27.9.2012

No ni, nyt on luomivapaa pää!


Nyt on päässä sitten reikä ja ens perjantaina tikit veks. Tuli kyllä yllätyksenä, et vuorokauden kuluttua voi jo kastella päätä. Mut voi itku minkä tukon hiuksia ne poisti siitä ensin ja toinen puoli on täynnä verta, great!

No nyt ollaan pari päivää kotona ja annetaan haavan umpeutua. Jotenkin hassu olo, päätä jomottaa ja olo on kovinkin uninen mutta pelkään mennä torkuille ku oon sellainen et saatan unissani puskea tyynyä ja nyt kun tosiaan pitää tikkien takia varoa.

Mulla tosiaan oli siis aika klo 8.00 (vaikka puhelimeni väitti taas kerran että eipäs kun vasta klo 9.00, onneks kuuntelin vaistoani tällä kertaa, ois ollu pieni ongelma jos olisin myöhemmin vasta mennyt) ja olin 8.25 jo pois toimenpidehuoneesta. Eniten mua koko reissussa naurattaa se, että tää likka meni ja torkahti siihen operointipöydälle ku sain masullani olla (miiiistäkö tiedän, että nukahdin. No koska olin kuolannut! Siis ooämgee ku noloo, tai ei oikeastaa mut tulipahan kerrottua et kuolaan unissani)

Sitte muutama tunti tuosta alkoi semmoset tutinavapinat ettei oo tosikaan vaikkei kuulemma lääkäri käyttänyt kovinkaan paljoa sitä puudutetta, mut jos siinä on tippaki adrenaliinia ni tää likka tutisoo ku haavanlehti.

Aikani oon kuluttanu erittäin hyvin: katsomalla uusia sarjoja ja kirjottelemalla kirjettä + napostelemalla babyporkkanoita (no siis ei niitä kaupan valmiita vaan itte leikkelin isot porkkanat pikkusiksi) sekä kitannut ihan älyttömän määrän kivennäisvettä.

Ja sit viel niin nopea ilmoitus, että huomenna sitten julkaisen vihdoin ja viimein mikä se salaisuus on mistä sanoin mutta vaikenin totaalisesti. Joskus on kiva pitää jännityksessä. Arvatkaa vaa kuinka iso asia se on mulle ollut, kun oon pystynyt olemaan ihan hissun kissun.

Aijuu mie melkeen uhodin että Valtsussa ois taas Elloksen paketti oottaas. Tilasin sieltä muutamia alennuksessa olleita neuletakkeja kun tuo eräs vanha on mennyt niin vanhaks, siis tyylimaku muuttunut niin tilasin siihen muutamia kokeeksi josko olisivat hyviä. Näistä tulee esittelyä sitten jossain vaiheessa. Tilasin parit rintaliivitkin, mutta en nyt sitten luultavasti tarvitsekkaan kun Lumingerie muisti mua niin ihanasti eräillä kaarituettomilla liiveillä ja aionkin ostaa niitä lisää, olivat niiiiin ihanat. Jos et vielä tiennyt, niin tykkään käyttää työliiveinä kaarituettomia. Seuraavaksi mun pitäisi metsästää itselleni noita urheiluliivejä, yhdet ihan riittää ku tuossa hölkässä pakkaa tissit pomppii aikalailla ni hyvähän se ois löytää tommoset liivit jotka pitäs ne niin paikallaan mutta mahdetaanko näin isoille tehdä?

15 kommenttia:

 1. Hah, Eli en ole ainoa nainen joka kuolaa unissaan! Itselläni aina tyyny märkänä ja hiukset liimautunu poskeen :'D.

  Hyvä että luomi on nyt poissa, onneks hiukset kasvaa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Moikka! Isoille tehdään urheiluliivejä. Evelacella on aivan törkeen mahtavat urheiluliivit, jotka tekee suorastaan painottoman olon ylävartaloon. Huono homma on kaamea hinta, MUTTA. Evelacen edustajat pitää kotiesittelyjä, ja emäntä saa silloin ison aleprosentin vähintään yksistä liiveistä, ite käytin sen niihin liiveihin, jolloin hinta oli n.80 euroa. Tässä linkki: http://www.evelace.fi/mallisto/naiset/katesport

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Oon alkanu lukemaan sinun blogia pari kuukautta sitten. Ensin ko katoin tätä blogia niin aattelin, että en kyllä jaksa alkaa lukemaan, ei kiinnosta. Mutta aina välillä kävin kuitenki vilkasemassa, mitä täällä on tapahtunu. Nyt luen päivittäin, ko tullee itelleki hyvä mieli sinun positiivisuudesta!

  VastaaPoista
 4. Armi,
  Juu et suinkaan oo ainut nainen. Tosin harvemmin kotioloissa sit kuolailen. :) Jep, luomi poissa mut ihan pirullinen kirvely ja tekis mieli raapii oikee. :) Hiukset kasvaa ja onneks nopsaan. :)

  Heidu,
  Kiitti, mie kattoin et tänne Poriinkin on näköjää tullu myyjä. Ku ennen tuolla Evellä ei oo Porissa tai kovin lähellä ollu myyjää. Pittääpä neuvotella tuon kans.

  Mia Johanna,
  No hei! :) Hauska mielenmuutos sitten vaan kävi. Oon tuosta kuullu ennenkin, et noin käynyt. Mikähän siinäkin sitten onkin? Mut kiva ku jäit lukemaan ja kiva kun kommentoittit. :)

  VastaaPoista
 5. Haavan kirvely päässä on aika inhottavaa, muistan sen kun itsellä laitettiin pari vuotta sitten viisi tikkiä yhteen isoon palkeenkieleen päässä...

  VastaaPoista
 6. Noni, hyvä nyt on luomi poistettu :)! Kelpo homma ja hiukset kasvaa surahta akyllä nopeemmin kun huomaatkaan.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi klo 19.44,
  Joo, eipä tuo kovin mukavaa oo mut eniten ehkä ärsyttää toi kutiaminen. Jossain luin et se on hyvä merkki, jee. :)

  Anselmi,
  Vähän oli kyl arvauskeskuksella semmosta hutinapeliä mut pääasia et tuli pois ja toi haava paranee nätisti. Tai ainakin nätimmin ku nokan kans. :)

  VastaaPoista
 8. Odotan innolla yllätyksen paljastamista! Se on siis joku operaatio, mikä sinulle on tehty, jossa sinä olet maannut ja istunut. Ehkä tatuointi tai ripsipidennykset..? Et ole sen jälkeen laittanut blogiin kuvia itsestäsi, joten se liittyy varmaan jotenkin ulkonäköösi..

  Odotellen,

  Maria S

  VastaaPoista
 9. Mulle kävi myös niin, että aluksi olin ettei kiinnosta sitten yhtään, mutta nyt oon ihan koukussa!

  Tää blogi kiinnostaa juuri sen takia, että kirjoitat omasta elämästäsi etkä pelkästään vaatteista, ruuasta ja meikeistä. Ja sun asenne on ihana! Jatka samaan malliin! :)

  Noora

  VastaaPoista
 10. Rintaliiveistä. Minä en kerta kaikkiaan voi käyttää kaarituellisia liivejä. Ahdistaa! Viimeksi ostin Anita-merkkiä, mutta pitäis löytää vähän halvempia hyviä, mukavia ja tukevia (ei toppauksia). Olkaimet sais olla aika leveät.
  - Kaikissa D, DD tai E-koon liiveissä takaosassa on 3 tai jopa 4 hakasta, en tykkää! Olen lyhytselkäinen vai mistä johtunee, että sekin ahdistaa :o

  SH

  VastaaPoista
 11. Hei, en tiedä sanoiko joku että jos kerta toi sun puhelimen kello on tuntia edellä(?) olettaen että se on lumia jossa on esiintynyt ongelmia niin ohjeeksi annettiin että kannattaa vaihtaa automaattinen kello juttu pois. Laitat sinne Helsingin ajan ja säädät oikean kellon ajan niin ei enää pitäisi tulla ongelmia puhelimen kellon kanssa :)

  VastaaPoista
 12. No nythän tänne voi taas kommentoida anona?

  VastaaPoista
 13. Moikka!

  Jee, onnistuuko kommentointi taas ilman rekisteröintiä? :) Itse vältän näitä kun jo nykyisten käyttäjätunnusten, salasanojen ja mainossähköpostien kanssa olen helisemässä :D

  Minä jännittelen jo täällä uutisia :)
  -M-

  VastaaPoista
 14. Maria S,
  No nyt on paljastettu ja osuit osittain oikeaan. :) Kauheen moni muuten epäili et tatskaa oisin mennyt ottaa mut ehei. :)

  Noora,
  Hassu ilmiö kyllä tuo koukkuuntuminen, varsinkin jos alunperin ei oo ollu kiinnostunut. :) Kiitoksia, jatketaan. :)

  SH,
  No usein isonkoon liiveissä on monta hakasta, itse tykkään tästä siksi et ne tuo tukea. Mut rohkeesti vaa metsästämään niitä unelmien liivejä ja kun löytyy ni hamstraa sitten ku pien hamsteri niitä. :) Mä teen aina kun löydän hyvät liivit, ni monet ostot niistä.

  Heidi,
  Siis mun puhelin oli tunnin jäljessä ja mie säädin tuon ohjeistamasi jo heti aamulla kun vian huomasin eli automaattiset päivitykset pois ja takas vaan Helsinkiin. Mut hassua että sunnuntaina kaikki oli OK mut maanantaiaamulla oli sitten muuttanu mu aamuyöstähän ne kellot aina siirretäänkin. Saas nähä mitä pikkuvikoja vielä tulee.

  Anonyymi klo 0.19,
  Niin saa, mut edelleen on hyväksyntä päällä ja mie siinä tuimana tätinä nyt vahtimassa. Kun jotkut eivät voi olla asiallisia mulle blogissani, niin ei minunkaan tarvitse olla heille. :)

  -M-,
  Juu, taas onnistuu. Mut voin toki vastaisuudessa joskus vetästä uudelleen jos kaipaan muutaman päivän rauhaisaa aikaa. Tosin oon nyt ottanu tiukemmat ohjat, kuten edelliselle jo asiasta mainitsinkin. :)

  VastaaPoista
 15. Onhan tuolla Lumingerielläkin urheiluliivejä isorintaisille.

  VastaaPoista