4.9.2012

Valitse PipSalle uudet kehykset


Mullapas onkin teille vähän erilainen pyyntö tällä kertaa. Nimittäin sellainen, että te saatte nyt valita mulle yhden kehykset joka teidän mielestä sopis mulle.

1. Mene siis www.specsavers.fi
2. Valitse sieltä Naisten kehykset
3. Etsi sieltä sinun mielestäsi mulle sopivat kehykset
4. Kopioi suosikkikehyksien osoitetieto ja liitä se tämän postatuksen kommenttiboxiin

Vielä en ole menossa lasejani uusimaan, mutta kiitoksia vaan erään lukijan vinkin - nyt jäi kummasti kummittelemaan uudet lasit kun Specsaverilla moiset eivät tunnu maksavan paljoa. Kun mulla on sen verran miinuksia molemmissa, niin tarvitsen aina ohuemmat linssit ja se hionta maksaa maltaita mutta ei ilmeisesti enää kun Specsaversilta ostaa. No niinku jeeee!! :)

Sitten pienet vinkit niiden kehysten etsintään.
- Mulla tulee hiukset olemaan melko varmasti aina punertavaa sävyä.
- Vaatteiden värisävy vaihteleva.
- Ja tärkein kaikista, mulle ei ilmeisesti sovi muunlaiset kun tuollaiset missä on nuo "nenäsatulat" mutta otan vastaan kaikenlaiset mallit. Jos vaikka ne toisetlaiset on muuttuneet tiukemmiksi tässä vuosien saatossa.

Mutta sitten kun olen menossa liikkeeseen, ni mulla on tuo teidän lappunne mukana ja sovittelen sieltä varmasti lähes kaiken. Ja mikäli vain innostuu niin kuvailen ehdottomasti näitä laseja päälläni.

35 kommenttia:

 1. http://www.specsavers.fi/silmalasit/fashion/th-42/
  T.Satu

  VastaaPoista
 2. Maksaa se ohennus ko. lafkassakin. Se perushinta koskee ohentamatonta linssiä ja siun miinuksilla pitää olla se kolmostason ohennus jotta silmät näkyy.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi klo 14.09,
  Mut ymmärsin ettei se olisi ihan niin kallista tuolla kuin vaikka Nissenillä. No täytyy selvittää tuo hintapolitiikka vielä. :)

  VastaaPoista
 4. Nissenhän on nykyään täysi halpiskauppa. En kyllä henk. koht. ostaisi kummastakaan. Mielummin laadusta maksaa vähän enemmän.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi klo 14.19,
  No en mä nyt tiedä, hyvin nää mun vanhat lasit on kestäneet ja Nisseliltä ne oon viimeks ostanu. :) Ei siis valitettavaa vaikka halpislasit on - tai kehykset on, ei linssit! :)

  VastaaPoista
 6. Touhupossu4.9.2012 14.24

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/fashion/toni/#

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/modern/etta/#

  VastaaPoista
 7. http://www.specsavers.fi/silmalasit/naisten-kehykset/maxine/#

  VastaaPoista
 8. Sitten kun menet kokeileen sankoja, ota kuvia. Sen perusteella on helpompi valita. Itsellä miinuksia 6 verran, pakko ottaa kuvia, että itsekkin näkee, miten ne sitten istuu. Näillä miinusmäärillä tulee aina jonkin verran kalliimmaksi. Löysin 50 egellä sangat, mutta kaikki ohennetut linssit ym., yli 300 erkkiä. No, joka tapauksessa vähän halvempi.

  VastaaPoista
 9. Jos luet tarkemmin, sanoin nissenin olevan nykyään halpispaikka. Mielestäni 2006 ei ole nykyään ja siltä vuodelta olet sanonut lasiesi olevan. Ajat muuttuu.

  VastaaPoista
 10. Hei Pipsa, kommentoin nyt ensimmäistä kertaa blogiisi.

  Itse ikiaikaisena rillipäänä olen sitä mieltä, ettei silmälaseja voi valita pelkästään sankojen ulkonäön perusteella. Sankojen tulee istua, ja se selviää vain ja ainoastaan sovittamalla.

  Säädöillä voidaan tehdä vain hienosäätöä, mikään ei auta, jos sangat ovat liian leveät, kapeat tai istuvuus on muuten huono, esim poskipäät ottavat alalaitaan kiinni.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi klo 14.26,
  Juu, kuvia on tarkoitus ottaa jos liikkeessä vaan saa mut luulisi koska oon nähnyt muissakin blogeissa kuvia.

  VastaaPoista
 12. Anonyymi klo 14.28,
  No eihän se 2006 ole nykyään. Mutta en siltikään sanoisi halpiskauppoja pahoiksi, joskus ne voi yllättää. Mutta en nyt sano tämän enempää kun ilmeisesti lasien kestävyydet on muuttuneet viime kerrasta. :)

  Anonyymi klo 14.29,
  No heippa ja tervetuloa blogia seuraamaan! :) Siis sankojen valintaan liittyy niin moni asia, mutta kyllähän se ulkonäkökin nyt jonkin verran. :) Mutta isoimpana tietenkin se että miten istuvat. :)

  VastaaPoista
 13. http://www.specsavers.fi/silmalasit/timeless/grace/

  Sinulle sopisi jotkin tuollaiset suorakaiteen muotoiset ja ilman sitä sankaosaa tuossa alaosassa, siis siten että sankaa/reunaa on vain yläpuolella. Tai sitten suorakaiteen malliset tummilla reunuksilla.

  Musta on tietysti helppo sovittaa kaikkiin väreihin.

  VastaaPoista
 14. Anonyymi klo 15.10,
  Oijoi, nuo ovatkin aina tyylikkään näköset. :)

  VastaaPoista
 15. http://www.specsavers.fi/silmalasit/modern/coco/

  Hienot!

  VastaaPoista
 16. Nämä punaisina:
  http://www.specsavers.fi/silmalasit/modern/s-adela/#

  VastaaPoista
 17. Pyöreille kasvoille sopii voimakkaan väriset suorakaiteen mutoiset lasit. Näin ainakin omalla kohdallani. :D Olisin viimeksi halunnut punaiset, mutta oikean mallisia ei osunut kohdalle, joten liilat omistan nyt.

  Bongasin sulle muutamat kivat sankamallit, joita mielestäni kannattaa vilkaista. :)

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/fashion/toni/

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/modern/bonamy/#

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/fashion/yolanda/

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/modern/bumble/

  Mielestäni kehyksillä voi vähän leikitellä. Ei tarvitse ottaa aina niin vakavasti kehysten ostoa. Ei muuta kuin kokeilemaan sitten!

  VastaaPoista
 18. "Anonyymi sanoi...
  Maksaa se ohennus ko. lafkassakin. Se perushinta koskee ohentamatonta linssiä ja siun miinuksilla pitää olla se kolmostason ohennus jotta silmät näkyy.

  4.9.2012 14.09"


  Specsaversilla on nyt tarjous, jossa saa suurien miinusten ohennetut linssit 79 eurolla. Tästä tarjouksesta vinkkasin PipSalle aiemmin :)

  VastaaPoista
 19. http://www.specsavers.fi/silmalasit/modern/tawanna/

  Tuommoset. Ruskeat ehkä ennemmin ku mustat.

  VastaaPoista
 20. Kiitoksia kaikille kehysvinkeistä. Ja lisääkin saa ehdotella. :)

  Anonyymi klo 18.33,
  Ai sinä olit se vinkkailija. Kiitoksia vaan kauheesti, nyt alkoi oikeesti nimittäin tekee mieli uusia laseja! :) Ja onhan tuo aikakin ku oon viimeks 2006 syksyllä ostanu - tarkistuksessa käynyt vissii 2010 ku jotenkin epäilin et ois huonontunu mut tarkistuksen mukaan ei sit kuiteskaa. :)

  VastaaPoista
 21. Hei Pipsa,

  tsekkaapa sivusto www.zennioptical.com. Siellä on satamäärin ihania laseja todella sikahalpaan hintaan. Ohennetut linssit saa samaan hintaan kuin ohentamattomat.

  Itse olen tilannut tuolta jo parit kymmenet lasit, ja hyviä ovat olleet. Noilla hinnoilla on kiva olla eri lasit eri asukokonaisuuksiin :).

  Sivustolle voit lisätä oman kasvokuvasi, johon sitten voit mallata laseja. Siitä näkee heti kivasti itsekin, sopiiko vai ei.

  VastaaPoista
 22. Heippa!
  Tulin nyt vielä selventämään asiaa, kun täällä sitä niin kovasti tivataan Pipsalta, että miksi treffit menivät mönkään.
  Jouduin yllättäen sairaalaan, eikä me oltu vaihdettu puhelinnumeroa, enkä tiennyt Pipsan sukunimeä, kun pääsin illalla myöhään kotiin, laitoin Pipsalle sähköpostia asiasta. Mitä muuta olisinkaan voinut tehdä?
  Pipsa oli oikeassa, tämä on vain meidän välinen asia.
  t.Marika

  VastaaPoista
 23. Tarjoushinta koski vain 1.6 ohennettuja linssejä. 1.67 ja 1.74 lisämaksusta. Pipsan vahvuuksilla 1.74 ohennus on kyllä välttämätön.

  VastaaPoista
 24. Hi Pipsa, hauskaa, että oot hankkimassa uusia laseja, piristää kummasti :).
  Ainakin OptiPlussalla oli semmonen kuvausmahdollisuus, että otettiin kuvia useammista pokista ja sit niitä sai katsella näyttöruudulta. Ja nykyisin ei ole esteenä sekään, että sangoissa ei ole nenätukia - jos sangat muuten sopivat, nenätuet voidaan lisätä niihin.
  t. Ilona

  VastaaPoista
 25. En tiedä tykkäätkö näin nuoren naisen näkökulmasta, mutta:

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/fashion/red-or-dead-78/
  http://www.specsavers.fi/silmalasit/modern/bumble/
  http://www.specsavers.fi/silmalasit/fashion/candy/#

  ja värinhän itse sais valita :-)

  VastaaPoista
 26. En osannut päättää niin tuossa 4 vaihtoehtoa, joista eniten suosittelen Merle-merkkisiä. Sopisi sun kasvojen piirteisiin, on kevyet ja ohuet sekä sopisi myös uuden tukkavärin kanssa tai oikeastaan kaikkien värien kansa. :)

  Mutta tässä linkit:

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/timeless/merle/

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/modern/s-virgil/#

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/naisten-kehykset/blodyn/

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/naisten-kehykset/bronwen/

  Toivotaan että saat kivat lasit :))  VastaaPoista
 27. Anonyymi 19:40. Mitä jos tuolta firmasta tilaa, eikä olekaan hyvät, ei taida onnistua mitkään palautukset? En vielä tarkemmin tutustunut sivustoon, mutta voitko kertoa, miten sieltä tilataan sopivat? nimim. tiimari-lasit käytössä

  VastaaPoista
 28. Anonyymi 21.19, Zenniopticalilla on ihan selkeät ohjeet niiden sivuilla siitä, miten tilataan. Kaikki tosin englanniksi, mutta hyvin onnistui ainakin minulta. Myös online-apua saatavilla. Olen aiemmin tilannut esim. ruotsalaiselta sivustolta, mutta tämä Zenni kyllä voitti kaikessa. Laseja saa alkaen 6.95 dollaria, ja tuo hinta sisältää kehykset, linssit voimakkuuksilla, mahdollisen hajataiton korjauksen, linssien ohennuksen sekä heijastuksenestokäsittelyn.

  Tilasin aikoinani ensin muutamat lasit kokeilumielessä, hyviä olivat, joten tilasin lisää. Voimakkuudet ja hajataitto merkattiin ihan samalla tavalla kuin optikon reseptissäsikin on.

  Suosittelen lämpimästi!

  VastaaPoista
 29. Kiitoksia kovasti kommenteistanne ja kehysvinkeistä. Oon muutamaan tykästynyt aika kovastikin ja tänään ois tarkotus jos vaan ehdin, ni vierailla Specsaversilla - tekemässä vähän hintatiedustelua jne.

  Ja mitä tulee tuohon taitekertoimeen, ni aion siitäkin samalla kysyä mut epäilen ettei se vielä olisi tuo isoin kerroin koska ei mulla kovin paksut linssit oo. Näitä nykysiäkään ei oo kovin paljoo ohennettu mut jonkin verran. Mut katsomme mitä ammattilaiset sanoo. :)

  Itse en uskalla vielä nettikauppoista tilata kunnen tiedä silmieni tämän hetkistä miinuksia. :)

  VastaaPoista
 30. http://www.specsavers.fi/silmalasit/fashion/tegan/

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/timeless/s-florian/

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/naisten-kehykset/bronwen/

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/modern/bumble/

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/timeless/merle/

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/modern/grape/

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/modern/s-adela/

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/fashion/candy/

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/fashion/carlotta/

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/naisten-kehykset/missoni-52/

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/fashion/osiris-b18/


  Oho, innostuin vähän :D

  VastaaPoista
 31. Kiitoksia. Kävin tänään Specsaversilla niin hinnaksi tulis linsseille ilmeisesti 200e ja siihen viel plus kehykset. No ois ne halvemmat ku vanhat ellen sit ota jotain 200e kehyksiä. :)

  Sovittelin muutamia ehdotuksianne ja ehdottomasti parhaimmiksi soveltuivat nämä kaks:

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/modern/bumble/

  http://www.specsavers.fi/silmalasit/fashion/carlotta/

  VastaaPoista
 32. Aika "kypsiä" malleja molemmat. Kolmikymppiselle sopisi rohkeampi ilme, nuo olisi hyviä sun äidille. :) Mutta makuasioitahan nämä.

  VastaaPoista
 33. Anonyymi klo 20.37,
  No mää kyl oon ikäsiäni henkisesti tooooosi vanha. ;) Mut ehdotahan sie, et mikä ois sitte sopiva 30vuotiaalle? :)

  VastaaPoista
 34. En tunne tuon firman valikoimaa, ja puhelimella tympeä selata. Mutta ehkäpä enemmän väriä? Kirkkautta? Näkyvyyttä?

  VastaaPoista
 35. Anonyymi klo 20.49,
  Mutta kyllähän noissa väriä on? Mitään ihan kirkkaita värejä en halua. Tarkoitatko näkyvyydellä paksusankaisia?

  VastaaPoista