2.10.2012

Kuka toivoi punaisia sukkahousuja? (Mii mii mii) Kuka sai punaiset sukkahousunsa? (Mii mii mii)


Torrid mekko / Torrid (US3/EU52)
Dublinin punaiset sukkikset / Lumingerie (4XL/58-60) *saatu

Jotkut teistä saattavat tietääkin, että mut valittiin yhdeksi Lumingerien sukkahousutestaajaksi. Ja ilmeisesti Lumingerien omistaja oli lukenut mun toiveesta saada punaiset sukkikset, koska sellaiset mulle postiluukusta tupsahti testattavaksi. (Jeee, ihanaa!) Mä en yleensä tykkää sukkahousuista, mut nää veti kyllä vastarannankiiski Piiankin hiljaiseksi. Ja mä tiedän, että monia teitä naisia varmasti veetuttaa niin jumalattomasti kun pistätte iiiiihan vastaostetut sukkikset jalkaan ja kun tulisi aika ottaa ne pois, niin huomaattekin kauheen reiän joka lähtenyt ihanasti riistäytymään - se tunne on aika taatusti monelle naiselle tuttu. Mut tiiättekös... nää sukkikset ei kyl niin helposti purkaannukkaa - ei ees SaksikäsiPiian käsittelyssä. Kun tuon tajusin olin vaa et halleluujaa, eka kerta kun näen sukkikset ehjinä käytönjälkeen. Noista on saatavilla mustaa ja punaista. Ja väreistä puheenollen, minkä värisiä sukkiksia sä kaipaisit vai kelpaako se perusmusta jokaiseen tilanteeseen?

Kyseessä siis nämä Dublin sukkikset jotka mulla oli testissä ja samalla sain myöskin testiin kaarituettomat Rhianna rintaliivit - noihin liiveihi rakastui niin, että pakkohan niitä oli pistää parit kappaleet tilaukseen. Ku kerrankin löytyi noin hyvät liivit. Mä oon siitä vähän hassu etten tykkää käyttää hienoja kaarituellisia missään työssä vaan säästän ne spesiaalimpiin tapauksiin varten.


Mutta mennäänpäs nyt näihin mun tämän päivän touhuamisiin, joita ei valitettavasti oo paljoakaan. Piti käydä taas töiden jälkeen Nissenillä kiristyttämässä nenäsatuloita ja samalla valittelin, että ihan kun tuo linssien tarkkuus olisi kadonnut - mähän siis sain hajataittoa jonkin verran lisää mutta nyt parin viikon kuluttua huomasin että en näe taaskaan katujen kylttejä terävästi, kuten näin lasit saadessani. Nyt pitää kuulemma viikon verran seurata tilannetta ja jos ei parane, niin takuuseen ilmeisesti menee. Melkeen siinä samassa siis huomasin tuon kadotuksen kun silmät tottui uusiin silmälaseihin. Vai oonko mä sitten turhan tarkkana, kun pitää viiden metrin päästä nähdä katukyltit terävästi - näen mä toki sen nytkin lukea, mutta ovat hieman sellaiset sumuset.

Mulla yliojentui eilen molemmat jalat (polvet) ja nyt tuo polvi jonka loukkasin keväästi, on kipeä. Sillä saa astuttua ja tuo kipeyskin tuntuu ainoastaan jos jalkaa pitäisi nostaa (kauhea painontunne polven kohdilla?) tai koukistaa. Että esimerkiksi rappusissa kävely ei onnistunut tänään ollenkaan, tuntui että heti antoi periksi. Pelkäänkin tässä nyt, että mahtoiko tuossa mennä taas joku tuki? Ja tuo kipeä polvi antoi tuossa kun tulin kotiin, niin uudemman kerran periksi - muljahti siis taaksepäin. Ajattelin nyt seurata tilannetta hetken aikaa ja jos tilanne vaatii, niin menen lääkäriin. Tulee vaan väkisinkin mieleen, että kun ei flunssa tule niin sitten se pakottaa jotenkin toisella konstilla pedinpohjalle. NOWAY!

Isäntä lähtee jäkismatsiin ni tää emäntä saakin olla kotosalla kaikessa rauhassa. No ei multa tekeminen lopu, kun kaikenlaista hommaa on taas. Onneks ne saa nopeasti tehtyä, niin saa loppuillan keskittyä kirjeisiin ja kun kulta tulee matsista, niin sitten häneen. <3

Värikäs mekko / Yours (UK30-32/EU58-60)
Dublinin punaiset sukkikset / Lumingerie (4XL/58-60) *saatu

45 kommenttia:

 1. Tosi kauniit sukkikset! Ota joskus sellainenkin kuva, että jalkasi on ihan tavallisesti eli ei mitenkään koukussa tms. Saisi paremman käsityksen sukkisten istuvuudesta.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi klo 17.32,
  On mulla vissiin joku semmonenkin kuva, mut nää on nätimmät. :)

  VastaaPoista
 3. Kivat sukkikset ja plussaa, jos vaikuttavat vielä kestäviltäkin! :) Käytän itsekin värikkäitä sukkiksia. Niillä saa niin helposti piristystä asuun :)

  -Tellu

  VastaaPoista
 4. Voithan sä kuvata nuokin sukkikset niin, että jalat on suorassa! Kuvaa vaikka, kun laitat ne ihan oikeasti jalkaan vaikka johonkin juhlaan tms.

  VastaaPoista
 5. Tellu,
  On ne todella kivat ja tosi hienoa, etteivät menneet rikki. Mut nää oli aika jämäkkää kangasta.

  Anonyymi klo 17.47,
  Jaa et te oikee niinku haluutte nähä mun pattinilkkani? Mieluusti mää kyl säästäisin teidät siltä näyltä, mut jos te oikee nätisti pyydätte, mut älkää sitten valittako - mää ainakin varotin. ;) Valitettavasti tuollaista kuvaa ei oo tulossa, missä laitan ne jalkaan. Kaikki ei tänne blogiin kuulu. :)

  VastaaPoista
 6. En tarkoittanut, että kuvaisit sitä laittamista. Taisin ilmaista itseäni hieman epätarkasti. Ota kuva, kun olet laittanut ne ihan oikeasti jalkaan vaikka johonkin juhlaan tms. Sitä tarkoitin.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi klo 18.00,
  Mitä eroa sillä on, kuvasinko ne tänään vaiko joskus puolen vuoden päästä johonkin juhlaan? Sama lopputulos. :)

  VastaaPoista
 8. No on tietysti, mutta noissa kuvissa jalat on venkuralla ja olisi kiva nähdä ihan suorissa jaloissa sukkisten istuvuus.
  Kalliita sukkiksia muuten näkyivät olevan, kun itse ostan Norlyn Opaqueta, joka on samanlaista 60 denierin vahvuutta.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi klo 18.12,
  No itsepä te niin kovasti tuota suorakuvaa haluatte, ni voin mä sellaisen tuohon vielä laittaa. Mut mä en sit kuuntele yhtäkään valitusta et silmät vuotaa verta, okei? ;) Mä oon varottanut. ;)

  VastaaPoista
 10. No voihan, eikö muka näistä kuvista näy sukkisten istuvuutta? Mä näen ainakin ihan hyvin :D Kivat sukkikset, ite en koskaan punaista kyllä uskaltais laittaa... Äiti pakotti aina lapsena pitämään joulujuhlissa punaisia sukkiksia, niin tulis vähän sellainen fiilis niistä! Mustan kans kyllä kivat... Ja varmaan jonkun valkoisen neulemekonkin kanssa ihanan jouluiset :)

  VastaaPoista
 11. Heidi,
  No, mielestäni istuvuus näkyy niin hyvin kun voi näkyä. :) Ja tuon parempia kuvia ei kannata -koskaan- odottaa multa. :) Mut mikäs siinä jos tykkää kattoo mun hirviöpullukkanilkkojani. ;)

  Se on muuten, et jos lapsena on pakotettu jotain tekee, ni aikusena sitä karttaa. Mulla sama juttu.

  VastaaPoista
 12. Voisitko joskus laittaa vyötärön ympäryksen sukkiksista ja legginsseistä, kun se sanoo paljon enemmän mitä koot, kun koot vaihtelee tooooosi paljon niin ei uskalla ostaa suoraan mitään koon mukaan..

  VastaaPoista
 13. Mä inhoan sukkiksia sydämmeni kyllyydestä, mä en enää ikinä laita sukkiksia jalkaan ku pakon sanelemana. Niistä on nimittäin ihan tajuttomat traumat, sisäreidet saumojen takis ihan hiertymillä ja heti laittamisessa tulee jo reikiä.. Ei oo mun juttu ei.. Mut good for you että sulle on sopivat löytyny!

  VastaaPoista
 14. Mun mielestäni sukkahousut on kyllä tosi paljon kivemman näköiset mekon kanssa kuin nuo koti-collegehousut tai legginsit

  VastaaPoista
 15. Anonyymi klo 18.59,
  Ymmärrän pointtisi, itseänikin kiinnostaa aina enemmän nuo mittatiedot, mitä monikaan kauppa ei ilmoita. Mut uskon, että pienemmät kaupat kertoo jos niiltä kysyy. Mut valitettavasti en ilmoita tänne noita mittoja, ymmärtänet varmasti miksi.

  M1mm3,
  Juu siis en mäkää kyl kaikista sukkiksista tykkää mut nää oli hyvät. Mut ehkä asian teki myös se, että nää ei oo yhtä ohuet ku sukkikset vaa mielestäni paksummat.

  VastaaPoista
 16. Anonyymi klo 19.03,
  Olen kanssasi samaa mieltä, mutta siltikin tykkään leggginsseistä/trikoohousuistani. :) Sukkikset on sitten juhlia varten.

  VastaaPoista
 17. Nuo näkyy olevan 60 denierin sukkikset eli ihan samoja, joita saa taviskaupoista.

  VastaaPoista
 18. Anonyymi klo 19.22,
  Voi olla, mut kyl nuo sukkikset mitä oon joskus ostanu kaupasta ni on olleet niin olemattomat et heti on menneet rikki ku vähän vetässyt jalkaan.

  VastaaPoista
 19. Vähäks mageet! Pakko saada kans tollaset! Mitä luulet, riittääkö noissa pituus paksureisiselle 174cm pituiselle? Mulla on aina ongelmana se, et se haarukka ei tuu kunnolla ylös asti...

  Sinikka

  VastaaPoista
 20. En tajua nyt tätä keskustelua ollenkaan. Siis ihmiset haluaa nähdä jalat suorina(?), jotta näkevät sukkisten istuvuuden? OK.
  En mylskään tajua, miksi et voisi sellaista kuvaa ottaa? Tai siis lupasithan jo ottaa, mutta mikä siinä on niin pahaa?
  Toisissa kuvissa jalkasi ovat niin mutkalla, että näyttävät jopa ylivääntyneiltä, enkä tiedä, miksi näyttäisi "pahemmalta" jalat suorina? (siis kun varoittelet kokoajan siitä itse etukäteen)

  Mutta joo, rajut on sukkikset. :)

  VastaaPoista
 21. Sinikka,
  No ihan taatusti riittää pituus, mullaki jäi aika paljon rullalle. :)

  Anonyymi klo 19.54,
  Siellä on jo edestäpäin otettu kuva sukkiksista. :) Ja mie varoitin siksi, kun nuo nilkkani on niin hirviöt, että saattaa herkempiä katsojia pelottaa. ;) Ei siis mitään muuta pahaa. :) Toki se on aina parasta, kun vaa seisos jököttäs suoraa mutten silti ymmärrä miksei istuvuutta näe jo muutenkin?

  VastaaPoista
 22. Noissa on tosi kivan syvän punainen tuo väri! Mäkin aattelin että nyt kun alko vihdoin olo helpottaa niin huomenna mä puen ihan ihmisten vaatteet päälle ja testaan mun sukkiksia :)

  VastaaPoista
 23. Et varmaan edellisistä kommenteista päätellen suostu (kysyn silti)laittamaan kuvaa missä näkyis kun sulla ois vaikka mekko päällä ja noi sukkikset. Tarkoitan että näkisi noi sukkikset myös polvien yläpuolelta, ei siis tarvii missään nimessä tyyliin minihameessa keikistellä :D Mutta jos näkis vaan paremmin millaiset sukkikset on kyseessä kun joka kuvassa sulla on helmat yli polvien niin näkyy vain pieni osa säärista...

  VastaaPoista
 24. Pikkusen puistatusta aiheuttaa nuo punaiset sukkahousut. Jouduin ekalla luokalla koulun joulujuhlassa esittämään tonttua. Asuna oli punainen paita ja punaiset sukkahousut. Kyllä hävetti pientä poikaa hyppiä sukkahoususillaan koko koulun ja vanhempien edessä.

  Sitten taas aikuisiällä löysin uudelleen sukkahousut ja huomasin ne mukavemmiksi kuin miesten kalsarit. Nykyään käytän talvisin melko paljon sukkahousuja. Eihän kukaan tiedä mitä housujen alla on.

  VastaaPoista
 25. Jenni,
  Joo, mie tykkään kyl tosta punasesta. Ja sit myös siitä, et ku ne laittaa päälle ni ei iho näy läpi. Siis ku noissa yksissä mustissa niin kävi, et iho hohkaa läpi. Mä ootan innolla teidän muiden mielipiteitä. :)

  Anonyymi klo 20.13,
  Siis mulla ei oo mitään lyhyempiä mekkoja ja sehän on niin muotivirhe laittaa lyhyt paita sukkiksien kanssa. Joten arvasit oikein, en ole laittamassa. Nämä kuvat saavat nyt valitettavasti kelvata. :)

  Anonyymi klo 20.15,
  Niin, kyllähän se varmaan ketä tahansa pikkupoikaa hävettäisi hyppiä sukkikset jalassa. Hmmm... mä taas ajattelisin kalsarit lämpimimmiksi kuin sukkikset. :)

  VastaaPoista
 26. Hmmm... mä taas ajattelisin kalsarit lämpimimmiksi kuin sukkikset. :)

  Niin mutta siinä se pointti just onkin. Kalsarit on liian kuumat. Kun ulkona on kylmä, kaipaa lämmikettä housujen alle, mutta miesten kalsareissa tulee hiki sisällä heti. Sitten kun tulee hiki, niin sitten vasta ulkona onkin kylmä. Lisäksi tuo materiaali. Sukkahousut on tekokuitua, kuten urheilukerrastot. Kalsarit on puuvillaa joka imee kaiken hien itseensä, ja pitää ihon kosteana kauan. Lisäksi sukkahousut on liukkaammat ja siten mukavammat housujen alla.

  VastaaPoista
 27. Anonyymi klo 20.38,
  No makuasioita nämäkin. Itse en käytä kalsareita housujen alla, ennenkuin meno on tarpeeks kylmää siihen. :)

  VastaaPoista
 28. Ihanat sukkahousut! Pistin tilaukseen :)
  -hss

  VastaaPoista
 29. Onko sukkikset kentien hieman isot sulle? Kun näyttää että jäisi nilkasta rypylle. Ja kiinnitin kokoon huomiota kun kerrot aina videoissa käyttäväsi paria kokoa pienempiä vaatteita. Et siis kokoa 58/60

  VastaaPoista
 30. Hassu sukkahousukeskustelu:)

  Mut mitä ihmeen sukkiksia te käytätte, jos ne "menee heti rikki"? Tuollaiset 60 denierin sukkiksethan kestää vaikka kuinka, itse käytän pääasiassa 20 denierin, ja nekin kestää hyvin pesusta toiseen. Oikea koko ja malli sekä hoidetut jalat ja kädet sekä oikea pukemis- ja riisumistyyli auttaa kestämisessä!

  Kiva väri kyllä, en itse oikein ymmärrä et mekon kanssa voi muuta pitääkään kuin sukkahousuja, paitsi sit kesällä paljaat sääret tiwtty.

  VastaaPoista
 31. HSS,
  On kyl ihanat. Kerrohan sitten mitä itse tykkäsit. :)

  Anonyymi klo 21.43,
  No ei ne kyl isoilta tuntunu, mut toi on mun paha tapani etten aina tajua vetää kaikkia ryppyjä ylössaakka. :) Sama tapa legginssien kanssa. :) No mun housukoko on 56. Legginsseissä joissakin 54.

  VastaaPoista
 32. Kiva postaus! Kiitos Pipsa sinulle testistä. :)

  Ja jos ovat vähän suuret niin vika on ihan täysin minun, sillä minä laitoin varmuuden vuoksi yhden koon suuremman, koska oma kokemukseni on, että sukkikset ovat yleensä melko naftisti mitoitetut. Ilmeisesti näissä ei sitten tuo koko ollut ihan niin niukka. Vai mitä luulet, olisiko yhden koon pienempikin riittänyt?

  VastaaPoista
 33. iltoja..
  mites,puristaako nuo vyötäröltä?
  mä oon niin omituisen mallinen nykyään,eli olen kuin plussapallo! vyötärö lihava,mutta sitten taas mulla on ns. ohkaset jalat ja latta perse.(melko mahdoton yhdistelmä farkkujen tai no,ylipäätäsä housujen ostoa aatellen)..
  inhoan myöskin nykyään sukkiksia.
  paljonko nuo makso?

  VastaaPoista
 34. Kupista asiaa,
  Kiva. :) Ja ei mitään, kiitos sinulle kun valitsit testaajaksi. Ja ei nuo siis ole millään tavalla liian isot. Ihan sopivat. Vaikka varmaan ne pienemmätkin olisi menneet mut hyvä näin. :)

  Hippis,
  Ei purista mistään, nää on todella miellyttävät. Itekki yleensä inhoon sukkiksia mut näissä siis yllätyin positiivisessa mielessä. Noiden hinta on 16eur.

  VastaaPoista
 35. ahaa..pitääpä laittaa muistiin nuo..eikä muuten ole edes pahan hintaiset,jos ovat kerta kestävää materiaalia!

  VastaaPoista
 36. Hippis,
  Laitahan muistiin ja jos on epävarma koosta, ni Lumingerie auttaa siinä kyllä. :) Ja jos kerta nää kesti mun saksikäsissä, ni on sillo kestävää. Ainakin muut kaupasta ostetut sukkikset (tai vaikka semmoset samasta kankaasta tehty nilkkasukat) ni ei se oo ku yks kerta ja rikki. En tiedä miksi mut syytä kynsiäni, ku ne on niin repivät. :) Mut nää punaset sukkikset ei ollu moksiskaa.

  VastaaPoista
 37. On muuten kiva väri, ei liian kirkas, vaan tuollainen lämmin ja syksyinen punainen. Mutta hmm, koko mietityttää. Katsoin että suurin koko voisi olla minulle passeli, mutta jos se on sinulle hyvä, niin ei taida onnistaa, harmi. Pitää ehkä laittaa tilaukseen muutamat We Love Colorsin sukkikset, ovat nimittäin ainoat löytämäni jotka ovat varmasti tarpeeksi leveät JA pitkät. Kalliiksi vaan tulee tullien kanssa. Mutta ihanat ovat.

  VastaaPoista
 38. Ihanan väriset sukkikset tosiaan! :) Itse käytän vain mustia ja housujen alla, kalsareiden tilalla. Mekkoja kun en käytä juuri ollenkaan.

  Minulla on yliojentuvat polvet ihan luonnostaan ja toisinaan ovat myös kipeät, silloin juuri portaat on paha paikka. Lääkäriltä olen saanut ohjeeksi vahvistaa reisilihaksia, polvet pysyvät silloin paremmin paikallaan. Paranemisia polvellesi, toivottavasti ei mennyt pahasti "rikki"!

  VastaaPoista
 39. Onko ripset jo tipahtaneet? :o Näyttää ainakin kuin olisi.

  VastaaPoista
 40. Eiköhän sukkisten kestoon vaikuta aika paljon se, minkä denierin ne on.

  VastaaPoista
 41. Linnea,
  No mä suosittelisin tiedustelemaan Lumingerielta, et voisko mennä. :) Ku mulle ois mennyt se pienempikin koko. Mistä We Love Colors sukkiksia oot ostanu?

  Vadelma,
  Kiitti. Kyl mä legginssejä aion käyttää, lämpimämmät. Mut kiva kun on nyt mustat ja punaiset sukkikset, ni voi käyttää juhlissa. :) Mulla ei tota yliojennusta oo normaalisti, se tuli jotenkin sillee ku horjahdin ni molemmat polvet yliojentui ja nyt on tuo toinen kipeä. Tai ei siis tunnu kipeältä, mutta kun pitäs rappusissa mennä tai koukistella, ni tuntuu todella heikolta. En usko, et mitään meni pahasti rikki mut jotain kyllä tapahtui.

  Anonyymi klo 7.33,
  On ne tipahtaneet.

  Anonyymi klo 7.36,
  No, tästä en osaa sanoa mitään kunnen oo sukkisten asiantuntija mut voisin ajatella sen olevan noin.

  VastaaPoista
 42. Kyllä hyvin laitetut ripset pitäisi pysyä kauemmin kuin viikon (?)! Omiani en saa edes nyppimällä irti. Joskus olen yrittänyt, jos on kasvanut liian pitkäksi tms.

  VastaaPoista
 43. Anonyymi klo 21.24,
  Ja edelleen sanon, että tämä johtuu minusta eikä multa siis kaikki ripset ole vielä pudonneet. Kyllä niitä edelleen tuolla on puolet jäljellä. :) Mut edelleen sanon että mie ite teen jotain unissani et saan ne pois. Mä voin tulla sun viereen ku nukut ni saat ne liian pitkiks kasvaneet ja pari muutakin pois. ;)

  VastaaPoista
 44. Sukkahousujen väreistä: mustaa tai punaista ei käyttää hautajaisissa ja monissa virallisissa juhlissakin on tapana käyttää ihonväristä. Arkeen musta ja punainen ehdottomasti hyvät/parhaat värit.

  VastaaPoista
 45. Joskus oli sellainen meininki, että kirkkaanpunaisia sukkahousuja en jalkaani vedä. Mutta niin se mieli muuttuu. Nyt minulla on sellaisia muutamat, eri paksuuksia. Viininpunaisia sukkahousuja toki käytin jo aikaisemmin, mutta nytkin talven aikana paksut punaiset sukkahousut oli se mieluisin päällepantava. Musta-harmaa ruudullisen villakangashameen kanssa tosi ihkut. Palmikko- ja ribbi versiot vielä paremmat. Kesään ei ehkä niin sovi, mutta varmaan sujautan 40 denierin punaiset sukkahousut jalkaan tänäkin kesänä muutamia kertoja. Ainakin jos laitan mustan hameen. Ensi talvea varten ajattelin hommata punaiset fleece sukkahousut, jos jostain löydän.

  VastaaPoista