22.10.2012

Talvi tekee tuloaan ja mä tajusin omistavani liian vähän pitkähihaisia!

Kuva viime talvelta

Melkein yhtä samanlaiset tunnelmat olisi voinut olla tänään aamusti, mutta ei nyt ihan sentään. Valitettavasti vaan kokoajan lähestytään lähemmäs kuvan olosuhteita. Kuten jo aiemmasta postauksesta saitte selville, niin täällä oli ensimmäiset pakkasasteet mutta onneksi aamuaurinko teki siitä hyvin siedettävän.

Odottelen tässä isäntää salilta kotiin, sen jälkeen ihanaa sapuskaa (kananrintafilettä thaiwokkivihanneksilla sekä perunalla, aijaijai!) naamariin ja uusinta Walking Dead -sarjan jaksoa katsomaan. Normaalisti mua ei tällainen sarja kiinnostaisi, mutta koska tää kuitenkin menettelee ja on kiva kun on yhteistä katsottavaa ni tulee seurattua.

Tein myöskin päivän aikana huomion, että hihattomat erittäin lyhyillä hihoilla olevat mekot saa kyllä mennä nyt talvitelakalle ja tilalle otetaan noita pitkähihaisia sekä 3/4 hihoilla olevia tunikoita käyttöön. Suunnittelenkin ottavani täksi viikoksi käyttöön ihanan kukkatunikani jota en olekkaan ehtinyt kunnolla käyttämään.

Nyt kun oikein mietin, niin mulla ei kovinkaan montaa pitkähihaista paitaa olekkaan joten se Yoursin tilaus tulee olemaan melko pian ajankohtainen. Onneksi on noita neuletakkeja, niiden kanssa sitten saa alkaa leikittelemään kun pakkasasteet tuosta vielä kiristyvät. Mutta tässä väliajassa pitää nyt pärjätä noilla muutamalla pitkähihasella. Huomaa, etten todellakaan ollut ottanut huomioon tätä väliaikaa - ajatellut vain, että lämpimälle ilmalle on tarpeeksi viileitä mekkoja ja kylmälle ilmalle mekkojen päälle neuletakkeja.

8 kommenttia:

 1. Vihan sitä noiden lyhythihaisten tunikoiden kanssa tehä niinkin, että laittaa sinne alle pitkähihaisen paidan.:) Sellasen, mikä ei tosiaankaan ole löysä. Kun varmasti nuo lyhythihaiset on pirteän värisiä, niin ne olisi hyvä piristysruiske keskellä talven pimeää.

  VastaaPoista
 2. Minä pidän lyhythihaisia paitoja ja neuletakkeja tai neulepuseroita lähes koko talven. Muutaman pitkähihaisen tiukan trikoopaidan omistan ja ne käy hyvin vaikkapa tosiaankin tunikan alle.

  VastaaPoista
 3. Oletko käynyt miehesi kanssa koskaan salilla? Oisko se teille mukava yhteinen harrastus lennokeiden lennättämisen lisäksi?

  Itse kun laihdutin, niin miehen kuntosali kokemuksesta oli minullekkin paljon hyötyä, kun yhdessä kävimme, saimme yhteistä aikaa ja vielä oli mieluinen tsemppari ja opettaja mukana :)

  Pirteää Syksyä Sinulle Pipsa :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi klo9.51,
  Juu,voi mutta kun niitä pitkähihasia ei oo montaa. Oiskohan kaks ohuempaa ja yks paksumpi. Sit on kaks 3/4hihasta. Tarttee pohtii...

  Anonyymi klo 10.57,
  Pitää kokeilla tuota neuvoo vaik yleensä välttelen kerrostamista. Iha hirmupakkasilla voin laittaa.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi klo 12.25,
  Mä en viihdy salilla ni ei onnistuisi yhteiseksi. Mut kyllä me yhessä liikutaan ja harrastetaan. Toisen tsemppaus on niin tärkeää ja auttaa paljon. Hyvää syksyä myöskin!

  VastaaPoista
 6. Ei kai niitä pitkähihaisiakaan tarvitse kuin yhden tai kaksi, kun yhtä kerrallaan pidetään...

  VastaaPoista
 7. Pitkähihaisongelma on ikuinen.. Pitäisi löytää kivoja, jotka ei ole liian paksuja (en tykkää neuleista enkä neuletakeista), niiden pitää olla hyvää materiaalia, kivaa mallia ja kivoja päällä, ei kauhean kalliita.. Kaapissa on tällä hetkellä kuusi käyttökelpoista ja se on ihan liian vähän..

  Välikausi on muutenkin hankala, mun puolesta saisi olla syyskuun tai kesäkuun alku ympäri vuoden..

  -AI

  VastaaPoista
 8. Anonyymi klo 18.25,
  No ei, mutta kaikki sateenkaarenvärit ois kiva olla olemassa. :)

  AI,
  Tuo on kyl totta, välikausi o hankala. Ku lämpötilatkin pomppii.

  VastaaPoista