21.9.2012

Uudet lasit


38 kommenttia:

 1. Nyt täytyy sanoa, että todella hyvä kuva. Tukka on melkoisen hyvännnäköinen, samoin uudet lasit on kauniit, sopii kaiken kanssa, niinkuin itse sanoit, mutta eivät ole mitenkään vanhanaikaiset. Tuohon vielä hyvä bb-voide, huuliin punaa ja sipaus ripsiväriä, niin UULALAA. :)

  T: Soile

  VastaaPoista
 2. Jos et kertois että nyt sulla on uudet lasit päässä niin enpä olis valitettavasti huomannu :(( On niin samantyyliset kuin vanhat...

  VastaaPoista
 3. :O siis nämäkö on ne uudet? Nähä on melkeinpä rumemmat ku ne edelliset:(

  VastaaPoista
 4. Tekevätpä miehiseksi. Meikkihän siihen auttaisi, mutta kun ei niin ei. :)

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää! :) Olisi kiva nähdä kuva myös sivusta, näkyisi sangat paremmin.

  -Tellu

  VastaaPoista
 6. Soile,
  Jep, tuohon vielä kun se BB-voide ja huulipuna ni jeeess! Ripsiväriähän mie en pysty käyttämään, alkaa simmut vuotaa. :(

  Anonyymi klo 14.44,
  No samantyylisiä mie etsein kuin vanhat, mut eri värillä. Ja kuten oon täällä sanonutkin, ni hain just tällaisia joita voin käyttää arkena ja sit sieltä ulkomailta tilaan ne trendilasit myöhemmin, ku siel oli enempi mielekkäämpiä ku näissä Suomen valikoimissa. Mä oon tosi vaikee sit ku pitäs jotain tällaisia päättää. :)

  Anonyymi klo 15.09,
  No kiitoksia mielipiteestäsi. :)

  Anonyymi klo 15.17,
  Oi, etkö sää tienny et mä oonki oikeesti mies. ;)

  Tellu,
  No mää pistin tohon sivukuvankin vaikka se ei nyt sitten millään meinannu onnistua.

  VastaaPoista
 7. oikeen on hyvän näköiset! :)
  t. hippis

  VastaaPoista
 8. Ekassa kuvassa oot ihan eri ihmisen näkönen! Ja hyvällä tarkoitan. :)
  Sulle kyllä sopisi ehkä sellaset lasit jossa olisi enemmän jotain, särmää, mutta nuokin on jo paremmat kuin vanhat.

  Ja mitä tohon tulee kun sanoit et silmät rupee vuotaa ripsarista, minulla oli ihan sama ongelma. Löysin kuitenkin itselleni sopivan ripsivärin parin kokeilukerran jälkeen ja kunhan vaan muistaa pistää "varovasti", eli vähän vain ripsen latvoihin, niin ei tule mitään ongelmaa. (: Rohkeasti vaan kokeilemaan, ripsari tekee ihmeitä katseelle. imo

  VastaaPoista
 9. jos silmät vuotaa ripsivärin kanssa, niin se kertonee siitä että et ole löytänyt itsellesi sopivaa ripsaria, minullakin osan kanssa vuotaa ja toisten kanssa ei ollenkaan, eli kannattaa etsiaä itselle sopiva merkki ) enni

  VastaaPoista
 10. Kivat lasit nuo on! Sininen väri on jees. :o) Parempi se on perusrilleiksi ostaa sellaiset, joissa tuntee olevansa kotonaan. Ostaa sitten räväkämpiä lisää myöhemmin, jos haluaa. Mää meen kyllä piilareilla, kun lasit on aina tiellä ja likaantuu. :oD

  VastaaPoista
 11. Oletko nikkeliallergikko? Jotkut nikkeliallergikot reagoivat ripsivärien nikkelijäämiin, joten kannattanee kysellä valmistajilta nikkelijäämättömiä ripsareita. Ja kannattaa kokeilla noita herkille silmille sopivia, allergiatunnuksellisia :) Sipaisu ripsiväriä avaisi sun silmiä niiin kivasti!

  VastaaPoista
 12. Hippis,
  Kiitti. :)

  Anonyymi klo 19.57,
  Vai että ihan eri ihmisen näköinen, ohoh. :) On se hauska, ku voi identiteettiäänkin vaihtaa. ;) Toki ne sellaiset paksummatkin sopii mut ei kyl Suomen valikoimissa valitettavasti ollu miellyttäviä ja en suostu maksamaan kehyksistä monia satoja, olkootkin vaikka laadukkaampia. :) No mie oon tyytyväinen ilman ripsariakin joten näin tuun varmaan ikuisesti menemään. Ja jotenkin ei innosta ostaa ripsaria ja todeta et ei sovi. Ku oiski sit jossain testikoossa noita.

  Enni,
  No mitä luultavammin vaikka oon kyl aika monia merkkejä kokeillu, tosin en nyt enää pitkiin aikoihin. Eikä niinkään innosta. :)

  Anna Vee,
  Turkoosi väri on ihana, yks lemppari noista sinisävyistä. :) Siis perusrillit on hyvä olla sellaiset, mitkä menee missä vaa käytössä. Kattoo niitä paksumpia sitten joskus. :)

  Anonyymi klo 21.28,
  Ei pitäs olla mitään nikkeliallergiaa. Totta, se kyllä avaisi mutta siltikin oon tyytyväinen ilman ripsaria. :) Kenties sitten johonkin spesiaaliin tapaukseen vois laittaa.

  VastaaPoista
 13. Suosittelisin ripsien kestovärjäystä! Sinulla on aika raskaat luomet ja ripsien väri toisi vähän eloa silmiin.

  VastaaPoista
 14. Anonyymi klo 22.17,
  NO arvaa vaa kuinka monesti mun on pitänyt tehdä toi mut aina se on jäänyt....

  VastaaPoista
 15. Mervin mielestä Pipsa taas "jänkkää" eli ei millään suostu neuvottavaksi. Vaiks me kaikki oltais sitä mieltä, että kannattais kokeilla, niin ei hän - kun hän on kerran päättäny! (pilke silmäkulmassa) Haaa - nyt tuli mieleen, eskai sää ole niinkuin "miehet" - ei ne tee, jos joku muu ehdottaa, mut sit ku ne saa ite muka keksiä sen idean, niin johan tapahtuu...

  VastaaPoista
 16. Anononyymi klo 22.51 (Mervi?),
  No täähän on näitä ikuisuuskysymyksiä josta voidaan vänkää vastaan kokoajan. Et jos mie vänkään, ni kyllä jotkut lukijatkin vänkää että...

  Tää meikkaus -asia on nin sellainen punainen liina, et siitä saa kyllä keskustelua. Kyllä mä tiedän, että siten saisi itsestään vaikka millaisen perhosen mutta kun mie nyt vaan satun olemaan tyytyväinen näin - toki mie juhliin ja tommosiin laittaudun. Ja mitä tulee ripsiväriin edelleenkin, ni mulla ei oo intoa käydä läpi miljoonaa ja kallista merkkiä vaan et kokeilen, et pitäs kyllä valmistajien ottaa asiaks tehdä joku minipullo kokeiluja varten! Mutta.... vaikka ripsivärille sanon EIIIIIII niin kestovärjäykselle sanon KYLLÄÄÄÄH! Eli en vänkää vastaan mutta koetan löytää itselle sopivat keinot. Kun vaan nyt saisi aikaiseksi tilata ajan tommoiseen värjäykseen.

  En mie kyllä tee noin, että otan kunnian itselleni jos joku lukija on jostain vinkannut. Toki kaiken täytyy lähteä itsestä, mut kipinän antaa melko usein lukija. :)

  VastaaPoista
 17. Saisitko sie nyt kipinän poistaa tuo luomi silmän alta? :)

  VastaaPoista
 18. Anonyymi klo 23.25,
  Tuskimpa. Ku siihen pitää saada lähete ja se on aina 6kk odottelu, ni en oo sit lähtenyt vielä. Katsotaan kun se alkaa ärsyttämään taikka kasvamaan.

  VastaaPoista
 19. Mut eihän noin pieni operaatio maksa yksityiselläkään juuri mitään. Ei varmasti yli 150 euroa. Ennemmin nyt kuin sitten kun se kasvaa. Aina helpompaa mitä aiemmin.

  VastaaPoista
 20. Anonyymi klo 0.07,
  En tiedä paljonko mahtaa yksityisellä maksaa. Ei haittaa siis minua, niin saa siinä nyt jököttää...

  VastaaPoista
 21. Mitenkä ihmiset jaksaa inistä jostain luomista? Poistaa sitten kun jaksaa jos jaksaa. Jos se ei omaa elämää häiritse niin minkä takia se luomi pitäisi poistaa?

  Mun mielestä pokat on kivat, vaikkakin itse oisin toivonu että oisit valinnut sellaiset missä on alaosaakin, itse oon huomannu kehyksiä sovitellessa semmosen efektin että se leventää kasvojen alaosaa, mutta jokainen tekee omat valinnat. Piristystä on kuitenkin vanhoihin, on ne silti huomattavasti erilaiset. Silmälasittomat vaan sen harvoin huomaa..

  Mitä tuohon meikin käyttöön tulee, niin toivoisin näkeväni sulla ripsaria joskus jatkossa, sitten kun saat sen mielen että voisit uusia merkkejä kokeilla. Korostaisi oikeesti sun silmiä, varsinkin meillä rillipäillä tuppaa ne nätimmätkin silmät jäämään sinne linssien "piiloon" ja ripsivärillä niitä sais hieman esille :)
  Voisit varmaan jossain vaiheessa kokeilla jotain luomukosmetiikkaa, ei ole niin paljoa noita keinotekoisia aineita niissä ;) Voisit vaikka mainosmielessä pyytää meikkifirmoja lähettämään sulle herkkien silmien ripsareita kokeiluun? Sulla kuitenkin noita lukijoita on sen verran että varmasti lähtisi muutamat sulle niitä lähettämään...?

  Jopas tuli pitkä "kommentti" :D

  -Mia-

  VastaaPoista
 22. Kyllä joillain valmistajilla on ripsareista pieniäkin puteleita, ainakin itselläni on ollut pariakin merkkiä sellanen pieni matkatuubi. :) Minä en pysty käyttämään vedellä pestäviä kun ne on aina pitkin poskia - tarpeeksi kun nauraa, niin kyyneleet vaan lentelee ja töissäkin tulee ulkoiltua säällä kuin säällä. Kanebon 38' on loistava tuote arkikäyttöön ja ko. ongelmaan. :)

  Ihan vaan lisäjankkauksena, hihi.

  VastaaPoista
 23. Näytät tosi raikkaalta, ja lasit sopii mielestäni oikein kivasti, minäkää en viitsi arkilaseiksi hankkia mitään kovin räikeitä/erikoisia, koska niihin sitten helposti kyllästyy, mutta jos on joku oikein hyvä tarjous optikolla, niin silloin voi ostaa toisiksi laseiksi jotkut räväkämmät :) Hiukset näyttää hyvin hoidetuilta, kannattaa kyllä todellaki jatkaa noitten kampaamotuotteitten käyttöä :)

  Älä välitä meikkauskätinöistä, jokainen päättää itse, ja hohhoijaa joku luomen poistoki, minä en kyllä lähtis leikkuuttamaan silmäluomesta noin pientä luomea, jos siitä ei oo mitään muuta ku hyvin pieni kosmeettinen haitta, leikkaaminen jättää aina arven tilalle, ja arpi silmäluomessa ei kuulosta kovin kivalta! En oo kyllä ite edes aiemmin huomannu että sulla on alaluomessa tuollanen pikkuinen luomi, nyt vasta ku joku alko siitä mälkättää :D

  VastaaPoista
 24. Mia/Mimmu,
  Mie oon ite poistanut luomia sitä mukaan, kun niistä on jotain haittaa tullut. Tai ovat yhtäkkiä alkaneet kasvamaan. Et silmäluomikin lähtee kun aika on sille sopiva. Hamassa tulevaisuudessa. :)

  Aaa, niin tarkoitat että koko kehyksellä. No harmikseen tässä mallissa ei just sitä ollut. :) Oisin voinu siis ottaa, mutta kun ihastuin näihin niin, ni nää oli pakko saada. ;)

  No jos meikkifirmat vois lähettää kokeiluun ni ilman muuta mie testaisin, mut itse en uskalla lähtee ostamaan täysinäistä putelia. Mut oon silti miettiny, et tolle ripsivärittömyydelle hyvä vaihtoehto olisi kyllä se kestovärjäys. Ja ripsivärit siinä mielessä mulle kauheen huono, kun en mä niitä käytä joka päivä. Mut ois silti kiva tietää merkki joka sitten sopisi mulle... ku eihän ripsivärit kestä kauaa?

  Anonyymi klo 7.30,
  ohoh, joku ollu aikasin hereillä :) Ai on matkaputeleita, missä merkeissä? Tai no, helpommalla pääsee ku suuntaan Sokokselle ja kysyn suoraan.

  Anonyymi klo 9.33,
  No edelleenkin Suomen optikoilla ei ollu semmosia räväköitä laseja mitkä oisin kelpuuttanu, mut nyt mulla on ne tiedot silmistäni ni voin helposti tehdä sen tilauksen Fenniopticalle. Vaikka mitä katselin ni n. 100dollaria + rahdit + tullit pitäs sitten maksaa, ettei se nyt ihan alle 50dollarilla mee kuten joku sanoi. :)

  Kyllä mä ton silmäluomen poistan, viimeistään sitten kun siitä on haittaa. Ja niin, jokainen päättäkööt itse mitä tekee ja tässä pääsenkin itse vähän murisemaan että mikä siinä onkin että jos mä sanon etten tahdo käyttää, ni kauheen vänkäys sitten vastaan et käytä käytä. Siis tottakai mä tiedän, et se korostais ja tekis vaikka mitä ihmeitä, mutta kun siltikin vaan EI. :)

  Mut pieni mutta tähänkin, että voin toki aina kokeilla valmiiksi ja siten kun sen aika tulee, jos tulee, ni voin tehdä. :) Mut esim. töihin mun on iha turha lähtee meikkaamaan ja oonkin itteeni ehostanu vaan kun on jotkut juhlat tiedossa. Niistä vaan ei oo koskaan muistanu ottaa todistetta. ;)

  VastaaPoista
 25. hei nyt valitsit kyllä ihan väärät lasit..:/ olisi luullut että halusit jotku nykyaikaisemmat ja hienommat, ei pahalla!

  VastaaPoista
 26. Nuo lasit eivät pue sinua. Joku sen jo sanoikin, että ovat "miehiset", ilmeettömät, jopa näkymättömät. Ne vie kaiken ryhdin sun kasvoilta. Huono valinta siis minun mielestä.

  VastaaPoista
 27. Anonyymit klo 12.41 ja 12.42,
  Kiitoksia mielipiteestänne. :)

  VastaaPoista
 28. Itsellä oli myös aluksi ongelmia ripsivärien ja muiden meikkien kanssa. Iho oli liian herkkä ja silmät vuotivat. Vaivaan auttoi SIEDÄTYS. Pikkuhiljaa lisäilin ja yritin vaan kestää ja nyt voin jo käyttää ripsiväriäkin silmien vuotamatta. Tiedän ja näen sen itsekin, että on tosi paljon eduksi viitsiä vaivautua laittamaan (aikaa menee ja tuntuu turhauttavalta) mutta kyllä se kannattaa! Minun mielestäni.

  Vastaapa Pipsa tähän vaikkapa niin että "varmaan se noin onkin" tai "kiva, kun kerroit" tai "voi hyvin olla että minäkin innostun" tai "uskon, että siitä olisi iloa" tai "Aivan, pitääpä kokeilla" taijotainmuuttamitäetolevieläkokeillut sen sijaan että alat jankata "ettet sinä halua".
  Mervi

  VastaaPoista
 29. Mervi,
  Tekstisi ei jättänyt aihetta jatkokommentointiin, mutta kiitoksia mielipiteestäsi. :)

  VastaaPoista
 30. Mielestäni on hieman ristiriitaista, kun sanot ettet käytä ripsaria, koska olet tyytyväinen sellaisena kuin olet, mutta kuitenki harkitset ripsien värjäämistä. :D No en tuomitse, jokanen omalla tavallaan.

  VastaaPoista
 31. Anonyymi klo 15.47,
  No mä en käytä ripsaria koska yksikään kohtuuhintainen ei oo sopinu - alkaa heti silmät vuotaa ja punottaa. Toki mie haluaisin värjätä siis ripseni, et näen miltä sellaiset sit näyttää. Se on uteliaisuutta. Mut pääasia on se, että mä oon tyytyväinen itteeni ilman ripsaria taikka värjäystäkin. :)

  VastaaPoista
 32. ai raato! xD ai nyt täällä jankataan siitä kun et käytä ripsaria..ei jestas..
  en muutes käytä meikkiä minäkään enää,kun ei riitä aika ja viitseliäisyys. ja miksi se olisi pakollista??
  hyvät hermot sulla kyllä on,täytyy ihan kehua!
  -hippis-

  VastaaPoista
 33. Voisit kokeilla vaikka benecosia tai santesia :) noista ripsareista. niitä voipi tilata vaikka hyvinvoinnin tavaratalosta jos joskus kiinnostusta löytyy :)

  Mulla ainakin ripsivärit pysyy, aamulla laitan ja illalla pesen pois muun meikin mukana :)

  VastaaPoista
 34. Ihan pikku vinkki, että jos tilaat Zenniltä niitä laseja, niin pakkauksessa lukee sales samples ja summana niin pieni, ettei mene tullia. =) Ja nythän niillä on viikonloppuna vielä se kampanja osta yhdet, saat toiset kaupan päälle.

  VastaaPoista
 35. Hippis,
  Joskus hyvät hermot on tarpeen... :)

  Anonyymi klo 22.43,
  Onko niillä pieniä matkaputelikokoja, ni vois kokeilla? Ku en haluaisi koko pulloa ostaa ja vaan todeta, ettei sovi.

  Anonyymi klo 0.34,
  Juu, tiedän tuon kikan. :) Ja ne taitaa varmaa tehdä sen ihan pyytämättäkin. Mut en mie oo nyt tilaamassa.

  VastaaPoista
 36. Miten aikuiset ihmiset jaksaa jankuttaa jostain ripsarin käytöstä. En ymmärrä. Minusta olet kaunis! Meikkaamattomuus näyttää olevan synti, mikä on aika surullista.

  VastaaPoista
 37. http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/lumene-sensitive-touch-mascara/149462 tuota ainakin allergia ja astma liitto suosittelee, ja hintakaan ei ole päätä huimaava. http://www.allergia.fi/allergiatunnus/tuotteet/meikkituotteet/ tuolla on listaa muutenkin herkän ihon tuotteista

  VastaaPoista
 38. Anonyymi klo 17.18,
  Ilmeisesti meikkaamattomuus on sitten synti. No oon kyl sen verran vaikee persoona et mua ei ihan tosta vaa saada tekee jotain mitä en halua. :)

  Anonyymi klo 19.39,
  Mä oon muuten tuota Lumenea tainnu testata. Ei sopinut.

  VastaaPoista