14.11.2012

Teevalikoima
12 kommenttia:

 1. Vaikuttava valikoima. Alkoi oikein tekemään mielti teetä =P Oletkos kokeillut Indian Chai-teetä? Ennen sitä sai hallin teekaupasta, nyt voi jo saada taviskaupastakin. On kans hyvää =o)
  Mun onkin pitänyt kysyä, että mitä laitat siihen syömäänne lohisalaattiin?

  VastaaPoista
 2. Minkälaista teetä toi laihduttajan paras ystävä on? Teet on kyllä ihania, lämmittää kivasti näin kylminä flunssaisina päivinä. :)

  VastaaPoista
 3. Muakin kiinnostelisi toi laihduttajan paras ystävä. Onko oikeasti mitään laihtumista edistävää vaikutusta?

  VastaaPoista
 4. Eli kahtatoista eri sorttia näkyy sulla teetä olevan! Onko sinulla teekannu käytössä?

  VastaaPoista
 5. Sanna,
  Kiitti, niitä on kyl ollu enemmänkin mut oon heittänyt vanhentuneita roskiin vaikak nyt tuossa kuulin ettei sitä kannattaisi tehdä, kun ei se tee varsinaisesti pahene kun vanhaks menee, mutta laimenee (joten eiku kaks teepussii yhden sijasta, hehe) En oo kokeillu tuota, pitääpä katsoa kaupasta. :) Lohisalaattiin tulee ihan perussalaatti eli jäävuorisalaattia, tomaattia, kurkkua, paprikaa ja lohta.. :) Oon kyl joskus haaveillu et tekisin jonkun oikeen täyttävämmän siitä. :)

  S,
  Voi, en oo sitä juonu nyt hetkeen aikaan mutta muistelisin että ihan kivanmakusta. :)

  Anonyymi klo 19.08,
  No ainoa minkä mä siinä huomasin, niin sillä on nesteitä poistava vaikutus. Eli vessassa sai ravata.

  Anonyymi klo 19.17,
  Joo, niitä on kyl enemmänkin ollu mut nyt on ton verran + ton yhden paketin sisällä on montaa eri sorttia pussiteetä sekasin. Ei oo teekannua, on riittänyt tällä kertaa ihan vedenkeitin. :)

  VastaaPoista
 6. Teekannuun voi laittaa ihan vaan yhden pussillisen teetä (siis pussiteestä tarkoitan, vaikka sehän ei ole parasta mahdollista) ja siitä riittää vaikka kuinka monta kupillista.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi klo 19.56,
  Niinhän sitä taitaa voida. Mutta mä en koskaan tykkää juoda montaa kupillista samaa teetä. Paitsi sitä Russiania. :) Katselin kyllä tuossa yhdestä kuvastosta hauskaa kannua, joka oli vinkattu käytettäväksi teehen (mutta myös muuhunkin soveltui) ni sitä mä vähän mietin. :)

  VastaaPoista
 8. Piti tulla tähän kommentoimaan, kun en normaalisti teenjuoja oo, mut nyt pyörin sängyssä unettomana ja tulin juomaan ulkomailta ostettua relax-teetä. Se vähä nukuttaa (tai sit se on joku placebovaikutus)... Ihan hirveen makuista ;D

  -Sinikka-

  VastaaPoista
 9. Oon ite melkonen teehifistelijä ja oon karsinu mun pussiteet melkeen nolliin (paketteja on ehkä 7-9 enää..):D Mutta tosiaan se teepannu! Ite ostin ihan tarjoustalosta 6,99 muistaakseni! Lasinen pannu, jossa muovinen suodatin ja kädensija! Sitä suosittelen kyllä :) Itsekään en ennen sen kotiutumista juonut kuin yhden mukin kerrallaan, mutta kyllähän sillä on niin mukava keitellä (yleensä siis kiehautan veden vedenkeittimessä ja nakkaan sekaan!), että tulee juotua usein neljäkin mukillista peräjälkeen!

  Haluaisin kyllä (ehkä pukki tuo ensi kuussa!) jonkun nostalgisemman teekannun:) Yritän kamalasti juoda teehyllyäni tyhjäksi, mutta jotenkin se vaan täytyy! Viime viikolla ostin 6 uutta pussia :( Onneks pian tulee kylmät ilmat (en pakkasesta pidä), niin on vielä mukavampi juoda kuumia juomia!

  VastaaPoista
 10. Sinikka,
  Nukuttaa? Oijoi, tommosta tarvittas täälläkin niinä kausina kun uni ei meinaa tulla. :) Eiks ne pakkaa nois sarjoissa juomaan aina kamomillateetä jossei nukuta, ettei ois samaa?

  Milla,
  Mä kans tykkään eniten irtoteestä, joten nuo vanhat mitä kuvassa näkyy, ni on todella monen vuoden takaa. En oo niitä raaskinu heittää roskiin. Pitäs vissii ostaa tommoen teepannu. :)

  VastaaPoista
 11. Oletko vihreän teen ystävä? Laitatko teehen mitään makeutusta?

  VastaaPoista
 12. Anonyymi klo 15.10,
  Tulee sitäkin toisinaan juotua. En käytä makeutusta, ihan sellaisenaan juon.

  VastaaPoista