16.11.2012

Kyl on mieli taas niin kevyt, et jos ei ois kiinnitetty meikäläiseen ni varmaa leijailis pois


Olen jotenkin niin äärimmäisen onnellinen ja iloinen....  eikä ihan mistä tahansa syystä. Yks stressipesäke selvisi, joten ei tartte enää sitä miettiä ja pohtia. Sitten sekin jo saa iloiseksi kun on perjantai sekä tietenkin tämä meidän asuntohanke.

Me siis oltiin eilen siellä asuntonäytössä ja se oli siis meille vaan järjestetty, ettei mitenkään sellainen kaikenkansannäyttö. Mut voiii että miten ihana se asunto oli, mä haluun sen! Haluun! Mikäänhän ei ole varmaa ennenkuin on mustaa valkoisella, joten en vielä uskalla hihkua niin paljoa. Koetettiin kyllä itse siellä näytössä olla hyvin coolisti, ettei vaan näytetä innostusta (ku määki oon sit semmonen et alan heti mittailee ja pohtimaan, et mahtuuks se ja se tohon, mikä on etäisyys tuosta ja tästä)

Eilinen ilta meni kuitenkin enemmän ja vähemmän huonekaluja tutkaillen - katsotaan nyt mitä me aiotaan uusia, mutta toiveissa ois että ainakin sänky ja hyllystö (eli meidän vanha kirjahylly saa lähtee joko SPR:lle taikka polttopuuks) sekä keittiöpöydälle mä haluun tehdä sen, et maalaan kokonaan valkoseks (nythän se on keltaisen ja sinisen sekamelska eikä sekään auta et tuolit on erivärisiä mut jotenkin silti hauska, et osa ois mustaa ja osa valkosta.


Suunnittelen tässä samalla videointia, kun pitää tosiaan nuo neuletakit teille esitellä vaikka itse kokeilin niitä tuossa keskiviikkona ennenkun mentiin pehkuihin - en ole kovinkaan tyytyväinen.

On sitten jääny kirjeet tältä viikolta todella minimiin - ei YHTÄÄN valmista kirjettä. Pläääh! En tykkää laiska-piiasta (no hei, on ollu nyt vähän muuta mielenkiinnonkohdetta) mutten tykkää syyttää tätä asuntoasiaa moisesta.

Oijoi, se olis Twilightin viimeinen elokuvaosakin teatterissa. Tarttis jossain vaiheessa mennä tutkailemaan. Kuka muu aikoo mennä katsomaan viimeisen osan? Itse haluan katsoa jo ihan siitäkin syystä, et miten paljon taikka vähän ovat jättäneet kirjasta pois.

Pentele, meni nettikin keskenkaiken kirjottamisen - meillä on tuo netti tehnyt tämmöstä jo kaks viikkoa, tämän viikon tosin vielä pahemmin. Se kaatuu esim. kun avaan n. 5 blogia noihin väli-ikkunoihin latautumaan, ni NAKS on netti poikki mut onneks se osaa korjata ittensä melko nopeesti eikä sitten taas mene - paitsi jos pistät monta blogia latautumaan. Ihme juttu! Sama asia jos lataan Tuubiin videota, ni NAKS menee netti.

21 kommenttia:

 1. Kannattaa resetoida modeemi, niin sit jaksaa taas pyöriä :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiva, että on ollut stressinvapautus päivä ! Hyvä hyvä!

  Jatkahan samalla hyvällä mielellä koko viikonlopun!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti uuden kodin kanssa menee kaikki kuten suunniteltu! Hienoa että oli mieleinen!

  VastaaPoista
 4. Toi on aika hauskaa kun sun pitää moneen kertaan mainostaa kuinka tuo näyttö oli vaan teille järjestetty. Siinä ei kuitenkaan oo mitään ihmeellistä , sehän on ihan normaali käytäntö että halukkaille järjestetään aina sellainen näyttö jos joku sellaisen haluaa :)

  VastaaPoista
 5. Mä katsoin eilen yövuorossa Twilightin ekan osan ku sattu tulemaan telkkarista. Ai että, kun se vampyyrimies oli komea, ihan sen takia jo pitää kattoo ne muut osat ;) Ja se eka osaki viel uusiks ku jouduin tekeen välillä töitä (kauheeta ku työt häiritsee telkkarin katselua) ja jäi joitain kohtia pois :D

  -Sinikka-

  VastaaPoista
 6. Ei Twilight. Ite oon niitten vanhojen draculoiden fani, eikä yhtään iske tollaset kimaltelevat vampyyrit. Ekasta leffasta oon alle puolet nähny, kunnes oli pakko pistää pois. :D

  Ja muuten onnee tosta uudesta asunnosta, vaikkeise vielä teidän olekaan. (:

  VastaaPoista
 7. Jos ostatte uuden asunnon, ostakaa sinne uusi ruokapöytä. Please. Älkää laittako sinne itse maalattua pöytää.

  VastaaPoista
 8. Odottelen neuletakkikuvia innokkaasti. Itse tykkäsin myös kovasti niistä ja mietin jo itsellekin tilaamista. (No oon kyllä eri kokoinen ja mallinenkin kuin sinä, eli ei se mitään informaatiota anna, olenpahan vaan utelias :D)

  VastaaPoista
 9. Minkä kokoista kolmiota olette ostamassa?

  VastaaPoista
 10. Anonyymi klo 13.55,
  No mitäs luulet mun tehneen. :) Varmaan viis kertaa tänään resetoinut tuon modeemin ja siltikin se piippailee... Se johtuu tuosta nopeudesta jotenkin, katselin yhdellä ohjlmella että heti pätkäsee kun yhteys ottaa liikaa kaistaa. Pitäs saada joku rajotin.

  Anselmi,
  Jatketaan jatketaan... Vaikka nyt ens viikkoon kaikki ratkaisut jääkin. :)

  Kukkis,
  No asiat on vielä vaiheessa, että katsellaan nyt. On siellä yks asia johon se voi tössähtää mutta ei oikeastaan haittaa koska me voidaan kyllä odotella.

  Anonyymi klo 14.52,
  No innostuneena tulee paasattua samoista asioista. Tänä sunnuntaina ois parissa muussa talossa esittely, joten taidamme nekin käydä kurkistamassa. Josko vaikka löytyisi toinen mukava kotiehdokas. :) Mut joo, tiedän että näyttöjä järjestetään halukkailla ja myöskin sunnuntaisin sellaisia yleisnäyttöjä. :)

  Sinikka,
  No minen nyt komeudesta tiedä, mutta jotenkin se tarina on kiehtova. :) Hahahah, on se kamalaa joo kun työt häiritsee elokuvan katselua. ;) Mun tekis mieli lukee Aamunkoi uudelleen.

  Anonyymi klo 17.02,
  Joo, se kimallus on vähän överi. :) Kiitoksia, mikään ei oo varmaa ennenku on mustaa valkosella vaikka oon mie jo pohjapiirustuksen ja mittojen kanssa leikkiny, et mikä menis mihinkin jne. :)

  Anonyymi klo 17.45,
  No eiks vanha oo vähän niinku uus kun se hioo ja maalaa uudelleen? ;) Mut älä hätäile, mulla on kyllä silmissä eräs hieno ruokakalusto. :) Mutten silti näe tuossa vanhassakaan vikaa, jos sen tosiaan vaa maalaa valkoiseksi. Tai mustaksi. :)

  Ellis,
  Jos sulla on herkkä iho, ni se puna-valkonen ei sitten sovi. On hieman karkeaa se materiaali. Itse en voisi käyttää. Kokopunainen taas on miellyttävä päällä. Mut videoo tulee luultavasti sunnuntaina (ei montaa videoo samalle päivälle) :)

  Anonyymi klo 18.42,
  En kerro nyt tarkkaa neliömäärää mutta jotain 55-75 väliltä. :)

  VastaaPoista
 11. Joko olet liittynyt fashionlistaan? http://www.fashiolista.com/

  VastaaPoista
 12. "Anonyymi klo 13.55,
  No mitäs luulet mun tehneen. :) Varmaan viis kertaa tänään resetoinut tuon modeemin ja siltikin se piippailee... Se johtuu tuosta nopeudesta jotenkin, katselin yhdellä ohjlmella että heti pätkäsee kun yhteys ottaa liikaa kaistaa. Pitäs saada joku rajotin. "

  Vaikka tympeän kaikkitietävästi vastasitkin, niin jatkan vielä aiheesta: Kuulostaa siltä että olet bootannut modeemisi, jos olet sen monesti jo tänään tehnyt. Resetoinnilla nollaat modeemin kaiken datan ja sen jälkeen luot kotiverkon uudelleen -> auttaa yleensä pätkimisongelmiin. Jos tämän olet tehnyt tänään viidesti, niin ihmettelen.

  T: eka anonyymi

  VastaaPoista
 13. Anonyymi klo 21.38,
  En ole :)

  Anonyymi klo 2.03,
  Kiitoksia neuvoista.

  VastaaPoista
 14. Noloa ettet voi myöntää olleesi väärässä näsäviisasteluillasi. Antaa taas hienon kuvan tuolle lukijallesi, joka yritti auttaa.

  VastaaPoista
 15. Noloja olette te, jotka rupeatte jauhamaan jostain ihan asian vierestä. :D

  Ehdottomasti itse maalattu pöytä mieluummin kuin uusi! :) On tavallaan sellainen "oma" sitten.

  VastaaPoista
 16. Kuvaa vaikka kaikkia pikku yksityiskohtia kotoa mieluummin kuin noita samoja asukuvia - tuokin kuva oli jokunen postaus sitten jo julkaistu.

  VastaaPoista
 17. Nyymi,
  Nii, tällee mieki aattelin ja ku se ois ihan kivakin kun sen tosiaan hiois ja maalais ja lakkais ja mitähän vielä siihen tuleekaan. :)

  Anonyymi klo 23.16,
  Kiitoksia vinkistä, voisinpa vaikka välillä kuvailla. Varautukaa siis leivänmurujen makrokuviin. *nauraa*

  VastaaPoista
 18. "Noloja olette te, jotka rupeatte jauhamaan jostain ihan asian vierestä. :D"

  Mitä noloa saati asian vierestä jauhamista se on, että Pipsa valittaa netin toimimattomuudesta ja annan siihen vinkin, johon vastataan puhumalla eri asiasta, minkä myöhemmin vielä korjasin uudessa kommentissani? Pipsa valitti ongelmaa ja neuvomallani modeemin resetoinnilla sen pitäisi kadota. Pipsa ei vaan itse tajunnut boottauksen ja resetoinnin eroa, ja sen halusin toisella kommentillani tehdä selväksi. Se kun on aika oleellista jos nettiongelmista puhutaan, eh. Siinä, miten asiallisiin neuvoihin vastataan, kannattaisi Pipsan puolestaan kiinnittää huomiota. Kaikkea ei voi eikä tarvitse tietää, joten kaikkitietävän esittämiseen puuttuminen toiselta anonyymiltä oli ihan ymmärrettävää :)

  Terv. eka anonyymi

  VastaaPoista
 19. Mä en ymmärrä, missä vaiheessa pipsa oli näsäviisas? Itse ainakin näin että kiitti neuvosta. Taisi neuvoja-ano itse ottaa nokkiinsa kun pipsa ei enempää reagoinut.

  VastaaPoista
 20. "Mä en ymmärrä, missä vaiheessa pipsa oli näsäviisas? Itse ainakin näin että kiitti neuvosta. Taisi neuvoja-ano itse ottaa nokkiinsa kun pipsa ei enempää reagoinut."

  Siinä ensimmäisessä vastauksessaan, kuten ylemmässä kommentissani selvensin. Sisälukutaito?

  VastaaPoista
 21. Musta on ihanaa, että löytyy ihmisiä, jotka uskaltaa blogata, vaikka eivät olekkaan mitään xxxxxs-kokoa. Ihailen sinua ihmisenä, ja blogisi on todella kiva! Jatka ihmeessä bloggaamista, ja älä välitä anonyymeistä haukkujista. Ne ei uskalla itse olla omia itsejään ja elää omaa elämäänsä. Toisin kuin sä:)Oot huippu!

  VastaaPoista