20.9.2012

Ohoh, kun se maailma muuttuki kirkkaaks ja teräväks

Päivän asua 20.9.2012 (no öhöm...viikon paremminkin)
Cashmerehuivi / Cameo Boutique
Tunika / Yours (UK26-28/EU54-56)
Housut / Ellos (Roamans) (56)
Neuletakki / Ellos (Fresh Spirit) (56)

Nyt alkoi sitten opettelu! On tää vaan niin huvittavaa, kun tuntuu ihan siltä et seinät kaatuu päälle. (ihme kyllä, et miks noin kun miinuksia ei tullut yhtään lisää - ainoastaan hajataittoa) Ja koska varmaan kaikki ei ihan ymmärrä, niin mä kävin tänään hakemassa mun uudet simmulasit. Ei nää nyt kyllä vielä ookkaa täysin hyvät eli täytyy huomenna raahautuu sinne liikkeeseen et kaaristavat noita sankoja entisestään.

Ihanaa kun huomenna taas alkaa viikonloppu. Saa taas nukkua myöhään... on nimittäin uni maistanu erittäin makoiselta tässä parin viimeisen yön aikana, että ei ois aamusti tahtonut nousta ylös. Tuostakin huolimatta oon silti se joka pomppaa sängystä ensimmäisenä ylös. Mut huomaa, et viikonloppu lähestyy ku Piiakin innostuu lauleskelee....

Auts! Mulla on vasemman käden kyynärpään alue ollut nyt päivän verran kipeä. Tai kipeä ja kipeä, sitä särkee aina sillon tällön aika ilkeästi mut onneks pieni venyttely auttaa siihen. No sama se vaikka tuo olisikin kipeä, kun oon oikeakätinen niin ei hiljennä vauhtia! ^_^

Kattelen tässä muuten noita vaatekuviani, ni mun on oltava kyllä samaa mieltä teidän joidenkin kanssa - nuo housut lötkättää aivan liikaa, et kaipa sitä on myönnettävä että tarttis pienempiä housuja. Mut koska mä oon kans pihi ihminen, ni ensteks käytetään nää pois ja sit hommataan uusia ja pienempiä. No äiti kyllä tarjoutu kaventamaan noita mut katsotaan nyt....

Mut koska siel on ihana ilma, ni me lähdetään tästä pian lennättelemään ja mie aion käyttää sen ajan niinkin mahtavasti, et teen omat pikkuliikuntasuoritukseni.

35 kommenttia:

 1. Tosi kaunis huivi, mutta harmittavan lyhyt!

  VastaaPoista
 2. Harmittaa että otit noin "hengettömät" lasit. Eivät tuo tarpeeksi ryhtiä kasvoillesi.

  VastaaPoista
 3. Naamakuvaa laseista kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Minä taas pidän noista laseista. Koska vaatteissasi on väriä, yksinkertaisen tyylikkäät lasit ovat parhaat.

  VastaaPoista
 5. Hei Pipsa,kasvokuvaa kaivataan täälläkin.Kiva huivi,en muista olenko ennen nähnytkään asukuvissa huivia.

  VastaaPoista
 6. KAsvokuvan myös haluan nähdä, siis noiden uusien lasien kanssa.
  Ja sitten voisit tehdä esittelyn sun urheiluvaatteista? Siis niistä millä urheilet? Onko sulla urheiluliivit käytössä juostessa, vai/tai joudutko pitämään tisseistä kiinni?( itse siis jos joskus olen kävelylenkillä ja on jääny tavan liivit päälle, joudun juoksemaan niin, että käsivarret tukee tissejä:))?Itse en voi juosta ilman napakoita urheiluliivejaä koska tisseihin sattuu muuten :). Tavan liivit ei siis millään riitä antamaan tukea,vaikka mulla ei olekkaan kuin d-kupit. Tosin en tiedä miten isoja urheiluliivejä kaupoissa yleensäkkään on, tuntuu ,että itsenikin on niitä hankala löytää kun olen koka 42.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi klo 16.46,
  Tää on itseasiassa sopivan pituinen, en tykkää liian pitkistä. :) Tai liian lyhyistä.

  Anonyymi klo 16.49,
  No mie nyt valitsin lasini sen mukaan et niitä voi käyttää arkikäytössä ja kun täällä Suomen valikoimissa ei nyt oo sellaisia paksusankaisia jotka mun makutestin läpi menis. Ja ku en mee sen mukaan mikä on muotia. ;)

  Anonyymi klo 16.59,
  Fb-sivulta löytyy.

  Anonyymi klo 17.02,
  No mie en oo asiaa aatellut tolta kannalta, mä vaa halusin silleen huomaamattomat lasit et voi käyttää joka päivä. Ku en halua mitään huomiolaseja.

  Sanna,
  Löytyy FB-sivulta naamakuva. :) Mä käytän huiveja lähinnä syksyisin/talvisin. Siks niitä ei varmaa aiemmin oo näkynyt, omistan kyllä muutamat huivit. :)

  Anonyymi klo 17.15,
  Kuten yllä jo sanoin, niin FB-sivuston puolelta löytyy kasvokuva. Ja valitan, mut mun vanhoilla urheiluvaatteilla en ala esiintymään, ku se toisi kauhean arvosteluhuudon tänne blogiin - kokoajan metsästän uutta takkia. Housuja ja kenkiähän en tarvitse kun ne on muuten ihan sopivat tuohon tarkoitukseen. :) Nii ja ei oo urheiluliivejä, et teen samoin kuin sinäkin - mun rinnoille ei kovin helpolla valitettavasti löydy noita urheiluliivejä :(

  VastaaPoista
 8. kaikki ei edelleenkään ole siellä facebookissa, enkä viitsi yhden rillikuvan takia liittyä.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi klo 18.47,
  No sitten teidän täytyy olla kärsivällisiä. :) Laitan naamakuvaa vaikkapa huomiseen tekstiin. :) Vaikka näkyyhän ne lasit tuossakin kuvassa jo osittain. :)

  VastaaPoista
 10. Mitäs se sun siskonmies on sitten tehnyt?

  VastaaPoista
 11. Anonyymi klo 21.01,
  En nyt ala tässä sanomaan, mutta kaikkea vittumaista...

  VastaaPoista
 12. En ehkä sanois, että sulla on liian isot housut, mutta vääränmalliset lähinnä. Se tekee ihan tosissaan aika paljon se malli.:)

  VastaaPoista
 13. Käytätkö sä viikon samoja vaatteita? "Viikon asu"..

  VastaaPoista
 14. Anonyymi klo 21.54,
  Mitkä sitten ois oikeenmalliset?

  Anonyymi klo 22.01,
  Itseasiassa en samoja, mutta kuitenkin samoja. :)


  Ja kun nyt niin monia (kahta?) tuntui ärsyttävän mun avautumiseni siskoni miehen todella ärsyttävästä kohtelusta siskoani kohtaan, niin poistin sen ja lupaan ja vannon, etten enää päästele näitä kiukunpuuskiani tänne blogiin. Nää nyt on melkeen ainoat kerran kun oikeastaan suutun jostain, joten siinäkin mielessä halusin sen teille jakaa että jokin saa mutkin joskus räjähtämään, mutta ilmeisesti koska en halunnut kertoa kaikkea tietoja asiasta, niin se on sitten niin paha paha asia. :) Joten pysytään sitten Naantalin aurinko asteella vaan. :) Mut muistakaa, kyllä mullakin höyrykattila pihisee ku oikee tyyppi sitä ärsyttää.

  VastaaPoista
 15. pipsa, kiitos! Vaikka et nyt kommenttia julkaissut, niin sentäs sain vastauksen. Saa toki kiehahtaa välillä ja pitääkin, kunhan vain muistaa, että kun olet omasta elämästä tarkka, niin on myös muiden :) itse en arvostaisi sitä, jos joku kavereistani/sisarukseni laittaisi minusta tai minun perheestä juttuja, mitkä ärsyttää. Nyt hyvää yötä sinne! :)

  VastaaPoista
 16. Anonyymi klo 22.17,
  Siis mä oikeasti kiehun useinkin tuon siskonmiehen takia. Ja ymmärtäisitte toki paremmin jos kertoisin kunnolla, mutta kuten sie totesitkin niin jätetään ne asiat sitten sanomatta. Vaikka edelleenkin olen sitä mieltä, ettei tekstissäni ollut mitään yksityisyyttä loukkaavaa.

  VastaaPoista
 17. Eihän täälä ollut kun yks ihminen kysynyt että mitä sitten oli tapahtunut? Ei ketään näyttänyt ainakaan ärsyttävän. Mutta joo, jos on asioita joista ei blogissa halua puhua, kannattaa niistä olla mainitsematta.

  VastaaPoista
 18. Anonyymi klo 22.23,
  Oli enemmänkin, mutten vain julkaissut niitä kaikkia. Vaan päätin et poistan koko tekstin, ni kaikkien on sit hyvä olla. En silti vaan ymmärrä, et miksei asioista voi kirjoittaa just noin kun itse kirjoitin - täytyykö kaikkeen tehdä kilometrin mittaiset kertomukset miten se meni? Vai onko kyseessä vain se, ett kun ei kerro enempää niin ihmisten uteliaisuus nousee niin suureksi, että se tiedottomuus alkaa ärsyttämään kunnei tiedä kaikkea. Mie tykkäisin monestakin kirjoittaa tuolla tavalla, mut oon niitä jättänyt kyllä pois mut tätä siskoni juttua en vaan voinut... Mä oikeesti räjähdin sen kuultuani.

  VastaaPoista
 19. Tottakai ihmisiä kiinnostaa koska kiinnostuksesta tätä blogia lukevat ja ihminenhän on utelias. Mutta mikään pakkohan sun ei ole sanoa asioista kuin vaikka se yksi lause, mutta silloin jää paljon arvailujen varaan joten varaudu kysymystulvaan. Mutta yksi vinkki, älä sano heti perään ''en kerro enempää'', varsinkin jos kyse on kylään lähtemisestä tms kuten yhdessä postauksessa, silloin ei ihmisiä jää ehkä niin ärsyttämään. Tämä on hyväksi havaittu tapa

  Anonyymi 22.23

  VastaaPoista
 20. Siis käytät samoja vaatteita, mut et kuitenkaan samoja. WTF? :O

  VastaaPoista
 21. Kyllä mullakin heräs uteliaisuus, kun luin tossa aiemmin, että mitä se siskon mies nyt on tehnyt, kun noin kiehauttaa, mutta samalla tuli ajatus, että se ei kuulu kyllä yhtikäs mulle, eikä tänne blogiinkaan. Eli ikävä kyllä, munkin mielestä toi ois pitäny ehkä jättää sanomatta alun perin. Hyvä kun poistit. Kiukuspäissään ei aina ihan tuu ajateltua loppuun asti. Tätä blogia kun saattais noin niiku teoriassa lukea vaikka sun siskon miehen kaverit, kavereiden vaimot, tyttäret, jopa pomot. Ni se että antaa ymmärtää että se on tehny hirveyksiä herättää kyllä kaiken maailman perheväkivalta yms kauhuskenaariot kenen tahansa mielessä. Ei sillä etteikö sitä mainetta ois ansainnut JOS jotain sellasta on tehnyt, että koko maailma tietäis millai hulttio on, mutta ei se silti ehkä ole kuitenkaan oikein täällä blogissa siitä puhua.

  Mutta hei pipsa ihan pinkki huivi! Vautsi mitä väriä elämään! Pistähän oikeen kunnon nassu posetukset uusista laseista tännekin puolelle, niin näkee noi anotkin :)

  VastaaPoista
 22. Anonyymi 22.23,
  No ehkä mä jätän sen "en kerro enempää" kohdan sitten pois. Koska eihän kenenkään tarvitse tietää enempää mun kyläilyistäni. :) Ja oon halunnu tuoda tommosia pikkuasioita esille, koska oon saanu kommentteja jossa mietitään, et käykö koskaan missään ja onko mulla edes ystäviä. Ni halusin sitten tuoda noin pienellä tavalla esille, et kyllä käyn ja kyllä niitä on. :) Ja kyllä mä kysymystulvat kestän, ei siitä ole kyse mutta se, että jos en suostu vaikkapa kertomaan siskon mieheni nimeä, niin on jo liikaa ja sitten suututaan kun en kerro. Että kieltämättä vähän menny uteliaisuus yli hilseen. Ja tuon sisko jutunkin halusin kertoa, et näette että kyllä mäkin tuohdun joskus ja varsinkin tossa siskoni tilanteessa, ku niitä on sillä harmittavan usein. :( Mut tosiasia on se, että aina sitä jotakin ärsyttää...

  VastaaPoista
 23. Anonyymi klo 22.42,
  Eikö teillä ole samoista vaatteista useampia kappaleita? Itelläni ainakin on. :) Mut kyllä, mä voin pitää samoja vaatteita päällä tai samaa asua paremminkin koska vaatteet itsessään kyl vaihtuu. :)

  Anselmi,
  Se on totta, et kiukuspäissä ei tuu ajateltua asioita ihan loppuun saakka. Pitäs opetella mantrausta tähänkin asiaa. No mie kyl tekisin tolle äijälle kyl semmoset kuohinnat ettei oo tosikaan mut kieltämättä, parempi rauhottua ja jättää nämä pois vaikka mieli tekisi huutaa koko maailmalle mikä kuspää toi yks on.

  Nassuposetukset tulloopi huomenna sitten. :) Huomenna taas perjantai ja paljon ois edessä - pitäs kuvata höpinävideoo ja kaks vaatettakin pitäs esittelykuvata. Onneks on aikaa, mut jotenkin taas innostus nolla. :)

  VastaaPoista
 24. Juu, ymmärrän pointin miks halusit kertoa tuon jutun, ja hyvä pointtihan se on, vaikka ihmiset uteliaiks tulevatkin. Mutta tosiaan nuo on jo olleet asiattomia kommentteja joissa nimiä kysellään, en vaan tiennyt että sellasiakin oli. Mut hyvä et pidät rajoista kii :)

  Anonyymi 22.23

  VastaaPoista
 25. Anonyymi 22.23,
  Tokihan mie haluaisin kertoa asiasta oikein yleisestikin, kun varmasti monien elämää saattaa koskettaa mut viisaampi etten ehkä tässä blogissa siitä sano. :) Ja kyllä, tuollaisia kommentteja on tullut mutten vaan niitä päästä läpi. No onneks ihminen on oppivainen luonne eli vaikka ikää tulee ni ei se oppiminen koskaan lopu. :)

  VastaaPoista
 26. "Tänään suutuin yhdelle ihmiselle oikein tosissaan ja huomaisin, miten helposti sitä kilahtaa...."

  "Tänään suutuin veljen vaimolle ihan hirveesti, se kusipää meni tekemään jotain ihan hirveetä, mutta enpä siitä kerro sen enempää, ettei tule puheita..."

  Tavalla, jolla asian ilmaisee, on ihmeen iso vaikutus. Suosittelen ylempää vaihtoehtoa, ei herätä ylettömästi uteliaisuutta.

  VastaaPoista
 27. Anonyymi klo 23.10,
  Kiitti, toi on hyvä neuvo. Täytyy kirjottaa oikee POST-IT:lle ylös et muistaa sit siinä tunnekuohussa. ;)

  VastaaPoista
 28. Hei! Kirjoitit, että "innostus on nolla". Se on ihan ymmärrettävää, että välillä tulee sellaiset fiilikset. Paras pitää välillä pientä paussia, koska blogin pitäminen näinkin aktiivisesti on varmasti henkisesti aika "ottavaa". Siinä antaa ja avaa itsensä. Tietenkin monet lukijat odottavat, että koko ajan tulee postauksia. Mutta työstä blogeilu todella käy!

  VastaaPoista
 29. Pidätkö itseäsi kauniina? :) Kerro mielestäsi parhaat puolesi.

  Tuo asu on aika yhteensopimaton.

  VastaaPoista
 30. Anonyymi klo 23.56,
  Jep, joskus olisi kiva kun voisi pitää vähän paussia. :)

  Anonyymi klo 8.04,
  Ei, en pidä kauniina enkä nyt valitettavasti kerro parhaita puoliani.

  VastaaPoista
 31. Kyllä sitä paussia voi pitää ihan silloin kun haluaa.

  VastaaPoista
 32. Anonyymi klo 20.39,
  Voi toki ja olenkin pitänyt. :)

  VastaaPoista
 33. Kuinka paljon kommentteja jää keskimäärin nykyisin julkaisematta?

  VastaaPoista
 34. Anonyymi klo 10.00,
  Vaikea sanoa keskimääräistä mutta aluksi kun hyväksynnän laitoin päälle, niin tuli just kaikenlaisia haukkumiskommentteja mut nyt on rauhottunu. Oon voinut julkaista melkein kaikki kommentit jotka on tulleet. Kaikki kommentit on kuitenkin mulla tallessa.

  VastaaPoista
 35. Mutta vähän aika sen jälkeen kun olit laittanut hyväksynnän päälle, sanoit ettet ole yhtäkään joutunut jättämään julkaisematta? Ikävä kuitenkin jos tuollaisia kommentteja tulee, saattaa olla hyväksyntä hyvä vaihtoehto.

  VastaaPoista