11.9.2012

Uus väri piristää aina

Piia ja Ihaa toivottelee lukijoille kauniita unia
(pssst... ei oo mun unileluni)

Ja vähän kuvaa valossa, hankalaa on näin pimeellä saada oikee punasävy esiin.
Mut huomaatteks, musta jäi kuin jäikin mut mä kyl laskinkin sen varaan.
Tuosta sai nimittäin ihanan erikoisuuden hiuksiin. Ja nyt pinnien kans
vetämään uutta jakausta hiuksiin. On meinaa tukka nin jääräpää, et tarttee
sen pinnin.

29 kommenttia:

 1. Sustahan tuli aito Weasley! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat hiukset tuli. Sulle sopii tollanen pirtsakka punainen. Ihme, ettei toi musta väri peittynyt pois, outo juttu, luulisi, että väri peittää toisen värin. Mun mielestä sulle sopii tollanen kiharainen tukka, ihan kuin olis permanentti. Mä käytän kanssa pinniä usein sillä saa kyllä vähän aina muutosta otsahiuksiin.
  Millä värillä sä värjäsit, ostitko kaupasta vai oikein kävit parturissa, ja oliko kovin kallis juttu?
  t. Marika

  VastaaPoista
 3. Linnea,
  Juuuu!! :D

  Marika,
  Kiitti, no musta harvoin peittyy ku voimakas väri. Mut noin mä halusinkin. Kiharuus tulee luonnostaa eikä se kauaa pysy suorana ku on sen verran ittepäinen tukka. Ihan itte värjäsin oiskoha kympin msksanu. :) Parturiin ens vuonna - nyt kasvatan.

  VastaaPoista
 4. Hyvä tuli! Tuohon ne turkoosit lasit niin aijai.. =D

  -AI

  VastaaPoista
 5. Komppaan edellistä, hienot on! Vielä ku uudet lasit niin ilme piristyy entisestään! :-)

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvä väri on!

  Mutta en malta olla ehdottamatta, että silti leikkauttaisit tuon, tuon värin kanssa kun leikkaisi hyvän leikkauksen, näyttäisi todella hyvältä. Ja usko pois, kasvattaa voi silti, vaikka siihen ottaisikin nätin leikkauksen.

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 8. Kivat hiukset. :) Miten ois ens kerralla vielä tummemmat, tuollaiset kuin tuossa hämäräkuvassa näyttää? Ne ois mahtavat! :)

  VastaaPoista
 9. Ihana tukka Pipsa! Sopii sulle todella hyvin! :)

  VastaaPoista
 10. Tosin hyvin sopii :) Mut hei, voihan sitä siltikin kampaajalla käydä, vaikka kasvattaa hiuksia, ainakin huonot latvat voi leikkauttaa pois :)

  - Niina

  VastaaPoista
 11. Pipsalle ei kyllä sovi tummat hiúkset. Hän on tummiin liian vaaleaihoinen ja meikkaa liian vähän.

  VastaaPoista
 12. Tottakai sopii tummakin, Pipsalla kulmat tummahkot ja huulissa kivasti pigmenttiä. Raikas vaalea iho ja tummat hiukset on tosi nätti yhdistelmä, mieti vaikka lumikkia. :)

  VastaaPoista
 13. Nyt on pakko kommentoida. Enkä todellakaan halua olla ilkeä tai pahansuopa...

  Väri on tosiaan liian voimakas, vaaleampi sävy olisi sopinut paremmin kalvakkaan ihon kanssa. Mutta eniten häiritsee hiusten huono kunto ja OLEMATON LEIKKAUS :( Eli hyvänkin värin voi pilata hiuksissa huonolla/puuttuvalla muodolla ja Pipsan tapauksessa hiukset vaan hosottavat sinnetänne. Huonot latvat vielä korostavat epäsiisteyden tuntua. Jos hiukset ovat luonnontaipuisat, leikkaus on erityisen tärkeä!

  Nyt hopihopi kampaajalle! Anna kampaajalle suht vapaat kädet ja osaava kampaaja taikoo hiuksistasi muodikkaan ja tyylikkään luomuksen.

  Mukavia syyspäiviä :)

  VastaaPoista
 14. Kaunis väri!

  Kun minä yritän saada hiuksiini jotain uutta väriä, niin värjäyksen jälkeen on ihan ok, mutta jo viikossa väri katoaa ja hiukset ovat taas likaisen vaaleat. Vaalennus on ainoa kun pysyy. Eli kateellisena katson punaisia hiuksiasi :)
  -hss

  VastaaPoista
 15. Jos mietin Lumikkia, niin näen edessäni kauniin, mustatukkaisen naisen, jolla on myös tummiksi meikatut silmät ja punaiset huulet.

  Pipsa on tavallinen kalvakka (sori Pipsa), meikitön suominainen, joka ei pahemmin edes laita tukkaansa.

  Hänelle siis sopii look ja väri, joka ei vaadi meikkiä tai hiuslakkaa.

  Suositelkaamme Pipsalle siis punertavaa vaaleata tai ihan vaaleata tukkaa. Ne korostavat parhaiten meikittömiä kasvoja ja hailakoita piirteitä.

  Tummat hiukset vaativat kaverikseen vähän väriä purkista, ellei kasvoissa ole omasta takaa väriä.

  VastaaPoista
 16. Minäkin näkisin sinut luonnollisen "tummanvaaleana" :) Eli siis ei liian blondina, mutta kuitenkin vaaleana.

  Kiva piristys väri nytkin kuitenkin on, meikki kyllä viimeistelisi paketin :)

  VastaaPoista
 17. Mä liputan myös vaaleiden hiusten puolesta, varsinkin kun Pipsalla näytti juurikasvun perusteella olevan tosi nätin väriset hiukset. :o) Kannatan siis kaikille itsetunnon kohotusta omanväristen hiusten suhteen. Ne ovat jo harvinaisia täällä värjättyjen punapäiden luvatussa maassa.

  Mutta, jos kuitenkin haluaa värjätä, niin tietysti siitä vaan! Pääasia, että itse tykkää! Ja hyvältä näyttää noinkin. :o)

  VastaaPoista
 18. AI,
  Kiitti, kokeilin tänään monia laseja tuolla mut kyl ne turkoosit oli parhaimmat. Sopi jotenkin kyl mun mielestä tän tukan kans. :)

  Anonyymi klo 23.32,
  Kiitoksia. :) Tuo tukka ei oo oikeesti noin tumma.

  Anonyymi klo 8.37,
  Kyllähän se varmasti näyttäis viel kivemmalta kun sen leikkauttais mut nyt en halua leikkauttaa vaa kasvaa. Ja kyllä, kasvaahan se siltikin kun käy leikkaas mut nyt mie oon että antaa mennä tällä. Varsinkin kun ostin noita silottavia aineita, ni katsoo josko sen sais vähän siedettävämmäksi niillä. Vaikka ei minnuu toi pörröpäisyys sillee haittane. :) Se on vaan jotenkin minnuu.

  Jenni,
  Kiitti ja tuntuu. :)

  Anonyymi klo 8.58,
  En mä tiedä haluanko ihan noin tummat mut eräällä värillä saa kyllä sen näyttämään tummemalta mitä se oikeasti on. Oon joskus kokeillu semmosta. Mut nyt sitä väriä ei ollu saatavilla.

  Jenni Kolari,
  Kiitti. Ja nyt kun vähän suoristin sitä (en uskaltanu kunnolla alkaa suoristelee) ni näyttää siedettävämmältä.

  Niina,
  Voihan toki, mut nyt mulla ei oo innostusta. Haluan vain kasvattaa. Ja silottaa. ;) Mitkä on huonot latvat, jos meinaat kakshaaraisia ni sitten mun ei tartte kyl mennä - sellaisia kun ei siis mulla oo. :)

  Anonyymi klo 15.58,
  JOo, siis ei mulle kyllä mitkään kokomustat sovikkaan. :) Mut tuo kuva ei anna oikeutta hiuksille, ne ei oo oikeasti noin tummat. :) Syytetään siitä huonoa valaistusta. :)

  Anonyymi klo 17.46,
  Nää on niin makuasioita. :) Mut kiitoksia. :)

  Anonyymi klo 18.05,
  Mie oon aina antanu kampaajalle vapaat kädet. Ja kyllä mulle viimekskin tais olla tämänsävystä väriä päässä. Nää on itteasiassa kirkkaammat kun aiemmat. Jotkut vaaleemman punainen sävy varmaan sopiskin, mut oottakaaha ku tää tästä haalenee ni saadaan se vaaleempi sävy sitten. ;) Ja heeei, mä tykkään mun hapsottavasta pörrötukasta, ihan oikeesti. :) Ja mulla pitäs olla kilo lakkaa päässä et nuo hiukset ei hapsottaisi. Ei ne nytkään pysy täysin kurissa vaikka laitoin tota Tigin ainetta ja suoristelin hitusen verran. En vielä uskalla kauaa suoristaa ku jotenkin pelkään et nyt pilaan hiukset.

  HSS,
  Kiitti. :) Siis jos sä otat väriä päähän ni se haalenee viikossa? Mulla oli sama vika vanhan kampaajan kanssa, mut ei nykysen. Oisko siis se värimerkki sopimaton hiuksillesi?

  Anonyymi klo 19.37,
  Juu, no ei minnuu kyl Lumikiksi voi tituleerata. ;) Mut oon just tommonen niinku sanot. :) Ja me like! :) Mut oottakaa nyt vaa te jotka sitä vaaleanpunertavaa sävyä halutte, kolmen kuukauden kuluttua tää saattaa olla sit semmosen vaalea. :) Eli just hyvä, ei tuu liia nopeesti liian hailakka. Et vaaleemmalla tulee nopeemmin hailakan värinen ja sit täytys taas värjätä, ku nyt tää on heti aluks tummempi ja vaalenee asteittan kuukausien aikana ni näin me saadaan se väri pysymään kauemmin kivana. :)

  Anonyymi klo 19.46,
  Millainen on tummanvaalea? Voitko linkata jonkun esimerkin väristä. :) Jees, meikki viimeistelisi vaan kun ei, se ei oo mua. Mä oon nini pahoillani ku en meikkaa. ;)

  Anna Vee,
  Nii, mulla on maantienväriset hiukset omasta takaa. No ehkä te näette nekin vielä joskus. ;) Se tietää sitten 2v. odottelua et oma kasvaa tilalle. :) Ainakin 2v. viimeks on menny et oma väri tuli kokonaan esiin. :)

  VastaaPoista
 19. Maantienväri on vaan ruma nimitys. :oD Vaalealta sun juurikasvu näytti, ja se suomalaisittain yleinen hiusväri on just jotain tumman- ja keskivaaleaa. Etelämmässä sitäkin pidetään kyllä tosi vaaleana värinä. Kandee googlettaa hiusväriasteikkoja, sieltä selviää. :o)

  VastaaPoista
 20. Anna Vee,
  Niinhän se on mut siksi tuota mun omaa väriä on kutsuttu - Maantienharmaaksi. :) Mut musta kyl tuntuu et se on iänmyötä vaalentunu jonkin verran.

  VastaaPoista
 21. Kiva kun vastailet nopeasti. :o) Juu, maantienvärisiksi munkin hiuksia kutsuttaisiin, jos antaisin. :oD Tosin nyt, kun juurikasvua on jo 15 cm huomaa, että kivan väriset nää omat hiukset on. Kampaajan mukaan vaaleusaste jotain 7,5-8 luokkaa ja vähän punertavatkin itse asiassa. On mulla kyllä pisamiakin, joten ei kai sen pitäis olla yllätys. En vaan kyllä yhtään muista asiaa niin, kun viimeksi oman väriset hiukset oli 12-vuotiaana.

  Nyt saunaan!

  VastaaPoista
 22. Anna Vee,
  No mie vastaan nyt nopsaan kun oon koneella ja näen heti kun kommentti saapuu. :) No täytyy katsoa jos joskus innostun antaa oman värin tulla. :)

  VastaaPoista
 23. Mikä on Weasley?

  VastaaPoista
 24. Anonyymi klo 22.14,
  Harry Potterin parhana kaverin sukunimihän se on ja tällä siis tarkoitetaan nyt sitä kun nää Weasleyt on punapäitä. :)

  VastaaPoista
 25. Siis vau mikä ero entiseen nähden!! Se kyllä maksaa vaivan, kun vähän viitsii hiuksia laittaa. Nyt vaan suoristusrauta kuumenemaan heti aamulla :)

  VastaaPoista
 26. Mirkkuli,
  Oon itseasiassa leikkini tuon raudan kans jo eilen illalla. :)

  VastaaPoista
 27. Nyt on kivan väriset hiukset:) Tuli tosi hyvät! Nyt passais ainakin ne ruskeat lasit:D

  VastaaPoista
 28. Alisa,
  Se voi olla, mut turkoosit mie valitsin. :)

  VastaaPoista
 29. Moi Pipsa! Halusin vaan sanoa että tämän postauksen ekassa kuvassa sulla on erityisen kaunis hymy. :) Sellainen söpö, vähän ujo...olen aiemmin yrittänyt nähdä sussa muitakin "kasvoja", onnistumatta, mutta nyt sellaiset näin. Lisää tätä, jookos! 8)

  VastaaPoista