14.10.2012

Lukijan toive: Kauneimmat sormukset ja rannekorut

Kihlasormus (ja kyllä, siinä on KARVAA - Deal with it!)

Mulla
nyt ei ole kuin yksi ja ainoa sormus, kihlasormukseni. Joten se on ainoa kaunein sormukseni jonka omistan, mutta kuka sitä tietää vaikka se saisi vielä seurakseen toisen - vieläkin kauniimman sormuksen. ;) Elämä kun on mysteerejä täynnä.

Listaan tähän myöskin vain muutaman rannekorun, vaikka mulla siis niitä on aika paljonkin.
Nuo kolme pinkkiä toimivat joko erikseen taikka yhdessä, ostettu Glitteristä. Kukkarannekoru on taas ostettu tänä vuonna Jazzeilta, mieheni sen mulle osti. Turkoosin rannekorun ostin joltain XL-nettikirppikseltä. Ja tuon punaisenkin rannekorun olen saanut mieheltäni.

En tiedä kumpia tykkäisin käyttää enemmän, rannekoruja vai kaulakoruja. Ehkä kaulakoruja koska ne eivät ole siivoustyössä koskaan tiellä, kun taas rannekorujen kanssa on hankala siivoskella.
11 kommenttia:

 1. ihania koruja! ja ihanaa et postailet tähän aikaan lauantai-illasta, just sopivasti miinus kahden tunnin aikaerolla lukemista odotellessa et on sovelias aika lähteä ulos ;)
  sormuksista... r.i.p oma venäläinen sormukseni joka hävisi viime viikonloppuna... ja nomination. et muuten oo niistä innostunu, jotenkin vois kuvitela et olisit sellanen tyyppi, mitä nyt sua "tunnen" :) ja ne on niin litteitä et ei juuri koskaan oo tiellä, ite en muita voi ranteessa pitääkään.
  onks sulla joku kaiverrus tossa kihlasormuksessa?

  VastaaPoista
 2. Kauniita rannekoruja. Itse en osaa käyttää kaulakoruja kun ne jotenkin hiertää ja kutittaa ja näyttääkin minusta paksulla kaulallani tyhmiltä. Siksi suosin näyttäviä rannekoruja. Riisun myös kaikki korut sormuksia myöten aina kotiin tullessani.
  Sinun kihlasormuksesi näyttää siltä ettei se lähde sormestasi pois!

  VastaaPoista
 3. Pidättekö töissä omia vai firman vaatteita?

  VastaaPoista
 4. Ihania! Rannekoruja ei ole koskaan liikaa!

  -AI

  VastaaPoista
 5. Pipsa oot ihana :)

  VastaaPoista
 6. Victoria,
  Kiitos. :) Voi että, todella ikävää että oma sormuksesi hävisi. :( Nominationeita mulla ei oo mut se voisi ehkä olla hyvä idea. Ois miehelle ainakin helppoa ostaa paloja. :) Ja on tuossa sormuksessa nimi ja päivämäärä kaiverrus. :)

  Anonyymi klo 0.46,
  Kiitoksia. Onkohan sun kaulakorut olleet liian tiukkoja jos hiertämään päässeet? Voi kyllä se lähtee pois sormesta. :)

  Anonyymi klo 1.04,
  Toisessa omia, toisessa firman.

  AI,
  Kiitos, eihän niitä ookkaa. Katsotaan nyt mitäs mä keksin toivoa joululahjaks. Kalevalaa tietty. :)

  Anonyymi klo 3.14,
  Kiitoksia, ootpas sie myöhään ollu hereillä :)

  VastaaPoista
 7. Minä en ole koskaan osannut pitää rannekoruja, vaikka niitä muutama onkin (lähinnä Aarikan puisia) tullut ostettua tai saatua. Sormuksiakaan ei näissä nakkisormissa ole kuin kaksi samanlaista ohutta valkokultaista eli kihla- ja vihkisormus. Kaulakoruja ja korviksia on sitten senkin edestä...

  VastaaPoista
 8. Anonyymi klo 12.20,
  Aarikan korut on ihania. Oon yhtä ihastellutkin kaupan ikkunassa, mutta en oo viitsinyt mennä ostamaan. :)

  VastaaPoista
 9. Sinulle kävisi kyllä hyvin Aarikan isot ja näyttävät korut! Käytätkö muuten korviksia?

  VastaaPoista
 10. Anonyymi klo 20.21,
  Kyllä varmaan sopisi. Pitäsköhän mennä penkomaan, mitä ihanuuksia siel on. Mulla on yks aarikan kaulakoru. Korviksia en käytä, pentuna niin vinguin ne reiät itelleni mutten sit kahta viikkoo kauempaa tykännykkää käyttää korviksia. :)

  VastaaPoista
 11. ihaniiii<33 varsinkin toi viimeinennnn!!!!

  VastaaPoista