18.11.2012

Videoesittelyssä: Elloksen neuletakit

    

26 kommenttia:

 1. Jälkimmäinen villatakki oli kivan näkönen auki, rusetilla se piilotti ihan kokonaan sun vyötärön ja sai sut näyttämään omenalta. Et jos tykkäät pitää villatakkei aukikin, niin itse ainakin ostaisin. (;

  Oli muuten kovin punainen video; punaiset hiukset, punainen aluspaita/tunika, punaiset verhot ja punaiset villatakit. :D

  VastaaPoista
 2. Heippa, kiva taas katsellä pirteää videotasi. Telkkarista ei tullut mitään ja heräilin jo aikaisin. Sitten huomasin sinulta videon.

  Mielestäni tuo vika neuletakki näytti hyvältä päälläsi. Luulen, että sen kuuluis ollakin tuollainen että eteen jää rako. Näytti ainakin videolla tosi kivalta. Istui hyvin.

  Mukavaa päivää sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. Miksi olet tilannut jos kerta tiedät että siinä on villaa? :O

  VastaaPoista
 4. Liian pieniä ovat molemmat. Punaisessa solmimisen kuuluisi olla rintojen alla, nyt se näytti tosi muodottomalta, säkkimäiseltä. Punavalkoisen reunojen taas kuuluisi yltää solmittavaksi ristikkäisen kaunalon alle, ja jäi siitä tosi kauas. Harmi, mutta ehkä englannista saapuu parempaa. :)

  VastaaPoista
 5. Mitä kokoa tilasit? Ainakin yhtä kokoa isommat olisi molemmat saaneet olla. Tosiaan jälkimmäisessä takissa poikkileikkaus oli siinä rintojen alapuolella (eli se ihmeellinen juttu siinä selässä) ja ensimmäinen takki oli kietaisumallia.
  Akryyliä kummassakin varmasti suurin osa.

  VastaaPoista
 6. Eihän tuo ensimmäinen villatakki mikään pieni ollut kun sen olisi laittanut kunnolla päälle ano 10.27! Mielestäni ei kannata ottaa tuota toistakaan villatakkia, löydät kyllä nätimmän ja omaa kroppaasi paremmin korostavan neuletakin vielä!

  Terv. Vakilukija

  VastaaPoista
 7. Ano 13.03. Kyllähän se neule venyy vaikka kaksi kertaa ympäri jos kiskoo, mutta normaalisti pidettynä tuo neule ei varmasti yllä Pipsalla paikalleen.

  VastaaPoista
 8. Jälkimmäinen oli kivan näköinen auki pidettynä minunkin mielestäni :) siitä jos ottaisit isomman koon kokeiluun, niin voisi olla tosi hyvä. Harmi, ettei villa käy sinulle, kun on niin hyvä ja lämmin materiaali. Villalangoissa on tosin onneksi eroja karkeuden suhteen.

  VastaaPoista
 9. moi!
  juu,ei.
  mun mielestä eka oli nätti,mutta ne nauhat..ihan oudot,ja jos kerran pistelikin niin..
  toi vika,väri minusta tunkkanen,eikä tosiaan istu hyvin ja korostaa vatsaa ja peittää kaapumaisesti jotenkin..
  eli sinuna palauttaisin kummatkin.

  mutta kivaa sunnuntaita poriin!

  VastaaPoista
 10. Eikö ihmiset oikeasti tiedä mikä on kietaisuneule???

  VastaaPoista
 11. Nähtävästi eivät tiedä.

  VastaaPoista
 12. Veikkaanpa että ensimmäisestä villatakista olisi löytynyt vielä neljäskin nauha kun olisi tarkkaan etsinyt. :) Kietaisuneule on tosiaan se avainsana tässä.

  VastaaPoista
 13. Näkyi se neljäs tuossa videollakin.

  VastaaPoista
 14. Anonyymi klo 3.23,
  Ootpas sinä ollut myöhään hereillä. :) Mut tosiaan, punasta punasta punasta. Tää punatyttö valmistautuu jouluun ihan kunnolla. Viel puuttuu punainen ihomaali. ;)

  Raparperi,
  No kiva, että joku tykkää videoista. :) Se voi olla, et on tarkoitettu et eteen jää rako ku sellaisia on mun mielestä nyt tässä ollu myynnissä. Mut mulla jo sellainen on, ni ihan semmosta hakenu kuiteskaa.

  Anonyymi klo 9.58,
  Siis ei kaikki villa ole pahasta, mutta tietyt. Tää ei ollu kuitenkaan ihan karkeimmasta päästä mutta kuitenkin sen verran epämiellyttävä että EI. Villasta siis tiesin, mutta en siitä että siinä oli angoravillaakin.

  Anonyymi klo 10.27,
  Olen kanssasi samaa mieltä, ei sopinut kumpikaan. Englannista ei tuu neuletakkia koska siellä ei oo mieluista enkä nyt toisaalta tarvitse, kun tilasin neulepuseroita. Ja kun noita neuletakkeja on kuitenkin mustassa värissä. :)

  Anonyymi klo 12.48,
  Molemmat oli kokoa 56. Isompaa kokoa ei saatavilla. Ja akryylia oli ainoastaan tuossa viimeisessä neuletakissa. (ps. itse en pidä akryyliä pahana, ihanan pehmosta)

  Vakilukija,
  Jep, jatkan punaisen neuletakin metsästystä. :)

  Anonyymi klo 14.37,
  Niin, villa on kyllä lämmin materiaali mutta ei sovellu herkälle hipiälleni. Hehehhe. En tiedä mikä on, mut ei oo sopinu - ainakaan kaikki villamateriaalit.

  Hippis,
  No palautukseen ne kummatkin meni.

  Anonyymi klo 18.47,
  No nyt on vaikea etsiä sitä neljättä nauhaa kun on palautettu mutta en mä kyllä koskaan oo välittänyt noista kietasumalleista - pakko silti aina ottaa sovitukseen, vain todetakseni jälleen et ei. Ei miellytä. :) Ja toinen tietty se, et EN OSAA laittaa noita kietasumallin nauhoja oikein. :)

  VastaaPoista
 15. Olihan siinä punavalkoisessa neuleessa 70 % akryyliä!

  VastaaPoista
 16. Anonyymi klo 23.26,
  No kattos, niin olikin. Kiva kun oikasit. :) Mut sit siinä on alpakanvillaa ja villaa. :) Et melkosen karkea kuitenkin noin suuresta akryyliprosentista huolimatta.

  VastaaPoista
 17. kiva blogi !! :) löysin sattumalta

  VastaaPoista
 18. (En tiedä, taisit kyllä vitsailla ettet osaa, mutta kerrotaan tämä nyt kuitenkin :D)
  Kietaisupaidassa on kaksi paria nauhoja, eli paidan puolet menevät limittäin kuten mainoskuvassa. Kummallekin toisella puolella olevalle nauhalle on pari toisella puolen.

  VastaaPoista
 19. Mua kiinnostaisi tietää, että käytätkö sä jotain hajuvesiä? :) Mitä sulla on/on ollut ja mikä on lemppari? :)

  VastaaPoista
 20. Anonyymi klo 0.56,
  En vitsaillut, en oikeastikaan osaa. :) Tietty, kaiken voi aina opetella. :)

  Anonyymi klo 15.02,
  Käytän, tällä hetkellä kulutan Magnetismia loppuun. Täältä voit nähä mitä hajuvesia mulla on: http://varikaspipsa.blogspot.fi/2012/06/lukijan-toive-hajuvedet.html Tuohon lisäksi vielä kuvista puuttuva Diorin miss Dior. :)

  VastaaPoista
 21. Oli aika outo tuo kietaisuneule, kun Elloksen kuvissa se näyttää siltä, kuin se kuuluisi solmia niin että nuo valkoiset osuudet menevät vain ihan vähän päällekkäin, mutta tuossa videossa näytti siltä, kuin kietaisuosat menisivät ihan reippaasti päällekkäin. Hämmentävää. Itse rakastan kietaisuneuleita ja kietaisupaitoja ja kietaisumekkoja... vaikka ovatkin välillä vähän riskialtis valinta, noin vilauttelumielessä :)

  Toivottavasti uudessa tilauksessa on jotain enemmän mieleistä.

  VastaaPoista
 22. Linnea,
  Ja mulle taas sano yhtään mitään, viisaampi välttää kietasutyylisiä. Yks kietasumekko mulla on ollu mut se ei ollu semmonen et piti nauhoja solmia, et se ei varmaa ees ollu kunnollinen kietasumekko vaa smemonen et näytti siltä mut ei kuitenkaan ollu. :) Semmonen oli kiva! No uudessa Elloksen tilauksessa tulee nyt paitoja, katsotaan sovittaessa et onko kuitenkaan mieluisia. Ja sit on tietty tuo Yoursin tilaus, jonka vois vihdoinkin painaa kuntoon. :)

  VastaaPoista
 23. Ano 18.47. taisin olla. Kietaisumallisia vaatteita on yleisimmin kahta mallia. Toisessa mallissa on pitkä nauha ja lyhyt nauha. Toisessa sivusaumassa on usein reikä, josta se pitkä nauha pujotetaan sisäpuolelta läpi, ja sitten solmu ulkopuolelle.
  Niissä malleissa, missä on 4 nauhaa, se neljäs nauha on sivusaumassa nurjalla puolella ja siihen sidotaan toisen etukappaleen nauha. Päälle jää sitten se sivusaumassa yleensä olevan nauhan ja toisen etukappaleen reunassa olevan nauhan muodostama rusetti / solmu. Ei ole mitään kummallista salatiedettä. :)

  VastaaPoista
 24. Siel vilahti äitylin kalenteri <3. Kiva video pipsanen taas!

  VastaaPoista
 25. Mitenkäs se punainen mekko?

  VastaaPoista
 26. Anselmi,
  Joo, se on se vanha - sillo ku ostin sen ni en mä tienny et se on äitisi tekemä. En muista miten se asia sitten selvis. :)

  Anonyymi klo 21.45,
  Se mekko tulee vasta 15.joulukuuta alkaen, eli sen jälkeen voin sanoa miten sen kanssa kävi.

  VastaaPoista