8.11.2012

Aurinkoisella kelillä on helppo hymyillä (jos syitä hymyillä tarvitaan)


Päivän asu 8.11.2012
Pörrötakki / Ellos (56)
Tunika / Yours (26-28)
Housut / Ellos (56)
Tuubihuivi / Äiteee <3
Hanskat / Ei tietoa

Olin tuossa tiistaina tosiaan äitini luona ja siskonikin oli siellä. Meillä oli kerrankin aika hauskaa siellä, mutta se on vaan mukavaa huomata. Semmonen kahelikolmikko kyllä ollaan! Tuntuu kivalta touhuilla siskon kanssa, kunnei sillon nuorempana oikein tullu.

Tuijottelin H&M erästä ihanaa neulepaitaa mutta en uskaltanut lähteä tilaamaan. Mutta tilasimpa sitten tuolta Ellokselta kolme ihanuutta, toinen tulee kyllä jälkitoimituksena. Ja löysin mä vihdoinkin silmääni miellyttävät neuletakitkin, punaiset neuletakit nimittäin!

Elloksen ihanuuksia tällä kertaa (vain kolme, jessus! Mä oon parantanut tapani)

Huomenna muuten taas videointia. Jeee! En tosin lupaa et saanko sen blogiin huomenna vaiko vasta lauantaina.

Pohdein FB-sivullani, että miksi suurinosa ihmisistä etsii asioihin aina sen negatiivisen sävyn? Oli asia mikä tahansa, niin aina se negatiivisuus yllättää. Olen myöskin huomannut, että jos samasta asiasta puhutaan negatiiviseen sekä positiiviseen sävyyn - saa se negatiivinen enemmän kannatusta. Jäin oikein miettimään, että ollaanko me ihmiset noin perusmustaakamaa. Oon tässä myös jonkin verran seurannut keskustelupalstoja, niin siellä se meno on kuin villissä lännessä konsanaan (ja myöskin yksi syy, miksen noissa paikoissa tykkää liikkua enää)

Juoppohullun päiväkirjakin saapuu elokuva teattereihin 28. joulukuuta. Pakko mennä katsomaan! Olen itse lukenut kyseiset kirjat ja pohdinkin, pitäisikö lainata ne uudelleen ja lukea läpi. Meikäläisee kyllä uppoaa huumori, tämänkinlainen.

Värikästä Pipsaa se google vaan ehdottelee ^_^

Naureskeltiin miehen kans eilen sille asialle, että kun googleen kirjottaa sanan "värikäs" niin se tarjoaa ihan ensimmäiseksi joko sanaa "elämäni" taikka "pipsa". Mä oon vissii aika suosittu hakukohde kun tolleen käy. Itse en siis itseäni googlettanu mutta mieheni tämän asian siis bongasi ja kertoi heti - olihan se siis pakko itsekin kokeilla. :) Mitenkäs teillä, mitä google teille ehdottaa?

Kuten oon ehkä teille joskus kertonut, niin meillä on tapana höpötellä vielä hetki sängyssä ennenkuin aletaan nukkumaan. Nii kävi viime yönäkin, mutta tää mistä me keskusteltiin olikin hauska aihe. Ja se jäi vähän vaivaamaan mua, että mitenköhän siinä on oikeasti mahtanut käydä.

Pohdittiin siis luolaihmisten (ja siis yleensäkin noita tommosia vaaaanhoja ihmisiä, joskus miljoona vuotta stten) kynsienleikkuuta, et miten ne on kyntensä leikannu ku ei siihen aikaa ollu saksia (*huutonaurua*) Mies sitten fiksuna meinas, et no niillä veitsillä on nirhanneet lyhyemmiksi - mikä on kyllä ihan järkeenkäypä mut voisin myöskin kuvitella miten joku on aina välillä varvasta tai sormea vähempi. No mut Piialla kävi semmonen järkiajatus että niiden kynnet kuluu samalla tavalla ku elämilläkin siihen aikaa. Mut mut... mitäs te luulette, miten luolaihmiset sillo aikoinaan leikkas kyntensä?
Ottaako pois vaiko pistääkö päälle

70 kommenttia:

 1. värikäs pipsa
  värikäs sohva
  värikästä blogspot
  värikäs maailma


  Ei ihan niin pipsakeskeistä täällä :)

  VastaaPoista
 2. Linnea,
  Joo ei. :) Hauska silti et ekana ehdottelee...

  VastaaPoista
 3. Värikäs pipsa tulee ensimmäiseksi. :)

  En tiennytkään että juoppohullun päiväkirjoista tulee leffa! Täytynee mennä katsomaan.

  Kivan värisiä neuletakkeja, olis kiva nähdä miltä näyttää sun päällä.

  Ihanaa päivänjatkoa! :)

  VastaaPoista
 4. S,
  Joo, siitä tulee elokuva ja mie ootan kyl ihan innolla sitä. :) Saas nähä onko kirja edelleen parempi. :) Ja kyl neuletakeista teen varmaan videon sovituksesta, jahka ensin tulevat.

  VastaaPoista
 5. Noi lapaset on ihanan pirteät :)<3

  VastaaPoista
 6. Emma,
  Kiitti. Ne on kyl, harmi etten muista oonko ostanu nuo vai onko äiti ne tehnyt...

  VastaaPoista
 7. Sinällään hauska tuo pohdintasi negatiivisuudesta, joka ainakin osaltaan on varmasti saanut alkunsa täältä blogin kommenttiosiosta. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että suuri osa lukijoistasi on täällä "negatiivisista" syistä, naureskellakseen ja kauhistellakseen, joten he tuskin kommentoivat positiivisesti - vaikka saattavat oikeassa elämässä positiivisia ollakin.

  Olisipa mielenkiintoista jos pitäisit blogissasi taas äänestyksen, tällä kertaa aiheesta "miksi luet blogiani?", jossa vaihtoehdot olisivat vain a) positiivisista syistä (inspiraatio, kivat jutut, kiva ihminen, nätit vaatteet yms.) ja b) negatiivisista syistä (naurattaa, kauhistuttaa, ällöttää yms.)
  Ainoa ongelma tässä on, ettei toki ole mitään takeita siitä että äänestys olisi rehellinen, suuntaan taikka toiseen. Mutta mielenkiintoinen se olisi, ja pistäisi ehkä "leijumisesi" hieman uusiin mittasuhteisiin.

  Onko kaikki julkisuus hyvästä, Pipsa? Onko tuo goole-julkisuus sinusta hienoa, siitäkin huolimatta että ne klikkaukset ovat suuressa määrin negatiivisista syistä tehtyjä?

  VastaaPoista
 8. Mainostoimisto Värikäs Oy, Tampere
  Mainostoimisto Värikäs Oy - yhteystiedot
  Värikäs elämäni
  Värikäs päivä lastenkirjablogi

  VastaaPoista
 9. Anonyymi klo 14.35,
  Kuten sanoin, niin en tätä negatiivisuutta ole huomannut ainoastaan blogissani vaan olen asioita katsellut ja pohtinut jo hetken aikaa. Eli ihan yleisellä tasolla asiasta kirjoitin.

  Leijumiseni? No ei tässä ylipainossa leijuta. *nauraa* Mutta jos tarkoitat kusen nousemista päähän, niin ei ole sellaista kyllä tapahtunut mutta helppoahan se on ulkopuolisen niin luulla, kai.

  Mites se sanonta meni, ettei oo olemassa hyvää tai huonoa mainontaa, on vain mainontaa. Enkä koe itseni julkkikseksi, joten julkisuus vähän huono sanavalinta. Näkyvyyttä taitaa blogilla olla, mutta en välitä siitä jos se menee negatiivisessa sävyssä ihmisten valoon koska ihmiset osaa kuitenkin itse päätellä onko sillä negatiivisella valolla jotain merkitystä. Ja kun aika usea näistä negatiivisestakin jutusta mitä tuolla on, niin on vaan juoruilua eikä paikkaansapitävää. Mut toivon tietysti, että blogista on iloa edes joillekin. :)

  VastaaPoista
 10. Ihminen muistaa paremmin negatiiviset asiat ja nyky-yhteiskunta kasvattaa ihmiset arvostamaan enemmän negatiivisyyttä. Eihän uutisissakaan koskaan ole mitään positiivistä, korkeintaan loppukevennykssä.

  Ja ei ne luolamiehet varmaankaan tarvinneet kynsienleikkuuta, kuluivat käytössä niinkuin eläimilläkin. ;)

  VastaaPoista
 11. Voisitko pitää yllämainitsemani kaltaisen äänestyksen?

  VastaaPoista
 12. Noista luolamiesten kynsistä.. Luulenpa, että sillon on ollut sen verran kovaa työtä jo toi eläminen pelkästään, että siinä on kynnet kulunut ja katkenneet ihan itsekseen.:D Ja varmaan käytetty työkaluinakin joiltain osin.

  VastaaPoista
 13. Anonyymi klo 14.49,
  Näinhän se taitaa mennä nyky-yhteiskunnassa, mikä on harmi. Ei ihmekään, että ihmiset voi huonosti kun aina vaan negaa negaa negaa.

  No tolleen määki sen järkeilin, että niiden luolamiesten kynnet kulu käytössä kuten eläimilläkin. :)

  Anonyymi klo 14.55,
  Valitettavasti en koe tarpeelliseksi.

  VastaaPoista
 14. Ensimmäisenä tulee värikäs pipsa ja kun sitä painaa, niin avautuu aika monta negatiivista keskustelua sinusta. Joten en suinkaan leuhkisi sillä, että olet siinä ensimmäisenä.

  VastaaPoista
 15. Anonyymi klo 14.59,
  Sekotat nyt kyllä huvituksen leuhkimiseen. :) Ja jokainen tekee itse päätöksensä blogistani.

  VastaaPoista
 16. No en mä kyllä olis kovin huvittunut, jos minun nimelläni löytys noin monta negatiivista keskustelua ;)

  VastaaPoista
 17. Tilasitko tuon ihanan punaisen mekonki ?...näytä sitten miltä näyttää, niin minäkin kyllä sitten tilaan.

  Värikästä ja mukavaa loppuviikkoa!

  T. Selluliitti Lissu :)

  VastaaPoista
 18. Anonyymi klo 15.02,
  Se on sinun päätöksesi. :) Enkä minä voi sille mitään, jos joku lukija siellä ruudun toisella puolella suuttuu niin paljon löpinöistäni että täytyy mennä itkemään palstoille.

  Selluliitti Lissu,
  Tilasin ja katsotaan nyt miltä näyttää, olen vähän skeptinen kyllä tuon suhteen. Mut pakko kokeilla!

  VastaaPoista
 19. Ahh, ihanan punaisia vaatteita! :) Etenkin tuon keskimmäisen ottaisin heti vaatekaappiin. Uskon, että malliltaan sopii sulle hyvin, kun tuo vartalon kapeinta kohtaa esiin. Myös valko-punainen neuletakki on ihana, mutta käyttö jäisi ainakin meikäläisellä vain sine joulun tienoille. Mutta olisihan tuo päällä ihana joulun pyhiä viettää :) Mekkokin on aiiivan ihana <3 Melko saman oloista mekkoa käytin omissa häissäni, tosin omani on yksivärinen, eikä siinä ole noita pieniä hihoja. Onkos tiedossa jo juhlat, joissa pääset tuota ihanuutta ulkoiluttamaan? :)

  Ja minä ainakin tunnustan lukevani tätä blogia Pipsan iloisen persoonan takia :) Ja myös shoppailun ja vaatehaaveilujen vuoksi, vaikka käytänkin kokoja 38-40.

  VastaaPoista
 20. Minä taas luen puhtaasti kauhistelun hauskuudesta. Välillä kyllä myötähäpeä vie parhaan terän hauskuudeltakin. :D

  VastaaPoista
 21. Tätä on kiva seurata. Kuinka ylös se kusi nousee ennen kuin tulee korvista ulos :D Ja myötähäpeä, ou jee! Ja toi sun jankkaus/puolustelu/selittely on jotain niin huvittavaa. Provosoidut joka asiasta.

  VastaaPoista
 22. Minun mielipiteisiini ei vaikuta kirjoittajan ulkonäkö. Kroppa on vain kuori, eikä sen perusteella kannata ketään tuomita.

  Sen sijaan toiminta, ajatukset ja niiden säätelemätön julkisuuteen tuonti vailla tarpeellista itsesäätelyä ja kontrollia kiehtoo kaikessa pöyristyttävyydessään.

  Mediassa kilpailu huomiosta ja palstamillimetreistä on kova. Pipsan nettipersoona kerää huomiota. En siis ikimain arvostelisi tai kyttäisi Pipsaa yksityishenkilönä, mutta provosoivalle esiintymiselle blogissa nostan kyllä hattua.

  VastaaPoista
 23. Ihana tuo mekko, olen sitä katsellut mutten ole raaskinut tilata.

  VastaaPoista
 24. kuka on niin tohelo että saa puukolla sormensa irti? Tuttavani siistii ihan nykypäivänä kyntensä puukolla, ja itsekkin sitä kerran kokeilin.

  VastaaPoista
 25. Enemmän naurattavat nämä pipsavihaajat jotka epätoivoisesti yrittävät uskotella itselleen että pipsasta ei pidä kukaan ;) Mitä väliä vaikka joku nauraakin, kunhan itsellä on hyvä olla! Pipsa on selvästi tyytyväinen itseensä, enkä minä ainakaan mitään leijumista tai kusen hattuun nousemista ole nähnyt, ja haluaisin kyllä tietää mistä te sellaista löydätte? Tai puolustelua ja selittelyä, Pipsahan vain vastaa kun kateelliset huutelee :D Ja miksi Pipsaa kiinnostaisi vaikka joku lukisikin negatiivisista syistä? Lukekoon sitten, mitä se on keneltäkään pois :D

  Säälittäväähän se sinulta, anonyymi joka jatkat aina vaan, on, kun jaksat täällä tuntitolkulla yrittää pahoittaa pipsan mieltä :D Harmi ettet tule onnistumaan, Pipsalla on niin hyvä asenne teihin anonyymeihin huutelijoihin :D!

  Pipsa, ihania nuo keskimmäinen punainen villatakki ja mekko! :)

  VastaaPoista
 26. Pipsa, älä välitä kateellisista anoista :) Tuo riidanhaastaja teki ilmeisesti hevostalli.netin senioripuolellekin keskustelun jossa väitti että täällä tapellaan ja siksi tulin paikalle, vain huomaamaan että tuo kommentoijahan täällä yksin haastaa riitaa :) Ihailen sun asennetta elämään, jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 27. Lueskelin tuolla muutamaa blogia joissa on nainen joka laihduttaa ja ottaa itsestään bikinikuvia aina parin kuukauden välein. Samoin toinen blogi jossa nainen esittelee ostamiaan alusvaatteita ja bikineitä. Molemmat ovat normaalipainoisia, eikä kenellekään ole yksikään anonyymi tullut valittamaan julkisuuden hakuisuudesta tai muusta paskasta.

  Onkohan kyse nyt vain siitä, että itseensä tyytymättömien ihmisten maailma vain kaatuu jos lihava nainen KEHTAA laittaa vaikkapa rintaliivikuvia tai KEHTAA väittää olevansa onnellinen. "Jos minä en hoikempana ole onnellinen, niin miten tuo minuakin lihavampi voi sitä olla?!?!?" Että ehkä kannattaisi mennä itseensä miettimään näitä kysymyksiä miksi pipsa on niin julkisuudenhakuinen, tai miten hän voi olla onnellinen tms...

  Ja tuohon jankkaamiseen... Minusta on paljon huvittavampaa näiden anojen jankkaaminen kuin Pipsan :D Yksi syy kyllä (muutoinkin mukavan pirteän blogin lisäksi) miksi tätä luen, myötähäpeä ja kauhistelu siis anojen kommentteja kohtaan.

  VastaaPoista
 28. Googlehausta "värikäs"-hakusanalla tulee ensimmäisenä "värikäs pipsa", sitten "värikästä", sitten "värikäs elämäni" ja sen jälkeen "värikäs pipsa mies" :) Olipas varsin pipsamainen haku!

  VastaaPoista
 29. Minusta on kummallista, että jos ei pidä Pipsasta on joko kateellinen tai oma elämä huonoa. Ettekai oikeasti ole noin lapsellisia, että uskottelette itsellenne moista soopaa?

  VastaaPoista
 30. " Anonyymi sanoi...
  Minusta on kummallista, että jos ei pidä Pipsasta on joko kateellinen tai oma elämä huonoa. Ettekai oikeasti ole noin lapsellisia, että uskottelette itsellenne moista soopaa?

  8.11.2012 16.06"

  No miksi joku jota ei Pipsan jutut kiinnosta muuten kuin negatiivisessa mielessä jaksaisi täällä pyöriä niinkuin sinä? ;) Jos omassa elämässä on kaikki hyvin eikä ole kateellinen toisen itsevarmuudesta, miksi lukea jonkun blogia josta ei pidä?

  VastaaPoista
 31. Viihdettä ihmettelijä hyvä, tää on uskomatonta viihdettä, tahatonta komediaa. Nauretaan kuville monesti miehenkin kanssa, saati noille vanhoille laulupätkille.

  VastaaPoista
 32. Kiitos tänään tulleesta kirjeestä. Yritin lähettää sulle Facebookin kautta kaveripyyyntöä jossain vaiheessa, mutta tämän sun blogin löysin :)
  Mullakin on oma blogi, mitä olen tosin vasta aloitellut tässä vähän aikaa sitten. Käy kurkkaamassa jos haluat :)
  http://cathrinaz.blogspot.fi/

  Kirjoittelemisiin!
  t. Anna Helsingistä.

  VastaaPoista
 33. Ano 16.21. mahtaa oma elämäsi olla todella tylsää kun pitää toisten blogeille tulla ilkeilemään jotta saisi edes miehensä nauramaan. Jatka samaa rataa, tulet varmasti kerta kerralta onnellisemmaksi.

  VastaaPoista
 34. Siivosin vaatehuoneeni ja totesin, että en tarvitse mitään uutta. Hyllyiltä löytyi mm. kahdet pitämättömät Lee Cooperit (laput vielä paikoillaan)... Kirpparipussiin (UFFille) kertyi puseroita ja t-paitoja melkoinen määrä ja laskinkin ne sitten lopuksi: 24 kpl!
  Vietkö vaatteita koskaan hyväntekeväisyyteen - esimerkiksi UFFille, SPR:lle tai kierrätyskeskukseen?

  VastaaPoista
 35. Miten ois vaikka niin, että ne "vanhat" ihmiset pureskelivat kyntensä..? :p Ihan hyvin vois vaikka niin..

  VastaaPoista
 36. "Googlehausta "värikäs"-hakusanalla tulee ensimmäisenä "värikäs pipsa", sitten "värikästä", sitten "värikäs elämäni" ja sen jälkeen "värikäs pipsa mies" :)"

  Haha, nythän sen keksin! Jos joskus perustan jonkun nettisivuston, jonne haluan äkkiä kävijöitä, niin minähän pokkana isken sinne kuvan jostain isännästä, jota väitän PipSan mieheksi... taattu hakukonetärppi :D

  VastaaPoista
 37. Miksi möllikkä saa haukkua anoa miten lystää, mutta ano ei saa vastata möllikälle? Hieman tasavertaisuutta Pipsa.

  VastaaPoista
 38. Anonyymi klo 17.36,
  Menitte liian pitkälle, jätin sen julkaisematta. Tällaisen neuvon olen saanut joltain anolta. :) Miettikää siis hieman mitä kirjoitatte, kaikki ei mene läpi. Tosin tää oli eka julkaisematon moneen viikkoon. Voitte käydä taistoanne täällä jos niin haluatte.

  VastaaPoista
 39. Onhan tää nähty, puolustajat saa käyttää todella törkeitä kommentteja anoista, mutta toisinpäin blokkaat viestit heti. Antaa todella reilun kuvan sinusta. Blokkaus voi olla hyvä keino siistiä kommentteja, mutta sen pitää olla tasapuolista.

  VastaaPoista
 40. Justiinsa, en sano tähän oikeastaan muuta, kuin että on joillakin elämässä hauskuus vähissä, jos se hauskuus löytyy tästä blogista... surullista.
  Itse luen Pipsan blogia, koska tykkään katsella Pipsan vaatteita ja vaatevalintoja, niistä saa itsekin ideoita. Ja lisäksi blogi on hyväntuulinen, sitä on kiva lukea :o)

  VastaaPoista
 41. Voi voi, minusta on vain huvittavaa sillä kumpienkaan osapuolien viestit eivät olleet asiattomia.

  Mielipiteitä on hyvä heittää ja hauska huomata, että Anonyymitkin provosoituvat. :)

  VastaaPoista
 42. Täytyypä sanoa, että tämä oli pohjanoteerauksesi pipsa. Teit tämän siis silkkaa ilkeyttäsi. Kertoo huomattavan paljon enemmän sinusta kuin minusta.

  VastaaPoista
 43. Kannattaa muuten jatkossa valita kirjekaverinsa tarkemmin.

  VastaaPoista
 44. Anonyymi klo 18.00,
  No enemmän te nyt taidatte tässä älähdellä kuin minä tai muut. :) Jospa kuppi kaakaota lieventäisi hermoa? *ojentaa kaakaokupin*

  Anonyymi klo 18.01,
  No kerro nyt mikä on mielipiteesi taka-ajatuksena?

  VastaaPoista
 45. Luulin pipsa et sie olisit tällaisen kiusanteon yläpuolella, mutta samaa kastia oot kuin anotkin.

  VastaaPoista
 46. Anonyymi klo 18.09,
  No kuka tahansa osaa kiusanpidon mutta en tehnyt tätä kyllä kiusanpidosta - saatte kyllä sitä sellaisena pitää, mutta itse tiedän omat motiivini. Ja vaikka sanoisn miten se on, niin ainahan te sen käännätte muuksi, joten en edes viitsi. Nytkin varmaan täällä älisee yksi ja sama anonyymi, se jonka kommentin jätin julkaisematta. Voin sanoa suoraan, etten hyväksy tuonkaltaista ajatusperää koska ei sitä muutkaan tee ja hyväksyn tasan tarkkaan ne kommentit (oli ne millaisia vain) kun ne pysyy täällä. Eikä niissä lietsota jotain isoa ryntäystä muualle! On se silti niin huvittavaa kun yhden kommentin jättää julkaisematta ni on sitten niin paha ihminen. No perkele, sittenpähän olen!

  VastaaPoista
 47. Pakko kommentoida sen verran, että ette kai ajatellut isännän kanssa että luolamiehillä oli puukot?

  Luolamiehillä ei ollut puukkoja vaan korkeintaan kivestä valmistettu hakku. Kynnet on helppo "leikata" puremalla. Näin itse tekisin esimerkiksi autiolla saarella.

  VastaaPoista
 48. Voi tsiisus, tää kommentointi on ihan jäätävää...

  Haukutte pipsaa säälittäväksi jos ei julkaise kommenttia? Okei... Tää on kuitenkin PIPSAN blogi, eikä sen tarvi täällä sietää paskapuhetta suoraan sanottuna. On niin naurettavaa, että tulette tänne haukkumaan, kuinka paska blogi on yms. Ei kenenkään sellasta tarvitse sietää, ja se haukkuminen vasta lapsellista onkin. Ekaa kertaa oon tässä blogissa, ja paljoa en ole lukenut, mutta en ainakaan uusimmista postauksista mitään "kusen päähän nousua" ole havainnut.

  Mutta minkäs teet. Jos joku ihminen on onnellinen ja itsevarma, hän on perseestä. T: Suomalaiset.

  (Pst. ja ehdottomasti aijon lukea vastaisuudessakin tätä.)

  VastaaPoista
 49. Tuo Anonyymin lausahdus Pipsalle hämmensi jonkin verran, siis tämä: "Provosoidut joka asiasta." Jos Pipsa vastaa johonkin kommenttiin, se on provosoitumista, jos taas ei vastaa, se on ylimielisyyttä. Tiedä sitten, pitäisikö itkeä vai nauraa näille, joille ei kelpaa ikinä mikään, kunhan etsivät mitä tahansa pilkunpaikkaa mistä vänistä.

  Luolamieskysymykseen löytyisi varmasti vastaus maailman eri kriisialueilta, sieltä, missä ihmisillä ei ole edes ruokaa tai kenkiä, saati puukkoa tai saksia. Veikkaan, että se, mitä voidaan, purraan lyhyeksi (muistaakseni inuiitit ovat myös lyhentäneet vauvojen kynsiä puremalla, ei tule ainakaan vahingossa haavaa puukosta) ja mitä ei voida purra, se ajan myötä kuluu tai katkeaa, jos ja kun kenkiä ei ole suojana. Lisäksi kynsien kasvu on varmastikin ollut varsin maltillista, varsinkin, jos ravinto on ollut kovin yksipuolista tai muutoin ravinneköyhää.

  t: Rva F

  VastaaPoista
 50. Anonyymi klo 15.15,
  Punasta punasta. Mä oon jo pitkän aikaa etsinyt itselleni punaisessa sävyssä tuollaista neuletakkia. Ja nyt tärppäs (no eipä ihme, kun joulu tulee) Ei ole tiedossa mitään juhlia, mekon halusin ihan siksi kun mekoista tykkään ja punaisesta väristä. Kun näitä joku aika sitten katselin, ni olivat loppuunmyytyjä (paitsi mustassa värissä) Kiva kuulla, että persoonan takia joku lukkee. :)

  Laiska Laardisika,
  Tillaa ihmeessä, jos vielä on. Tuohon kun näyttäis kelpaavat ne alekooditkin. :)

  Anonyymi klo 15.46,
  No, kyllä sellaisiakin valitettavasti on. Isäni muuten kans lyhentää kyntensä puukolla. :)

  Anonyymi klo 16.59,
  Vien kyllä UFF:lle välillä vaatteita. Täällä kun on lähellä tuo keräyskontti. Yhteen vaiheeseen tuli annettu myös SPR:n konttiinkin.

  Anonyymi klo 17.04,
  No sie sen sanoit! Noin se varmaan on mennytkin. :)

  Linnea,
  Jooo, siis niin taattu hakukonetärppi toi Pipsan mies. Kyllä kyllä. :) Se tuntuu olevan aika yleinen topic täälläkin. :)

  Sanna,
  Kiitos, mukava kuulla et saat ideoita vaatteista. Ku mie aattelen et ne on niin tylsiä ku tommosia erittäin yksinkertaisia ovat. :)

  Anonyymi klo 19.12,
  No se nyt oli semmosta leikkimielistä ajatustenheittoa. Tarkoitus oli huumorilla miettiä, et mitenköhän ovat mahtaneet leikata. Mut tosiaan, puremallahan ne mitä luultavammin ovat lyhentäneet, kuten eräs anonyymi jo ylempänä totesikin. :) Mut yöllä ei voi odottaa kovinkaan järkeviä vastauksia, mut ei se ookkaa se pääasia. :) Ja joo, ei me tarkoitettu mitään puukkoa puukkoa vaan sitä niiden versiota puukosta. :)

  Rouva F,
  Aikas hyvin kirjoitit ja on se noinkin. Et jos en kommentoi ni ylimielinen ja jos kommentoin ni provosoitunut. Ja varsinkin jos olen sanonut että ihan vaan vastasin, ni ei voida uskoa näin. No eipä onneksi ole minun häpeäni. :)

  Juu, varmasti pureksimalla on lyhentyneet ja hyvä pointti myös tuo ravinneköyhä ruoka = ei siis kynnet kasva niin nopiaan. :)

  VastaaPoista
 51. http://www.youtube.com/watch?v=735dR4kYIOQ&feature=relmfu

  Onkos toi susta hyvä kipale? :) itte tykkään hulluna

  VastaaPoista
 52. Voi että mua alkoi harmittaan, et miksen tilannut tota mekkoo punaisena :( oon niin nolo, et aina kaikki on pakko olla mustaa! Tuli muuten kivan näkönen kun panin sen mekon kaa sellasen vyön tissien alle mikä sullaki on jossain kuvissa näkyny, sellanen missä kukkia soljessa. Piti oikeen ottaa kuva siitä mekosta mun päällä ja toisesta minkä tilasin, et voin huomenna töissä kysyy mielipidettä kumman jätän pikkujoulumekoks :D

  Niin siis kerroin jo tuol fb-puolella että tilasin samaisen mekon :)

  -Sinikka-

  VastaaPoista
 53. Anonyymi klo 21.29,
  En yleensä kuuntele iskelmää.

  Sinikka,
  Mä vaadin kuvaa sähkikseen, hetinmiten! ;) Voin kans kertoo mielipiteen. :)

  VastaaPoista
 54. Joo, mä voin laittaa kun pääsen tolle toiselle koneelle :) sieltä tulee jotain jalkapalloo just, kestää kuulemma 8 minuuttia vielä :D

  -Sinikka-

  VastaaPoista
 55. Lähetetty!

  VastaaPoista
 56. Täällä Google sanoo näin:

  värikäs pipsa
  värikäs
  värikästä
  värikäs pipsa mies

  Miehesikin on päässyt listoille. :-)

  VastaaPoista
 57. Ei ihme että on olemassa koulukiusaamista, kun aikuisetkin kiusaavat täällä netissä. Siis oikeasti, jos ihminen on isokokoinen oikeuttaako se kiusaamisen. Tai jos joku on muuten erilainen, rohkeasti oma itsensä, niin hänet saa lyödä lyttyyn. Ei hyvin mene muutamilla anonyymeillä täällä. Harkitkaa terapiaa. Oikeasti.
  Tsemppiä Pipsa!
  -Mia

  VastaaPoista
 58. Onks sulla posti täynnä vai onko vika mun yhteyksissä kun en saa lähetettyy sulle mailii :)

  -Sinikka-

  VastaaPoista
 59. Anonyymi klo 22.00,
  Niinhän tuo on päässyt. :) Hassua!

  Mia,
  Kiitoksia. :)

  Sinikka,
  Joo, se meni täyteen mut nyt pitäs toimia taas.

  VastaaPoista
 60. Huh minkä määrän sai selata kommentteja, ennen kun pääs kommailee ite. En ees jaksanu lukee noita ku tuntuu täällä olevan vähän kärkäs ilmapiiri taas. Jätän ihan omaan arvoonsa arvottomaan moiset jupinat ja keskityn sulle kommaamiseen itse :)!

  Ihanan pirtee kuva! Ja hauska homma kyllä toi google juttu. On sua aika monta kertaa kyllä googletettu, että oot ihan ykköseks sinne päässy! Go pipsa!

  Ja joo mäkin odotan innolla tota juoppohullun päiväkirja leffaa. Siin on hyvät näyttelijätkin!

  VastaaPoista
 61. moikka!
  no johan on taas anot ilkeilleet! mutta julia,möllikka ja rouva f jo sanoivatkin hyvin,että joten komppailen vain heitä.
  minä ainakin käyn joka päivä kurkkaamassa sun blogias ja just iloisuuden,aitouden ja höpötyksien takia. tuun itse siitä hyvälle tuulelle. aina en mitään kommentoi,mutta vakilukija olen.
  jatka samaan malliin vaan! ja näytä ilkeille anoille närhen munat!

  VastaaPoista
 62. "Luolamiehillä ei ollut puukkoja vaan korkeintaan kivestä valmistettu hakku."

  Hmm, ymmärtääkseni kivikaudellakin on jo käytetty erilaisia veitsiä, kivestä tai luusta tehtyjä. Ei tietenkään samanlaisia kuin moderni puukko, enkä kyllä tiedä onnistuisiko sen aikaisilla veitsillä kynsien leikkaaminen :) Arkeologian opintoni jäivät peruskurssiin joskus vuonna miekka ja kirves...

  VastaaPoista
 63. Värikäs Elämäni
  Värikäs Pipsa blogi
  Värikäs sisustus
  Värikäs kinkkupiirakka
  :D

  Ihanaa viikonloppua teille Pipsa!

  VastaaPoista
 64. Anselmi,
  Mä kans oottelen innolla tota Juoppista. Saas nähä kenen kans meen kattomaan, ku isäntä ei ollu innokas lähtee leffaan.

  Hippis,
  Moikka moi pitkästä aikaa! :)
  Mitäpäs kivaa sinulle kuuluu?

  Linnea,
  No näin mieki sen muistelisin, et joku puukko ois ollu mut tiedä sitä. :)

  Anonyymi klo 14.41,
  Hyvää viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
 65. Yksin leffaan, jos et saa seuraa! Ei kai siinä ole mitään ongelmaa?

  VastaaPoista
 66. no hippikselle ei valitettavasti kuulu hyvää.mutta kaipa tää tästä..elämäähän nää ylämäetkin tietty kuuluu.

  niin tulikos tänään sitä höpöttelyvideota? ;)
  rentouttavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 67. Anonyymi klo 16.02,
  No ei, muttakun leffaseura ois aina kivempaa. :)

  Hippis,
  NO höh! :( Elämä on yhtä ala- ja ylämäkeä, sillo ku mennää alas ni pittää vaa jaksaa. Kyl se yläjaksokin sieltä tulloo. :) Ja höpövideoo tulee vasta huomenna. :)

  VastaaPoista
 68. Ihan käsi sydämellä anonyymit; Jos Pipsa painaisi 50 kiloa, häiritsisikö teitä mikään, mitä hän täällä sanoo? Enpä usko... Netissä on satoja blogeja, joissa hoikka nätti nainen kirjoittaa hyvinkin itserakkaasti, mutta kukaan ei sano heille mitään negatiivista. Mikä tietysti on hyvä asia, mutta miksi Pipsallekaan pitäisi sanoa, vain siksi, että hän on ylipainoinen. Se on surullista, miten aikuisetkin ihmiset suhtautuu ylipainoiseen naiseen. Miksi se on niin vaikeaa hyväksyä, että ylipainoinenkin voi olla tyytyväinen elämäänsä?! Miten se on teiltä pois?!! Netin keskustelupalstoille miehet ovat vastuulla suurimmasta osasta tälläisestä paskakirjoittelusta ja olenkin tähän asti luullut, että naiset ovat sen yläpuolella, mutta näköjään ei. :/ Häpeällistä!

  VastaaPoista
 69. Voi sua :')))

  Värikäs Pipsa on koneella ensimmäinen hakutulos, koska ko. koneella on vierailtu sivuillasi. Jos et sattunut tietämään niin google kerää käyttäjistään jatkuvasti tietoa. Siksi se esimerkiksi "tietää" mille sivuille haluat kullakin haulla.

  Esim. olen vieraillut koneellani korusivuilla, siksi hakiessani "kalevala", tulee ensimmäisenä koruja. Siskoni sensijaan rakastaa fantasiaa, siksi hänen hakiessaan "Kalevala" Tulee hakutuloksesta materiaalia kansalliseepokseemme liittyen.

  Eli vaikka sinulla ei olisi itsesi lisäksi yhtä ainutta lukiaa, oma hakutuloksesi tulisi sinun sivuillesi hyvin todennäköisesti.

  VastaaPoista
 70. Voivoi,
  Ai se menee noin. No kiitoksia kun valisit. :)

  VastaaPoista