14.11.2012

Oijoi, mun punaiset neuletakit on täällä ja huominen lähestyy jo kovaa vauhtia


Vihdoinkin huominen tulee! Kuten oon jo täällä niin moneen kertaan hehkuttanut, niin me mennään huomenna kattomaan meijän tulevaa kotia ja erityisen innostavaksi tämän tekee se, että nähään asunto ekaa kertaa kunnolla - noista uusista asunnoista kun ei oo mitään kuvia ollu tarjolla sisätiloista, vain joku tietokoneella tehty piirrelmä ja sitten pohjakuva. Ollaan siis pohjakuvan mukaan jo vähän haaveiltu ja suunniteltu.

Musta on todella ihanaa kun mieskin on mukana haaveilussa. Ja uuden asunnon myötä me saadaan tuo pyykinkuivatuskin kodinhoitohuoneeseen - se jo itsessään on niin upea juttu. Ja ollaan myöskin päätetty ettei hermoilla isoa velkataakkaa, koska tässä asunnossa me voidaan hyvin asua loppuelämämme.

Muistakaas käydä antamassa äänenne tuohon "millaisen joululahjan haluaisit minulta" -äänestykseen. Löytyy tuosta vasemmanpuolen sivubannerista, ihan ylhäältä. Ni tiedän vähän et mikä noista osa-alueista suurintaosaa teistä kiinnostaisi.

Tänään tuli muutamalta kirjeystävältä kirjeet joiden välissä oli teetä! Pohdinkin tässä, että jos maistelisn toista tänään illalla, samalla kun tuijottelen Kuppilat kuntoon -ohjelmaa.Ihanat Elloksen neuletakit on täällä! Tuossa se paketti sängyllä makoilee, odottelee et avaisin sen. Mekkohan ei siis tullut tässä paketissa vaan myöhemmin (15. joulukuuta alkaen alkoi toimitukset) Kuvaan nuo neuletakit videolle ja se tulee luultavasti bloginpuolelle viikonloppuna.

En oo vieläkään saanu aikaseks painaa Yoursin tilausta tulemaan tänne. Täytyisi kyllä tehdä se. Ja samalla pitäs myös tutkailla, et mistä saan uusia kirjepapereita. Alkaa tuo mun tekemä kasa katoamaan ja kaapissa ei enää oo montaakaan.

24 kommenttia:

 1. - Toi punanen mekko on ihana! Toivottavasti uusi koti löytyy piakkoin. HappyHappy teitin puolesta :D. Kävin myös antamassa ääneni tuohon sun arvontaan. Mulla on kanssa mun blogissa kilpailu. Tuuhan siekii lukijaksi ja osallistu kilpailuun!
  http://leegolaskikummitus.blogspot.fi/2012/11/kilpailu.html

  VastaaPoista
 2. Kodinhoitohuone kolmiossa kuulostaa jo aika luksukselta!

  VastaaPoista
 3. meillä tulee ensi viikolla asunnon kuvaaja ja sit saadaan nettiin tää myyntiin :) Ja löydettiin mieluinen rempattava kämppä, toivotaan vaan että saadaan se, oma kun pitää myydä ensin.. Hirmuinen sisustusinto vaivaa! Ja kun yksiöön mennään isommasta niin suunniteltavaa riittää :D

  VastaaPoista
 4. Hei, mullekin on tulossa Ellokselta punasävyinen tilaus, tosin ihan vaan ulkoilu- ja urheiluvaatetta. Pitäisi käväistä hakemassa illemmalla, jos jaksaa... :)

  VastaaPoista
 5. tuo ensimmäinen neule eli punavalkoinen on niin vanhojen romaaninaisten tyylinen, eikä ole sinulle nuorelle naiselle ollenkaan
  sopiva. toinen neule sen sijaan on kuin sinulle tehty. aivan nappivalinta.

  VastaaPoista
 6. Oisko mahdollista saada pohjakuvaa uudesta asunnosta tänne, ei tarvi mitään muuta asunnosta paljastaa silti? Itekkin muuttokuumeisena innolla lueskelen ihmisten muuttoaikeista ja katselen asuntokuvia :)

  t. Tiina

  VastaaPoista
 7. Onnelainen,
  Joo, se on kyl ihana. Mä kyl niin toivon et se menis päälle. Ainoa pelko onkin, et tissit on liian isot tohon kapeaan yläosaan. No huomenna on näyttö joten se ratkaisee aikalailla kaiken, muuthan meillä onkin kunnossa. :) Kiitoksia kutsusta, täytyy katsoa vaikka osallistuisinkin. :)

  Anonyymi klo 17.38,
  No nyt on pakko korjata moka. Siinä luki KPH eikä KHH. Joten ei oo siis tässä kerrostalokolmiossa kodinhoitohuonetta, mutta pohjapiirustuksen perusteella vaikuttas kyllä isolta vessalta. Saisi olla, mä nimittäin haluan sen kuivatuksen sinne vessaan!

  Jenni K,
  Ai työ meette yksiöön. Minkä kokoiseen? Ei silti, mekin tultiin hyvin toimeen yksiössä. Ainoa ongelma siinä oli, ettei sinne saanu pesukonetta. Siks muutettiin isompaan. :) Kiva, että löysitte jo mieluisen asunnon. :) Mitäs kaikkea rempattavaa siinä on?

  Linnea,
  Vai että tulee sinnekin punasävyä. Se taitaa jo olla tämä aikakin vuodesta, kun punasta alkaa löytymään joka nurkasta. ;)

  Anonyymi klo 19.16,
  No itsekin tykkään tosta keskimmäisestä eniten mutta pakko sovittaa silti toistakin, sehän voi vaikka yllättää. :)

  Tiina,
  En mie taida uskaltaa antaa pohjakuvaa, koska se on nyt nähty että täällä on niin taitavia salapoliiseja, että nopeastikos ne sen oikean sieltä löytäs. Ja kun niissä on ne suorat osoitteetkin esillä, ni en taida uskaltaa. :)

  VastaaPoista
 8. Voi sanoa et jouduin ite tilaa 46 kokose mekon vaik oon 42. Se o tosi vahvaa ja venymätöntä kangasta. Ja en ole lihonnut kangas ja koot on hyvin pieniä duhteessa

  VastaaPoista
 9. No voihan harmistus sentään :(

  t. Tiina

  VastaaPoista
 10. Mä tilasin ton mekon koossa 52 ja oon mielestäni tällä hetkellä juurikin tota kokoa, paha mennä sanomaan varmasti. Se oli mulle pikkasen tiukka, mut sopiva kuitenki. Mut mulla ei oo (vissiin) kauheen isot tissit...

  -Sinikka-

  VastaaPoista
 11. Anonyymi klo 20.19,
  Joo, luinkin jostain ettei tuo kangas veny paljon joten voi hyvinkin olla et tissien takia ei mahdu. :( Mut onneks voi edes yrittää. :)

  Tiina,
  Sori. :) Pakko vaa pitää mahdollinen tuleva osoite kaukana täältä. :) Nyt kun se viel on netissä löydettävissä. :)

  Sinikka,
  Kiva, että omasi oli sopiva. :) Ite just tissieni takia mietin, ku toi on kuitenkin tommonen suljettu malli.

  VastaaPoista
 12. Toi mekko ois magee, mut onkohan pienä kokoja ollenkaan..?
  http://thisshirtlovesme.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. Miehesi bisnekset taitavat sujua hyvin? ;) Tarkoitan vain, että yrittäjien on normaalitilanteessa todella vaikea saada lainaa, koska yrittäminen on monesti vähän epävarmaa.

  VastaaPoista
 14. Anneka,
  Mustassa näkyisi pienin olevan 36. Myös punaisessa on mutta ei enää saatavilla - pienin saatavilla oleva koko on 40. Joten jos tekee mieli, niin tilausta vaan sinne ennenkuin loppuu kokonaan. :) Punastahan on tilattu uus satsi, koska se meni ekalla kerralla niin nopeasti loppuunmyydyksi. :) Onneks Ellos tilasi lisää, yleensä kun loppuunmyytyä ei tule uutta.

  Anonyymi klo 21.32,
  No, nämä mieheni bisnekset eivät kuulu blogiin. :)

  VastaaPoista
 15. Mulla on jo miljoona mustaa mekkoa, mutta buuu! Oisin just tuon punaisen halunnut 40 elloksen koossa on vaan auttamatta liian iso ja mulla on muutenkin kaapit täynnä "tää on halpa, kavennan tän sit joskus" vaatteita :)

  VastaaPoista
 16. Hmm siis nykyään on ihan tavallista, että pariskunta hakee sellasta 150-250t lainaa ilman että on lottovoittaja, menestys bisnesmies jne. Mulla on ainakin monia tuttavapariskuntia jotka ovat ottaneet noita lainoja ihan lähihoitajan, insinöörin, siivoojan, kampaajan, hierojan palkoilla.

  En oo koskaan käsittänyt sellaista kateutta joka liittyy toisten tuloihin tai ostamisiin. Mulle on itselle henk.koht sama ostaako joku ison talon, kalliin auton, paljon vaatteita. Jos siihen on varaa ja siitä pitää niin miksi ei ostaisi ja tekisi?

  Kateus syö ihmisen aika pian sisältä kuolleeksi ja tunteettomaksi paskiaiseksi. Siihen ei oikeasti kannata ryhtyä, uskokaa pois vain!

  Ja Pipsalle: asunnoista haaveilu on ihana! Itelle se ei oo ajankohtaista mut on tullut joskus myös sitä tehtyä. Ja miten sitä jo sisustelee/remontoikin asuntoa ja uutta kotia vaikka ei olisi vielä papereissa nimeä! Se on sitä arjen onnea ja ihanaa haaveilua joka tekee jokaisesta päivästä paremman ja kivemman :) Haaveilu ei maksa ;) Ja usein ne unelmat toteutuukin kun jaksaa toivoa ja yrittää!

  - Kipsa

  VastaaPoista
 17. Karjaranta vai Riihiketo? =)

  VastaaPoista
 18. Lainan otosta vain, että on idioottimaista ottaa 250 000 laina jollain keskivertotuloilla. Laskekaapas huviksenne kuinka ahtaalle se ajaa vaikka maksuaikana olisi 30 vuotta! Siinä ei paljon sisustella ja lomailla.

  Juuri tämän kaltaisten ihmisten vuoksi lainanottoon tulee nyt se lainakatto, josta kärsii sitten nekin, jotka osaavat ottaa kohtuullisia, tulohin suhteutettuja lainoja.

  Mikäs ongelma pankilla on lainaa antaessa kun kämpän voi sitten lunastaa pois, ellei maksu onnistu.

  VastaaPoista
 19. Anneka,
  Joo, ei sitten kannata tilata jos on iso mut kantsii kurkkia silti - voi nimittäin tulla kokoja takas, kun asiakkaat palauttelee. :)

  Kipsa,
  Haaveilu tosiaankin on ihanaa. Nyt on koko ilta mennyt kun ollaan miehen kans kateltu huonekaluja (netistä sekä lehdistä) ku ei jaksettui enää lähtee liikkeisiin.

  Anonyymi klo 17.08,
  Enpäs sano ;) Vielä ainakaan....

  Anonyymi klo 17.43,
  Ihan turhaan huolissasi olet. Tiedetään riskit ja ollaankin kaikki laskelmat laskettu niin, että kaikki ollaan otettu huomioon. Sisustamiseen ei rahaa mene paljoa, ellei halua että kaikki on jotain desingia (mä en kaipaa välttämättä) ja lomilla (varmaankin ulkomaanlomia nyt tarkoitetaan) nyt käydäänkin todella usein muutenkin... ;) Eikä meillä muuten mene 30v. velanmaksamiseen, ollaan laskettu. :) Että ei nyt iha kannata tehdä tuollaisia olettamuksia kunnet tiedä meidän rahatilanteita ihan sentin päälle. :)

  VastaaPoista
 20. Heippa! oot tosi nätti <333

  VastaaPoista
 21. Asunnon ostaminen on sellainen asia, että se saa kyllä kummankin pään ihan sekaisin! Muistan, kun me saatiin kolmiomme myytyä päivässä myytyä ja päästiin havittelemaamme ok-taloon - ihanaa aikaa!

  VastaaPoista
 22. Anna81,
  Vai niin, kiitoksia. :)

  Anonyymi klo 12.30,
  Teilläpäs kävi hyvin kun päivässä saitte myytyä ja saitte myöskin havittelemanne OK-talon. ONNEA! :)

  VastaaPoista
 23. Kaiken lisäksi myytiin kolmio ihan itse eli ei käytetty välittäjää! Ja myyntivoittoa saatiin reilut parikymmentä tuhatta euroa, kun oli ostettu asunto edullisesti ja myytiin kalliimpana aikana...

  VastaaPoista
 24. Pipsa puhuin tuosta ison lainan riskialttiudesta. En viitannut tuolla viestillä sinuun ja mieheesi vaan tuohon Kipsan viestiin.

  VastaaPoista