä sitten tulevaisuudessa ostetaankin. :) Mut nyt kun vanha on vielä hyvä, ni ei oo syytä ostaa uutta. :) Mut sitten kun, ni taatusti katson sellaisen et on se pääty mukana!

  VastaaPoista
 7. Aaa, ookkei :) Ainakin Ikeasta löytyy 140cm sängynpäitä ja tori.fi:stä löysin kans tämmösseen: http://www.tori.fi/pirkanmaa/Uusi_IKEAN_BADALEN_sangynpaaty_3220636.htm?ca=10&w=1&last=1 :)

  VastaaPoista
 8. Kestää sprayliima hyvinkin, mä oon käyttäny sitä monissa tuunauksissa :)

  Anonyymi eli Mia, jäi aiemmasta tekstistä pois :D

  VastaaPoista
 9. M,
  Joo, mut toi sävy ei sit oikeen innosta. ;)

  Mia,
  Okei, no täytyy tota sitten kokeilla. :)

  VastaaPoista
 10. Hei ikeasta pitäis löytyä 140cm sängynpäätyjä. Ainakin niitä on joskus ollu siellä. Meilläkin on ton kokonen sänky ja haaveissa saada siihen sängynpääty. Tv. Tintti

  VastaaPoista
 11. Kävitkö kurkkaamassa sieltä Ikean sivuilta? :) Vai paljonkos teiltä on matkaa lähimpään Ikeaan...?

  VastaaPoista
 12. Tintti,
  Joo, löysin mä jonkin tuolta mut edelleen sävy ei säväytä. ;)

  M,
  Kurkkasin kyllä. Lähin on Tampereella.

  VastaaPoista
 13. Hmm. Olen normaalinkokoinen ja miehen kanssa 140cm levyisessä sängyssäni nukkuessa... Lievästi sanottuna hieman on ahdasta... Niin ihmettelenpä vain miten te mahdutte tuohon.

  VastaaPoista
 14. Ai juu mutta sähän kirjotitkin tossa et "tää mun sänky" eli sähän nukutkin siinä tietty yksin, niinkuin asutkin, eli yksin.

  VastaaPoista
 15. Anonyymi klo 20.12,
  Voi tuota on ihmetelty pitkin netin palstoja, mut hyvin me todellakin siinä mahdumme olemaan. Sopu sijaa antaa. ;)

  VastaaPoista
 16. Anonyymi klo 20.13,
  Ootkohan ymmärtänyt väärin, sillä en missään kyllä kirjoita että mun sänky? Jahas, vai asun mä taas yksin. Todella mielenkiintoista. :)

  VastaaPoista
 17. Toi tukka on jotain ihan järkyttävää..

  VastaaPoista
 18. Anonyymi klo 20.39,
  Kiitoksia mielipiteestäsi. Luojan kiitos en ole niitä ihmisiä, jotka heti muuttavat itseään kun joku sanoo eriävän mielipiteen. :) Mieki saisin olla vaihtaas tukkatyyliä harva se päivä jos teitä kuuntelisin. :) Nii et sori nyt vaan, mut mäpäs tykkään ja tuun järkyttämään sua tässä vielä vuoden verran tällä järkyttävällä tukkakuontalollani. Suosittelen siitä hiljaista poistumista takaexitin kautta. ;)

  VastaaPoista
 19. Anteeksi epätarkkuuteni, se olikin että " tuo mun runkopatja on niin ongemallisen kokoinen ".

  VastaaPoista
 20. Anonyymi klo 20.42,
  Kiitoksia selvennyksestä, mut jos tuollaisesta päätellään et mitään miestä ei ole ja että asun yksin, niin voi että teidän kanssa. Miten teillä onkin aikaa liikkua suurennuslasin kanssa ja miettiä jokaisen sanani tarkoitusperiä? :) Mut jos totta puhutaan ni munhan tuo sänky alunperin on, mie sen olen ostanut kun kotoa aikoinaan muutin pois. Mut kyl se mies vaan siinä toisella puolella nukkuu. :)

  VastaaPoista
 21. Itseä vaan ahdistais jos asuis miehen kanssa... Tämä sänkyni koko. Taatusti vaatisin isomman sängyn siinä vaiheessa.........

  VastaaPoista
 22. Anonyymi klo 21.00,
  Tiedän monia jotka vaativat todella leveän sängyn. Vaikka taatusti kaksi hoikkaa ihmistä mahtuu olemaan 160cm leveessä. En tiedä mistä tuollainen mahtaa olla, että vaaditaan kovin leveä rako siihen väliin.

  VastaaPoista
 23. No mulla oli aiemmin 180 levee sänky. Mut näin yksin ei tarvitse kuin 140... Mut kyllä se kahdelle on kapea!

  VastaaPoista
 24. Onko mieheltä kysytty mahtuuko se tohon sänkyyn?? XD

  VastaaPoista
 25. Jos kiinnostaa niin minulla olisi myydä nätti 140 cm sängynpääty runkopatjaan, vaihdettiin leveämpään sänkyyn ja pääty jäi tarpeettomaksi. Liikun aina välillä Porissa että kuljetuskin onnistuisi.

  VastaaPoista
 26. Sun lantion ympärys on puoltoista metriä ja toi sänky on 10cm vähemmän.. Pikkusen ahdasta.

  VastaaPoista
 27. Anonyymi klo 21.14,
  No makuasioita, mut ei se kyllä meille ole kapea. :)

  Anonyymi klo 21.19,
  Oivoi noita teidän kysymyksiänne. :)

  Ninnu,
  Riippuu väristä?

  Anonyymi klo 21.29,
  Mielenkiintoista, ootkos ollu mittaamassa oikein? :) Ja ei, ei ole ahdasta mut ymmärrän kyllä että on vaikea uskoa. Ja ei, en lähde todistelemaan mitään koska aina löytyy uusi asia mitä pitäs todistella. Mutta ugh! Olen puhunut enkä jankkaa asiasta. :)

  VastaaPoista
 28. Löysin netistä kuvan samanlaisesta päädystä, eli tällainen olisi: http://www.findit.fi/finImg/doc6%2011(2).jpg

  VastaaPoista
 29. Ninnu,
  Laittasitko mulle sähköpostia, ni jatketaan pohdintaa siellä? :)

  VastaaPoista
 30. Heh, sängyistä puheen ollen, mä olen xxxl-kokoa ja alussa nukuttiin miehen kanssa 120 cm leveässä runnkopatjasängyssä. Hyvin mahduttiin. Nyt meillä 160 cm leveä sänky, mut mun ja miehen lisäksi siinä nukkuu lähes joka yö myös kaksi lasta. Ja hyvin mahdutaan =o)

  VastaaPoista
 31. Sanna,
  Siis ooon edelleen sitä mieltä, et sopu sijaa antaa. Ja kyllähän mekin mentiin ihan ekoina kuukausina miehen 80cm levees sängys. Se oli kyl ahdas mut kyl siinäki mahtu olee. :) :)

  VastaaPoista
 32. Kyllähän niissä mahtuu olemaan ja nukkumaan, mut on se enää mukavaa? Me ainakin vaaditaan kumpikin TILAA nukkuessamme.

  VastaaPoista
 33. Laitoin mailia :)

  VastaaPoista
 34. Voi miten uskomattomia ihmiset taas osaa olla..
  Mekin nukuttiin joskus alkuaikoina 120 leveässä sängyssä ja pianhan se pieneksi kävi. Nyt parisängyssä on kivasti "omaa tilaa" nukkua, mutta mikään ei estä nukkumaan lähekkäin:)
  Olet Pipsa oikeassa, että ei varmasti ole asiaa johon joku ei halua välttämättä tarttua.

  VastaaPoista
 35. Miekin oon askarrellut sängynpäädyn. Lastulevyn tapetoin paksulla kolmiulotteisella tapetilla, reunoihin paksut mustalla samettikankaalla päällystetyt listat ja se on siinä. Edullinen ja hirmuisen hieno.

  VastaaPoista
 36. Toi sängynpääty on kyl aika nuhjuisen näköinen, mielestäni olisi parempi ilman mitään.

  Uus tukka on tosi pirtee! tykkään

  VastaaPoista
 37. Sinulle sopisi muuten otsatukka. Tuossa 11.9 ekassa kuvassa näyttää kivalta sun tukkas. Ja hiusten pidentäminen auttaa tuohon käheryyteen, luulisin niin.

  VastaaPoista
 38. Nää ihanat anonyymit antaa taas illan parhaat naurut, ei elämä teidän kanssa. Aikuistukaa sanon minä, eiköhän jokainen tiedä itse minkä kokoisessa sängyssä mahtuu miehensä kanssa nukkumaan. Pitääkö päästä joka ikisestä lauseesta märmättämään jotain? No joo, meni nyt pään aukomiseksi mutta Pipsa, tuosta sängynpäädystä, me käytiin ostamassa lattia laminaattia 1paketti, sävyjähän on ihan käsittämätön määrä ja esim meillä maksoi paketti 8e. Sit vaan leikattiin leikkurilla aina yksi "lankku" sopivaan pituuteen, meillä 160cm sänky, paukuteltiin laminaatit yhteen liiman kera ja tadaa, kaunis ja yksinkertainen sängynpääty on valmis :) Pitäneekin kirjottaa blogiin vinkki tuosta.

  VastaaPoista
 39. Anonyymi klo 21.53,
  No kuten sanoin, niin makuasia. Toiset tarvii enemmän tilaa ku toiset. :)

  Ninnu,
  Huomasin, vastailen sulle viikonlopun sisällä asiasta. :)

  Anonyymi klo 22.01,
  Joo, ei oo asiaa mihin joku ei tarttuisi. Aina löytyy joku epäkohta jos halutaan huomauttaa. Ja mun tapauksessa niitä löytyy vinopino.

  Anonyymi klo 22.25,
  Oijoi, kuulostaapa kivalta. :)

  Anonyymi klo 22.31,
  Ilman mitään tulisi tapettiin ikävät jäljet. On siis suoja tuota varten. Ja ei, sekään ei onnistu et ottaa sängyn irti seinästä.

  Armas,
  Niinhän se varmaan sopisi. :) Ja kyllä, se pidentyminen auttaa käheryyteen kun hius ei jaksa pitkässä tukassa vetää ittees kikkaralle - painaa liikaa. :)

  Jenni Kolari,
  Hei, mä ootan sulta tota vinkkiä blogiin. Jos vaikka innostuis itekki tekee tommosen. :)

  VastaaPoista
 40. Täällä yksi suunnilleen Pipsan kokoinen (luulisin!), joka on yli vuoden nukkunut miehensä kanssa 120cm sängyssä. Kesäkuumalla oikeastaan vaan on kaivannut leveämpää sänkyä, mutta sekin on niin lyhyt aika, ettei sen vuoksi hyvää sänkyä olla vaihtamassa. Eli muitakin kapeaan sänkyyn ahtautujia on! :D Äitini luona kyläillessä nukutaan sielä 140cm leveässä sängyssä, ja se kyllä tuntuu minsta ihan leveälle jo. Eli tottumiskysymys. Itse tykkään kyllä tuntea toisen siinä vierellä nukkuessa. :)

  VastaaPoista
 41. Pipsa, yritänpäs jo viikonloppuna tehdä siitä postausta, siitä saa tosiaan todella kauniin ja yksinkertaisen päädyn :) Ja mikä parasta, väriskaalaa tosiaan riittää laminaateissa eikä hinta nouse pilviin :)

  VastaaPoista
 42. Vinkki: Älä suorista tikkusuoraksi, äläkä tuollain että latvat kaartuvat ulospäin, vaan niin että latvat kaartuvat vähän sisäänpäin. Vähän kuten kuvissa joissa olit tullut viimeksi kampaajalta. Kannattaa kokeilla!

  VastaaPoista
 43. "Ilman mitään tulisi tapettiin ikävät jäljet"

  Mistä ne ikävät jäljet tulee? Tollona en nyt yhtään tajua...?

  VastaaPoista
 44. Melko rutussa taidatte säilöä lakanoita? En minäkään niitä silittele, mutta viikkaan sentään. :)
  Oisithan sie voinut ostaa tuohon palan vähän tukevampaa kangasta, ei ois varmastikaan maksanut paljoa ja ois heti isosti fiksumman näköinen.

  VastaaPoista
 45. hm.. mäki oon vähän ylipainoinen ja eka vuosi miehen kans nukuttiin 80cm leveässä sängyssä. Nyt on ollu pari vuotta 120cm leveä, ja hyvin mahtuu. Tuntu oikeastaan aika jättikokoselta aluks tuo sänky:D
  Anopin luona ku nukuttiin "normaalissa" parisängyssä, ei saatu unta ku toinen oli niiin kaukana ja tuntu että hukkuu siihen sänkyyn:D

  VastaaPoista
 46. Toihan on ihan järkyttävä, kun tuo on noin ryppyinen?? Ja se silitysrauta olisi ollut siinä olohuoneen nurkassa? Tai sitten jotain tukevampaa kangasta?
  Vai enkö nyt ymmärrä jotain?

  Mä en niinkuin jotenkin ymmärrä sua, en sitten yhtään. Tavallaan sä välität ulkonäöstä, yrität pukeutua kivasti ja värjäät ja suoristat hiuksia, mutta sitten tavallaan kun saat vinkkejä tai kommentteja, niin vähät veisaat niistä... Meinaan noi tukan latvat..

  En tiedä, yritän vieroittautua tästä blogista. Hyvää jatkoa kuitenkin!

  VastaaPoista
 47. Aika lailla tottumuskysymyshän tuo on. Kyllä minä ja mieskin nukuttiin vuosia 120 cm leveässä sängyssä, ja hyvin meni. Kesällä oli kyllä välillä turhan tiiviit tunnelmat, kun kämpässä lämpötila nousi yli 30 asteen. Nykyään sitten 160 cm leveä, ja onhan se mukavaa kun on enemmän tilaa. Mutta kesällä kun oltiin hotellissa, jossa oli 200 cm leveä parisänky, niin tuli ihan orpo olo, kun ei tavoittanut sitä toista heti kun vaan kätensä ojensi.

  Hei, jos lähdet ostamaan yöpöytiä, niin osta samalla saman sarjan pääty, niin tulee yhteensopivaa? Ikeassa on kaikkea kivaa...

  VastaaPoista
 48. Hmm, Ikeassa näyttääkin olevan vain yksi 140 cm leveä sängynpääty... Äh. Valinnanvara on aina kivaa.

  VastaaPoista
 49. Ihan hyvä prototyyppi tuo sängynpääty on, mutta tekisin tukevammasta sisustuskankaasta :) ja ehkä jostain, missä olis vähän kuviota mukana.

  Hyvä idea oli myös tuo, että päällystäis pahvin/vanerin tapetilla. Tulis varmasti ihana. Tapetteja löytyy usein alelaareista just sen yhden rullan verran, mikä tohon menis.

  Kangas on tietty silleen helpompi, että sen voi pestä. Jos teillä tulee seinään jälkiä, niin niitä tulee varmaan myös sitten sängynpäätyyn eli siksi olisin kankaan kannalla.

  Annika

  VastaaPoista
 50. Minkä verran käytät kuukaudessa rahaa itseesi? Vaatteet, kosmetiikka, hiukset...?

  VastaaPoista
 51. Jenni K,
  Mä odottelen. :)

  Anonyymi klo 0.42,
  No täytyy kokeilal ens kerralla. :) Mullahan siis kaartuu latvat silleen hyppyriin ihan ittestään ja haluankin ne just siinä mielessä suoriksi mut kokeilen tuoota ehdottamaasi että vähän sisäänpäin. :)

  Anonyymi klo 1.30,
  Siis tapettiin tulee sitä semmosta kulumajälkeä. En tiedä mistä se varsinaisesti tulee mut tyynyistä varmaankin kun pääsevät hieromaan seinää? Siksi tuollainen suoja tohon laitettiinkin ja nyt mä sain tarpeekseni siitä ruskeasta sävystä. :)

  Anonyymi klo 8.37,
  Kyllä tuo oli viikattu mut tuo on varmaan semmosta materiaalia et tarttis kyl silittää mut olkoot. Ei tuo ryppysyys oikeastaan mua haittaa. :) Mut toi tukevampi kangas, se ois kyl varmasti ollut fiksumpi laitto tuohon. Tai joku muovikangas, sen laittaminen ois ollu helppoa.

  Anonyymi klo 10.11,
  No tukevampi kangas olisi kyl ollut, mutten sit tätä tullut ajatelleeksi kun muistin et kaapissa on tuo turha lakana josta sais kivan suojan. Ja väri sopii tähän väriskaalaan mikä makkarissa vallitsee. :) Ja kieltämättä, ois pitänyt silittää mut musta tuo ryppysyys tuo kivan lisän tuohon, ei siis haittaa mua ollenkaan. :)

  Oon kuullu tuota usein, monikaan ei ymmärrä mua. :) Siis toki mä nyt pienesti välitän ulkonäöstäni mutta en niin paljoa että haluaisin meikata taikka käydä 2-3kk välein parturissa leikkaamassa latvat - kun tähänkin saakka on hyvin menty vanhalla tavalla. :) Mut tuo on puppua, kyllä mä välitän vinkeistä ja kommenteista, se on varmaankin nyt se että kun en heti suostu pomppimaan jokaisen vinkin perään. Olenhan sen jo miljoona kertaa sanonut että mä oon hitaasti lämpenevä ja teen asiat sitä mukaan kun se tuntuu kivalta. Jos pomppisin aina sen mukaan mitä joku lukija sanoo, ni saisin vaihtaa tukkatyyliä varmaan kymmenen kertaa päivässä jne.

  Ja jotta asian nyt voi viheltää vihdoinkin poikki, niin kävin parturikampaajalla tänään aamusti tiedustelemassa että onko mun hiukseni/latvat niin huonokuntoiset kun te eräät lukijat väitätte. NI mun on pakko valitettavasti sanoa, et ammattilainen ei nähnyt hiuksissani mitään vikaa - ei siis ole huonokuntoiset. Ainoa mitä suositteli, niin silottavaa ainetta hiuksille mitä nyt olenkin erään lukijan neuvosta käynyt ostamassa. Et mullakin kuulemma tuon huonokuntoisen näön saa aikaseen se, että mun on luonnonkiharaa jonka vuoksi hiuslaatu on karkeaa ja saattaa siksi siis näyttää huonolta. Muttei todellisuudessa ole niin. Et nyt vaan niitä silottavia aineita päähän, niin ehkä tuokin näkö saadaan pois. :)

  Linnea,
  Siis todellakin tottumiskysymys. :) Ikeassa on varmaan kaikkea kivaa, mut tuskin saan miestäni lähtemään sinne. Valitettavasti. Ja mie oon jo iskeny silmäni eräisiin ihanan valkoisiin yöpöytiin. Mut katsotaan nyt... mä tarviin aikaa sulatteluun. ;)

  Annika,
  On tuo hyvä prototyyppi, mut varmasti tukevampi kangas tosiaan parempi ja sekin sitten sen sprayliiman kanssa kiinni. Ja takaa ehkä sitten jeesusteipin kanssa vähän kiinnemmäs. Oon mie kyl niin ylepee tosta vaikka aika kämänen onkin ;)

  Anonyymi klo 11.45,
  Kuukaudessa? Voi apua, en mä tiedä ku vaatteitakin ostelen välillä mut isolla summalla ja kosmettiikkaan ja hiuksiin menee vähemmän. Ootas, ku mun täytyy ny miettii mitä mä käytän suurinpiirtein vuodessa noihin rahaa ja jaan sitten sen...

  VastaaPoista
 52. Päättääkö miehesi teillä oikeasti kaikesta? Kai siellä ikeassa voisi käydä sinun mieliksikin? Miksi annat jyrätä itsesi! Nyt sitä kuuluisaa itsetuntoasi siihen parisuhteeseesikin! Ja osta sitä kalaakin, prkl! :)

  VastaaPoista
 53. Meillä käytetään aika paljon rahaa kodin sisustukseen ja siihen, että kotona on viihtyisää - ja vähemmän rahaa taas sitten vaatteisiin ja muuhun. Kukin taaplaa tyylillään.

  VastaaPoista
 54. Anonyymi klo 12.16,
  Ei päätä, mutta en valitettavasti voi tämän enempää valottaa asiaa täällä blogin puolella. + On sitä kalaa kyllä ostettu. :)

  VastaaPoista
 55. Anonyymi klo 12.21,
  Totta, jokainen taaplaa tyylillään. :) Mut kyllä meillä kotona on silti viihtyisää näinkin. :) Mut makuasioita ja niistä ei kannata kiistellä. :)

  VastaaPoista
 56. Hah! :D Tää sänkykeskustelu on kyllä aika huvittava :D

  Me ollaan yhteenmuutosta lähtien ja jo sitäkin ennen nukuttu 120-140cm leveässä sängyssä. Mä olen satakilonen ja mies alle seitkytkilonen. Meidän lisäksi sängyssä nukkuu pitkittäin ja poikittain kissa tai joskus kaksi. Oikein hyvin mahtuu ja tilaakin on!

  VastaaPoista
 57. En kyllä hetkeäkään epäile etteikö asunnossanne ole miestä, mutta en ole lainkaan varma onko siellä sinua. Pikkasen munaa nyt tuohon touhuun, pidä puoliasi!

  VastaaPoista
 58. Riiksu,
  No tuohonkin on montaa eri makua, toiset tarttee enemmän tilaa ku toiset. :)

  Anonyymi klo 12.28,
  Kiitoksia, huvittavaa silti että luulet etten osaisi puoliani pitää. No ettehän te koko kuvaa näekkään joten ymmärrän kyllä ihmettelyn. :)

  VastaaPoista
 59. Ymmärrät varmaan Pipsan itsekin, että me lukijat saadaan melko epätasa-arvoinen kuva teidän suhteesta, kun sanot kovin moneen asiaan, ettei miehesi anna/halua/hyväksy. Myös se, että joudut pyytämään miestäsi maksamaan hankintojasi/antamaan sinulle rahaa kaksistaan monen lukijan korvaan tosi alentavalta.
  Emme toki voi tietää koko totuutta, mutta kyllähän tekstisi antavat kuvan, että miehelläsi on enemmän päätäntävaltaa.

  VastaaPoista
 60. Luoja tätä iPhonen tekstinsyöttöä: kaksistaan=kalskahtaa

  VastaaPoista
 61. Porista on kivan lyhyt matka esim Tampereelle, Raumalle ja Turkuun, eikö olisi kiva irrotella välillä ja käydä viikonloppuisin muualla? Eihän sinne Ikeaankaan ole kuin vähän yli 100km. Me käydään haaparannalla melkein joka kuukausi ihan vaan ajelemassa ja ostamassa hassua ruotsalaista ruokaa, vaikkei ikeaan olisi mitään asiaakaan. Ja matkaa reilusti enemmän kuin teiltä Tampereelle.
  Oletteko hirmu jumiutuneet tapoihinne? Vaihtelu virkistää!

  VastaaPoista
 62. Anonyymille:
  Mäki joudun turvautumaan miehen rahapussiin aika monessakin asiassa, eikä se tee meidän suhteesta yhtään epätasa-arvoista. En jaksais kyllä itse ihan joka asiasta täällä blogissa vääntää jotain teatteria.

  VastaaPoista
 63. Anonyymi klo 12.59,
  Juu, tämän takia kyllä ymmärrän että saatte vähän epätasapainosen kuvan suhteesta. :) Mut ehkäpä mun pitää sitten lopettaa noiden sanomiset noin. Mut myönnetään, mieheni on vastarannankiiski tiettyihin asioihin ja tarvitseekin pitkän pehmittelyajan. ;) Siis mitä mitä, joudun pyytämään miestäni maksamaan hankintojani? Siis häh? Ei se kyllä noin mene enkä nyt ala noista rahankäytöstä enempää kans kommentoimaan. Mut ei se kyllä noin mene. :) Huomaa taas, et oon ilmeisesti puhunu epäselvästi noissa asioissa joten täytyy tosiaan lopettaa se kertominen tuosta. :)

  Anonyymi klo 13.12,
  Joo, ei oo pitkä matka.

  Riiksu,
  Siis eihän siinä ole mitään epätasa-arvosta jos turvautuu puolison rahapussiin. Ois kyl sanottavaa tuostakin omalta osalta, mut päätin etten nyt tuo raha-asioitamme tänne blogiin. Ja aina ne löytää kattos uuden asian josta väännetään ja käännetään, mut kyl mä silti ymmärrän et asiat joista ei paljoa puhu tai jos puhuu ni epäselvästi ni jää hämmentämään. Mut ei ne asiat oo koskaa niin kuin joku ulkopuolinen olettaa. :)

  VastaaPoista
 64. Pipsa ei sun kannata lakata puhumasta jostain aiheesta vaan sen takia et lukijat siitä nillittää jos sä itse tykkäät siitä puhua.. jos joku ymmärtää väärin niin se on hänen ongelmansa, mut pakko kyl myöntää et mullakaan ei oo mikään kovin hyvä kuva sun miehestä.. tai eihkä kyse ole niinkään miehestäsi vaan susta, sun pitäs olla vähän itsenäisempi, kuten tää kuuluisa kala aihe, jos sä haluut ostaa lohta ja miehes ei suostu maksaa kun on olevinaan niin kallista niin osta sä se lohi ja anna miehesi syödä mitä sitten raaskiikaan, tai jos sä haluat sisustaa kotianne ja miehesi on sitä vastaan niin anna olla ja sisusta! minusta kukaan ei saa olla toisesta riippuvainen jos haluaa elämässään jotain tehä, kuka on aikuista ihmistä kieltämään?! ja tässä se typerys olet valitettavasti sinä koska sä annat sen hallita siellä ihan kuin olisit itse joku alainen :( Ja nuista hiuksista, jos suoristusrauta ei tottele niin suoristat vaan sen saman osion niin monta kertaa kun se on halutun suora :) kyllä ne suoraks saa jos haluaa, ja suorista myös etutukkasi! Väri on aivan ihana, mut mä sinuna laittaisin tuon saman punaisen värin uudelleen, kun näyttää siltä ettei se ole latvoihin kunnolla tarttunut.. ja sit se mikä mua ihan ahistaa sieluun, on se kun sanot että aiot värjätä tukkasi/mennä kampaajalle VUODEN päästä! mitä helvettiä :D tajuatko ollenkaan miten hirveelle punanen tukka näyttää puolen vuoden päästä kun on 5cm juurikasvu ja kulahtanut väri.. jos itsepäisyydessäsi päätät ettet käy kuin kerran vuodessa kampaajalla niin kehottaisin värjäämään aina semmosella värillä mikä on mahdollisimman lähellä omaa väriäsi.. enkä nyt tarkota sitä et naisen pitää aina olla tälläytynyt mutta onhan sen nyt ihan sanomattakin selvää et ihminen joka on nuin paljon esillä ja on omanlainen julkkis tavallaa niin pitäs olla huoliteltu ja näyttää siistiltä!! sory nyt vaan.. pahaa en tarkoita :)

  VastaaPoista
 65. Anonyymi klo 14.52,
  Kiitoksia mielipiteestäsi ja mukavaa viikonloppua. :)

  VastaaPoista
 66. Oi ja voi.

  Kyselit joskus, miksi luemme blogiasi. Minulle tämä on mitä mielenkiintoisinta sosiaalipornoa. (Voisin kuvitella että se TosiElämää-lehti on sinun vastineesi moisesta.)

  Tää blogi aiheuttaa tunteita todella laidasta laitaan. Välillä v-tuttaa, välillä naurattaa, välillä meinaa itkettää ja välillä säälittää niin pirusti.
  Ansaitsen varmasti kaiken paskan mitä tekstistäni saan, mutta mitäpä sillä. Joka nettiin ajatuksensa laittaa, niin kärsiköön seuraukset.

  Olet kaikin tavoin vastakohtani. En pysty mitenkään käsittämään, miten ihmiset voivat päätyä kaltaiseesi kuntoon. Jos - en ymmärrä miten, mutta jos - päätyisin ylipainoiseksi, tekisin varmasti kaikkeni saadakseni itseni taas hoikaksi. Palkkaisin personal trainerit, kävisin salilla ja todella tarkkailisin syömisiäni. Ulkonäkö ei ole minulle kaikki kaikessa, mutta terveys ja hyvä olo on.

  Toinen on se, etten voi mitenkään, enkä ehkä edes halua ymmärtää, miten jotkut voivat olla tyytyväisiä niin vähään. Enkä nyt tarkoita, että materia olisi maailmassa tärkeintä. Mutta ei elämässäsi tunnu olevan minkään muunkaanlaisia elämyksiä. En tulisi toimeen ilman matkustelua, ystäviä, keikkoja, vaeltamista, uusia kulttuureja, spontaaniutta ja hetkeen tarttumista. Elämänne vaikuttaa niin jumiutuneelta ja rutinoituneelta, että tulisin hulluksi. Ja ei, arkeni ei ole paskaa! Rakastan miestäni, eläimiämme ja töitten jälkeistä aikaa kahdestaan, arki on suorastaan ihanaa. Tämä on ehkä se isoin sosiaaliporno blogissasi. Kauhistuttaa seurata elämää, jossa ei tehdä mitään!

  Kolmas sosiaaliporno on kyllä kotinne. Makunsa kaikilla, mutta onhan tuo sekavuus ja täydellinen sisustus-silmän puuttuminen aikamoista. En osaa jotenkin edes kuvailla, kämpästäsi tulee mieleen jonkun pulimummon asunto.. :D Eikä tässä ole mitään vittuilua tai henkilökohtaista - tämäkin on vain yksi syy miksi seuraan blogiasi. Tykkään kauhistella.

  Välillä itseänikin mietityttää, että miksi saan tästä blogista niin suuria tunteita irti. Välillä tulee aikoja, että vaikutat mielestäni mukavalta ja pirteältä, kivaltakin. Ja sittten teet jotain, mikä oikeasti räjäyttää pään, ja tunnut katoavan taas galaksien päähän yhteisymmärryksestä. Sellaisia on ollut esimerkiksi tuo eilinen sängynpääty. Oikeasti, käärit pahvin lakanaan? Olenko minä oikeasti näin vieroittunut todellisuudesta, vai eikö tuo muidenkin mielestä ole kauhea?

  Avoliittonne tilaan en suuremmin kommentoi. Isoimmat säälihetket on olleet juuri näitä, missä joku haluamasi asia estyy miehen ollessa eri mieltä. Liitto on aina kompromissi, mutta ei toisen omapäisyys saa määritellä sen kulkua. Osta nainen sitä lohta! Mene bussilla Ikeaan! Sisusta asuntoa! (Viimeiseen voi toki vaikuttaa iso tuloeronne, ja rahapolitiikkanne, ja se on toki oma asianne. Kurjaa silti, jos miehenne istuu potin päällä tuommoisissa asioissa, joita sinä haluaisit yhteiseen elämäänne.)

  Elikkäs, en siis lue blogia pirteän luonteesi tai xl-vaatteiden takia. Luen tätä samasta syystä kuin toiset lukee seiskaa vessassa, tai kurkkii naapurin kämppään - ON NIIN MAHTAVAA KAUHISTELLA! Enkä usko olevani ainoa.

  Joten tsemppiä ja valoa jatkoon, elä ikinä lopeta kirjoittamista!

  VastaaPoista
 67. Anonyymi klo 16.40,
  No ohhoh, eipä tuohon voi oikein muuta sanoa kuin kiitoksia rehellisestä mielipiteestäsi. :)

  Mut mitä tulee tähän parisuhteeseen, niin ei ne asiat esty miehen mielipiteen takia - Kyl mie oon voinut tehdä ne asiat mitä halunnutkin. En oo vaa vissii tajunnu siitä ihan kertoa tänne saakka. :) Hyvä esimerkki on se lohiasia, että kyllähän sitä nykyään syödään useammin. :)

  Olisi muuten mielenkiintoista tietää, että mitkä asiat saa sinut ajattelemaan mut mukavaksi, pirteäksi, kivaksi ja mitkä sitten saa pään räjähtämään? :)

  Mutta makuasiat... ne on niin kimurantit asiat. Ja mie en ala niistä väittelemään. Mä tykkään tästä, sä tykkäät toisesta. :)

  VastaaPoista
 68. Anonyymi 16.40,

  oletko varma ettet ole minä? Tekstisi kuulostaa täsmälleen siltä, mitä minun on tehnyt mieli Pipsalle sanoa jo pitkään, mutten ole jaksanu :D

  Pipsa,
  olet kiva, mukava ja pirteä silloin kun innoissasi kerrot uusista vaatteista, kerrot hyvistä kirjoista, esittelet uusia kenkiä, juttelet höpöjä ja olet vain oma suloinen itsesi. Pää räjähtää silloin kun vänkäät vastaan (ihan hyvältä se punanen väri näyttää vuodenkin päästä, mun kulmakarvoista vaan ei saa siistejä, mä vaan en halua meikata, kyllä meillä oikeasti lohta syödään yms), olet huomiohuora (tissikuvat) ja muuten vain yleisestä tyhmyydestä (SÄNGYNPÄÄTY!!!)

  kiitos.

  ps. ne "kulumajäljet" tapetissa on rasvajälkiä päästä/hiuksista, samoja jälkiä oli pahvissa todella paljon. Suosittelen pidempää sänkyä (ettei pää osu seinään) tai suihkua.

  t. HV

  VastaaPoista
 69. Jumaleissön Anot klo 16.40 ja 17.40!!

  Olen täsmälleen samaa mieltä kanssanne, en olisi noin hyvin asiaa osannut kirjoittaa enkä oikein ole rohjennutkaan...

  VastaaPoista
 70. Kyllä aikaisemmat anot kirjoitti hyvin, tunnen myötähäpeää ja paremmuuden tuntoa kun katson blogiasi. Tiedän nyt että minussakin on hyviä piirteitä, näytän hyvältä ja kotini näyttää hyvältä kun vertaan sinun elämään, olet siis nostanut ainakin minun itsetuntoa kaikin puolin. Joskus sitä sortuu voivottelemaan huonosti istuvaa vaatetta tai rumaa kampaustaan, mutta on kiva huomata että kaikkien elämä ei ole siloteltua täydellisyyttä ja omani näyttääkin jopa siedettävältä. Kiitos kun kirjoitat rehellisesti elämästäsi, olet erilainen nuori jonka elämässä ei ole mitään kadehdittavaa.

  VastaaPoista
 71. Täällä ilmoittautuu myös anonyymi, joka samaistuu täysin 16:40 kirjoitukseen. Olen monta kommenttia kirjoittanut, mutta tässä on referoituna kaikki ne ja just se mitä ajattelen.

  VastaaPoista
 72. Minusta Pipsan kodissa ei ole mitään vikaa. Kodikasta :). Ei kaikkien kodit voi olla samanlaisia kuin sisustuslehdissä. Ja itse en ainakaan tuhlaisi pieniä opiskelijanvarojani siihen että saisin jotkut uusimmat designverhot ja tuolit ym.

  Ottakaa itse anonyymit kuvia kodeistanne niin nähdään ettei teidän koti ole kuin sisustuslehdestä ;-)

  VastaaPoista
 73. voi jestas miten ilkeitä ihmisiä nuo edellä olevat anot ovatkaan!
  huhhuh!
  -hippis-

  VastaaPoista
 74. On hyvä, että ensimmäisellä kauhistelija-anolla on vain eläimiä, ei lapsia, sillä noin tunnekylmässä ja pinnallisessa kodissa eläminen on lapselle traumaattista ja haittaa kehitystä. Voiko miehesi hyvin?

  Tuo tekstisi oli suorastaan henkinen raiskaus; siinä sohittiin mennen tullen todella intiimeihin paikkoihin, sellaisiin, joihin terve mieli ei kertakaikkiaan kajoa.

  Tuskin sanot kaikille bloggareille asiat noin suoraan, ehkä pyöreys ja siivoojan ammatti ovat sinulle sellaisia asioita, jotka tekevät henkisen hakkaamisen jotenkin hyväksyttävämmäksi.

  Jos Pipsalla olisi 50 kiloinen varsi, LV-laukkuja ja keittiössä korkeakiiltokaapit, niin palaute olisi paljon positiivisempaa. Niin pienestä se on kiinni,jos teiltä hölmöläisiltä kysytään.

  Omakin elämäni on silti hyvin erilaista kuin Pipsan elämä. Käymme perheen kesken lomilla ja huvittelemme viikoittain elokuvissa sekä teatterissa. Kotikin näyttää erilaiselta.

  Silti en koe tarvetta kertoa Pipsalle, että hänen pitäisi elää kuten me elämme. Taidan olla oikeasti onnellinen ja tyytyväinen elämääni, siksi on helppo uskoa, että myös toisenlainen elämä voi tehdä onnelliseksi.

  Pipsa, sinuna en edes julkaisisi tuollaista sosioppaattista horinaa. On törkeä loukkaus alentaa elämäsi pelkäksi sosiaalipornoksi, jokaisen ihmisen elämä on arvokas asia. Myös pyöreän siivoojan.

  Humanisti

  VastaaPoista
 75. Hippis,
  Niimpä niin, asiat kun voisi sanoa vähän nätimminkin mutta kun eräillä on vain se tarkoitus että saisivat mut pahoittamaan mieleni. No enpä oo pahoittamassa, kun tiedän mitä tekstin taakse kätkeytyy. Ja jos ei vielä ihmiset tienneet, niin mulla tosiaan on netissä yksi ihminen joka stalkkeroi. Teki tätä jo vanhan blogin puolella. Ja näköjään jatkaa edelleen.

  Humanisti,
  Ei noilla jutuilla ole kuin yksi ja sama kirjoittaja, vanha stalkkerini. Minua eivät nuo tekstit satuta mitenkään, mutta ajattelen vain muita lukijoita, että ei oo teitä kohtaan kivaa lukea tuollaista sosiopaattista horinaa. :)

  Ja jokaisen elämä on erilaista, toiset viihtyy silkissä ja toiset puuvillassa. Siksipä en ymmärräkkään tällaisissa asioissa arvostelua, kun kaikki ei viihdy steriilissa kotiympäristössä (tällainen mielikuva mulle tulee jostain sisustuslehden kotiesimerkistä)

  Juu, en oo enää julkaisemassa yhtäkään tuollaista. Ja siitä on turha kenenkään alkaa nalkuttamaan sähköpostiin taikka kommentteihin laittaa spämmäystä. Katsokoot kerrankin peiliin, siellä se ongelma useimmiten on. Ja siellä on nettipalstat täynnä musta horinaa muutenkin, menkööt sinne arvostelemaan, voi vaikka löytää sielukumppanin asialle. :)

  VastaaPoista
 76. Miksette te anonyymit kykene ymmärtämään, että ihmiset on erilaisia?! Minä en kaipaa mitään kummempaa elämääni, tykkään olla kotona, puuhastella puutarhassa ja katsella leffoja ja olla omissa oloissani. Niin minä olen onnellinen. Pitäisikö minun tosiaan alkaa käymään keikoilla ja mitä nyt luettelittekin vain siksi, että te ette säälisi minua ja kaltaisiani? Eikö oleellisinta ole olla omaan elämäänsä tyytyväinen?

  Mitä tulee ylipainoon, niin olen täysin terve ja minulla on oikein hyvä olla. Ihan pinnallisista syistä haluaisin laihtua, haluaisin näyttää paremmalta. Olenkin jo laihtunut melkein 20 kiloa, mutta en silti tunne oloani mitenkään fyysisesti paremmaksi ja terve tosiaan olin jo aiemminkin. Ei kaikki lihavat ole sairaita, vaikka riski ylipaino toki on.

  No, kuten itsekin sanoit; sinä et ymmärrä. Minkä sille sitten voi. Voit kuitenkin miettiä, mitä tarpeesi loukata toista ihmistä kertoo sinusta.

  VastaaPoista
 77. hei Pipsa. olen ns. ulkopuolinen mutta eksyin nyt vaan tänne. mietin että miksi vastaat kaikille anonyymeille 'vittuilijoille'...koska he saavat vain siitä tulta liekkeihin, kun siis annat huomiota. jos joku aukoo päätään että kuinka mahdutte 140cm levyiseen sänkyyn niin jätä omaan arvoonsa. jää enemmän aikaa keskustella muiden kanssa jne. no, minunkin kommentti on taas vain yksi besserwisser-neuvo eli melkeen samaa settiä.

  se, kun vastaat pään aukojille, kutsuu muita päänaukojia myös tekemään samoin koska he näkevät että vastaat ja haluavat sinulta reaktiota.

  minäkään en ymmärrä sinua yhtään paremmin kuin päänaukojat mutta en silti soisi sinulle lisää harmia.

  VastaaPoista
 78. Hei Pipsa ja muut!

  Olen tuo eilinen anonyymi 16.40. Pipsan ei toki ole pakko tätä viestiäni julkaista, mutta toivon hänen niin tekevän, jotta voisin tuoda julki muutamia selkeitä asiavirheitä tekstiäni koskien.

  Ensinnäkin, en ole Pipsan pitkäaikainen enkä lyhytaikainenkaan vainoaja. Olen aloittanut blogin lukemisen viime heinäkuussa. En ole mielestäni myöskään sosiopaatti - sosiaalityöntekijä kylläkin.

  Tämä on ensimmäinen kommenttini tuon eilisen 16.40 kommentin jälkeen, eli sen jälkeiset anot ovat jonkun tai joidenkin muiden kirjoittamia, enkä allekirjoita heidän näkemyksiään.

  Jos luette tekstini ajatuksella, en missään kohdassa väitä, että Pipsan elämä tai Pipsa itse olisi minua tai minun elämääni huonompaa. Kirjoitan, etten itse tekisi niin, tai olisi hänen kaltainen. Kenenkään ihmisarvoa minä en pysty määrittämään. Kirjoitan, että tuo erilaisuutemme on minulle syy lukea tätä blogia, aivan kuin toiset lukevat esimerkiksi julkkisjuoruja ja päivittelevät heidän toimiaan. Minulle Pipsa on julkinen henkilö ja tämä blogi mediasisältöä.

  En myöskään arvostele Pipsan koko elämää, vaan sitä missä määrin hän elämäänsä tässä mediassa välittää. Jokainen lukija itse määrittäköön missä määrin pitää sitä koko- tai osatotuutena. Kyllä, kerron kauhistelevani Pipsan ja miehensä arkea, mutta en missään vaiheessa sano, että se olisi vähemmän arvokasta kuin omani. Kerron, että sen seuraaminen ja kauhisteleminen on minulle viihdettä, siinä on iso ero.

  Missään kohti tekstiäni en arvostellut Pipsan hiuksia, naamaa tai työtä. Olen jopa itsekin nuorena työskennellyt siivoojana ja muistikuvissani se oli elämäni hauskin työ painepesureineen ja valtavine vaahtokasoineen. (Ei ihan peruspesua siis. :D)

  Korostin mielestäni tekstissäni sitä, että blogi aiheuttaa minussa hyvin ristiriitaisia tunteita. Ja hyvin suuriakin tunteita välillä. Pipsaa voi siis hyvinkin sanoa värikkääksi, koska uskon, että neutraali suhtautuminen häneen on harvinaista. Onko tämä sitten paha juttu? Onko kaikkien lukijoiden tarpeen olla vain ja ainoastaan positiivisista syistä lukijoita? Kyllä, myönnän, että anonymiteetin suojassa on erittäin helppo kirjoittaa kaikennäköistä sontaa, mutta Pipsa saa toki nämä viestit jättää julkaisematta. Mutta perusteltuja ja ei pelkkää haukkumista sisältäviä erilaisten mielipiteiden viestejä toivon täällä jatkossakin näkeväni. Minusta nämä keskustelut ovat suuri osa blogin viehätystä.

  Toivon, että te muutamat loppupään anot, jotka sanotte minua kylmäksi ja sosiopaattiseksi mietitte omaa suhdettaanne toimitettuun mediaan. Mitä tunteita tekstit ja niiden tekijät teissä herättävät? Onko median käyttö viihteenä (kuten tämä blogi minulle) väärin, jos näkökulmasi ei ole sovinnainen? Onko väärin, jos joku julkinen ihminen kauhistuttaa minua?

  Minusta on rikkautta lukea erilaisista ihmisistä, vaikkakin heidän tekonsa ovat totaalisen eroavaisia minusta, vaikka heidän tekonsa ällöttäisivät, kauhistuttaisivat ja hirvittäisivät minua. En tee sitä pönkittääkseni itsetuntoani, tämä blogi ei todellakaan tee minulle kaikkivoipaa tai "parempi ihminen" oloa, enkä sitä siltä haekaan. Pipsa on ja elää eri tavalla kuin minä, se herättää minussa tunteita ja minusta se on mukavaa.

  Aivan kuten Pipsa nimesi uusimman tekstinsä: "Don't ask a question if you can’t handle the answer".

  Minä vastasin miksi luen blogia. Ja kuten jos aiemmin sanoin, älä ikinä lopeta. Lisään tähän vielä: Älä myöskään ikinä muutu, koska silloin sinulla olisi ainakin yksi lukija vähemmän. :)

  VastaaPoista
 79. Anonyymi klo 13.47,
  Tuon hassun ilmiön olen huomannut itse, että jostain syystä ei saa olla sitten tippaakaan erilainen. Vaikka jokainen meistä on erilaisia, joten miksi juuri minä en saisi elää elämääni näin, vaikkakin se varmasti hämmennyttää muita.

  Anonyymi klo 16.02,
  No mä oon koettanu pitää asialinjan, oli sitten asiaton tai asiallinen mutta kyllä se näköjään viisaampi on olla kommentoimatta vittuilijoille. Tosin en aina huomaa tekstistä onko joku asia vittuilua vai ei.

  Tuo ymmärtämisasia on vähän niin, että oikeastaan kukaan ei ymmärrä sinua yhtä hyvin kuin sinä itse. :)

  Eilinen Anonyymi 16.40,
  Minä en kohdistanut tekstiäni kylläkään juuri sinulle. :) Mutta tekstisti kyllä pompautti listoille nämä toiset.

  Mä tykkään kyllä kun on keskustelua, mutta inhoan ylikaiken kun asioista aletaan jankuttamaan. Jos mä sanon etten halua meikata, ni ei se siitä miksikään muutu. Mut perustellut ja ei haukkumiset tulee kyllä pääsemään jatkossa läpi, mutta suoranaiset vittuilut ei. Olen ottanut tiukemman kannan, vaikka ei, ne viestit ei silti katoa mihinkään. :)

  Mutta kiitos kun selvensit, tekstisi ei vaikuta enää niin hyökkäävältä. Ja kun kyse on tekstistä, niin ei voi tietää koskaan täysin onko kommentoija millä kannalla blogissa. Kuten olet huomannut, niin täällä on monenlaista lukijaa ja aina itsekään en näe millä mielellä toinen kommentoi.

  VastaaPoista
 80. oletpas sinä kekseliäs nainen ! en olisi itse saanut noin hyvää älynväläystä :)

  VastaaPoista
 81. Heippa

  Tuohon "postaa miehes kuva tai sulla ei ole sitä" -itkuun olis sulle yks vinkki (kun ymmärrän ihan täysin et miehesi kanssa olette sopineet et hän ei tähän blogiin millään tavalla liity ja ei kuviaan julkastavaksi halua)

  Kun teitä kuitenkin kaksi siinä taludessa asuu niin siellä on varmasti molempien tavaroita :) Joten yhteen postaukseen näillä vinkujille otappa kuva miehesi vaatekaapista, teidän eteisen naulakosta, vessan kaapista tms. jossa siis varmastikin näkyy et tuotteet ei kaikki ole sinun omia vaan seassa on miehesi tavaroita :)

  Saa olla melkosta paneutumista jos ihan tommosta postausta varten rupee miesten kamppeita hankkimaan ja levitteleen pitkin kämppää eli eiköhän tuolla edes jonkun kitisijän sais hiljaseksi ;)

  VastaaPoista