4.10.2012

Sateenkaari, tuo sadepäivän piristys


Jeij! Mun tikit lähtee huomenna päästä! Oon niin happy asiasta, etten meinasi pysyä paikoillani mut pakko se on nyt vielä - yhden vuorokauden verran.

Huomaa, että syksy tulee kun musta tuntuu lähtevän puhti jonnekki ihan muualle ja tekis mieli pönöttää sängynpohjalla koko päivän töitten jälkeen, mikä nyt ei oo kovin järkevä ratkaisu ku sitten ei tuu yöllä uni. Oon tässä siis tapellut hiiiirwittävää väsymystä vastaan.

Nyt kun tuo puolisokin on kiireinen työjuttujensa kanssa, niin on melko yksinäistäkin täällä kotosalla. Isäntä joutunut nyt kolmatta vuorokautta tappelemaan jonkun tietokoneen kanssa tai siis ei koneen vaan sen sisässä olevan ohjelmiston. Ni on tehnyt todella pitkää työtä, tullut vasta yömyöhällä kotiin.

Oon nyt parissa päivässä käynyt läpi noita vanhoja videoita ja vaatekuvia. Hauska huomata, miten videoillakin olin ensin hiljaa mutta pikkuhiljaa aloin niissäkin puhumaan, tosin ei siinä tainnut olla kun kolmisen hiljaisuudessa tehtyä. Ja vaatteet... on sitä paljon muuttunu maku muutamassa vuodessa, ennen tykkäsin niin tuollaisista myötäilevistä mutta nykyään tykkään vähän löysemmistä. Pitäisi silti varmaan käyttää jotain vöitä korostamaan tuota vyötäröä kun mulla tosiaankin on sellainen.

Me ollaan kunnostauduttu tuolla kalansyömissaralla, syödään sitä paljon useammin kuin ennen ja se on vaan ihana asia. Ollaan nyt syöty lohta sellaisenaan, mutta tällä viikolla ajattelin tekasta meille lohikeitot pitkästä aikaa. Odotankin kuola valuen sitä, sillä se on niin hyvää. Uskalsin keväällä tehdä ekan kerran tuota lohikeittoa ja se on kyllä tyystin vienyt mun sydämeni, kun se nyt vaan on niin hyvvää! Söisin varmaan aina keittoa, jos yksin asuisin koska se on helppoa, halpaa ja hyvvää! (Kolmen hoon sääntö)

Piti tämän tekstin jälkeen alkaa videoimaan teille viikkokatsausta (siihen normaaliin Pipsan tyyliin eli hypistellään vaatetta, katsotaan seiniin ja hoetaan SANNY SANNY, hehehe) muttei siitä taida tämän päivän päälle tulla mitään, kun eräs on kuluttanu molemmat akut  (eikä ollu siis pistänyt uudelleenlataukseen) ja niiden lataus vie aikaa.

14 kommenttia:

 1. Samma här! Vä- syt-tääää!! Kai se sitten tää syksy on, mikä vie voimia. Töitäkin ihan riittävästi, huoh. Kivoja vaatteita sulla oli tuossa edellisessä postauksessa. :o)

  VastaaPoista
 2. Mulla taas on nyt jotenkin omituisesti tuntunut olo piristyvän viime viikkoina. Virtaa tuntuu riittävän paljon paremmin kuin vaikka loppukesästä. Omituista. :D

  VastaaPoista
 3. Anna Vee,
  No sitä ne kaikki meinaa, et syksy syynä väsymykseen. Pitäs vissii alkaa popsii noita vitamiineja enemmän. :) Kiitti, vanhat vaatteet oli kyl ihanat - muutama jäi nyt harmittaa et myyny mut onneks ne saa kyl korvattua toisilla samankaltaisilla. :)

  Veera,
  Kiva kun sulla on virtaa, oisko niin paljon et voisit vähän jakaa mullekki? ;) Tää on ihan järkkyä ku niin vetämätön olo tai sit tää kahden viikon pyöritys alkaa näkymää.

  VastaaPoista
 4. Lohi on hyvää, mutta Suomesta on tosi vaikea saada lohta, jota ei ole viljelty.:/ Sen takia en usein osta, vaan kun saan tutun kautta villinä pyydettyä. Nuo kaupassa myytävät viljellythän on ihan eri "tavaraa" - pelkkää rasvaa ja kaikkia ainejäämiä..:( Samoin kun kalaöljykapselitkin yms.

  VastaaPoista
 5. Joo, täällä kanssa kauhea väsymys. Tosin osittain ihan itse aiheutettu eli myöhään nukkumaan ja työharjoitteluun pitänyt mennä jo klo 7. No huomenna vielä ja sitten onkin taas viikonloppu. Mutta kyllä sanoisin, että syksyn mukana tulee väsymystä. Mulla viime syksynä ihan kauhea väsymys, joka muuttui (tai oli) masennusta. No keväällä todettiinkin sitten kilpirauhasen vajaatoimnta, kun väsymys ei vaan kadonnut.

  Juu, ja kala on hyvää. Se vaan on kallista. Ainakin näin opiskelija budjettiin. No jospa tästä valmistuis jouluksi, niin saa ens keväänä jo kunnon palkkaa ja raha-asiatkin paranis. Ja sais syödä enemmän kalaa. Se vaan on niin hyvää. Ja itse tykkään kalasta missä muodossa vaan.

  Hei, tuli mieleen, että jos ei aina halua ostaa ihan kalaa, niin kalapyöryköitä myydään myös. Nyt vaan en muista sitä merkkiä mitä itse oon ostanut. Niissä ollut kalaa 85%, joten ei pelkkä jauhoa. Ja maistuvatkin kalalta. Ne tais olla kirjolohipyöryköitä ja sellaisessa sinisessä pussissa. Cittarissa ainakin samassa hyllyssä, kun pakattu kala. Oon itse keittänyt perunoita ja sitten tehnyt kermaviilistä kastikkeen. Kaveriksi herne-maissi-paprika (jos on laika) tai sitten ihan salaattia.

  Nyt siis odottelemaan viikkokatsausta!!

  Mukavaa perjantaita ja loistavaa viikonloppua sulle =) Toivottavasti saat pitää miehesi viikonloppuna sitten kotona.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi klo 19.36,
  Kaikilla ei oo mahdollista saada villilohta, joten täytyy tyytyä kaupan valikoimaan. :)

  VastaaPoista
 7. Anna,
  No ni tyttönen, mars aikasin sänkyyn! :) Vaikka tiedän kyllä kokemuksesta, et se on helpommin sanottu ku tehty. :) Meillä kyl nukutaan semmoset 7-8h yöunet, joten ei pitäisi olla väsy - ite syytänkin joko syksyn harmautta taikka tätä kahden viikon pyöritystä, et nyt alkaa tuntumaan. Onneks se tästä nyt rauhottuu. :) Hyvä ku sulla tuo todettiin ni saatiin se väsymys pois. :)

  Kala on hyvää, on se kallistakin mut se on niin hyvää. Mitähän toi on 10eur kilo? Ei siis paha. Mä tykkään kalasta lähinnä keittona tai sellaisenaan. En oo viel mitään muita kokeillut.

  Joo, mä muuten tiedän nuo kirjolohipyörykät, ollaan maistettu. Mut yleensä tykätään ostaa tota lohtas. :)

  VastaaPoista
 8. Mä tykkään eniten näistä kirjallisista katsauksista. Videoissa on se huono puoli, että niitä ei voi vilkaista koska vain, kun taas tekstejä voi. Silloin, kun viikarit huutavat ja rymistelevät ympärillä (eli koko sen 12h, mitä ne ovat hereillä per vrk), ei videopostauksiin keskittymisestä tule yhtikäs mitään. Sitten pitää jaksaa odottaa yötä, että pääsee katsomaan videon. :D

  VastaaPoista
 9. Käyppä Pick'nPayssa, siellä on hemmetin halpaa kalaa!!

  VastaaPoista
 10. pick'n payssa oli tänään ja eilen jauheliha alennuksessa 1€€ 400g. päiväys niissä on 6.10 eli pikaiseen käyttöön tai pakkaseen. kannattaa käydä kurkkaamassa vieläkö löytyy huomenna!

  VastaaPoista
 11. Miksi kirjoitat viestit kuin teini? "Happy, pönöttää, hiiirwittävää" jne!

  VastaaPoista
 12. Ootko testannu kirkasvalolamppua?

  VastaaPoista
 13. Rva F,
  No onneks videoita ei tuu usein. :)

  Anonyymit klo 20.32 ja 0.01,
  Kiitoksia vinkeistä.

  Anonyymi klo 8.29,
  Oi anteeks,en tiennykkää et noihin "teinisanoihin" on olemassa ikärajakin.

  VastaaPoista
 14. Anonyymi klo 12.27,
  Kiitos kysymästä, olen kyllä. :)

  VastaaPoista