21.10.2012

Lukijan toive: Haaveitteni PipSa

   

Mä ihan oikeesti koetin antaa haaveiden lentää, mut se on hieman vaikeaa mutta tuossa nyt tosiaankin jotain haaveilua. Sori muuten, kun kuvailin niin tuli kuvattua sen verran paljon et meni muistikortti täyteen (toi kamera tarttee kyl sen 32Gt muistikortin, sanokoo isäntä mitä sanoo) ja sieltä lopusta jäi mun haaveilut isosta rahasummasta joten teen sen nyt tähän tekstiversiona.

Jos mä voittaisin ison lottovoiton...

- Ostaisin sillä mökin, jostain veden läheltä - ei sillä väliä oliko meri taikka järvi (no ehkä mieluummin järvi kun ne lämpenee nopeemmin) ja sen mökin ei tartte olla mikään hulpea kartano vaan joku kaksio saunalla ja siistikuntoinen.

- Seuraavaksi olisi vuorossa joku hulppea auto isännälle.

- Sitten käyttäisin jonkin verran rahoista hyväntekeväisyyteen (lapsi ja eläimet kovin lähellä sydäntä, mutta onhan niitä paljon kaikenlaisia muitakin joihin haluaisin antaa rahaa joten kun se raha on kädessä.... tai no siis pankkitilillä... niin sittenhän se hankala osuus alkaa kun pitää alkaa käymään kaikenlaisia hyväntekeväisyysjärjestöjä läpitte... kumpa sitä vois antaa kaikille rahaa!) ja ostaisin sijoitusasuntoja.

- Viimeiseksi ostaisin meille isomman asunnon. Mietin kyllä omakotitaloa, mutta en tiedä ollaanko me ihan sellaiisa asujia sittenkään mutta jos ollaan niin sellainen hommataan. Jos ei olla, niin sitten jostain uudesta kerrostalosta kolmio taikka pieni neliö. Johonka varmaan palkkaisin sisustussuunnitelijan mut ite kyl sisustasin mut tää sais niinku vähän vinkkejä antaa siis.


Ps. Nyt kun tuosta tekstin kirjoittamisesta ja videoinnista on viikkoa aikaa + oon saanu rauhassa aatella. Ni tällä hetkellä mä oisin joku supersuosittu toimittaja (taikka radiojuontaja/kirjailija) Näin ne mielet muuttuu ja mulla ne voi tosiaankin muuttua nopeassakin vauhdissa.

9 kommenttia:

 1. Kiitos videosta!

  Itse tykkään enempi noista videoista ja mitä pidempi sen parempi, sillä en jaksa istua paikallani lukemassa pitkiä tekstejä vaan tykkään puuhailla kaikenlaista samalla kun kuuntelen Pipsan juttuja. Melkein kuin olisi kaveri kylässä ainakin monelle yksinäiselle :)

  Tuli mieleen kun noista eläimistä puhuit että oletko sattumalta seurannut Ylen sarjaa Viidakkoperhe? Itse jäin heti eka jaksosta koukkuun kun tuo sarja on niin kivasti tehty ja henkilöhahmot todentuntuisia puhumattakaan noista Afrikan maisemista ja eläimistä! Suosittelen!

  -Liinu

  VastaaPoista
 2. Sä sopisit Pipsa tosi hyvin niihin telkkarin yötsättien juontajaksi, sulla riittäis puhetta, ideoita, juttuja ja olisit ennen kaikkea hyvä lämpimiksesi puhuja! :D

  Haepa sellaiseen, sulla on jo näyttöä täällä blogissa niille. Terkkuja!

  VastaaPoista
 3. Mulla on pyörinyt sama mielessä, kuin edellisellä, että sinun tosiaan pitäis olla tsättijuontaja ku niiltä vaaditaan luontaista kykyä "läpistä". Sinulta se onnistuu :). Se on muuten taitolaji se!

  VastaaPoista
 4. Apua! Ekaa kertaa uskaltaudun kommentoimaan. ^_^ (hyperujo)

  Toivonmukaan en nyt anna väärää käsitystä, koska tämä seuraava asia on todellakin tarkoitettu kehuksi.
  Aluksi kun blogiisi eksyin, en pitänyt susta oikein, mutta huomasin sen johtuvan siitä, että ulkoisessa habituksessa (enkä puhu pelkästään painosta) löytyi hyvin paljon samoja piirteitä kuin peruskouluaikaisissa kiusaajissani. Mutta joku iski, ja aloin selaamaan blogia alusta kohti nykypäivää. Se todellakin kannatti, koska symppiytesi (öh, ei taida olla sana :D) murensi nuo typerät ajatukset. Sen lisäksi, että en enää yhdistä tiettyjä piirteitä noihin kiusaajiin, olen myös muuten saanut kyseisiä tapahtumia käsiteltyä. Siis puhtaasti käyttänyt blogiasi hyväksi terapiamielessä. Kiitos siis tästä. :) en tiedä kiinnostaako tuo nyt niin, mutta halusin kertoa. ^_^

  Hauska video, loistavaa, että olet loppupeleissä onnellinen siitä mitä on, se kun on kuulemma se onnellisuuden salaisuus. :) sulla on muuten todella miellyttävä ääni, pehmeä. :)

  -Tämän kerran anonyymi, koska Google-tili omalla nimellä, enkä halua tunnistua.

  VastaaPoista
 5. Liinu,
  Kiva, että videot on ollu mieleen. Mut kaipa mie voisin silti joskus koettaa vähän lyhyempiäkin tehdä... En oo muuten seurannu Viidakkoperhettä, pitääpä tutkia asiaa. :)

  Anonyymi klo 11.36,
  Kiitti vinkistä, mutta tällä hetkellä ei tuollaiset tsättijuontokeikat innosta. :) Mä tykkään puhua tälleen videoilla teille vaan. :)

  Anonyymi klo 18.20,
  Kiva kun uskaltauduit kommentoimaan ja keksihän itsellesi toki joku nimimerkki, niin tunnistaa jatkossakin. :) Että tervetuloa vain! Ja kiva kuulla miten itse oot blogista tykännyt ja noin. :) Ja mahtista, et oot saanu käytyä läpi tuota kiusaamista!!

  VastaaPoista
 6. silmäleikkauksella pääsisit eroon rilleistä, niin siinä olisi yksi haave ihan saavutettavissa, ne ei nykyään enää maksa edes mitenkään milettömän paljon, muutamalla tonnilla saa leikkauksen, eikä tarvitsisi enää kaseista huolehtia.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi klo 11.19,
  Ehkä joskus mutta juuri nyt ei ajankohtainen.

  VastaaPoista
 8. Moi Pipsa!
  Oli mukava kuunnella haaveitasi:) Itsekin olen sellainen haaveilija, illalla on ihanaa nukahtaa omiin haaveisiin.
  Minulle tuli mieleen tuosta eläinjutusta koirasi. Oliko sinulla chihuahua, jos oikein muistan? Mikä hänen kohtalonsa oli? Ja onko sinulla hänen tuhkat kotona muistona vai muistanko väärin?
  Blogisi on todellinen arjen piristysruiske, vaikka takana olisi huonosti menny työpäivä tai sateinen, masentavan harmaa päivä:)
  Toivottavasti jaksat jatkaa tätä bloggailua vielä pitkään. Olen muuten saanut sinulta itsetuntoa sellaiseen ajatteluun, että mitä siitä vaikkei olekaan kaikkien mieleen, kun se ei ole edes käytännössä mahdollista.

  VastaaPoista
 9. Onko siskollasi kaikki hyvin kun on äitisi luona?

  VastaaPoista