8.9.2012

Hei, me leikitään - kehysleikkiä!

Mulla on tylsää ja mä haluan leikkiä, joten leikitäänpä hauskaa kehysleikkiä näin lauantaipäivän ratoksi.

1. Mene www.zennioptical.com
2. Valitse sieltä sun mielestä kiva kehysmalli jonka haluat mun kokeilevan naamalleni
3.Kopioi tuotenumero (# kuusnumeroinen numerosarja) ja lisää se tämän postauksen kommenttiboxiin.

Niin sitten illemmalla mä alan käymään niitä ehdottamianne läpitse ja teen kuvakollaasin niistä teidän suosikeistanne. Niin näemme miltä näyttääkin millaisetkin kehykset mun nassullani. Lisään myöskin omat suosikit, mutta erillisenä kollaasina, kun viime yönä tuijottelin tuon Zennin valikoimaa ja sieltä löysin moniakin kiintoisia vaihtoehtoja.

Odotankin innolla millaisia kehysvaihtoehtoja sieltä tulee. Ne kuvakollaasit tulee tähän postatukseen sitten illemmalla.


Edit.

Tässä tulis ekana teidän ehdottamat.
Ja sitten lopuksi minun oma listaukseni. Toki siihen olisi enemmänkin löytynyt kaikkea kivaa mutta kun aika on vähän ollu kortilla taas tänään, niin tein pikaisen katselmuksen ja valitsin sieltä muutamat kivat. Pakkohan se on myöntää, että kyllähän ne jotkut paksummatkin mulle sopisi joten pitää vielä ajan kanssa tiirailla ne paksummat läpi kun keskiviikkona sinne näöntarkistukseen menen.

34 kommenttia:

 1. #271515
  #233417
  #397521
  #609521
  #602318
  #599217

  Siel oli nii paljo erilaisia, etten osannu päättää :-). Kokeile joitakin noista.

  VastaaPoista
 2. #271515

  Nuo sopis värinsä puolesta kivasti ja muutoinkin hyvän malliset :)

  VastaaPoista
 3. Siellä oli kyllä niin paljon kivoja, että vaikea päättää, mutta ehdotan numeroa 238917. Väri on kiva tumma liila, ja sankojen 'timantit' on tosi söpöt.

  Mulla on itsellä muuten sama malli eri värisenä. Aikoinaan optikko sanoi, ettei mulle sopisi mikään malli missä ei ole nenätukia, ja kartoin pitkään kaikkia muovikehyksiä juuri sen vuoksi. Tuolta Zenniltä sitten kuitenkin rohkaistuin tilaamaan muoviset, kun hinta oli niin mukava, ja hyviltä ovat tuntuneet.

  VastaaPoista
 4. 493321

  Erilaiset, hienot!

  -Liinu

  VastaaPoista
 5. Armas ent. Armazioaglabniz8.9.2012 14.27


  # 280918
  # 713317
  # 338628
  # 339128
  # 233021
  # 339115
  # 402417
  # 732519
  # 233024
  # 257724

  VastaaPoista
 6. #407218
  #593518

  VastaaPoista
 7. # 590321
  # 761821
  # 608617
  # 271515
  # 753921

  Noi on kaikki mun mielestä NIIIN IHANIA, mut en sit tie sun mielipiteestä :D

  VastaaPoista
 8. #268118 tai # 223828. Tällaisia muovilaseja tarkoitin, kun aikaisemmin kirjoitin niistä. Nämä sopisivat sinulle erittäin hyvin, kaikin puolin.

  Olis kiva nähdä ainakin kuva. :)

  Tuossa alla on lasit, jotka ovat tosi trendikkäät. Ehkä liianhuomiota herättävät omaan makuusi vai?

  # 602318


  VastaaPoista
 9. Nämä ehdottomaasti kokeiluun:

  #604917 ja #601519

  VastaaPoista
 10. No niin, paljon oli tullut ehdotuksia. Vielä kerkee 19.00 saakka ehdottelemaan, sen jälkeen teen kuvakollaasin valmiiksi ja päivittelen tänne postatukseen. :)

  VastaaPoista
 11. #499921

  -Tellu

  VastaaPoista
 12. #334123

  mahtaako vielä ehtiä :)


  -M-

  VastaaPoista
 13. En jaksa selata Zennissä laseja läpi kun niitä on niin hirmuisesti, mutta noista omista suosikeistasi, niin
  1-4 vasemmalta katsottuna on parhaita. Turkoosit on kivan räväkät. Nro 4 sopii malliltaan parhaiten :) Nrot 5-7 on liian pliisuja.

  Mukavaa lauantai-iltaa :)

  Annika

  VastaaPoista
 14. Annika,
  Onhan ne viimeiset pliisuja jos kattoo niitä ekoja, mutta ovat silti kaikki mieleeni. Viimeinen noista on hauska siinä mielessä, et ne on samat turkoosit lasit ku mitkä mulla on nissenillä varauksessakin. Tuossa sen istuvuuden vaan näkee jotenkin paremmin.

  Hyvää lauantaiehtoota myös sinne! :)

  VastaaPoista
 15. Moi

  omista ehdotuksistasi 1. vasemmalta sopii hyvin. Samoin toisessa kollaasissa alariviltä 1. vasemmalta. Mielestäni ylivoimaisesti parhaat lasit sinulle. Tyylikkäät, värikkäät ja selkeät sekä uuden näköiset.

  Omista ehdotuksista tosi iso no no ovat minusta 3 ensimmäistä lasia oikealta, mutta nuo turkoosit ovat oikeastaan aika kivat myös malliltaan. ;)

  Yksi muovilaseja ehdottanut

  VastaaPoista
 16. Siis tarkoitin turkooseja muovilaseja, toisia vasemmalta.

  VastaaPoista
 17. Anonyymi klo 20.36,
  kyllähän tuolla aika paljonkin oli hyviä ehdotuksia. Mä vaan en tiedä sopiiko silti noin tujun turkoosit tohon vaatekerrastooni, mut ainakin ne Nissenin turkoosit sopii. Et jos aatellaan vaatetusta ja hiuksia, ni siinä mielessä joku puansävyinen on sopivin.

  VastaaPoista
 18. Koitas näitä :)

  # 281025

  # 489115

  # 275115

  Tsemppiä lasien ostoon :) Itekkin just hiljattain ostin uudet lasit nisseniltä. Sopivimmat kehykset löytyi miesten valikoimasta. Eihän ne sinällään mitään sukupuolen mukaan tehtyjä kehyksiä ole, jaoteltu vain vähän maskuliinisempiin ja feminiinisempiin malleihin.. Itelle sattui sopimaan miesten puolelta paremmin, kyl sen sitten tiesi kun istui päähän :)

  VastaaPoista
 19. Anonyymi klo 20.51,
  Kokeilin mut ainoastaan viimeiset olisivat OK, tosin siis eri värisenä.

  Niin, joskus sieltä miestenpuolelta voi löytyä kivemmat mut itseäni ei sen puolen valikoima oikein puhuttele. Oon pian ollu jo 2pvä turkoosien lasien puolella, joten luultavasti ne tulen valitsemaan. Mut sit myöhemmin tilaan varmaan tuolta Zenniasta jotkut paksummat siedätyshoitoon. :)

  VastaaPoista
 20. Mun mielestä noissa meijän valitsemissa parhaiten sulle sopivat toiseksi alimmalta riviltä 2. lasit ja 4. lasit :) Ja omista valinnoistasi molemmat vaaleanpunaiset sävyt :)

  VastaaPoista
 21. Innostuin itsekin kattomaan noit kehyksiä ku haluisin ilman vahvuuksia niinnku sillai muuten vaa pitää kun se on muotiaki :) Löysin sitten nuo vielä joista suosittelen EHDOTTOMASTI vaaleenpunaisen- tai mustavalkoisen värisiä1 toki ne ruskeatkin on ihana<3 Mustavalkoiset kyllä sopisi kaikkien värien kanssa.. käyppäs vielä kokeilemassa millain nuo istuu sinun päähäs :)


  #233021
  #339115
  #339228

  VastaaPoista
 22. Pipsa, parhaat lasit olisivat lukijoiden valitsemien alarivistä ekat vasemmalta. Nehän on samanlaiset kun nuo turkoosit, mutta vain punaiset.

  VastaaPoista
 23. Tuosta sun omalta riviltä nuo 1-3 tosi kivat kaikki! :) Kirjotin johonki aiempaan postaukseen, että räväkämmätkin sopis, ja juuri tuollasia meinasinki, sopii ihan jetsulleen! :D

  Mulla itsellä sellaiset kehykset, joissa etupuoli aivan hitusen lilan sävyistä, läpinäkyvää muovia ja aisat mustaa muovia, niissä violetteja kuvioita, ja on ollu tosi mieluiset :) Nyt tilasin sitten taannoin Instrun alesta varalaseiksi sellaset oikein ihanan 70-luvun keltaiset muovisangat, joissa on strasseja koristeena, pitäis käydä noutamassa ne :)

  VastaaPoista
 24. Omat suosikkini ovat ehdottomasti noista muiden valitsemista viimeiseltä riviltä kolmannet (siis nuo violettisankaiset) kehykset. Sinun valinnoistasi en erityisemmin innostu, mutta ensimmäiset ja neljännet sopivat mielestäni kohtuullisen hyvin. Nuo tasapainottavat kasvojasi mielestäni parhaiten, mutta olennaisinta toki on, että itse viihdyt valitsemissasi kehyksissä.

  VastaaPoista
 25. On se muuten tosi, että laseilla voi vaikka huijata! Piti oikein tarkistaa, että onko noissa kaikissa kuvissa sama naamataulu, sillä toisissa kasvot näyttävät kapeammilta kun taas toiset näyttävät oikein levittävän kasvojen alaosaa. Sitten on eri asia, jos haluaa lasien olevan huomaamattomat tai jos nimenomaan haluaa lasien erottuvan. Itse, kun en ole joutunut laseja ennen käyttämään, haluan niiden erottuvan. Ja olen sitä mieltä että Pipsa, sinullakin on oiva mahdollisuus tuoda vähän väriä, räväkkyyttä ja ryhtiä kasvoihisi jollain EROTTUVILLA laseilla.

  VastaaPoista
 26. Niin no, mie kyllä haluan silmälasieni olevan huomaamattomat. Mutten kiellä, etteikö tietyt paksumpisankaiset olisi ihan kivatkin. :) Mut luultavasti otan ne tuolta Zenniltä sitten ihan imagolaseiksi. Ellei nyt sitten tuu ihastuttua johonkin Nissenin paksusankaiseen.

  VastaaPoista
 27. Sellaiset kamalan räväkät lasit vois olla kivat "kakkos -tai kolmoslasiat", mutta ainoiksi laseiksi ottaisin suht. neutraalit. En tarkoita mitään tylsiä kuitenkaan, vaan monikäyttöisiä, joihin ei kyllästy hetkessä ja jotka eivät hallitse liikaa kokonaisuutta :)

  -Tellu

  VastaaPoista
 28. Parhammait sun kollaasista on 1, 3 ja 4. Turkoosit on liian matalat ja leveät, jotenkin ufot. :D ja noi 3 viimeistä niin perus kauraa. Tarvit kunnon kehykset jotka on paksummat ympäriinsä.
  *KataMaria*

  VastaaPoista
 29. Tellu,
  Joo, siis jotenkin noin mä oon aatellutkin. :)

  KataMaria,
  Ehkä tosiaan kakkoslaseiksi sopisivat tuollaiset paksummat, mut jokapäiväkäyttöön hyvin huomaamattomat. :)

  VastaaPoista
 30. Okei, sit jos haluut huomaamattomat, niin eiks kannattais ottaa pelkät linssit, ilman mitään kehyksiä, mutta miksi? Ethän vaatteitakaan valitse sen perusteella, mikä olisi mahdollisimman huomaamaton, vai valitsetko?

  Joskus näkee ihmisiä, jotka panostaa paljon vaatteisiin, mutta "pää" jää ilman huomiota, hiukset mitään sanomattomat, kasvot meikkaamatta jne... kokonaiskuva jää jotenkin epätasapainoon. Mun mielestäni ylöskin tarvitaan jotain mikä näkyy!

  VastaaPoista
 31. toisen rivin toiseksi viimeiset punaiset sopii sinulle todella hyvin, ne on oikein edukseen tuossa ryhmäkuvassa :)
  T.Emma

  VastaaPoista
 32. Anonyymi klo 13.55,
  No ei ihan kuitenkaan noin huomaamattomat eli saa olla pienesti kehystä. :) Mutten välitä siis paksuista kehyksistä mun käyttölaseina. :) Ei, en valita vaatteita noin mutta siten mistä tykkään - Ja sama pätee myös laseissa. :)

  Emma,
  Niinhän ne taitavat sopia. :)

  VastaaPoista
 33. Ylärivin neljännen ja viidennen kuvan välillä näkee parhaiten sen miten laseilla voi manipuloida kasvonpiirteitä. Neljänsissä pienissä laseissa pään alaosa näyttää todella leveiltä, kun seuraavilla isommilla laseilla kasvot ovat tasapainoisen muotoiset.

  Parhaimpina pidän silti neljännen rivin viimeisiä. Näyttävät aivan täydellisiltä sulle! Tasapainottavat kasvoja ja tuovat vähän väriä naamaan, mikä on piristävää kun et meikkejä käytä :) Omista valinnoistasi 3. ja 4. ovat hyvät, pahimmilta näyttävät 5. ja 7., jotka leventävät huomattavasti kasvojesi alaosaa ja ovat kovin mitäänsanomattomat ja samankaltaiset kuin nykyisetkin lasisi. Hanki ehdottomasti jotain hieman näyttävämpää, kuten nuo neljännen rivin vikat! Huomaat vielä miten paljon saatkin positiivisia kommentteja pirteistä ja raikkaista kasvoistasi kun saat niihin sopivat lasit :))

  VastaaPoista