8.10.2012

Pientä kyselyä blogin tulevaisuudesta

Oon saanut ihan hirrrrveesti viestejä sähkikseen,koskien noita videoita joita teen. Ja kuten tiiätte ni yleensä niitä tulee pari kertaa viikossa. Niin viime yönä kunnei uni iskeny tainnoksiin, pohdein tällaista konseptia että josko perustad tämän blogin vierelle videoblogin eli kaikki videot löytyisi sieltä. Toinen olisi pitää ne tuubissa mutta tuoda julkiseksi.

Voi näitä päätöksiä kunnei oikein tiiä. Ainoo varma onkin se et miten paaaaljon nautin jutella kameralle.

Mut nyt te saisitte vapaasti ilmasta mielipiteenne. Elikkä pysytäänkö vanhassa vai perustetaanko toi sivublogi? Täällä siis toki mainitsisin ja linkittäsin kun uutta videoa saatavilla mut itte videot ei tänne tulus. Joten...mitäs sanotte??

24 kommenttia:

 1. Ehkä olisi parempi, että tämä olisi vain tekstiblogi. Videot sitten ihan erikseen muualle!
  Ja toisekseen sinähän sen päätät ihan itse.

  VastaaPoista
 2. kyllä se ihan näin on hyvä.
  ja ne jotka ei niistä tykkää,voi jättää kattomati.

  VastaaPoista
 3. Mielestäni näin on parempi, että kaikki ovat samassa paikassa. Jos jotakuta ei videot kiinnosta, hän skippaa ne.

  VastaaPoista
 4. Minusta oikein hyvä idea tehdä video blogi erikseen kun kuitenki suuri osa toivoo niitä videoita ja sit täällä on aina niitä jotka nillittää pitkistä ja millon mistäkin videoista. Sais ne videoitten ystävät katella ihan rauhassa videoita ja tekstin ystävät lukee tätä :)

  VastaaPoista
 5. Pidä kaikki vaan tässä yhdessä ja samassa paikassa:) Ne, jotka eivät videoista tykkää, niin voivat skipata ne yllättävän helposti.

  VastaaPoista
 6. Kaikki vaan tässä samassa paketissa. Näin tämä on mun mielestä toiminut hyvin tähänkin asti, joten miksi ei siis jatkossakin? :)
  Ne jotka ei videoista tykkää niin niiden ei niitä tarvitse katsoa.

  VastaaPoista
 7. Hmm, menee ehkä vähän sekavaksi, jos on monessa paikassa. Minä kannatan kaiken pitämistä tässä blogissa. En minäkään aina kerkea katsoa videoita, mutta kyllähän sinulta tulee tekstiäkin niin hyvin että "pysyy kärryillä". Ja mukavan vaihteleva on blogi, kun on kaikenlaista täällä.

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä kans menee sekavaksi jos on erillään, parempi näin! ite en ainakaan jaksa montaa eri pläräillä! :)

  VastaaPoista
 9. Itse ajattelen niin että on kiva kun täällä on kaikenlaista juttua. Tykkään lukea kaikkea täältä. Jos jotkut ei halua videoita katsoa niin eihän niitä ole pakko napsasta päälle.

  Muista, että tämä on sinun blogisi jossa saat tehdä juuri niin kuin huvittaa. Ihmisiä riittää kuule jos jonkin suunnan mielipiteille. Koskaan ei voi miellyttää kaikkia...joten miellytä itseäsi ;)

  Blogisi on siis todella kiva näin!

  VastaaPoista
 10. Minusta videot voi hyvin olla täällä samassa paikassa! Ne jotka ei niitä halua katsoa, jättää väliin. Vähän sama juttu koko blogin kanssa, ne jotka vaan valittaa, jättäkööt lukemisen muille :) Me tykätään tästä blogista just tälläsena!

  VastaaPoista
 11. Pidä kummatkin samassa blogissa, mutta laita videot välilehden alle - tuolloin samasta paikasta voi kattoa sitten joko videoita tai lukea vain tekstejä, ihan kummin haluaa! :)

  VastaaPoista
 12. Kaikki samassa paketissa vaan! Kenenkään ei tarvitse katsoa niitä jos ei halua.

  VastaaPoista
 13. Blogi on kiva tällaisena! Videot tuovat kivaa maustetta hommaan ja eihän niitä ole pakko katsoa jos ei halua! Sivublogia ei tulisi katsottua ollenkaan ja sitten saattaisi jäädä jotain kiinnostavaa näkemättä!

  Anna jatkua samaan tahtiin!

  VastaaPoista
 14. En ymmärrä miksi jotkut valittaa videoista? En itsekään niistä välitä liikaa sinun blogissasi, MUTTA ongelma on ratkaistu sillä, että en katso niitä. Luen vain tekstit ja katson kuvat, videot vain jos huvittaa!

  Säilytä vain blogi tälläisenä :)

  VastaaPoista
 15. Mulle on oikeestaan se ja sama pysyykö videot täällä vai uudessa blogissa, KUNHAN PYSYY!:) pidän niistä eniten ja ne on musta tän blogin suola. Niitä et saa lopettaa!! :)

  VastaaPoista
 16. Kiitoksia kauheasti mielipiteistänne. Eli me pysyttäydymme sitten vanhassa. Toki jos siltä tuntuu, niin saatan toki tehdä videoita ja ne skippaa jotka ei tykkää katsoa. :)

  VastaaPoista
 17. Kaikki samassa vaan jatkossakin! Itse välillä katson, välillä en. Jäisi varmaan kokonaan katsomatta jos pitäisi klikkailla eri paikkaan..

  -AI

  VastaaPoista
 18. No eiköhän ihmiset, jotka ei videoita tahdo katsoa, osaa ne jättää katosomattakin! Ihan pöljää lähtee niitä hajauttamaan moneen paikkaan, joten pysytään vaan tässä vanhassa hyväksi havaitussa systeemissä, että kaikki on samassa paikassa :).

  VastaaPoista
 19. Ehkä oon sen puolesta, että kaikki samassa vaan jatkossa. Eihän niitä videoita tarvitse katsoa, jos ei halua kuulla höpötystä. Tosin jos videot olis erikseen, niin sit ehdottomasti niin, että tästä blogista kuitenkin niihin pääsis käsiks helposti eikä tarttis sen vuoksi hypätä aina kattomassa onko tullut uutta matskua vai ei. Joten ehkä helpompi, että kaikki on vaan tässä.
  Vai oliko sulla ajatus, että alkaisit sit tekemään enemmän videoita??

  VastaaPoista
 20. menee hankalaksi jos 2 eri blogia.. helpompi ku on vaan yksi...

  VastaaPoista
 21. eniten erillisessä blogissa huolettais se että jaksatko sitten kirjoitella samaan malliin?

  VastaaPoista
 22. Anna =),
  Siis ajtuksena on että tekisin enemmäån videoita. Mut ehkä mä alankin tekemään niitä ja listaan tuohon videoarkistoon Youtube puolenkin, että sieltä voi porukka sit mennä kattomaan ku on uutta höpinää tullu - toki aina mainitsisin täällä että sinne on jotain tullu, niin kenenkään ei tarvitsisi pomppia katsomassa onko uutta tullut + jos sen uuden blogin tekisin, niin tokihan sen nyt listaisin blogilistalle ;)

  Mä vaan koetan miettiä tässä semmosta hyvää systeemiä kun tiedän, ettei kaikki teistä tykkää jos lättään tänne videoita joka päivä, vaikka oiskin tekstiäkin joukossa. Muuut katsotaan nyt, tää on vielä niin mietintäasteella. Jotenkin haluaisin tehdä videoita enemmänkin.

  Victoria,
  Kyllä mä varmaan jaksaisin kirjoitella samaan malliin, sillä ei toi videointi tätä blogia tuu syrjäyttämään. Vai oisko sekin kiva, että kuvais pitkin viikkoa ja sit viikonloppusin laittas tänne ja ne katsoo ketkä tykkää. :)

  VastaaPoista
 23. Mielestäni parempi olisi, että täällä blogissa kaikki. Helpompi katsoa kerralla tämä blogi, kuin että seurata aina kahta. Tänne niin kuvat, tekstit kuin videotkin :)

  VastaaPoista