24.10.2012

Nauhoja mä metsästän... tahdon saada leveät


Muistaako kukaan kun hehkuttelin näistä ihanuuksista?

Ostin kyseiset kengät nettikirppikseltä ja se oli aivan ihana diili. Normaalisti välttelen kenkien ostamista, kun niissä yleensä tarvitsen testaamisen. Mut tällä kertaa uskalsin eikä kaduta!

Ainoa mikä ongelma kengissä on, niin nuo ohkaset nauhat eivät oikein sovi mulle. Tarvitsen siis leveämmät ja PIDEMMÄT nauhat, joten matkani käy jossain vaiheessa sellaiseen liikkeeseen kuin Nauha ja Nappi. Sieltä kun löytyy kaikenlaista kivaa, esimerkiksi värikkään mekon kiristysnauhat olen hommannut tuolta.

Oon piristänyt itseäni pohtimalla, minkäväriset nauhat tuohon oikein sopisikaan. No siis tottakai samanväriset eli vaaleanruskeat mutta pitäähän sitä nyt vähän leikitellä ajatuksella vihreistä, sinisistä, mustista taikka keltaisista nauhoista. Hehehehe!

9 kommenttia:

 1. Miksikäs noihin ei voisi värikkäitäkin nauhoja yhdistää! Ottaisi värin vaikka laukusta/kaulahuivista tms. asusteesta. Itse saattaisin hyvinkin tehdä niin :)

  On kyllä ikävä, miten kesä meni nopeesti ohi :( En tykkää yhtään kylmästä! Onhan talvellakin toki kaunista, kunhan saa vaan ite pysyä sisätiloissa eikä tartte palella ulkona! ;)

  -Tellu

  VastaaPoista
 2. miksi nuo nauhat ei käy ?

  VastaaPoista
 3. Turkoosin/petrolinsininen käy beigen kanssa kivasti yhteen :) Sullahan on kanssa ne turkoosit silmälasit, niin jos hommaisit myös jonkun turkoosin kaulahuivin, niin ois tosi hyvä yhdistelmä :)

  VastaaPoista
 4. Tellu,
  Sie sen sanoitkin! En ollut taas ajatellu asiaa kunnolla, et voisin yhdistellä värejä. Et laittaa aina sen väriset nauhat kun on laukku taikka huivi. No täytyy sitte ostaa eri vaihtoehtoja. :) Talvella on kaunista mutta kun tulee -20 astetta ni tää kyl mieluummin kääriytyisi huopaan eikä näyttäs nokkaansa pihalla. Vilukissa kun olen.

  Anonyymi klo 16.17,
  Ne on liian ohuet, eivät tue takaa tarpeeksi hyvin näillä megapohkeilla. Ni tartten leveemmät.

  VastaaPoista
 5. Että ihmiset jaksaa, tossa edellisessä keskustelussa siis... Turkoosit nauhat sopisivat kyllä hyvin noihin, ja mikä ettei niitä nauhoja voisi ostaa eri väreissä ja käyttää aina asusteiden mukaan. :o)

  VastaaPoista
 6. Anna Vee,
  Joillakin on aikaa. ;) Kyllähän aiheesta saa tosi paljon kaikenlaisia ihme juttuja.

  No tuolta saa ostettua erivärisiä nauhoja, joten kaipa mun täytyy ottaa muutamat värit tosiaan talteen ku ne saa nohin sillee kivasti.

  VastaaPoista
 7. Punaiset nauhat voisi olla kivan jouluiset :)

  VastaaPoista
 8. Mitä kivaa se nauha ja nappi myy?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi klo 13.36,
  No aika laajalti kaikenlaista käsityöhön liittyvää tavaraa. En ole tutustunut valikoimaan sen enempää mutta noita nauhoja ja jotain lankarullia näkyi myyvän. :)

  VastaaPoista