5.9.2012

(melkein) Täydelliset rintaliivit - Ja siis omg, ne on olkaimettomatkin!

Elomi Continuity - Olkaimettomat rintaliivit
Vieläkään tuo keskiosa ei mene kiinni, mutta ei se silti mukavuutta vie pois. Onneksi!
Ja veikkaampa, että näin isorintaisella se ei ehkä edes onnistu?
Mutta kuten huomaatte, istuvuus on täydellinen.
Kyllä, mulla on vasen tissi (kuvassa oikea) isompi kuin toinen - sen näkee tässä selkeästi.
Sitten sivukuvakin piti ottaa, jotta näette että liivit istuvat suorassa eivätkä nouse niskaa kohden!
Ja mikä hämmästyttävintä! Näitä pystyn käyttämään ilman olkaimiakin!
Halleluujaa ja tervetuloa vaan halterneck -mekot!


                                                                                 - blogiyhteistyö -

Mähän lupasin että tuun puhumaan rintaliiveistä niin kauan kunnes täydelliset löytyy. Ja löytyihän ne, vihdoin ja viimein! Ja kiitokset siitä kuuluu täysin Lumingerien ihanan mukavalle myyjälle Merville joka jaksoi kärsivällisesti tutkailla mahdollisesti sopivia rintaliivikokoja ja jaksoi myöskin lähetellä niitä edes ja takas. :)

Mullahan tosiaan oli tavoitteena, että saisin tuon keskiosan rintalastaan kiinni mutta jotenkin se tuntuu niin vaikealta. Mutta itselleni se ei silti tuo harmaita hiuksia, sillä tuokin on jo ihan hyvä saavutus. Ja varsinkin kun hei, nuo on olkaimettomat ja ne istuvat muuten t ä y d e l l i s e s t i. Ja parasta on se, että tosiaankin voin käyttää ilman olkaimia. Jihuuu!

Lumingerielta tuli paljonkin erilaisia liivejä sovitettavaksi, koossa 90K mutta aika monessa oli se löysyys ongelma. Laitan kuvan niin ymmärrätte paremmin mitä tarkoitan sillä löysyydellä. Ainakin mua se häiritsi niin valtavasti, en edelleenkään tiedä kuuluuko noin olla mutta en tykkää että kun kumarran alaspäin niin tissin pomppasee melkeen kupeista pois. Ja sitähän me naiset emme halua, emmehän?

Panache Superbra - Ariza

Curvy Kate SS2012 - Daily Boost
Curvy Kate AW2011 - Emily

Tuollaisia ihanuuksia siis sovittelin koossa K90 mutta jäivät kaikki lörpöttämään inhottavasti. Panachen rintaliiveissä taas oli se ongelma, että kaarituet olivat kauhean pitkät ja osuivat ilkeästi kainaloihin (tai sinne suunnille) mutta esim. Curvy Kate -malleissa kaarien muoto ja kaarituet itsessään olivat miellyttävät, mutta näissäkin oli ongelma se lörpöttävyys.

Ja se lörpöttäminen näyttää mun päälläni siis tältä. Ja en voi sietääkkään sitä. Enkä tiedä missä oikein vika voisi olla. Olen kokeillut 90K ja 95J kokoisia rintaliivejä, mutta molemmissa oli lörpötystä. Nuo ylläolevat olkaimettomat ovat taas 95GG kokoa ja tuntuvat täydellisiltä. Ehkä niissä vieläkin paremmat voisi olla 95H mutta sitä en tällä hetkellä lähde tutkimaan vaan odottelen nyt ihan rauhassa tuonne syksymmälle (ensi vuoden alkuun) kun silloin pitäisi Lumingerielle tulla enemmän vaihtoehtoja näihin isompiinkin kokoihin. Kantsii muuten tykätä Lumingerien FB-sivusta, sillä sinne tulee kuvia ja tietoa uutuuksista!

The lörpötystä

Minä se tosiaankin vain haaveilen siitä, että tuo keskikohta menisi rintakehään kiinni. Haluaisinkin tietää, että mites muilla isorintaisilla - saatteko te tuon keskiosan kiinni rintakehään? Ja nimenomaan siis tarkoitan koosta G --> ylöspäin käyttäviä isorintaisilla. :) Noobihan mie näissä asioissa olen mutta otetaan tuo sitten vaikka ikuisuusprojektiksi - Pipsa metsästää kadonnutta rintakehäänsä. Muhahahha, mikä otsikko! :)

Luulempa vaan että aikaa säästääkseni, mun on pakko mennä alusvaateliikkeeseen ja siellä katsottava vähän mallia, miten sen keskiosan saa rintalastaan kiinni. Ku emmie tajjuu, kun asettelen ja painan sen keskiosan rintaan kiinni ni kaikki menee hyvin ja jopa kupitkin antaa myöden mut ei, se ei vaan jää siihen. Mut sen mie sanon, et kyl mä ton myytin vielä murran!

Mut eniveis, taas mä sanon samaa että menkää sinne liikkeeseen taikka jos jaksatte, ni kääntykää netissä osaavan myyjän puoleen - itse suosittelen Lumingeriä kaikista noista nettikaupoista. Ja eläkee pelästykö jo myyjä sannooki et soois sitte pari kuppii isommat tissit. ;) Ja meillä naisilla varsinkin nuo tissit, ne elää koko ikämme ajan joten taatusti ne muuttuu. Kattokaa ny muaki, mulla on eriparitissit! *nauraa* Et uskaltakaa lähtee vaatimaa rinnoillenne parempaa tukea! Ja ihania pitsihepeneitä. ;) Lumingerie on siitä hyvä, et siel löytyy isojakin kokoja ja aina on valmis auttamaan! Eikä hinnatkaan päätä huimaa! Ja jos kokoa löytyy heiltä varastosta, niin soon muutama päivänä tilauksesta + maksamisesta kun liivit tipahtaa postiluukusta.

I rest my case.

52 kommenttia:

 1. Moi Pipsa!

  Musta on upeaa, että sä viitsit olla "uranuurtajana" isommille naisille näissä rintaliivi-asioissa, olen saanut sun blogin kautta muutamia hyviä vinkkejä rintaliivien hankitaan.

  Olen nyt vain blogissa huomannut sen, että taidat aika mieluusti näitä rintaliivikuvia ottaa? En sano että siinä mitään pahaa olisi, mutta se saattaa tuoda sulle ikävää julkisuutta, mm. tyrkkynä.
  Tosiaan mulla ei ole mitään sitä vastaan, että teet rintaliivipostauksia kuvineen, mutta en haluaisi, että saat oman osasi ihmisten tajuamattomuudesta.

  Järkeviin ihmisiin voit teksteilläsi vaikuttaa(joissa kerrot kiusaamisesta, nettiherjoista jne), mutta idiootit kehittelevät näistä vähäpätöisistä asioista(rintaliivikuvat) isoja puroja ja loppujen lopuksi sulla on netissä ja mahdollisest irl "huomionkipeän" ja tyrkyn maine.

  Sitä en tiedä haluatko, että näin käy vai haluatko suojella blogisi mainetta ja samalla omaasi, mutta jos olisin sinä, vähentäisin hieman näitä rintaliivi kuvia.
  Toki teet niinkuin itse tahdot.
  VastaaPoista
 2. Luulenpa että ratkaisu löytyy olkaimien asettelusta. Minulla ja ehkäpä sinullakin olkainten pitää lähteä mahdollisimman keskeltä. Jos ne lähtevät sivulta, siis läheltä kainaloa, keskiosa ei ikinä osu rintalastaan, tulee tuota lörpsötystä ja rinnat pulpahtelee pois. Sellaisia malleja vaan on tosi harvassa...

  Itse en voi ollenkaan pitää kaarituellisia. Eivätkö ne sinulle purista? Kun istut niin eikö ne ollenkaan tunnu ikävästi rintojen alla?

  nimim. myös iiiisorintanen

  VastaaPoista
 3. Anonyymi klo 8.49,
  No kuten sanoin ni tähän päättyy mun rintsliivipostaukset. Enkä mitään huomiohakua hae tällä, jos ni oisin pukenu kaikki päälle ja huulia mutristaen poseerannu. Nyt on selkeä raja. Mä nii toivon et naiset uskaltaa mennä kunnon alusvaateliikkeeseen.

  Mutta... oon huomannu et tietyt repivät arvioitavaa mistä tahansa ettei siihen paljoa tarvita kun jo naama ärsyttää. Mut ei tätä blogia kukaa pakota lukemaan :)

  VastaaPoista
 4. Mäkin vihdoin uskaltauduin ihan liiviliikkeeseen monen vuoden jälkeen. Halusin mennä koska edellisestä liiviliikevierailusta olin lihonut niin paljon, etten todellakaan enää tiennyt, mikä mulle on oikea koko. Ja selvisikin tää klassinen tarina, että olin käyttänyt liian pientä kuppia ja isoa ympärysmittaa. Enkä totisesti olis valinnut itselleni näin pientä ympärysmittaa kuin myyjä valitsi, mutta hyvät nää liivit on!

  Osaksi kiitos kuuluu sinulle Pipsa, että sinne liikkeeseen rohkaistuin :)

  VastaaPoista
 5. moikka moi :)
  Aurinkoista huomenta
  Käytän itse Changen rintsikoita, mallista riippuen 85 H-J ja niissä tuo keskikohta menee rintalastaan kiinni. enimmäkseen muissa merkeissä näin ei mene ja olenkin niin tykästynyt noihin changen liiveihin, kun ei tissit ole kainaloissa tai roiku kyynärtaipeen alapuolella :D Tosin en tiedä onko nuissa nuo koot ihan paikkaansa pitäviä, että oliskohan joku H joku F jossakin muussa merkissä. Tiedä häntä..ja vaikeaa on löytää sopivia :) mukava kun olet kuitenkin löytänyt itseäsi miellyttävät ja mukavat rinsut. sehän se on kuitenkin pääasia että viihyy
  -Aap

  VastaaPoista
 6. Voisitko tehdä myös alushousupostauksen kuvien kera? :D

  VastaaPoista
 7. Miksi ihmeessä olet kuvannut nuo curvy cate-liivit nurin päin...?

  VastaaPoista
 8. Iiisorintainen,
  Noissa jotka otin ni voi asettaa nuo olkaimet keskemmäksikin. Pitääpä siis kokeilla tuota ehdottamaasi, kiitos!

  Darling,
  Hei tooosi upee juttu et rohkastuit!! Kyl naisel kuuluu ol hyvät liivit ja ittees voi just hemmotella ku ostaa kauniin pitsiset liivit.


  Aap,
  Mun pitää siis pääst kokeilee noita changen liivejä. Eiky Tampereelle! :)

  Anonyymi klo 11.01,
  Juu en io edelleenkää tekees mut jos kiinnostaa ni ellokselta ja lumingerieltä löytyy pöksyjä. Sieltä ostelen.

  Anonyymi klo 11.03,
  No et näette ku ne lörpöttää tolleen..

  VastaaPoista
 9. Pipsa, musta on aivan mahtavaa se että teet myös näitä tissipostauksia.

  Jos joku niistä nyrppää niin se tarkoittaa vain sitä, että niillä on jotain ongelmia lihavien naisten naiseuden kanssa. Kyllä lihavakin nainen saa katsella itselleen kauniita tissiliivejä ja näyttää miten ne istuu.

  Keep going! Oot ihana!

  VastaaPoista
 10. Curvy Kate Emily, viininpunaiset rintaliivit ovat sängyllä nurinpäin!

  VastaaPoista
 11. Jääkö sulla "tyhjää" tuohon toiseen kuppiin? Näkyy kaksoiskuvan alemmassa otoksessa.

  VastaaPoista
 12. Minkä kokoiset nuo 'melkein' täydelliset on? Ja vastaako se koko niitä kokotaulukon antamaa kokoa?

  VastaaPoista
 13. Minulla on kuppikoko 90G, joissain malleissa se keskiosa ei vaan nappaa mutta joissain taas osuu täydellisesti vaikka kaikki ovat samankokoisia. Itse olen kaikki mun parhaat liivit löytänyt Evansilta (evans.co.uk), sieltä ostan nykyään kaikki :D *mainosmainos*

  VastaaPoista
 14. PS: Voi härreguud, liivit on sängyllä ja kuvassa väärinpäin! IIK! Maailmanloppu! :D:D Pienestä voi joku nähdä vaivaa...

  VastaaPoista
 15. Moikka!
  Tää nyt ei liity varsinaisesti rintaliivi asiaan, mutta kuitenkin kysyn :) Kun sua Pipsa kiinnosti tuo KappAhlin mallikisa, niin ootkos ajatellut osallistua muihin xl-kauneuskisoihin, esim. Seiskan miss xl-kisaan?? Vois olla hieno kokemus! :)

  VastaaPoista
 16. Hei Pipsa taas! :)

  Täältä löydätte anonyymit esmerkkiä siitä että ei aina rintaliivikuvat tarkoita tyrkkyä vaan sitä miten ne sopii!

  Ihanaa viikkoa sulle, taidan itsekin lähteä rintaliiviostoksille, mutta toinen tissi on pienempi kuin toinen, joten täytyy ottaa isot rintsikat ja sitten pienemmälle jää lörpöksi :/

  VastaaPoista
 17. Jos haluaa esitellä rintaliivejä niin kannattais ne varmaan kuvata oikeinpäin :) Ei tässä sen kummemmasta "vaivan näkemisestä" ole kysymys!

  VastaaPoista
 18. Anonyymi klo 11.39,
  Juu näissä kuvissa ei voi olla ongelmaa, oon rajannu ne niin siveästi. Ja haluun näyttää miltä kuuluisi joinkuin näyttää...

  Anonyymi klo 11.52,
  No niimpäs onkin. No onneks linkin puolella ovat oikein päin. :)

  Anonyymi klo 12.14,
  Ei jää,kuva hämää tiedän :)

  Tiinatsih,
  Nuo ovat 95GG kokoa mut selvennäs tuota kokotaulukko jutskaa.

  Anonyymi klo 12.31,
  Mie en oo uskaltanu ulkomailta viel tilata ku kotimaistenki kaa viel ongelmia...mut ehkä joskus. Kuulin kans et luultavasti mulle sopis full cup malli ni niitä sit kokeilen kj lumingerielle tulee.

  Anonyymi klo 12.32,
  No ei kai se maailmanloppu oo mut hyvä ku huomautti en ois ite tajunnu. Pitää kotona kattoo onks mul oikeinpäin kuvattu.

  Mirkkuli,
  Eipä mua nuo mallikisat kiinnosta + multa puuttuu pituus ja ulkonäkö mitä niis vaaditas. Taidan pysyy oman elämän mallina.

  Armi,
  Mie otin sopivan vaik toinen isompi. Mut ehottomasti liiviliikkeeseen! Mie tykkään tosta linkkisi blogista, auttava!

  VastaaPoista
 19. Siis kun siellä on tämä laskuri http://www.lumingerie.fi/PublishedService?pageID=18&freePage=290
  niin saatko tuosta tuon koon itsellesi? Osasinkohan taaskaan selittää :D

  VastaaPoista
 20. itse kyllä näen noissa olkaimet

  VastaaPoista
 21. Anonyymi klo 13.26,
  No tekevälle sattuu. Eikä tuossa ollut kun nuo yhdet vaan vahingossa jääneet väärinpäin, tottahan kai olisin ne oikeinpäin kuvannut muuten! :)

  Tiinatsih,
  Ai niin tarkoitat tuota, kyllähän se koko melko paikkansa pitävä on. Siellä on hyvät ohjeet kyllä :) Siitä siis suosittelen lähtemään ja Lumingerien Mervi kyllä neuvoo jos tenkkapoo tulloo. :)

  Anonyymi klo 15.44,
  Niin, mutta ne saa pois. :)

  VastaaPoista
 22. Mulla on Changesta kaikki liivit. Koko on 85H ja jokaisissa tulee rintakehään liivin keskiosa kiinni. En tosiaan tiedä mistä sulla kiikastaa..

  VastaaPoista
 23. Annika,
  Luultavasti väärä liivimalli siinä kiikastaa. Mutta nyt oottelen et Lumingerielle tulee lisää malleja, ni lähden taas sovittelemaan. :) Tosin miellyttävät nuokin on olleet vaikkeivät siis rintakehään kiinni menekkään.

  VastaaPoista
 24. Minä en ole ollenkaan kaarituellisten liivien ystävä, aina ne kaaret hinkkaavat jostain kainalosta. Mutta arkikäytössä Elloksen Glamorisen urheiluliivit on ihan huiput. Olen jo monta vuotta niitä käyttänyt. Niissä ongelmana on se, että ne näkyvät vähänkin avarammasta kaula-aukosta.

  Ja tuosta liivien keskikohdan asettumisesta; olen joo löytänyt sellaisia kaarituellisia liivejä, joissa se asettuu hyvin; riittävän iso kuppikoko ja sitten tarpeeksi pieni ympärys. Mutta sovittelemalla se vain on selvinnyt.
  -hss

  VastaaPoista
 25. Hei,

  mielestäni tuohon liivien keskiosan asettumiseen vaikuttaa paitsi liivien myös rintojen malli, ei niinkään koko.

  Itse en ole vielä löytänyt balconette-mallisia liivejä jossa tissit istuisivat kauniisti, suosinkin mielummin push up-mallisia rintsikoita :)

  Ja olen siis kokoa 95E, en siis jättisuuri mutta isoa kokoa kuitenkin, eli sopivia liivejä ei löydä ihan joka kaupasta ;)

  t. Uusi lukija :)


  VastaaPoista
 26. Ihme ongelma ihmisillä on valittaa, että haet huomiota riintaliivi kuvillasi :D kyllähän useat muutkin bloggaajat (ihan suositut ja ihailun kohteena olevat) laittavat kuvia bikineistään rannalla, tai päällään. Ja jos ihan totta puhutaan, bikinit peittää yhtä vähän/paljon kuin rintsikat, yleensä vähemmän!

  Pipsalla ei ees ole mitään tyrkky posea, vaan tässä on siistit katalogimaiset kuvat rintsikoista. Huomattavasti kivempi kattoa niitä liivejä ihmisen päällä, kuin et ne ois mytyssä sängyn päällä tai tuntemattoman mallin päällä lehtikuvassa!

  VastaaPoista
 27. Aika inhaa ajatella, että joku kokeilee rintsikoita ja palauttaa ne sitten kauppaan - meitä kun on puhtauden suhteenkin monenlaisia ihmisiä varmasti.

  VastaaPoista
 28. Aika inhaa ajatella, että joku kokeilee rintsikoita ja palauttaa ne sitten kauppaan - meitä kun on puhtauden suhteenkin monenlaisia ihmisiä varmasti.

  VastaaPoista
 29. Anonyymille 9.49:

  On sullakin murheet. Viikko jossakin kehitysmaassa saattaisi avata silmiäsi.
  Ei pahalla.

  -PupuTupuna-

  VastaaPoista
 30. Hss,
  Mulla on kans glamorisen liivit,tosin liian isot mut etin kokoajan toisia. Olivat hyvät.

  Anselmi,
  Eiks ookki. Mut luultavasti viimeinen laatuaan.

  Uusi lukija,
  Tervetulloo lukemaan blogia :) Totta siihen liittyy niin moni seikka mut jospa full cup malli ois passelimpi.

  Titta,
  Ni nyt ei oo eräät suuttuneet näistä. Isompi haloo oli edellisistä. Mut otin neuvoista hieman vinkkiä tähän uusimpaan etten taas liika aiheuttaisi närää. Ku ei tällainen onnistuisi ilman liiviesimerkkiä.

  Anonyymi klo 9.49,
  No itse olin kyllä käynyt suihkussa ennen kokeiluja kuten suositellaankin. Ja jos nyt tarkemmin miettii ni vaikeahan se ois liivejä sovittamatta ostaa... Niitä on pakko sovittaa mut kerro ohmeessä jos oot keksiny hygienisemman tavan sovittaa.

  VastaaPoista
 31. Melko huvittava kommentti tuo "inhaa ajatella että jotkut sovittaa..."jne. Kyllähän kaupassakin rintaliivejä sovitetaan! :D Ja vieläpä usein niin että on saatettu shoppailla pidempäänkin, ja vaikkapa suoraan töistä mennä ostoksille, eli ei tosiaankaan ihan suihkunraikkaana. Eli ei kai tuossa kotisovituksessa ole mitään sen ihmeempää? Heh.

  VastaaPoista
 32. Hei Pipsa. Loistopostaus taas. :)
  Ja tosiaan, mulla on koko 75G ja liiveissä tulee tuo keskiosa rintalastaan kiinni. Aiemmin ostin vääränmallisia ja kun ei tuota ilmiötä ollut silloin niin eivät liivit olleet yhtä istuvat. Ehkä tosiaan vielä metsästys liivien osalta jatkuu, mutta nuo sitten postaukseen mukaan kun saat itsellesi halterneckmekkoja :) Tai jopa olkaimettomia.

  VastaaPoista
 33. Anonyymi klo 11.37,
  Nimenomaan. :) Tosin itse kyllä olin suihkunraikas kun Lumingerien liivejä sovitin. :) Mutta jossain myymälässä se ei niin vain onnistukkaan.

  Anonyymi klo 14.41,
  Heips! No kiitoksia. :) Mulla jatkuu ikuisesti liivien metsästys. Mut ehkä joskus saan sen keskiön kiinni rintakehään. Ehkä! :)

  VastaaPoista
 34. Tervetuloa katsomaan mun blogiin, miten isotissisen rintaliiveissä menee keskiosa rintakehään! Kyllä se ihan oikeasti on mahdollista.

  Noi Elomit alkaa jo näyttää paremmalta kuin edellisissä postauksissa! Voisit kokeilla jatkopalan kanssa, meneekö keskiosa sitten kiinni? Joskus nimittäin se kangas venyy niin että kupit "pienentyy" vaikka vois tuntuakin ihan mukavalta. Se jatkopala ei montaa euroa maksa ja niitä saa melkein joka kaupasta. :-)

  Ja tosiaan, Lumingerie on kokemuksieni mukaan AINOA suomalainen rintaliivikauppa jota voin edes suositella kenellekään.

  VastaaPoista
 35. Heips, tietäisikö kukaan hyvän/hyviä paikkoja mistä saisi isomman kokoisia rintsikoita Tampereen seudulla? Olisi kivempi kokeilla kuin lähteä heti tilailemaan :)

  VastaaPoista
 36. Bra,
  Juu, kyllä mie tiedän että isokokoisillakin menee mut mietinkin että miten.... oisko se liivien ja tissien malli sitten vaan sopiva. No täytyy itekki hakea vaan! :)

  Elomit on tosiaan upeat. Eikä mua harmita ees tuo puuteriväri koska en jotenkin pidä sitä niin paha. Mun ei tartte vietellä pitsin ja värin kanssa kettää. ;) Mut tarkoitus ois ostaa se jatkopala heti kun ehdin käymään, on niin hullumyllyy tää elämä. Mut onneks ens viikko on rauhasa ni aattelin sillo hakee tuolta kaupasta. Ja toivoa, et siel on neljän hakasen jatkopalat. :) Ja sit aion kokeilla lukijan ehdottamaa et kun ilmeisesti niillä olkaimillakin vois olla vaikutusta, ku tossa saa siis siirtää olkaimia hieman keskemmäksi. Mitäs luulet, voisko tuolla olla vaiktuus?

  Olen samaa mieltä, Lumingerie on ainoa suomalainen nettirintaliivikauppa jota voin suositella. Kun noista alusvaatemyymälöistä ei oo sillee kokemusta (esim. Change)

  Anonyymi klo 17.26,
  Mie melkee suosittelen kipaisemaan Tampereen Changelle ja katsomaan. Siellä pitäs olla isompia kokoja.

  VastaaPoista
 37. Joo, noi olkaimet vois auttaa ainakin muuten istuvuuteen jos ei siihen ongelmaan.

  Ja tulipa mieleeni, että mulla ei korkeissa balconneteissa ja full cupeissa mee toi keskiosa sen takia, koska mun rinnat on niin lähellä toisiaan. Sen huomaa siitä, että se kaarituki sattuu. Mulle ei siis sovi tollaset liivit ollenkaan, joissa on korkea keskiosa.

  Käytän siis plunge-malleja, eli sellasia joissa se keskiosa on matalampi. Tuli mieleen, et jos sua ei ällötä vanhat rintsikat niin voisin joskus lähettää sulle kokeiluun mun vanhoja Ewa Michalakeja niin voisit kokeilla piruuttas miten ne sopii. Nyt mulla tosin ei oo tarpeeks isoja sulle kun käytin itekin liian pientä kokoa niissä. Mut joskus puolen vuoden päästä voisin joistain luopua, jos niistä olis sulle apua. Kun tietäis kokoa, niin uskaltaisit varmaan netistäkin tilata. :-)

  Tunnustele nyt noita käyttäessäs, miltä ne tuntuu. Eli kuinka monta tuntia voit käyttää niitä ennen ku tuntuu ikävältä ja missä alkaa tuntua pahalta. :-)

  VastaaPoista
 38. Minä kävin Tampereella siinä Kauppakadun Liivilehdessä katsomassa, oli ainakin 75G vaaleita liivejä. En sillä kertaa sovittanut kun oli kiire.
  Myös Patricialla on yksi (vau, yksi..) sininen malli, kaaritueton, joka on mulle ok.

  Koko huitelee jossain 70H-I - 75H-I välillä, riippuen kenen valmistajan liivit kyseessä.
  Ja olkaimettomista ei tällä hetkellä sovi mitkään, tai en oo sovittanu sellaisia mitkä sopis mulle..
  Sillon kun oli vielä Figura niin sieltä mulla oli balconette-mallisia liivejä jotka sopi mutta olin silloin vähän hoikempi.
  Tuossa tulikin tosi hyviä vinkkejä jotka aion katsastaa :)

  VastaaPoista
 39. Bra,
  Hmmm... mulla yksien mallien kans (ei lumingerien) sattu kaarituki. Myyjäki sitä ihmetteli et mksi kun muuten ympärys oli napakka mutte liian kiree ja kaikkea, mut sattu niin penteleesti siitä kohtaa missä se keskiosa on mutta siellä kaarien kohdissa. Oiskohan mullakin sit tissit lähellä toisiaan? Kuulostaa kyl mahdottomalta.

  No, jos viitsit luopua ni kyl mä voin testata. Jos se vaikka auttas pääsee lähemmäs rintakehää. ;)

  Anonyymi klo 21.48,
  Ai siellä Tampereella on enemmänkin liiviliikkeitä? No se ois kyl hyvä. Ku ite suunnittelen et pitäs Tampereelle tulla ja oikee liiviostoksille. JOS löytyy sellaset mitkä menee keskeltä. :)

  VastaaPoista
 40. Ei tuolta Lumingerieltä löydy mun kokoisia liivejä, sellaisia, jotka ovat keskeltä korkeat ja että olkaimet olis mahdollisimman keskellä. Ehkä kaksi mallia...miks ihmeessä kaikissa on olkaimet kainaloissa ja keskietu matala, jolloin rinnat pomppaa ulos, muodostuu siis neljän rinnan muodostelma...onks muilla tästä kokemusta? Niin ja ei sais olla kaaritukia, koska ne painaa aivan älyttömästi rintalastaan viimeistään siinä vaiheessa, kun istuu...Nimim. isorintainen

  VastaaPoista
 41. Isorintainen,
  Lumingerielle on tulossa isompia kokoja loppuvuodesta. Ja mie oon toivonu lisää kaarituettomia kun niitä voi käyttää töissä, tuelliset hieman huonommat siihen ku nii hienoi.

  VastaaPoista
 42. Ei olis kuvaa ilman olkaimia? Ite en osaa pitää olkaimettomia ku tuntuu et ne ei vaan tue tarpeeksi edes d-kuppia...

  VastaaPoista
 43. Anonyymi klo 14.17,
  Ei valitettavasti oo.

  VastaaPoista
 44. Mä olen myös huomannut ton "lörpötysongelman" ja uskon sen olevan monen tekijän summa, mutta. Voisko yksi main reason olla kuitenkin, hullua kyllä, liian pieni kuppi? Eli rinta ei ei mahdu kokonaan kuppiin, kaarituet jää edestä sinne ihan liian eteen ja se etuosa ei tule rintalastaan kiinni? Ja täten se kangas jää pahasti ruttuun? Ja yleensä näissä malleissa ne olkaimetkin on kainaloissa, siinä reason 2. Kukahan noi isorintaisten liivit suunnittelee? Joku mies? :D

  Sympatiat nimimerkillä: täydellisten liivien metsästäjä :)

  VastaaPoista
 45. Onnellinen koti,
  Niin, tuotakin meinattiin että liian pieni kuppi mutta kun se sama lörpötys jatkui isommankin kupin kanssa. Ja mielestäni isompana. Ensinhän mulla kokeiltiin J kuppia ja se lörpötti, sitten tuli K kuppi ja lörpötti vielä enemmän. Nämä GG kupit eivät lörpöttäneet mutta olivat muuten miellyttävät vaikkeivät siis rintakehään kiinni menneetkään. :)

  VastaaPoista
 46. Isorintaisena, tissiliivikauppiaiden painajaisena ;) väitäisin, että nuo liivit ( nuo olkaimetomat ) on sulle ympärykseltään sekä kuppikooltaan liian isot ja väärän mallisetkin toki.
  Rintojen alta liivit on selvästi liian löysät ja kupit on liian korkeat.
  Jos jossain pääset kokoilemaan Elomin topaatukuppisia, olkaimettomia liiveja, niin ne voisi olla vastaus sunkin rukoiksiin.
  Tässä linkki Elomin sivuille

  http://www.elomilingerie.com/

  Nim.merk.
  isotissi ;)

  VastaaPoista
 47. 85GG/H ja kyllä menee kaarituet keskeltä rintalastaan kiinni. Mutta tämä tapahtui vasta kun tein tämän perinteisen ja lakkasin ostamasta sinnepäin-rinnakkaiskokoa Seppälästä ja otin suosiolla 10cm pienemmän ympäryksen ja pari-kolme kirjainta isomman kupin. Pienempää ympärystä ja isompaa kuppia siis suosittelisin edelleen. Löpsötys voi olla malliongelma - tai sitten liittyä yleisempään istuvuuteen, ts. jos löytäisit sen ympärys-kuppikombon jossa kaarituet asettuu oikein, asettuis kupitkin eri tavalla. Niin on käynyt ainakin mulla.

  VastaaPoista
 48. Heip!!

  Mulla on kaikki rintsikat tuollaisia, kun tuo sun eka kuva. Mustia ja valkoisia lähinnä. Tykkään niistä, kun tukevat hyvin. Tuollaisissa, missä ei oo sellaista "paksua kangasta" (toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan), niin niissä mun mielestä en saa rintoja hyvin. Ne niin kun valahtaa. Noissa missä on tuollainen paksu tukeva kangas systeemi, niin niissä saan rinnat hyvin "tarjolle" ;)

  Myös en missään nimessä voisi kuvitella olevani ilman kaaritukia, kuten sinä kirjoitit käyttäväsi sellaisi töissä. Urheiluliivit on asia erikseen. Ja sellaisia hyviä en ole vielä löytänyt. Ja mulla on vaan 90D koko.

  Mä ostan muuten Lindexilta rintaliivit. Joskus oon ostanut äkkiä kokeiltuani Kapphallistakin, mutta ne ei toiminutkaan. Joten suosiolla kävelen Lindexille ja sieltä saan takuuvarmasti sopivat.

  Se vaan, että tuollaisia kauniita (kuten esim nuo lilat) ei vaan oikeen ole sellaisia, mistä mä tykkäsin. Ku musta ne ohutta kangasta olevat ei vaan tue tarpeeksi ja jos laittaa olkanauhoja kireämmälle, niin nousevat vaan takaa. Se on se painovoima ;)

  Niin ja noista olkaimettomista. Pystytkö pitämään rintaliivejä ilman olkaimia?? Ku mä en voi, ku tuntuu, että painovoima vetää alaspäin vaan. Oon sitten käyttänyt läpinäkyviä olkaimia.

  Terveisin Anna =)

  VastaaPoista
 49. moi Pipsa!

  Tuossa phdit sitä että liivien keskuosa ei mene kroppaan kiinni niin kyllä isorintainen (85K) löytää sellaisia liivejä jotka istuvat oikein eli keskusta menee kroppaan kiinni. :) Pitää vain osata etsiä! Ihana lukea blogiasi, kiitos siitä!

  VastaaPoista
 50. rintaliivit pikkuhousut sukkahousut,meikki

  VastaaPoista
 51. Ensinnäkin kiitos blogistasi.

  Itse oon tilannut liivini netistä jo viime vuosituhannelta, silloin kun Suomesta ei saanut isoja kokoja mistään.
  Hyviksi toteamiani ovat:
  www.brastop.com
  www.undercoverexperience.co.uk
  www.figleaves.co.uk
  Brastopista saa mm. noita Curvy Kateja edukkaasti:)

  VastaaPoista