24.11.2012

Perjantai - tuo höpinävideoiden päivä (tai tässä tapauksessa lauantai)

   

19 kommenttia:

 1. Saanko kysyä mitä eroa on pinnillä ja hiuspinnillä, kun tuossa jouluarvontoagallupissa on vaihtoehtona?

  VastaaPoista
 2. Voitko tehdä kotitalouspostauksen? :D Olisi kiva katsoa video, jossa esittelen, miten siivoskelet kotiasi siivouspäivänä ja vaikka, miten kokkaat. Olethan alan rautainen ammattilainen, joten sinulta voisi saada vaikka muutaman niksin.

  Pliis Pipsa!! :D

  VastaaPoista
 3. Ainahan kaikkien lainojen kilpailutus kannattaa! Kuinka monivuotista asuntolainaa olette ottamassa?

  VastaaPoista
 4. Varmaan noin 100 vuotta. Osa-aikainen siivooja ei kuussa kovin montaa satasta tienaa.

  VastaaPoista
 5. Hei anonyymi etkö tajua ettei Pipsa yksin lainojaan maksele, heitä on kaksi taloudessa! Sitäpaitsi, kyllä osa-aikainenkin voi tienata ihan useampia satasia kk että tiedoksi vaan.

  nimim. osa-aikainen siivooja

  VastaaPoista
 6. Anonyymi klo 15.21,
  Ei niillä olekkaan, on tullu joku ajatuskatkos tuota kirjottaessa. :) Mutta ne oli siis esimerkkejä, ei tarkoita että niitä välttämättä olisi. Nuo kun on aika laaja-alaisia.

  Anonyymi klo 16.37,
  Asiaa täytyy nyt harkita, ehkä joskus voin tehdä mutta... vinkkejä voin antaa jos tiedän miten kantsii tehdä. :) Eli kysyä voi.

  Anonyymi klo 16.39,
  Kannattaa kannattaa! En taida nyt tänne haluta kertoa monivuotistako lainaa me ollaan ottamassa, ettei eräät saa taas keskustelunaihetta. :) (vaikka taitaa ne saada kivestäkin sen jos haluavat) Sen voin sanoa ettei kuitenkaan mikään 20-30vuotinen laina-aika. :)

  Anonyymi klo 17.28,
  Voi voi, vieläkö te olette siinä käsityksessä että teen pelkästään siivoushommia. :) Jos näin on, niin suosittelen lukemaan UKK-postauksen. :) Ja ootte kyllä niin suloisia kun mietitte noita mun raha-asioitani. Te näytätte enemmän stressaavan kun minä - voin vakuuttaa, että me ollaan laskettu menomme ja tulomme, niin tiedetään ettei lainanmaksu ole ongelma. :)

  VastaaPoista
 7. Mulla olis kasa kysymyksiä sulle :)

  1. Haetteko isännän kanssa joskus noutoruokaa? Hampurilaisia, pizzaa, kebabia, kiinalaista tmv?

  2. Juotko kahvia?

  3. Tykkäätkö aurajuustosta?

  4. Kuinka monta tuntia yleensä nukut?

  Kiitos jos jaksat vastata! :)

  VastaaPoista
 8. Hah hah, kaikkea ihmiset haluavat kysyä, siis tykkääkö Pipsa aurajuustosta???

  VastaaPoista
 9. millon tulee vaatepostaus ku faceen oli tullu jo jotain uuesta elloksen villatakista ?

  VastaaPoista
 10. Anonyymi klo 20.56,

  1. No melko harvoin, et tehdään sitten itte. (hampparia, pitsaa)

  2. En juo.

  3. NO EN! ;)

  4. Vaihtelee 6-8h välillä.

  Anonyymi klo 21.26,
  Noo, saahan sitä kysyä. :) Valitettavasti vaan en oo aurajuuston ystävä. Mies kyllä tykkää. :)

  Jenni N,
  En tiedä vielä milloin sen tänne tipautan ja se oli ihan syystä facebookin puolella kun niin kuohutti tuo Elloksen moka.

  Tiedoksi kaikille: Ostin siis Ellokselta kaks neulepuseroa ja videota editoitaessa huomasin, että toinen paita on ihan väärä. Ei siis sama minkä olen tilannut. Jos oot Facebookissa, niin kurkkaa selontekoni sieltä. Tulen kyllä bloginkin puolella asiasta kertomaan samalla kun videon laitan esiin.

  VastaaPoista
 11. tykkäisin kovasti kattoa näitä videoita mutta nämä on aina niin pitkiä ettei mulla riitä mielenkiinto tai aika katsomaan yhtä videoa varttituntia :( oisko pipsa miitenkään mahdollista tehdä lyhyitä ja ytimekkäitä videonpätkiä? :)

  VastaaPoista
 12. emmiveera,
  Aina mie yritän tehdä näistä lyhyitä mut mä veikkaan et ei tuu koskaan tapahtumaan. Ellen kirjota lapulle valmiiks ja pysy siinä - enkä lähde risteilee muille maille. ;) Aina voin siis tok tok yrittää...

  VastaaPoista
 13. Samaa mieltä kuin emmiveera - ehdottomasti pitäisi olla lyhyempiä noi videot. Saat niistä helposti lyhyempiä, kun et vaan toistele samoja asioita, vaan sanot asian vain kerran.

  VastaaPoista
 14. Tää on makuasia, ite taas tykkään näistä pitkistä höpötysvideoista :)

  VastaaPoista
 15. Jättää katsomatta, jos ei jaksa/ole aikaa :) Helppoa!

  VastaaPoista
 16. Ei mua ainakaan häiritse videoiden pituus! Saatan häsätä kaikkea muutakin samaan aikaan ja kuunnella sun juttujas taustalta. :D

  Navy on muuten laivastonsininen kai virallisesti. :)

  VastaaPoista
 17. Tää videon pituus on tosiaan makuasia. Ja aika ristiriitaistakin. JOs teen lyhyemmän videon, saan palautetta että pitäisi tehdä ensi kerralla pidempi ja jos teen pidemmän niin saan palautetta että lyhyempi. Joten oon mennyt silleen, et videoiden peruspituus taitaa olla siinä 10-15min välillä. Aina mie kuitenkin koetan tehdä lyhyempiä ja ytimekkäitä mut se vaan ei tunnu onnistuvan mun tapauksessa. Oonkin kateellinen niille, jotka pystyy tekemään lyhyitä videoita. :)

  VastaaPoista
 18. Entä jos puhuisi vain yhdestä asiasta per video. Ja useita videoita? Minulle on kyllä ihan sama. Teen muutakin siinä samalla ja joskus nopeutan videota.

  VastaaPoista
 19. Anonyymi klo 14.10,
  Tämä on hyvä idea. :) Täytyy kokeilla joskus. :) Mä kans muuten touhuan samalla kun kuuntelen videoita. :) Silleen se sopii. :)

  VastaaPoista