9.10.2012

Mondaynight 8.10.2012

    

32 kommenttia:

 1. sinä sanot muille älkää höpötelkö, tehkää pelkkä kysymys, lol :D videossa alle viiden minuutin sanoit lopettavasi ja video on yli 8 min :D lol

  VastaaPoista
 2. Sopisit pikku-kakkoseen oikein hyvin. Aikuisille ihan liian lapsellista.

  VastaaPoista
 3. Miks lässytät tossa yhessä kohtaa oikein tahallas :D?

  VastaaPoista
 4. Lapsenmielisyys on ok, siinä ei ole mitään vikaa. Mutta miksi tuo lässytys? Puhutko samalla tavalla myös livenä?

  VastaaPoista
 5. Miten hoidat akneasi? Paheneeko se stressistä? (puhuit hankaluuksista perheessäsi).

  VastaaPoista
 6. iso peukku joka päiväisille videopostauksille! ;)

  VastaaPoista
 7. Mitä peliä miehesi pelaa? :) Itsekin tietokonepelailuun ja etenkin noihin poikien räiskintäpeleihin hurahtaneena kiinnostaisi :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi klo 9.04,
  No minkäs mä sille voin et tahon löpöttää. Toiminnanalla et saan nuo videot joskus lyhyiksi.

  Anonyymi klo 9.31
  Hei toiha on hyvä idea. Ei ois yleisö niin vaativaa ja paikotellen ilkeää...

  Anonyymi klo 10.26,
  Että sie saisit kyssyy :D Puhun miten puhun,elä paina play nappulaa enää sillä ei se täst oo muuttuus.

  Anonyymi klo 11.03,
  No mä puhun miten puhun. Ja sitä on vaikea muuttaa.

  Anonyymi klo 11.04,
  En hoida,menee ohi. Syy pysyköön tuntemattomana :)

  Hippis,
  No kattoo ny tuleeks joka päivä,fiilisten mukaan. Viel ku jotku oppis olee painamati playta ku mun kuuntelu nii nostaa verenpainetta :)

  Emma,
  Se pelaa tuota tankkipeliä wottia. Ois sil noita boxipwleikin muttei ny oo konsoli hetkee kiinnostanu.

  VastaaPoista
 9. http://tuplaongelma.blogspot.fi/2012/10/terveiset-maailman-surkeimmalta.html :)

  VastaaPoista
 10. Mitäpä jos tekisit ihan vaan tähän blogiin "välilehden" johon videot laittaisit.. Pakko todeta että useimmiten lapset ovat kyllä ilkeempiä ja vaativampia kuin aikuiset.

  VastaaPoista
 11. Nanna,
  Kiitoksia :)

  Anonyymi klo 14.02,
  Tiiän mimmosta meinaat mutten ihan sellaista osaa tehdä mut videot on tuolla kyl sillee et helpolla löytää. No lapset osaa kyl olla ilkeitä mut tommoset opitaan. Lapset jotka itse tunnen ni ovat todella ihania ja aitoja. Kait neki ois ilkeitä jos sellaisen kuvan oppivat kotoa,tokikaan tuo ei oo noin yksnkertainen asia. Mut aikusten pitäs ainaki tiedostaa oma ilkeys. Oonki miettiny et mikä saa aikusen olemaan ilkee ja viel tuntemattomalle?

  VastaaPoista
 12. Toihan on jennin blogi :D luetko sitä paljonkin? Pidätkö sitä mielenkiintosena, vaikka jenni onki vasta -95 syntynyt :D

  VastaaPoista
 13. Anonyymi klo 16.35,
  Niin näkyy olevan. :) Luen kun tulee päivitys. Ikä ei oo este blogin lukemiselle. :)

  VastaaPoista
 14. Etkö miehellesi sitten pysty puhumaan kaikkia niitä asioita, joista haluaisin jollekin puhua (siis siskosi ikäviä juttuja yms)?
  Olen pitänyt blogia 3,5 vuotta ja yhtään asiatonta tai ilkeää kommenttia ei ole tullut.

  VastaaPoista
 15. Anonyymi klo 17.41,
  Voin toki. :) Oo kuule onnellinen kun ei oo asiattomat kommentit löytäneet blogiasi.

  VastaaPoista
 16. Ehkä jalusta olisi ollut parempi vaihtoehto, sillä aika hassulta tuntuu katsoa väärästä suunnasta kasvojasi...

  VastaaPoista
 17. Juotkos paljonkin energiajuomia? (battery bongattu :D)
  Ja pidätkö koskaan hiuksia ponnarilla?

  Minun paria kommenttia ei ainakaan ole näkynyt, vaikka ihan asiallisia ovat mielestäni olleet. :( Vahingossa sitten kenties jäänyt julkaisematta (?).

  VastaaPoista
 18. Anonyymi klo 17.55,
  Lumiaa ei valitettavasti saa jalustaan, mutta joo - täytyy kattoo ens kerralla mikä tossa lumiassa on se puoli et naama näkyy oikeinpäin. :) Videokameralla ku kuvaan ni se on melko aina jalustalla. :)

  Anonyymi klo 18.17,
  hehehhe, se battery toimii itseasiassa vesitölkkinä. Kyllä mä toisinaan juonkin. :)

  Jos katsot vähän taaksepäin blogia, niin näet että tukkani on lähes aina ponnarilla. Nyt sitä on hankala vielä laittaa kun on lyhyt. Eiku kattos, kyl se just ja just menis kiinni. :)

  No kommenttien julkaisematta jättämiseen on monia syitä. Jos on asiallinen niin ehkä oon vaan halunnu topata keskustelun ennenkuin siitä tulee isompaa sotaa. Tai jos asia on jo puitu läpi. Vaikea sanoa, kunnen tiedä tarkemmin millainen kommenttisi oli.

  VastaaPoista
 19. Joo, mietein vaan kun näytät vähän räjähtäneeltä välillä näissä postauksissa, ja en tarkota yhtään pahalla, ei aina voi olla tiptop kunnossa, mut ponnarilla sais helposti ainakin hiukset jotenkin ryhdikkäämmän näköiseksi. (:

  ja oon se battery-ano :D

  VastaaPoista
 20. Battery-Ano,
  No ponnaria on hankala käyttää silloin kun hiukset on niin lyhyet. Enkä mä aio ponnaria käyttää viel piiiitkän aikaan. Että sori, tuutte näkemään mun räjähtänyttä olemusta vielä piiitkään ellette sitten ite päätä lopettaa katselua. :) Tunnen oloni kotoisaksi vähän metsämäisemmässä luukissa. :)

  VastaaPoista
 21. Minullakin oli ihan tavallinen kommentti tuossa aikaisemmin, mutta ei julkaistu.

  VastaaPoista
 22. Armas,
  Kommenttisi ei ollut kovin asiallinen, joten jätin julkaisematta. Mielenkiintoista kyllä huomata, millaisia kommentteja ihmiset ajattelee tavallisina tai asiallisina.

  Nyt on muutenkin tullut paljon napinaa noista kommenteista, että kun "et julkaissut sitä ja sitä kommenttia". Suurinosa näistä on jollain tavalla ilkeämielisiä joten tietenkään en niitä julkaise. Miettikää hieman siis sitä muotoa miten kommenttinne kirjoitatte. Eli kurkkikaa vain sinne peiliin jos syyn haluatte. Ja tämä vain teille ilkeämielisille kommentoijille tiedoksi.

  Joskus myös jätän asiallisiakin julkaisematta, mutta siihenkin on syynä joko se etten halua ruokita isompaa kohellusta taikka että kommentti on sellainen minkä asia on jo käyty läpi. Tämäntyyppisiä julkaisemattomia kommentteja ei ole paljoakaan, että julkaisemattomat ovat pääsääntöisesti ilkeämielisiä.

  VastaaPoista
 23. saanko asiallisesti ja tietääkseni ainoana blogisi brittilukijana huomauttaa et freakin' (heittomerkin kanssa) ja Monday night erikseen :) ellet tehnyt virheitä tarkoituksella. muuten, videot on ihanan piristäviä!

  VastaaPoista
 24. Victoria,
  Kiitos ojennuksesta, tiesin nuo siis kyllä jo. :) Että ihan tarkoituksella on noin. :) Jos videoista tykkäät, ni huomen aamuna taas pläjähtää mut illalla tulee sit kyl tekstii ja kuviiki, tänään en jaksanut.

  VastaaPoista
 25. Mikä Lumia sulla on?
  Terv. vakilukija! :)

  VastaaPoista
 26. Miksi halusit kirjoittaa nuo sanat tietoisesti väärin?

  VastaaPoista
 27. Taas tuli höpötystä oikeen tuutin täydeltä :). hauska video!

  VastaaPoista
 28. Anonyymi klo 22.45,
  Siihen ei ole olemassa sellaista syytä, jonka vieras ihminen ymmärtäisi. Mutta kuten olet ehkä huomannut, jos olet pitempiaikainen lukija, niin teen tällaisia väärinkirjoituksia välillä. Eniten itseäni silti hämmentää, miten paljon se aiheuttaa herneen vetämistä nenään joissain ihmisissä - pitäs vissii helpottaa tällaisten ihmisten olotilaa ja tulla kaivaa se herne sieltä nenusta pois ja heittää pimeimpään sekä syvimpään mettään mistä se ei ikuna palais takas!

  Anselmi,
  Kiva ku tykkäsit. :) Ja lisää piisaa!

  VastaaPoista
 29. Hei, olen lukenut blogiasi jo jonkun aikaa ja se kuuluu tällä hetkellä ehdottomiin suosikkeihini! Oma toiveeni video postausten suhteen on että ne pysyisivät täällä samassa paikassa ja samalla tavalla. Aina niitä valittajia löytyy, teetpä mitä tahansa. Kerroit että blogisi lukijamäärät ovat kasvaneet, siitä syystä toivon todella ettet anna sen ns. nousta hattuun vaan pysyisit omana itsenäsi ja kirjoittelisit ihan samaan persoonaaliseen tyyliisi myös jatkossakin. Moni blogi on suosion myötä muuttunut huonompaan suuntaan kun kirjoittajasta on tullut liian ylpeä ja itsekäs ihminen joka kuvittelee olevansa parempi ihminen kuin lukijansa sen suosion takia. Tähän vois vaikka laulaa vähän loppuun että "älä koskaan ikinä muutu, pysy juuri tuollaisena kuin nyt oot..." :)

  VastaaPoista
 30. Hei.. huomioni kiinnittyi tuohon shakeriin pöydällä. Millaisia juomia teet sillä vai onko se miehesi? :) Mitä kautta olet löytänyt kirjekaverisi ja onko sinulla montakin kenen kanssa kirjoittelet? terkuin emma

  VastaaPoista
 31. Anonyymi klo 0.10,
  Videot pysyy täällä niinku ennenkin mut niitä voi seurata youtubenkin kautta. Tuo on totta et tekipä mitä tahansa niin aina jotain ärsyttää joten sikspä teenki tätä itelleni. :) Eikä tartte pelätä että suosion takia ylpistyisin tuolla tavalla,en oo sellainen tai en ainakaa uskos.

  Emma,
  Shaker on alunperin miehen mut otin sen itelleni ku hällä on uudempi. Ja ihan smoothien ja vedenjuomiseen käytän.

  Kirjekavereita on mooooonta,en viitsi määrää sanoa kun eräät löytäs vinkumista siitä mut todella monta. Ja vanhimmat taisin löytää tekstitv ,507 sivulta, raijan sivuilta tai facebookista.

  VastaaPoista