10.10.2012

Tiistai 9.10.2012

   

9 kommenttia:

 1. En ymmärrä miks kuuntelet kenenkään valituksia siitä, kuinka pitkän tai lyhyen videon sun pitäisi aina tehdä. Muistelen että olet maininnut että youtubessa on joku 10 minuutin videon keston raja, mutta mikä estää sua laittamasta vaikka kolme pätkää peräkkäin yhdessä postauksessa jos vaan juttua riittää? :D Minä ainakin (ja tuskin olen ainoa) jaksaisin ja haluaisinkin kuunnella ja katsella videoita niin paljon kuin jaksat niitä tehdä! Pidän myös tekstipostauksista että en toivo blogissa olevan vain pelkkiä videoita vaan molempi parempi!

  VastaaPoista
 2. näistä joka päiväisistä vidoista tulee se kuva että olet todella yksinäinen, ettei sinulla ole arkena ketään kenelle jutella, niin teet siksi näitä videoita, kun ei näissä ole ikinä mitään uutta enää. ymmärsin ne vaate videot mutta nämä on vaan hieman surullisia.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi klo 10.49,
  Se tuubin kestoraja on 15min ja onhan sitä tully pätkittyy pariin osaan ku ei oo viel yli 30min videoo tullu tehtyy. :) Tosin varmaan ajankysymys sekin. Että kyllä mä täällä touhoilen miten lystään. Kultainen keskitie on hyvä et molempia tulis sopivasti.

  Anonyymi klo 11.01,
  Voi sinnuu,ei sun tartte murehtii :) Mie en oo yksinäinen,mulla on vaa kauhea tarve höpöttää. Älä kultapieni erehdy ainakaa mun tapauksessa siis luulee tuota yksonäisyydeksi. •halii•

  VastaaPoista
 4. Et todellakaan ärsytä sun puhumisilla / sanoillasi! :)

  Olet juuri loistava ja oma itsesi, jota arvostan niin kovasti!

  Mukavaa päivää!

  Kiitos videoista!!!! :D <3

  -Kikka

  VastaaPoista
 5. Kikka,
  No se on kiva kuulla, etten ärsytä ihan kaikkia ainakaan. ;) Ja ole hyvä vaan, katsotaan saanko tänään inspiraatiota videontekoon.

  VastaaPoista
 6. Luen nykyään aina sun blogia mutten oo ennen rohjennu kommentoimaa :). Erityisesti noita videoita on nii kiva kattella ja kuunnella sun höpötyksiä! So keep them coming!!! Youtubessa ku saa tietyn määrän katsojia ni pitäis jossai vaihees saada laitettuu pidempää videoo. Ja ootko kokeillu sitä vimeoo? Jos sekin olis ns. "Rajaton" videon pituuden suhteen :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi klo 21.36,
  Kiva kun rohjennuit kommentoimaan, toivottavasti myös jatkossakin. :) Ai siellä on tällainen systeemi, no mulla sitten varmaan kestää vielä tovi ennenkuin saan pidempää videoo laitettuu tuubissa mutta onneks voi tehdä monta parttia. :) Vimeoo en oo kokeillu vaikka siel ilmeisesti on tämä että saa rajattoman pituuden mutta joku latausraja kuitenkin oli.

  VastaaPoista
 8. Älä vaihda vimeoon, sitten ei pysty videoita katsomaan puhelimella! Mua ainakaan ei haittaa että video postaus tulee useammassa osassa kunhan niitä vaan pystyy katsomaan sekä tietokoneella että puhelimella. Kun joka paikassa ei ole molemmat vempeleet mukana niin on kiva että pystyy valitsemaan :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi klo 8.48,
  Oo huoleti,en oo vaihtaas. :)

  VastaaPoista