9.9.2012

Yleisön pyynnöstä: Viikon (video) höpinäpläjäys!

   

38 kommenttia:

 1. Moi Pipsa! Nyt kun kaikki KappAhlin kisan finalistit on valittu niin haluaisin kuulla ketä on sun TOP5? Nyt voit vapaasti kertoa oman mielipiteen kun yleisön mielipiteellä ei enää ole väliä (:

  VastaaPoista
 2. Muutama kommentti videosta: ei kannata puhua ollenkaan asiasta, josta ei voi puhua. Eli olisit sanonut, että menemme kylään, mutta ihan turhaan sanoit ettet voi sanoa mihin....EVVK - mut tuntuu typerältä että mainostat ettet voi sanoa.

  Menepä seisomaan tonne toiseen reunaan, niin ei tule koko ajan houkutusta nojata siihen seinään! Kyllä 15 min pystyy seisomaan kahdella jalalla, eikö?

  Lapsellisena ihmisenä huvittaa noi sun "hulapaloo"si kun on oikein kiirettä....et voi edes tietää, mitä on kiire ja tosi-hulapaloo, ennenkuin olet esim. kahden lapsen kanssa lähtenyt töihin ja tullut töistä ja selvinnyt arki-illasta.

  Tottakai tiedän, että jokaisella se oma kiireentuntu on todellista, mutta se vaan huvittaa kuulijaa, joka tietää, että tuo on vasta leppoisaa oleilua....

  Ja tämä kaikki ihan ystävällisesti.

  VastaaPoista
 3. Ystävällisesti eli ei ano 8.31, tuon sun tyyli saa heti ärähtämään. Meneppä, teeppä, kerroppa jne. Elelehän vain omaa hulabalootasi!

  Iita

  VastaaPoista
 4. Kivaa juttua, mutta lässytys ärsyttää. Me lukijat ei olla lapsia.
  Tsemppiä yksineloon!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi klo 1.26,
  Valitan mutta en kerro suosikkejani. :)

  Anonyymi klo 8.31,
  Niin, olisihan sen voinut jättää sanomatta mutta halusin kertoa että olin laittautunut tiettyä syytä varten. :) Piti oikein katsoa video uudelleen, et missäs kohtia oon nojannut mut siis hei, en mä tossa nojaa vaikka se siltä näyttää parissa kohdassa - ei siis edes koko videon mitassa. :) Mutta totta, eihän mun hulabaloo ole mitään verrattuna lapsiperheen hulabaloohon, ettei näitä voi toki verrata mutta kyllähän mullakin kiirettä ja hulabaloota pitää - ei vain samassa määrin. :)

  IIta,
  No jokaisella on omat hulabaloonsa. :) Lapsiperheillä aikalaillakin. :)

  Anonyymi klo 9.19,
  Ööö... missä mä lässytin? Mietin vaan kun kyllä mä ihan normaalisti mielestäni tuossa puhelen paitsi alun taisin alottaa vähän silleen. Mut ei se lässytys ole tarkoitettu koettavaksi noin, että lapsia olisitte. :) Kiitoksia, kohta se alkaa. :)

  VastaaPoista
 6. Moikka!

  Ei täällä voi kun nauraa noille "ihan ystävällisesti" kommentoijille! Voi elämän kevät, jos noin paljon häiritsee niin MIKSI luette blogia??

  Minua ei ainakaan ärsytä yhtään mikään blogissasi ja jos alkaisikin ärsyttää niin en ainakaan tulisi tänne vinkumaan siitä vaan ihan jättäisin lukematta.

  Uskon että moni muukin lukija on samaa mieltä että olet Pipsa mahtava oma itsesi juuri sellaisena kuin olet! Hyvää viikonloppua ja lisää videohöpötystä meille faneille :)

  Terkuin Liinu

  VastaaPoista
 7. Liinu,
  Tuo on kyllä totta, että jos blogi tai blogintekijä ärsyttää niin kukaan ei pakota lukemaan tai katsomaan ärsyttävää blogintekijää. ;) Hassua silti tuollainen ärsyyntyminen kunnen sitä kuitenkaan mitenkään tahallani tee kenellekkään.

  Katsotaan muuten tuleekohan nyt ensi viikolle enemmän videoita, ku oon yksin ja aikaa on enemmän käytettävissä. :) Ja aion yrittää saada tehtyä videota tuolla ulkosalla, kuten joku lukija muistaakseni vähän toivoikin. :)

  VastaaPoista
 8. No mut hei, ihan tosissaan: en kirjoittanut epäystävällisessä mielessä! Käyn täällä päivittäin ja tykkään. Olin typerä kun kuvittelin että Pipsa haluaisi kuulla, mitä voisi vielä kehittää, jotta blogia olisi vielä kivampi lukea ja videoita katsella, muttta olin siis väärässä. Neuvoja ei saakaan antaa?

  Ja toisekseen, te jotka kommenttiani arvostelitte, epäystävällisesti sen teette. Olette siis ihan samanlaisia, kuin mistä minua syytätte. Jos kommenttini ärsyttää, sinä parahdat ja moitit minua. Eikös se ole ihan sama juttu?

  Kolmanneksi, voin ihan hyvin olla kommentoimatta, mutta...tiedän, että toisista kommenteistani on oikeinkin tykätty.

  eikä koskaan ei minkään kommentin kanssa ole ollut tarkoitus loukata, vain sanoa oma mielipiteeni, jotta asiat kehittyisivät. Sorry.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi hyvä (klo 11.05),
  Neuvoja saa aina antaa mutta oon huomannut ettei ne onnistu ainakaan noissa videoissa. Mä muistan sen tasan kaks sekunttia kun jo vetelen oman pään mukaan. Mun pitäisi kyllä tehdä käsikirjoitus mutta jotenkin ajattelen sen sellaisena, että videolta lähtee sitten sellainen rento oleilu pois ja tilalle tulee mekaanisesti puhuttua tekstiä. Ja haluan nimenomaan että saan videolla olla rennosti oma itseni ja puhua miten vaan, jopa jostain sellaisesta mistä en voi lopultakaan puhua kaikkea. Ja varsinkin kun noita videoita on ikävä alkaa pätkimään, ni siksikin haluan antaa mennä vaan - tulkoot virheitä, ne kuuluu elämään. :)

  Mutta tokihan minä itse tässä päättelen millainen blogi/videot tulee olemaan. Ja jos olet mukana ollut pidempään, niin saatat ehkä tietääkkin ettei asiat kehity kanssani tuosta vain. Tarvitsen aikaa.

  VastaaPoista
 10. Jospas Pipsa puhuu tuolla tavalla oikeasti?

  Jospa Pipsa on sitten itse "lapsi" ja juttelee meille kuten itsensä kaltaisille. Miettikää sitä..

  VastaaPoista
 11. Anonyymi klo 11.31,
  Juu, ihan totta. :)
  Voisittekohan kertoa missä kohtaa videota tuota lässytystä tulee? Muuten kuin ihan alussa. :)

  VastaaPoista
 12. Pipsa, onhan telkkarissakin kaikilla käsikirjoitus, vaikka kuinka on rento meininki. Ei se siitä häviä. Sen sijaan häviää sellainen turha "öööö, mitäs mä tässä nyt...tota noin..." - enkä tässä matki SINUA, vaan yleistän. Kyllä käsikirjoituksen kanssakin voi olla rento ja yllätyksellinen, mutta se antaa kuitenkin suunnitelmallisuutta, jouhevuutta, ryhtiä esiintymiseen. Ja silloin sitä on paljon kivampi seurata ja asiaakin mahtuu samaan pätkään paljon enemmän. Mutta kiva lukea, että kuitenkin haluat kehittyä, vaikka se aikaa viekin. Mutta miten voisit kehittyä, jos et koskaan saa mitään palautetta? Toistaisit vaan samoja virheitä ja ikävyyksiä videosta toiseen. Omille virheilleen kun sokaistuu.
  - ja tämäkin ihan ystävällisesti -

  VastaaPoista
 13. Anonyymi klo 11.33,
  No heillä on toki kokemusta + voivat editoida materiaalia hitusen paremmin kuin minä. :) Siis kyllähän minä olen palautetta saanut ja neuvoja, mutta kuten sanoin - niiden toteuttaminen vie mulla aikaansa. Mietin vain tuota käsikirjoitusosuutta, onko se sitten kivempaa kun mie luen paperilta mitä pitikään sanoa? Tämä siis siinä tuntuu kaikista hankalimmalta koska kuten sanoin, unohdan kaikki muutamassa sekunnissa kun alan kameralle höpistä. :) Mut mä lupaan yrittää tätä jos te pystytte keksimään ratkaisun tuohon ongelmaani. :)

  VastaaPoista
 14. Hei mikset kerro suosikkeja? Mitä se tässä vaiheessa haittaa? Olis niin kiva mustakin tietää!

  Terkuin,
  Niina

  VastaaPoista
 15. Niina,
  Päätin etten ota kantaa tuohon asiaan näin blogissa. :)

  VastaaPoista
 16. Olen huomannut videoissa, että sinulla on maneerina nyppiä päälläsi olevaa mekkoa/tunikaa tuosta kylkien kohdalta. Istuvatko vaatteesi huonosti vai onko se vain tapa jota et itse huomaa?

  VastaaPoista
 17. Anonyymi klo 12.06,
  Se on tapa ja johtuu siitä, etten pysty pitämään käsiäni paikoillaan vaan jotain on tehtävä. Ja näköjään se sitten on tuota, et nypin vaatetta joka on päälläni.

  VastaaPoista
 18. Paljon sulla on miinusta silmissä? Vai miten se kysytään järkevämmin? :)

  Tää sun blogi se vaan piristää kummasti mieltä :) Terkuin toinen Niina

  VastaaPoista
 19. Tän olet kuullut varmasti ennenkin, mutta tuo mekko sopii sulle täydellisesti! Mun mielestä sun ei tarvitse alkaa käsikirjoittaa videoitasi, vaan pidän siitä että jutustelet vapaasti aivan kuin jollekin kaverillesi. En ymmärrä, miksi muiden täytyisi opettaa toisia tekemään asioita jollain tietyllä tavalla. Tämähän on blogi eikä mikään tv-ohjelma. T. Dinna

  VastaaPoista
 20. Voithan teipata käsikirjoituksen vaikka vastapäiselle seinälle! Ei sitä tarvitse pitää kädessä.
  Jos luomi muuttaa muotoaan, onkin kyllä syytä poistattaa se!
  Tuleeko sulle oikeasti Tosi Elämä -lehti?

  VastaaPoista
 21. En ole katsonut Pipsan aivan kaikki videoita ja kuvia, mutta minusta Pipsa ole kehittynyt pikkuhiljaa.

  Valokuvissa poseeraat rohkeammin ja videoissa jännität koko ajan hiukan vähemmän.

  Voisit kokeilla sellaista, että "haudot päässäsi" videota etukäteen, käyt läpi monologia omassa mielessäsi. Minulla tuollainen valmistautuminen on auttanut paljon, mutta ehkä se ei kaikille sovi.

  Pääasia on kuitenkin se, että kiva kun laitat videoita tänne. Mielestäni on ainutlaatuista, että isokokoinen "tavallinen" ihminen esittelee plussakoon vaatteita, kun plussakoon mallit on yleensä ns. normaalin kokoisia ihmisiä, tyyliin kokoa 42.

  VastaaPoista
 22. Siis piti sanomani, että Pipsa oleT kehittynyt. Väärinkirjoituksen takia lauseeni voi tulkita monella tavalla :)

  VastaaPoista
 23. Niina,
  Molemmissa on -6 (ylitsekin mutten siis muista tarkkaan paljonko) Oikea silmä hieman vasenta huonompi. :) Kiva kun piristää. Kävin tuossa äsken tunnin kävelylenkillä ja nappasin teille hieman videotakin. :)

  Dinna,
  Kiitoksia. :) Ainahan sitä mielellään kuulee, että joku sopii täydellisesti. :) Niin, ehkein mun tarvitse ihan käsikirjoittaa mutta kieltämättä aihetta on silti parannunkselle. Koetan välttäää sitä hiljasta aikaa ja sitä, että pitää miettiä mitä seuraavaksi sanoisi. :) Mut tuo on vaikeaa kun innostun puhumaan ni unohdan kaikki tuollaiset asiat ja se tuntuisi siltä (kuten sanoitkin) että juttelen kuin kaverille. :) :)

  Anonyymi klo 12.44,
  Tuo on hyvä idea mut jos makkarissa kuvaan kuten normaalisti, niin ei ole seinää mihin laittaa - tai on mutta se on sitten liian kaukana. Sopisko sängylle laittaa? :) Kyllä kyllä, kun luomi muuttaa muotoaan se pitää poistaa ja mulla onkin poistoaika 27.9. - sitten saatte viikon aikana nähä ku Pipsa sekoaa. ;) Viimeks mä hermostuin nenästäni ihan totaalisesti. Ja kyllä, kyllä mulle tulee Tosielämää lehti, mut äläs nyt - se on oikein kiva. Tykkään enemmän tuontyylisistä missä on tarinoita.

  Anonyymi klo 12.51,
  Vai niin, no kiitoksia. :) Tuo on totta, et videoilla jännitän vähemmän kuin alkujaan. Ja ihan alussahan en uskaltanu videoille puhua mitään. :) :) Niin hupsulta kun kuulostaakin! Mie oon yrittänyt hautoa päässäni noita juttuja ja joskus se on auttanu mut ei aina. Joskus se virta vie mennessään, kun oikein innostun. Siksipä siis jokinlainen käsikirjoitus on turha koska luultavasti unohdan sen olemassaolon innostuessani. :) Mut onneksi voin kokoajan yrittää tehostaa itseäni. :) Että melkein on parempi puhua asioista pätkissä. Editoida sieltä ne hiljaiset hetket pois. Mutta olisiko se lukijoista sitten kiva, kun video on kovin pätkitty? Juu, mä oon vähän tämmönen oman elämäni malli ;) kun esittelen vaatteitani. Tuosta Torrid-mekostakin on esittely jonka laitan tänään illalla tänne. Mut ennen sitä saatte nähä mun ihanaa lenkkeilyä - tosin vaan alkumatkasta, ois ollu pikkusen hankalaa koettaa pysyä vauhdissa ja puhua samalla, ilman et kuulostaisin kovn hengästyneeltä :)

  VastaaPoista
 24. No voihan videoviihde!
  Unohda PipSa nuo kommentit, joissa ehdotetaan sitä ja tätä muutosta. Sie oot sie ja teet just sellaisia videoita kun teet. Viehätys on juuri siinä, kun olet aito oma itsesi.
  Mikä ihmeen vimma joillakin on koettaa muuttaa muita mieleisekseen??
  syysterveisä Ilonalta

  VastaaPoista
 25. hei Pipsa. täsä sulle muutamia kysymyksiä? katotko bb:tä? onko sulla muita sisaruksia kuin veli? ookko käynyt ulkomailla? ookko laihtunut paljon? t.laura

  VastaaPoista
 26. Moikka

  Ihana toi mekko, mistä se on? Voisin ehkä tarvita ton henkisen esim. pikkujouluihin ;)

  Mä kuvasin niitä mun vaatteita yks päivä (mm. Yoursin mekko) mut en löydä kameran johtoo ja en siis saa niitä koneelle!!! Meil on menny muutos se hukkaan, samaten se mihin sen muistikortin saa laitettua et sais kortilta suoraan koneeseen, pitää vähä penkoo viel noita laatikoita jos tulis vastaan :)

  Hauskaa sunnuntaita!

  Sinikka

  VastaaPoista
 27. Tosiaan, muaki kiinnostaa, seuraatko bb:tä :) Mitä mieltä oot bb:stä, jos sulla ois mahdollisuus mennä bb-taloon, menisitkö? :)

  VastaaPoista
 28. Istuisit välillä nuissa videoissa ni jaksais kattoakki. Toi sun käsien "huopaaminen" toisinsanoen käsillä huitominen käy ärsyttää :D

  VastaaPoista
 29. Ilona,
  Totta tuokin, mutta kyllä mä jään miettimään parannusehdotuksia jos ne tuntuvat oikealta. :) Kyllähän se kieltämättä pitäs saada pois, ettei enää kauheesti ois että "öööö... mitäs nyt?". :) No saavat ihan rauhassa koettaa muuttaa, mut se on mun osalta vaikeaa ku oon niin vaikea.

  Laura,
  No hei ja kiitoksia kysymyksistä. :) Seuraan BB:tä todella harvoin, ehkä 1-2 kertaa viikossa. On mulla isosisko ja -veli. Olen käynyt ulkomailla. Olen laihtnut ja olen myös lihonnutkin. :)

  Sinikka,
  Tää on Torridista. :) Mut nettikirppikseltä ostin. :) Oijoi sun pittää pian löytää se johto tai keksiä jokin muu keino. Jos puhelimessasi on kamera ja mobiilinetti ni nopeastikos lähetät kuvat sähköpostiisi ja tallennat koneellesi. :) Odotan innolla kuvia! :)

  Anonyymi klo 15.58,
  Hyvin harvoin seuraan ja aika turha ohjelma mielestäni. En menisi vaikka maksettaisiin.

  Anonyymi klo 16.54,
  No tuo on aika kinkkien juttu ku osa tykkää et istuen ja osa seisoen. Ni koetan toki molempia tehdä. Seisoen vain näette sen vaatteen päälläni parhaiten. :)

  VastaaPoista
 30. Pitää viel koittaa ettii, pakkohan se täällä on jossain olla :/ tai sit mennä vaan ostaan uus, ku sitä ny tarvii muutenki aina ;)

  Sinikka

  P.s. mun puhelin on ehkä maailman huonoin kuvaamislaite :D Siin on kamera varmaan vaan näön vuoks ;)

  VastaaPoista
 31. Sinikka,
  Vai sellainen näön vuoks oleva kamera. Hih, kuulostaapa kivalta. Mut mie oottelen. :)

  VastaaPoista
 32. Nonii, löyty johto, pistän mailia tulemaan!

  Sinikka

  VastaaPoista
 33. Sinikka,
  Hienoa, pitääpä siis kurkata sähköposti. :)

  VastaaPoista
 34. Yritin vastatasun viestiin vielä sähköpostilla, mut se tuli bumerangina joka kerta takaisin, jotain vikaa lähetyksessä ehkä.. :D

  Sinikka

  VastaaPoista
 35. Sinikka,
  Juu, se oli täynnä. Kokeiles uudelleen. :)

  VastaaPoista
 36. Käsikirjoituksen ei tarvitse olla paperista luettua. Se voi olla tyyliin:

  -aamutunnelmat
  -töissä tapahtunut moka
  -iltapäivällä tulleet kirjeet
  -uusi paita
  -vinkki vaatekaupasta
  -lopputoivotukset

  VastaaPoista
 37. Anonyymi 22:!3 just noin, aivan noin olisin minäkin ohjeistanut. Tuollainen lista pitää ajatukset kasassa, mutta ei kuulosta paperista luetulta. Noin teen itse, kun joudun esiintymään, muistan kaikki mitä piti, enkä höpötä turhia...

  Sitä paitsi, "lyhyestä virsi kaunis" niinkuin sanotaan, erittäin turhauttavaa, jos puhuja yrittää pidentää puhettaan, vaikka sanottavaa ei enää ole. Puhe (tai video) voi olla myös 5 min. pitkä, jolloin kukaan ei vielä kyllästy. Sitten on erikseen ne esiintyjät, jotka yli kaiken tykkäävät omasta äänestään!

  Oho, oikein innostuin...

  VastaaPoista
 38. Juu tuo lista on oikein hyvä. Kun muistaisi käyttää mut mä lupaan yrittää. :)

  VastaaPoista