25.9.2012

Vaate-esittelyssä: Yoursin turkoosi mekko

   

18 kommenttia:

 1. Hei eihän toi voi olla uusi esittely kun sulla on vanhathiukset? :D

  VastaaPoista
 2. Ihana Pipsa :) Mulle tuli tänään yourssilta tilaus, tilasin sellasen ihanan harmaan hupparin. Varmuuden vuoksi otin kokoa 26-28, olis voinu olla ehkä kaks numeroa pienempi mutta kyllähän totakin pitää voi :)

  VastaaPoista
 3. sä oot esitelly tän jo aikaisemmin?:) Mutta nätti mekko kuitenkin!

  VastaaPoista
 4. Olet jo esitellyt tuon vaatteen. Miksi uusit esittelyn?

  VastaaPoista
 5. Olet jo esitellyt tuon vaatteen. Miksi uusit esittelyn?

  VastaaPoista
 6. Etkös ole jo kerran esitellyt tämän mekon?

  VastaaPoista
 7. Eikös tämä esittely ole julkaistu jo aiemminkin? Muistan tämän nähneeni, tai ainakin samasta mekosta...?

  VastaaPoista
 8. Tää mekko ei oo koskaan aiemmin ollut tälleen esittelyssä. Se on kyllä ollut yhdessä perjantaihöpinävideossa päällä, mutta se ei ollut esittely. :) Näin on esimerkiksi Torrid-mekosta, että perjantaihöpinässä päällä ja sitten vielä erikseen omassa esittelyssä. Ne on ihan samaan aikaan siis tehty mutta nyt vasta sain aikaiseksi pistää tänne ku niillä ei oo mitään tiettyä ajotusta. :)

  VastaaPoista
 9. Muistatte siis tämän: http://varikaspipsa.blogspot.fi/2012/08/se-ois-taas-aika-pipsan-kreisille.html

  Mutta videolla en kertonut juurikaan mekosta mitään vaan esittelyvideoilla on sit enemmän tuota vaatteen ihmetystä. :)

  VastaaPoista
 10. Ihan sama onko esitelty ennen tai ei, mutta ihan helkutin usein ostat vaatteita ja älä edes yritä väittää muuta. Ja minä sanon tämän ihan hyvällä, kateellisena tosin, mutta kuitenkin ihan hyvällä.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi klo 17.25,
  Niin no miten sen nyt ottaa, en mä kyllä joka kuukausi vaatteita ostele mutta sit ku ostan ni ostan ison kasan kerralla. Ainakin Yoursin tapauksessa. :)

  Mut ihan mielenkiinnosta kun tuosta on ennenkin sanottu, ni miten usein te sitten ajattelette että ostan vaatteita? Ku kyllähän mä blogissa raportoin aina kun oon jotain ostanut. :)

  VastaaPoista
 12. mix sä teet ittestäs alotuksia noille keskustelufoorumille? jos on pakko mainostaa niin tee se helvetti omana itsenäsi, alkaa nimittäin pikkuhiljaa vituttamaan kun joka päivä siellä spämmäilet blogiasi ja muuten ootko vähän masokistinen kun itseäsi niissä haukut?

  VastaaPoista
 13. anonyymi klo 18

  hanki elämä

  VastaaPoista
 14. Hei Pipsa!

  Aluks haluan sanoa, että toi turkoosi mekko on tosi nätti ja sopii sun vartalolle. Muutenkin sun vaateostokset on sulle passeleita :)

  Tuli kumminkin mieleen (taas), kun katsoin videotasi, taannoiseen radiohaastatteluusi liittyvät kirjoituksesi. Tässäpä ne suorina lainauksina:

  "Sen tuo vierailu teki, että aloin taas haaveilemaan että mitäs jos mä pääsisin joskus tekemään omaa radioshowta. Siinä mää kyllä höpöttelisin ja paljon + tietenkin soittaisin muutamia kappaleita. No tällaiselle räpätätille ois varmaa aika hauskaakin olla radiossa."


  "Niin radiotoimittajilla on koulutuskin? Näin mää aattelin et varmaan on. Mut se näytti tuossa paikanpäällä niin helpolta."

  Vaikea kuvitella sinut radiotoimittajaksi, sillä sulla on tapana unohdella ihan yksinkertaisia sanoja. Lisäksi sulla on aika lailla maneereja, kuten "no, sano ny!". Tuskinpa tosin ihan vakavissasi alan vaihtoa pohdit, mutta ihan vaikka näitä sun postauksiasi ajatellen voisit hioa videoitasi sujuvammiksi. Tämä ei siis tarkoita mitn vuorosanojen opettelua. Runko vois olla ihan jees silti? Tarkoitus ei ole jankata eikä ärsyttää.

  Ps. punaiset hiukset sopii sulle: ihan sun väri :)

  t: Enni

  VastaaPoista
 15. ..sulla on kyllä melko paljon rasittavia maneereja.. esim. hiuksien näpertely jne. noissa videoissa.. ja äänen sävyn painotukset on semmosia, ettei jaksa kauaa kattoa.. ei pahalla vaan vain vinkkinä.. toi mekko sopii kyllä sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 16. Mitä järkeä on tehä esittelyvideo, missä ei oo mitään uutta verrtattuna aiemmin mainittuun videoon?
  Ja ei, en vainoa sinua, ei, en aio lopettaa lukemista, mutta silti välillä näissä sinun videoissa ja kirjotuksissa ei ole päätä eikä häntää.

  VastaaPoista
 17. Anonyymi klo 18.00,
  No en siis edelleenkään ole minä, joka niitä tekee. Ei kannata uskoa, jos joku sanoo olevansa minä jollain foorumilla. En siis liiku missään foorumeilla tänä päivänä. Joskus saatan lukasta mutta säännöllisesti en käy.

  Anonyymi klo 19.01,
  No koetetaan ymmärtää, et eihän se ole kivaa jos jossain foorumilla kovasti spämmätään esimerkiksi nyt minusta. Menee lukuinto.

  Enni,
  Siis eenhän mää nyt radiotoimittajaksi oo menossa, se oli vain heitto. Mulle tosiaankin riittää nää mun erittäin amatöörimäiset videot. ;) Mutta kyllä, parannettavaa on vaikka millä mitalla ja ehkä se ajan kanssa sitten tapahtuukin. :) Ainakin toivon niin!

  Anonyymi klo 19.25,
  Mä myönnän, et varmasti onkin vaikken itse niitä aina huomaakkaan. Oon kyl koettanu tota näpertelyä saada pois ja on se muutamissa onnistunutkin, joissain määrin. ;) Mut hiottavaa on vaikka millä mitalla. Tosin jokaisella meistä on omat ärsyttävät tapamme. :)

  VastaaPoista
 18. Tiinatsih,
  Eikö niissä ole mitään eroa? No se voi olla mahdollista, kun ovat ihan samaan aikaan otettu. Et pitää vissii toi muokata siten et on eri vaate päällä kun tekee höpinät ja esittelyt. :) No miussa ei kyl oo päätä eikä häntää, se on huomattu. Tykkään pomppia.

  VastaaPoista