11.11.2012

Mistä oli viikonloppumme tehty

Perjantaina...... kuvattu asuja, videoita ja hulluteltu

Lauantaina..... nautittu viimeiset Siniset enkelit ja oltu vain yhdessä <3
Ohoh, pieni editti eli onkin kyseessä JÄÄKARHU -drinkki
Oon ollu yli 10v. siinä luulossa et tää on sininen enkeli BOLS BLUE -versiolla!
Sunnuntaina.... haettu isompaa asuntoa

44 kommenttia:

 1. Mitenkäs tämä muuttoinnostus nyt iski?

  VastaaPoista
 2. Isompaa? Paljonko teillä nyt on neliöitä? Millainen hintataso Porissa on vanhoissa kerrostaloasunnoissa?

  VastaaPoista
 3. Linnea,
  No ollaanhan me jo pitemmän aikaa pohdittu muuttoa isompaan, nyt se vaan iski isommin päälle. :) Katsotaan nyt miten käy.

  Anonyymi klo 17.58,
  Joo, isompaan ollaan menossa - kolmioon. Nykyisin asutaan kaksiossa. Tuohon hinta-asiaan en osaa sanoa, kun tuntuu vaihtelevat kaupunginosittain. Mutta sanoisin että kaksioissa hintahaitari menee 15-100.000EUR välillä, riippuen siis kaupunginosasta ja kunnosta. Nythän me siis katsomme uudisrakennusta. Vaikka vanhan toki saisi halvemmalla.

  VastaaPoista
 4. Mekin asutaan kolmiossa kaksistaan :)Musta on ihanaa ku molemmilla on vähä niinku omat huoneet, ollaan molemmat paljon yksikseen viihtyviä ;)

  Ennen asuttiin kans mun kaksiossa, mut ostettiin yhteinen kolmio kesällä <3

  -Sinikka-

  VastaaPoista
 5. Niin joo ja me ostittiin 50-luvulla rakennettu kerrostalo-osake. Tääl on ihanasti sekasin uutta ja vanhaa, esim. keittiö ihan uus, modernit laitteet, mut silti laitettu klassisella tyylillä, vanha parketti, vanhat ovet ym. Sit meil on olkkarissa takka, joka on tänään ekaa kertaa koekäytössä ;)

  -Sinikka-

  VastaaPoista
 6. Ei tuo kyllä sinistä enkeliä ole nähnytkään.. Pakko päteä, kyllä :)

  VastaaPoista
 7. Mitä tarkoittaa viimeiset siniset enkelit???

  VastaaPoista
 8. Sinikka,
  Onko teidän asuntonne miltä vuodelta? Hei miten takankäyttö sujuu? Oishan tommonen aika luksusta. :) Ainakin mun näkökulmasta. :) Ootteko viihtyneet? Mä oon jo pitkän aikaa haaveillu kolmiosta vaikka kaksiossakin pärjätään. :)

  Anonyymi klo 19.49,
  No mä oon ainakin oppinu tekemään sen Bols Bluella mutta se perinteisempi on Parfait Amourilla joka tuo sen violetin värin. Mutta sen voi tehdä siis jomminkummin. Olen saanu baareissa sekä että. Tietääkseni sille on siis nuo kaks tapaa.

  Anonyymi klo 20.05,
  No että ne oli viimeiset vähään aikaan ainakin. :)

  VastaaPoista
 9. Yksi tapa sille on. Tuo taitaa olla jääkarhu, mutta sinisen enkelin voi tehdä vain yhdellätapaa. Se edellinen pätijä, baarimestarikoulusta 10vuotta sitten valmistunut ja ammattitaitoaan ylläpitänyt pätijä :D

  VastaaPoista
 10. Heips! Onks toi sun colormaski KC (professional)-merkkistä? Tuli vaan mieleen, että jos se on toi ton merkkinen niin suosittelen ostamaan toisen tuubin eri väristä ja sekoittelemaan oman sävyn, niitä siis voi sekoittaa keskenään :) Tulee tosi makeita värejä! Sulla vois esim. sopia tuohon tippa ruskeaa/vaaleanruskeaa. :) Kiinnostais myös nähdä miten sarjan violetti tarttuis sun tukkaan kun tää nykynenkin colormaski on tarttunut niin hyvin :D

  VastaaPoista
 11. Joo, ollaan viihdytty! Vähä tääl pitäs tehä sellasta pintaremonttii seinille ja ikkunat vaihdetaan 2015, niistä vetää aika pahasti :D

  Takan käyttö sujuu hyvin ;) Mukavasti tuli lämpöö olkkariin vaikka ei varaava takka ookkaan.

  Mun mielestä tää talo on 1951-luvulta.

  -Sinikka-

  VastaaPoista
 12. Tuossa hinnoittelussa on kyllä lähhtenyt mopo käsistä. Hinta ei ole missään suhteessa kiinteistön arvoon ja sijaintiin.

  Vertailun vuoksi Helsingistä saa tuolla hinnalla kantakaupungista jo vastaavan kokoisen asunnon. Vaan niin se menee, että ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se, joka maksaa.

  VastaaPoista
 13. Anonyymi klo 20.35,
  Jääkarhu? No enpä mä nimistä tiedä, mutta sinisenä enkelinä tuo on tehty. Ja ohje katsottu jostain drinkkilistalta. Mut toisaalta, eipä siellä baarissa tuu usein hilluttua ni onhan ne voinu muuttua. Hassua silti, et miksi kutsua siniseksi jos se on violettia? Osaatko sanoa baarimikkona tämän?

  Anonyymi klo 20.37,
  On se sitä. En mä lähde omilla taidoillani tekemään sekotetta, suttaan vaan ympäristön. Ja miksi ihmeessä mää laittasin violettia, kun se on niiiiiin kaukana omasta väristäni. :)

  Sinikka,
  Jos kaikki hyvin käy, niin tänne tulee jossain vaihees välittäjä arvioimaan vaikka ollaan me vähän tutkailtu aluee keskihintoja. :) Onko siel muuten ollu jo putkiremppa, kun noin vanha talo kuiteski? Mimmoset seinät sie haluat, jos semmosta remppaa ois eessä? Mä haluaisin maalata. :)

  Anonyymi klo 21.25,
  Öööö? Missä sä saat Helsingissä alle 100.000eur asunnon? Siis isohkon hyväkuntoisen kaksion. Itse kun kurkkasin niin semmosia pieniä vaan tarjos max 100.000e. Täällä vanhat kaksiot vaihtelee 15-100.000e hinnoissa. Riippuen kaupunginosasta. Et esim. 15.000e maksaa peruskuntoinen kaksio 70-luvulla rakennetussa talossa ja n. 20km päässä keskustasta. Mut sitten keskustassa tuollainen maksaa helposti jotain 80.000e. Tinkiä kannattaa silti aina. ;)

  VastaaPoista
 14. Mistä saa asunnon 15 000 eurolla?

  VastaaPoista
 15. Anonyymi klo 21.49,
  No ohoh, ei muuten saakkaa enää mut joskus 4v. sitten sai kun katseltiin. Mut esim tässä on 23.000e peruskuntoinen kaksio. http://www.jokakoti.fi/kohde/ad7e1/wicket:pageMapName/jk-0

  VastaaPoista
 16. Joo jääkarhu-drinkki tuo bollsblue+vodka+sprite on. Lukee pullon kyljessäkin ;)

  Kamalia hintoja noissa kuvan asunnoissa, huh. Saisi tosiaan jo paremmastakin paikasta vastaavia noilla hinnoilla.

  Sanoit ylempänä kommentissa että hauaisit maalata seiniä. Saanko kysyä mikset tee niin? Miksette ole remontoineet yhtään nykyistä asuntoanne, jos mieli tekisi? Sehän on kuitenkin 70-luvun kuosissaan...

  VastaaPoista
 17. Anonyymi klo 21.57,
  Minkä pullon kyljessä lukee, ei mulla ainakaan lue? Mut kyl mä googlettamalla löysin, et tommonen drinkki tosiaan löytyy. No kiva, kun asia nyt sitten tulee mulle selville - oon siis yli 10v. ollu siinä luulossa et TUO on se sininen enkeli. Et sen voi niinku tehdä joko Bols Bluella taikka Parfait Amourilla, maun mukaan. No täytyy muokata nimi tuolta nyt kun tiedän. :)

  Ne on kamalia ne hinnat, uudet asunnot on kyl hinnoissaan. Et noi hinnat kyl on samanlaisia vissii Helsingin kanssa. Ihmettelen kyllä hintatasoa. Vanhemman asunnon täältä saa kyllä halvemmalla, muttei enää uutta. Ja jos tarkoitat paremmalla paikalla esim. Helsinkiä/Tamperetta, niin todellakin saisi samalla hinnalla mutta kun se muutto jompaankumpaan ei nyt onnistu. :(

  No kyl mä voin maalata seinät jos sä tuut repimään noi tapetit ensteks pois. ;) Ja meidän nykyinen asunto on ihan hieno tälleenkin, ei tartte lähtee remppaamaan. Mut jos nykyseen sais vaikuttaa siten, että ne tekis sellaiset seinät et ne vois itte sit maalata. Ku noihn pystyy kerta rakennusvaiheessa muokkaamaan.

  VastaaPoista
 18. No tuskin ne rakennusvaiheessa niitä seiniä maalaamatta jättää, vai ajattelitteko pihistää pari euroa tekemällä sen itse? :D

  VastaaPoista
 19. Anonyymi klo 22.19,
  Siis rakennusvaiheessa pystyy sanomaan et jos haluaa vaikka mustan seinän johonkin, ni ne maalaa sen mustaks. Tai näin oon ymmärtänyt kun kattonu. Mut mitä katsoin, ni ihanaa - tää mistä ollaan erityisen kiinnostuneita ni seinämateriaali on MAALATTU eikä mikään tapetti. Ei siis väliä jos on valkoiset, saadaan sit kaikes rauhas ite miettiä joku kiva väri. :) Helmiäinen ois aika jees. :) Äh, en siis tiedä miten toi käytännössä menee mut ihan sama, koska voidaan itekki siis sitten maalata. :) Oijoi, pinkkihöttöö joka seinälle. Niin varmaa, hahahah! :)

  VastaaPoista
 20. Höpsöt anonyymit, ei kyllä noilla hinnoilla mistään Helsingin keskustasta saa kolmiota, hyvä jos Espoon perämetsistä...

  VastaaPoista
 21. Me etsittiin ensin kaksiota, mutta onneksi päädyttiin lopulta kolmioon. Loistavaa kun on työhuone ja makkari erikseen, tykkään rauhoittaa makkarin ainoastaan nukkumiselle. Hinnassakaan ei lopulta ollut mitään eroa kun neliöt pysyivät samassa linjassa kaksioiden kanssa. Ja jos lapsia tulee, niin ei heti tarvitse muuttaa huoneiden kaipuussa. Uudemmasta ja saunallisesta olen haaveillut, mutta ei tällä Tampereen keskustan hintatasolla noin vaan ostella mielihaluista kämppiä. Hinnat on kyllä uskomattomia ja monilla onkin tosi isoja lainoja. Onneksi löydettiin puolen vuoden sitkeän etsimisen jälkeen kaikinpuolin sopiva, hinnaltaankin. Eipä noita hintoja aina kannata liikaa tuijottaa, me tehtiin pyynnistä 20 000 e halvempi tarjous ja nappas. Tyhmä tosiaan se joka maksaa. Rakennusliikkeet ei tosin taida antaa kauheasti tinkivaraa..

  VastaaPoista
 22. Mulle taas tuli ekana mieleen VAUVA <3 :D "viimeinen drinkki ja isompi asunto" -M-

  VastaaPoista
 23. Noniin anot.. SININEN ENKELI on nimensä mukaisesti sininen, ja sisältää bols blueta, vodkaa ja spriteä. Siihen on siis vain yksi oikea ohje ja se ontuo.

  Pipsa ja muut| älkää missään nimessä netistä kattoko mitään drinkkiohjeita kun niitä voi kuka vaan kirjoitella. Suosittelen vain luotettavia sivustoja kuten fbsk.

  ps. olenhan sentään baarimikko

  VastaaPoista
 24. 11.11.2012 21.5712.11.2012 2.28

  Minä en ainakaan viitannut helsinkiin, vain parempaan paikkaan kuin nuo asunnot.

  Pipsa hyvä, tapetit eivät estä seinien maalaamista. Tapettien poisto ei ole välttämättä isokaan urakka kun on kunnon välineet. Ja joidenkin tapettien päälle voi myös maalata. Ja nykyasunnoissa harvemmin laitetaan tapetteja seinille, joten mikään hurjan suuri kriteeri ei toi sun maalattavissa oleva seinäpinta ole.

  Odotan kyllä mielenkiinnolla miten sisustaisit uuden asunnon ja valitsisit sinne helmiäisiä seinämaaleja... jos kerta mielestäsi teidän nykyisen asunnon pintamateriaalit ovat hyvät noin niin kuin ovat. Oletko kuullut pienestä pintaremontista, minkä avulla saisi asunnonmyyntiinkin pientä lisähintaa. Kummasti saisitte myyntihintaakin korkeammaksi jos jaksaisitte edes muutaman päivän "rehkiä" asuntonne ilmeen eteen - repiä tapetit ja pistää seinät vaikka maalarinvalkoisella ja iskeä laminaatit lattiaan. Heti ois kymppitonni enemmän hintaan. Mutta vaatisihan se vähän vaivautumista itseltään. Sinä et ilmeisesti kamalasti tykkää tuommoisesta kodinlaittamisesta ja sellaisesta, niin tietenkin urakkaan ryhtyminen voi kauhistuttaa, mutta ei se oikeasti ole niin rankkaa ja vaivalloista kuin ehkä kuvittelet.

  Toivottavasti saatte nykyisen asuntonne edes jotenkin myytyä. Eivät varmaan ole kovin hyvässä huudossa nuo tuollaiset kokonaisvaltaista remontointia vaativat asunnot. Vaikka toki itsekin ostaisin mieluiten sellaisen polkuhintaan, kuin lähtisin purkamaan "ihan ookoo" -rempattuja asuntoja. Mutta jollekin voisi asunto kelvata sellaisenaan pienen pintaremontin myötä, mitä tuossa aiemmassa kappaleessa ehdotin :)

  VastaaPoista
 25. aaK,
  Joo, Tampereella hinnat on aika isot. Oon seurannu joskus mielenkiinnolla. Rakennusliikkeet ei tosiaan tinkaa, et se on se hinta muttei oikeastaan haittaa.

  -M-,
  Aijaa ;)

  Anonyymi klo 23.41,
  En löytänyt kyseiseltä sivustolta muuten Sinisen enkelin drinkkiohjetta. Kenties sä löydät? Pitää varmaan ostaa se drinkkikirja, ni eiköhän siinä oo sit ajantasasta tietoa. :)

  11.11.2012 21.57,
  No siis mikä on se parempi paikka, jos ei kerran Helsinki? Väännä väännä. :) Ei aamusti vielä aivot toimi.

  Eihän tapettien poisto tosiaankaan ole paha asia, mutta olen kyllä nähnyt että joissakin se on aikaavievä homma. Ja musta tuntuu et tässä meidän nykysessäkin on vedetty tapettia tapetin päälle, ni poisto ei ookkaa niin yksinkertainen, ei edes niillä oikeilla aineilla ja kyllä, tiedän mitä sanon sillä oon ollu avittamassa tapetinpoistossa muutama vuosi sitten. Mutta, eihän tässä nykysessä tarvitse tapetteja vaihtaa, ovat niin siistit ja uudessa asunnossa on tosiaan maalattu pinta, joten tämä ei ole ongelma mulle. :) Ai niin, mää en kyllä maalaisi tapetin päälle.

  Hei, se helmiäisväri oli vitsi. Mun ajatukset lentelee nyt aika villisti tuon uuden asunnon suhteen joten katsotaan kun isompi villitys on tasaantunut mitä sinne keksitään, JOS nyt edes saadaan koko asuntoa. Mut siis joo, kyllä me aiotaan tähän nykyseen tehdä pieni pintaremontti, mutta lähinnä keittiöön, muutenhan tää asunto on rempattu kun tänne muutettiin nelisen vuotta sitten. Kyllä mä tykkään laittaa, jos asunto on tyhjä ja aikaa on laittamiselle - ei kannata olettaa tuollaisia. :)

  Nykyinen asunto menee aika varmasti, sillä tämänkokoinen asunto on tältä alueelta aika haluttu tällä hetkellä. Ainakin mitä olemme tutkailleet markkinoita. Mut voimme aina laittaa myös vuokralle, ei olla vielä päätetty kummin tehdään.

  Pieni pintaremontti on aina hyvä juttu, onhan se nähty tv-ohjelmissakin. :)

  VastaaPoista
 26. Asunnoista. Viittaan tietysti hinnoilla tuohon sinun print screen -kuvasi hintoihin!

  Ne kun ovat 170 000-258 000 e haarukalla, ei millään 100 000 e akselilla, saati 15 000 eurossa.

  Noilla ensiksi mainituilla hinnoilla saa Helsingin kantakaupungista jo ihan hyvän kaksion.

  Kukkis Pöyhöstä tahtoisin sivistää sen verran, että kantakaupunki on eri asia kuin keskusta. Puhuin nimenomaan kantakaupungin hinnoista.

  Tunnen pk-seudun asuntohinnoittelun melko hyvin.

  VastaaPoista
 27. Anonyymi baarimikko 23:41, suosittelemaltasi nettisivustolta löytyy Jääkarhu-niminen drinkki, joka on juuri samanlainen kuin sinun kuvailemasi Sininen enkeli..

  http://www.fbsk.net/fi/Suomi_pop

  VastaaPoista
 28. Pipsa, olethan huomioinut, että se jos asunto maksaa sen 15.000e ni on kyseessä silloin joko asumisoikeus tai osaomistus.. Eli se ei sitten ole kokonaan teidän oma, saahan helsingistä ja espoostakin tuolla hinnalla, mutta ne ei tosiaan ole täysin omia sitten.

  VastaaPoista
 29. Tosta colormaskista sama ano: Juu en tarkoittanutkaan että laittaisit, vaan että ois vaan hauska nähdä miten sulla tarttuu kun tuo currykin on noin imaissut, kun violetit tahtoo tarttua aika huonosti. Mutta tietysti colormaskaat niinkuin itse haluat, se sekoittaminen oli vain ehdotus, jos kaipaisit vaihtelua kun olet nyt tuolla maskilla alkanut ylläpitämään väriä :)

  VastaaPoista
 30. Voi Pipsa, ihana kun et provosoitunut tosta ano 11.11.2012 21.57 kommentista. :) Jesss, ylävitonen! :D

  VastaaPoista
 31. Ootteko nyt lapsen saamassa? onnea!

  VastaaPoista
 32. Tapetitko hyvässä kunnossa teillä? Eikös siinä sangyn kohdalla ole ne laajat rasvatahrat, jotka peität sillä irtopahvilla?
  Tsemppiä asuntoasiaan! On ihana muuttaa tuliterään kotiin, ei tarvi pohtia homeongelmia tms.
  Millaiset asunnon haluatte? Kerros- vai rivitalosta? Lyheneekö työmatkat?

  VastaaPoista
 33. On meillä tehty täällä jo putkiremppaa, en muista koska, mut vessat oli samalla rempattu,eli ei kauheen kauaa sit, ku ne on hyvät kunnos ja siistit. Meillä on siis kaks vessaa, molemmille omat :D

  Tapettien poisto on ihan viimestä hommaa mitä haluisin alkaa tekee :D Mulla vaihdettii mun vanhaan kämppän kaikki tapetit.. huh huh, koko kämppä oli monta viikkoo sellasessa pölyssä, kun jotain siiä seinästä piti sit hioo. Huoh, ei enää ikinä uudestaan :D Enskerralla budjetoin ne vaihdot sillee, et saan maksaa jollekki siitä, et tekee sen työn...

  -Sinikka-

  VastaaPoista
 34. Kiitokset sivistämisestä jollekin anonymille, en oikeasti tiennyt ettei kantakaupunki tarkoitakaan keskustaa. Silti epäilen voiko Helsingistä saada noin 200 k eurolla kolmion?! Huh!

  VastaaPoista
 35. Anonyymi klo 9.09,
  Siis multa kysyttiin vanhojen asuntojen hintoja ja ne ovat täällä 15-100.000e väliltä. Riippuen kaupunginosasta. Jokakoti.fi palvelusta voi tutkailla. Esim. Pihlavasta on 4v. sitten saanut 15.00e peruskuntoisen kaksion. Mutta eiköhän tuolla 258.000e saisi jonkinlaisen asunnon jo Helsingistäkin, mutta sielläkin kyllä pitää katsoa vähän missä kaupunginosassa. Harmi vaan ettei me pystytä juuri nyt muuttamaan mihinkään Helsinkiin. Tai laitamille.

  Anonyymi klo 11.35,
  Siis Porissa todella harvoin on asumisoikeus/osaomistusasuntoja. En ole ainakaan kertaakaan nähnyt sellaisia, mutta esim. Tampereella sellaisia tutkailtiin mutta onneksi ei otettu kun jouduttiin sieltä lähtee niin nopsaan pois. Että kyllä se 15.000e oli ihan asunnon koko hinta. Tuolla Pihavalassa siis 4v. ainakin oli tuollaiset hinnat, kun tosiaan asuntoja sillonkin katseltiin. Nykyään halvin näyttäisi olevan 23.00e. Ovat siis ihan peruskuntoisia, remontin tarpeessaolevia nuo halvimmat.

  Anonyymi klo 12.10,
  Joo, mutta eipä mun kannata lähteä violettia kokeilemaan kun on niin kaukana omasta väristä. Ehkä sitten jos sen väristä laittaisin päähäni. Enkä nyt lähde vaan siksi kokeilemaan että tarttuuko vai eikö. :)

  Anonyymi klo 12.52,
  Siis ainoastaan sängyn kohdalla on sitä tahraa mutta se on helppo korjata kun on samaa tapettia varastossa eikä siihen tarvitsisi vaihtaa kuin muutama liuska. Kolme näköjään. :) Tuliterä asunto on kyllä ihana, eipä tartte murehtia mistään putkirempoista sun muista. :) Kerrostaloa katsomme ja lyhenee se työmatka parilla kilometrillä, ettei suinkaan sen enempää. :) Toinen olisi tietty jäädä asumaan vielä tähän vanhaan ja odottaa, millaisia asuntoja tähän alueelle aletaan rakentamaan kun tähän on kaavotettu 5-6 kerrostaloa. Alueena kun tää nykyinen on IHANA!

  Sinikka,
  Hyvä kun on putkiremppa tehty, se on niin perseestä. Meilläkin on tutkittu mutta muistaakseni ei ainakaan 10v. vielä ole tarvis tehdä. Ellei nyt muista väärin. :) Kaks vessaa on hauska! Eipähän tartte huutaa toiselle, et kiire päästä vessaan. ;) ;)

  Mä tiedän ton tapettien poiston, oltiin auttaas tuttua nimittäin ja siinä meni KUUKAUSI kun siinä asunnossa äherrettiin. Ku siel oli just tapettia tapetin päällä KOLME KERTAA ni vähänkö semmosen poisto oli vaikeaa vaikka kaikki mahdolliset aineet oli. Sillo mä päätin, et vittu meille ei kyllä tuu tapetteja et maalattu seinä - semmonen on nin helppo!

  VastaaPoista
 36. Kukkis,
  No mitä jokakoti.fi palvelu sanoo niin Kontulasta saisi kolmion 107.000e mutta voin kyllä sanoa että ihan noille seuduille en menisi. Rivarikaksion saisi Myllykylästä 239.000e (tää on uudiskohde) Kolmiosta halvin uudiskohde on 250.400e maksava ja Malmilla. :) Että näköjään aika hyvin Helsingistäkin löytyy, suht samalla hintatasolla mikä on aika.... hämmentävää!

  VastaaPoista
 37. Pipsaaaa. En edelleenkään tarkoittanut että mielestäni sinun pitäisi kokeilla sitä violettia colormaskia. Tarkoitin täysin hypoteettisesti, että olisipa hauska nähdä miten se sinulle tarttuisi. Siis mielenkiintoista, mutta ei realistista. Toivottavasti et ottanut kommenttejani pahalla, se ei ollut tarkoitus. Yritin olla hauska.

  VastaaPoista
 38. Anonyymi klo 15.42,
  Jooo, en mä mitenkään suuttunut tai ottanut pahalla. Jäin vaan ihmettelemään, et miksi kokeilla tarttumista kun hiukseni eivät ole violetinsävyiset. Ehkä asiaa voi kokeilla, jos joskus löydän vielä uudelleen sen punavioletti -sävysen värin.

  VastaaPoista
 39. Ekaa kertaa tänne kirjoittelen, vaikka lukenut olen jo hetken :)

  Rakennusliikkeiltä pystyy myös tinkaamaan, jos kaikki asunnot eivät ole menneet kaupaksi. Me saimme tingattua ihan kivasti hinnasta pari vuotta sitten, kun asuntoja meni nihkeämmin. Mutta tietty, jos asunnot käyvät kuumille kiville niin sitten ei onnistu :)

  Onnea uuden kodin etsintään!

  VastaaPoista
 40. Jep jep, kyllä se vaan niin on että eipä siitä ole kauaakaan kun itsekin bongailin Pihlavasta kämppiä tuohon 15.000e hintaan. Mutta kysymys kuuluukin sitten: kuka haluaa asua Pihlavassa? :DD (öh - yes offence.)

  Mutta juu. Keskustassa ja sen tuntumassa nuo uudet kämpät ovat ihan törkysen hintaisia, mutta eipä se multa ole pois kun asun enemmän kuin mieluummin 50-luvulla rakennetussa talossa, kadulla jolla olen aina halunnut asua ♡

  Tsemppiä kämppähakuun, voi olla välillä turhauttavaakin! Mäkin kelasin heti, että nyt on mini-PipSa matkalla kun oli viimeinen drinkki ja haussa isompi kämppä.

  VastaaPoista
 41. Anonyymi klo 16.34,
  No mä en kyl usko, et tossa pystyy tinkaamaan. :(

  Ence,
  No mä aattelin, etten voi väärinkään muistaa et kyl mä siellä oon 15.000e nähnyt kämppiä. :) Seuraava tais olla 18.000e ja sitten 20.000+. Mut o tainnu sit mennä kaupaks ku ei tuolla näkynyt enää. :) Mää en kyllä Pihlavaan muuttaisi, vaikka eipä tuo taida olla levottomuudelta Porkkaa huonompi, kai? Vaikka on tää Porkka kyl melko rauhallinen. Pihlavan ja Sampolan kerrostalohini en muuttaisi, rivarit ja omakotitalot eri asia. :)

  Määpäs tiiänkin missä sä asut. ;) Ei mullakaa oo hinku tältä seudulta pois, ihanat lenkkimaastot. :) Ja kyllä me kauan mietitään ennenku tehdään ostopäätös. Keskustan asunnot ON karseanhintaisia. Paitsi muutama. ;) Kiitoksia, kämppähaku ei ole varsinaisesti turhauttavaa kun siitä ei ota stressiä.

  VastaaPoista
 42. Sanoisin, että Porkka on paljon rauhaisampi paikka kuin Pihlava. Porkasta on noin 2 km keskustaan, Pihlavasta 20 km ja se on iso ero. Pihlava on isompi ghetto kuin Pormestarinluoto.

  VastaaPoista
 43. Toejoki on kyllä ihana paikka asua <3

  VastaaPoista
 44. Oletko raskaana ? :) Tuli heti mieleen tästä postauksesta :))

  VastaaPoista