9.9.2012

Pakenen totuutta keräämällä itselleni tekemistä


Täällä sitä ollaan nyt sitten yksi viisi päivää. Kovin silti tuntui ettei tuo isäntä ois halunnukkaa lähtee matkaan. Mut ihanaa kun kuitenkin pidetään yhteyttä päivittäin, niin ei tunnu kovin pahalta tuo yksinolo kuiteskaan.

Oli pakko käydä tekemässä tunnin kävelylenkki ja nappasin vähän videoa siltä matkalta (alkumatkasta) ku tuli niin matalapainefiilis kun kulta lähti ja laittoi oven kiinni.

En sitten ihan vielä aloittanutkaan siivoamista, ainakaan täydellä teholla. Oon nyt lähinnä kierrellyt roskasäkin kanssa asunnon läpitse ja voi pojjaat kun sitä turhaa krääsää on kerääntynyt sinne sun tänne. Siis lähinnä miehen mutta onneks noissa pystyn itse päättelemään et voiks heittää roskiin vai ei. Mun oma sikolättipossu toi yks kyllä. <3 Eli teen tässä tämmöstä vähän väliä siistimistä ennenkuin aloitan itse kunnon imurin ja luutirätin kanssa riehumisen.

Paha vaan tuossa siivoomisessa, kun alkaa kaikenlaiset sisustusideat lennettää pitkinpoikin. Katsotaan mitä oon saanu aikaseen täällä ku oikee päästä itteni vapaaks. Tiedostan kyllä miksi teen nyt niin kauheasti kaikenlaista - pakoilen totuuden myöntämistä, et mä oon yksin! Byääääääh!!

No jahka tässä iltaa kohden rauhotun, niin edessä olisi kolmen uutukaisen ANTM -jakson katsominen.

                       

38 kommenttia:

 1. Löysin tän blogin ihan vasta ja tykkään tosi paljon tästä! Oot tosi symppis ja ihanan positiivinen! Blogin aihe on myös mielenkiintoinen ja sun pirteitä videoita on kyl kiva kattoo :) Sanoit jossain vanhemmassa postaukses et laihdutat, mutta et ota siitä stressiä, niin onko sulla näkynyt vielä yhtään tuloksia tai ooks laihtunu vielä? Ihanan näköiset lenkkimaisemat sielläpäin muuten!!

  VastaaPoista
 2. Kuule se muutaman päivän ero tekee varmasti hyvää :)

  VastaaPoista
 3. Kulta lähti ja painoi oven kiinni, sinä lähdit itkuisena kävelemään, videolla sanot että klo on nyt 12:00 ja yksinäisyytesi alkaa klo 18:00.

  Oliko miehesi siis jo lähtenyt vai oliko vielä kotona, kun kuvasit tätä?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi klo 18.04,
  Kiva kun löysit ja tervetuloa! :) Olenhan minä laihtnut ja tuloksiakin näkynyt, mutten sen tarkemmin voi blogissa puhua noista. Tää alue on ihana just siks, et täällä on tota luontoa tajuttu säilyttää. Mikäs sen ihanampaa ku lenkkeillä tuolla non.

  Anonyymi klo 18.05,
  Tekkee tekkee, mut soon vaa inhaa ku ei pariin ekaan yöhön saa nukutuks kunnolla. :( Et tervetuloo vaa semmoset 4-6h yöunet ja nekin koiranunta nukkuen. PLÄÄH! Onneks on mahdollisuus päikkäreihin.

  Armas,
  Siis mun yksinäisyys alkoi klo 12.00 kun mies lähti ja video on kuvattu siitä aikalailla 10min sen jälkeen ku meni kiinni. Yksin siis olin kotona kun alkukuvauksen tein. Se että blogiin sen latasin klo 18.00 on eri asia. :) Tuossahan oli editoimista ja latailua ++ pari teknistä ongelmaakin minkä takia julkaisu blogissa viivästyi parilla tunnilla.

  VastaaPoista
 5. Mikset voi puhua painon putoamisesta blogissa? Mikset voi koskaan käyttää normaalikoon vaatteita?

  Ihana blogi, ihania videopätkiä (minusta hyviä juuri tuollaisina)...koukuttaa ihan täysillä :). Ihanan usein tulee vielä päivityksiä, hyvä hyvä. Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
 6. POSTAUS ei postatus, kuulostaa tosi tyhmältä toi postatus. :D

  Mut oot ihanan positiivinen ihminen, jatka samaan malliin. (: !

  VastaaPoista
 7. Videolla vaan kuullostaa kohdassa 3:25 että "viiden päivän yksinäisyys alkaa klo 18:00 ja nyt klo on 12:00".

  VastaaPoista
 8. Hei!
  Minusta on mukavaa välillä olla yksin, kun mies on reissuhommissa! Teen omia juttuja tai vain olen. Siihen tottuu ja nauttii myös yksinolosta.

  Viitaten yllä oleviin kommentteihin, onko laihduttaminen asia, josta et kirjoita blogissa? Minusta se olisi mukavaa lukea, mitä metodeja/ruokavaliota ym. On näet samat "ongelmat" meillä monilla muilla. (En ole seurannut blogiasi kovin pitkään, joten en tiedä, oletko aiemmin kirjoittanut laihdutukessta).

  VastaaPoista
 9. Anonyymi klo 18.46,
  Tiettyjen lukijatyyppien takia en puhu + koska tämä ei ole laihdutusblogi. Luultavasti siksi, etten ajattele koskaan laihduttavani niin pitkälle että olisin normaalipainoinen. Kiitoksia, jatketaan samaan malliin. :)

  Anonyymi klo 18.47,
  Eiku se on postatus. ;)

  Armas,
  Kattos vaa, kyllähän se kuulostaa että sanon 18.00 mutta asia ei siis ole noin. Vaan siis 12.00 aikaa isäntä lähti ja 10min sen jälkeen lähdin minä. :)Puhun näköjää taas epäselvästi. :) Paha tapa, isäntäkin joutuu välillä oikimaan sanomisiani. :)

  Anonyymi klo 18.49,
  Juu, en kiellä etteikö ole kivaa olla yksin ja kun saa tosiaan touhuttua omia juttuja ja kaikkea. Mutta öisin sen yksinäisyyden huomaa. :( Ku ei oo unikaveri vieressä. Mut totta turiset, kaikkeen tottuu. :)

  Laihdutuksesta olen kyllä puhunut aiemmissa postauksissa mutta koska se aihe riistäytyi käsistä, niin totesin etten tietyn lukijakunnan takia voi kirjoittaa laihdutuksesta yms. mitään tänne. Se on valitettavaa, sillä tiedän että joitakin asia kiinnostaisi varmasti ihan hyvässä mielessä mutta koska eräät pilasivat sen mahdollisuuden niin... en ota juurikaan kantaa kyseiseen aiheeseen enää. Ainakaan kunnolla.

  VastaaPoista
 10. Kiitos Pipsa videosta taas! Ymmärrän tunteesi tuosta puolison lähdöstä ja itselläni sama tilanne edessä kk päästä joten kyyneliltä ei säästytä täälläkään :/

  Mutta ota se itsesi hellimisen kannalta, saa kerrankin olla itsekäs ja olla rauhassa ja tehdä vaan niitä juttuja mitä haluaa. Viikon päästä aika tuntuukin loppuneen kesken! Ja sen jälkeen on entistä ihanampi nähdä puolisoa taas :)

  Että kyllä se siitä! Zemppiä!

  Ps. Olisko mahiksia saada lisää kokkausvideoita kuten se smoothiejuttu?

  Terkuin Liinu

  VastaaPoista
 11. ...ps.2. Upee sateenkaarikuva!!

  VastaaPoista
 12. Liinu,
  Ole hyvä vain. :) Kyl se pahalta tuntuu, kun ei useinkaan olla öitä erossa. Yhdelläkin kertaa isäntä maksoi ilomielin kalliin taksin, että pääsi miun viereen nukkumaan ku ois nukkunu kaverinsa luona. :) Juu, otan hellimisen kannalta ja onhan tässä kaikenlaista touhua ens viikolle luvassa ni nopsaan se aika tosiaan menee. :) Hmmm... voisihan se olla mahdollista. Täytyy nyt katsoa. :) Ja kiitti, sateenkaarikuvasta tuli upea. :)

  VastaaPoista
 13. Ihana häslä oot ton kuvaamisen kanssa :D Pyörii, kääntyy, tärisee, kuvakulmat vaihtuu.. Paljon hauskempaa katsottavaa kuin peruspönötysvideot (joita sinulta ei löydy, meinaan telkkariuutisia tms)!

  Pipsa se jaksaa aina piristää vaikkei itse olisikaan pirteimmillään :) Ja tiedän miltä se tuntuu kun puoliso on poissa.. Mutta kyllä se aina palaa! :)

  VastaaPoista
 14. Christina,
  Mäki tykkään tosta häsläkuvaamisesta. Tuo sitä aitoa mua esiin enemmän kun ei mieti liian tarkkaan mitään valmiiksi. :) Katsotaan josko saisin erään lukijan mieliksi tehtyä sellaisen videon että kuvailen tuolla kaupungilla. :) Jep, kyllä se puoliso sieltä palaa mut viis yötä tarttis kestää!

  VastaaPoista
 15. äh,mitää harkittuja postauksia!!
  ihan tommosia luonnollisia vaan!
  koitahan nauttia ns. omasta rauhastas! mä voin vaan haaveilla semmosesta,kun on "kakaroita 4 ja ukko" ;)
  t.hippis

  VastaaPoista
 16. Ihan hauska video, mutta ehkä olisi kannattanut pitää sitä kameraa kuitenkin oikein päin...

  VastaaPoista
 17. Hippis,
  Jep jep! Mä koetan nauttia. Sulla varmasti aikamoinen hulabaloo kotosalla. :) Mut eiks äitienkin kuulu joskus rentoutua? :)

  Anonyymi klo 20.01,
  Joo, no valitettavasti huomasin tuon vasta editointivaiheessa. Ens kerralla siis kamera vaakasuoraan mieluummin kuin pysty. :) Ni erottaa selvästi millon väärinpäin. :)

  VastaaPoista
 18. Heipsan Pipsa! :)

  Olen nyt parisen viikkoa lukenut blogiasi ja kyllä luin sen alusta loppuun heti ja jäin koukkuun! ;)

  Miten ihminen voikaan olla noin iloinen, oma itsensä ja omistaa vielä mahtavan huumorin!!

  Olet saanut minusta uuden fanin ja odotan joka päivä ja ilta uutta postausta ja videoita! :)

  Pakko nyt jo kommentoida, koska en ole tälläistä blogia vielä löytänyt mikä koukuttaa näin kovasti!

  Suuret Kiitokset sinulle tästä ihanan mahtavasta blogista!

  Olet mahtavan ihana ihminen! <3

  *Älä välitä mollaajista, olet juuri hyvä tuollaisena ja teet kaiken niin hyvin, kuin vaan voit ja ne riittää!* :)

  Koitahan kestää ja jaksaa ilman miestä!

  Terkuin: Kikka

  VastaaPoista
 19. Kikka,
  No heipsan! :) Ohoh, nyt oot kyllä hatunnoston ansainnut ku koko blogin lukenut alusta loppuun. :) Mut siis ajan kanssa mä oon tällaiseksi muuttunut, tai siis ainahan oon ollu tämmönen mut nyt uskallan olla niin ihan julkisestikin. :) Kiitoksia kiitoksia. :) Itse oot kans mahtavan ihana! :) Kyllähän mä jaksan ilman miestä, kun mulla on teidät pitämässä mut kiireisenä. :)

  VastaaPoista
 20. Oletko aina ollut läheisriippuvainen?

  VastaaPoista
 21. Anonyymi klo 20.57,
  Mistä sie nyt tuollaisen diagnisoit, kun ainakaan oireet ei yhtään kuvasta mua? :)

  VastaaPoista
 22. Hei!

  Olen pitkän avioliiton aikana oppinut, että kun puoliso lähtee työmatkalle, omalle reissulle tai illanviettoon, kannattaa toivottaa mukavaa reissua ja näyttää iloista naamaa. Tai kun soitellaan, sanoa, että täällä menee ihan hyvin.
  - on itsekin mukavampi olla menossa, kun saa vastaavat toivotukset. Ei mikään se kurjempaa kuin lähteä ja toinen jää murjottamaan. (en väitä, että sinä jäisit, mutta näin yleensä).
  Kun on kotona iloinen ja hyväntuulinen kumppani, on aina mukava palata :)

  VastaaPoista
 23. Anonyymi klo 21.24,
  Oot aivan oikeassa!!!! Mieluummin toivottaa hyvää matkaa ja sit ku palaa matkalta, ni ottaa iloisesti takas kotio! :) Tulloo kaikille hyvä mieli. :)

  VastaaPoista
 24. Aloin lukemaan blogia kun heti ensimmäinen postaus mitä luin oli niin ihanan positiivinen ja elämänmyönteinen. Oon ollut itsekin aikaisemmin samanlainen hömppä, mutta mun elämässä on sattunut viimeiaikoina paljon isoja asioita ja oon muuttunut tosikoksi. Olen päättänyt löytää iloisen elämänasenteen uudelleen ;)

  Sinikka

  VastaaPoista
 25. Kyllä sä sanoit, että yksinäisyys alkaa klo 18. Kuunteleppa vaikka!
  Valehtelu jatkuu vissiin täälläkin?

  VastaaPoista
 26. Sinikka,
  Voi kiitoksia. :) Toivottavasti sieki löydät uudelleen iloisen elämänasenteen. Mut kyllähän se niin on, et jos paljon sattuu kaikkea ikävää ni vaikeahan siinä on pysyä iloisena. :(

  Anonyymi klo 23.08,
  Miten niin valehtelu jatkuu TÄÄLLÄKIN? Mie en oo mitään valehdellut mut ilmeisesti videolla on käynyt niin vanhanaikainen sattuma, kuin että oon sanonu vahingossa väärän kellonajan. Mieski joutuu mua vähän välii oikomaa, ku sanon jotain väärin. Eli sori sori sori, mie sanoin videolla väärin. Mut kyl se niin on, et mies lähti klo 12.00 kun lentokin lähti siinä klo 15.00 tienoolla - Et jos ois lähteny klo 18.00 ni ois myöhästyny aika ruhtinaallisesti lennoltaan. :)

  VastaaPoista
 27. Miulle ei missän vaiheessa tullu mieleenkään, että videolla sanoittais kello 18.00. Mutta uteliaana tarkistin tietysti asian, enkä vieläkään tajua noita väitteitä, miusta siinä ihan selvasti kuuluu "alkaen kello kahestatoista".

  Ja mitä sitten jos olisitkin sanonut väärin, miksei asiasta voi kysyä/mainita ystävällisesti? Ihme vikisijöitä täällä siun blogissa :D

  Ite varmastikin koukutuin siun positiivisen asenteesi takia tähän blogiin. Jatka samaan malliin! :) (Joku aika sitten liityin vasta lukijaksi ja kehyspostaukseen kommentoin ekan kerran, vaikka oon tätä siun blogia seurannu jo pitkään.)

  VastaaPoista
 28. Emilia,
  Hmmm... no se saattaa olla ihan kumpi vain, että joko 18.00 taikka "kahestatoista". Sanon sen kyllä aika epäselvästi. :) Voi kun asioista vois aina sanoa ystävällisesti mut ei se taida näin netin välityksellä onnistua. :)

  VastaaPoista
 29. Hei. Ei taija monella noista anonyymeistä olla muuta ekämää ku pittää valittaa kellonajoista ja kaikesta muusta:/ ap

  VastaaPoista
 30. Anonyymi klo 20.55,
  No olihan se mussa syy, kun puhuin niin epäselvästi. :)

  VastaaPoista
 31. Tai minä vaan kuulin väärin, anteeks anteeks anteeks...ja mitä negatiivista siinä on jos haluaa täsmennyksen asiaan että oliko klo 12 vai 18. Jätetään nyt jo tämä asia menneisiin.

  VastaaPoista
 32. Armas,
  Ei siinä täsmennyksen pyytämisessä mitään negatiivista ollut. :) Asia voidaan jo jättää menneisiin. :)

  VastaaPoista
 33. Pakko minunki nyt kommentoida "negatiivisesti/arvostellen", vaikka et neuvoja varmaan liikuntaan kaipaakaan :) Mietin tossa kun videon alussa sanot että oot hengästynyt koska vetäsit lenkin alkuun heti spurtin..Kahteen seikkaan siinä kiinnittyi huomioni, ja neuvona voisin sanoa ettei kannata kylmiltään lähteä juoksemaan, lihasten kannalta, ensin olis hyvä kävellä reipasta tahtia lämmittelyksi ja sitten vasta lämpimillä lihaksilla hölkötellä ja spurttailla..
  Ja se toinen huomautus tulee kyllä nyt vaatteista/asusteista, ei kai kukaan oikeesti lähde LENKILLE ja spurttailemaan neuleliivissä ja käsilaukku olalla? :D

  Kiitos ja anteeksi, mutta vois olla mukavampi ja sujuvampi lenkkeillä noita pikkuvinkkejä noudattaen..kokeile vaikka huvikseen seuraavaksi ja tee postaus lenkistä sujuiko yhtään paremmin spurtit ;)

  T: Anna (joka on oikeesti ihan kiva vaikka nyt tulikin pätemään) ;)

  VastaaPoista
 34. Anna,
  Siis ihan totta, täytyy lämmitellä ensin mutta tuossa en siis kovn isoa spurttia tehnyt. :) Mistä sie käsilaukun oot keksiny, mulla oli reppu mukana. :) Kaukana käsilaukusta. Ja tuo neuleliivi oli hyvä vaihtoehto. Oli just sopiva, fleecen kans ois tullu liian kuuma. Ja mie siis ihan kävelin rauhallisesti, juoksuspurtti oli vain alussa eikä ollut pitkäkestoinen. Ehkä se parantuisi jos jättäisi repun pois, mut ei mulla sellaista normaalisti kyl mukana ookkaa. Sillon satuin tarvitsemaan. :) :)

  VastaaPoista
 35. Mie varmaa keksin sen olkalaukun tosta ku näin punasen hihnan olalla ja sit aloin kuuntelemaan postatusta ;) ja samalla naputella kommenttia ni en nähny että se oli reppu..No mut ei repunkaan kanssa oo hyvä juosta/hölkätä, ellei se sit oo lastattu tarkotuksella lisäpainoksi eli painavaksi tuomaan haastetta muuten niin helppoon hölköttelyyn ;)

  Nii no jos sie tykkäät lenkkeillä (ja hikoilla) neuleessa ni kaipa sekin sitte siirtää hikeä riittävän hyvin, mikäs mie oon muuta väittämään, ite en vois kuvitella hiestä litimärän neuletakin kaa treenaavani mutta jokaisella on tietty oma maku ja valinnat pukeutumisessa, mie lähinnä käyttömukavuutta aattelin ettei neule kai ois ihan paras hikirääkkiin, en ulkonäöllisiä/muodillisia seikkoja ku niistä mie en tiiä mitää ja meen oman maun mukaa :)

  No, nyt oon arvosteluni arvostellu ja toivotan sulle kivoja hikisiä ja tehokkaita treenejä jatkossakin :)

  T: Anna

  VastaaPoista
 36. Anna,
  Oot ymmärtäny väärin,olin kävelemässä ei siinä niin paljoa hikoile et liivi uisi. :) Ja liivi oli siitä hyvä et sen kans ei tuu sillee hiki ku jonku takin kans.

  Kun normisti käyn lenkillä ni mulla on kyl erilaiset vaatteet. Eikä reppua. :D

  Ja tuo on siis neuleliivi ei takki. Tuuletus aivan loistava.

  VastaaPoista
 37. Ahaa ok, no sitte puhuin paljon mutten asiaa ;)

  T: Anna

  VastaaPoista
 38. Anna,
  Kyllähän siun teksteissä oli asiaakin. :) Et kyl mie noista sillee jo tiesin.

  VastaaPoista