12.9.2012

Punapäil o ain kivempaa ^_^

                    

                   

Oi miten ihanaa onkaan olla taas kotona ja miten ihanaa kun sain viimeinkin nukuttua päiväunet. Peräti neljä tuntia joten ens yönä ei nukuta ehei, mutta onneksi ei oo niin väliä. Ei oo aamulla oottaas aikasta herätystä. :)

Huomiseksi mulle
onkin keksittynä vaikka mitä kivaa tekemistä. Valtsussa odottaisi nimittäin Elloksen paketti jossa on noita farkkulegginssejä. Yhdet aion tosin vain tilata mutta merkitsen itselleni ylös mitkä olivat mukavat, niin voi ehkä vastaisuudessa sit tilailla lisää. Mietinkin tässä näin, että haluaisittekohan niistä esittelyä? Ainakin niistä jotka sitten menee ja istuu päälle. :)

Samalla huomiseksi on eräs pieni sisustusprojekti. Saas nähä millaiseksi tappelemiseksi sen kanssa menee, mut toivotaan et päästäs vähäisellä noitumisella eteenpäin. :)

Ja nyt sitten ootellaan kaks viikkoa uusia laseja. Mut tiiättekös, ei mulla ollu näössä tapahtunu mitään muutosta - samat miinukset on kun ennenkin (-6 ja -6,25) mutta jotain terävyyttä (hajataitto?) lisättiin ni johan alko näkemään kirkkaasti. Ja hassuinta oli, et ku tota kokeiliin mun vanhojen lasien kans ni näin ihan hyvin. Eli periaatteessa en tarvitsisi uusia laseja mut olkoot, kun kerran 215EUR maksaa ohennuksineen kaikkineen ni soon halpaa se. Ja onpahan nyt sitten varalasit - siis nää nykyset lasit jää varalle.

Peeeässs.... Muistakaas käydä tykkäilees Värikkäästä elämästäni myös FB:n puolella. Päivittelen sinne pikakuulumisia. :)

69 kommenttia:

 1. Mistäs tuo sinun tunika on hankittu tahotoo samalaisen :)

  VastaaPoista
 2. Anni-Mari,
  Se on Yoursilta, mut ei sitä oo enää saatavilla :(

  VastaaPoista
 3. Istuisit vaikka nuilla videoilla ni ois jotenkin luontevampaa ni ei tarvii häslätä seisten :)

  VastaaPoista
 4. Suoristaksää niinku käsin vaan, kun ei ole yhtään suora?

  VastaaPoista
 5. Heippa!

  Mitkä kehykset valitsit?

  SH

  VastaaPoista
 6. Anonyymi klo 21.39,
  No mä mietein sitä istumista mut päätin sit seisoa. :)

  Anonyymi klo 21.46,
  Kyl mä ihan tolla raudalla suoristelin mut myönnän - EN OSAA! ;) Mä en jotenkin niinku uskalla suoristella kauaa.

  VastaaPoista
 7. SH,
  Heippa. No ne turkoosit tietenkin. :) Ei Nissenin paksusankasissa ollu miellyttäviä, et täytyy ne tilata sitten tuolta rapakon takkaa. :)

  VastaaPoista
 8. Minä ainakin tykkäisin jos tekisit postauksen Elloksen farkkulegginseistä! Olen pitkään etsinyt itselleni kivoja, mutta jotenkin ei vain tunnu löytyvän mitään :( Aina on liian pieni maha, tai liian iso peppu tai legginsit nousee leukaan asti tms. Kuvat olisi myös mahtavia :)

  Ihania muutenkin aina kaikki sun vaatepostaukset!!! Vaikka olenkin vähän pienempi ja eri muotoinen, saan silti sinulta hyviä ideoita! Sekä tietysti uskallusta itsekin vähän panostaa vaatetukseen ;)

  VastaaPoista
 9. Siis miten et USKALLA suoristaa? Suoristusrauta lämpeneen vaan ja kun se on tarpeeks lämmin, niin hiuksia raudan väliin ;). Osta lämpösuojasuihke, niin hiukset ei kärsi niin pahasti. Pienissä erissä sit suoristat :). Ei siinä kauheena pitäis uskaltamista olla ;).

  VastaaPoista
 10. Eikö sulla ole kavereita?? :(

  VastaaPoista
 11. Tilasin myös Ellokselta niitä farkkuleggareita tai jegginssejä yhteensä kolmet, hain ne eilen postista. Materiaali oli ihanaa, pituus mulle passeli (olen 172 cm). Yleensä housuni ovat kokoa 52-54 ja nämä tilasin kokoa 52, kun ajattelin, että saavat olla sillai tyköistuvat, mutta nämä oli kyllä isoja, koko 48 varmaan olis ollut hyvä. Reisille ja lantion kohdalle jäi liikaa tyhjää, mutta mähän olen muodoltani omena eli jalat on kapeat verrattuna muuhun vartaloon. Sitten harmitti, kun Ellokselta tuli se tarjous, että 40 % alennusta, mutta sitä ei ollutkaan huomioitu, mutta samapa se, kun palautukseen menee, jos sit en yhtä paria ota tuossa 48 koossa. Mutta sitten pitäs soittaa sinne, että huomioi sen alennuksen.
  Niin, ja kiva tukka ja se huivikin oli ihana, täytyy varmaan käydä siinä kaupassa....

  VastaaPoista
 12. Jos ostat lisää noita tuotteita tai muita niin suosittelen tilaamaan netistä. Saa edullisemmin. Itse esim. tilailen lookfantasticilta :)

  VastaaPoista
 13. Kutsuitko nyt oikeasti kylään sun luokse, se olisi kyllä tosi kiva juttu. Olis vähän niinku blogitapaaminen, niinkuin noissa muotiblogeissa on usein tapana noilla tytöillä. Sehän olisi tosi hauskaa. Vois tehdä yhdessä vaikka ruokaa ja keskustella henkeviä. :) Tykkään!

  VastaaPoista
 14. Sama! Mä haluan kans kylään. Huomenna siis? Tehdäänkö yhdessä jotain ruokaa, nyyttäriperiaatteella??

  VastaaPoista
 15. Mulla on kolmet silmälasit, joita käytän, yhdet trendikkäät paksusankaiset, toiset näyttöpäätelasit ja kolmannet mukavuusmummolasit (kevyet ja hengettömät), kaikkia käytän joka päivä tilanteen ja tarpeen mukaan.

  VastaaPoista
 16. Niin jos kaikki toisi jotain, tehtäis vaikka pizzaa ja jotain ihanaa salaattia. se olisi tosi kivaa, jeee!

  VastaaPoista
 17. Voidaanko ottaa myös siideriä ja olutta?

  VastaaPoista
 18. En kyl tiedä kun kuitenkin työpäivä on vielä tuo perjantai, että jos nyt kuitenkin vaan cocis linjalla mentäisiin, tai siis mä ainakin:)

  VastaaPoista
 19. Ajattelin vain kun tulee niin harvoin syötyä pitsaa ja sen kanssa siideri on hyvää... Tai punaviini!

  VastaaPoista
 20. Millaisia ulkoiluvaatteita ja lenkkareita käytät lenkilläsi ja mistä olet ne hankkinut?

  VastaaPoista
 21. Kai sitä yhden lasin punaviiniä voisi ottaa tai sitte pullon siideriä, mut ei enempää;) Mitä mieltä Pipsa on? Järjestyykö blogitapaaminen, jos saisi porukkaa kasaan enemmänkin?

  VastaaPoista
 22. Yhden siiderin voisi ottaa. Täytyy vielä kyllä miettiä, että millaisia sipsejä ostaisi. Niitä yksiä vai sittenkin niitä toisia. Se on kyllä 150 gramman pussi, että vois harkita, jos sittenkin ottais sen 100 gramman pussin.

  VastaaPoista
 23. Möllikkä,
  Olisiko kuvat paremmat vaiko video? Täytyy toivoa, et kaikki menee päälle. :) Kiva että tykkäät vaatepostauksista. :)

  Anonyymi klo 22.04,
  No ei kato ku mä oon noobi näissä asioissa ni mä menen äärimmäisen varovaisesti. Nyt tuossa äsken menin suoristelemaan vähän paremmin ja tulihan se nyt paremmaksi, tosin edelleen toisen puolen latvat vetää kikkaraan - huomasin vasta kun otin kuvia. Mut oottakaa vaa, kyl mää tästä ku lähden koettelee. Harmi vaa et töihin ei kannata hiuksia suoristaa. :( Ei meinaan pysy. Ja mulla on toi Tigin lämpösuoja. Mut oisko suihke sit parempi?

  Anonyymi klo 22.09,
  On mutta ei Porissa kovinkaan paljoa.

  Sanna,
  Kiva ku sä olit tilannut, harmi ettei koko sit ihan napannu. Mut uusiks vaa tilausta sit menee. :) Mä ootan innolla, et voin hakee pakettini. Sas nähä vaikka jo hakis heti aamusti ku kauppa aukee. ;) Mie en tiedä onks se kauppa enää milleen auki ku siel oli siis loppuunmuuttomyynti, jatkaa kyllä Raumalla toimintaa. :) Ihana huivi kyllä!

  Raparperi,
  Joo, täytyy varmaa kattoo sit netin kautta vaikka en mä tota Mitchelin hintaa pitänyt pahana.

  Anonyymi klo 22.22,
  Juu'u. Juu, henkeviä on kiva keskustella ja sit siittä saadaan hyvää videomateriaalia blogia varten. ;)

  Anonyymi klo 22.23,
  Huomenna huomenna ja sapuskapuoli on ihan avoinna vielä. :) Mut nyyttäriperiaate kuulostaa kivalta. :)

  Anonyymi klo 22.27,
  Tuo on kyl hyvä vaihtoehto. Mieki aion ostaa viel ne trendikkäät paksusankaiset, mut rapakon takkaa ku ei näis optikoil ollu yksiäkään semmosia jotka ois mua innostanu. Taikka sit jos innosti ni ei istunu.

  Anonyymi klo 22.30,
  :) Joo, pietää villit kotibileet. ;) No ei vaiskaa.

  Anonyymi klo 22.32,
  No jos haluaa, mut ei kyl mittää perskänneisiä sitten. :)

  Anonyymi klo 22.34,
  Tai jos juodaan sivistyneesti ku aikuset eli vaikkapa vaan lasilliset viiniä. :)

  Anonyymi klo 22.34 (alempi),
  Punaviini ja pitsa. :)

  Armas,
  Trikoohousuja ja iänkaikkisen vanhaa verkkatakkia (pitäs ostaa uus) ja kenkiä eccot tiettenkin. ;)

  Anonyymi klo 22.36,
  Yhden lasillisen voi ottaa aina ja kyllähän se tapaaminen järjestyy mut isommalla porukalla varmaa sit viisaampi mennä johonkin ravintolaan. :)

  Anonyymi klo 22.39,
  Vaikea valinta edessä ;)

  VastaaPoista
 24. Entä jos tultais vaan minä, eli suoristajaneuvoja ja sitten toi toinen joka himmailee mun siiderinjuomista kommenteissa?

  VastaaPoista
 25. Anonyymi klo 23.02,
  No sit pietää pikkupiknikki. :)

  VastaaPoista
 26. Hyvä kyllä tuo uusi punai tukka! I love it! Ja hei ei se suoristusrauta pure, eikä edes vahingoita sitä tukkaa, kun laitat sitä kuumasuojaa siihen :). Sä et ees suorista joka päivä toisin kuin allekirjottanut :D

  VastaaPoista
 27. Anselmi,
  Joo, kyl mä nyt uskalsin suoristella mut jotenkin nuo latvat lähtee tietyn ajan päästä vetää ittees kippuraa. Eli taisin liian vähän aikaa kuiteski suoristella? Ihana tukka kyl on. :)

  VastaaPoista
 28. Moi, silkkitippoja todellakin voi käyttää kuiviinkin hiuksiin, ite tuikkaan ennen suoristusta lämpösuojan ja sen jälkeen laitan silkkitippoja.

  T: Mia

  VastaaPoista
 29. Eli olit siivonnut, mutta olkkarin lattialla oli roskakasa? Ja mitä silitysrauta tekee olkkarissa?

  VastaaPoista
 30. Mia,
  Kiitoksia, hyvä tietää. :)

  Anonyymi klo 23.42,
  Siis ei lattialla mitään roskakasaa ollut vaan siihen sohvapöydälle oli jääny lehdet jotka kävin läpi - ne piti heittää siis roskiin mut jäivät pöydän kulmalle odottelemaan. Luultavasti käyny taas vanhanaikaiset ja oon unohtanu. ;) No nyt ne on roskiksessa. Ja silitysrauta on siinä nurkassa aina miehen jäljiltä, enkä oo enää jaksanu viedä sitä ns. oikealle paikalle ku aina se kulkeutuu tuohon. Rasittavaa mut kun ei usko, ni olkoot sitten siinä "koristeena" :)

  VastaaPoista
 31. Tosi hyvin sopii sulle tuo punainen :) Heti tuli taas paljon pirtsakamman näköinen :)

  VastaaPoista
 32. Tiedän, että olet varsinainen vastarannankiiski:), mutta:

  - Huonot latvat ei tarkoita kaksihaaraisia, vaan juuri noita kuivia, harottavia latvoja. Niitä on vaikea saada kuosiin suoristamalla, kun ne ei kertakaikkiaan ole kunnossa, eli ne pois, nips naps, kasvatus onnistuu silti.

  - Tämän jälkeen suoristus onnistuu hyvin, reippaasti vaan, se on tarkoitettu käyttöön.

  - Kevyt meikki kestää kyllä siivoustyönkin, usko pois. Hyvä ripsiväri, esim. Kanebon 38 astetta ja esim. joku BB-voide, joka vähän tasoittaa ihoa ja antaa sävyä. Se on siinä. Tai vaikka kestoväri ripsiin ja kulmiin (ja kulmien muotoilu samalla).

  - Kun kerran olet niin paljon esillä blogissasi, olisi itsellesikin kiva, kun olisit vähän laitettu. Katsoin juuri kuviasi Gossip-kuvauksista, ja vau, olet paljon paremman näköinen, kun olet vähän laitettu.

  VastaaPoista
 33. Mä en taas ymmärrä, miksi pitäisi olla laitettu, jos ei halua. Kuulostaa aika sovinistiselta olettaa, että naisten täytyisi aina olla vähän meikattuja kelvatakseen. Kulttuurin olisi kyllä syytä sen suhteen muuttua...

  Itse kyllä meikkaan, mutta en ymmärrä, miksi kenenkään tarvitsisi tehdä niin, jossei halua. Naisilla on ihan yhtä suuri valinnanvapaus ulkonäkönsä suhteen, kuin miehilläkin, eikös. :o)

  VastaaPoista
 34. Kun olit Mimmin ja Pepin stailattavana silloin joskus ja kauhea meikkimäärä naamassasi, niin voin sanoa, että ei sopinut ollenkaan! Näytit tooooosi vanhalta. No ehkä joku kevyt meikki, mutta en näe sitäkään mitenkään tarpeelliseksi.

  Etkö voisi hankkia jotain uutta ulkoilupukua ja OIKEITA lenkkareita (Adidas tms), ja tehdä niistä postausta.

  Nythän on hyvä aika liikkumiselle, kun ilmatkin viilenevät.

  VastaaPoista
 35. Siis klo 9:36 kirjoitti Armas...

  VastaaPoista
 36. Ne gossip-meikit on ihan hirveät. Tungettu vaan trendi värit naamaan, vaikkei sovi yhtään. Anselmin tekemä meikki (2011) huomattavasti parempi.

  VastaaPoista
 37. Moi!

  Joo ehdottomasti lisää vaate-esittelyjä videona, kiitos!

  Terkuin Liinu

  VastaaPoista
 38. Niin mistä saa Paul Mitchellejä -40%??

  VastaaPoista
 39. "Mä en taas ymmärrä, miksi pitäisi olla laitettu, jos ei halua. Kuulostaa aika sovinistiselta olettaa, että naisten täytyisi aina olla vähän meikattuja kelvatakseen. Kulttuurin olisi kyllä syytä sen suhteen muuttua..."


  Ei ole todellakaan sovinistista!
  Miksi sitten ylipäätään yrittää pukea jotain kivaa, miksi värjätä hiuksia, miksi kammata tukkaa, miksei voi olla sellainen kuin on?

  Valinnanvapaus ulkonäön suhteen on toki, meillä jokaisella, mutta JOS haluaa olla huoliteltu ja siisti olemukseltaan...

  VastaaPoista
 40. Mä en nyt ala tämän enempää jankkaamaan asiasta, mutta ei, mun mielestä naisen ei tarvitse ollakseen siisti tai huoliteltu, tehdä asialle yhtään enempää, kuin miehenkään. Kyllä siihen riittää puhtaus ja siistit vaatteet, jos ei itse muuta halua. Tuosta juuri huomaa, miten sitkeästi kulttuurissa istuu oletus siitä, että naisten on PAKKO meikata, värjätä hiukset, ajella karvansa ja tehdä sitä sun tätä ollakseen kunnollinen nainen. Musta se on sääli, ja vaikka itse käytännössä toteutan sitä ihan samaa, osaan myös kyseenalaistaa sen ja ihailen naisia, jotka eivät siihen oravanpyörään lähde tai toteuttavat sitä omalla tavallaan, kulttuurisista paineista huolimatta. Ja Pipsa on sellainen ihminen. :o)

  VastaaPoista
 41. Moi Pipsa!
  Minä olen kyllä jotenkin tosi koukuttunut tähän sinun blogiin. Vaikka en itse ole pluskokoinen niin silti minusta on kiinnostavaa seurata sinun postauksiasia pluskokoisten muodista ja vaatteista. Sinulla on kyllä aivan uskomaton asenne, koska olet itsevarma, vaikka et olekaan sellainen luurangon laiha niin kuin tämän päivän kaunusihanne valitettavasti on. Minun äitini on pluskokoinen ja olen sitä mieltä, että hän saisi ottaa mallia sinun asenteestasi. Kivat nuo punaiset hiukset. Käyvät hyvin luonteesi kanssa yhteen. Kannattaa muuten pestä niitä sellaisella shampoolla, jossa on värisuoja. Punainen on aika herkkä haalistumaan.

  VastaaPoista
 42. Paul Mitchelejä saa ainakin Porin Fanletistä -40% ja näyttipä niitä jostain nettisivuiltakin saavan tuolla alennuksella tän syyskuun ajan.

  Ja miun on pakko sanoo tohon hiusasiaan et se on vähän huvittavaa kun sanotaan et harottavat latvat on huonokuntoset, leikkaa ne! Kun siis tuota samaa sanottiin jo viikko sen jälkeen kun parturissa olin käynyt. Ja mun järkeen ei käy, että niin nopeasti menis latvat huonoon kuntoon kun just ollut parturilla. :) Ja oon asiaa tiedustellut ihan noilta ammattilaisilta, ni oon saanu kuulla et mulla toi harottavan näön tekee tuo luonnonkihara mut en ala väittämään nyt enempää vastaan. :) Kyllä sen suoristamalla saa pois, kun tuossa oon nyt kokeillut. :) Mut tosiasia on, et joutuisin tekemään harva se päivä jotain jos menisin jokaisen mielipiteen mukaan. Ja ei, mie en tuu meikkaamaan itteeni mut oon samaa mieltä et näytän ikävältä siinä Gossip-meikissä. Se on PAKSU! Huulipunasta kyl tykkäsin. Mut sanoihan se meikkitaiteilijakin ettei se sellaista meikkiä olisi laittanut.

  Jos nyt vaan uskalletaan mennä niinkuin itse tykkää. Mä en tuomitse heitä, jotka näkee paljon vaivaa näyttääkseen tyylitetyiltä joten pyydän samaa. :) + Musta elämä on ihanampaa kunnei tarvitse kokoajan miettiä, onko karvat ojennuksessa, oikean väriset jne.

  VastaaPoista
 43. En minäkään toki tuomitse, ja se on kyllä tekstistäni selvästi luettavissa.

  Kunhan ehdotan, kyllähän sitä ystävilleenkin ehdottaa, että "sulle kyllä sopis hyvin punainen". jne.

  VastaaPoista
 44. Anonyymi klo 12.45,
  Toki toki, mut totesin tuon tuomitsen just silleen et kenenkään omia päätöksiä ei kannata tuomita kun niitä ei voi itse ymmärtää. Ja jokainen tekee päätökset niinku itse tykkää parhaiten. :) Ja kun monesti on kyse vain makuasioistakin. Siis kun moni siis luultavasti luulee, että kun en itse esim. meikkaa niin tuomitsen kaikki meikkaavat ihmiset mut näin ei siis ole.

  VastaaPoista
 45. Täällä on hirveästi keskusteltu meikkaamisesta ja laittautumisesta eritoten siltä kannalta, että se olisi jotenkin hirveän epäkohteliasta muita ihmisiä kohtaan, jos ei ole kovin huoliteltu ulkonäöltään. Haluan tuoda tähän esiin sellaisen näkökulman, jota te paljon laittautuvat ette ehkä ole tulleet ajatelleeksi eli sen, millaista on elää teidän laittautuvien keskellä, jos on yliherkkä hajusteille. Minulle erityisesti hiustuotteiden voimakkaat tuoksut ovat todellista tuskaa ja aiheuttavat suunnattoman huonon olon; on vaikea hengittää, huimaa, silmät kirvelee. Kun minä näen laittautuneen ihmisen, minä en ajattele, että näyttääpä hän hyvältä, minä ajattelen, että miten saan varmistettua, ettei hän tule kovin lähelle minua. Asiaa vaikeuttaa se, etten halua olla epäkohtelias ja sanoa kenellekään, että hän haisee kamalalta!

  Minusta kohteliasta toisia kohtaan on pitää itsensä puhtaana ja suhteellisen hajuttomana, mikä koskee myös ns. hyviä hajuja, koska hajusteallergikolle mikään voimakas tuoksu ei ole hyvä tuoksu. Minusta tuntuu todella oudolta, että joku ajattelee osoittavansa kohteliaisuutta muita kohtaan laittautumalla, koska muiden laittautuminen on aika lailla minun painajaiseni.

  En nyt ole tässä tuomitsemassa ketään tai sano, ettei saisi laittautua, halusin vain kommentoida tuota, kun sanotte, että se on kohteliasta muita kohtaan. Minä kyllä olisin varsin kiitollinen, jos olisitte niin kohteliaita, ettette yrittäisi myrkyttää minua! :D

  Hajusteallergia on kuitenkin voimakkaasti kasvava ilmiö, joten sitäkin on syytä miettiä, jos tosiaan laittautuu vain siksi, että kokee sen kohteliaaksi muita kohtaan.

  VastaaPoista
 46. Mistähän johtuu etten ole ikinä tavannut miestä jolla on hajusteallergia?

  VastaaPoista
 47. Korjaan: hajusteyliherkkää miestä.

  VastaaPoista
 48. Haha niinpä! Ne on aina niitä huomionhakuisia akkoja joilla sellainen "on"... Itse ainakin käytän hajuvettä ja hiuslakkaa ja toivon että herkkikset pysyy sitten itse kaukana! :)

  VastaaPoista
 49. Voi varmaan johtua siitäkin, että miehillä on huonompi hajuaisti kuin naisilla. Siis ihan biologisesti. Naisille on vissiin tärkeämpää haistaa, mikä on syötävää ja mikä ei, kun siellä kohdussa voi kasvaa uusi elämä, jota täytyy suojella.

  Itselläni ei kyllä mitään hajusteallergioita ole, muttei se tarkoita sitä, etten uskoisi että jollain voi olla. Liian övereistä tuoksuista en kyllä tykkää, pää tulee kipeäksi, mutta allergiaksi en sitä kutsuisi itselläni.

  VastaaPoista
 50. Minä tunnen yhden hajusteyliherkän (naisen). On muuten uskomattoman rasittava ammattivalittaja. Mikään ei ole koskaan hyvin ja kaikki on häntä vastaan. Vaivat estää työnteon, mutta ei mitään kiinnostavaa puuhaa.
  Myönnän, pistin hänen häihinsä extra-annoksen hajuvettä.

  VastaaPoista
 51. hahahahaa ihan oikein!

  VastaaPoista
 52. Naisilla on herkempi hajuaisti kuin miehillä, henkilökohtaisesti tosin tunnen yhden hajusteallergikon, joka on mies.

  Mutta vastauksista näki, minkälaiset ihmiset tänne kirjoittaa. Oletan, ettei kukaan teistä ole aikuinen tai jos on, niin jokin on mennyt luonteessanne hyvin pahasti vikaan. Kiitos Pipsa blogistasi; kohottaa kummasti itsetuntoa, kun näkee, miten rumia ihmisiä onkaan olemassa. Tulee hyvä mieli omasta persoonasta.

  VastaaPoista
 53. Minä olen aina netin perustella olettanut, että keskustelupalstoilla näkyvissä oleva törky on lähinnä nuorten miesten kirjoittamaa, mutta voi tytöt, miten hävettää olla nainen, kun lukee näitä tänne tulevia kommentteja. Kommentoinnistanne päätellen olette ilmeisesti vielä ylpeitä siitä, että olette häijyjä ja itsekeskeisiä. Tiedän, että nämä pikkunartut tarvitsevat foorumin ilkeydelleen, mutta minusta olisi hyvä, jos poistaisit tuollaisen kommentoinnin heti tai et edes päästäisi sitä näkyviin. Kukaan ei saa mitään iloa siitä, että joku henkisesti jälkeenjäänyt ilkeä ihminen kirjoittaa mielipiteitään tänne, niillä ei ole mitään arvoa kenellekään, muutoin kuin tuntuu pahalta ajatella, että noin inhottavia ihmisiä on oikeasti olemassa. Tämä on sinun blogisi ja sinä saat päättää, mitä täällä julkaistaan, joten ei kannata välittää kommenteista, joissa kritisoitaan sitä, ettet julkaisisi kaikkea. Joidenkin ihmisten ajatukset on nähtävästi sellaisia, ettei niitä tosiaan kannata julkaista missään. Kannatan siis ehdottomasti sitä, että laitat kommenttien hyväksynnän takaisin päälle ja poistat surutta kommentit, joiden kirjoittajien äo on alle 60.

  VastaaPoista
 54. Minua ei toisten hajusteallergiat kiinnosta, ei sitten tippaakaan. Tapanani on laittaa joka aamu parfyymiä ja lakkaa sekä meikata.

  Kyllähän minuakin ottaa muissa kaduntallaajissa moni asia päähän, mutta en silti vaadi, että he muuttaisivat itseään vuokseni. Hajusteallergikon pitäisi ymmärtää, että se on sitten jäätävä kotiin ja vältettävä esim. julkisia, jos pää ei kestä hajuja.

  VastaaPoista
 55. Ano 15.39 vissiin vanne puristaa aika lujaa pääsi ympärillä? :D

  VastaaPoista
 56. Minä olen allerginen omenalle, mutta eipä tulisi mieleenkään pyytää kauppiasta siirtämään niitä pois hedelmäosastolta, tai työkaverit tuomasta niitä lounaaksi töihin. Minulla tulee todella oksettava olo tupakan savusta, mutta onneksi voin väistyä. En vaan yksinkertaisesti ymmärrä ihmisiä joiden mielestä kaikkien pitäisi toimia heidän ehdoillaan.
  Ylipäätänsä meissä ihmisissä nyt vaan sattuu olemaan ihmisiä jotka rutisevat ihan kaikesta. Kannattaa miettiä omaa käytöstä, jos ihmiset eivät enää ota murheitasi vakavasti.

  VastaaPoista
 57. Ano 15:39, oma käytöksesi onkin kuin kukkanen, haukut toisia kirjoittajia nartuiksi ja vajaaälyisiksi. Paskaa saatan nettiin kirjoittaa, mutta jos ei ole muuta sanottavaa kuin nimitellä toisia, kannattaa jättää kirjoittamatta.

  VastaaPoista
 58. Ano 15:27. Aika töykeää sanoa että luet tätä blogia jotta NÄET miten rumia ihmisiä on. Eihän täällä ole kuvia kuin Pipsasta. En kyllä ole kanssasi samaa mieltä.

  VastaaPoista
 59. Hajusteallergia on teinit ihan eri asia kuin omena-allergia, voi hyvät hyssykät nuita teinien lässytyksiä. Ei voi pahempaa olla kuin liika hajuvedellä lätrännyt naisimmeinen oli sitten allerginen eli ei. Tyhmyys taas tiivistyy tässä kerhossa!!

  VastaaPoista
 60. Tyhmyys taitaa todellakin tiivistyä. Hajusteallergia on täysin eri kuin hajusteyliherkkyys. Allergiassa saa fyysisiä oireita siitä että hajusteaineosat koskettavat ihoa, siihen meillä muilla teineillä ei ole osaa eikä arpaa. Hajusteallergia on yksilön omissa valinnoissa. Yliherkkyys taas ei ole lääketieteellisesti todettavissa, vaan psykosomaattinen hermosto-ongelma, ja siihen auttaneena keinona on tähän päivään mennessä keksitty vain siedätys.
  Että tällaista, terveisin 30-vene teini.

  VastaaPoista
 61. Korjaan, 30-vee, jos jollekin ei ole selvää.

  VastaaPoista
 62. Tuoksuyliherkkyyttä aiheuttaa muuten myös tupakka, joten ei se aikaisempi esimerkki metsään mennyt.

  VastaaPoista
 63. Jos nyt vihelletään tappelu poikki. ON se mukavaa kun on pientä ajatusten heittoa ilmassa mutta toisen arvostelun voi jättää kyllä pois.

  Kyllähän tuollaista hajusteyliherkkyyttä on. Itsekin saan kauhean päänsäryn jos joku mamma oikein ui siinä hajuvedessään. Eli toki ihmiset vois aatella kanssaihmisiä et esim. bussissa tuo on aikamoinen ongelma kun sitä tuoksun hyökkäystä ei pääse karkuun.

  VastaaPoista
 64. Miksi niin moni lukija yleistää, että meikki on aina sotamaalaus, hiustenlaitto pelkkää lakan suihkuttelua ja hajuvettäkin laittautuvat naiset käyttää pullon päivässä. Ei kaikki ole niin mustavalkoista.

  VastaaPoista
 65. 30 v teini, tyhmyytesi vain tiivistyi tekstissäsi. Olet siis todella teini.

  "Hajusteallergia on yksilön omissa valinnoissa." Viisaita sanojasi.

  Voi hyvät hyssykät ja nyt piste tälle asialle, ei kannata nolata itseä enempää.

  VastaaPoista
 66. Anonyymi klo 17.21,
  Itse miellän sen juurikin noin, koska noin mä oon nähnyt 15v. ainakin tehtävän. Ja näittehän Gossip meikkinikin, sehän on sotamaalaus eikä ollenkaan kiva. Juuri tuon pakkelimäärän takia inhoan laittaa puuteria sun muuta naamaan. Et luomiväreistä ja huulipunista tykkään. :)

  VastaaPoista
 67. Etkö ymmärrä mikä on hajusteallergia. Se on allergia jonka saat tuotteista joita itse pistät ihollesi. Yliherkkyys on eri asia. Kato Googlesta eläkä nolaa itseäsi.

  VastaaPoista
 68. Ano 17:23 ei tajua olevansa väärässä ja vielä kehtaa haukkua muita. :D

  VastaaPoista
 69. No ni, kunnei kerran tappelu lopu ni mäpä niks naks sen poikki. :) Katsokaa peiliin.

  VastaaPoista