20.10.2012

Vielä mä sen 45min tuun teille höpöttelemään, mut toistaseks täytyy mennä 30min videohöpötyksillä

   

28 kommenttia:

 1. Moikka

  Mä oon uusi lukija sun blogissa mutta silti sie saat mut piristymään sun höpötyksillä ja kirjotuksilla. Kiitos siitä ja innolla jään odottamaan uutta postausta!

  Mun oma sekasikiöblogi on osoitteessa: http://leegolaskikummitus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. kappas, meillä on näköjään tänään molemmilla videopostauspäivä :D

  VastaaPoista
 3. TH Onnelainen,
  Tervetuloa vaan. :) Uutta saapuu taas huomenna.

  emmiveera,
  Mulla on aina lauantaisin videopostauspäivä, ainakin tälle isommalle. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos hauskasta videopostauksesta, tuli ihan "ääninauru" noista happohyökkäyksistä (röyhtäysselostuksista) :D
  T: Anonymous

  VastaaPoista
 5. hippis kiittelee kanssa höpinävideosta.. :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi klo 16.21,
  Joo, siis nauran itekki noille mut oli pakko tohon sanoa kun joku lukija oli asiasta kommentoinut (en nyt muista ihan tarkalleen mitä) mutta oli sitten laiha taikka ylipainonen, ni kaikki röyhii ja pierii (hienot naiset vaa tekee ne sillee, niinku mitään ei koskaan ois tapahtunutkaan) Mä ite vaa videoilla koetan estää just ne kauheet röyhyt jotka nousee kurkkuun ku höpisen ja siitä saamme syyttää vaan mua itteeni, ku syön ruuan aina ennenku alan videoimaan. Tosin tulkaapa joskus mun lenkkiseuraks ni saatte kuunnella oikee röyhyjen sarjaa, ku liikunta pistää oikee aineenvaihdunnan liikenteeseen. :)

  Hippis,
  Ooppa hyvä. :) Jahka mä saan tohon kameraan sen 32Gt muistikortin (ehkä joku lähettää joululahjaks) ni alan tekemään teille KAKS TUNTISII höpöttelyi (toki sillee pätkittynä, ettei ny yhtee pötköö)

  VastaaPoista
 7. Olen monia videopostauksia kuunnellut ja nyt se sitten loppuu :(
  Olet alkanut tehdä hirmu pitkiä päivityksiä niiden 10min-15min sijaan. Mokkulalla/hitaammilla yhteyksillä ei ole mitään mahista latailla noita puolen tunnin pläjäyksiä :(

  VastaaPoista
 8. Kiitos videosta, lauantain piristys :)

  Mutta miksi ihmeessä noissa kuulokkeissa on muovi päällä?? :D

  Viikonloppuja!

  -Liinu

  VastaaPoista
 9. Oiskohan kuitenkin tuo hiilihapotettu kivennäisvesi eikä salaatti, joka röyhtäyttää?

  VastaaPoista
 10. eiiiii jaksa millään kattoo pitkiä videointeja. Olisin ehdottomasti ollut LYHYEMPIEN videoiden kannalla. Tiivistetysti yksi asia ja that's it. Mutta toivottavasti teet edes niin, että kerrot sen asian heti niin sitten voin katsoa vain sen alun ja laittaa sitten kiinni...yleensähän noissa ei varsinaista ASIAA olekaan.

  VastaaPoista
 11. Kenellä riittää aika kuunnella jaarittelua 30min? Palaa lyhyempiin, saman verran sisältöä niissäkin oli ja ne ehti sentään kuunnella.

  VastaaPoista
 12. anonyymi 19.49, ulkosuomalaisilla riittää ;D
  kiitos piristyksestä pipsa!

  VastaaPoista
 13. Röyhy? Röyhiä? Aika erikoisia sanoja, ovatko paikallista murretta?
  Ei kannata tehdä videota, jos on inspiraation puute, kuten alussa heti ilmoitit...

  VastaaPoista
 14. Liinu,
  En tiedä miksi on jäänyt, se vain on. :) Pitäs kyllä ottaa pois. :) Ja oleppa hyvä videosta. :) Kiva kun jotkut tykkää. :)

  Anonyymi klo 18.29,
  No luultavasti tämän videon yhteydessä, mutta ei jokaisen.

  Anonyymi klo 21.43,
  Ilmeisesti sitten murretta. Miksiköhän sitten muualla sanotaan, röyhtäisy?

  VastaaPoista
 15. Tuosta röyhtäilystä se joku taisi kommentoida sitä että ruokavalio saattaa vaikuttaa röyhtäilyyn, eikä paino.

  Itse luulen että se miten ruoan nauttii vaikuttaa. Jos pureskelee paremmin ja syö keskittyneemmin, ei alas mene niin paljon ilmaa ruoan kanssa.

  VastaaPoista
 16. L,
  Tuo voi kans olla. Ku ainakaan perjantaisin en yleensä syö lounastani kovinkaan antaamuksella kuten normaalisti. :) No mut ihminen nyt joka tapauksessa röyhii, itse koetan vain hillitä sitä jumalatonta röyhyä kameran edessä. ;)

  VastaaPoista
 17. nää sun videot on nii huonolaatusia et ei sitä salaattia kyllä näkis erkkikään

  VastaaPoista
 18. En kysy tätä mitenkään pahalla, vaan ihan ystävällisesti; mahdatko Pipsa olla juttuseuraa vailla? Onko sinulla tarpeeksi ystäviä, joille voit kertoa asioitasi? Tulee hieman sellainen olo, että teet näitä ylipitkiä videoita, kun olet yksinäinen/vailla juttuseuraa..

  <3

  VastaaPoista
 19. Mua harmittaa nää pitkät videot koska en niitä ehdi enkä jaksa katsoa. Mielummin lukisin pitkiäkin postauksia ja varsinkin katsoisin uusia kuvia. On kiva että postaustahti on ahkeraa, mutta minusta on outoa että olet tehnyt näitä juttuja valmiiksi etukäteen ja laitat vielä vanhoja kuvia. Jos ei ole asiaa niin pitäisit taukoa.

  VastaaPoista
 20. Minäkipä sanon nyt oman mielipiteeni videopostauksista. Kannatan myöskin vähän lyhyempiä videoita, koska yksinkertaisesti aika harvassa on se aika, että ehtii kuuntelemaan jonkun bloggarin kuulumisia jonkun ½ tuntia. Mielelläni niitä kuitenkin kuulen, koska tykkään blogistasi, mutta postauksen saisi vähän tiivistetymmin lyhyempäänkin videoon. Tai jos teet kauhean maratonjutun, niin voisitko kertoa tiivistetysti asiat kirjoitettuna, niin tietäisi kannattaako se puolen tunnin katsomisaika jostain yrittää kaivella :-D Pitkiä postauksia kyllä ehtii paremmin lukea, ja jos on kiire niin voi vaikka jonkun "epäkiinnostavan" kohdan hypätä yli, mutta videolta se on hankalampaa kun ei tiedä mitä se video kaikenkaikkiaan sisältää. :)

  VastaaPoista
 21. Kyllä, olen aina juttuseuraa vailla - tämä ei kuitenkaan tarkoita etteikö mulla olisi ystäviä joille puhua. Ja onhan mulla miehenikin jolle saan höpöteltyä. Mutta siltikin, kaipaan juttuseuraa. :) Olen kyltymätön, mitä tulee höpöttämiseen mtuta osaan myöskin kuunnella. :)

  Ja otetan huomioon lyhyemmätkin videopostaukset. Olen vain ollut nyt niin innoissani tuosta, että saan Tubeen ladattua pidempiäkin videoita. :)

  VastaaPoista
 22. Joo DNA:n netti tökkii täälläkin... En oo päässy postaamaan sitten maanantain viimeksi kun netti lataa yhtä kuvaa ainakin tunnin ja sit kun on saanu postauksen tehtyä, vaikka kuvattomankin, niin netti tökkii niin että blogger menee jumiin. Ihan huippukivaa.Not.

  VastaaPoista
 23. En mä ainakaan valitettavasti jaksa viipyä yhdessä blogissa puolta tuntia kuuntelemassa videopostausta. Jos miettii minkä verran istuu koneen ääressä vapaa-aikana, niin johan tuo vie leijonanosan koko illasta. Joku 2-8min on juuri sopiva. Siihen saa jo hitaampikin kiteytettyä asiansa ja useampi jaksaa sen katsoa.

  VastaaPoista
 24. Otsikko kuuluu lähinnä uhkaukselta, joka karkottaa varmaankin muutaman lukijan...

  VastaaPoista
 25. Miksi laitat pahvin ja muovin samaan roskiin? Etkö lajittele roskia?

  VastaaPoista
 26. Moikka!
  Mä oon ihan samaa mieltä noiden edellisten kanssa siitä, etten jaksa kuunnella näin pitkiä höpinöitä. Tämäkin kyseinen video jää kyllä kokonaan katsomatta.
  Tykkään kovasti lyhyemmistä esim. vaate-esittelyistä, ne on ollut aina mielenkiintoisia! Ja niihin ihastuinkin, kun aloin blogiasi seuraamaan.
  Mutta tälläset diipadaapa höpinät.. no thanks.. pitää olla aika tosi mielenkiintoinen ja tapahtumarikas elämä että tälläsiin saa kiinnostavaa sisältöä. Sitä mieltä minä olen :)
  Välillä mietin, että ootkohan kattonu liikaa Iholla-sarjaa ja jotenkin samaistunut niihin naisiin...? ;)
  Joka tapauksessa, ihanan kirpsakkaa syysviikkoa sulle!

  VastaaPoista
 27. Pahottelut pitkästä videosta,oon ollu vaa niin innoissani ku saan youtubeen laittaa ilman pätkimisiä videota.

  Heitetääs ilmoille kysymys: Olisiko kivempi jos videolla pätkittyjä pätkiä eli ei yhteen pötköön höpinää vaa pitkin viikkoa kuvattua ja ne yhdistettynä? Heittäkää ihmeessä ehdotuksia vaikka kyllä mä noihi lyhyisiin vielä palaan,olkaa huoleti.

  Sitte joku kysyi kierrätyksestä. Makkarin roskis on suoraan sekajätteelle mut muuten kyllä kierrätetään ja lajitellaan jätteer niille kuluviin. Makkarissa yks roskis sopiva.

  Nii ja en seuraa Iholma sarjaa. :)

  VastaaPoista
 28. ..pitkät videot on kivoja.. yövuoroissa ei ole parempaakaan tekemistä kuin kuunnella sun höpötyksiä hahahah :D

  VastaaPoista