2.11.2012

Joko tää olo vois pikkuhiljaa kohentua? (Ei muutaku C-vitskun yliannostus... eiköhän pöpö taltu!)


To-Pe välisenä yönä kirjoitettua
On se hauska ku talo on ollu yli puoli vuotta hiljainen niin nyt sitten nuoriso taas innostui. No tällä kertaa on peräti hauskaa kuunnella tuota jytkettä ja kolinaa kun itse tässä tuskissani pyörin sohvalla. Millon kylmä millon kuuma ja millon meinaa vintti pimetä huonon olon takia. Onneksi mistään näistä mainituista ei oo haittaa tuolle kuorsaavalle isännälle.

Isännällä on sitten synttäritkin - 31vee tulee täyteen ja juhlimme sitä... jotenkin! Itse ostin sille muutamat söpöt bokserit ja paidan - jouluksi sitten jotain isompaa. Viitsi sanoa tarkalleenottaen mitä, kun tiiän että se lueskelee tätä välillä. Sanotaan sitten jouluna mitä sai. :)

****************************************************************************

Tältä viikolta taitaa luultavasti jäädä videotervehdys tekemättä koska ei oo tapahtunu mitään ja kunnen yksinkertaisesti jaksa.

Tässä kipeenä ollessa on ollut se mukava puoli, et on saanu levätä todella paljon ja samalla oon katsellu vaatteita mitä tilailla. Esimerkiksi himoitsen itselleni edelleen sitä eläinkuviollista paitaa. Tässä on hyvää aikaa tosiaankin antaa haaveiden lentää, mutta huomasin silti sen asian että näin talvella ei oikein innosta ostaa kovinkaan paljoa joten taidan tehdä seuraavan Yourstilaukseni pienemmäksi - säästellään ropposia sitten taas kevääseen.

Tämän
viikon postisaldo on melkein puhdas olla. Pari kirjettä alkuviikosta ja Tosielämää lehti tänään. Saanpahan ajankulua itselleni tuonne peiton alle. Ku ei se uni nyt kokoajan maistu.

Samalla oon katellu tuubista noita Bra fitting videoita, mutten huomannu mitään muuta vikaa näiden uusien Valentinoiden kanssa kuin ettei se mene keskeltä vieläkään täysin kiinni mut ehkä siinä suurimmassa HH-kupissa sitten menee (isompia ei oo valitettavasti tehty tähän malliin) mutta ihanat nää Valentinat on kyllä. <3 Mut sen mie sanon, et noita videoita katsoessa huomasin että moni kivijalkamyymälän myyjä teki niin, että painoivat tissit siitä kuppien päältä kainalon suuntaan vaikka kaikilla noilla videoilla näytettiin miten se tissikudos vedetään sieltä kainalosta kunnolla kuppiin.  Ei siis ihmekään, että tissit pursuu parissa vanhassa liivissä. Onneksi ovat sen verran vanhat jo, ni raaskii heittää roskikseen ja alkaa tilaamaan noita HH-kupeilla olevia.

19 kommenttia:

 1. Kantsii syödä D-vitamiinia kans :) Kuulemani mukaan jopa tärkeempi flunssan torjunnassa, ku C!

  VastaaPoista
 2. Darling,
  Oon muuten lukenu samaa. Mut samalla ku otan C-vitskua ni siinä tulee D:täkin. :) Onneks on tota teevalikoimaa, ni saa juotuukin. :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä kun oot saanut lepäillä nyt oikeen kunnolla :)! Mukavaa viikonloppua peipi ja paljon onnea miekkoselle täältä Lahesta toivotellaan :)!

  VastaaPoista
 4. C-vitamiini toimii ennaltaehkäisevästi, eikä sillä ole tutkimusten mukaan enää parantavaa vaikutusta silloin, kun flunssa on jo päällä.

  Lepoa vain kropalle, se on ainoa apu nyt! :)

  VastaaPoista
 5. Minkä verran otat C-vitamiinia päivittäin, entä D-vitamiinia?

  VastaaPoista
 6. Juurihan oli tutkimustietoa myös siihen suuntaan, että toisin kuin luultu, D-vitamiini ei auta flunssan torjumisessa.

  Taitaa olla kokonaiskuva, joka ratkaisee. Vitamiinien ym. hyvään terveyteen liittyvän kokonaisuuden tasapaino =)

  Paranemisia IHANA Pipsa!!

  VastaaPoista
 7. Pipsan jänkkäysmaailmassa C-vitamiini tehoaa myös flunssan aikana otettuna.

  VastaaPoista
 8. kyl on rasvanen tukka sulla tos kuvassa. suihkussa voi käydä vaikka oiskin kipee, varsinkin jos ottaa kuvia...........

  VastaaPoista
 9. onko sun ripset ja kulmat taas ennallaan? :s aattelitko laitattaa uudestaan ripset ? :) olit niin kaunis niissä ! vaikka olethan sinä kaunis muutenkin ;)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi sanoi...
  kyl on rasvanen tukka sulla tos kuvassa. suihkussa voi käydä vaikka oiskin kipee, varsinkin jos ottaa kuvia...........

  ihan oikeesti sun ei oo pakko lukee tätä blogia.. tää on pipsan oma blogi ja eiköhä sillä oo oikeus laittaa tänne semmosii kuvii ku haluu ja kirjotttaa mitä haluu.

  VastaaPoista
 11. Onko sinulla hyvinkin matala kipukynnys sairastelun suhteen? Kysymyshän nyt taitaa kuitenkin olla vain nuhasta ja pienestä kuumeesta...

  VastaaPoista
 12. Tiedoksi anonyymille klo 20.07, ettei kysymys ole välttämättä matalasta kipukynnyksestä. Ihmiset on erilaisia. Oma normaalilämpöni on hiukan alle 36 astetta ja jo 37 on minulle kuumetta ja luhistun sänkypotilaaksi. Kivahan se olisi jos kuume nousisi oikein kunnolla niin kuolisivat pöpötkin nopeammin tai että olisi toimintakuntoinen yli 37 asteessa, mutta tasan eivät käy onnen lahjat.

  Pikaista paranemista Pipsalle!

  -AI

  VastaaPoista
 13. ... tuskissani pyörin sohvalla...
  Ehkä jonkinlaista ylireagointia nyt kuitenkin. Ajattele ihmisiä, jotka ovat oikeasti sairaita!

  VastaaPoista
 14. Anselmi,
  Oon kyl tänään levänny aika riittävästi. Kiitti, mie sanon terveiset. :)

  Anonyymi klo 13.18,
  Ai se oli silleen? No hö... Lepoa toi kroppa onkin TÄNÄÄN vaatinut.

  Anonyymi klo 15.09,
  Sanasolia otan 2rkl ja D-vitamiinia 2tablettia (20mikrogrammaa per tabu)

  Anonyymi klo 15.52,
  On se harmi ettei noista vitskuista oo mitään hyötyy ku flunssa päällä. Mut kyl ne jonkin verran helpottaa oloa. Piristävät. Mulle muuten terkkari sano, et positiivisuuskin vaikuttaa terveyteen - tähän en sano mitään mielipidettä koska se kuulostaa vähän hupsulta, vaikka toisaaltas - stressinhän on todettu aiheuttavan jotain sairasteluita (luin tästä siel vastaanotolla!) Mut aka hyvin silti multa, mä en oo vuoteen ollu kipeenä ja nyt kun tossa oli pieni stressipiikki ni heti pamahdin kipeeks.

  Anonyymi klo 16.18,
  Vai jänkkäysmaailma. *nauraa* No jos tolla pohjalla mennään, ni jo tahdonvoimalla parannutaan! :) Se ois kyl...

  Anonyymi klo 18.50,
  Niin? Kaikilla ihmisillä on joskus rasvainen tukka, sullakin. Mä vaan en välitä vaikka ihmiset näkee senkin osan elämästäni - mä kun en halua antaa mitään siloteltua kuvaa missä kaikki on prikuulleen oikein. :)

  Anonyymi klo 18.56,
  Ripset on omat. Kulmat oon nyppiny ite kyl, et oon kyl koettanu pitää niitä sellaisina kun ne nyt laitettiin.

  Anonyymi klo 20.07,
  No toi kynnys vähän vaihtelee, toisinaan kestän paljon ja toisinaan en sitte yhtään. Mut ei toi kuume+helvetin huono olo+päänsärky ole mikään nasta tunne kuiteskaan. Ja varsinkan kun ne kaikki pakkaa tulee kylään samalla kertaa. PÖH! Mut jos haluat, ni voin mä lähettää ne sulle - helpottas tosi paljon! Kiitti!

  AI,
  Kiitoksia. Ja mullahan on siis kuume heittelehtinyt 37.4-38 välillä. Ja tuo heittelehtiminen aiheuttaa mulle todella huonoa oloa.

  Anonyymi klo 22.26,
  Niin, eihän omaa pikkutuskaani voi mihinkään syöpäsairaan tuskaan verratakkaan. Mutta ei tuo olotilani kyllä mikään kiva ollut.

  VastaaPoista
 15. moikka.. tuli mieleen, että lukeeko miehesi tosiaan useinkin sun kirjoituksia? Mitä mieltä hän on tästä blogista ? :)

  VastaaPoista
 16. Ensimmäisten flunssaoireiden tullessa kannattaa napata C-vitamiinia ihan kunnon annoksia muutamana päivänä eli sellaista yhtä grammaa. Ei tuo Sanasol riitä silloin mihinkään.

  VastaaPoista
 17. monilla keskustelupalstoilla viestitellään, ettei sulla ole oikeasti miestä. Mistä luulet sen johtuvan, siis että sellaista supistaan? Tämä siis on aivan asiallinen kysymys. Tämä on toinen kerta kun vierailen blogissasi. Löysin tänne erään foorumin kautta, jossa keskusteltiin siitä miksi huijaat blogissasi. ...olet ainoa bloggari, josta liikkuu tällaisia juttuja, joten siksi kysyn. Kaikkea hyvää joka tapauksessa! :)

  VastaaPoista
 18. Anonyymi klo 0.14,
  Moi! Lukeehan se näitä tekstejä, mutta en nyt sanoisi että usein mutta lukee kuitenkin. :) Tykkää blogista, tsemppaa eteenpäin.

  Anonyymi klo 9.21,
  Joo, näinhän sen pitäisi tehdä mutta kun mulla tää iski niin yllättäen ettei ehtinyt kissaa sanoa.

  Anonyymi klo 9.43,
  No edelleen sanon saman kuin aiemmin eli ei kannata uskoa kaikkea mitä keskustelupalstoilla lukee. Miehestä johtuva supattelu varmaan johtuu siitä, kunnen keinoista huolimatta oo suostunut minkäänlaista kuvaa siitä tänne blogiin tuomaan. Ja huijaamisesta en voi sanoa muutakuin että en ainakaan omasta mielestäni ole huijannut ketään, olen tyystin oma itseni tässä blogissani. Ja ois kyl kiva tietää, miksi oon tosiaan ainoa (oonko tosiaankin?) bloggaaja josta levitellään näitä päättömiä juttuja. Milloin oon ollu lapsettomuusklinikalla ja millon olin avaruusolio. Päättäkää ny joku tarina mitä alkaisivat värittämään, ni pysyis itsekin kelkassa. :) :)

  VastaaPoista
 19. "monilla keskustelupalstoilla viestitellään, ettei sulla ole oikeasti miestä. Mistä luulet sen johtuvan, siis että sellaista supistaan?"

  Av:lla ainakin? No ne elämäänsä kyllästyneet ämmänläjät nyt kyllä osaavat suoltaa jos jonkinnäköistä sontaa...välillä oikein hävettää sinnekin kirjoittelevien puolesta.

  Ja syy tuohon juoruiluun, että ei ole miestä johtuu varmaan osittain siitä, että häntä ei täällä blogissa näytetä. Ja miksi pitäisikään, jos hän itse sanoo, ettei tahdo "julkisuuteen" niin sitten ei tahdo. Ja toinen on varmaankin ylipaino...kun eihän nyt herranjumala lihavalla voi olla onnellista parisuhdetta ja miestä tai ylipäätään yhtään mitään kivaa elämässään. On vain sipsipussi, munkkipossu ja sohvannurkka.

  VastaaPoista