20.11.2012

Naked Truth (uusinta)


Siinä sitä ollaan, tukka ihan sekasin ja just heränneenä! Ja silmäpussitkin.... No mitäpä väliä, tää on alaston totuus!

Lähdin siis mukaan tähän Veeran Naked Truth -haasteeseen koska mielestäni sanoma on tärkeä.

Veeran blogista lainattua: "Toivoisin meidän bloggaajien pystyvän taistelemaan sitä ilmapiiriä vastaan, jossa sallittua on vain virheettömyys. Ilahtuisin kovasti, jos muutkin bloggaajat innostuisivat postaamaan itsestään kuvan juuri sellaisena kuin ovat meikin alla, photoshoppaamattomana. Näytettäisiin, että jokaisen blogin takana on ihan oikea ihminen pienine virheineen. Sillä niin täydellisesti kuin se välillä unohtuukin, niin kultturissamme vallitseva kauneusihanne on useimmiten melkoisen rakentamisen ja kuvankäsittelyn tulos."

Mie ainaki tykkään olla minä itte kaikkine virheineni! Tällaisiksi meidät on luotu - epätäydellisiksi. Jos hakemalla oikein hakee, niin taatustihan virheitä löytää mutta mitäpä sitten kun niitä on kaikilla. Itse en ymmärrä hässäkkää noista MouMoun kuvista, neitihän näyttää siinä aivan mahtavan kauniilta ja asu sopii hänelle. Mutta niin, löytäähän niitä virheitä jos ollaan oikein sillä päällä kuvia katsomassa (no minä en kyllä edelleenkään ole löytänyt sitä Moun virhettä) mutta monien pitäisi ymmärtää se tosiasia että virheitä on, lehdissä ne silotellaan pois mutta se ei tarkoita että tavallisen tallaajan pitäisi olla yhtä virheetön.

Ottakaahan muruset tämä haaste vastaan.

Ps. Tämä postaus on uusinta, koska aiempi(aiemmat) meni vähän hakoteille asiasta, kun allekirjoittanut ei ensin ymmärtänyt koko tarinan pointtia. Joten tässä paranneltu versio ja josko voitas nyt keskustella asiasta. Kantsii lukea Veeran postaus, jos se selventää teille murusille asiat meikäläistä paremmin.

20 kommenttia:

 1. Säähän oot ton näköinen ihan laitettunakin? Tai siis että en rehellisesiti näe mitään eroa, ainut että hiukset ei oo harjattu?

  VastaaPoista
 2. Tämä naked truth juttu on muuten levinnyt aika laajalle. Hienoa, että niin monet bloggaajat uskaltavat laittaa kuvia itsestään ihan au naturel. Itsekin tietysti osallistuin :)

  Olisihan se hienoa, että ihmiset saisivat olla ihan omia itsejään meikillä tai ilman, photoshoppaamattomina. Kun kukaan ei kuitenkaan täydellinen ole, niin tuntuu omituiselta, että kaikista yritetään sellaista saada.

  VastaaPoista
 3. Tässä on ihan kiva idea, muttei toimi valitettavasti lainkaan sinun kohdallasi. Sinähän olet tuon näköinen aina; et meikkaa, laita hiuksiasi jne. Joten ihan yhtä tyhjän kanssa.

  VastaaPoista
 4. Samanlaisia kuvia blogi täynnä..

  VastaaPoista
 5. Mihin kommentit hävisivät? :(

  VastaaPoista
 6. Niin, onhan tämä mulle vähän hassu haaste kun olen AINA meikitön mutta osallistuinkin tähän ihan siksi et haluan levittää kans sanomaa. Oon samaa mieltä nimittäin Veeran kanssa.

  Anonyymi klo 19.59,
  Ne lähti pois, kun lähti aiemmat Naked Truth postauksetkin (kun ne vähän meni asian ohitse)

  VastaaPoista
 7. Tuskin ketään kiinnostaa enää uudelleen aloittaa keskustelua, kun vanha keskustelu poistettiin. Ihan hyvin olisit voinut muokata tekstiäsi ihan olemassaolevaan postaukseen, jotta kommentit (vaikkakin olivat aiheen vierestä) olisivat säilyneet. Kommentit pitävät tämän blogin pystyssä, joten ammut itseäsi jalkaan kun poistat niitä näin.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi klo 22.49,
  Ihan totta turiset, mutta harvoin poistelen postauksia ja sen kommentteja. Mutta toisaalta oli hyvä että kommentit lähti kun tuntui sekottavan niin paljon porukkaa vaikka olin jo tekstin muokannut paremmaksi.

  VastaaPoista
 9. Mua kans vähän huvitti tää postaus sun kohdalla Pipsa, kun sähän oot aina naturellina :) Ei siis mitään uutta tai paljastavaa..

  VastaaPoista
 10. No tosi kiva lukea tästä, että täällä on ollut enemmänkin kommentointia asiasta. Mielestäni tosi tyhmää poistaa kaikki kommentit, olisit aivan hyvin voinut vain muuttaa/lisätä tekstiä omaan kirjoitukseesi. Ja samaa mieltä kuin muut, sun kohdalla menee koko idea hukkaan. Näytät aivan samalta tuossa kuvassa kuin muutenkin.
  Minna

  VastaaPoista
 11. No ei kai Pipsan hiukset sentään aina tuolta näytä!? ;)

  -Tellu

  VastaaPoista
 12. Anonyymi klo 12.38,
  Niin, mutta kun ne kommentit mitä aiemmassa oli, tuntui vain sekottavan porukkaa. Kuten yllä jo asian selitinkin. Et jäänyt mistään paitsi.

  VastaaPoista
 13. Katsoin tuota alkuperäistä kuvaa ta sivua jolta tuo kaikki lähti. Onko tuolla sivulla oleva meikattu ns. kynämekossa oleva nainen sama kun tuo naturel nainen? Vai onko kyseessä eri ihminen?

  VastaaPoista
 14. Anonyymi klo 11.06,
  Ne on kaks eri ihmistä. Ylemmässä on Iina eli MouMou ja alemmassa Veera au naturel. :)

  VastaaPoista
 15. "Et jäänyt mistään paitsi." Tuntuupa vähättelevältä, kun kuitenkin useampi lukijasi kommentoi kirjoitustasi. Taitaa jäädä mun kommentointi tähän. Hyvää jatkoa, kiitos ja näkemiin!

  VastaaPoista
 16. Kyllä mullakin särähti Pipsa kommenttisi: et jäänyt mistään paitsi! Mahtavaa lukijoiden mollaamista puoleltasi!

  VastaaPoista
 17. Joo, eka kertaa jätin eilen ap tänne kommentin ja hohhoijaa, poistettu on, vaikkei siinä ollut mitään negatiivista. Tämä tässä on sitten viimeinen viestini :-(

  VastaaPoista
 18. Milloinpa pipsa ois lukijoitaan arvostanut?

  VastaaPoista
 19. Hei! :)
  Olen luonut bloggaajille uuden haasteen joulukuulle, toki Veeran haasteesta innostuneena. Haluaisitko olla mukana tai antaa näkyvyyttä haasteelle? Check it out. http://norsunluusydan.blogspot.fi/2012/11/en-enaa-tarvitse-haaste.html
  -Pinja


  Lähde: http://www.trendi.fi/blogi/pupulandia/alaston-totuus#ixzz2D3atwEpN

  VastaaPoista
 20. sie oot kyl nii kaunis tossa viimeisessä kuvas(; ihana<3 onx siul mies ?

  VastaaPoista