13.11.2012

Saisiko olla eläinkuviollinen mekko? Yes please!

No ni, nyt voidaan lähteä tööööihin
(jepjep, aina yhtä hymyssäsuin aamusti lähden töihin.... no en nyt ihan)

Voiko eläinkuviollisia vaatteita omistaa liikaa? Mä oon nimittäin koettanut etten ostaisi noita kovinkaan paljoa, mutta kun jotkut vaan on niin ihania ettei niitä voi vastustaa ja mulla kun nyt muutenkin on tuo vastustamiskyky tooodella heikko. Annan heti periks ku joku vähän heilauttaa eläinkuviollisen mekon helemaa.

Saanks mä sanoo, vaikka varmasti teistä kaikki sen tietääkin mutta lohisalaatti on vaan niin helskutin hyvää että kuolastani syntyisi suuri ja syvä meri. Niin hyvvää se on! On olemassa yksi ainoa, joka voittaisi lohisalaatin ja se on äitini tekemä murukastike - josta päästäänkin taas mielenkiintoiseen mietintäaiheeseen että miksi toisen tekemä on aina parempaa?

Hei, nyt kun on asunnoista ollut puhe niin jos rahasta ei tarvitsisi murehtia niin minkä asunnon ostaisit HETI PAIKALLA omalta paikkakunnaltasi. (Menkää siis www.jokakoti.fi ja sinne paikkakunnaksi oma paikkakuntasi ja kun se unelma löytyy, niin linkkaa tähän kommenttilaatikkoon osoite) Itse valitsisin tämän talon taikka tämän. Molemmat on vähän turhan isoja mutta koska annoin haaveiden oikein lentää, niin tuossahan niitä. Realistikun ajatellaan, niin pienempi ja halvempi parempi. Mä oon ihan totaalisesti ihastunut ajatukseen muutosta, johan me tässä pian 4v. asuttiinkin - pidempään muuten kun missään muualla koskaan.

Mun tarttis löytää joulupaperia (joo, varmaan tiimarissa olisi mutta kaipaan vähän lähempää) että saisin vihdoinkin tuon hauskan joululahja -arvonnan käyntiin.Voisittekin vähän kertoa mulle pientä vihjausta, että millainen joululahja multa olisi mieluinen?

Ps. Tulis se torstai sieltä jo....

28 kommenttia:

 1. En ostaisi omalta paikkakunnaltani, mutta haaveiden asunto löytyisi varmasti Helsingistä...

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti löydätte mieluisen uuden kodin! Varmasti ihanaa päästä ostamaan uusia huonekaluja ja verhoja ja suunnittelemaan sisustusta.

  VastaaPoista
 3. Tykkään nykyisestä asunnosta. Noista sun valinnoista toi ensimäinen oli sellanen jonne voisin ajatella muuttavani.. Toisen pohjaratkaisusta en tykännyt.

  VastaaPoista
 4. - En miekään ostais omalta paikkakunnaltani mutta tuosta lähiseudulta varmaankin löytyisi joku mukava saunallinen ja lasitetun parvekkeen omaava 3h/keittiö kerrostalo-osake. Mie en oo omakotitalo ihminen...

  VastaaPoista
 5. Itseäkin riivaa tuollainen tympeä aikuisiän akneoireilu, onko sulla hyviä vinkkejä eroon pääsemiseksi?

  VastaaPoista
 6. Joku kynsilakka setti voisi olla hauska ja söpö lahja idea :)

  VastaaPoista
 7. Nykyiseltä paikkakunnalta en ostaisi mitään, mutta Tampereelta kelpaisi tämä :) http://www.jokakoti.fi/kohde/a9a82

  Annika

  VastaaPoista
 8. http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/1723713/odottaakohan_varikas_pipsa_vauvaa

  VastaaPoista
 9. Mä otan joululahjaksi LV:n huivin! Kiitti etukäteen!

  VastaaPoista
 10. Tänään Pipsa vielä videopostaus!! =)

  VastaaPoista
 11. Taas on hinnoittelu ihan syvältä tuossa sinun ekassa esimerkissäsi. Saahan sitä yrittää. ;)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi klo 11.30,
  Haluaisitko katsoa jokakodista ja linkata, jos rahanmerkitys jätetään unholaan. :)

  Anonyymi klo 12.31,
  No mä melkein sanon, että jos me ei tota saada mitä meinataan ni jatketaan sitten asumista tässä ja tutkaillaan asuntomarkkinoita taas kaikessa rauhassa. Kun ei tosiaan oo mikään varsinainen kiire uuteen mutta ois se ihana jos pääsisi. Ja JOS me pääsisimme niin muutto ois ilmeisesti ens vuoden puolella. Mä oon jo tehnyt kaikenlaisia tutkintoja netin kautta, että mitä ihanaa mä haluan sinne uuteen asuntoon, mattoja ja verhoja en oo uskaltanu kattoo koska sen tietää paremmin vasta asunnon nähtyä et mimmonen sävymaailma sinne sitten sopis.

  Anonyymi klo 12.41,
  No mäki tykkään enemmän tosta ekasta, mutta koska meillä ei todellakaan oo tarkotus ihan noin kallista ostaa, ni se on tommone haavejutska. Ja toisesta talosta tykkäsin lähinnä vaan sen jokirannan takia! :)

  Onnelainen,
  Hei samis! Mie en kans oo omakotitaloihmine, ainakaan jos on iso lääni. :)

  Anonyymi klo 13.49,
  No mulla tulee aika harvoin tämmöstä, et tääkin on joko stressin taikka hormoonien takia nyt tullu. Annan olla ihan rauhassa, mut jos haluaisin nopeasti pois ni oon kokenu Aloe Vera geelin todella hyväksi, rauhottaa ihoa. Tarttis ostaa uus tuubi sitä.

  Anonyymi klo 16.03,
  Toi ois kyllä kiva. :) Siihen semmoset hopeahileiset ja punaiset lakat, ni ois hyvin jouluinenkin vielä. :)

  Annika,
  Ihana asunto! Mä kyllä aattelin et sää sitä Pyynikin seutua kattelisit ku eihän toi siellä ollu? Mut nätti kyllä!

  Anonyymi klo 17.10,
  Eikö jo joku oo käyny uutisoimassa etten ookkaan raskaana? Hahahah! :) Menkää pian nyt kertomaan, ettei ne ressukat luule, et oon raskaana ja ryyppään viinaa.

  Anonyymi klo 18.02,
  Jos nyt pysytään kohtuudessa, vaikka oishan tommonen varmasti kiva. Mut se jäis sitten tohon yhteen huiviin ja ku mie oon aatellu et toi paketti sisältää monta kivaa pikkuylläriä. :) JOten oisko toivetta jossain vähän kohtuullisemmassa? :)

  Anonyymi klo 18.06,
  En mie tiedä jaksanko mie. Lauantaina sitten taas, kaksin verroin. :) Mä taidan vaan haluta mennä mussukan kainaloon röhnöttämään ja kattomaan telkkua.

  Anonyymi klo 18.08,
  Niin, aina saa pyytää - eri asia maksaako kukaan. :)

  VastaaPoista
 13. Ja tässä mun unelma koti va sanoisinko linna Lahesta :)

  http://www.jokakoti.fi/kohde/af618

  VastaaPoista
 14. Ihana toi sun ekaksi linkkaama asunto! Rakastuin siihen ihan täysin.

  VastaaPoista
 15. Lahjakortti vaikka Stockalle tai Suomalaiseen kirjakauppaan olisi kiva joululahja.

  Jos saisin millaisen tahansa asunnon, haluaisin muuttaa Port Arthuriin ja remontoida vanhaa kunnioittaen sellaisen kauniin vanhan puutalo-osakkeen. Löytyyhän niitä kyllä joskus jo valmiiksikin kivaksi remontoituna, mutta yleensä niihin on tehty vähän kummallisia ratkaisuja. Haluaisin laajentaa asuintilaa vintille ja kellariin sen normaalin asuinkerroksen lisäksi. Asunnossa olisi sauna ja pieni oma pihapläntti. Ja tilaa isolle työhuoneelle, mihin minä saisin koru- ja askarteluhommani ja avopuolisoni ompelutarpeensa.

  http://randomnal.blogspot.com

  VastaaPoista
 16. Meidän paikkakunnalla on myynnissä vähän kuin kartano, mutta alle 10 vuotta vanha. Vähän alle kolme miljoonaa haluavat siitä. Voisin ottaa, jos olisi ylimääräistä taskurahaa ;)

  VastaaPoista
 17. http://www.jokakoti.fi/kohde/76bdf/wicket:pageMapName/jk-1


  IHANA! Eikä niin mahdottoman kalliskaan tasoonsa nähden.

  VastaaPoista
 18. Ah joululahjaideoita :D
  Joku tuolla olikin jo maininnut joulukoristeen, joku sellainen vähän hienompi ja erikoisempi. Sellainen olisi aika ihana lahja.

  Toinen voisi olla vaikka jostain Body Shopista jotain ihanaa suihkugeeliä ja vartalovoidetta (sieltä saa myös semmosissa ihan pikkuisissa helposti lähetettävissä purnukoissa).

  Tai oletko itse kätevä käsistäsi? Miten olisi joku sinun tekemä joulukoriste, heijastin, rintaneula tms. Minusta ainakin on ihana vastaanottaa itsetehtyjä lahjoja, ne ovat jotenkin paljon henkilökohtaisempia :D

  VastaaPoista
 19. Olipas tutun näköinen asunto;) muuttakaa jokirantaan niin olisitte melkein meidän naapureita ;)

  VastaaPoista
 20. Anselmi,
  Hei, onpa vähän siisti linna. :) Missä toi siellä on?

  Anonyymi klo 19.09,
  On se ihana, mut vähän on tyyris kuiteski. :)

  Depla,
  Lahjakortti ois oikee hyvä idea, saa jokainen ite sit hakea. :) Stockaa täällä ei oo, mutta Suomalainen löytyy. :) No tiedä mitä kivaa sitä keksin vielä. :)

  Kuulostaa muuten kivalta tuo asuntoajatuksesi. :)

  Linnea,
  Nii, vain vähän alle 3miljoonaa. SOLD!! Tommoseen ei taida ihan olla perusduunarilla varaa. Sitähän maksais vielä lapsenlapsetkin. ;)

  Anonyymi klo 20.10,
  On kyllä ihana, eikä paha hinta. :) Harmi ettei me vaa aatella omakotitaloa. :)

  Möllikkä,
  Jep, täytyy vähän katella mitä te lukijat haluatte ettei nyt ihan vetele sen mukaan mistä ite tykkää. :) Oon mä kyl kätevä käsistä mut oon nykyään kovin huono keskittymään. :( Mut kyllä tonne pakettiin jotain ittetehtyäkin tulee. :)

  Anonyymi klo 20.53,
  On vähän turhan iso tuo Kalaholman asunto mutta kun sai antaa haaveiden lentää. :)

  VastaaPoista
 21. Tällaisen kivan kolmion ostaisin Helsingistä, jos ei olisi rahasta kiinni... http://www.jokakoti.fi/kohde/a7a42

  VastaaPoista
 22. Pispalanharju olis mun ykkösvaihtoehto, mutta siellä ei nyt tällä hetkellä ollut sitä "unelma-asuntoa" tarjolla. Tuo mun linkkaama on Tahmelassa eli Pispalan ja Pyynikin välissä. Kelpais kyllä hyvin.

  Jos katson Treen asuntotarjontaa, niin aluerajaus on aina Pispala, Hyhky, Tahmela <3

  VastaaPoista
 23. Anonyymi klo 23.16,
  Joo, tässä haaveilussa ei annettu rahan olla esteenä. :)

  Anonyymi klo 8.20,
  Hyhky on ihana paikka. :) Ja muutenkin se Pispalan alue. :)

  VastaaPoista
 24. Lahjaksi ois kiva joku kiva setti, esimerkiksi joku kiva huivi ja jotain kosmetiikkaa, esim. just joku ihanan tuoksuinen suihkugeeli. :) Jos lahjakorttia meinaat niin itse suosin sellasta ku presentcard.fi, sieltä voi ostaa haluamallaan summalla lahjakortin josta saa koodin sähköpostiin ja sitten lahjan saaja voi sillä koodilla lunastaa laajasta valikoimasta haluamiinsa liikkeisiin kortin :) Valikoimissa mm. suomalainen kirjakauppa, verkkokauppa.com ja paljon muita, sopis kaikille. Tämä ei sitten oo mikään mainos, tuo on vaan minusta ollu tosi kätevä!

  VastaaPoista
 25. Anonyymi klo 15.37,
  Tuo presentcard kuulosti kiintoisalta, onkohan luotettava? Lahjakortti on aina kätevä, mutta jotenkin mun mielestä tylsä. Jos mulla ois enemmän aikaa ja innostusta, ni oisin näperrellyt jonkun kivan ovikranssin joululahjaksi. Ittetehty on aina paras. :)

  VastaaPoista
 26. Present-card anonyymi jatkaa: Olen joskus kuullut, että postitse toimitettavia lahjakortteja on jäänyt saamatta - siitä ei kuitenkaan voi tietää onko presentcardin vai postin vika, varsinkin joulun alla kun on muutenkin paljon postia liikenteessä. Itse olen ostanut tuolta kymmenisen kertaa tuolla sähköpostimenetelmällä ja aina ovat koodit toimineen ja saajat olleet tyytyväisiä. Läheisille ostan useimmiten "oikeita" lahjoja, mutta tuollaisia lahjakortteja oon ostanut hieman tuntemattomille, esim. tuttavaperheestä valmistuvalle ylioppilaalle jne., kun ei maku ole tiedossa. Ja myös sellaisissa tilanteissa kun hankitaan kimpassa porukan kanssa lahjaksi lahjakortti niin summasta tuppaa tulemaan niin suuri että esim. kirjakauppaan voi olla vaikeaa upottaa niin paljon. Tuolla summaa voi hajauttaa eri lahjakortteihin.

  VastaaPoista
 27. Anonyymi klo 23.05,
  Onhan se kätsä, sitä ei voi kieltää ja sopisikin hyvin mutta silti aattelen et on ihanampi ilahduttaa oikein kunnon lahjalla. :)

  VastaaPoista
 28. Remontoin paraikaa meidän vanhasta talosta uutta ja laajennettua versioa. En mene tyylillä "kunnioitan vanhaa" vaan haluan laadukkaan, raikkaan ja tyylikkään uuden kodin. Karvanvajaa 200neliötä tulee meille neljälle hengelle, mielestäni sopivan avara ja jaksaa vielä siivota.
  olen ihan onnesta soikeana, että saan vihdoin uuden kodin.♡
  -h-

  VastaaPoista